Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Boli, či stále sú niektorí novinári odpočúvaní?

Miloš MajkoDátum21. 11. 2011 16:13:00TémaAktuálne témy
200 Ilustračné foto: (C) Milos Majko

Médiami prebehli informácie o odpočúvaní niektorých novinárov  Vojenským obranným spravodsjstvom. Dnes sme z  Prezídia  PZ k veci dostali nasledovné vyjadrenie:

Medializované informácie preverujeme a ďalší postup koordinujeme s aj prokuratúrou  

Polícia začala na základe medializovaných informácií o údajnom odpočúvaní novinárov konať ex offo. V tejto súvislosti Úrad boja proti korupcii prijal aj žiadosť predsedníčky vlády Slovenskej republiky o preverenie, či medializované „aktivity Vojenského spravodajstva nezasiahli do práv a právom chránených záujmov v trestno-právnej rovine“. Polícia tiež preverí všetky podnety, ktoré jej o podozrení zo spáchania protiprávneho konania budú v tejto súvislosti doručené.

Ďalší postup koordinujeme v spolupráci s kompetentnými zložkami prokuratúry.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
niko | 24-11-2011 22:48:58
ja len tolko,sak vy viete, nieje Niko ako niko... :)
cepenan | 24-11-2011 12:15:13
pre j.f mas pravdu stale tu maju v hube len fica uz je to uplne trapne vsak sa pozrite co tu vyvadza to vase sdku
anonym | 24-11-2011 09:16:43
jeden link na jeden článoček :-)))))
http://www.topky.sk/cl/100313/1291985/Mojsejova-o-skandale-s-odpocuvanim--Vyvoleni--nepose-te-sa-
j.f. | 24-11-2011 09:07:24
Na tejto diskusii je najzaujimavesia jedna vec. Galko odpocuval novinarov, v ramci toho aj premierku a narazil na obrovsky korupcny skandal na MO, ktory sa tyka najvyssich predstavitelov SDKU a vsetci tu pisete o Ficovi. Ja neviem ci to nechcete vidiet a pocut, ale toto je velmi divne.
Mako | 23-11-2011 23:28:16
To citanie je uplne super - aspon je vidiet, ze Pravda, STV a TA3 je ten isty grc.

Ja si zacinam mysliet, ze kazdy sklamany volic by mal volit SMER-SD. Aby dostal SMER-SD aspon 70% platnych volicskych hlasov a sam tu vladol. Dve volebne obdobia.

Aby sa sprosty narod tejto krajiny prebral a Fico mal moznost ukazat sa, ako chce riesit problemy. Bankova dan a milionarska dan, len o tom splieta dve na tri. Aby tento narod dostal taku supu, aby sa konecne prebral ako sa spieva v hymne.

Niekedy clovek od zivota potrebuje dostat setsakramentsky kopanec alebo ranu medzi oci aby precitol a otvoril oci, teraz to potrebuje minimalne polovica Slovenska.
super čítanie | 23-11-2011 21:43:49
http://prepis3.posterous.com
anonym | 23-11-2011 20:36:52
Adela pokoj, veď neumrel :-)
Adela | 23-11-2011 19:52:59
Galku je škoda
anonym | 23-11-2011 18:53:27
http://www.mojevideo.sk/video/11652/mili_smradi.html
Filip | 23-11-2011 17:29:39
Ja som tiež pozeral tú tlačovku a budem krúžkovať Galka - potom nech sa ukáže čí ludí presvečil - navyše tých novinárov odpočúval aj Smer a vtedy boli ticho asi sú to ozaj hyeny...
1234 | 23-11-2011 15:14:32
za to ty si doveroval niekomu to uz je tvoja vec. Napisal si si nazor ale nic sa na tom nemeni ze je Zodpovedny a uz je ex minister. Tvoj smutok za nim nezdielam :)
Niko | 23-11-2011 15:04:00
Nepozeral si tlacovku? Minister VOS neriadi priamo, oni mu davaju na stol iba vysledky. Kazdy robi kauzu z toho, ze odpocuvaju novinarov - a Gucik? Ten je taky isty novinar ako je Gasparovic prezident. Ak ma ktokolvek nepovolany spravy z VOS tak problem nie je tom ze su novinari - problem je v tom ze disponuju tajnymi informaciami - za co by mali byt vsetci riadne odsudeny!

A co sa tyka zodpovednosti ministra, mali ho odvolat az po presetreni, prezumcia neviny tam neplati?

A navyse preco neboli odvolani ani tito:
- Niznanska - jej sudca dal suhlas s odposluchom
- Lipsic - jeho rezort odposluchy vykonaval
- Kalinak - jeho clovek poslal 90g vybusniny do Irska beznou leteckou linkou, ziadali ich naspat faxom!!!
- Miki Platini za podvod s platinovymi sitkami
- Tomanova za socialne podniky
- Baska za nakup gumenych clnov a vojaka 21. storocia
- Meciar za pozemky pod Slavkovom
- kauza kvoty CO2
- nastenkovy tender
- elektronicke myto
- Tipos - Lemikon

Ved tu vsade ide o miliardy Eur a nikto ziadna zodpovednost - a Galko, jediny minister ktoremu som doveroval musi za takto vykonstruovanu politicku kauzu odist? Komu zmaril biznis?
pre:niko | 23-11-2011 14:03:16
Ked uz obhajujes nieco tak nestranne. Galko ako minister obrany zlyhal a v kazdom inom state by uz v ten den bol odvolany alebo by sam podal demisiu. Namiesto toho racej bude sa vyhovarat na vsetky strany. Ako minister obrany by mal byt CHLAP a mal odstupit sam a nechat nech sa to vysetri. Namiesto toho za kazdu jednu tlacovku viac a viac ukazuje ze Galko nemal tam co robit. (on nic nevie, on onicom nevedel, on za to nemoze)...
Ukazuje sa ze SDKU a SAS pada ku dnu. Z pravice to vyhovuje hlavne KDH a MOST. A hlavne pravicovovy volic je uz znechuteny a ani nepojde volit.
j.f. | 23-11-2011 13:11:00
Niko a co to ma spolocne s obranou statu, to co si napisal? To je praca policie snad.
V dokumente je Galko označovaný ako Mio.

Čo sa v správe píše?

„***** v hovore uviedol, že po stretnutí s MiO pochopil niektoré súvislosti, ktoré ho deprimovali do takej miery, že sa musel opiť. V tejto súvislosti povedal, že požíva alkohol denne, keďže bez neho už ani nie je schopný zaspať.“

„V tejto súvislosti sa ***** vyjadrila na adresu MiO, citujem: ,malý, hrbatý, krivučký, uškriekaný, no zabiješ ho?‘, v pani profesorke vzbudzuje materský inštinkt.“

„Taktiež uviedla, že MiO chodí od predsedu parlamentu nadupaný a vtedy nepotrebuje od nikoho rady.“

„***** uviedla, že MiO sa v predmetnom materiáli sústreďuje na maličkosti typu ukončenia činnosti folklórneho súboru Jánošík. Podľa jej názoru tieto veci by mali byť v SHO, avšak podstatou materiálu má byť vízia do budúcnosti, čo MiO údajne nepochopil.“

„MiO údajne tento tlak nemenovaných osôb nezvládal, chytal záchvaty zlosti, pričom ***** opísala jeho správanie slovami, ako napr. vydesený, rozladený, zľaknutý, posr***.“„***** opätovne komentovala správanie MiO. Ten na ňu údajne nakričal za to, že si nespravila svoju prácu, čo po nej MiO žiadal. ***** uviedla, že si nacvičí hysterický záchvat, ktorý v príhodnej chvíli zahrá pred MiO.“„

OSZ na adresu MiO povedal, že sa údajne stále radí s VOS-kou, ktorú pomenoval ako záploťáci.“
Niko | 23-11-2011 11:35:00
Toto uz moze byt spravodajska hra, aj ked pripustam, ze to moze byt aj pravda - len ta motivacia mi tam chyba - vraj kvoli kauze Hayekovci (ide o fakturu za 8100 €).

Gucika odpocuvali preto, ze ta pani novinarka z Pravdy pripravovala trojstretnutie Ivan Kmotrik (TA3), Pravda a RTVS(byvale STV). Toto mi dava suvis s tym, ze TA3 urobila predtym s STVckou super barter - STV moze preberat spravodajstvo (kde bude trcat mikrofon TA3) a za odplatu ma TA3 pristup do celeho archivu STV za viac ako 40 rokov. Takto by ste nevybabrali ani s deckom predskolskeho veku...
j.f. | 23-11-2011 11:28:41
Niko vlada tazko, ale Galko dal odpocuvat premierku , a to je iny gol do vlastnej. No kde su teraz tie praviciarske reci, o tom aky su to najlepsi spravovatelia statu? Ostuda a hovada v jednom.
Niko | 22-11-2011 21:41:18
Tu istu novinarku odpocuvala aj Ficova vlada:

http://www.cas.sk/clanok/211272/odpocuvala-aj-ficova-vlada-a-tu-istu-novinarku-ako-teraz.html
alexko | 22-11-2011 19:45:59
dobry večer
.... | 22-11-2011 19:23:13
Ak bol únik info z MO, tak to mali postúpiť Polícii alebo SISke. VOS sa venuje iným veciam. A odpočúvanie je až poslednou možnosťou ako mohli zakročiť.
Všetci to tu už zneužívajú na predvolebný boj ako spomenul p.Klokner. Preto si treba všímať len vyjadrenia bezpečnostných analytikov, ktorí väčšinou kopali za pravicu. A ked už aj oni nesúhlasia s takým to postupom VOS, tak asi niečo nebolo v poriadku.
asdf | 22-11-2011 18:47:03
Novinari disponovali tajnymi informaciami, ktore unikali z VOSu - takze to bolo normalne patranie po zdroji uniku tajnych vojenskych informacii, co je legitimny dovod odposluchu - navyse so suhlasom sudcu. Pan Gucik by mal povedat, ze na odposluchu je hlas podobny jeho hlasu - aje po kauze :)
j.f. | 22-11-2011 18:21:46
Precitajte si co je ulohou VOS. Ak mal nejaku informaciu o korupcii mal to postupit MV Sr a ti by konali. Praviciari ako povedala vasa premierka: Postup VOS a MO sa rovna postupom ŠTB. Takze ja vazne neviem preco si zastavat Galka. Urobil chybu tak nech ide manazovat opat retazec KAUFLAND.
paradny nazor | 22-11-2011 16:54:55
Toto som nasiel v jednej diskusii a musel som to skopirovat:

Prva obet na oltari vlasti

Hrdina Galko sa stal prvou politickou obetou v zapase o Slovensko. Jeho statocny boj s prevahou penazi, zlej vole, intrig kujucich pikle. Galko zapalil iskru pravdy v tme klamstiev. No aj ked on sam pada z postu ministra, pada so vztycenou hlavou a novinarske hyeny, ktore torpedovali jeho boj za spravodlivost, mozu sice vit na mesiac, ale je to len docasny uspech.

Novinari sa stavaju do pozicie extra ludi, nadludi. Ale ak nemaju co skryvat, ak vedu zivot poctiveho obcana, odposluch sa ich nemoze v ziadnom pripade dotknut. Ale ak maju svoje skryte, temne dovody, ak dostavaju peniaze zo zahranicia, aby poplatne pisali proti jedinej slobodnej sile na Slovensku, a jednej z mala slobodnych sil v Europe, cista a moralne silna SaS nedostala padom Galka ranu. Ranu dostala moralka a slusnost. Galko moze aj nadalej sirit svoj hrdy pohlad, lebo svojim konanim sa stal hodnym toho, aby stal po boku Richarda Sulika aby mohol byt jeho pravou rukou pri sireni idei zodpovednosti, pravdovravnosti a vzajomnej solidarity.

Pan Galko, pan Sulik, Slovensko Vam dakuje a ja som presvedceny a viem, ze vo volbach sa specati a zoficialni to, ze SAS je hybnou a rozhodujucou silou pri morfovani Slovenska na lepsiu, zdravsiu a laskavejsiu spolocnost. Uz len vydrzte tych par mesiacov, kym vas spolocny hlas ludu ustanovy do pozicie, ktora Vam pravom patri.
Niko | 22-11-2011 16:24:01
Minister obrany nemusí byť Rambo, dokonca ani vojak. Má byť dobrý manažér - to stačí. Lenže Galko asi začal sekať rôzne firmy napojené na nekonečný peňazovod ministerstva obrany.

Žiaľ, Galko ako minister asi skončí. Jediný bojovník proti korupcii padne za takúto hlúposť.

P.S. http://foaf.sk/firmy/96710 - Gučíkova eseročka dlží štátu 200.000 € na daniach - toto je spravodlivosť???

tata vlada je hanba | 22-11-2011 16:02:52
Galko 40kg minister obrany. Clovek ktory ako ziak spicloval a zaloval ucitelkam a doma stihol ohovorit vsetkych. Ten ktory na vojenskej prehliadke odmietol strielat z cvicnej zbrane kde argumentoval ze neznasa zbrane. Nas minister obrany na ktoreho je viac nadavok z pomedzi vojakov ako nikdy predtym. Uz davno mal ostupit po tejto fraske. To co aj usetril na armade si zlepenec rozdeli ako vianocne odmeny za (super) pracu ktoru odviedli.
Niko | 22-11-2011 15:12:16
Dnes som pozeral tlačovku na TA3 - všade samé kauza odpočúvanie, nový slogan "Je lepšie raz vidieť ako 100 krát (od)počuť" - no grc televízia (kde je nestrannosť a nezaujatosť)?

Celá tlačovka bola v štýle hon na čarodejnicu, kde pán Galko mal byť za zlého. Celému brano-bezpečnostnému výboru unikala jedna vec - nehľadali toho, kto korumpoval, kto podplácal (a zo skúseností zo života v SR neverím, že nikto nekorumpoval) ale hľadali paragraf na to, aby Galka odpísali. Ten sa držal statočne, povedal veľmi múdru vec - nemôže odvolať niekoho od stola bez toho, aby mu dokázal vinu. Keď vinu niekomu dokáže, podá trestné oznámenie aj sám (tak ako to už 15x ako minister urobil). On sám odposluchy neriadi ani nezadáva! Baškovi povedal celkom správne, že ten nemá morálne právo ho kritizovať, pretože to bol práve on, čo škodil vojakom a armáde (čo mi dokazuje napr. aj vyjadrenie kamaráta - profesionálneho vojaka, že ich viezli na Lešť na Tatre 815, kde dostali 3!!!! náboje na cvičné streľby alebo prípad, kedy prieskumníci z viacerých armád NATO boli na spoločnom cvičení a jediní slovenskí vojaci nemali na gumených člnoch motory, pričom naše člny boli najdrahšie - vraj sa išiel prepadnúť pod zem od hanby, keď každý plával na motore a oni pádlovali ako hlupáci).

Minister povedal veľmi závažnú vec - v minulosti VOS odpočúvala a kamerovala samotných ministrov obrany - čo mi pripadá zvrátené a ukazuje na to, že bývalí ministri nemali moc úplne vo svojich rukách a zároveň ukazuje na to, odkiaľ tie odposluchy unikli.

Som presvedčený, že lepšieho ministra obrany SR ešte nemala a toto je politická hra. Ak by Gučík nič zlé nerobil, odposluchy by mu nevadili. Gučík pracuje ako riaditeľ TA3 (majiteľ Kmotrík - mal stavať národný štadión s dotáciou od Fica) a v minulosti robil napr. reklamu HZDS. A že odpočúvali práve novinárov - toto keby vedeli Piťovci mohli si vybaviť novinárske preukazy a dnes by ešte behali po slobode!

Štýl práce pána Gučíka:
http://korzar.sme.sk/c/4622513/predaj-metalurgu-spochybnuju-prepojenia-akterov-tendra.html
jozef f. | 22-11-2011 13:40:24
.......urcite je cisty ako "biela lalia" :)
j.f. | 22-11-2011 13:31:06
moj nazor je, ze politika je velmi spinava vec a neverim, ze maniere arogancie obisli aj Galka.
Jozef | 22-11-2011 13:20:33
..to, ci mal sudca dovod na suhlas s odposluchom gucika samozrejme neviem a asi sa to ani nedozviem. Snad sa to vysetri a zverejni. Prepisy odposluchov som necital a to co zverejnil gucik moze byt len cast. Najdolezitejsie, ale v tejto "kauze" je to, ze vobec tieto odpisy unikli.
A to, ze prave teraz, ked sa to niekomu prilis hodi.
A moj nazor na Galka - doteraz asi najlepsi minister.
j.f. | 22-11-2011 13:07:45
Jozef to mas pravdu kedze nahravku rozhovoru s Galko aj tak odpocuvala a nahravala VOS. Este raz odpocuvanie zacalo dosadenim Gucika na post gen.riaditela TA3 a ak by kseftoval s MO tak to na prepisoch je. tam sa vsak nachadzaju sukromne informacie o menovanom nie o obchodoch a podobne. ak ho odpocuvali legalne je to v poriadku, co vsak v poriadku nie je je unik informacii o odpocuvani. To je vlastne dovod preco by mali vyvodit voci tym ktori to sposobili dosledky.
Inak podla mojho vedomia je hovor kazdeho a sms spravy zalohovaný a podla potreby sa daju tieto veci aj stiahnut v pripade nejakeho tr.konania.
Jozef | 22-11-2011 13:03:02
...no branit sa proti "nelegalnemu" odposluchu nelegalnou nahravkou telefonatu s ministrom a vzapati to zverejnit, mi pride prinajmensom blbe. Ale co cakat od gucika?
j.f. | 22-11-2011 12:31:57
http://www.ta3.com/clanok/4308/tb-michala-gucika-o-kauze-odpocuvania.html
j.f. | 22-11-2011 12:13:37
učík obvinenia pre podozrenia z ekonomickej trestnej činnosti jeho firmy na rezorte obrany odmieta: „Údajne som robil úplatky, kšefty a machinácie na ministerstve obrany (MO). Môžem sväto-sväte vám sľúbiť, že reklamná agentúra Enter AD nedávala žiadne úplatky a nemala biznis so žiadnymi štátnymi inštitúciami, ani s ministerstvom obrany. Nechápem, ako sa mohlo vytvoriť takéto podozrenie,“ vyhlásil rozhodne Gučík: „V živote som sa nezaoberal žiadnym armádnym biznisom. Môžem ísť na detektor lži.“

Gučík je pritom jeden z tých, ktorého meno sa objavilo v súvislosti s údajným odpočúvaním slovenských novinárov VOS. Minister obrany Ľubomír Galko (SaS) v pondelok (21. 11.) vyhlásil, že ide o politickú hru. Či boli novinári odpočúvaní, však nepotvrdil, ani nevyvrátil.

Čítajte: Galko prehovoril o odpočúvaní

Gučík sa pritom spojil s Galkom už v pondelok. Minister ho v telefonickom rozhovore ubezpečil, že proti nemu nič nemá, že ho nepozná a že nemal dôvod na jeho odpočúvanie. Gučík pritom pustil aj zvukový záznam telefonátu s Galkom.

Prepis rozhovoru ministra obrany Ľubomíra Galka a Michala Gučíka
Galko: No, Galko, minister obrany, zdravím vás.

Gučík: Mišo Gučík, dobrý deň prajem...

Galko: Zdravím vás, dobrý deň. Pán Gučík, je veľmi turbulentná doba. Mám tu ľudí, momentálne riešime veci. Zisťujem, čo sa vlastne deje, čo bolo v tých novinách dneska napísané. Neviem vám nič viacej povedať. Dobre? Garantujem vám, že ja vás ani nepoznám, v živote som vás nestretol, je to politická hra. V živote sme sa nevideli. Potrebujem to teraz celé dotiahnuť, lebo za chvíľu idem za premiérkou. Novinárov mám päťdesiat na dvore. Potrebujem toto riešiť, aby som aspoň niečo vedel povedať.

Gučík: Ja vám volám ako súkromná osoba.

Galko: Jasné, jasné. Ja som dostával predtým všelijaké odkazy, že si mám dávať pozor, že sa mi v budúcnosti budú snažiť niečo našiť, alebo neviem čo. Nečakal som takúto brutalitu. Musím to teraz riešiť, lebo to sú vážne veci. Premiérka si ma zavolala na koberec. Novinári sú vonku, žena na prášky z toho... Tiež vám to hovorím ako kamarátovi, ako súkromná osoba. Skutočne, môžeme sa potom stretnúť niekedy cez týždeň, keď sa to trošku utrasie, ale teraz to musím riešiť, aby sa mi rodina nepoložila. Je to obyčajná špinavá politická hra.

Gučík: Ja tiež mám 88-ročnú mamu, ktorá...

Galko: Ja mám 75. Proste, som z toho na prášky. Musím to teraz riešiť, lebo tam bude určite miliónpäť novinárov, keď tam dôjdem ku tej premiérke. Nech im mám aspoň niečo povedať. Určite si niekedy sadneme a porozprávame sa. Čo sa týka mojej osoby, v žiadnom prípade, v žiadnom prípade nemajte obavy. Že ja by som voči vám niečo organizoval, alebo čo to tu píšu. V žiadnom prípade.

Gučík: Ja vám zatiaľ veľmi pekne ďakujem.

Galko: Držte sa. Máte to ťažké, ale ja to mám oveľa, oveľa horšie. Ja to tu musím riešiť.

Gučík: Áno, ale na druhej strane je nepríjemné, keď sa niekde objavia vaše účty...

Galko: Určite áno. Samozrejme, že to chápem, ja to chápem. Ja všetko chápem. Len musím teraz práve preto, že to chápem, potrebujem, nech sa to dá dohromady, nech sa to vyšetrí, jo? Majte sa.

Gučík: Ďakujem.

Galko: Dovi.
j.f. | 22-11-2011 12:01:46
je len zaujímavé, že odpočúvanie zacalo hned po nastupe na riaditelsky post v TA3.
.... | 22-11-2011 10:08:00
no ved vravím, že nie je! :-)
pre 09:49:48 "novinár"Michal Gučík | 22-11-2011 10:02:57
http://foaf.sk/ludia/184158
Igor Lehocký | 22-11-2011 09:57:08
V prvom rade je rozumné počkať si na vyjadrenie orgánov činných v trestnom konaní, až ich vyjadrenie bude relevantné pre všetkých. Odposluchy osôb so súhlasom sudcu sa nevykonávajú vo veciach civilných a ani pre účely spravodajských informácií na zdiskreditovanie kohokoľvek. Vykonávajú sa vtedy, ak je osoba, alebo sú osoby podozrivé zo spáchania spravidla zločinu, obecne trestného činu. Ani novinári a ani riaditelia súkromných médií nie sú osobami vyňatými z právomoci orgánov činných v trestnom konaní a môžte sa oháňať útokom na demokraciu, na základy demokratického štátu koľko len chcete. Ako už mnoho krát, v tejto veci médiá zohrávajú dosť primitívnu úlohu a robia medvediu službu kriminalite v SR a trestnému konaniu, čo samozrejme niektorým politikom celkom dobre vyhovuje. Verejnosť je masírovaná "škandálom" nebývalých rozmerov, útokom na demokraciu a jediným cieľom toho, kto to rozpútal, je zmariť dôkazy v trestnom konaní. Ale sme na Slovensku a je potrebné vyskúšať "ovečky", ako sú na tom pred voľbami.
.... | 22-11-2011 09:49:48
Ak nikto nič neurobil, nemôže byť odpočúvaný!!! Gučík nie je novinár! Porušenie základných práv-na súkromie!
M. m. | 22-11-2011 09:46:24
A novinár je niekto iný? Ak je podozrenie, môžu odpočúvať mňa, teba aj novinára. Problém? Ak nič zlé Gučík nerobil, nemá sa čoho báť. Či?
.... | 22-11-2011 09:39:38
Dobre, beriem názor! A teraz k tomu odpočúvaniu novinárov!? Ved sa tým znížil k tým, ktorých tu kritizuješ, ba ich v tej špine aj predčil.
M. m. | 22-11-2011 09:34:59
Ty si riadne krátkozraký!

Galko je prvý minister, ktorý začal čistiť armádu - pre každého to bola dojná krava, lebo môžu nakupovať bez výberového konania - a tam sa púšťalo žilou neskutočne. Množstvo ľudí tam pracovalo za najväčších korupčných čias a dnes kladú odpor. Nemôžu kradnúť - to je motivácia. A teraz hľadajú spôsob, ako odstrániť žabu na prameni - Galka. Čo sa týka modrej knižky a nevojenského vzdelania - hlavný veliteľ vojsk je ten senilný komunista z Grassalkovichovho paláca, čo komunikuje cez Google (aký vizionár). Som rád že nie je ministrom nejaký delostrelec alebo bigoš, ale manažér, ktorý sa uplatnil v praxi!
.... | 22-11-2011 09:18:27
To som zvedavý aký neuveriteľný zvrat nastane v odpočúvaní novinára, ktorý volal svojej mame. Henten držiteľ troch modrých knižiek už mal nie, že odstúpiť včera, ale sedieť pred mesiacom! Pokiaľ si minister nevie vybudovať lojalitu a autoritu vo vlastných radoch, tak tam nemá čo robiť. Doplatil na Bulíka a svoj nemanažérsky krok. To nie je ako predávať mlieko v supermarkete. To si mal poriadne zvážiť.
Jozef | 22-11-2011 08:01:40
BRATISLAVA – V kauze údajného odpočúvania mobilného telefónu šéfa TA3 Michala Gučíka nastal neuveriteľný zvrat. Podľa dokumentov, ktoré získali Topky, napichli tajní agenti riaditeľa televízie kvôli ekonomickej kriminalite a nie jeho práci v médiách. Sudca navyše neodsúhlasil odposluchy Gučíka, ale jeho firmy, ktorá je podozrivá z pokusov o podplácanie na ministerstve obrany.

Vojenské obranné spravodajstvo získalo na začiatku roka operatívne informácie o tom, že Gučík a jeho firma funguje ako spojka istých podnikateľov, ktorí sa pokúšajú ovplyvniť ľudí na ministerstve obrany.

„Dôvodom sú podozrenia z páchania ekonomickej kriminality, ktoré sa majú buď potvrdiť, alebo vyvrátiť,“ píše sa v dokumentoch. Na základe týchto faktov vydal začiatkom februára 2011 sudca z Trenčína súhlas s odpočúvaním mobilného telefónu, registrovaného na eseročku ENTER AD. Teda nie telefónu, ktorý používa Gučík ako riaditeľ TA3, ale ako konateľ danej firmy.
Adela | 22-11-2011 06:03:33
Pači sa mi ,že na zaklade medialitovanej informacii o UDAJNOM .......sa prešetruje...Tu sa pišu fakty a nikdo nič.Nie je to čudne? V kom je chyba? V komunistoch?
Aldi | 22-11-2011 04:01:19
Ale ale Ficko, odpocuvali tie novinarske hyeny - a ty to nazyvas zrazu utok na demokraciu?
Hranol | 21-11-2011 20:55:23
Neboj sa Peter uderka zo Sumracnej sem este nedorazila..

ale toto je na zasmiatie - krstny otec slovenskeho zdravotnictva, ktory chodi s STBakom na hokej do jeho loze zacal blogovat:

http://blog.sme.sk/diskusie/1921601/1/Bratislavsky-hrad--bolo-ze-to-kriku.html

Pozrite si diskusiu - tam je uderka zo Sumracnej - najati komentatori :))))
Peter Klokner | 21-11-2011 20:15:40
A to som ani poriadne nedopísal príspevok a je to tu. Už sú nabúraní aj na serveri.....:-(((((((((
To tu už vážne nikto nič negarantuje ?
Peter Klokner | 21-11-2011 20:13:08
Mino plne súhlasím, bombastickosť tohoto odhalenia kalí iba identita autorky a fakt že je v tom leporelo Nový Čas.
Galko chcel chudák asi iba podporiť pátranie po PT preverených a lojálnych apolitických zamestnancoch rezortu, čo tak nezištne poskytujú info ako naschvál len novinárom a Kaliňákovi :-)

Na druhej strane, kontrarozviedky cudzích štátov musia mať u nás za týchto podmienok raj na zemi.
Ja osobne nadšenie nezdieľam, verím ale že 45% jasá nad katarziou a verí že bude ešte horšie. A keď tu zvíťazí Národná Fronta bude to tu raj na zemi :-)))))
Verme že bude ešte nemásom naNeviem či sa niekítov pánovi čo tak záhadne a ministerstvu lojálne poskytujú citlivé informácie.

Na druheAniiba musel stupiťNový
ja som | 21-11-2011 19:36:15
suhlasim
Mino | 21-11-2011 18:22:15
Reakcia ministra Galka:

Minister Galko dnes na celú kauzu reagoval jednostranne, podľa neho kauza môže súvisieť s jeho trestným oznámením pre podozrenie z podvodu pri uzatvorení zmluvy na armádny systém Mokys, v ktorom sa Slovensko v minulosti zaviazalo zaplatiť niekoľko miliárd slovenských korún. "Krátko nato redakcie dostali anonymný tip na nákup nákladných vozidiel
, o pár dní nato na nákup troch vojenských sanitiek, dnes dve médiá zverejnili informácie o tom, že VOS odpočúvala novinárov. Je to ešte niekomu okrem mňa podozrivé?," pýtal sa minister.

Priznám sa, veľmi rád čítam blogy pána Ministra (http://lubomirgalko.blog.sme.sk/) a musím uznať, že upratal v armáde riadne, preto verím, že toto je vykonštruovaná kauza! Lepšieho ministra armáda ešte nemala!
1234 | 21-11-2011 18:14:56
tento zlepenec je mesiac co mesiac jedna velka fraska

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign