Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Autorskú reportáž z oceňovania policajtov - hrdinov, na SOL čitatelia neuvidia. Oceňovanie policajtov vedenie mesta pred SOL utajilo!

Miloš MajkoDátum25. 06. 2014 03:45:30TémaTak to vidím ja...

Nedá mi ešte raz sa nevrátiť k záchrane života dvomi mestskými policajtami z piatka. Včera v popoludňajších hodinách sme sa dozvedeli, že obaja policajti boli odmeneí primátorom mesta. Srdečne blahoželáme a sme radi, že si tento čin vedenie nášho mesta váži rovnako, ako jeho občania.

Teraz sa asi čitatelia  SeredOnLine.sk  spýtajú, kde sú fotografie zo stretnutia s primátorom mesta, kde sú fotografie ocenených, bez hanby môžem napísať - hrdinov. Nuž priatelia, nie sú. Vedenie mesta  Sereď, teda primátor a ani viceprimátor a hovorca v jednej osobe,  SeredOnLine.sk  totiž o tejto udalosti neinformovali. Neinformovali ani  Ivetku, ktora sa spolu s mamičkou a otcom dva razy  počas piatka a soboty na vlastné náklady venovala udalosti s účelom jediným - ukázať pozitívnu časť diania v meste a prezentovať dvoch ľudí, ktorí urobili tú najšlachetnejšiu vec, akú urobiť mohli. Zachránili ľudský život.

Pýtam sa verejne - čo vedenie mesta nami občanmi zvolené do funkcií týmto dokázalo? Koho si myslia že potrestali zatajením odmeňovania pred médiom, ktoré len počas víkendu preukázateľne navštívilo  cez  33 000    čitateľov?  Potrestali Ivetku za jej aktivitu vykonanú za jej vlastné peniaze a v jej vlastnom voľnom čase? Alebo si snáď myslia, že potrestali mňa za to, že im upozorňoavním na sústavné vážne prešlapy kazím tak sofistikovane za peniaze nás občanov budovaný image?

Nie! Opätovne zabránili šíreniu informácií medzi obyvateľov mesta, občanov a voličov, ktorí im dali funkcie a nie malé pravideľné platy. Zároveň však týmto dokázali, že im na dobrom mene mesta prezentovanom navonok vôbec nezáleží. Jasne a zrozumiteľne nám všetkým dali na vedomie fakt, že občan nemôže počítať so šírením informácií tým spôsobom, ktorý on považuje za dobrý, overený a správny. 

Vedenie mesta sa zachovalo presne tak, ako v prípade rokovania s riaditeľom ZsVS Taričom. V oboch prípadoch však nezabudli na médiá, ktoré sa problematike buď nevenovali vôbec, alebo sa jej venovali povrchne, prípadne  neskoro. A to ich za kvalitnú prácu  chtiac/nechtiac  platíme my všetci.

Vedenie mesta nám - vám dokázalo, ako sa správa voči tým, ktorí odmietnu zohnúť chrbát a trvajú na svojich právach a rovnakom prístupe nielen voči všetkým médiám, záujmovým združeniam, klubom, ale aj  občanom.

Pán Ivan Sklenár pod jedným z predchádzjúcich článkov napísal  HANBA! Ja sa dnes pripájam...


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
konečne aj niečo pozitívne o Seredi | 26-06-2014 09:17:32
nitra.sme.sk/c/7253633/v-seredi-chcu-vykopat-strateny-hrad.html?ref=trz
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 26-06-2014 08:13:54
My s nikym nesutazime. Sutaz nebola vypisana. Ak by sutaz vypisana bola - zucastnime sa jej bez problemov.

SOL robime z presvedcenia a preto, leto to povazujeme za spravne. Navstevnost to potvrdzuje.

Mam vsak obavy, ze ak by aj sutaz v Seredi vypisana bola, dopadla by podvodne tak, ako pri architektonickych prvkoch, kde 1., 2. a tretie miesto vyhral Miro Motycak, no odmeneny bol iba za jedno.
Ak su stanovene pravidla, musia byt dodrzane vsetkymi stranami. Z pozicie moci ich dodatocne upravit v prospech kohokolvek je neprijatelne.

Registrovaný Marek Sladký Marek Sladký | 26-06-2014 08:00:53
Najskôr vás nezavolali preto, lebo si mysleli že to od nich preberie nejaká tv a chceli byť aspoň raz uvedený ako zdroj. Lebo vedia, že reportáž by brali od SOL. :)
Vladimír Herega | 25-06-2014 22:45:13
pre Pavol Kurbel | 25-06-2014 20:34:06
Veľká chyba je, že občania nemali možnosť zasiahnuť do výberu média, ktoré by prinášalo objektívne informácie a dalo férový priestor na vyjadrenia jednej aj druhej strane.Ak si SOL nezaslúži dotácie, lebo neinformuje o ničom pozitívnom, čo je lož, tak začo ich berú Seredské novinky a Krea, keď tie neinformujú absolútne o ničom, resp. dajú do éteru chválospevy na objednávku platené všetkými občanmi v meste?Kde je tam to transparentne čo je aj v záhlaví webstránky mesta????
Registrovaný Iveta Tóthová Iveta Tóthová | 25-06-2014 21:25:34
p, Kurbel, ktorý Váš kolega povedal, že o ničom pozitívnom neinformujeme ??? !!! Skopírovala som z informatívnej správy činnosti Serede a mestského úradu od posledného zastupiteľstva, ktoré primátor mesta na junovom MsZ predniesol. O všetkom sme informovali. Prikladám k jeho správe naše linky kde sme k daným činnostiam uverejnili reportáže:


1. máj: http://www.seredonline.sk/clanky/oslavy-1-maja-v-seredi/

Knižné hody: http://www.seredonline.sk/clanky/knizne-hody-opat-uspesne/

Živá reťaz: http://www.seredonline.sk/clanky/ziva-retaz-v-seredi-pokus-o-zapis-do-knihy-rekordov/

MDD v parku: http://www.seredonline.sk/clanky/cesta-rozpravkovym-lesom-v-mestskom-parku-v-seredi/

Škôlkarska olympiáda: http://www.seredonline.sk/clanky/dalsi-uspesny-rocnik-skolkarskej-olympiady-za-nami/

Na bicykli deťom: http://www.seredonline.sk/clanky/charitativny-peloton-navstivil-sered-z-ruk-primatora-prevzali-sek-na-podporu-onkologicky-chorym-detom/

1OO rokov futbalu: http://www.seredonline.sk/clanky/oslavili-sme-100-rokov-seredskeho-futbalu/

Brigáda s nadáciou Pontis: http://www.seredonline.sk/clanky/prebieha-rekonstrukcia-miestnych-komunikacii-na-ulici-kukucinova-a-vonkajsi-rad/

Oprava komunikácie na Kukučínoej ul a Vonkajšom rade : http://www.seredonline.sk/clanky/prebieha-rekonstrukcia-miestnych-komunikacii-na-ulici-kukucinova-a-vonkajsi-rad/

Zároveň prikladám link so zoznamom mojich článkov, keďže mimo primátorom spomínaných aktivít som uverejňovala množstvo iných článkov.
http://www.seredonline.sk/autor/iveta-tothova/ ( treba kliknuť na články autora )

Prosím prepošlite toto Vášmu kolegovi aj so srdečným pozdravom :)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-06-2014 21:00:41
Pavol Kurbel | 25-06-2014 20:34:06 | - pan Kurbel, SOL nie je Majko a Majko nie je SOL. Uz viac ako pol roka je vydavatelom SOL OZ Obcan rozhodni a toto zdruzenie je rovnocenne s ostatnymi v meste.

Nase vysledky su nespochybnitelne, su non stop viditelne a nie su to vysledky jedneho cloveka, ale timu ludi. Ludia okolo SOL nie su malomocni, su rovnocennymi obcanmi mesta, rovnocennymi platitelmi dani mestu a nie su ziadnou skodnou.
Su to ludia, ktori nechcu nic ine, len normalne, ferove informacie z diania v meste a na ne maju narok.
Nie su to zobraci a ani chudaci, ktori by mali snad o nieco vedenie mesta - teda tych, ktorych volili - prosit.

Archiv SOL je dokonale zrkadlo, v ktorom sa najde vela, vela poslancov a myslim si, ze hlavnym problemom je, ze su zrkadla, ktore by niektori ludia radsej rozbili.

Nie su vsak povodcom obrazu samotne zrkadla - tie iba odrazaju skutocnost ped nimi.

SOL tu bolo, je a bude. Od zalozenia je rovnake a zotrvava na zakladnych principoch, na ktorych vzniklo.

Otazkou je, ako sa menia ti, ktorí SOL zatracuju. Oni totiz nezatracuju samotne medium - to je program, cisla...

Oni zatracuju samych seba, pripadne nas ostatnych.

Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-06-2014 20:49:50
pre Miloš Majko | 25-06-2014 20:30:11 | - Marian, oni su uplne obycajni ludia. Oproti Tebe ci mne maju hodne nevyhod a povinnosti voci nam - my voci nim ziadne. My platime ich, nie opacne. A dali sme im mandaty - ja som sa uz o konkretnom poslancovi vyjaril verejne - lutujem, ze som mu doveru vo forme hlasu dal.

Zabudaju, na co su tam, zabudaju na funkciu samospravy. A konkretne ti dnesni si mylia MESTO so sukromnymi firmami. Nie sme ich zamestnanci - oni su zamestnancami nasimi.

Zial, stale to vela ludi nechape. Preto si dovoluju konat tak, ako konaju. Mesacne vsak pozorujem narast ludi, ktori sa prebudzaju a chapu, co a ako funguje. Odhalili lubive recicky a snazia sa vidiet do pozadia a to je v niektorych pripadoch naozaj strasne! Osobne nechapem, ze sa niektori z nich neboja mozneho vysetrovania v buducnosti. V CZ uz maju pripady, ktore dokazali, ze postihnutelny je kazdy. Len zalezi na tom, ci je k tomu vola.

Som si isty, ze vyvoj sa nezastavi ani v Seredi a ani u Vas.

Ja sa len cudujem, ze niektori z nich akoby si mysleli, ze sucasny stav bude trvat vecne. Nebude. A kroniku pise kazdy sam a svojim menom...

Pavol Kurbel | 25-06-2014 20:34:06
Viac krát som od kolegov poslancov počul výhrady na SOL typu, že nič pozitívne o dianí v meste a krokoch vedenia mesta neprináša a preto nie je dôvod, aby SOL dostalo peniaze. Na poslednom zastupiteľstve jeden z kolegov po správe primátora, čo sa podarilo od posledného zastupiteľstva povedal, že kde je teraz Majko a že je zvedavý, či to uverejní. A žiadal primátora, aby SOL uverejnilo pozitíva spomenuté v správe. Na to primátor povedal, že nie, že mesto má iné informačné kanály. Preto sa ani nedivím, že SOL nebolo informované a preto nemohlo priniesť predmetný materiál. Ako to teda je? Na jednej strane je SOL vyčítané, že neprináša nič pozitívne( spomeňme si aj na poslednú debatu v štúdiu SOL) a na druhej strane o ocenení policajtov sa nedozvie. Osobne to považujem za ignoráciu niečoho, čo podľa mňa vykonáva veľmi dôležitú službu pre občana a síce, že kontroluje verejnú moc. A zdá sa, že to niekomu veľmi vadí. A to je na škodu nás všetkých.
anonym | 25-06-2014 20:32:55
Dakujem za plne vycerpavajucu odpoved.Len ma tak napadlo ze neviem ci som to ja kto tu nieco nepochopil !
pre Miloš Majko | 25-06-2014 20:30:11
Miloško, aspoň vidíš, že ich musíš BIŤ a BIŤ ešte viac!
Je to jedna banda, ktorá sa hrá na nepremožiteľných a nedotknuteľných. Vy ste im dali svoj hlas a svoju dôveru, ktorú zneužívajú a využívajú vo svoj prospech. Zabúdajú, že teraz sú hore, ale v budúcich voľbách môžu byť "obyčajní" ľudia, ktorým potom možno napľuť do ksichtu za ich predchádzajúcu pracovnú iniciatívu. Títo hajzli sa teraz skrývajú za slovo - "verejný činiteľ".
Ale nie nadarmo sa vraví - na každého príde.
S pozdravom M.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-06-2014 20:27:13
anonym | 25-06-2014 20:20:39 | - ak ste to nepochopili z clanku a nasledne mojich dalsich prispevkov, tak pre Vas urcite o nic...
anonym | 25-06-2014 20:20:39
Ale ved to medializovane bolo.Seredonline,Seredske novinky, tv. JOJ,stranka mestskej policie,tv KREA.Vyjadrili sa k tomu dotycni policajti,primator mesta.Stale nejak nechapem o co este ide.
Michal Hanus | 25-06-2014 20:09:26
Mesto Sereď je v očiach širokej verejnosti chápané prinajlepšom ako jedno z menej bezpečných a známe medializáciou v drvivej väčšine kriminálnych prípadov. Preto je na mieste urobiť všetko preto, aby sa obraz mesta menil k lepšiemu a neviem si predstaviť lacnejší a efektívnejší spôsob ako medializovanie takejto udalosti.
Vladimír Herega | 25-06-2014 19:49:26
pre pre Miloš Majko | 25-06-2014 12:20:42
A informovali občanov o udelovaní pochvaly a odmeny Seredské Times alebo CNN Krea? Mohli by, keď už ich tak štedro všetci platíme. A čo sa dotyčných policajtov týka, tak prajem všetko naj, odmena bola určite na mieste.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-06-2014 19:29:40
raťafák plachta | 25-06-2014 19:03:35 | - netreba byt smutny ;-)

Aspon nie zo SOL.
Tento clanok nema za ulohu nic ine, ako oznamit citatelom uplne holy fakt: - material z ocenovania by sme priniesli, keby sme o tom dostali informaciu.

Zdroj ktory ju zatajil je jasny, mozno aj dovody.
Je tu vsak problem - neslo o akciu sukromnej firmy, ale mesta. Akciu verejnu a informovanie o nej je vo verejnom zaujme.

Tieto elementarne veci boli znovu volenymi funkcionarmi porusene.

Nic viac a nic menej.
Len pravda.

raťafák plachta | 25-06-2014 19:03:35
velká škoda pre všetkých občanov že SOL a vedenie mesta nevedia nájsť spoločnú reč a spolupracovať...iste, vedeniu sa nepáči že niekto poukazuje na ich chyby a verejne pomenúva problémy, no na druhej strane chápem aj averziu voči tomuto médiu...aj tento článok je príkladom toho ako sa dá pekná vec prekrútiť a vyrobiť "škandál", kedy sa akože bráni informovanosti...momentálne úplne zaniká to že policajti odviedli výbornú prácu za ktorú boli ocenení a rieši sa to že súkromné médium nikto nepozval..raťafák je z toho smutný:-(
anonym | 25-06-2014 17:30:48
Keby len SOL, ale koľko periodík na Slovensku nebolo o tomto informovaných.
Registrovaný Oľga Radimáková Oľga Radimáková | 25-06-2014 17:21:53
Usmievam sa nad komentármi niektorých čitateľov, z ktorých mi to pripadá, akože oni vlastne ani nechceli byť týmto médiom informovaný :)) Alebo mi to ozaj len tak pripadá, a je to inak:-))
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-06-2014 16:27:44
Iste sa nikoho nedotkne, ked nebudem reagovat osobitne. Hlavne nie ne jedneho diskutujuceho pod viacerymi nickami.

Vo vseobecnosti - nik necaka ziadne pozyvanie (aj ked prosenie o urobenie materialu z akcie sme z ust Lubosa Veselickeho poculi vela krat pri zlyhani regionalnej TV - som hrdy na to, ze my sme nezlyhali ani raz) ide o beznu informaciu poskytnutu rovnakym sposobom, ako inemu rovnocennemu sukromnemu mediu. Nic viac a nic menej.

Vedenie mesta praktizuje diskriminaciu, ktora nie je pripustna.
Michal Hanus | 25-06-2014 14:59:59
Je jedno, či ide o súkromnú sféru, štátnu správu, samosprávu alebo tretí sektor, prioritou by malo byť "predať sa". Najmä ak ide o záslužný čin alebo o skutočnosť, ktorá môže v očiach verejnosti vzbudiť pozornosť, a tak dosiahnuť zviditeľnenie sa. V tomto prípade išlo o pozitívnu medializáciu záslužného činu mestských policajtov a bolo by viac než vhodné, aby pracovník mesta poverený komunikáciou s médiami zariadil, aby sa o danej akcii dozvedelo čo najviac médií, aby sa Sereď mohla aj pozitívne zviditeľniť v očiach verejnosti. Každý hovorca by mal mať vo svojom portfóliu mediálny zoznam novinárov, ktorým chce svoje posolstvo odovzdať a následne môžu jeho správu sprostredkovať širokej verejnosti. Je zarážajúce, že sa tak nestalo už len preto, že šlo o pozitívnu informáciu a tých je vždy v meste Sereď málo. Bez ohľadu či išlo o SOL alebo iné médium. Takto sa mediálna politiky narobí.
re: pre Miloš Majko | 25-06-2014 14:45:13
Presne tak, je to právo na informáciu. Nie povinnosť informovať.
pre Miloš Majko | 25-06-2014 13:07:53
Druhý koniec je ten, že Ústava SR ani tlačový zákon neukladá povinnosť usporiadateľovi pozývať média, a to aj napriek tej skutočnosti, že majú právo na informácie.
A ešte | 25-06-2014 12:46:48
toto nie je nestranná novinárska objektívna práca novinára ale opozičná kritika !
Pre NOVINY SOL | 25-06-2014 12:43:19
Uzurpujete si právo výhradne ako najdemokratickejšie noviny v meste byť informovaní ako prvý vždy a všade a o všetkom ?Sedieť doma alebo niekde robiť reportáž v zahraničí a čakať že Vás niekto bude prosiť aby ste prišli zdokumentovať dianie ak sa niečo na úrade deje?To snád nie!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-06-2014 12:28:48
pre Miloš Majko | 25-06-2014 12:20:42 | - pravo na informacie, tlacovy zakon a Ustava SR ma v tomto pripade len jeden koniec.
pre Miloš Majko | 25-06-2014 12:20:42
Pán Majko neviem na základe čoho si robíte nárok o povinnej informovanosti SOL primátorom, alebo viceprimátorom o dianí, ktoré poriada mesto Sereď? Ved nie je to tak dávno, čo ste poukazoval, že o dianí v meste by mali prvorade informovať Sereďské novinky, ktoré sú mimoriadne dobre podporované zo strany mesta, resp. občanmi tohto mesta. Možno si Vašu kritiku zobrali kompetentní k srdcu a zverili informáciu o oceňovaní príslušníkov MsP im, keďže sú za to podľa Vášho vyjadrenia, tak dobre platení, resp. nechceli robiť zbytočné náklady súkromnému médiu. Totiž, každá palica má dva konce.
Jozef | 25-06-2014 11:07:52
Alebo slovami richtara:

"Martin Tomčányi | 27-05-2010 22:43:27
Seredonline je jednoznačným prínosom informovanosti občanov mesta.Spolupráca môže byť prospešná pre obe strany.Mne prekáža hlavne to,že sa nehľadá cesta AKO SA TO DÁ,ale v Seredi sa dobrá myšlienka nepodporí už z princípu,LEBO TO VYMYSLEL NIEKTO INÝ.A potom sa nebude dať odpovedať na jednoznačne kladené otázky vyhýbavo,od veci,arogantne,posmešne,alebo vôbec...Lebo to môže byť zverejnené.Som za spoluprácu mesta so Seredonline ,pretože aj zásluhou týchto novín sa niektoré veci posunuli dopredu.A to už nehovorím o pružnosti a možnostiach do budúcna."
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-06-2014 10:49:51
anonym | 25-06-2014 10:37:51 | - problem som neurobil ja - ja som ho len pomenoval.
anonym | 25-06-2014 10:37:51
Kto a čo utajil????Na mestskej stránke informácia z oceňovania policajtov je a na videu SOL hovoria príslušníci aj primátor. P. Majko, policajti boli v práci, vykonali záslužný čin, boli ocenení mestom, čo tu konštruujete o utajení?
Mám pocit , že ste schopný urobiť problém za každú cenu a zo všetkého.
ocenenie | 25-06-2014 09:24:57
Takéto veci by sa nemali diať. Aké mali na to dôvody, že sa to neuvernilo? Alebo si to odmenení nezaslúžili aby sme o nich aj my vedeli? Myslím, že by si to právom zaslúžili aby sme vedeli o ich hrdinskom čine.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign