Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Auto s poroztĺkanými oknami stále stojí neďaleko kostola

Miloš MajkoDátum26. 10. 2012 21:30:52TémaBezpečnosť
200

Sereď   |   Podľa informácií občanov, v tomto prípade nejde o dopravnú nehodu. Na ceste pri kostole je však množstvo skla z porozbíjaných okien auta. Auto s vytlčenými bočnými i zadným oknom stojí na parkovisku. Od poobedia aj teraz večer.

Bez komentára...


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

Zobraziť všetky fotografie
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
P.s. | 30-10-2012 10:27:08
Nebude zo psa slanina a zo zdegenerovaného cigáňa (ani bieleho)nebude mať spoločnosť úžitok.
Ani horúce patenty slávnej EÚ nevyriešia rómsku problematiku. Teším sa, ako tí páni zasiahli proti zlodejom a ak viete, kto to bol, že palec hore.
cepenan | 29-10-2012 18:38:34
uz aby preskocila ta iskra ja sa uz nato tesim!!!velky tresk a aj s polit.kmy! som zvedavy aka bude 17nov ucast na demonstraciji.uz by sa mali ludia zobudit!!!!
Branislav | 29-10-2012 17:51:06
rasizmus 100x opakovaný - Úplne s tebou súhlasím...Normálny - obyčajný človek (Slovák) sa musí riadne narobiť, aby niečo mal a aby mohol uživiť rodinu...Savore kale bachtále čhave idú raz za mesiac na poštu a majú zarobené...Toto je tá spravodlivosť na slovensku. Len sa množia ako škrečice a my gadže budeme na nich robit, lebo polovica sú muzikanti a polovica sú invalidi...Nie som rasista, len mi vadia neprispôsobiví tmavší spoluobčania...
gulak | 29-10-2012 16:52:27
Ak ste si nevšimli,tak tento boj voči bielej rase prišiel z USA,tam sa negri rozdrapuju,ako by im to celé patrilo a EU,ako poslušný psík si vymyslelo,že EU negri su cigáni,zlaté časy boli,ked ľudia počúvali biely rock,dnešná mládež počuva rôzny černý odpad z USA(hip hop,rap)-by som chcel vidieť,ako negri v USA,počuvaju bielu hudbu-čo myslíte prečo politici a rôzny boháči si stavajú chránené sídla-aby ked vzniknu nepokoje( a tie vzniknu,pretože cigáni sa množia,ako potkany a ked sa naplní určitý stav ich populácie,tak vyrazia zo svojich osád a všetko začnu prudlovať,ako kobylky)-a konflikt je na svete,politici a novinári zámerne mlčia o cigánskej kriminalite-v terašej dobe je to neriešiteľný stav,všetkých nás to serie,ale nemáme žiadne páky na to,aby sme to zmenili
rasizmus 100x opakovaný | 29-10-2012 15:17:36
násilie plodí násilie, staré známe, ale prečo by z našich daní mali žiť tie čierne smadľavé mátohy??nevie sa to ani do kože vmestiť, huláka to ako háveď, štipku slušnosti to nemá..kedykoľvek idem smer dolná streda, tak čavare kráča (ten lepší diétnejší program) smer kauf, alebo z kaufu..a čo tie nákupné košíky z kaufu čo majú doma...to ani obchodu nevadí, že im to poradli. my si tu necháme srať od nich na hlavu a oni sa smejú akí sú gádžovia sprostí!!! prečo každý cigán má inv. dôchodok? štát chce mať od nich pokoj tak im prispeje...ja sa na toto už nemôžem pozerať, vrie mi krv...toto je spravedlnosť, 3,14če tak merajme jedným metrom...keď dostane cigán zadarmo byt, nech dostane aj mladý človek, čo my sme nejaká žumpa, odpad? my sme si zvoli li tých 150kkt v národnej zrade sediacich....všetko to posadiť aj s cigánmi do rakety a vystreliť na pluto a tam nech sa zabývajú..politici by skapali a robili ešte na cigáňov....taká háveď...nevadia mi maďari, černosi, ani iná farba pleti..ale apatia voči cigáňovi bude vo mne aj keby bol vybielený!!!
Robo | 29-10-2012 07:45:24
Príde Ježiš v Seredi do krčmy a posadí sa. Čašník ho upozorní: "Tu nesadajte,tu sedia štamgasti,vyhodia vás!" Ježiš nereaguje.Ku stolu prídu slepý,hluchý a Cigáň z Cukrovarskej. Nechajú ho sedieť medzi sebou....
Ježiš: "Za to,že ste ma nevyhodili sa vám odvďačím!" Dotkne sa slepého,slepý vyskočí a povie: "Já vidím!" Dotkne sa hluchého,hluchý vyskočí a povie: "Já počujem!" Otočí sa k Cigáňovi a ten na neho: "Dyk, mňa sa nedotýkaj, já mám invalidný dôchodok!
Len.. | 29-10-2012 04:52:42
Preco tu do riti rozoberate vsetci rasizmus? Voci ciganom tymto prasivim sa neda slusne tak to nazivajte inak.. Oni si dovolia znas zit a okradat nas pred obchodmi a ja mu poviem ty cigansky kkt a uz som rasista a on z kradnutia nebude mat nic... Ked nie po dobrom tak po zlom !!! A ziadne vyhovaranie za rasizmus. Clovek si tymto sposobom chrani svoje. Chodte do Ciny alebo do krajin Islamu tam vas rovno ukamenuju alebo obesia tak aj to je rasizmus ? :DDD
pilot | 28-10-2012 21:10:30
preco to nemoze u nas fungovat takto?
http://dopice.sk/41a
pre gulak | 28-10-2012 20:46:54
potom?
devínska, hurbanovo, ..
a sa politici "čudujú" - prečo?
lebo ich nemajú za susedov.
gulak | 28-10-2012 20:34:52
Je to smutné,ale to že ľudia tu maju tzv.rasisticke názory-tak za to môžu politici a aj slávna EU,ktorá týmto našim kvázi politikom diktuje,aké nadštandartné podmienky majú mať cigáni na Slovensku a je to preto,lebo títo banditi z EU sa boja aby sa táto cigánska banda nevystahovávala zo Slovenska-ale ako sa vraví,dovtedy sa chodí z krčahom pre vodu,dokedy sa nerozbije-nálady na Slovensku voči neprispôsobivým cigánom sú na hranici výbušnosti a potom...
anonym | 28-10-2012 14:54:23
Dobry den privas byva jedna rodina ma biele audi komby a jim nepridelili byt ale inym
Pokrovat a vstavit | 28-10-2012 14:53:27
A to este mozme byt radi ze nemame v Seredi takuto policiu:

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/224557_426662410715254_1226434510_n.jpg
anonym | 28-10-2012 13:58:44
Roztopašná duša..?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 28-10-2012 13:14:28
kecy | 28-10-2012 12:47:08 | - naozaj vela ludi sa ma slytalo, preco nechodim do krciem 4 cenovej. Preto, lebo podobnych reci ako su Vase je tam denne za plne kyble. V noci ich niekto povylieva do kanalizacie a na druhy den vsetko v spolocnosti funguje zase po starom. A tak sa to opakuje desatrocia dookola.

Politici vlastne obcanov ako Vy miluju. Staci im mesiac intenzivneho venovania sa Vase mysli a zase maju 4 roky pokoj. Tak je postavena spolocnost preto, lebo ju politici tak postavili a Vy ste im to umoznili. Je Vas vela - vlastne vacsina. Prave preto, je to cele mozne.

No a nas rozmyslajucich inak, je stale malo. A kedze demokracia je o vlade vacsiny, tak vlastne vladnete Vy. Hlupaci? Tupci? - nie, iba ludia, ktorym v mnohych pripadoch mnohe jednoduche veci vyhovuju. Nemusia sa zamyslat nad tym, ako by veci mohli fungovat spravne a v prospech vsetkych, staci, ak si zanadavaju nad tym, co nefunguje.

Keby som to aplikoval na konkretny pripad, tak realne je to takto:
- tym zlodejskym ciganom by ani pri najvacsej snahe dost urcite vinu policajti nedokazali, vec by dopadla tak, ze okradnuty by zostal okradnuty, zlodej bohatsi o cudzi majetok a stat, teda nas vsetkych by marne vysetrovanie stalo kopu prachov. A cigani by boli zase minimalne zo svojho pohladu vitazi.

Riesenie radikalne a ucinne - stat to nestalo ani cent (niekto bude ten svincik musiet spratat a cigani to asi nebudu) - poskodeny je spokojny a cigani uz dnes asi kradnut nebudu. Az zajtra...
Ked sa vsak najde nejaka roztopasna dusa a natre tych, ktori to urobili, tak stat to bude mat dost jednoduche. Teda, podstatne jednoduchsie ako u dokazovani samotnej kradeze. No a tym, ktori vlastne vykonali spravodliuvost, bude hrozit basa a to hned za niekolko TC.

Dobre, ne?

Prave preto jedine tlak na vymahatelnost prava je naozaj cesta, ktora moze doniest uzitok nam vsetkym.
kecy | 28-10-2012 12:47:08
cudujem sa ludom ze to niekto zerie
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 28-10-2012 11:48:47
Ja... | 28-10-2012 08:08:11 | - chapem Vas, no bolo by fajn uvedomit si, ake su ulohy statu a obcana. Prvotnou ulohou statu nie je sikanovat obcana ale starat sa o neho. A prvotnou ulohou obcana nieje platit drahy aparat plny uradnikov, ktori namiesto sluzby obcanovi rozmyslaju ako sa kde nabalit. Jasne, ze vsetko neplati generalne a vo vsetkom.

Ja si myslim, ze obcan musi vyuzit vsetky zakonne a legalne (aj natlakove) prostriedky voci samospravam a statu na presadenie svojich prav (za predpokladu ze si plni svoje povinnosti) a nie ako dement pol roka makat denne 10 hodin na stat a nasledne sa z ten druhej polky snazit kazdy den prezit ako zobrak.

Priatelia - prakticky nulova vymozitelnost prava - to je jedno z toho, co vyrazne rujinuje obcana, normalneho a slusneho podnikatela v konecnom dosledku polozi na lopatky aj stat.

V spolocnosti o ktorej tvrdime ze chceme aby fungovala, nemozu byt uz 23 rokov vo vyhode ti co kradnu, neplatia si zavazky, tuneluju, podvadzaju a je jedno voci komu takto konaju. Dodrziavanie zakonov bez rozdielu jedine moze spolocnost posunut dopredu. No a jasna a rychla represia proti ich porusovatelom. Prikladov kedy a kde to nefunguje je tak vela, ze jednoduchsie na priestoro, no narocnejsie na rozmyslanie je vymenovat, kde to na Slovenske pomery akoby zazrakom fungovalo...

Je teda pravdou, ze pouzite riesenie bolo rychle a mimoriadne ucinne. Poskodeny dostal zadostucinenie a zlodej bol razne potrestany. Ak by sme vsak mali prejst na takyto model v spolocnosti, potrebujeme pol roka makat na statny aparat?

Nuz a toto je to, co je na nas vsetkych.

Ja som na strane zakona a je na nas obcanoch, ci sa nam to podari.
pre Ja... | 28-10-2012 09:01:02
Ako funguje schopnosť "byť práve tam kde sa kradne?". Predpokladám, že to má niečo spoločné s jasnovidectvom alebo si možno často pozeral americký mysteriózny seriál "Zajtrajšie noviny" a veríš, že ide o realitu.
Ja... | 28-10-2012 08:47:05
A hlavne ze Skoropolicajti maju vsade kameri za tisice eur a kolko krat zmizlo nieco mne alebo znamym rovno pod kameru a ked som tam siel aby mi to pozreli tak odpoved ze to oni NEMOZU len NADRIADNEY!!!!!! Tupci tak naco ich tam mate aby ste si ....... asi na sukniach...A spavat chodia na chatky ako sa ide na zahradky k niklovke a vela inych miest tak mestku policiu je nadarmo niekam volat ked seru nato...Hlavne ze niektory dotycny MESTKY POLICAJTI si chodia pozeravt vlastne chatky na kolene po nociach ci im to tam nevykradaju kedze tam ich zopar chatky ma tak je samozrejme ze nemozu byt tam kde sa prave kradne !!!
Ja... | 28-10-2012 08:41:12
Mestky policajti ako ja nazyvam Skoropolicajti su tu na nic a hlavne par tych nemenovanych vysokych co ukazuju plecia a vsetci sa na nich smeju ved su to darmozraci a len vozit sa vedia a za 20 rokov tu dali milion pokut za parkovanie jednym kolesom na obrubniku a za ten cas chytili mozno 5 zlodejov. Takze znich si hlavu nerob to je len mestka komedia nic ine len oni si myslia ze su SWAT z Ameriky :DDD
dado | 28-10-2012 08:19:16
skoda ze ti policajti neboli akcnejsi ako inokedy a neprisli ale za pol hodinu a co sem niektory pisu ze je to castejsi jav ze cigani kradnu pred kauflandom tak potom naco mame msp??? pytam sa naco aby sa vozili po meste a sledovali kdo a ako parkuje??? hlavne ze je tam kamera a ked tam niekto stoji na zakaze hned su tam ale aby ciganov aspon svojou pritomnostou odstrasili tak to naco treba to zobrat do svojich ruk spravodlivost a jednoducho sa riadit heslom silnejsi pes j...
Ja... | 28-10-2012 08:08:11
Ja ti poviem co pomoze.... Vsetko robit mimo zraku druhych. Bitka podpalenie zorbijanie atd..... Lebo vidite ze sme sa pokusali 30 rokov tu ist na nich slusne a NIC. Skusi sa druha metoda a myslim ze ta velmi dobre pomoze... Nepomoze stat pomoz si sam... Pravidlo stare tisicky rokov tak mam taky pocit aby sa sem nevratila historia... Vsade na slovensku ked nie po dobrom tak po zlom...
anonym | 28-10-2012 08:00:06
Je úplne jasné, že pred kauflandom kradnú a okrádajú cigáni, videla som tiež na vlastné oči. Cigánka naskočí do auta a odfrčia preč, lež sa v šoku pozviechate už im tak akurát môžete dúchať. Taktiež som videla 10-12 ročné decko ako v lídli ládovalo čaje a cukrovinky za vetrovku. Kaufland a Lídl sú ich raj na kradnutie. Tak aké fajnové rukavičky používať voči kmínom a okrádačom, veď na ich zneužívanie a využívanie doplácame všetci.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-10-2012 23:25:36
ach petko | 27-10-2012 22:26:44 | - hladajte vyrazy, ktorereflektuju na spravanie moje. Neskusajte sa posudzovat moju osobu ci moralku ktorehokolvek ineho podpisaneho autora prispevkov na SOL. Nemate na to pravo a ak sa konecne nezorientujete v case a priestore v ktrom sa nachdzate, budeme nuteni voci Vasej osobe byt v postupoch razantnejsi.

Cudujem sa Vam, ze tvrdite tak neskutocne hluposti. Na SOL boli vysvetlene uz niekolkokrat a ja uz pre Vas plytvat svojim casom nebudem.
To ze nenesiem pravnu zodpovednost za to, co napise diskutujuci ako napriklad aj Vy neznamena, ze som ochotny, pripadne povinny trpiet Vase spravanie a tolerovat ho. Nasa predstava o SOL sa mozno nezhoduje s Vasou, preto diskutujuci ktori maju zaujem porusovat zakony SR to maju moznost robit kdekolvek inde, len nie tu. Pokial bude SOL mojou investiciou a zodpovednostou za nu, tak Vy urcite o smerovani novin rozhodovat nebudete. ;-)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-10-2012 23:18:11
bela | 27-10-2012 22:35:17 | - mylite sa, nik z adminov to nerobi rad. Su vsak diskutujuci - v tomto pripade Vy - anonym, ktori za kazdu cenu chcu niekoho menovite - konkretnu osobu urazit ci pospinit jeho meno. Nerespektujete autoritu administratora sukromneho media a nerespektujete pravidla, ktore ak budete dodrziavat, tak v tomto medialnom priestore Vam dvere ostanu otvorene. Na SOL je demokracia v neskutocne sirokej forme, no Vy sa svojim spravanim snazite dotlacit Vas k tomu, ze Vam bude zablokovany pristup na SOL.

Priemerne inteligentny diskutujuci v pripade ze mu je prispevok zmazany za sebou niekolko krat situaciu pochopi. Skuste sa podobne zariadit aj Vy.
bela | 27-10-2012 22:35:17
pan majko velmi rad vymazava komentare
ach petko | 27-10-2012 22:26:44
preco si tu zase niekto serie do huby? aky zakon zakazuje mazanie prispevkov ? ziadny zakon ani nemoze dohnat majitela stranky pred sud za diskusiu pod clankami... majitel za nu nezodpoveda tak tu nestrasme ludi hlupostami
zase sa tu hra tento clovek na velkeho moralistu .trapne
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-10-2012 22:02:20
Pavol Kurbel | 27-10-2012 21:51:29 | - plne s Vami suhlasim.
Pavol Kurbel | 27-10-2012 21:51:29
Z môjho príspevku netrčí nevraživosť voči cigáňon, ale voči zlodejom. Ak je zlodejom cigáň či biely, je to úplne jedno. Mám priateľov medzi cigáňmi. Ak je človek slušný, nemám proti nemu nič, či je biely alebo modrý. Pred Kauflandom však evidentne kradne určitá skupina cigáňov. Na polícii mi ukázali identikit zlodejov. Podľa popisu vnuka, to bola cigánka. Povedali mi, že je to pravidelné. Niektorí okradnutí bežali za autom, do ktorého nastúpila zlodejka a bolo plné cigáňov. Toto nie je rasizmus, to je skúsenosť. A k mojej poznámke o vyhnaní zberby z dediny. To je historický fakt. Ak raz niečo prerastie cez hlavu, tak to môže aj takto skončiť.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-10-2012 21:00:51
Seredanka | 27-10-2012 20:57:15 | - mozno mi neverite, no cely zivot sa pytam to iste. A verejne pod svojim menom.

No posielat niekoho do plynu - tak to teda urcite nie! A verim, ze suhlasite s tym, ze su urcite mantinely, v ktorych sa aj demokradicke vyjadrovanie nazorov musi pohybovat.
R.P. | 27-10-2012 20:59:04
Laskavo si tu tie spiny nezastavajte lebo si zoberte ako si oni mozu dovolit nas okradnut a tym aj zneuctit osobu cloveka tak mi mozme na nich nadavat a odsudzovat... Hitler vedel preco ich hubyl ako spodinu spolocnosti!!!
Seredanka | 27-10-2012 20:57:15
Pokial tento stat nebude riesit tieto vecne problemy dopadne to este horsie ako len pisanim nevhodnych prispevkov do diskusii.
Ludia zoberu spravodlivost do svojich ruk a hotovo.
Nie som rasistka a normalne zijuci cigani mi nevadia.Ale tu v Seredi to uz presahuje vsetko.Clovek nemoze povedat nic lebo hned je rasista.
Ja to vsak vidim tak ze utlacany sme tu my biely.Mne osobne stat nikdy nijak nepomohol.Zijem slusne nekradnem platim dane a co s toho mam?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-10-2012 20:15:29
výzva k slušnosti | 27-10-2012 19:00:22 | - Vasu vyzvu k slusnosti akceptujem a suhlasim s nou. Diskutujuci vsak v mnohych pripadoch pisu pravdu - je vsak smutne, ze sa uchyluju k az rasistickym narazkam. Nehodnotim cloveka podla farby pleti,. ale podla jeho konania. Zakon je vsak na mnhych, ak nie vacsinu zlodejov kratky a spravodlivy trest ich nahana velmi dlho, ak nie cely zivot. A co je najhorsie, vacsinou ich nedozenie. Chapem nazor Pavla Kurbela. Aj ja som bol 4 x okradnuty a stalo ma to stovky tisic korun.
Je na kompetentnych, aby obcanom zabezpecili bezpecnost v meste, kde ziju. Stat ma na to sily aj prostriedky.
Tam, kde stat zlyhava - tam kde zlyhavaju konkretni ludia, pretoze stat riadia a riadili konkretni ludia - tam obcania zacnu brat spravodlivost do vlastnych ruk a tam zacnu neskutocne velke a mozno az neriasitelne problemy. Bojim sa toho ako cert kriza a pisem o tom roky. Mam vsak obavu z toho, ze podobnych pripadov bude pribudat...

Dolezite je, nehodnotit ludi podla toho ako vyzeraju, ale podla toho, ako sa spravaju. Trvat na jednoznacnom a striktnom dodrziavani zakonov vzdy a kazdym. A trvat na principe, ze ziadna, ani pozitivna a ani negativna diskriminacia nie je povolena.
zvonar | 27-10-2012 20:07:28
Vazeny pan/i Vyzva k Slusnosti: Vasa prezentovana davka naivity ma dohana k predstave fotografie pana Roberta na Vasom krbe.

Tu sa riesi konkretny pripad a je "len nahoda", ze sa jedna o ciganov. Je uplne jedno kto je tym kminskym hajzlom. Iluzie pravneho statu aj v tychto pripadoch je iluziou infantilnou. Pokial sa stane Vam, co Vam urcite neprajem, nieco podobne, prosim zavolajte p. Majka, nech nam spravi reportaz o vasej kminskej empatii, radi sa od Vas naucime anglickej tolerancii.

Takychto pripadov bude stale viac, mame sa na co tesit. Podla foto a popisu by som reagoval velmi podobne ako "riesitel".
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-10-2012 20:04:15
Ziadame diskutujucich, aby sa vyjadrovali bez urazok, osocovania a neporusovali zakony SR.

Uz napisane prispevky ktore mozu svojim obsahom naplnit skutkovu podstatu TC nemozu byt zmazane. Kazdy diskutujuci za svoj prispevok zodpoveda sam.
slušnosť | 27-10-2012 19:47:48
Ako môžete byť tak slepý a vyzývať ľudí k akejkoľvek slušnosti. Vám sa to ešte nestalo? Mne taktiež takýmto spôsobom, že si ma vyčíhali a nehanebne okradli. Ak nechcete veriť týmto sa opakujúcim prípadom choďte sa informovať na políciu, koľko prípadov okradnutia už evidujú. Všetko sú to činy našich slušných spoluobyvateľov romov ale nie cigánov to je presnejšie pomenovanie.
slušnosť ??? | 27-10-2012 19:47:09
Máš pocit že tieto inštitúcie fungujú? Daj mi aspoň jeden príklad, kedy tie tvoje ,,inštitúcie,, vyriešili cigánsky problém !
Bastardi | 27-10-2012 19:06:25
Ked tebe nieco ukradnu som zvedavy na tvoje komentare...
výzva k slušnosti | 27-10-2012 19:00:22
P. Majko! Prosím zastavte túto debatu na Vašom SOL. Nečítate tie príspevky. Veď niektoré hraničia až s rasizmom a pod. Alebo dajte možnosť písať príspevky iba Vašim registrovaným. Nyslím to dobre. Netreba prilievať oheň do zložetej témy. A príspevku p. Kurbela sa čudujem. Z Vás by nemala hovoriť taká nenávisť a nevraživosť, dokonca vyhrážky. Ľudia na všetko, teda ja na tento prípad sú ustanovené inštitúcie, ktoré to majú riešiť. ďakujem za pochopenie.
anonym | 27-10-2012 16:58:56
Konečne sa tej cigánskej zberby niekto nebál. Dúfam, že sa to ešte zopakuje pri najbližšej možnej príležitosti. Nech aj oni sa začnú báť bielych a nielen naopak,
Bastardi | 27-10-2012 16:57:38
http://www.youtube.com/watch?v=m3Huvnpn4WQ - TOTO VIDEO SI POZRITE CELE ESTE RAZ KEDZE TO TU BOLO NECH MATE ESTE VECSIU MOTIVACIU ICH RIESIT!!!! TA SLAVNA OSADA NA CUKROVARSKEJ...!!!!!!!!!!!
Roman B. | 27-10-2012 16:51:46
Tych ktorych sme volili im tam stavaju ploty ktore nicomu nezabranili a nosia za tatrovky strk aby tie cierne spiny nechodili naahodou po blate!!!
mentor | 27-10-2012 16:26:57
1) toto nie je rasizmus. ale treba zberbu vyhnat prec alebo neutralizovat - vacsinu ciganov

2) treba aby sa hlavne zodpovedni ktorych si volime zobudili a spravili poriadok a ukoncili tuto diskriminaciu pracujucej vacsiny. sami od seba to nespravia lebo je to pohodlne nic nerobit - musime si to ako obcania ziadat!

http://www.youtube.com/watch?v=LD5RAzYGpkA
tttt | 27-10-2012 15:58:06
preto treba volit KOTLEBU-mozno budu aj spominane listky:-)
polovnik | 27-10-2012 15:14:00
mam otazku- ked sa premnozia medvede,rozdavaju sa listky na odstrel,kde tieto listky rozdavaju na odstrel tejto bandy?
Ja... | 27-10-2012 14:55:27
A kotia sa jak psi ved 14 rocne tam behaju uz tehotne dajte este 10-15 rokov a uvidite co to tu bude!!!!
picino | 27-10-2012 14:20:03
pride cas ked sa ludia s cigosmi porataju, tento stav je donekonecna neudrzatelny
Bastardi | 27-10-2012 14:17:09
Moj nazor ze coskoro sa osada vyprazdni lebo to zacnu riesit a bude tam konecne novy pozemok na predaj kde sa moze postavit vela peknych rodinnych domov alebo nejake bytovky a zgerbu odtial nastahovat do byvalych budov Milexu kedze majitel serie nato tak myslim ze cigani mu tam vadit nebudu a hnet si tam mozu kontrolovat svoje slapky a hnet si tam mozu aj drogy predavat a bude to pekne mimo nasho mesta kedze tam je len hlavna cesta zivota nikde :)))
Tomas Veselicky | 27-10-2012 14:09:19
No super! Ale sme to vyhrali s tou pseudodemokraciou, čo občania? Na ktorého svatého platíme dane, keď si právo musíme aj tak doslova vytĺcť vlastnými rukami? POTOM príde polícia a naložia cigáňov do auta. Výkon!!! Takže navrhujem úplne obísť dysfunkčnú políciu a hnať tú cigánsku zberbu všetkým, čo dokáže sposobiť devastačné poranenia. Máme tu Regul a niekoľko záhradkárstiev. Dajte vedieť, keď sa pojde na lov!!!!!
gulak | 27-10-2012 13:33:24
Trošku Vás dám do obrazu-je pravda,že mesto je plné mafošov-a prečo nerieša cigánov-no preto,že títo začmudenci predávaju drogy pre týchto pánov-ale inak super akcia-škoda,že nemáme také voľné miesta,ako Ukrajina,to by sa vystahovávalo týchto smradošov niekam do pustatiny a potom by sa vytrhali koľaje a šmitec
ivo cistic | 27-10-2012 13:24:35
to auto som tam uz videl viac krát, vedel som, že cihaju na korist sedia v aute a sleduju.počul som co sa udialo pred kostolom kamos tade isiel a dvaja chalani ich bili jak siroty a lutuje ze to nenatocil, to uz si rozmysli kazdy cigan ci sa tam odvaži ist na takuto akciu.chalani mate palec hore a ludia co idete nakupovat ak zbadate v aute len tak sediet ciganov zistite kontakt na tych chalanov co ich dali do laty a mame v Seredi pokoj.do plynu s nimi.
sused | 27-10-2012 13:24:25
Rež a rubaj do ................
Príklad | 27-10-2012 13:18:57
Takto to riesia Taliani:

http://zpravy.idnes.cz/italka-si-vymyslela-znasilneni-vypalili-kvuli-ni-romskou-osadu-p8p-/zahranicni.aspx?c=A111212_204556_zahranicni_brm
Pavol Kurbel | 27-10-2012 12:50:59
Tá zberba okradla pred Kauflandom aj moju manželku. Ukradli z auta kabelku s peniazmi a všetkými dokladmi. V aute sedel vnuk, ale ani to im nevadilo. Škoda za niekoľko sto eur a neskutočné behanie za novými dokladmi. Nedávno som čítal, ako pred niekoľkými desiatkami rokov, v jednej dedine zobrali palice a všetku tú zberbu vyhnali z dediny. Asi by to chcelo urobiť aj dnes, ale vo veľa obciach.
noName | 27-10-2012 12:41:39
..konecne akcia aj v seredi :D .. isiel som okolo a len som kukal jak puk co sa deje, akoze fakt chvalim aj policajtov ktory na mieste boli do par sekund, ukludnili to tam celkom a najviac sa mi pacilo ako brali tych tmavsich v tom malom leone, seci mali ale po 100 kilov a tusim 3ja alebo 4 boli vzadu natlaceny, ten leon bol jak po tuningovej uprave znizeny :D ale tak na kazdeho pride co robi zlotu, na nich uz teda prislo.. takto si ja predstavujem spolupracu obcan + policia .. palec hore
Lolo.. | 27-10-2012 12:26:25
A zas cigani z osady.. Plne mesto mafianov a neviem koho a stale si nevedia rady stou osadou? Odtial ide najvecsie zlo!!!! Prosim nahadzte tam granaty, podpalte im auta domy a uvidite pomoze to... Pan Š... bodaj by sa kvoli tomuto uz zacala s ciganmi vojna v Seredi!!!
postih? | 27-10-2012 12:18:21
Pán Š.. sa len bránil, keď ho cigáni napadli za to že ich videl ako kradli a preto aj si od jedu rozbili auto.
Nebol som tam, ale dosvedčil by som, že to tak bolo :)
Superná akcia. A stou prevenciou súhlasím. Ale biť hlava - hlava. To sa musíš trafiť do tých bravčových hláv zakaždým.
volit | 27-10-2012 12:08:57
vo volbach treba volit kotlebu
čožééé? | 27-10-2012 12:04:36
ešte som nepočul, aby biely niekoho okradol pred kauflandom...vždy sú to len cigáni...moju známu tam takisto okradli, hrozili jej dcére, ako sedela v aute...v kabelke mala hotovosť, doklady, 2 molily a polícia bola bezradná...keby som chytil tu ciganu, tak ju prisám bohu zahluším!!!načo sú nám cigáni na Slovensku?, asi len na to, aby sme na nich robili...Česť výnimkám...
cepenan | 27-10-2012 12:02:49
treba ich byt aj ked nic neurobia!hovori sa tomu prevencia:)
dodo | 27-10-2012 11:51:09
policajti boli do minuty na mieste bola to perfektna akcia bandu uz chalani mali v rukach,ty co ich chytili a policajti cigosov okamzite nahadzali do policajneho auta a a brali ich na polic.stanicu.Bola to pekna podivana ale dostali aj dobre na hlavu.takto si sered predstavuje zasahy,ale cigosi mali oci pre plac,tento raz sa preratali,maju smolu...........
parada | 27-10-2012 11:44:34
len tak dalej s nimi
mirka | 27-10-2012 11:42:05
ja som tu pani videla ked sa to stalo pred kauflandom aj zasranu ciganku co jej ukradla z kosikakabelku.mirka,chudera, ja som sa len pozerala, to sa nedalo nic robit, myslela som ze ju zbiju, ved tam bolo plne auto bachratych ciganov,oni chceli ujist ale mali otvorene okno a zavesila sa sa na tie dvere no to bola hruza,ja som mala strach ze ju autom prejdu.ona este druhou rukou telefonovala a to som sa az vecer dozvedela ze tych ciganov chytili.to sa mi ani verit nechce,to bolo stastie.pani vsetko dobre vam prajem,modlila som sa aby ich chytili.z videnia vas poznam.mirka
Igor | 27-10-2012 11:41:22
Robite mi radost ,chlapci
otazka je co nasa taktiezpolicia?
Lenka Mihalikova | 27-10-2012 11:15:20
Jeho mame ukradli pred kauflandom kabelku s velkou hotovostou a on ich chytil pri kostole preto toto vsetko bolo... Ma moj obdiv ze sam sa tam pustil do vsetkych a zacal ich tam bit hlava nehlava dokym neprisli policajti.
Santos | 27-10-2012 10:53:01
Dobrý deň, nedá mi aby som nereagoval na tento krásny-majstrovský výkon pána Š. zo Serede... Dobre si dal tým sukyným synom z Cukrovarskej, prevencia musí byť...Dosť, že musíme robiť na ich vypasené-bravčové telíčka, ešte sa im mámli a preto nás okrádajú...Palec hore za ten tvoj bravúrny výkon "bravissimo maestro"...
0000 | 27-10-2012 10:31:42
kalibaly :-D
cigo | 27-10-2012 10:18:56
palec hore,konecne sa v Seredi upratuje, mali by vas za to odmenit.len tak dalej
hahaha | 27-10-2012 10:07:36
Si cigošov vytunil :D
haluzár | 27-10-2012 10:05:47
Š..co ty si blazéééééééén :D konečne tým zmr..m te ich káry bez papierov poistiek niekto ruší. :D Ani vodičáky nemajú... niekomu spravia škodu a človek má smolu čo to nemajú ani poistené!!! Pekne im to všetkým roztlč!!!
súhlas | 27-10-2012 09:26:48
no konečne tým šukárom niekto ukázal, kde má "kanec p+ču"... : ))mal si im aj hlavy rozj+bat...to auto vyzerá ako z programu "vytunuj mi fáro" : )))))
Seeker | 26-10-2012 21:42:05
To auto patrí cigáňom z Cukrovarskej ulici !!!

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign