Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Ani motorkári počas tejto teplej noci nespali

Iveta TóthováDátum23. 08. 2011 00:18:39TémaIné

Dnešná teplá letná noc zrejme spôsobila, že motorkári mali zvýšenú potrebu do polnoci jazdiť na motorkách po uliciach Serede. Motorkári majú radi rýchlu jazdu, túrovanie svojich strojov ale svojim hlukom obťažujú obyvateľov mesta. Príjemné nočné ticho a odrazu ohlušujúci hluk môže spôsobiť u malých detí alebo starších ľudí doslova šok. Občania volali na políciu, kde im službukonajúci operačný dôstojník prisľúbil na dané miesta poslať hliadku. Ohlušujúca jazda prestala okolo polnoci.

Motorkárov stále pribúda a žiaľ aj dopravných nehôd spôsobených rýchlou alebo arogantnou jazdou. Je jedno či je to cez deň alebo v noci. Stačí malá nepozornosť, prekážka na ceste a stane sa nešťastie. Motorkári by si mali uvážiť, či za chvíľku zábavy a adrenalínu stojí za  to riskovať so životom.

Na záver niečo z cestného zákona :

par. 4 Povinnosti vodiča

ods. 3 Vodič nesmie

písmeno m) používať hanlivé gestá voči ostatným účastníkom cestnej premávky, vyhadzovať z vozidla predmety a obťažovať ostatných účastníkov cestnej premávky ani iné osoby najmä nadmerným hlukom, prachom, znečisťovaním ovzdušia, rozstrekovaním kaluží, blata alebo zbytočným ponechaním motora stojaceho vozidla v chode.

 

 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
›REGISTROVANÍ NICKOM‹
všetci
Registrovaný Petra Klčová Petra Klčová | 24-08-2011 22:49:58
toto je uz 3 noc....z mojho pohladu je to cista provokacia, potrebujete sa vsetci ukazovat na autickach a na motorkach, a rusit nocny klud, uvedomte si konecne ze tu ziju ludia ktorí musia chodit do prace skoro rano a zarabat peniaze hlavne na byvanie a na to aby mali decka co do ust!!!! A panom z PZ Sered- bolo by strasne fajn keby ste to uz konecne riesili, podakuje sa vam mnoho ludi nielen ja.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 24-08-2011 14:12:20
Motorkar Motorkar | 24-08-2011 13:54:16 | - pohybujem sa po meste den -noc. Pracovnu dobu si upravujem vyslovene podla potreby. Su vsak ludia, ktori vstavaju o pol piatej rano - ti jednoducho potrebuju spat a to je prave o tolerancii. Nie vsak tych, ktori chcu iba vykonat prirodzenu ludsku potrebu - spat, ale o tych, ktori ich rusia. Nie je to o polarizovani spolocnosti.

Suhlasim s Vami, je tu vela problemov, ktore je mozne a potrebne riesit. Katrin napisala vyborne - ked ludia vyjdu z apatie, maju sancu riesit vela. Vsetci vieme, ze za dobru vec sa postavi vela ludi a to dobrovolne a s nadsenim.

Mesto sa postupne meni - kto to neuzna, ma na to iste dovod. Pomozme tymto zmenam - smeruju k lepsiemu.

Nie je jedno, ci su udaje spravne alebo falosne. Dnes su uz stovky obyvatelov, ktori sa jasne identifikovali a hlasia sa k zmenam. Vidim a viem to. A viem aj to, ze pred tri a pol rokmi sme boli traja!
Preto hovorim - vyuzime sance, nase deti to budu povazovat za samozrejme.
Registrovaný Motorkar Motorkar Motorkar Motorkar | 24-08-2011 13:54:16
Dobrý deň pán Majko,
ďakujem za Vašu reakciu. Chcem povedať/napísať ešte poslednú vec. Myslím si že to či použijem pravé, alebo vymyslené údaje nič neprinesie. Najzákladnejšie je aby sme sa ako ľudia /spoluobčania/ začali rešpektovať a neriešili zbytočné hlúposti, keď si myslím, že je tu podstatne viacej dôležitejšich vecí, ktoré nám prinesú omnoho viac ako to že tu niekto behal v noci na motorke. Zbytočne sa tu vytvárajú dva tábory ľudí a vzniká len nenávisť .
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 24-08-2011 13:35:44
Motorkar Motorkar | 24-08-2011 13:13:59 | - v prvom rade som rad, ze ste noviny obohatili o Vas prispevok. Je fajn az na niekolko nedostatkov - ci sa Vam to paci alebo nie, ci mate zaujem konspirovat alebo nie, nik z ludi ktori maju pravo vymazavat prispevky toto pravo nezneuziva a dokonca ani nevyuziva s radostou. Verte mi, ze je to najhorsia cinnost, ktoru pre noviny robime. Pri kazdom diskutabilnom prispevku naozaj zvazujeme, ci bude alebo nebude zmazany. Niekto to vsak urobit musi a niekto musi prijat aj rozhodnutia finalne, nech to je akokolvek neprijemne. Je to vsak o zodpovednosti a to napriek tomu, ze ani vydavatel a ani nik z novin nenesu priamu zodpovednost za obsah diskusnych prispevkov.

Podla stylu pisania nechapem, preco ste sa registrovali nickom a neplatnymi kontaktnymi udajmi. I ked nesuhlasim s viacerymi Vasimi tvrdeniami myslim si, ze ako podpisany autor by ste boli ovela vacsim prinosom pre verejnost i riesenie problemov, s ktorymi sa v meste denne stykame.
Registrovaný Motorkar Motorkar Motorkar Motorkar | 24-08-2011 13:13:59
Dobrý deň prajem všetkých. Nechcel som reagovať na komentáre niektorých zúčastnených tejto diskusie a zbytočne víriť hladinu no nedá sa mi mlčať.

pán Majko: je krásne akým spôsobom tu funguje komentovanie článkov. Ak je komentár, ktorý Vám a iným nevyhovuje, tak ho jednoducho vymažete. Tlieskam Vám. Spravte diskusiu kde si budete môcť písať ibá sám so sebou - mali by ste menej práce s triedením dobrých komentárov od Vami vyhodnotených ako nevhodných/zlých a konečne by to bolo 100% objektívne. Ďalej by som Vás chcel poprosiť, aj keď si myslím, že dobré veci ľudí toľko nezaujímajú ako tie zlé, skúste byť pri písaní a zverejňovaní článkov viac pozitívny, pretože nie hluk, alebo motorky ale Vaše negatívne články vyvolávajú v občanoch zlú náladu. Prečo ste to nenapísali spôsobom ako napr: chodia na motorkách, ale za to nefetujú nekradnú platia dane a nepredávajú fety našim deťom - nabralo by to úplne iný smer

pán Jozef: myslím si o Vás, že ste minimálne na tej istej úrovni, ako človek na ktorého nadávate, pokiaľ viete reagovať len takým spôsobom ako ste už reagovali. Ste stelesnením dobroty a inteligencie.

pán Sereďan: jazdím na motocykli s platnou ŠPZ, KO, STK, PZP a vodičským oprávnením /mám aj novú lekárničku/. Neviem akým spôsobom ste sa dopátrali k tomu, že tu behajú ,,šlohnuté vergle´´. Ďalej, ak by ste pravdepodobne lepšie vychovávali svoje deti, tak 13 -14 ročné šťandy by v noci neboli vonku a trávili by čas inak, ako obdivovaním ,,30 ročných hlavohruďov´´.

pán Anonym: máte pravdu. Toto mesto je neskutočne nebezpečné. Pohybujem sa po ňom niekoľko rokov deň/noc a ešte sa mi nestalo, že by ma niekto okradol,prepadol,udrel, uniesol,alebo mi poškodil majetok. Vy ste doma, pozeráte akčné filmy a potom žijete v mylných predstavách. Vybehnite do mesta a skúste sa presvedčiť o tom čo píšete. Takí ako Vý robia toto mesto nebezpečným, ale len pomyselne.

pani Petra: Ste zábavná. Pohoršujete sa tu nad tým, že niekto hodil petardu. ((((-: Vám musí byť neskutočne dobre, keď je pre Vás dôležité riešiť niečo takéto. Dúfam, že usilovnou prácou sa raz dokážem dostať do rovnakého statusu ako Vy a budem mať čas riešiť podobné nepodstatné hlúposti.

a opať pre pána Anonyma: Včera ma na základe aj Vašej iniciatívy zastavili policajti. Po dôslednej kontrole ma pustili a popriali mi šťastnú cestu. To je dôkaz toho, že jazdím na ,,lopate´´.Kľudne spíšte petíciu. Máme všetko v poriadku. Na Vašu prehnanú citlivosť doplatia všetci a možno že práve Vy budete pokutovaný za nejaký priestupok. A to, že nám prajete smrť hovorí o Vás veľa. Ja Vám naopak prajem dlhý, bezstarostný a úspešný život.

opať pre pána Anonyma: Ako sa môžte pohoršovať nad tým, že sa v meste porušujú predpisy a následne odporučiť porušovanie predpisov mimo mesta /diaľnica/. Predpis je predpis, či je platný v meste, alebo mimo mesta. Viete čo vlastne chcete?

Príspevkom som sa nesnažil nikoho uraziť aj keď je z neho možno cítiť tocha hnevu, ale nedokážem sa od toho úplne odosobniť.

Prajem všetkým pekný deň



Registrovaný cicka hreben traktorista cicka hreben traktorista | 24-08-2011 11:56:44
jakej nebezpecnej jazde? ty zasa ocom tocis? statysticky 60% nehod pri ktorych sa vyskitla alebo viskitol motorkar bola zapricinena,bud cerstvym vodicom,alebo vodicom ktory siel sice podla predpisov (50-90) ale svojou nepozornostou nedal prednost,ci nezastavil tam kde ma a nehoda bola na svete.keby sa takzvany bespecny a zodpovedny soferi venovali tomu comu maju,a nie radiu,cigaretam,ci nebodaj rozpravanie sa zo spolujazdcom,tych 60% nehodovosti by sa znizilo ci uplne vynulovalo.ty jazdis,podla predpisov? 40 tam de je 40iatka,stopka,ked ide pred tebou traktor 20km/h nepredbehnes ho aj cez plnu ciaru? kazdy ma svoje muchy tak sa do nas prestante navazat a kuknite sa na seba.
Registrovaný cicka hreben traktorista cicka hreben traktorista | 24-08-2011 11:49:31
jakej nebezpecnej jazde? ty zasa ocom tocis? statysticky 60% nehod pri ktorych sa vyskitla alebo viskitol motorkar bola zapricinena,bud cerstvym vodicom,slrbo vodicom ktori siel sice podla predpisov (50-90) ale svojou nepozornostou nedal prednost,ci nezastavil tam kde ma a nehoda bola na svete.keby sa takzvany bespecny a zodpovedny soferi venoali tomu comu maju,a nie radiu,cigaretam,ci nebodaj rozpravanie sa zo spolujazdcom,tych 60% nehodovosti by sa znizilo ci uplne vynulovalo.ty jazdis,podla predpisov? 40 tam de je 40iatka,stopka,ked ide oproti tebe traktor nepredbehnes ho aj cez plnu ciaru? kazdy ma svoje muchy tak sa do nas prestante navazat a kuknite sa na seba.
Registrovaný Ivan Forgáč Ivan Forgáč | 24-08-2011 11:34:56
Spišiak sem poslal policajtov len na istý čas aby nám občan zaslepil oči.Vášne sa upokojili a policajti zmizli z ulíc a pre motorkárov nastal opäť raj na zemi.Môžme len dúfať,že pri tej ich nebezpečnej jazde sa nikomu nič nestane.
Anton | 23-08-2011 23:11:11
Pred jednotou je RUKA HORE
anonym | 23-08-2011 23:05:15
Som sa prave vratil z mesta. Fakt fasa bezpecne mesto. Asi 8 krat presli po hlavnej motorkari tak 80km/h. Stale dokola jazdiaci pubertiaci na aute, bez pasov na krizovatke aj na cervenu. Miestni grazlici tiez na skutrikoch po chodnikoch, bez prilby ci znacky, no problem. Ak by tu boli dve hliadky dopravnej policie a trochu sa snazia zarobia si viac ako na vyjazde z NR. To su fakt pani policajti taky slepi? Alebo to niekomu takto vyhovuje?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-08-2011 23:03:34
Od zakladu uplne zle chapete vyznam novin i dovody umoznenia anonymnej diskusie. Je mi luto, ze su medzi nami ludia, ktori su schopni o inych sa vyjadrovat Vasim sposobom. Je to ubohe a chore.

Neskusajte stastie po druhy raz. Nemusi to vyjst...
Nafetovany psychopat | 23-08-2011 21:14:18
Milý Majko, nikomu sa ospravedlnovat nebudem nemám za čo. Práve naopak svojimi pravidelnymi prispevkami im pomáham. Vaše fnukanie, vaša diskusia aj pani Tothova sú mi ukradnute. Kludne si zavrite diskusiu alebo aj celu stranku.
Jozef | 23-08-2011 19:06:04
Milos, kludne ma vymaz, zakaz moju IP, ale musim: pre, vsak Ty vies. - Ty ubohy idiot, vygumovany, zakomplexovany uboziak. A este - píp. Sa mi ulavilo.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-08-2011 18:18:52
Nikdy by som si nedovolil verejne v novinach preberat zdravotny stav kohokolvek. Vase neeticke spravanie sa sa, ma nuti vyzvat Vas, aby ste sa sl. Tothovej a tym vsetkym ludom s telesnym postihnutim ospravedlnili. Verim ze nevyhnutnost tohto kroku pochopite a vykonate tak dnes do polnoci. V opacnom pripade zablokujem diskusiu pod tymto clankom.
RE: | 23-08-2011 17:32:38
Nie možno - ona ho má .Nuž zaregovali ste presne tak ako som čakal na to nepodstatné. Má ho tak jej nadelila príroda - bohužiaľ, ale čo dokazuje vašu malosť je skutočnosť, že vás poburuje poukázanie na zdravotný stav čo je fakt a nikto jej ho neprial, ale zaželať niekomu smrť na motorke vás nijak nepohoršuje. Vaša zaškatulkovanie je jasné a plytké - motorkár - sviňa čo robí zle. Vela zdravia!

Autor: Nafetovaný psychopat.
pre Nafetovany psychopat | 23-08-2011 17:24:14
Ivetka mozno ma zdravotny problem, ale ziadny normalny clovek by to sem takto nenapisal. Nie je to taktne a uz vobec nie slusne. Nastastie Ivetka ma na rozdiel od teba mozog v poriadku.

P.S. Este aby si sa na motorke nevysypal a nedosiel o cele predkolenie - Erik Berec by ti mohol rozpravat..
Sv. Anton | 23-08-2011 17:11:59
Mne zasa vadí pravideľná zvonkohra z kostola, vadia mi nedeľné omše a stáda ľudí a šoférov, ktorí ani zdaleka nspĺňajú požiadavky na vedenie motorového vozidla... Tak asi napíšem srdcervúci článok na Seredonline - pseudoobjektívne online noviny!


Ak ešte k citácii zaákona pani Tóthovej "voči ostatným účastníkom cestnej premávky," vy ste bola účastník cestnej premávky keď ste telefonovala na MsP?! Niekdy sa ohánať za každú cenu zákonmi je na škodu veci.
obcan | 23-08-2011 16:54:09
Ako je definovaný NADMERNÝ HLUK?
Nafetovany psychopat | 23-08-2011 16:26:17
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
anonym | 23-08-2011 16:23:06
trosicku to tu prikraslujete, ja osobne chodim von kazdy den a vidim aj auta aj motorky a neviem kde ste tie lopaty (akoze kradnute motorky) zobrali, ale co vidim ja osobne kazdy ma znacku, neviem sice ci uz k tej motorke patri ale tak hadam kazdy ma dost rozumu z tych chlapcov nato aby si tam nedal inu znacku... mozno mate traumu z roboty co sa tyka lopaty... a rozoznate vy vobec zvuk auta s ladenym vyfukom od motorky? kazdy by sa mal starat o seba pekne pozriet sa ako doma zije, ci ked dojde z roboty nedobije zenu alebo sa napije jak prasa a vyhadzuje veci z okna... kazdy sme nejaky a mame svoje muchy, nechajte ich, ked padnu padnu oni, nie vy a neviem kde ste nabrali 250km/h rychlosti, mate to v oku... ja osobne motorku mam a ked tam mam 3 prevod 60km/h tak mi ten vyfuk huci, ano huci dobre citate... mozno ste ma vasim okom tiez namerali a idem 260km/h uz. A ten co tu praje motorkarom aby sa prizabili, to co ma znamenat, poznas vobec vahu slova Zivot??? Kludne volajte si sem motorky, auta, policiu, cely policajny zbor, ministrov a neviem koho a kto nato doplati? Aj vy... Nech sa paci 10 krat za vecer ma mozu zastavit na motorke aj na aute, vsetko mam v poriadku a co viem ti chalani co tu jazdia so znackami tak takisto vam toto sem napisu...
pre: seredan | 23-08-2011 10:44:10 | 23-08-2011 13:19:50
Pekne, múdro, výstižne!!
anonym | 23-08-2011 11:20:10
Pre mňa je aj dospelé dieťa dieťaťom a má právo ísť von, aj do toho baru. Ja ako dospelá i s manželom mám vážne obavy večer ísť z návštevy. Pýtam sa - je to normálne ?!
seredan | 23-08-2011 10:44:10
Seredskí "motorkári" sú našťastie len taký vred normálnych motorkárov. Je rozdiel mať motocykel pre potešenie z jazdy a kúpiť si šlohnutý vergel len preto, aby si 13-14 ročné šťandy cvrkali do gatiek, keď sa 30 a viacročné hlavohrude predvádzajú svoju "genialitu" v šponovaní plynového lanka. Zjavne pri tom dosahujú určitý poddruh plytonického orgazmu a tak ich v tom nechajte. Raz možno dospejú. Keby nemali publikum, sú každému voľní. Vďaka našim priblblým deťom sú však aspoň tých pár minút keď v uliciach vreštia hrdinami.
Na diaľnici ich nemá kto obdivovať.
anonym | 23-08-2011 10:34:15
re:anonym | 23-08-2011 09:34:21
Deti do baru? Ak už majú 18, tak to už dávno nie sú deti. Nezávadzaj!
Anna | 23-08-2011 10:27:55
Myslím, že je v poriadku keď polícia koná na podnet občana, ale tiež si nemyslím, že je niekde uvedené že koná iba na podnet občana. Ak si takú dlhú dobu niekto robí v meste čo chce ako dnes v noci je podľa mňa na mieste aby polícia konala aj z vlastnej iniciatívy. Motorkári sú špecifický problém, ale nie sme slepí a chluchí, aby sme nevideli, že nie len motorkári porušujú dopravné predpisy v Seredi každý deň, noc, víkend.... sú ulice na ktorých keby boli hliadky častejšie tak z pokút zaplatí policajný zbor ďalšieho policajta :)a čo dodať k tajomným ale pravidelným výbuchom???
Petra2 | 23-08-2011 09:35:22
re:Petra2 | 23-08-2011 09:26:23 súhlasím, je to pravda že určite niekde niečo možno riešia, ale to tu ja neriešim, bavíme sa tu o motorkároch pokiaľ viem, ide o to že to čo tu bolo poslednú noc vytočilo nielen mňa ale aj iné osoby. K tomu to sa tu vyjadrujem.
anonym | 23-08-2011 09:34:21
Ja skutočne neviem o čo Ti ide ? Fakt musia ľudia trčať po zotmení doma ? Nemôžu ísť do kina, do baru, reštaurácie, len tak pokecať von s partiou ? Ty si ako mladý sedel iba doma na zadku ? Aký vôbec očakávaš dôvod, alebo sa iba hráš na slovíčka ?
re:Petra2 | 23-08-2011 09:26:23
Budem ta trocha chytat za slovicka. Hovoris ze vsetko vidia.. Ak by to tak bolo mali by omnoho menej prace....
To ze sa niekde pride neskoro skor suvisi s poctom policajtov v terene, rep. ak su niekde inde na ozname nemozu byt zaroven aj na dalsom mieste... To proste nejde.
a ano mas pravdu, riesia sa veci ktore musia byt na podnet, inak ako sa hovori ak nie je poskodeny nie je priestupok/tč...
je jasne ze su aj veci kde sa kona aj bez navrhu, ale o tych tu zatial slovo nepadlo z tvojej strany.
Hovna boli len ako priklad...
anonym | 23-08-2011 09:26:08
RE:annym | 23-08-2011 08:53:20
Ešte raz. Napíšte jeden rozumný dôvod, prečo by sa decká mali po zotmení zdržovať vonku.
Jozef | 23-08-2011 09:24:20
re:re...
taras priatelu.
pozri si zakon o pol.zbore, a potom sa zamysli.
staci § 9.
Petra2 | 23-08-2011 09:14:46
Plačem dobrým smerom
osobne mi bolo povedané že veci riešia len na podnet občana aj keď veľmi dobre vedia čo sa deje pretože to všetko vidia. ľudia im volajú ale polícia veľa krát príde neskoro...a dotyčné osoby odídu skôr ako príde polícia,len toľko.
Ja tu neriešim hovná ale vyjadrujem sa k tejto téme.
re:Petra 2 | 23-08-2011 08:56:20
Citujem: "A riesia len na podnet obcana...to je O COM???!!! pripadam si ako v krajine hlupákov!"

Žiaě ale plačeš na nesprávnom hrobe ako sa hovorí.... Treba poznat zákony a potom treba nadávat správnym smerom. Ak je niekde hluk, ale nikomu to nevadi tzn nikto konkrétny nie je rušený v nočnom klude tj nie je podaný podnet, polícia nemá voči komu zakročit. To isté aj pri budení verejného pohoršenia, kde zákon vyžaduje aby boli sa nad tým istým konaním v rovnakom čase a rovnakom mieste pohoršovali viac ako 2 osoby... a takto je to pri viacerých veciach, žial ale tieto zákony polícia nevymyslela a tí čo sú za to zodpovední tíško mlčia tam v parlamente a zrejme im to takto vyhovuje. Rovnako aj výška pokút nie je od buka do buka, Za znečistenie ver.priestranstva hoci aj za tie hovna po psoch je na mieste max. 33,-€... Ale to už sa opakujem v tom, kto je zodpovedný za tie zákony.
annym | 23-08-2011 08:53:20
Mám ich chovať doma v skleníku ?
Nie sú malé a majú potrebu ísť aj von a nie sedieť iba doma. Ja viem, že naše mesto je max. nebezpečné, no skutočne by sa už mal tento status zmeniť, aby tu ľudia mohli normálne žiť a ísť aj von !!!
anonym | 23-08-2011 08:49:11
re:anonym | 23-08-2011 08:33:48
Vy chcete púšťať večer deti von? Napíšte jeden rozumný dôvod, prečo by sa decká mali po zotmení zdržovať vonku.
Registrovaný Petra 2 Petra 2 | 23-08-2011 08:44:23
Piťu- viem ze je tu vsetko mozne, tiez riesim veci aby policajti nesedeli lebo toto sa uz neda pocuvat co sa deje na hlavnej ceste to je CHORE!!!!MsP ma vsade kamery ale bez zvuku! A riesia len na podnet obcana...to je O COM???!!! pripadam si ako v krajine hlupákov!

A Ten hurhaj nebola silvestrovska peterda pretoze ten dym co z nej isiel boli mraky dymu, MsP ani PZ neprisli, len som videla z miesta unikam HHUMMER ktorý isto vsetci pozname z krikom a slovami" co ti j*b* Ty K*k*t, hahahaha ". Viac uy nemam co dodat!
anonym | 23-08-2011 08:33:48
Prosím Vás, čo to bolo za ohlušujúce dve rany akoby po granáte ? To nešlo o silvestrovské petardy ! To vie naša polícia vôbec došetriť ? Normáne sa bojím deti pustiť večer von, buď ich zrazí nafetovaný motorkách, alebo niekde odstrelí pri prestrelke, čo sa tu tiež deje vonku na hlavnej v okolí Hutníka smerom na žel. stanicu.
Piťu | 23-08-2011 08:28:42
Petra, v Seredi je všetko možné!!!!! Mne sa stalo to, že neustáli nočný hurhaj z terás na hlavnej ceste som nevedel vydržať a tak som zavolal na mestskú políciu. Dotyční síce prišli pred danú reštauráciu, no neunúvali sa ani vyliezť z auta a čakali, kedy niekto z rušiteľov nočného kludu príde k nim. Samozrejme, že klud sa nekonal, hurhaj trval do 1.30. ako sa má človek potom vyspať? a to nehovorím o motorkároch a kamionistoch, ktorý si to rúti plne naloženým kontajnerom "50" v uvodzovkách cez mesto. Nemali by to kamionistom zakázať!!!! prejazd cez mesto v noci kamionistom nebol zakázaný?
Registrovaný Petra 2 Petra 2 | 23-08-2011 08:25:55
Po mojom telefonate uz bolo ticho, na PZ v Seredi mi bolo povedané ze to hned dnes rano idu riesit na Dopravny inspektorat v GA aby nasadili Motorky PZ v GA sem do Seredi. Snad to tak aj bude....
anonym | 23-08-2011 08:21:47
Navrhujem spísať dalšiu petíciu aby sem Spišiak poslal aspon zopar dopravakov z Galanty, kde maju aj motorky. Namiesto toho aby sa vozili po Galante zavítali častejšie aj sem, najmä ak sa viacero ludí sťažuje na dementa, ktorý sa nevie vpratať do kože.
Aj tak stále nechápem, prečo sa nejde vozi niekde na dialnicu, a tam nech si to turuje pre mna za mna aj 250km/h. Jo ale to je o debilizme a potrebe sa ukazovať a robiť ludom naprieky a tam už nepomože nič ine, len sa niekde prizabiť, čo mu ja osobne aj želám a nehanbím sa za to....
anonym | 23-08-2011 07:23:14
este by som si rad precital, ze sa ten buzik rozflajsol a ma to uz nastastie za sebou,,, a este tu nieco aj buchalo po pol noci, asi bol den zuctovania
Petra | 23-08-2011 07:04:51
Dobrý deň, nerozumiem tomu, prečo to muselo trvať hodinu a pól kým bolo konečne ticho!!!!Presne od 22,30 do 24,04 si niekto robil v meste čo chcel a polícia ktorá má sídlo v centre mesta čakala na čo? Až nejaký zúfalý občan zavolá? A aby toho nebolo dosť následne sa ozvali dve silné rany, pretože v našom meste niekto oslavuje silvestra celý rok???!!!Ja tomuto systému nerozumiem, zlatá domobrana mohlo byť ticho hneď...

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign