Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Andrej Kiska: SIS mi dala na stôl správu o prepojení štátu na mafiu

Miloš MajkoDátum22. 10. 2018 13:19:31TémaAktuálne témy

DenníkN priniesol mimoriadne závažný článok týkajúci sa roku 2018, resp. pohľadu prezidenta republiky Andreja Kisku na dianie v krajine.

Stojí za prečítanie...

- - -

,,Potom ako sa začala spomínať talianska stopa a talianska mafia, ktorej sa Ján Kuciak vo svojich článkoch venoval, vyžiadal som si od Slovenskej informačnej služby informácie o jej pôsobení u nás. To, čo som dostal na stôl, ma doslova šokovalo. Išlo o niekoľkostranový a pomerne podrobný dokument, aké bežne od SIS nedostávam.

Obsahoval rok po roku za posledných možno takmer 10 rokov informácie, ako sa dejú podvody s agrodotáciami a pozemkami na Slovensku. Boli tam konkrétne mená najmä z východného Slovenska, talianske aj slovenské, konkrétne sumy peňazí, konkrétne názvy firiem, ktoré sú podozrivé z obrovských podvodov. Hovoríme o desiatkach miliónov eur, ktoré boli neoprávnene vyplácané a časť z ktorých končila vo vrecku konkrétnych ľudí. Boli tam napísané prepojenia, kto, kde a s kým sa na týchto aktivitách podieľa.

A výsledok? Nič. Ticho. Žiadne zatýkanie, žiadna masívna aktivita polície.

Všetci tí ľudia, ktorých tam spomínali, boli v čase, keď som správu čítal, na slobode a ďalej pokračovali vo svojich činoch.

Ak tie informácie boli pravdivé, tak je na to jediné vysvetlenie. Tí ľudia boli krytí štátnou mafiou, policajtmi, politikmi, ktorí úmyselne nič nevyšetrovali a zametali veci pod koberec. Museli byť krytí aj vedením polície, ktorá od Slovenskej informačnej služby tieto informácie dostávala. A museli ich mať aj na ministerstve vnútra a úrade vlády, kde pracovali minimálne dvaja ľudia, čo mali k podozrivým osobám veľmi blízko.

Toto je príbeh, ktorý ilustruje situáciu na Slovensku. Ilustruje, ako je možné byť na Slovensku nedotknuteľný.

Veľmi podobná situácia je aj okolo podozrenia, že Slovensko, naše štátne orgány, pomohlo uniesť občana Vietnamu. Mesiace sa o tom vedelo, ale nikto nič neurobil. Nikto nechcel ani začať vyšetrovanie. Až verejný tlak od médií donútil štátne orgány začať konať.

Kladiem si viaceré otázky. Komu toto vyhovuje? Čo s tým vieme spraviť? Ja, my politici, my občania Slovenska, ktorým na našej krajine záleží.

Obávam sa, že aj tento osmičkový rok vojde do dejín ako jeden z najhorších v našej histórii..."

Zdroj: FB


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Anonym | 10-11-2018 08:18:34
Neraz sa už ukázalo čo je Kiska zač. Väčšinou má vyhovorku, že to bolo v dobrej viere. Aké okaté.
Fakty na stole | 09-11-2018 23:59:41
Nech sa páči, odkaz nie z dennikN,hlavnespravy, či sme, ale TASR:
https://www.teraz.sk/ekonomika/prezident-a-kiska-prehral-spor-o-pozemk/357141-clanok.html

Padnú komu padni, či Smer, Kocner, Bastrnak alebo Kiska.
Koľko tu však bolo obhajoby Kisku,
Právoplatný rozsudok je na stole.
Takže fakty - skutok sa stal, došlo k podvodu:
- Kiska kúpil pozemok so zmluvou BEZ listu vlastníctva ("v dobrej viere")
- Zmluva bola doskrtana
- pozemok kúpený sice od "bieleho koňa" - Sirocky, ale iniciátor podvodu, fy Agras uzavrela (iné) obchody s Kiskom aj priamo, akurát v tomto prípade bol pozemok prepraný
- zmluvy Kiska/Siracky, Kiska/Agras majú rovnaký rukopis.
a ďalšie podrobnosti viď správa

Prezident rozpráva o pozemkovej mafii a štáte, ktorý sa správa ako mafia, že toto dovolí,
opomina že on bol na druhej strane co si toto dovolil.
Tak sa pýtajte Qui Bono ?
V či prospech sa stat takto mafiánsky správa?
A ak mal byť Kiska ako kupujúci poškodený o akú sumu ?
Smiesnych 2tis za tatranský pozemok v hodnote milióna ???
Keď na podvod majiteľ Franc narazil, Kiska to odmietol s ním riesit, to je morálny cestný prístup v dobrej viere, keď zabudol na LV?
Praktická stránka, aký zúfalec bežné podpisuje zmluvy, obchoduje s nehnuteľnosťami bez LV?
Takto to kúpil Kiska, ostrieľaný podnikateľ, ževraj "v dobrej viere"...
Rozsudok hovorí jasne.
Jednoducho pozemkova mafia, v ktorej neodškriepiteľný mal byť Kiska konečným užívateľom výhod.

A na na záver - v koľkých príspevkoch sa tu za Kisku dusovali, mala paralela, Kocner:
Ako sa nepríjemné vykrúca s bratrickovania fotiek s ním, namatkovo Sulík, Benova, Mika atď...
Som zvedavý na sebareflexiu..
janbon21 | 09-11-2018 21:56:25
Ospravedlňujem sa pánovi Milošovi Majkovi-vydavateľovi internetového media SeredOnline.sk, že dňa 4.12.2009 o 10,25 hod. som nepravdivo uverejnil článok v rámci diskusie v nasledovnom znení: "Vedia čitatelia tohto portálu kto bol Miloš Majko pred 20 rokmi?Je to ten istý Miloš Majko čo bol ako školák a študent najväčší udavač zo všetkých, ktorý donášal a udával svojich vlastných spolužiakov, ktorí boli boli potom učiteľmi veľmi prísne trestaní, je to ten istý Miloš Majko, ktorý už ako 18 ročný behal po meste s páskou PS VB na rukáve a bol pomáhačom verejnej bezpečnosti, ktorá šikanovala a prenasledovala obyčajných ľudí?
Ospravedlňujem sa ďalej za príspevok uverejnený dňa 6.12.2009 o 17,48 hod.,kde som okrem iného uviedol, že som jeden z tých na ktorých Majko žaloval učiteľom a ktorý dostal zato od učiteľa bitku a viem o ďaľších takých, na ktorých žaloval s ktorí boli bití.
Uznávam, že tieto výroky sú nepravdivé.
Vladimír Polednák
pele konik | 28-10-2018 19:05:34
Pellekoník, predcedu Vlastnou hlavou, presne vie akú správu od SIS prezident dostal. Neviem aké sú kompetencie, ale ak si prezident vyžiada od SIS informácie, dostáva ich najskôr na posúdenie premiér?

Prezident podľa pellekoníka nedostal správu o prepojení mafie na vládu, ale sumár za mnohé roky. No o pomenovaní sa dá polemizovať, ale dôležitý je obsah - teda prepojenia.

Pelle namieta "Dostal dvanásť čiastkových informácií...". Povedzme jedna čiastková informácia za rok. Takže premiér v podstate priznáva, že vláda (a strana) má od SIS info o prepojení mafie a vládnej moci, už dlhé roky... A? A nič, teda okrem poskytovania "súčinnosti vládnej moci pri zametaní"?

A potom bude kvikot podsvinčiat, ak niekto napíše či povie že organizácia KSSmer tu v podstate "vybudovala mafiánsky štát"
Farizej na hrade | 27-10-2018 15:44:41
https://www.topky.sk/cl/100535/1747983/Pellegrini-ziada-Kisku--aby-neociernoval-Slovensko--Mrzi-ho--ze-prezident-prekrutil-fakty

Keď vidím, čo sa deje okolo prezidenta, aj na základe piatkového rozhodnutia súdu, teraz pravdepodobne požiadam SIS, či majú informácie o pôsobení pozemkovej mafie v podtatranskej oblasti. Môžem to urobiť, a ak mi príde správa, že sú tu ľudia, ktorí okrádajú ľudí, môžem povedať, že som dostal správu o prepojení pozemkovej mafie na prezidenta, lebo od nich nakupoval. Bolo by to fér? Mňa ako predsedu vlády veľmi trápi, že namiesto toho, aby si pripomenul výročie vzniku Československa, vytvára na krajinu negatívny obraz,“ premiér tak reagoval na pondelkovú správu, že Kiska dostal od SIS dokumentáciu, ktorá mapovala pôsobenie organizovaného zločinu na východnom Slovensku. Premiér podotkol, že správu od SIS asi bude chcieť.
seredan | 26-10-2018 19:55:33
Mafián a možný objednávateľ vraždy Kuciaka a Kušnírovej je produktom Ficovej garnitúry
Kiska minimálne zavádzal | 26-10-2018 14:34:40
Sudca Okresného súdu v Poprade Miroslav Radačovský po pojednávaní pre médiá doslova povedal: „Keby ja som bol prezidentom republiky a sudca, ktorýkoľvek iný, by zistil všetky skutočnosti a súvislosti tak ako ja, vzdám sa funkcie prezidenta republiky...

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/489427-kiskova-pozemkova-kauza-sud-moze-dnes-rozhodnut/
onanym | 26-10-2018 13:20:18
seredan - dokazy? Na to je tu PZ SR a ak robia to, co maju, myslim, ze sa to casom objavi. A hlavne, sam dobre vidis, ako to tu ide od 10 k 5tim. Uz za Meciara bolo JASNE prepojenie Sykorovcov na stat, spolupraca s SIS - ktoru mal pod palcom Meciar. Staci? Ci nie? Jasne, teraz sa to trosku robi sofistikovanejsie a hovori sa tomu "biele goliere". Ja tebe mam nieco dokazovat?! Si robis srandu. To skor sam pre seba si preveruj co a ake ma suvislosti. Ako sa nejaki nímandi dostali k majetkom... Vsimaj si tendre, neustale predrazene, nelogicke nakupy na ministerstvach, firmy od ktorych sa kupuju veci a prepojenie dotycnych na politiku.. Ja neviem, je co objavovat a verim, ze to zvladnes aj sam...


A Kiska? Je prezident. Ked sa vyjadri, zle je, ked sa nevyjadri, opat zle? Tak si uz vyberte.

Obyvatel Leopoldova MK - pozri s kym mal vsade kontakty. Vsetci do jedneho s nim cosi mali....
seredanka | 26-10-2018 10:49:33
nič v zlom, ale nikto z vás si nevšimol kto toto všetko uverejnil, aby znova rozbúril medzi nami nepokoj? Je to Denník N, na ktorý nás už v roku 2016 upozornil Ján Kuciak, že práve tento denník financuje George Soros...no a len tak medzi rečou neviem čo je pre nás väčšie zlo či skorumpovaní politici ktorí sa zubami -nechtami držia svojho koryta, alebo politici, ktorí dovolia zabetónovať naše úrodné polia, otvoria brány cudzincom, našich občanov nútia pracovať za minimálne mzdy a najnovšie ako sa vyjadril pán Sulík, ktorý by najradšej nechal naších ľudí pracovať čo najdlhšie, pretože poberajú dôchodok aj 15 až 20 rokov síce že cigáni poberajú sociálne dávky počas celého svojho života to mu vôbec nevadí ale dôchodci? No po 60 na odstrel....no neviem či si niekto aspoň tu v Seredi všimol že mnohí ľudia, ktorí celý život si platili dôchodok sa ani toho dôchodku nedožijú?...kam potom idú tieto peniaze a dalo by sa tu dosť polemizovať o politike naších takzv zákonodarcov....
seredan | 26-10-2018 08:41:34
kpt.PHDr.Andrej DANKO - falošný "doktor" a falošný "kapitán" - ozaj jeden hnusný a špinavý podvodník, je to už veľká hanba Slovenska v rámci Európy, ak nie ozaj aj sveta .
Patrí už dnes určite na to trestné stíhanie a do tej basy - natvrdo.
pre lexa | 25-10-2018 10:01:57
žeby len ficko v tejto vláde kydal na ostatných? Všetci tam kydajú jeden na druhého, veríme len s tým rozdielom kto nás dokáže lepšie oklamať ukážte mi aspoň jedného z tých čo neustále poburujú národ ktorý z nich má čistý štít, možno tí čo najviac majú za ušami...je to klasika Zlodej kričí chyťte zlodeja - len preto aby si nikto nedal tú námahu aby zlustroval aj je
lexa | 24-10-2018 20:44:03
seredan si klasicky naložil do vlastných úst, takže by som kontroval otázky.. milý seredan, ked je ten kiska taký ohromný daňový podvodník a úžerník, prečo ho tvoj milovaný ficko nedostal do basy? prečo ani len nebol žiadny súd a vyšetrovanie? lebo to boli klasické ohováračky, aké fico a jeho vláda oblubuje? len tak niečo trepnúť, bez dôkazov, aby sa toho také tupé ovečky ako ty chytili, ale výsledok žiadny.. a keď už tu hovoríš o tom, ako kiska reprezentuje túto krajinu, tak povedz ako reprezentuje krajinu tvoj ficko? alebo jeho parťáci ako nafetovaní kaliňák s počiatkom, alebo retardovaný danko, čo nevie povedať jednu súvislú vetu.. ako reprezentujú oni? vopred dakujem za odpovede, ale poprosím bez smeráckych sračiek a kydania na všetky strany, toho už som sa od ficka napočúval dosť :)
seredan | 24-10-2018 14:41:05
onanym >

samozrejme ze to vadi, asi kazdemu slusnemu cloveku. Ak mas dokazy o mafii, prosim bez na policiu. Mna tiez dost stve ze nas prezident hned ako sa daco stane trepe hovadiny v telke este skor ako sa veci vysetria. To je ok? Nech si zavola vsetkych vysetrovatelov zo slovenska a riesi to s nimi a tlaci na vysledky, ale pred svetom ma slovensko silno reprezentovat ako vodca nie ako trtko co stale trepe na vlastnych
blablabla | 24-10-2018 14:29:25
Vo vyspelych zapadnych krajinach ak sa najde daka vec na politika tak vacsinou slusne sam odstupi. Tu sa vsetci drzia koryta co to da, vratane nasho prezidenta, je rovnaky ako ficko
onanym | 24-10-2018 09:28:24
Musim sa ku Kiskovi vyjadrit... Ludia su na SLovensku bohuzial sprosti. Ked stale maju za potreby riesit tie uvery, ktore si vzali ludia, ktori na to proste nemali a tym padom nastupil exekutor...

Rieste hlavne seba a svoj zivot a hlavne - chodte volit. Volte zmeny, ak ich tak chcete. Ale naozaj treba vyberat ludi, ktori maju REALNY program a ktori naozaj aj nieco realne urobili (staci si pozriet statistiky na strankach NRSR ...napr. a poviem vam, pani zo strany LSNS teda aktivni prilis niesu)... a na zaklade toho volte. Vam nevadi mafia vo vlade, v parlamente? Podvody, predrazene tendre, a ine zlodejiny?? Rieste toto a nie nezmyselne kecy o Kiskovi
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-10-2018 21:04:40
Ani z politikov NIK nieje idealny. Kazdy z nich ma klady a zapory rovnako, ako kazdy z nas.

Netreba velebit nikoho, no realne hodnotenie a porovnavanie povazujem za normalne a potrebne.
Anonym | 23-10-2018 20:41:47
Mne sa zas páči, ze niekto kritizuje Kisku a zbožňuje Smer, iný kritizuje Smer a zbožňuje Kisku. A ja sa len čudujem ako môže niekto velebiť Kisku, ako môže niekto velebit Smer, ako niekto môže velebiť opozíciu. To naozaj je bežný Slovák tak na Tom, že musí za každú cenu niekoho zbožňovať aj keď si to nezaslúži? Lebo vo vrcholovej politike si to nezaslúži nikto. To vám naozaj nevadí, že niekto má škandály a u iného to tolerujete? Tak to tu potom vyzerá.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-10-2018 18:33:48
gulak | 23-10-2018 18:19:41 | - pripadne po odvoleni namiesto v pitnej vode, okupat sa v srackach zo zumpy. Ved naco trvat na korektnosi v politike, ked mozeme aj trucovat a volit uplny nezmysel...

Ale teraz vazne k veci Kisku:

- necudujem sa predsedovi vlady ktora bola obvinena z prepojeni na mafiu, ze sa vyjadruje tak, ako sa vyjadruje.

- potrebuje vlastne prezident republiky a vlastne aj uplne obycajny obcan nejake spravy o prepojeniach v suvislosti s vladou a mafiou po prevaleni sa kauzy "TroskoVADALA Ficovi" ?

Dakujem za zmysluplne odpovede.
seredan | 23-10-2018 18:30:58
este taky postreh preco Kiska nedsudil Saudsku arabiu za vrazdu novinara, preco neodsudzuje Trumpa za zrusenie dohody s Iranom, preco neodsudzuje Trumpa za mozne vypovedanie zmluvy o raketach, preco neodsudzuje migraciu ktora nici krajiny? Preco nespravil za cele svoje posobenie nic pre SLOVENSKO? Okrem rozostvavania nevie nic ine. O vrazde Kuciaka nataral tolko nezmyslov ze az, a teraz sa stane este vacsie svinstvo a on ako keby nic. Asi butora zakazal :D
gulak | 23-10-2018 18:19:41
Asi lepsie volit zelene tricka,ako terajsie skorumpovane politicke strany..nejako sa vytratili spravy o kauze..uneseneho Vietnamca..takisto sa v spravach neobjavuju zlociny,co na Vychode pachaju cigosi voci starym ludom,ako ich prepadavaju,ci nebodaj vrazdia,ale ked ma byt pochod buzikov,tak o tom pisu cely tyzden,ozaj profesionalne spravodajstvo..poohynane spravnym smerom..
Farizej na hrade | 23-10-2018 18:14:28
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/489049-pellegrini-kiska-spravu-sis-o-prepojeni-mafie-na-vladu-nedostal/


Premiér Peter Pellegrini nerozumie, prečo sa práve v pondelok prezident SR Andrej Kiska vrátil k nejakému súhrnu správ, ktoré dostal od Slovenskej informačnej služby (SIS).

Premiér tvrdí, že prezident nedostal správu o prepojení mafie na vládne špičky, ale 12 informácií, pričom tie sa začínajú rokom 2000. K správe prezidentovi poslala SIS aj sprievodný list, v ktorom sa píše, že je to sumár správ za mnohé roky, nikde sa nepíše, že je to správa o prepojení mafie a štátu, dodal dnes po tlačovej konferencii po výjazdovom rokovaní vlády v Kežmarku premiér.

Informácie, ktoré prezidentovi SIS poslala ešte v marci, sú predmetom vyšetrovania či akcií tajných a boli definované ako prísne tajné, pokračoval Pellegrini. Prezident tak podľa neho chce opäť dezinterpretovať správy, ktoré dostal. „Chápem, že je to blog, ktorý je súčasťou knihy, ale chcem vyvrátiť, že by prezident dostal konkrétne informácie o prepojení mafie na vládu SR. Dostal 12 čiastkových informácií, ktoré sa týkali osôb, o ktoré sa zaujímal, a boli datované od roku 2000,“ dodal premiér.
lexa | 23-10-2018 18:00:02
Mne sa páči, ako tu väčšina našich spoluobčanov strašne vyžaduje vysvetlenia a dodržiavanie zákonov, keď ide o Kisku, ale miliardové kauzy SMERU sú presne podľa rétoriky smerákov - skutok sa nestal. Proste pripečný národ, nijak inak sa to nedá nazvať. Keď je ten Kiska taký nehorázny a nebezpečný daňový podvodník, prečo ho ten váš milovaný Fico nedostal do basy? Prečo všetky obvinenia voči Kiskovi sú len na úrovni krčmových ohováračiek o úžerníkovi a podvodníkovi? Veď ten váš ficko má pod palcom políciu, prokuratúru aj súdy, prečo ešte ten nebezpečný daňový podvodník Kiska nesedí za mrežami?
dado | 23-10-2018 16:11:37
Pani mne staci jedno o tomto panovi Kiskovy.Pri kladeni vencov bozkaval starych ruskych veteranov a do mikrofonu zvanil ako bolo dolezite ze nas Ruska armada oslobodila od Nemcov....Za dva dni velebil Nemcov aky su humanny a ekonomicky silny celok dolezity pre EU.a na Rusov ziadal ten pajac este dalsie sankcie.V den volieb prostrednictvom medii vyzival mladez aby nevolila zelene tricka neporusil zakon nie ved media patria zidom a oni mozu vsetko a ten akoze prezident u mna obycajny prostitut je ich poskok!!!
aladár | 23-10-2018 14:34:56
Súhlasím.
Hana | 23-10-2018 14:17:01
Svoj psycholohicjy profil si vytvarame samy gym co napiseme
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-10-2018 14:07:25
Nepoznam podrobnosti kauzy s pozemkami v suvislosti s prezidentom.

Mam ale pocit, ze keby nebol v prave, nechal by to tak - nie je odkazany na sudne spory a ziaden pozemok podla mna nema vyssiu hodnotu, ako jeho meno.

Aby sme sa necudovali, o co a komu vo veci ide.

Porovnam:

asi rok dozadu som kupil pozemok a keby som sa dnes dozvedel, ze vlastnik predomnou ho nejako divne kupil a nasledne zobchodoval, bez najmensich pochyb by som kazdeho poslal kade lahsie...
Ja mam inzerat z realitky, na ktory som reflektoval, rokovanie s vlastnikom cez realitku, dohodu na cene, hotovost som nedaval v kesi ako bolo vo zvyku u Kalinaka ale vkladom na ucet predavajuceho a kupno-predajnu zmluvu riesil notar.
Tak do predele, kto ma co lamentovat o tom, co, od koho, preco a naco som kupil. Kupoval som za svoje a myslim si (no netvrdim), ze obdobna situacia je aj v pripade prezidenta.

Dokonca je mi aj uplne jedno comu sa venoval vlastnik predomnou. Podstatny je pre mna sucasny pravny stav.

Tolko moj nazor.
aladár | 23-10-2018 14:02:10
pre Hana:Je úžasné ako človek ktorý nevie čítať dokáže tak rýchlo a erudovane vytvoriť môj psychologický profil.
onanym | 23-10-2018 13:53:50
Pan Majko, presne ako pisete. Podmienky su proste dane. Byvalo obdobie, kedy neboli e-shopy, neboli peniaze, nebolo tolko obchodov.. proste uroky boli vyssie, nepopieram, ale vacsina ludi, ktora platila, nemala problem. Ludia si taketo firmy predstavuju ako uzernikov, tymi su ine spolocnosti, ktore davali iba pouzicky s neuveritelnymi urokmi, ktore boli naozaj likvidacne.... Ale to uz je tema na inokedy a pre inych.

Quatro & Triangel ... dali podmienky, mohli sme odmietnut, ale boli jasne. Splatilo sa, vybavene.

Skor mam pocit, ze sa jedna tuna o taky nešvar - zavist... Proste kazdy mal a ma moznost zalozit si takyto biznis...

Osobne som sa stretol s ludmi, ktori ako keby na rozum zabudli. Napr. jeden priklad z davnejsiej minulosti. Pani mala plat 20 000 SK, ale len na roznych poistkach mesacne davala 25 000 SK... To uz o niecom svedci... A kazdy by pri financiach mal pouzivat rozum. Zial stretaval som sa s opakom. ...a potom pridu taketo obvinenia, ktore su take ake su..

A co sa tyka udajnych podvodov s pozemkami. Tie sa deju, ak niekomu hovori cosi pojem ako "bytova mafia", tak proste ... stane sa to. A nikdy neviete komu z nas... Pod maskou serioznosti byvaju casto skryti vlci...
Hana | 23-10-2018 12:20:33
Pre Aladar:
Pravda je nezavisla a nadstranicka...
Co sledujem reportaze p.Majku, snazi sa obhajovat objektivnu pravdu..
Hoci mozno aj vy si myslite ,ze mate pravdu,
Da sa ta vasa pravda opriet o objektivne skutocnosti?
Nie je skreslena vasim vzdelanim,moralkou a vasim subjektom?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-10-2018 12:17:50
aladár | 23-10-2018 11:57:43 | - mozno by prospelo pred pisanim MYSLIET a tak by bola sanca uvedomit si, ze ja nie som autorom clanku.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-10-2018 12:15:59
onanym | 23-10-2018 11:42:58 | - uz niekolko krat som napisal, ze nebyt firiem ponukajucich tovar na splatky, nemali by sme s manzelkou (vtedy priatelkou) v domacnosti ani len normalnu novu pracku, chladnicku, televizor ci domace kino.

Ani raz som neriesil, kto je vlastnikom splatkovej spolocnosti, no VZDY sme platili podla zmluvy splatky a NIKDY sme nemali ziadne problemy so spolocnostou, ziadne sankcie a ani nam nik zo spolocnosti nic nechcel zobrat.

Dodrziavanie zmluv, dohod a stanovenych pravidiel je nieco, co zial mimoriadne velke mnozstvo Slovakov povazuje za zbytocne, az srandovne.

Radsej idu do zavazku rovno s tym, ze platit nebudu a nasledne nejako z toho vykluckuju.

Vymozitelnost prava na Slovensku je takmer nulova (Kocner hovori ze uplne nulova) a tak sa necudujem firmam ktore ludom zaplatili ICH POZITKY, ze chceli svoje peniaze dostat spat.
aladár | 23-10-2018 11:57:43
Pán Majko kto vás platí denník N? a to že nezneužíva legislatívu v prospech konkrétnych skupín ste asi myslel zo srandy,a mimochodom novinár by mal byť nestranný a nezávislý ale to sa vás po tom to článku určite netýka.
onanym | 23-10-2018 11:42:58
K tomu Kiskovi len dodam jednu vec. Castokrat sa tu spomina uzera... A je vari jeho vinou, ked si ludia brali veci, na ktore realne nemali a nemali ani len na splatky?! Uz chodte niekam s tym uzernictvom. Ja som mal x vyrobkov cez jeho firmu a NIKDY som nemal problem. Platil som, mal som tovar, nebol problem. Ale to kdejakemu hlupakovi tazko budem vysvetlovat...
seredan | 23-10-2018 09:54:59
p. Majko dakujem za odpoved. Len to co mi vadi na dnesnej spolocnosti je to, ze Kiska moze vsetko, ved aj iny to robili. A to je riadne pokrytectvo. Hlavy statov vo vyspelych krajinach padali za mensie dovody ako tolko preslapov co porobil Kiska. Teda ani preslapy by som to nenazval, lebo vsetko robil cielene. A to s tym najlepsim prezidentom ma pobavilo. Zidny prezident nechcel polozit Slovensko ako tento ulyzany cloviecik. Nikdy nebola taka cenzura v mediach ako je teraz. Cloveku sa chce s toho az grcat. Vsetko skreslene, do medii sa pusa len to co vyhovuje uzkej skupine ludi, fakty sa prekrucaju. O Kiskovi sa moze pisat len ako o anjelikovy. A budme vdacny za nezavisle spravodajstvo aj z inych stranok ako prehnite SME, Dennik-N, Joj, Markiza. Lebo to co robia tito zapredanci je vsetko len nie nezavisle spravodjstvo.
lubo | 23-10-2018 08:26:52
ocakavam utoky, linky z Ruska sponzorovanych medii, o 3,2,1....
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-10-2018 21:33:06
Slusny obcan | 22-10-2018 16:46:42 | - ak budete pouzivat citaty z Hlavnych sprav a Sputniku, bude to este podstatne trefnejsie. ;-)

Skoda, ze nemate vlastnu hlavu a usudok.

seredan | 22-10-2018 19:43:07 | - netusim, z coho tak usudzujete. Snad je dovodom to, ze sa mi nepaci, ked anonym VEREJNE konkretnu osobu oznacuje za danoveho podvodnika?

Ak ano, tak svoje uvahy kludne rozvijajte dalej.

Moj nazor na Andreja Kisku?

- nepaci sa mi kampan vopred. Zial, konal tak aj Fico.
- nepaci sa mi jeho odkomunikovanie podnikatelskych aktivit. Pozeram sa ale na SMER a jej vrcholovych predstavitelov a vidim, ze aj Vareha sa ma co ucit...

- a ako hodnotim jeho urad?

Z prezidentov ktorych SR doteraz mala, Kisku hodnotim najlepsie. Nemyli si OSN s nadormi, neplaca nezmysly a nezneuziva legislativu v prospech konkretnych skupin - aj ked mu vymenovanie niektorych ludi nebolo po srsti, urobil to.

A HLAVNE - vie, kedy post opustit tak, aby ho opustil so ctou a honorom, ktory mu prinalezi. Co Meciar, Fico, ale zial ani Dzurinda nedokazali. A tak aj dopadli.

Tolko moj nazor. A podpisujem sa pod neho.
seredan | 22-10-2018 19:43:07
pan Majko vidim ze ste dalsi z obhajcov pana Kisku. Poprosim Vas o Vas osobny nazor na osobu Andreja Kisku. Je podla Vas doverihodna osoba? Je to clovek co neprekrocil limit na financovanie vlastnej kampane, je to clovek, ktory doverihodne vysvetlil "chybu" pri odpoctoch DPH? Je vsetko v poriadku v tom ako prisiel k pozemku, ktorý patril rodine zubara? Cely sposob nadobudnutia pozemku nevytvara vo vas ani najmensie pochybnosti ze vsetko bolo ciste a legalne? Poprosim Vas odpovedzte mi na tieto moje otazky.
gulak | 22-10-2018 18:19:02
Tak ten zoznam s podozrivými menami mal poslať na tajnáša..do novín,aj zahraničných..
Slusny obcan | 22-10-2018 16:46:42
http://dennikpolitika.sk/archiv/6672


citoval som z iného média. :)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-10-2018 14:31:29
Slusny obcan | 22-10-2018 14:14:36 | -toho sudcu, ktory VZDY verne sluzil tomu, kto poskytoval vyhody a garantoval post v justicii?

Dobre, budis.

Pripojte prosim rozsudok sudu, ktorym bol Andrej Kiska uznany vinnym. (kedze ste VEREJNE napisali citujem: "na cele Statu je danovy podvodnik"

A aby boli zahnane uplne vsetky pochybnosti o tom, kto o inom verejne vyhlasuje, ze je danovym podvodnikom, predstavte sa, aby citatelôia mali moznost posudit moralne pravo hovorit verejne o daniach ineho Vasou osobou.
Slusny obcan | 22-10-2018 14:14:36
Ironia slovenska je ze na cele Statu je danovy podvodnik podla sudcu najvyšiehu súdu.
Keby bola dáka spravodlivosť tak už je v base

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign