Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Aktuálny zoznam kandidátov do výboru a kontrolnej komisie

redakcia SOLDátum16. 01. 2018 09:15:50TémaRybári
417

SRZ MsO Sereď  |    SRZ MsO Sereď zverejňuje doteraz známu listinu kandidátov do výboru a kontrolnej komisie pre volebné obdobie 2018 – 2021.

Oznamujeme všetkým členom našej organizácie, že v zmysle §6 stanov SRZ – Práva a povinnosti členov zväzu odstavec 1. Práva členov zväzu: písmeno a) má každý člen právo voliť a byť volený do všetkých orgánov zväzu, toto právo sa netýka pridružených členov SRZ.

V zmysle platných Stanov a Volebného poriadku ZO SRZ platného od 1. januára 2018 vyzývame všetkých členov, ktorí majú záujem pracovať vo výbore alebo v kontrolnej komisii aby svoje žiadosti so stručným životopisom zasielali na mailovú adresu organizácie (srzsered@gmail.com) prípadne ju zaslali poštou alebo priniesli osobne na rybársky dom v úradných hodinách. Všetci títo záujemcovia budú zaradený na kandidátnu listinu, ktorá bude podkladom na výročnú členskú schôdzu pre volebné obdobie 2018 – 2021.

Žiadosti môžu kandidáti predkladať v zmysle platného Volebného poriadku do 5. februára 2018, do 18,00 hod., kedy musí byť žiadosť predložená výboru na jej prerokovanie a zaradenie na volebnú listinu.

Kandidáti do výboru:

  1. Ing. Alina Dušan, Sereď
  2. Beno Vladimír, Sereď
  3. Fraňo Andrej, Šoporňa
  4. Greman Alexander, Dolná Streda
  5. Hužovič Stanislav, Zavar
  6. Ing. Javor Ľuboš, Šintava
  7. Jendek Ľuboš, Dolná Streda
  8. Kišucký Marek, Nitra
  9. Kohút Marián, Báb
  10. Malovec Dušan, Križovany nad Dudváhom
  11. Mesároš Miloš, Vinohrady nad Váhom
  12. Mlynárik Jozef, Dolná Streda
  13. Režnák Ladislav, Šintava
  14. Scherhaufer Marian, Sereď
  15. Strapáč František, Sereď
  16. Strapáč Peter, Sereď
  17. Suchodolinský Peter, Dolná Streda
  18. Svrbický Tomáš, Šintava
  19. Šípoš Ivan, Dolná Streda
  20. Šudy Michal, Malý Báb
  21. Vančo Roman, Sereď
  22. Vančo Štefan, Sereď

Kandidáti do kontrolnej komisie:

  1. Ing. Gavalec Pavol, Šoporňa
  2. Ing. Hudák Ján, Sereď
  3. Oravec Miloš, Dolná Streda
  4. Remiš Ivan, Sereď

 

Znenie Volebného poriadku ZO SRZ, ktorého prílohou je aj samotný „Návrh kandidáta do orgánu základnej organizácie SRZ (za delegáta)“ si môžete pozrieť v nižšie uvedených prílohách.

Prílohy k Volebnému poriadku ZO SRZ.

 

zdroj: srzsered.sk


Priložené súbory k článku:



Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
pre žasnem | 22-02-2018 18:57:38
Vecne a trefne .A myslím si že raz pán Frano možno aj DOZREJE.
žasnem | 22-02-2018 17:39:46
Pán Fraňo, keďže ste ani nepočul čo pán Rajninec, opravujem vás - nie prednosta ale zástupca starostu Dolnej Stredy hovoril, kde beriete tú zvláštnu drzosť ho hodnotiť?
Teraz ste ma prinútil, aby som tak ako vy jeho, ohodnotil vašu celkom úprimnú spoveď, keďže aj písomný prejav veľa o človeku hovorí a niečo vám poradil.
Nikdy sa takto verejne nevyjadrujte o svojich kolegoch z RS či MsO -skúste sa zamyslieť prečo.
Nedajte sa zatiahnuť do podobných diskusii ako tu a ak áno tak len anonymne.
Nediskutujte, aj keď to myslíte úprimne, o vašich ambíciách verejne.
To čo som vám poradil však znamená, že na vyššiu funkciu, aj keď by ste si to želal, jednoducho ešte nemáte.
Za rady čo som vám dal pošlem účtenku.😀
A nakoniec radu zadarmo - predtým než do diskusie vložíte príspevok dajte si skontrolovať pravopis. Nehovorte, že keď sa učili vybrané slová ste chýbal v škole.😂
Dúfam, že ste sa neurazil, nemyslím to s vami zle. Prajem veľa chytených pytliakov...
pre Fraňo | 22-02-2018 12:08:28
toho človeka ako si ho nazval že je prednostom OU vôbec nepoznáš a dovoľuješ si ho súdiť, práve ty ktorý sa tu snažíš poukázať na to že to robia iní, vieš možno že to ten pán nezvládol, možno že ste ho nenechali zámerne v klude povedať to čo chcel, možno nemá taký dar reči ako majú niektorí iní, no ja toho človeka veľmi dobre poznám a viem že je to človek, ktorý nemá problém postaviť sa za správnu vec aj keď si to ostatní nemyslia, ale jedno viem určite keď že poznám aj teba, ty sa mu určite nevyrovnáš, zámerne ti tu neuvediem moje meno aby si mohol dobre porozmýšľať o sebe a o tom kto ti to tu napísal
Chlapci | 22-02-2018 09:31:20
Pre franu načototu rozoberaš užto ukončite .
Registrovaný Andrej Fraňo Andrej Fraňo | 22-02-2018 08:44:52
Tak povedal som síce že z anonymami nebudem diskutovať, ale nedá mi si nedať vyjadrenie.

Takže, aby som to tu na tomto fore uviedol na spravnu mieru si dovolím napísať pár viet.

Najprv ktomu čo tu píšete že sa niečoho bojím a pod srandy.

Nie ja sa nemám čoho báť. Ja mám štít čístý. V prvom rade sa rozhodujem sám za seba. Pri podnikaní som sa žiaľ naučil riadiť sa vlastým rozumom a stáť si za vlastným názorom.

Chodím na VCS pravidelne. Čítam toto fórum pravidelnea dokonca chodím si sadnúť aj na výbor raz začas keď mi to čas dovoľuje. Môj objektívny názor a pohľad na danú vec je nasledovný. Vediete tu diskusiu podotýkam ANONYMNÚ diskusiu už niekoľko rokov. Padajú tu návrhy ako je kto zlý, ako kde a kto kradne a podobné srandy. A príde VCS a to čo sa tu rok , dva, tri vypisuje tak zrazu je inak. Ľudia, verejnosť, členovia MSO sú iného názoru. Dokazujú to každý rok na VČS ako to vlastne celé je. Všetci ktorých počúvam kade tade, po pri vode, po telefonátoch a pod všetci tý ktorý na ničo nadávajú sú zrazu ticho. Nikto sa nepostaví a nepovie tak takto, alebo takto a takéto je riešenie a toto pre vás máme. Toto sú fakty ktorých som účastník na VČS. Na vašej schôdzi kde ste vy a vy ste voliaci a rozhodovací orgán korý mení chod, veci a dianie v organizácií. Nie tých 15 ľudí čo sedia za stolom na výbore, oni len rozhodujú to na čo ich týto ľudia oprávnili. Keby to robili podľa môjho názoru zle tak sú tam neni. Každý má možnosť dokázať opak, ale nie anonymne. Postavte sa ktomu ako chlapy nehambite sa a zmente to. Tu je ale otázka čo meniť keď vlastne nieje čo, lebo ja to nevnímam že by bolo niečo zlé.

Niekedy sa na veci nevyjadrujem hneď, porozmýšľam a potom sa vyjadrím. To svedčí aj o tom čo sa tu pýtate že ma chcú odvolať z RS. No zase aby tu neboli dohady tento návrh podal Jaroslav Javor zo sintavy (nie tajomik) Podal to aj napriek tomu že zákon to vlastne neumožňuje. Žiaľ aj medi mojimi kolegami mám falošných a neprajných ľudí, ktorý vám závidia veci z osobného źivota a prospechu že vám sa darí a im nie. Taký sú ale ľudia, ja sa nad takýmito vecami v živote smejem, lebo mám iné priority ktoré sú podstatné pre mna a nie riešiť tých čo mi neprajú. Je to ich problém, mňa to nejak nertrápi a nikdy nebude.

Držím sa takej zásady že keď niekto niečo robí dobre a poukáže tým na tých ktorý to robia zle sa stáva zlým, ale stým sa treba naučiť žiť. Ja si idem svoje. A RS vykonávam pre svoje presvedčenie, nie preto že tam sedí Alina, alebo pán boh. Robím to pre seba a pre ochranu aj mojich vôd. A áno robím to dobre, na úrovni a v znalosti zákona.

Moje ambície ísť do výboru ? Prečo nie ! Určite o 4 roky budem kandidovať znova, a či ma zvolia rozhodnú tý ktorý si myslia že áno má to zmysel. Šiel som tam sám za seba pre svoje rozhodnutie, nie pre druhého. Poviem že 100 hlasov som nečakal, pre mna je to dosť na to že pri vode žiaľ mám rovný meter na všetkých, čakal som horšie výsledky.

Čo sa týka mojej výzie byť veliteľom RS, prečo nie, ja si na tú pozíciu trúfam, ale o tom rozhodujú iný.

Padla tu taká informácia že môj otec by mal dať popapuli, ze som pajac pred seredanmi a spina pred dolnostredanmi. nevidim vtom dôvod lebo pribeh je iny, prave dolnostredani môjho otca pred 28 rokmi vylucili z polovneho zdruzenia a podkopli mu nohy. A teraz zanim chodia a fajcia ho. A to ci som pajac alebo spina, nejak ma netrapi, vzdy su dve strany mince, pred jednymi budem zly a pred duhymi dobrý. Ale viete co je na tom pre mna dolezite ? Co si myslim a spravim ja, to je pre mna najpodstatnejsia vec.

Sedel som na VCS a pocuval som tych prisediacich pri mne. Ludia zial slovaci su prosty národ. Lebo vela ludi nema vlastny nazor. Chceli tam primne kopa ludi tajne hlasovanie a zahlasovali za verejne. Spytal som sa preco ? Ked ste povedali opak, odpoved bola lebo potom ponas pojdu :-) A kto ? Kto po vas pojde no ved vsetci. Tak naco to robim ked nemam vlastny nazor. Skoncili mafiaske doby a podobne srandy. Nato tam vystupil nejaky pan ktory chcel zmenit chod VCS, ludia ho vypizgali, preco ? Alina ma predomnou obdiv a aj za to vsetko osocovanie co zaziva a nanho vsetci kidaju tak dovolil a usmernil odprezentovat jeho nazor, ved preco nie, ved hlasuju otom ludia ty co sedia vtej sale, presne ty ktory nemaju vlastny nazor :-) Ja osobne som hlasoval za znenie scôdze tak ako bolo navrhnute nasim vyborom, preto lebo som to tak chcel, nie preto ze by ma niekto do toho nutil. Potom tam na konci vystupil nejaky pan v okuliaroch, ked som sa pytal neskôr kto to bol bolo mi povedane ze prednosta OU Dolnej Stredy. Nemam proti tomu nic ani proti jeho osobe, ale slepy a hluchy som nebol, vystupil, nebol priamy, hovoril ticho, zasekaval sa, nikto nepocul co hovoril a stratil sa sam v tom co chcel povedat. Preco ? neriesim to, premna to bolo osobne slabe a povedal som si ze to je osoba ktora nevie co chce a nema svoj nazor za ktorym si stoji lebo sa prezentovala tak ako sa prezentovala. Ked som zistil ze to je prednosta OU tak som bol prekvapeny ako taka osoba môze vykonavat takuto funkciu, ale to bol moj pohlad na vec, ked to ostatnym vyhovuje co stym.

A posledne ?

Mam svoj nazor, a nemam problem vystupit verejne kde kolvek a kedykolvek. V prvom rade zaujima mna co si na to myslim ja a az potom co si myslia druhy.

Tato diskusia co je tu nema podla mna zmysel, lebo je anonymna. Zacnite diskutovat tak ze sa postavte za svoj nazor, verejne vystupte a mozno sa zacnu veci menit. Ked to tak ale nespravite je tu stoho len saskaren ktora pripomina chlapov v krcme co jedna babka povedala. Takto ta diskusia tu vedie.

Petrov zdar, a prosim neosocujte ma, ak nieco namna mate mobil namna mate, ak nie vsade na strankach mojej firmy ho najdete zavolajte mi mozeme si to osobne vydiskutovat. Ale nie anonymne. Dakujem za pochopenie.
pre anonym a karma | 22-02-2018 08:30:56
Vôbec nemáte prehlad o chalanovi. Za nim stojí salámista Roman Van.. (velitel RS)Roman chcel postúpiť na hlavného hospodára a mladý mal ísť na jeho miesto! Takže darmo tu strielate od pása. Pokial bude Roman vo výbore, tak mladý je pod jeho krídlami. Je to jeho rodina. Takže takto to je! Mladému nekrivdite. Robí len to, čo je mu dovolené a nariadené. Možno sa spamätá, ale zatial kope za nich. Mieša si s nimi polievočku.
Chlapci | 22-02-2018 08:23:31
Už to nechajte tak akotu bolo napisane čas ukaže ktomal pravdu .Takže ukončite debatu sutu len zbytočne uražki budme k sebe ohladupni čas to ukaže .
pre anonym | 22-02-2018 05:52:39
fakty su fakty ja za ne nemôžem chválil sa nimi samotný alina
Anonym | 21-02-2018 23:22:53
Nechaj ty Andreja Fraňa,kto ho pozná vie že je to správny chlap a pajác v tejto bubline zlosti si tak akurát ty. Asi by si sa chcel zapáčiť ty jeden rybár.
Pre karma | 21-02-2018 21:19:18
Zhrniem to stručne. Fraňo si robil ambície stať sa členom výboru bez dovolenia Alinu ba dokonca chcel sa stať šéfom RS. Na schôdzi výboru zmrazili jeho ambície. Poskok Strapáč ktorý robí špinavú prácu pre Alinu navrhol jeho vylúčenie zo stráže. Fraňo zo strachu z vylúčenia urobil to čo mu zachránilo kožu a navrhol to čo mu prikázali a tak sa stal sluhom Alinu. Do výboru sa aj tak nezmestil. Tam môžu byť iba vyvolení. V stráži tiež šéfom nebude akurát zostal v očiach Seredanov pajác a v rodnej dedine otca špinou.
Javor | 21-02-2018 13:05:02
Ano poodchadzali lebo užsa nedali počuvat tie vaše klamstva a nechaj dolnu stredu napokoji mate svoje klamstva čas ukaže pravdu potom môžme debatovat .
Karma | 21-02-2018 12:53:44
Pre frana odkial pochadaš žeti tatko neviedat dobre popapuli .
Pre starostu | 21-02-2018 11:49:24
Starosta stojíme za vami a za Dolnou Stredou, teší ma že dolnostredský rybári majú vo Vás a v zastupiteľstve takú oporu. OZ Dolnostredan vy sa tiež nedajte. Obyvateľ obce Dolná Streda.
Rybár | 21-02-2018 11:36:27
O žiadnom vylúčení nepadlo ani slovo. Na schôdzi ste mali možnosť sa vyjadriť nepovedali ste tam ani slovo tak tu teraz netrepte bludy
Obyvateľ obce Dolná Streda | 21-02-2018 11:33:34
Nechápem seredských rybárov keď tak nenávidia dolnstredanov a Dolnú Stredu prečo sa za každú cenu tlačíte na naše OR Dolnostredské chytať ryby. Veď si chytajte doma a bude všetko v poriadku.
pre Andrej Fraňo | 21-02-2018 10:51:43
Máš strach povedať pravdu ?
Andrej Frano | 21-02-2018 10:42:00
Uvedte svoje meno a priezvisko a zodpoviem Vam :-) Z radostou. Zial anonymne sa mi z niekym tazko diskutuje.
Pre pána Fraňu | 21-02-2018 10:02:22
Keď Vás tu už máme čo keby ste nám povedal niečo o návrhu na Vaše vylúčenie z rybarskej stráže ktorý dal pán Strapáč na výbore pred členskou schôdzou ?
pre anonym | 21-02-2018 09:40:57
chod vymazat tu neexistujúcu zmluvu- ty nezmysel
anonym | 21-02-2018 09:00:39
dolnostredani,zase tu začínate vypisovat tie svoje nezmysly,ked ste boli na schodzi vtedy ste držali hubu,dokonca ste z nej skoro všetci potichučku utiekli skorej.Konečne si uvedomte,že vás už maju seredskí rybári plné zuby,aj vaše OZ dolnostredan.
Registrovaný Andrej Fraňo Andrej Fraňo | 21-02-2018 08:59:45
PRE : Klamári | 21-02-2018 06:57:47
Tak ako Vás klamali vo všetkom, tak Vás klame i teraz pisateľ pod nikom Andrej Fraňo, on totiž nie je Fraňo.


Predstavte si že tu mám aj vedenú registráciu, teraz Vám píšem z prihláseného účtu čo Vám vie potvrdiť aj pán Majko že áno som to ja. A príspevok nižšie som písal pod mojim menom ja ale ako neprihlásený užívateľ.

Ešte nejakú otázku ? Tak prosím zase anonoymne nezavádzajte. Ďakujem za pochopenie.
Klamári | 21-02-2018 06:57:47
Tak ako Vás klamali vo všetkom, tak Vás klame i teraz pisateľ pod nikom Andrej Fraňo, on totiž nie je Fraňo.
Nuž a keď | 20-02-2018 21:41:12
sa odtrhne aj Šintava, prípadne iný revír potom to možno aj tupým hlavám dôjde, kto je klamár. Takže do roka a dňa zase nové voľby. A vyvolajú ich tí naseredskejší seredania. To si pište.
Hitparáda Alinových vyjadrení na schôdzi SRZ | 20-02-2018 21:25:53
Alina:
„Mali sme nadštandardné vzťahy s jednotlivými starostami obce“
Skutočnosť:
Pred starostom Šúrym bol len jeden starosta Ing. Vranka
Alina:
„Zistili sme že žiadna nájomná zmluva medzi obcou Dolná Streda a SVP neexistovala. Potom ako sme požiadali kataster nehnuteľností o opravu a prokuratúra prijala náš podnet proti zápisu nájomných vzťahov v katastri došlo na katastri nehnuteľností k nami požadovanej oprave a výmazu nájomným vzťahov k pozemku SVP.
Skutočnosť:
Veď podľa tvrdenia pána Alinu nájomná zmluva neexistovala, tak ako ju mohol kataster vymazať ?
Alina:
Uviedol na adresu SPF:
Vyjadrili sa, že kým ministerstvo životného prostredia nerozhodne právoplatne o pridelení OR Dolnostredské obci Dolná Streda, respektíve kým ho obec nevyužíva ako súkromný revír, nemajú dôvod od nájomnej zmluvy odstúpiť.
Skutočnosť:
Medzi iným sa právna zástupkyňa SPF vyjadrila k žalobe na Okresnom súde v Galante, že:
SPF súčasne zastáva právny názor, že skutočnosť, že žalovaná v I. rade v súčasnej dobe realizuje úkony smerujúce k užívaniu prenajatej nehnuteľnosti na účely výkonu rybárskeho práva, nemá vplyv na platnosť už uzatvorenej nájomnej zmluvy, pričom SPF zdôrazňuje že zo strany žalovanej v súčasnosti nedochádza k užívaniu nehnuteľnosti v rozpore dohodnutým účelom nájmu.
Alina:
Prípadný výmaz vecného bremena z katastra nehnuteľnosti nie je dôvodom jeho zániku.
Skutočnosť:
V prípade neexistujúcej nájomnej zmluvy argumentuje že bola na katastri vymazaná aj keď neexistovala, v prípade skutočného výmazu vecného bremena katastrálnym úradom po proteste prokurátora, ktoré bolo zapísané nezákonným spôsobom , čo potvrdila prokuratúra svojim protestom a aj MŽP SR vo svojom stanovisku, podľa vyjadrenia pána Alinu vecné bremeno nezanikne.
Alina:
Po našom podnete na prokuratúru proti VZN obce Dolná Streda došlo ku zmene VZN-ka.
Skutočnosť:
Zmenil sa len názov, miesto „Oddychovej zóny“ sa územie premenovalo na „Obecné chránené územie“

Utvorte si svoj vlastný názor. Všetky dokumenty nájdete na webe obce Dolná Streda alebo OZ Dolnostredan.
Vyjadrenie hospodára Beňu | 20-02-2018 21:00:49
Hospodár Beňo tak isto na schôdzi vo svojom príhovore pred voľbami napadol účelovo starostu obce Dolná Streda , že vraj vyvolal hystériu okolo úhynu rýb v Dolnej Strede a udal SRZ na SIŽP, pritom by pán Beňo mal dobre vedieť, že práve on aj starosta obce má povinnosť takúto udalosť ako je úhyn rýb oznámiť na SIŽP. Po výzve tohto inštitútu, aby sa SRZ k úhynu vyjadril, tak vo vyjadrení pána Alinu pre tento inštitút práve pán Alina obvinil starostu obce, že si túto povinnosť nesplnil aj keď dobre vedel že si mal splniť túto povinnosť práve on. Zatajili vám aj dôvod úhynu.

Keď vám náhrada uhynutých rýb od dodávateľa z Chlumca z Čiech o celkovej hmotnosti 4230 kilogramov čo je 4,23 tony rýb pripadá ako bežný úhyn, tak ja som panna orleánska.
Súdny spor | 20-02-2018 20:25:23
Zaujímavé ako sa prichystal volebný poriadok tesne pred voľbami, ktorý mal mať akože odporúčací charakter. V prvom rade bol zameraný proti členom SRZ, ktorí si chceli založiť miestnu organizáciu. To že splnili všetky zákonné podmienky potvrdil aj člen kontrolnej komisie Rady SRZ pán Kalus, ktorý je stále aj v súčasnosti členom Rady SRZ. Založeniu organizácie zabránil až pán Javor po tom čo sa stal tajomníkom. Preto sa títo členovia SRZ obrátili na súd.

TO HLAVNÉ ŹE TENTO SÚDNY SPOR SRZ PREHRAL VÁM PÁN ALINA ANI PÁN JAVOR NEPOVEDAL, NEPOVEDAL VÁM ANI TO ŹE SA SRZ ODVOLAL AŽ NA NAJVYŠŠÍ SÚD KVOLI KOMPETENCII PRÍSLUŠNOSTI SÚDNEHO SPORU ABY SPOR UMELO CEZ NAJVYŠŠÍ SÚD NATIAHLI A ROZHODNUTIE PADLO AŽ PO VOĽBACH.

Takýmito praktikami sa pán Javor postaral o to aby bol zvolený. Kandidatúra týchto členov do výboru a kontrolnej komisie vám mala otvoriť oči, aby ste na vlastné oči videli kam s klamstvami sú schopný títo páni zájsť. No niektorí ste stále slepý, alebo sa len nechcete vzdať pozícií v SRZ. Klamstvá pána Alinu , ste si mohli na vlastné uši na schôdzi vypočuť. To vám vôbec nevadí že Vás pán Alina klamal rovno do očí ? Čo ste to za ľudia ?
pre anonym | 20-02-2018 20:11:00
Myslím si že ked niekto napíše alebo povie pravdu do očí ešte nemusí byt rozvracač . Bohužial ale na Slovensku a v SEREDI obzvlašť je to tak .
Ribarka z cepena | 20-02-2018 20:07:00
Aco je na tom ze pan Frano ude odvolan na vybore ako clen rs
Anonym | 20-02-2018 19:27:12
Členská schôdza potvrdila veľkou väčšinou koho chcú mať rybári vo výbore ďaľšie štyri roky. Bublina ktorú aj tu niekto roky živil praskla. Väčšina rozhodla tak rešpektujte výsledok hlasovania.Kto tu urážal Alinu,Javora a všetkých možných a prečo si kždý domyslí. Komu to prospelo, kto rozhádaval rybárov,dolnostreďanov, sereďanov,šintavanov, šoporňanov?Čo takí rozvračači čo sa hrajú na sudcov pre rybárov urobili.Rozbroje a špinavosti.Pán Alina a celý výbor veľa sily do ďaľšich rokovl!
pre Fraňa | 20-02-2018 19:16:53
Pán Fraňo, cením si vašu prácu ako člena RS ale chcem aby ste si uvedomili, že keď sa niekto súdi s organizáciou to ešte neznamená, že ju rozvracia. Nenapadlo vám, že tí ľudia predpokladajú, že sa práve voči nim postupuje nezákonne a oni sa takto bránia?
Kto vlastne rozvracia MsO? Je to Dolnostredan pán Vanek, ktorému RS a následne výbor protiprávne odobrali povolenku a až zásah Rady mu ju vrátilo? Alebo Dolnostredania, ktorým a to tiež protiprávne bolo zabránené založiť vlastnú MO?
Nie pán Fraňo, to nie sú tí, čo vám a nám rybárom míňajú nezmyselne peniaze.
Tých máte bližšie ako si myslíte. Objektivitou zrovna nesršíte.
Posledný, a takisto nezákonný pokus o blokovanie vlastníckych práv Dolnej Stredy tiež nebol zadarmo. Opýtajte sa predsedu MsO koľko nás doteraz stálo právne zastupovanie v dopredu prehratom spore. Aj keď sa to zúfalstvo zo straty ramená v DS dá pochopiť, to manažerské zlyhanie vedenia MsO sa prehliadnuť nedá. Každý, kto pozná pozadie sporu s Dolnostredanmi vie, že sa to takto skončiť nemuselo.
Ale to by bol iný príbeh.....
pre Fraňa | 20-02-2018 19:16:52
Pán Fraňo, cením si vašu prácu ako člena RS ale chcem aby ste si uvedomili, že keď sa niekto súdi s organizáciou to ešte neznamená, že ju rozvracia. Nenapadlo vám, že tí ľudia predpokladajú, že sa práve voči nim postupuje nezákonne a oni sa takto bránia?
Kto vlastne rozvracia MsO? Je to Dolnostredan pán Vanek, ktorému RS a následne výbor protiprávne odobrali povolenku a až zásah Rady mu ju vrátilo? Alebo Dolnostredania, ktorým a to tiež protiprávne bolo zabránené založiť vlastnú MO?
Nie pán Fraňo, to nie sú tí, čo vám a nám rybárom míňajú nezmyselne peniaze.
Tých máte bližšie ako si myslíte. Objektivitou zrovna nesršíte.
Posledný, a takisto nezákonný pokus o blokovanie vlastníckych práv Dolnej Stredy tiež nebol zadarmo. Opýtajte sa predsedu MsO koľko nás doteraz stálo právne zastupovanie v dopredu prehratom spore. Aj keď sa to zúfalstvo zo straty ramená v DS dá pochopiť, to manažerské zlyhanie vedenia MsO sa prehliadnuť nedá. Každý, kto pozná pozadie sporu s Dolnostredanmi vie, že sa to takto skončiť nemuselo.
Ale to by bol iný príbeh.....
JUDr. | 20-02-2018 17:36:49
Nepotrebujem sa chodiť pýtať na to čo ja už dávno viem a na RD nevedia. Ono to tak potom aj na tých schôdzach a v uzneseniach vyzerá. Potom sa záhadne strácajú.
Andrej Frano | 20-02-2018 17:24:52
Pozdravujem.

Odmietam viest diskusiu z anonymom. Podpíšte sa a kľudne môžeme diskutovať.

Návrh bol vylúčiť VČS osoby ktoré rozvracajú chod organizácie. Nie im niečo zakazovať. Ja ústavu poznám, ale vy ste zle zadokumentovali to čo som povedal. Dal som návrh zakomponovať do stanov SRZ aby mala možnosť MsO na VČS vylúčiť člena ktorý hrubým spôsobom porušuje stanovy SRZ alebo MsO. Čo je na tom zlé ? Mne to je jedno keď bude aj v 50tych združeniach. Ale keď sa niekto súdi s organizáciou, vlastne sa súdi aj somnou, lebo som jej členom a moje peniaze idú na tieto nezmyselné súdne spory. Načo nám je taký člen v organizácií ?

Po ďalšie ja svoj fanklub nepotrebujem. Ja som člen RS a dodržujem zákon o rybárstve a jeho vykonávaciu vyhlášku. A keď pri vode bude porušovať predpis Fero, Jožo, Mišo závažným spôsobom budem postupovať v zmysle tohto zákona a stanov a je mi u prdele kto si čo nato povie a bude myslieť.

Takže pán Judr. Návrh na vylúčenie členov ktorý sú v OZ Dolnostredan podal ten pán ktorý chcel upravovať cesty, áno mal medzeru v legislatíve. No ja som dal iný návrh lebo legislatívu poznám a dokonca aj naše stanovy. Tak isto ako podložku, nikto to nedostal rozkazom keď je to protizákonné, dostal to ako odporúčanie od člena RS.

Tento komentár je môj posledný. Pokračujem vtedy ak sa tu podpíšete menom a priezviskom.

A keď vás niečo trápi prvý pondelok na RD zasadá výbor. Ste náš člen ? Nech sa páči dvere sú otvorené, je to váš RD sa tam zastavte a pýtajte sa a oni Vám odpovedia na všetko čo vás bude zaujímať.

S pozdravom a prianím pekného dňa
Andrej Fraňo
Člen RS MsO Sereď.
rybar | 20-02-2018 17:10:40
A čo teraz fanklub pán FRANO ??????
JUDr. | 20-02-2018 11:43:54
Odkaz pre pána Fraňu
Pán Fraňo, nemám pre Vás dobrú správu. Dal ste zbytočne svoj návrh na poverenie delegátov členskou schôdzou aby dali na rybárskom sneme do stanov SRZ návrh na možnosť vylúčiť členov zo SRZ, ktorí sú organizovaný v inom občianskom združení (OZ Dolnostredan).

Pre mňa je zarážajúci fakt že Vy ktorý ste chcel kandidovať na vedúceho rybárskej stráže nepoznáte ani základné ľudské práva, ktoré vyplývajú z Ústavy Slovenskej republiky. Predovšetkým je to článok dvanásť.

Čl. 12
(1) Ľudia sú slobodní a rovní v dôstojnosti i v právach. Základné práva a slobody sú neodňateľné, nescudziteľné, nepremlčateľné a nezrušiteľné.
(2) Základné práva a slobody sa zaručujú na území Slovenskej republiky všetkým bez ohľadu na pohlavie, rasu, farbu pleti, jazyk, vieru a náboženstvo, politické, či iné zmýšľanie, národný alebo sociálny pôvod, príslušnosť k národnosti alebo etnickej skupine, majetok, rod alebo iné postavenie. Nikoho nemožno z týchto dôvodov poškodzovať, zvýhodňovať alebo znevýhodňovať.
(4) Nikomu nesmie byť spôsobená ujma na právach pre to, že uplatňuje svoje základné práva a slobody.

Založenie miestnej rybárskej organizácie v Dolnej Strede patrí do základných práv občanov Dolnej Stredy.

Keď už ste sa odhodlal takýto návrh podať, tak by ste mal dobre poznať aj zákon o združovaní občanov č. 83/1990 Zb. , keď že SRZ je občianskym združením ktoré vzniklo podľa tohto zákona. A mali by ho dobre poznať predovšetkým štatutárny zástupcovia občianskych združení, ktorí Vás mali na tento zákon na členskej schôdzi upozorniť, tobôž keď že tam bol prítomný ten najvyšší zástupca SRZ, Ing Javor, ktorý je jeho tajomníkom.

V tom zákone je jednoznačne zadefinované v § 3, bod (2) že „Nikomu nesmie byť občiansky na ujmu, že sa združuje, že je členom združenia, že sa zúčastňuje na jeho činnosti alebo ho podporuje, alebo že stojí mimo neho“.
V paragrafe 4 sa hovorí že „Nie sú dovolené združenia, písm. b) ktoré sledujú dosahovanie svojich cieľov spôsobmi, ktoré sú v rozpore s ústavou a zákonmi “

Z tohto bodu jednoznačne vyplýva, že keby sa Vašim zástupcom na sneme SRZ aj podarilo presadiť tento váš návrh do Stanov SRZ, tak sa môže stať práve pravý opak a to, že vaše občianske združenie bude Ministerstvom Slovenskej republiky zrušené podľa § 12 bod (1) „Združenie zaniká , písm. b) právoplatným rozhodnutím ministerstva o jeho rozpustení“

Druhý krát si dobre rozmyslite čo budete navrhovať, lebo takýmto návrhom dehonestujete seba aj celé SRZ.

pre postreh | 20-02-2018 10:20:51
keď tým druhým stačí počúvať podvody Alinu, to je ich problém veď ho budú mať na ďalšie 4 roky, ich prosba bola vyslišaná
prepre postreh | 20-02-2018 09:18:58
teraz je tu otázka,že kto je vačší podvodník,či Alina s Javorom,alebo OZ DOLNOSTREDAN,ktoré nám chce ukradnut vodu.Podla názoru vačšiny členov SRZ SERED su to tí druhí.
pre postreh | 20-02-2018 08:36:37
to som si všimol aj ja a určite to vie aj pán Oravec a starosta Šúry, totiž to v Seredi majú radšej podvodníkov
postreh | 20-02-2018 08:07:37
na schodzi som si všimol,že OZ DOLNOSTREDAN na čele s p. Oravcom a zo zástupcom starostu p.šuriho neni medzi seredskými rybármi velmi oblubené,dá sa povedat,že vobec.Tak aj dopadli vo volbách do výboru a kontrolnej komisie.
Dolnostredan | 19-02-2018 21:09:08
Pre Zvedavý
Nikto nebol vylúčený a ani nebude, Seredanov by to draho stálo. To celé bola len jedna veľká hra ktorej cieľom bolo zabezpečiť zvolenie Alinu a Javora. A podarilo sa.
Seredan | 18-02-2018 22:33:58
Spytaj sa javora ti povie
Tak to ma zaujima | 18-02-2018 22:15:46
Ako sa da uliat z VRP?
Dobre informovaný | 18-02-2018 21:52:12
Aj to ako uliať peniaze z VRP vymyslel Javor a NIE ALINA. Takže tak.
Dobre informovaný | 18-02-2018 18:38:39
Prečo nechcete počuť pravdu? A pravda je taká že návrh na vylúčenie dolnostredanov dal Javor a vymyslel aj taktiku ako to narafičiť že to akože vymysleli členovia nie Alina. Uvidíme čo to prinesie.
pre ani ani | 18-02-2018 17:53:42
nebuď trápny vedel som to dopredu že sa to dohodlo na výbore, konec koncov bolo to tu už napísané aj pred schôdzou, za pozoruhodné mi stojí fakt že napriek tomu tam tí dolnostredany išli s vedomím že idú do jamy levovej, na to by ste nemali vy ani jeden gule
Ani ani | 18-02-2018 16:50:59
Ani Javor ani Alina to nechceli to majú na svedomí páni v diskusi a majú pravdu všetkých z oz dolnostredan vyhodiť
Dobre informovaný | 18-02-2018 16:29:19
Aby ste ma zle nepochopily,nezastávam si Alinu ale toto mu neprišívajte.
Dobre informovaný | 18-02-2018 16:25:11
S nápadom vylúčiť členov OZ Dolnostredan neprišiel predseda p.Alina. Všetko to vymyslel p.Javor.Len aby sa vedelo.
Zvedavý | 18-02-2018 16:22:26
Ako to je s tým vylúčením???
Myslim | 18-02-2018 16:21:26
že keď zapltíš povolenku dennú,alebo týždennú áno.Alina mal 227 hlasov.

Myslíte | 18-02-2018 14:53:48
že keď zme zvolily Alinu a Javoras tak nás dolnostredany pustia na Rameno?
Viete čo | 18-02-2018 13:14:57
Kašlite na to , všetci budú mať to čo chceli. Dolnostredany vodu a Seredany Alinu.
Rybár | 18-02-2018 13:08:37
227 hlasov mal p Alina tak kde ste boli na akej schôdzi
bol som včera na schodzi | 18-02-2018 11:35:05
196 hlasov mal ALINA.
prePre Peter | 18-02-2018 102055 | 18-02-2018 11:09:00
nevypisuj tu hovadiny, pri volbe mal 196 hlasov Mlinárik a ne Alina.
A co | 18-02-2018 10:32:39
Aco Mlinarik Josko malo hlasov vo vybore uz nie je ale hospodara na sintave bude robit dalej alebo ako mame vo vybore noveho mladeho s rybarskou skolou tak nech ho vymeni
Pre Peter | 18-02-2018 10:20:55
Že ťa huba nebolí. Alina dostal 196 hlasov pri voľbe. Volebná komisia vyhlásila výsledky a tam mal už 227 hlasov,asi sa pri sčítaní v kamrlíku okotili. Ale keď to členom nevadí a nechajú zo seba robiť blbcov ako ty,tak budiš.
Peter | 18-02-2018 10:08:17
Predseda nic nemusel dostat od druheho. Predseda dostal nadpolovicnu vacsinu hlasov.Takze nezavadat a neklamat.
Stefan Exocet | 18-02-2018 09:26:08
dufam ze sa raz dozvieme kto daroval na ukor seba Alinovy hlasy
Pre Stana | 17-02-2018 22:45:05
Stanko urobil si všetko čo bolo v tvojich silách. Členovia budú mať iba to čo chceli. Oplatí sa vôbec bojovať za ľudí ktorí tlieskajú na oznámenie \" zistili sme neexistenciu nájomnej zmluvy, podali sme protest a na katastri tú zmluvu vymazali\". Už niekto voľakedy vymazal niečo čo neexistuje ? U rybárov sa to dá.😃😃😃😃😃
stano-zr | 17-02-2018 21:13:07
Dakujem vsetkym ktory to mysleli vazne uprimne , vsetkym staci zavriet usta hlupostami a polopravdami Dolnostredan . Aspon ukazali uzavierku.75000 dat za ryby je malo,a 35000 z povoleniek premrhat plus brigay je velmi usmevne a 14 eur za preteky sa zle vydava 15 by bolo lepsie , a som chcel navrhnut 5eur a dostali by ste gulas aj pivo.A hlavne viac penazi do vody - no ste vsetci spokojno. TAK NAM JE TO TOREBA .Prosim Vas uz budte ticho pri vode.Robia to pre nas nezistne a hlavne zadarno - iba pre nas . Petrov zdar a zabudnite na mna
Pre Majko | 17-02-2018 20:55:10
Máš absolútne pravdu , aj ja som bol na schôdzi zvedavý ako to dopadne. Viem však jedno a Alina to vie tiež, on je vo výbore podvodom, nemal pri voľbách dostatok hlasov. Výsledky volieb prispôsobili.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-02-2018 16:36:20
Podla obsahu prispevkov usudzujem, ze rybari su stale vacsi hrdinovia za klavesnicou pocitaca a v chvaleni sa velkostou ulovku, ako v rozhodovani o smerovani vlastneho klubu.

Ano, poznam to - postavit sa verejne proti je narocne, vyzaduje si to nielen mat pravdu, ale aj odvahu za nu zabojovat vtedy, kedy to ma zmysel.

A toto ste znovu evidentne NEdokazali.
presne tak | 17-02-2018 16:29:01
čo nato povedat, raz mozno vide slnko aj nad seredou
čo nato povedať | 17-02-2018 16:17:41
ak sa iní v podobnými názormi neozvali len preto, že sa báli svoj názor povedať je to síce smutné, ale plne ich dokážem pochopiť. Čurať proti vetru je veľmi odvážne až samozničujúce keď zistíte, že nikto z Vašich podporovateľov Vás nakoniec nepodporil.
on jeden sa ozval | 17-02-2018 15:59:55
a hned ho ukamenovali, hold ešte sme nedospeli
tak potom | 17-02-2018 15:55:52
to skutočne vyzerá tak, že rybári zbytočne zaťažovali túto stránku a že p.Javor a Alina sú vskutku tí najlepší rybárskí funkcionári.Načo tie vypisovania, keď sa na schôdzi neozval ani jeden!!!
Čo ste čakali dolnostredany | 17-02-2018 15:54:49
nemali ste nám zebtrat vodu
Nemenovaný | 17-02-2018 15:35:06
pán asi usúdil že nemá zmysel hovoriť ľuďom to čo nechcú počuť.
Dolnostredan | 17-02-2018 15:32:29
Bude vylúčený zato že je Dolnostredan.
Rybár | 17-02-2018 15:27:19
Schôdza dopadla ako mala aj keď sa to pár ľuďom nepáči. Výkriky na tomto fóre ako sa všetko zmení boli ozaj len výkriky. A nemenovaný pan ktorý sa nebojí postaviť Srz a otvoriť si hubu nepovedal ani slovo.
Skončilo to tradicne | 17-02-2018 15:25:34
Rybári budú okrádaní ďalej. Tí čo chceli zmenu nedostali šancu na úspech.
tak čo rybári | 17-02-2018 14:29:06
skončíte ako občania Serede ?
pozorovateľ | 17-02-2018 07:49:48
v Seredi je len jeden rybár ,čo sa vie postaviť a povedať svoj názor,kritiku na pána predsedu.Vy ostatný tu len máte silné reči a skutek utek.Idem sa obliecť a maširujem na tu schôdzu.Ukášte sa pisálkovia ,či máte gule na to čo tu vypisujete.Mám veľké obavy že Alina s Javorom budú pokračovať ďalej.
Uz som sa bol | 16-02-2018 20:29:27
za previnilcov pomodlit, ne ze cuvnete.
Len tak | 16-02-2018 19:12:20
Určite budú odvolávať členov len tak lebo sa im chce.Sa preberte.
pre bude to stáť zato | 16-02-2018 18:43:39
Bojím bojím bojím, v tom prípade,ak sa to zakladá na overenej informácii, už hlbšie klesnúť ani nemôžu.
moj nazor | 16-02-2018 15:22:43
Dufam ze to nedopadne jak v trnave,podvonici boli dlegovany na snem,a slusny odstupili lebo uz sa nemohlipozerat na tie podvody.Davam hlas za odvolanie celemu seredskemu vyboru
Mo srz,aj tu su len skorumpovany podvonici.
Chlapci | 16-02-2018 15:00:55
to zas niekto len zastrašuje, iné nášmu vedeniu už ani neostáva, aby odvrátili pozornosť od svojich prešľapov tak potrebujú obetného baránka.
Bude to stáť zato | 16-02-2018 14:37:25
Príďte sa pozrieť na schôdzu, mal by tam padnúť návrh od výboru na vylúčenie niektorých členov zo SRZ, moc si dovolili proti terajšiemu vedeniu.Diskriminácia jak vyšitá.
Rybár | 16-02-2018 12:51:52
Môj typ je tak max 10
Vrátane tej mojej | 15-02-2018 22:31:14
Tipujem tak 75.
Pre už si trápny | 15-02-2018 21:59:55
Aj mňa by zaujímalo kolko by tu bolo ip adries 😂😂
Člen MsO SRZ Sereď | 15-02-2018 16:12:10
Tým nám chcel asi pisateľ povedať že už majú na voľby pripravený podvod aby Javor vyhral. Musíme dať pozor aby sa tak nestalo. Treba priebeh volieb dobre sledovať. Začnú asi tým že v sále okolo volieb vytvoria veľký chaos. Toto urobili aj na sneme.
PS. Čerešňák už je zvolený, Javor ty ešte nie.
pre členom Mso Srz Sereď | 15-02-2018 15:57:53
A ty si jasnovidec , keď vieš čo bude na schôdzi ? Skôr si zasa zvolil politiku zastrašovania. Ale na to ti už dávno všetci serú.
členom Mso Srz Sereď | 15-02-2018 15:12:07
Odkazujem všetkým členom Mso srz Sereď že kuvičie hlasy o tom, že p.Javor nebude zvolený do výboru nie sú ničím podložené. Je smutné že sa v tejto veci angažuje aj predseda susednej organizácie Trnava Čerešňák, ktorý ohovára Ľuba Javora a podkopáva mu nohy. Je to smutné preto, že Čerešňák je v Rade aj vďaka hlasom zo Serede a Sered pomohla Trnave vtedy keď všetci dali od nej ruky preč. Pán Čerešňák nezabúdaj, tvoj pád bude ťažký!
Mám svoj názor | 15-02-2018 15:05:45
Trápne je vypisovať ľuďom čo sa neboja napísať svoj názor že sú trápny. Ale čo čakať od tých čo nemajú iné argumenty, len trápne komentáre.
pre Už si trápny | 15-02-2018 14:22:10
Prídi na schôdzu tam všetko konkrétne bude, zavolaj aj kamarátov
Rybár | 15-02-2018 13:33:24
Podla toho čo tu čítam tak to nebude zmena ale postupný zánik Seredskej organizácie a všetkého čo sa dlhé roky buduje.
Už si trápny | 15-02-2018 13:27:37
Už si trápny traja ludia si tu vypisujú dookola to isté ale vás je na zmenu nič konkrétne sem nedate
cas sa krati | 15-02-2018 07:53:18
uz je do schodze len niekolko hodin,treba prist podporit zmenu v seredskej organizacii
Nechajte si Javora | 14-02-2018 12:50:53
Aha čo zasa vyšlo na povrch:
Pán Javor nám chce urýchlene odpredať náš majetok, rozposlal pozvánku na MIMORIADNE ZASADNUTIE RADY, kde bodom č.1, je odpredaj majetku v Považskej Bystrici. Ďoďo 8 čo nám k tomu povieš ?

P O Z V Á N K A
Pozývame Vás na MIMORIADNE zasadnutie RADY SRZ, ktoré sa uskutoční
dňa 27. februára 2018 (utorok) o 16.00 hod.
v zasadačke Sekretariátu Rady SRZ – 3. poschodie, A. Kmeťa 20, 010 01 Žilina.
Program :
1. Žiadosť o odkúpenie majetku na výrobnom stredisku Rady SRZ v Považskej Bystrici
2. Vyznamenania
3. Iné
3.1.1. Kontrola miestnych rybárskych poriadkov a ich schválenie
3.1.2. Informácia o priebehu legislatívneho procesu k návrhu zákona o rybárstve
4. Rôzne

Zdroj:http://www.rybka.pe.hu/rybka/comment-page-73/#comment-11015
Vtip | 14-02-2018 11:38:40
O tom neviem ty keď vieš tak nám povedz o ňom
rybár | 14-02-2018 07:14:33
pre Vtip 😄 pri každom je smajlík | 16-01-2018 21:35:26


Zabudol si na ich verného Mlynárik Jozef, Dolná Streda :-)
čo je horšie | 13-02-2018 19:50:19
že vedenie SRZ o tom vôbec nevie.A ani nechcú vedieť. V tom je celá tragédia Slovenska. Toto mi pripomína absolventov Krajskej politickej školy v Harmónii, kde po polročnom úspešnom štúdiu prevzali červené diplomy.Tuposť hrubého zrna tým začala kvitnúť. A pokračuje ďaľšími dedinskými vysokými školami- špecializácie ako bezvládnym utierať posraté zadky. Samozrejme aj to musia ošetrovateľia robiť ale k tomu je potrebné vysokoškolské vzdelanie ? To je koniec normálnosti.
chore srz | 13-02-2018 18:39:48
je chore zo strany srz pouzivat protizakonne postupy nato aby sa zabranilo odobratiu reviru hlavne potom co si to srz zapricinil sam tym ze v dolnej strede nedovolil miestnu organizaciu, dufam ze to dolna streda dobre srz spocita
pre Exo | 13-02-2018 17:48:21
Exot neuražaj si vtom istom klube
Exocet | 13-02-2018 17:18:22
Ked ste hlúpi plate
A čoto | 13-02-2018 17:04:24
Len koly vam zas z našich penez
Javor nám nehovorí pravdu aby si zachránil kožu | 13-02-2018 16:32:27
To že chcel pán Javor obísť rozhodnutie MŽP SR o pridelení OR Dolnostredské obci Dolná Streda cez občiansky súd vám tiež nepovedal. Podal návrh na nariadenie neodkladného opatrenia, v ktorom jedným s argumentov bolo, že SRZ má na uvedených pozemkoch zákonné vecné bremeno. Sami si máte možnosť pozrieť Rozhodnutie Okresného úradu, katastrálny odbor v ktorom okresný úrad zrušil nezákonný zápis vecného bremena pre SRZ. No Okresný súd mu to však aj tak zamietol:

https://www.dolnostredan.sk/news/uznesenie-okresneho-sudu-v-galante-ktorym-zamietol-navrh-srz-zo-dna-1-12-2017-na-nariadenie-neodkladneho-opatrenia/

Viete vôbec o tom, že SRZ vedie s obcou Dolná Streda a SPF ďalší zbytočný súdny spor ?

Tento súdny spor bude musieť tiež niekto zaplatiť. Už teraz vám musí byť jasné kto to bude.
som za zmenu | 13-02-2018 08:54:08
Alina ma zujem o dianie v srz,lenze,ma bezsenne noci. Viete ako to je zle ked stale utocia na jeho osobu ako kradne? A co ked pride kontrola? On si myli ze nenahraditelny,ano je ale nie vo funkcii,ale v podvodoch a klamstvach.
stano-zr | 13-02-2018 02:28:42
az ani nespim, koli &vam
máš pravdu | 12-02-2018 20:46:17
nemusel tam nasilu sedieť, mohol predsa odísť keď ho to tam nebavilo
Trapos | 12-02-2018 20:31:03
Toto už je choré
Foto | 12-02-2018 18:21:12
Očividný záujem pána funkcionára o dianie v SRZ:

https://uloz.to/!fZoJEVB8FH30/alina-na-porade-jpg

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10212715492417017&set=gm.1594267793983540&type=3&theater
Novinky | 12-02-2018 11:20:33
Okresný úrad v Galante, katastrálny odbor zrušil nezákonný zápis vecného bremena pre SRZ na pozemkoch pod vodnou plochou – OR Dolnostredské.

https://www.dolnostredan.sk/news/rozhodnutie-okresneho-uradu-v-galante-katastralny-odbor/
Aj ja som za zmenu | 12-02-2018 08:18:25
A Vy čo Sereď už ste sa zobudili alebo budete ešte stále spať zimným spánkom ?
som za zmenu | 11-02-2018 21:32:11
A čo | 10-02-2018 09:29:26
Zas žiadna odpoveď kto sa bude starať o rybníky len taracky
-----------------------------------------------------------


O rybniky sa bude starat Strapac a Alina
maju v tom prax.Javor bude vyplacat peniaze za brigady.
Strapac si pise brigady cez pracovnu dobu,
a Alina vola na ludi co zbieraju uhynute ryby policiu.
A čo | 11-02-2018 18:13:59
Keď nebudeš nič robiť tak prídeme
POZOR | 11-02-2018 17:14:35
Pozor na súkromníkov

S tou Šintavou by som si nebol taký istý.
Bagrovisko Šintava
Číslo revíru: 2-4020-1-1
Rozloha (ha): 8,8
Organizácia: MsO Sereď
Okres: Galanta

Bagrovisko je evidované na LV 2864 a LV 5278

LV 2864 - Vlastník
Slovenský rybársky zväz, Mestská organizácia Sereď, Čepenská 2533,
p.č. 3690/3, rozloha 38000 m2, Ostatná plocha

LV 5278 - Vlastník
SR-Slovenský pozemkový fond, Búdkova 36,
Č.p. 1933, rozloha 148083 m2, Lesný pozemok

Keď že je to bagrovisko, nemôže to byť ani vodným tokom. Podľa geometrickej mapy sú iba dve tretiny parcely, ktoré vlastní MsO pod vodnou plochou, to znamená že máme iba 2,5 ha vodnej plochy z celkových 8,8 ha. Čo keď si ten zbytok niekto prenajme alebo odkúpi ? Neprídeme o tento revír ? Nedopadneme ako s Dolnou Stredou ?
súkromník | 11-02-2018 09:14:26
treba voliť pána Javora, svojou transparentnosťou nám zabezpečil privatizáciu revírov, za súkromníkov vám ďakujem pán Javor
A čo | 11-02-2018 07:45:52
Zas ďalší čo sľubuje že zverejni si meno keď tu to nedokážeš tak inde ako chces vystupovať hlavne vo funkcii
Člen výboru Mso Sereď | 10-02-2018 22:49:04
...Javor a Alina PATRIA do basy...
Člen výboru Mso Sereď | 10-02-2018 22:47:13
Ak zverejnim meno tak ma obvinite že mi ide o funkciu. Slubujem že zverejnim svoje meno hneď ked bude zvoleny nový predseda a nebude to Alina a nebude vo výbore Javor. Urobim to aj keď novým predsedom nebudem ja ale to nesmie byť Alina aurobim to hneď po voľbe. Javor z Alinom ptroa do basy nie do výboru.
Kto si | 10-02-2018 22:20:49
Kto si?
Člen výboru Mso Sereď | 10-02-2018 22:14:05
Chcem vyzvať členovna ukončenie upadku našej organizácie tym že nezvolia sa do výboru niektorý skorumpovaný členovia. Sú to Ľuboš Javor a predseda Alina Dušan. Nieje dôležite moje meno asi viete kto som.
Fero, | 10-02-2018 21:53:12
dvoma vecami som si istý:
1) v Dolnej Strede ste dokradli
2) ak vám bude chcieť Oravec niečo povedať, tak vám to na schôdzi určite povie, on je totiž ten ktorý nepotrebuje hovorcov
pre a čo | 10-02-2018 21:38:19
mýlite se soudruhu. Odejdou Alina s Javorem.
A čo | 10-02-2018 21:26:41
Čo ste zistili že to neutiahnente s Oravcom alebo žeby sponzor odišiel
Tvoje ego je posrate
Na schôdzi sa rozhodne | 10-02-2018 20:02:48
Schôdza sa blíži míľovými krokmi. Rozhodovať sa tam bude o všetkom. Prečo radiť koho má niekto voliť, nech každý volí koho myslí. Len treba povedať že ak sa do výboru zvolí Javor a Alina alebo ak sa Javorovi umožní reprezentovať Sereď na Sneme nečaká nás nič dobré. Na Rameno môžeme zabudnúť, a ozvú sa ďalšie dediny lebo okrádanie Javorom a Alinom už nebudú ďalej znášať. To je viac ako isté.

Ak Javor z Alinom nebudú zvolení tak sa v Seredi skončí okrádanie vlastných členov a z dolnostredanmi sa nájde spoločné riešenie Ramena.
Na to aby sme to z Milošom Oravcom dohodli potrebujeme mať však diskusiu PRED voľbami a nie po nich. Prečo páni Alina, Javor trváte na diskusi po voľbách??? Čo sme v Kocúrkove???
Pre A čo | 10-02-2018 19:32:34
Vôl si koho chceš. Vlastne ty si s tých čo potrebuje viesť za ručičku. Neviem prečo by som ti mal dávať rozum ? Máš tam 24 kandidátov. A moje ego ťa má na háku.
A čo | 10-02-2018 19:21:05
Otom zaseknutí máš čo hovoriť dookola to isté. Ako kradnú.
Neurážam nikoho akurat len tvoje chabé ego .
Zatiaľ si sem nič konkrétne nedal s faktami a dôkazmi neni si schopný odpovede koho voliť a prečo a koho nie ale to je len tvoje ego zbabelca sedieť pri PC a vypisovať
Otázka na výbor | 10-02-2018 18:35:28
Ale ja som to nemyslel ironicky. Ministerstvo pridelilo dolnostredské rameno Dolnej Strede. Ako môže výbor ponúkať lístky na preteky v Dolnej Strede keď sme ho stratili?
Asi im to ešte nedošlo.
Sú to veľmi dobrí manažéri (teraz ironicky) keď v roku 2012 zabudli, že treba predĺžiť nájomnú zmluvu s Povodím Váhu.
No veď práve | 10-02-2018 17:54:51
Terajšie vedenie sa tak dobre stará o svoje revíry, že o jeden kvôli tej kvalitnej starostlivosti prišlo. Treba ich tam ešte nechať , nech sa to rosype načisto.
Pre A čo | 10-02-2018 17:45:50
Čo si sa zasekol. Už si tu odpoveď dostal. Zato že by si sa ty nevedel postarať o vody to ešte neznamená že to nedokážu lní. Neviem prečo tu urážaš ostatných.
A čo | 10-02-2018 17:38:27
Zas nič kto sa bude starať o vody.
Sami neviete čo píšete keď všetci kradnú koho voliť a kto to bude robiť zas len taracky
Otázka na výbor | 10-02-2018 12:21:07
Z programu na stránke MsO som vyčítal, že sa po konci schôdzi losujú lístky na preteky v Dolnej Strede. Keďže sme páni hlavne vašou zásluhou dolnostredské rameno stratili urobíte preteky na Váhu v Dolnej Strede?
Ja sa pridám | 10-02-2018 10:37:33
V Seredi už vrabce čvirikajú všetky konšpiračné teórie ako zabrániť výmene vo výbore aby si Alina s Javorom zabezpečili zvolenie. Chcú v prvom rade obmedziť počet volených členov výboru. Takým to spôsobom by chceli vyradiť iných kandidátov aby sa tam nedostali ak by dostali hlasy ktoré by im inak doteraz v vždy okolo dvadsať člennom výbore postačovali.
Pre a čo | 10-02-2018 09:57:05
No kto sa bude o ne starať, čo myslíš ty. Ja myslím že tí čo budú zvolený. Myslíš že bez tvojho boha Alinu to nepôjde ? A čo bude koniec sveta ? Či len v Seredi o jedného podvodníka menej.
A čo | 10-02-2018 09:29:26
Zas žiadna odpoveď kto sa bude starať o rybníky len taracky
pre sused susedovi | 10-02-2018 09:17:18
Na to že si nie rybár to podozrivo dobre ovládaš. V kútiku duše sa spoliehaš na to, že to tak bude aj toho roku. Aby si sa nemýlil. Výzva: Kto máš záujem o zmenu príď na schôdzu.
Takto by to malo vyzerať | 10-02-2018 09:12:26
Program:

A: Členská schôdza

Otvorenie
Odsúhlasenie programu VČS NEODSÚHLASIŤ!

POKRAČOVAŤ ĎALEJ TAKTO!
Voľby členov Výboru, Kontrolnej komisie a delegátov na Snem SRZ
Voľba pracovného predsedníctva
Voľba mandátovej, návrhovej a volebnej komisie
Správa mandátovej komisie
Správa o činnosti a hospodárení SRZ MsO za rok 2017 a plán hlavných úloh SRZ MsO Sereď na rok 2018
Správy hospodára, rybárskej stráže a disciplinárnej komisie
Návrh rozpočtu na rok 2018
Správa kontrolnej komisie

Prestávka
Správa volebnej komisie
Diskusia
Návrh na uznesenie
Záver
Sused susedovi | 10-02-2018 08:59:48
Každý rok to je rovnaké.Píšete, že už jeden by mal aj dva romány napísané. Presne viem ako to dopadne. Každý bude držať na tej vašej schôdzi hubu a krok. Teraz sa tu zase vyhrážate, ako budete nevoliť alinu a javora a zase s toho výjdu vysmiaty s vyhliadkou, že si naďalej budu z vášho spoločného napĺňať svoje vačky. Všetci rybári ste rovnaký. Skáčete tu do 5 metrovej výšky a na schôdzi budete dvíhať ruky a všetko im prikyvovať. Takto to vidím ja nerybár.
blabla | 09-02-2018 22:55:35
stale pisete iba ALINA a JAVOR ale co kontrolna komisia predsa ta vsetko kryje . tých kdo konecne potresta lepsie povedane tych treba zavriet az scernaju .
A čo ??????? | 09-02-2018 21:08:30
Počul si niekedy že karma Ťa dobehne. Ty sa nehanbíš ? Aby si náhodou zajtra nestratil reč a občas sa aj posral tak, že o tom nebudeš vedieť. Vol si kľudne svojho ALinu a JAvora.Tí ti určite pomôžu. Pán Oravec jasne vidíte, že tu máte ďaľší dôvod na kandidatúru.
A čo | 09-02-2018 20:38:56
A čo je Oravec boh keď to patrí Dolnej Strede . Som zvedavý kto sa bude starať o rybníky nebodaj invalidný dôchodca alebo oz?
Sused | 09-02-2018 18:51:25
Vidno,že v Seredi konečne začínajú rybári otvárať oči a otvorene odsudzujú Javora a Alinu,ktorí si z organizácie spravili súkromnú banku. Ale už je koniec,musí prísť zúčtovanie. Ja sa čudujem,že sa títo dvaja tak urputne držia funkcií,ktoré sú čestné a bezplatné. Čo poviete, prečo asi?
Prečo sa nezachovajú ako čestní chlapi, a nepovedia - \"v poriadku,cítime že ste nás prekukli, odstupujeme\". Takto by si možno aspon zachovali tvár. Ale oni nie, oni dookola všetkých obviňujú, vyhrážajú sa a klamú prvú ligu. To svedčí čo sú to za ľudia.
Riešenie je potom iba jedno - obidvoch na schôdzi nezvoliť,ale aj z následkami aké si zaslúžia.
A majú toho títo dvaja na rováši veľmi veľa. Spomeniem iba tunelovanie VRP v Čepeni, tunelovanie Neptún sro., zodpovednosť za rozpad organizácie a stratu najlepšieho revíru OR Dolná Streda. V prípade Javora ide o absolútne zlyhanie ako tajomníka Rady, kedy osobne vyháňa z organizácie stovky členov a núti ich zakladať obecné rybárske spolky. Toto všetko sa deje s požehnaním predsedu Alinu.
Dá sa vôbec ešte organizácia zachrániť. Bude to síce ťažké ale nádej je. A čo navrhujem? Podmienka je nezvoliť spomínaných ľudí teda Alinu a Javora do výboru. Možno treba ešte verejne na schôdzi pred svedkami - členskou základnou sa opýtať p.Oravca, či by v prípade nezvolenia Alinu a Javora do výboru a miesto nich zvolenia iných všeobecne prijateľných slušných ľudí boli ochotní prehodnotiť postoj k možnosti umožnenia rybačky na OR Dolnostredské rameno aj pre členov MsO SRZ Sereď. To považujem za rozhodujúce. Ak p.Oravec prisľúbi v tejto veci vzájomne prijateľné riešenie tak Alina z Javorom by mali odstúpiť sami. Samozrejme vyslať Javora na Snem nepripadá v úvahu za žiadnych okolností. Ak tak neurobia musia iba potvrdia,že ich podvody sú takého rozsahu, že sa vec musí podať na riešenie polícii a súdom.
výbor | 09-02-2018 17:09:43
ja som p. Oravca nikdy nevidel, ani ho nepoznám. Ale v vlastného čítania som sa dozvedel, že patril medzi tých, ktorý nebojácne poukazoval a poukazuje na skutočných zlodejov v SRZ. Pán Oravec nenechajte sa znechutiť idiotmi a primitívmi. DO výboru Vás určite zvolia. Všetci sa tešíme nato, aby z pozície člena revíznej komisie tam poriadne vyvetráte a pustíte do MO SEREĎ konečné čistý vzduch. A pán Hužovič by sa mohol tiež zmobilizovať. Dátum pádu Alinu a JAvora sa blíži rýchlosťou blesku.
Pre TOHO | 09-02-2018 16:49:42
Tú invaliditu mu závidíš? Podľa mňa nie je čo.
K vašim slovám že to bude stáť obec veľa ,ale pokiaľ mi je známe v obci treba schváliť použite finančných prostriedkov. To určite bolo, Oravec neschvaľuje nič. Zaujímalo by nás prečo SRZ míňa naše financie a kto to schválil.
Otázne bude či to zaplatíme všetci,prípadne to zosobnia osobám čo za tento stav môžu.Ale Oravec to nie je!!! Nie som z Dolnej Stredy
pre TOHO | 09-02-2018 16:47:47
ale ked sa rybári dozvedia kolko sa za rok zarobí a kolko z toho zmizlo to bude sranda.potom sa rýchlo KMINI rozutekaju.
Bolo ti to treba | 09-02-2018 16:20:57
Oravec,Oravec bolo ti to treba, chceš im pozerať na prsty aby nemohli kradnúť a už je aj s teba zlodej.
ÁNO TOHO | 09-02-2018 15:57:39
TEN JE JEDINÝ Z KTORÉHO VO VÝBORE MÁTE STRACH
TOHO | 09-02-2018 15:17:33
Už len toho invalidného dôchodcu tam treba čo okráda štát a stál srz nemalé peniaze v súdnych sporoch či už rybárov alebo Dolnú Stredu lúdia budú mať radosť v Dolnej Strede keď sa dozvedia koľko to bolo
Dvoch treba vymeniť | 09-02-2018 13:24:49
Dvoch treba vo výbore vymeniť v každom prípade. Sú to JAVOR a ALINA. Títo musia odíst bezpodmienečne. A Miloša ORAVCA zvoliť do kontrolnej komisie. A vieme všetci že to postačí aby sa v Seredi konečne prestali členovia drzo okrádať.
Ak sa tak nestane stratíme ešte minimálne Šintavu a polovicu štrkovní vo Vinohradoch. Nezabúdajte.
Názor | 09-02-2018 12:35:24
Súhlasím,ale hlavne do kontrolnej komisie treba presadiť pána Oravca. Vždy konal len v prospech práva v SRZ. Keby sa vytvorila organizácia pod SRZ súd,ťahanice ohladne klamlivých zápisov,či je niečo vodný tok alebo nie neboli by.Hlavne nemíňali sa peniaze nás rybárov na právnikov.
Páni | 09-02-2018 11:34:53
ja to vidim takto. Buď podporíte nových kandidátov do výboru a príde nejaká zmena alebo tam necháte tých starých a všetko pôjde po starom. Je to na vás akú cestu si zvolíte.
pre pozorovateľ | 09-02-2018 07:47:22
Trestný čin podvodu je vymedzený v § 221 zákona č. 300/2005 (Trestný zákon) ako úmyselné konanie pri ktorom niekto obohatí seba alebo iného na škodu cudzieho majetku tým, že uvedie niekoho do omylu alebo využije niečí omyl, a spôsobí tak na cudzom majetku malú škodu. Za takéto konanie hrozí páchateľovi trestného činu trest odňatia slobody až na dva roky.
pozorovateľ | 08-02-2018 22:25:24
Ak je to pravda,že Javor porušil zákon,mal by niesť za to zodpovednosť.V prvom rade vzniesť žalobu za podvod,po druhé v rámci SRZ pred disciplinárnu komisiu za porušovanie stanov a ak mu to dokážu ,podľa stanov vylúčený zo SRZ. Podľa niektorých príspevkov má toho na rováši asi viac, ale to treba dokázať.Ale vidím tu dosť veľký problém a to že za kolektívne rozhodnutia v SRZ sa nenesie zodpovednosť.Totiš aj keď je on podpísaný ako jednotlivec, vlastne je kolektív.Takto nejako si to v Žiline vysvetľujú stanovy SRZ.Takto isto to dopadlo aj s pánom Alinom,ked DK konštatovala po kontrole že náš predseda je kolektív a tým pádom neporušil stanovy.Preto vyzývam kolegov rybárov aby prišli na schôdzu v čo najväčšom množstve, lebo si myslím že sa bude meniť garnitúra a prehlasovať riťolízačov ktorých je dosť.Treba si zobrať príklad z toho ako prebiehalo hlasovanie o výstavbu ubytovní v Seredi,občania sa spolčili a prišli na zhromaždenie a ukázali naším hradným že ľudia keď chcú vedia sa spojiť.
MŽP SR potvrdilo vo svojom stanovisku nezákonné zapísanie vecného bremena | 08-02-2018 20:40:51
Komentár

To len pán Javor sa snaží za každú cenu udržať na stoličke tajomníka. Kde mu hrozí strata revíru, tak tam požiadal o zapísanie zákonného vecného bremena. Niekde sa mu to aj podarilo , niekde nie. Prvý krát sa mu to podarilo v Galante. Tam sa jedná o OR Dolnostredské. No odvtedy sa mu už akosi nedarí a tak otravuje prokurátorov podaním podnetu aj napriek tomu, že už jeden prokurátor podal protest práve proti zápisu v Galante , lebo tento zápis bol protizákonný. K výkonu rybárskeho práva – či je vecným bremenom alebo nie sa vyjadrovalo aj MŽP SR, ktoré taktiež jednoznačne uvádza vo svojom stanovisku, že výkon rybárskeho práva nie je v žiadnom prípade vecným bremenom. Vyjadrenie MŽP si môžete stiahnuť tu :

https://www.dolnostredan.sk/news/ministerstvo-zivotneho-prostredia-slovenskej-republiky-vecne-bremeno-stanovisko/

Ak by tu chcel niekto spochybňovať to, že Javor ten návrh na zapísanie vecného bremena podpísal, tak si ho môže pozrieť tu, kde je aj s jeho podpisom:

https://www.dolnostredan.sk/news/ziadost-srz-o-zapisanie-vecneho-bremena/

Je to obrovská hanba pre SRZ že má takého tajomníka, ktorý napriek tomu že ma na sekretariáte platenú právničku a druhou sa dáva ešte zastupovať v spore s Dolnou Stredou , tak robí takéto pokusy podviesť svojich členov a úrady Slovenskej republiky, aby ho nezosadili.
Toto je Neptún | 07-02-2018 13:59:18
Neptún s.r.o. oberá organizáciu tiež iba o peniaze. Na stránke Fin Stat:
https://www.finstat.sk/31442102
- si môžete prečítať že tržby v roku 2016 boli 101 962 €, marža bola 7,74% čo znamená že nákup bol 93 820 €, zisk teda mal biť 7 872 € a na stránke je uvedené že bol 4 659 €.

Z toho mi jasne vyplýva že za ryby nakúpené cez Neptún s.r.o. sme zaplatili o 7 872 €, čo je o 0,30€/kg viacej ako by sme ryby nakúpili priamo pre organizáciu a ešte v Neptúne z jeho zisku , ktorý bol stratou pre našu organizáciu sa odkrojilo 3 213 €, ktoré si niekto zobral pre seba.

Potrebujeme takúto spoločnosť ako je Neptún s.r.o. ?

Ja myslím že určite nie.
Neptun | 06-02-2018 19:38:25
Tak honosný názov boha mora. A čo to vlastne je?
Nedokážem pochopiť zmysel tejto spoločnosti keď priamy nákup rybích násad od českých či slovenských dodávateľov je lacnejší.
Vie mi niekto stručne vysvetliť aký prospech má MO z Neptúna? Ďakujem.
Milí rybári | 06-02-2018 14:34:47
Pozrite záznam o stretnutí občanov v kine Nova
proti \" ubytovateľom\". Je to pre Vás obrovská inšpirácia a najjednoduchšia cesta ako sa zbaviť Javora, Alinu a ich kumpánov. Takže nemáte sa čoho báť, len treba prísť!!!! Ako obyvatelia Serede. Teraz sa poslanci neopovážia ísť proti voličom. Už sa teším ako Alina, Javor a ich verní ujdú zo strachu zo schôdze.
Jozef | 06-02-2018 14:23:06
smiešne | 06-02-2018 07:53:35
alina vás postraší trestným oznámením a pustíte do gatí ako posledne


Pre smiešne nemaš pravdu.
Oni sice horzia co vsetko spravia,ale staci jeden argument a su posrany oni

Ked som tu davnesie pisal ako sa rozkrada srz. Tiez sa mi vyhrazali vysetrovatelom,a co sa stlo? NO VELKE NIC!!! Uz je tolko dokazov ako sa v Seredi hospodari,ze to je uz len otazka casu kedy to praskne.
Dušan | 06-02-2018 13:35:40
Ale to nie je riešenie. V prvom rade treba zabezpečiť transparentnosť,ak VRP nezarobia na organizátorov, na zvýšenie rybej osádky,na zakúpenie pozemkov pod vodnou plochou tak to treba zrušiť.Brigády sú potrebné ,ale tá sume je podľa môjho názoru vysoká.Názor:rozoberú si ju určitý ľudia a to ešte netransparentným súpisom mien a za čo (akú prevedenú prácu)?
pre smiešne | 06-02-2018 13:21:19
Dá sa to aj opačne
smiešne | 06-02-2018 07:53:35
alina vás postraší trestným oznámením a pustíte do gatí ako posledne
netreba 90% | 05-02-2018 14:11:19
stačí nadpolovičná väčšina prítomných na schôdzi...to na vysvetlenie. Ináč príspievatel nižšie píše správne, funkcie sa volia až po zvolení členov výboru. Takže kandiduje sa DO výboru a NIE na funkcie.
takže p. Hužovič | 05-02-2018 13:27:15
Ste na ťahu. Iné Vám nezostáva, len tú strašnú zodpovednosť prevziať na seba. A netreba sa báť. Na schôdzi Vás určite 90% prítomných podporí. A to bude Vaša legitimita na budúceho predsedu rybárov v Seredi.
Pre Stano | 05-02-2018 13:21:39
Predseda sa nevolí priamo na schôdzi, takže na schôdzi tá za predsedu voliť ani nemôžu. Môžu ťa zvoliť len za člena výboru. Až členovia výboru volia spomedzi seba predsedu.
stano - zr | 05-02-2018 10:55:41
Stano Hužovič - neviem , čo to tu šírite o mne , čumím na to ako puk ja chcem len pomôcť a nie byť predsedom a už nie so svorkou ktorá tam je.Pri vode všetci nadávajú a príde schôdza a tam ako ovečky . V prvom rade mám návrh na zmenu programu a to je veľmi dôležité neodsúhlasiť navrhovaný program.Treba zmenu a poriadnu diskusia nie na koniec.Treba znížiť poplatky za brigády veď je zbytok každý rok a keď si pozorne pozriete rozpočet,zistíte ,že keby sa nerobili VRP - tak ušetríme super balík na zarybnenie . Výbor je tu pre nás a nie na opak. teraz si budú myslieť ,že idem po niekom ja chcem len transparentnosť za naše peniaze a Javor ako môže kandidovať , keď je v Žiline, mal by dať prísľub že umožní každej MO svoje ičo lebo to bude všetko v prd...,Zastávam názor že rada je nám na nič a príde k tomu už nevidieť.Počul som názor , že nám chcú zobrať ďalšiu vodu sú to nepotvrdené informácie , ale bez vetra sa lístok nepohne.Petrov zdar a nevolte ma už ma nebaví bojovať s veternými mlynmi , bol som iba 9 x na rybách 2017 roku
súhlasím | 05-02-2018 07:13:08
treba voliť tých ľudí ktorí sa neboja urobiť poriadok v seredskej organizácii, nech už je konečne rybárstvo koníčkom a nie biznisom pre pár ľudí
člen MsO SRZ Sered | 04-02-2018 20:45:04
Stana Hužoviča treba zvoliť. Javor a Alina musia z výboru v každom prípade odísť. Vydýchne si celá Sereď ale v prípade Javora doslova celý Slovenský rybársky zväz. Nech sa idú naši rybári opýtať kdekolvek mimo Serede tak počujú to isté. Poslali ste nám do Rady v Javorovi podvodníka berte si ho naspäť domov.
Už sa hovorí že ak Javor z Alinom padnú tak dolnostredany nechajú Ramene aj pre ostatných členov Seredy. Ja som počul aj to že ak má Javor z Alinom pokračovať tak sa utrhnú aj ďalší.

TOTO CHCEME???
Predsa dvaja podvodníci Javor z Alinom nám za rozpad organizácie nestoja!!!
ja sa len čudujem | 04-02-2018 19:49:06
už som tu aj ja spomenul čierne peniaze,. Ked je pan Hužovič ten ktorému odpovedal Javor na otázku na velké preteky a dane,čo tak podan na neho trestné oznámenie?Priznal verejne že sa neprizáva prijem,tak načo sa ešte čaká?Rozkráda sa v Seredi,ale aj v Žiline.No a mocipáni kydaju na každeho čo má iny nazor ako oni,a hlavne ked sa píše ako sa rozkráda srz.
Mne by bolo jedno kto by bol zvolený,len nech to je poctivý človek a nie taketo idividua a klamari ako su tam teraz. Dufam že im skončia zlaté časy.
tu by mal | 04-02-2018 18:36:54
teda niečo napísať aj pán Hužovič. Ak to bude ten správny kandidát, treba na jeho zvolení ihneď pracovať. Od dnes.
Mám návrh | 04-02-2018 18:21:22
Ja by som o jednom ašpirantovi na post predsedu vedel. Je to ten samý čo sa nebál položiť Javorovi otázku na VČS pár rokov dozadu, že či sa oplatí robiť Veľké preteky, keď sú z nich také malé zisky. Javor vtedy priznal že klame na daniach a robí si čierne peniaze. Tento človek kandiduje aj do výboru, preto ho zaradili medzi Dolnstredanov aj keď Dolnostredan nie je. Majú z neho strach a chcú ho preto odpísať aby ste ho nevolili.Volá sa Stano Hužovič. Jeho treba voliť.
P.S. Ešte by ma zaujímalo kde sú tie čierne peniaze. Keďže dostali pokutu 4000€ tá neprizná suma musela byť dosť veľká.
panstvo | 04-02-2018 15:43:28
aby Ste vyhrali tento boj s Alinom, treba sa najprv zjednotiť. Ak 51 percent prítomných povie, že chce Alinu, tak to treba rešpektovať. A ten kto pri vode melie slámu a na schôdzu vôbec nepríde, toto si netreba všímať. Len kecá, kecá a zase len kecá. To nie je chlap, ale sralo. Tak sa treba v nemu správať.
pravda | 04-02-2018 15:07:07
víťazí len v rozpravkach.Ved žijeme na SLOVENSKU a tu korytá zostanu plne pre stare ošipané .Nič sa nezmení zlodejina a klamstvo bude v kurze nadalej .A vačšina rybárov bude pri vode nadávat a mudrovat nadalej.
ja pre vštkych co nemaju gule! | 04-02-2018 14:58:31
Tak ja sa teda pýtam,anco je tá zasraná členská základna,ked si nemože presdit svoje požiadavky.Oni služia členom,alebo členovia nejakému zasranému Alinovi a Javorovi?
teda pravdu | 04-02-2018 14:57:29
povediac nepociťujem nič, čo by nasvedčovalo, že som sa zrazil s volom. Celá tragédia opozície v Seredi je v tom, že sa nedokážu zjednotiť. Veď doteraz sa ani raz neozval nikto, kto by opozíciu skutočne viedol. A bez vodcu nie je víťazstvo. Takže majú nato necelé tri týždne, aby sa ujednotili, kto v ich mene vystúpi proti terajšiemu vedeniu. A bude na jeho schopnosti presvedčiť väčšinu prítomných, že Alina a Javor si nezaslúžia ani sedieť medzi rybármi. Navrhnúť do vedenia ľudí známych, nezaťažených škandálmi, ktorí rybárskej problematike rozumejú.
Ste naivný ? | 04-02-2018 14:07:33
Čo ste sa s volom zrazili, teraz keď si budú môcť rozdeliť 50000 € za brigády oni sa tak ľahko koryta nezdajú.😃😃😃

pre, ja môj návrh | 04-02-2018 13:58:08
takýto návrh mal byť od výboru samozrejmosťou a nie taký ako dali oni, idú nás presviedčať aký sú oni poctiví, ako dobre vedú organizáciu, ale fakty sú trošku iné
Presne tak | 04-02-2018 12:48:23
najprv diskusiu a až po prestávke hlasovanie. Ale toto predsa Javor, Alina a ich podporovatelia nikdy nepripustia. Týmto by sa skončila éra Alinu. To predsa všetci veľmi dobre vedia. Nepochybne sa na Sereď bude dívať celé Slovensko. Ak 28.2. vyhraje pravda a spravodlivosť, tí dva hore menovaní skončili. Sereď bude nepochybne vzorom aj pre iných, kde podlosť a zákernosť sú pracovnou náplňou funkcionárov. Veď len ten návrh na zapísanie vecného bremena vyjadruje skutočnú podlosť a zákernosť funkcionárov SRZ. Takých sa je treba nekompromisne zbaviť. Možno to bude začiatok nových časov a koniec časov aj iných funkcionárov v Seredi. Tu sa jedná o rozhodujúcu bitku, preto treba na schôdzu prísť a povedať svoj názor.
ja , moj nárvh | 04-02-2018 11:05:22
Ja súhlsim s disidentom, je to ozaj na vracenie.

Moja predstava schôdze volieb je takáto.

Navrh na zrušenie s.r.o. Neptun. (je nám to na nič,peniaze ktoré sa zarobia sa aj rozkradnú)


Potom by som navrhol pokračovanie schôdze takto.




Program:

A: Členská schôdza

1.Otvorenie a oboznámenie s programom schôdze
2.Odsúhlasenie programu VČS
3.Voľba pracovného predsedníctva
4.Voľba mandátovej, návrhovej a volebnej komisie
5.Správa mandátovej komisie
6.Správa o činnosti a hospodárení SRZ MsO za rok 2017 a plán hlavných úloh SRZ MsO Sereď na rok 2018
7.Správy hospodára, rybárskej stráže a disciplinárnej komisie
Návrh rozpočtu na rok 2018
8.Správa kontrolnej komisie
9.Diskusia
10.Prestávka
11.Voľby členov Výboru, Kontrolnej komisie a delegátov na Snem SRZ
12Správa volebnej komisie
13.Návrh na uznesenie
14.Záver

Tak čo na to PÁNI MECENÁŠI?
v trnavskom kraji majú iný názor | 04-02-2018 10:45:58
TT kraj píše:
4. februára 2018 o 10:19
Poviem to takto. Je pravda že v Seredi sú rybári nevšímaví keď ich Javor z Alinom roky okrádajú cez VRP v Čepeni o obrovské peniaze. A robia z nich roky somárov. Ak sú hlúpi načisto a teraz na schôdzi s tými dvomi nespravia poriadok ta im už niet pomoci. Oranizácia Sered sa postupne rozpadne ak tých dvoch neodvolajú.
rybka | 04-02-2018 08:49:40
Disident píše:
4. februára 2018 o 8:25
Pozvánka na výročnú členskú schôdzu a valné zhromaždenie Neptún s.r.o.
16. januára 2018

…ktoré sa uskutoční v sobotu 17. februára 2018 o 8:30 hodine v kinosále kina NOVA pri svetelnej križovatke.

Program:

A: Členská schôdza

1.Otvorenie
2.Odsúhlasenie programu VČS
3.Voľba pracovného predsedníctva
4.Voľba mandátovej, návrhovej a volebnej komisie
5.Správa mandátovej komisie
6.Správa o činnosti a hospodárení SRZ MsO za rok 2017 a plán hlavných úloh SRZ MsO Sereď na rok 2018
7.Správy hospodára, rybárskej stráže a disciplinárnej komisie
Návrh rozpočtu na rok 2018
8.Správa kontrolnej komisie
9.Voľby členov Výboru, Kontrolnej komisie a delegátov na Snem SRZ
10.Prestávka
11.Správa volebnej komisie
12.Diskusia
13.Návrh na uznesenie
14.Záver

Transparentnosť toho nášho tajomníka je neskutočná, už ma to až nebaví samo seba počúvať aké tie transparentné činy robí stále dokola. Najprv chaos okolo volieb aby čestný ľudia prestali mať chuť ísť vôbec kandidovať. Potom tento program schôdze ktorého účel je jasný, najprv nás zvolte, potom vám dáme prestávku aby ste mohli poutekať domov, a na záver si my napíšeme uznesenie aké nám bude vyhovovať. A keby sme ho náhodou napísali zle, tak Trokan to nebude aj tak vidieť. Učebnicovo nachystané.

JDU BLEJ VELEBNOSTI
pre člena srz sereď | 04-02-2018 08:46:32
Dôležité je príst na schôdzu a volit,pri vode sediet a nadávat je ako lízat nanuk cez sklo.
pre Tiež čllen MsO SRZ Sereď | 04-02-2018 08:36:51
Máš pravdu je ich deväť, títo ľudia sú z Dolnej Stredy alebo z nej pochádzajú:

1. Greman Alexander, Dolná Streda
2. Jendek Ľuboš, Dolná Streda
3. Mlynárik Jozef, Dolná Streda
4. Strapáč František, Sereď (pochádza z Dolnej Stredy)
5. Strapáč Peter, Sereď (pochádza z Dolnej Stredy)
6. Suchodolinský Peter, Dolná Streda
7. Šípoš Ivan, Dolná Streda
8. Vančo Roman, Sereď (rodený Dolnostredan)
9. Oravec Miloš, Dolná Streda
člen srz sereď | 04-02-2018 07:59:16
Je mi jedno koho budete Vy voliť, len nezabúdajte na to že máte šancu pri voľbách zvoliť si tých ľudí na ktorých nebudete pri vode ďalšie štyri roky nadávať.
Tiež čllen MsO SRZ Sereď | 04-02-2018 07:09:09
Súhlasím s Petrom. Dnes je nejaká čudná doba, kde sa úspech a pravda \"nenosí\". Hádam 7 možno 9 tkz \"Dolnostredanov\" nerozbije veľmi úspešnú 2000 členskú základnu MsO SRZ Sereď.
Pre svoje osobné ciele sú ochotní urobiť čokoľvek a ich nevraživosť sa začala prejavovať od roku 2012 resp 2014, keď si mysleli, že už to majú vo \"vrecku\".Tak skúšajú......
pre petra 2 | 03-02-2018 23:54:17
dobre píšeš
Pre Petra | 03-02-2018 22:25:27
Máš pravdu osvedčení aj odborníci sú ale na rozkrádanie našich peňazí, veď tú pokutu 700 € od Okresného úradu a potom 4000 € od daňového úradu nedostali ako odmenu za dobré vykonanú prácu, alebo hej ?
ja, pre Petra | 03-02-2018 22:20:44
No,taraj a prdus si ty,Ktorý by chcel zachranit svet pred potopou,a prečo?Tak ty chceš mat istotu,to ako s tymto vedením čo rozkradaju srz? Javor prehlásil na čl. schôdzi prečo nepriznávame príjem s pretekov aby sme neplatili velke dane.Ako kontrolovala a kontroluje revízna komisia?no asi kujú spolu. Daléj sa ešte teda pýtam,ako sa zučtovali zarobene peniaze.Máme čierny účet? Tak ja si myslím že je uz potrebne vymenit tu starú,plesnivú a opotrebovanu metlu a zbránit dalšiemu rozkrádaniu.Tu staru metlu by som rád nechal na pamiatku tým ritolezom čo chcu zachranovat starú istotu. Treba zvlit nový výbor, a hned pozvat aj policiu na zaistenie dokazov.

Ps
Mám ešte otázku,Kto tomu rozumie zo stareho vedenia, toto zloženie ktore je tam teraz? Na čele s Javorom co nam robi hanbu kade chodí?
A Alina asi preto chodi do Madarska na rybačku lebo tu mame cveng,a pre velký záujem rybarov nieje miesto pri vode.
zlom väz
Peter | 03-02-2018 20:36:33
Vsetci co tu tarate na alinu,scherhafera a dalsich ste ako povedal klasik prdusi, chudaci a klamari. Chlapci to robili a robia dobre.Seredska organizacia ma cveng, to hovoria vonkajsi, ale aj to kolko ma clenov, vody ,tradicne preteky a ine.Nenechajme si rozbit dobru rybarsku organizaciu. Nevolte neistotu, vrtakov a takych, ktory ani tomu nerozumeju. Avsak je horsie, ze stat, ministerstvo chce rozbit rybarske organizacie a reviry na celom Slovensku. Aj preto treba silny a skuseny vybor. Chlapi a rybarky tiez, pri volbach rozmyslajte zdravym sedliackym rozumom. Ja volim osvedcenych.Petrov zdar.
ja, pre info | 03-02-2018 14:25:10
Alina,Javor a všetci čo majú zo srz profit, použijú všetky špinavé ťahy aby volby prebehli tak ako to potrebujú.Takto Javor a spol zmanipulovali volby na sneme na tajomnika,a zatial sa im darí. Preto navrhujem dat si pozor na členskéj schôdzi na to čo sa tam bude navrhovat, a zároven by som navrhol aby sme hlasovali za verejne volby.To že chcú diskusiu
po volbách ,nasvedčuje tomu že nehrajú čistú hru.




pre info | 03-02-2018 10:58:15
To len pán Alina má strach aby sa nedostali do výboru noví ľudia ktorí by mu dobre pozerali na prsty a tak ich všetkých označil ako rozbíjačov zväzu. Kto nechce Alinu ten rozbíja zväz lebo čo ste zabudli ? Alina je v Seredi boh najvyšší. Veď ani kontrólna komisia tie jeho podvody nevidela, nemôže dopustiť aby ich videl niekto druhý, čo by si to nenechal len pre seba.
INFO | 02-02-2018 18:43:57
Dostalo sa mi do sluchu, že nemenovaný páni s výboru rozposielajú sms a správy spriazneným dušiam s vyznačenými menami konkrétnych ľudí kandidujúcich do výboru ,aby ich nevolili. Zdôvodnenie Rozbíjajú jednotu SRZ. Poprosím aby sa našiel jeden spravodlivý a takúto správu zverejnil.Určite voliť zo starého výboru JAVORA,ALINU,BEŇA voliť N E B U D E M:
Pre tajomníka máme podvodníka | 02-02-2018 11:28:56
Aj v Nových Zámkoch im to zamietli v počiatku. Neviete náhodou
o akú atraktívnu vodu mali záujem .Podľa nového zákona by to tak vyznelo.
fakt | 02-02-2018 09:04:38
Faktom je, že predstavitelia SRZ v Seredi sa znovu pokúsili nezákonným spôsobom blokovať zákonnē práva vlastníkov pozemkov pod ramenom v Dolnej Strede. Chápem frustráciu zo straty peknej vody ale objektívne treba zákonné nároky vlastníkov pozemkov uznať či sa nám to páči alebo nie.
Faktom ale je aj zlyhanie pracovníka katastra ako štátnej inštitúcie, ktorá je za právnu čistotu zásahov do pozemkových vlastníckych práv zodpovedná. Vyvodenie zodpovednosti je v takomto prípade namieste inak sa raz zobudíme a môj dom nebude môj dom...
tajomníka máme podvodníka | 01-02-2018 21:47:44
Okresná prokuratúra v Galante vyhovela podnetu obce Dolná Streda na podanie protestu prokurátora

V súvislosti so žiadosťou obce Dolná Streda o pridelenie OR Dolnostredské na podnikanie v osobitnom režime podľa § 34, zákona 139/2002 Z.z. o rybárstve, na základe ktorej bolo dňa 23. novembra 2017 vydané rozhodnutie Ministerstva životného prostredia č. 8490/2017 – 4.1 o pridelení ostatnej vodnej plochy OR Dolnostredské obci Dolná Streda, obec Dolná Streda zistila neoprávnený zápis vecného bremena na svojich listoch vlastníctva na parcelách nachádzajúcich sa pod vodnou plochou OR Dolnostredské.

O tento nezákonný zápis vecného bremena na Okresnom úrade v Ganante, katastrálny odbor požiadal SRZ Rada Žilina. Okresný úrad v Galante, katastrálny odbor tento zápis nedopatrením zapísal. Obec Dolná Streda podala dňa 16.11.2017 na Okresnej prokuratúre v Galante podnet na podanie protestu prokurátora. Okresná prokuratúra v Galante vyhodnotila zapísanie vecného bremena ako protizákonné a podnetu obce Dolná Streda vyhovela a dňa 22.1.2018 podala protest prokurátora na Okresnom úrade, katastrálny odbor.

https://www.dolnastreda.sk/novinky/novinka/350#novinka
Snem | 31-01-2018 07:23:24
tak na ten treba voliť takých čo sa neboja hubu otvoriť.
Pre zmena trecba | 30-01-2018 21:38:20
Súhlasím s tebou,len by bolo dobré pridať do voľby na snem ešte aspoň jedného ,prípadne viac,aby sa zvolili dvaja nový a aj náhradník nebol z doterajšieho výboru.
Zmenu treba | 30-01-2018 19:53:42
treba nielen vo výbore ale aj na snem by mali ísť noví ľudia.
Zvedavý | 30-01-2018 19:18:16
Takto to nevyzerá veľa ale 32xcca 1600platiacich=51.200€.keď že minulý rok sa poukázalo na niektorých,ktorý vylovili väčšie množstvo rýb.Toho roku by naše vedenie na oplátku mohlo zverejniť mená osôb,odpracovali najviac brigádnických hodín a na čom.
a ja som zasa počul | 30-01-2018 16:41:59
Zmenu by ale bolo treba. Tento rok už jedna nastala. Platíme za brigádu oproti minulému roku viacej z 24 € to išlo na 32 €, a budeme mať o jeden revír menej, neviem kde budeme chodiť chytať ?
Počul som, ale že tí dolnostredania sa vyjadrili že keď by tam nebol Alina s Javorom tak by sa s nami aj vedeli dohodnúť a pustili by nás na rameno. Tak že zmenu by to ozaj chcelo.
pre počul som | 30-01-2018 16:06:14
To by bolo len dobre. Zdá sa mi ,že ľudia prihlásený sú spriaznený s terajším vedením ,až na pár výnimiek.Dojem:k zmene a prístupu nepríde.
Počul som | 30-01-2018 07:43:59
že tých kandidátov bude ešte viac.
pre pozorovateľa | 26-01-2018 18:07:52
Už ti tu raz niekto napísal že :
netreba podávať žiadny návrh na odvolanie predsedu a tým pádom aj celého výboru, im predsa volebné obdobie skončilo, stačí ich jednoducho \\\" NEVOLIŤ \\\", ten pozmeňovací návrh - tam nevidím žiadny problém

Ja sa s týmto tvrdením stotožňujem a na schôdzu určite prídem. Dúfam že aj ty.
pozorovateľ | 26-01-2018 10:12:21
pre úspech na diplomatickom .......podo mnou.Nič Vám nebráni prísť na schôdzu dať návrh na odvolanie celého výboru a nedelegovanie Javora a Alinu na snem.Javor s veľkou podporou p.Alinu sú zodpovedný za situáciu v SRZ ohľadom otvorenia nového zákona.V roku 2017 na schôdzi poukázal jeden člen na porušovanie stanov,pán Oravec podal podnet aj na D.K. do Žiliny,všetko pán Javor pozametal pod koberec.Samozrejme, treba prísť na schôdzu v čo najväčšom počte, lebo inak zostane všetko po starom.Za také konanie čo sa deje v Žiline a v Seredi by mali niesť zodpovednosť.Ale oni nemajú chrbtovej kosti.
Obrovský úspech na diplomatickom poli | 26-01-2018 08:27:02
Obrovský úspech na diplomatickom poli sa podaril nášmu tajomníkovi SRZ pánovi Javorovi, dosiahol to čo sa všetkým jeho predchodcom nepodarilo dosiahnuť za 90 rokov.

„SRZ PRÍDE O REVÍRY, KTORÉ MALO DOTERAZ GARANTOVANÉ ZO ZÁKONA“

Veľké „ĎAKUJEM“ patrí aj členom RADA SRZ, ktorí ho v tom podporili.

Ešte raz „ĎAKUJEME“
pre Zvedaavý | 25-01-2018 17:14:59
Áno môžeš navrhnúť kandidáta aj na schôdzi.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-01-2018 15:51:41
pre rybár | 24-01-2018 15:48:42 | - pisete:

\\\"už je načase aby sa v Seredi urobil poriadok\\\"

Mozete mi dat kontak na pana \\\"sa\\\" ? Spytam sa ho, ako to chce urobit. ;-)


Jasne, myslel som to ironicky a tak napisal umyselne.
Aby ste si uvedomili, ze jedine clenovia organizacie (dostatok / vacsina clenov) dokaze v demokracii urobit take rozhodnutia, ktore budu vacsine vyhovovat.

Verte, ze mensina bude zpravidla robit len rozhodnutia vyhovujuce mensine.

Kedze sa rozhodnutia prijimaju nie od klavesnice pocitaca, je potrebne dvihnut zadok a - IST ROZHODOVAT vtedy, kedy sa rozhoduje a tam, kde sa rozhoduje.
Zvedaavý | 25-01-2018 15:38:44
Dá sa navrhnúť kandidát aj na schôdzi?
Fero | 24-01-2018 20:48:58
Kandidáti do výboru:

Ing. Alina Dušan, Sereď
Beno Vladimír, Sereď
Bíro Lukáš, Sereď
Fraňo Andrej, Šoporňa
Greman Alexander, Dolná Streda
Hužovič Stanislav, Zavar
Ing. Javor Ľuboš, Šintava
Jendek Ľuboš, Dolná Streda
Kišucký Marek, Nitra
Kohút Marián, Báb
Malovec Dušan, Križovany nad Dudváhom
Mesároš Miloš, Vinohrady nad Váhom
Mlynárik Jozef, Dolná Streda
Režnák Ladislav, Šintava
Scherhaufer Marian, Sereď
Strapáč František, Sereď
Strapáč Peter, Sereď
Suchodolinský Peter, Dolná Streda
Svrbický Tomáš, Šintava
Šípoš Ivan, Dolná Streda
Šudy Michal, Malý Báb
Ing. Tulala Daniel, Sereď
Vančo Roman, Sereď
Vančo Štefan, Sereď
Kandidáti do kontrolnej komisie:

Ing. Gavalec Pavol, Šoporňa
Ing. Hudák Ján, Sereď
Oravec Miloš, Dolná Streda
Remiš Ivan, Sereď
Kandidáti za delegátov na Snem SRZ:

Ing. Alina Dušan
Ing. Javor Ľuboš
Malovec Dušan
Scherhaufer Marián
Suchodolinský Peter
Aktuálne | 24-01-2018 17:30:48
Už sú zverejnení aj kandidáti na delegátov, pribudli aj ďalší dvaja kandidáti do výboru.
pre rybár | 24-01-2018 15:48:42
už je načase aby sa v Seredi urobil poriadok, nech sa nemusím hanbiť že som zo seredskej organizácie
rybár | 23-01-2018 16:22:33
čistý suhlas ale kto bude potom kradnuť ?
Presne tak, | 23-01-2018 07:57:36
to čo najviac mňa ako rybára trápi je nekontrolovateľné nakladanie s našimi peniazmi a zarybňovanie revírov.Z toho mi vychádzajú tieto skutočnosti. Netreba voliť týchto ľudí: Beňa - je hospodár ktorý má na starosti zarybňovanie našich revírov, Javor - je účtovník ktorý má na svedomí náš rozpočet, Alina a Scherhaufer - tí sú štatutárni zástupcovia organizácie, mali by za všetko niesť zodpovednosť, keď že sa pod všetko podpisujú, a posledný je člen kontrolnej komisie Hudák - ten by mal ako šéf kontrolnej komisie všetko skontrolovať, keď že podľa neho je všetko v poriadku, tak ho treba tiež nevoliť.
pre pozorovateľ | 22-01-2018 20:19:43
bude stačiť vymeniť troch ľudí vo výbore a jedného v kontrolke a uvidíš tie obrovské zmeny
pre pozorovateľ | 22-01-2018 19:54:12
Aby bol výbor vymenený sa prihlásilo akosi málo kandidátov. Málokto je ochotný venovať svoj čas.
pre pozorovateľ | 22-01-2018 18:49:25
netreba podávať žiadny návrh na odvolanie predsedu a tým pádom aj celého výboru, im predsa volebné obdobie skončilo, stačí ich jednoducho \" NEVOLIŤ \", ten pozmeňovací návrh - tam nevidím žiadny problém
pozorovateľ | 22-01-2018 18:01:38
čítam tu rôzne pripomienky a silné reči ako výbor a hlavne predseda, pracuje zle a rôzne útoky na vedenie, ale treba to aj dokázať.Pripadá mi to tak ako pri vode veľa rybárov pi...e ale keď treba prísť na schôdzu a otvoriť si hubu,tak je každý ticho.Som zvedavý kto z Vás diskutujúcich dá návrh na schôdzi a dá pozmeňovací návrh k programu schôdze o odvolaní predsedu a tým pádom aj celého výboru.Som si istý že nikto,lebo tí čo najviac vykrikujú ani neprídu na schôdzu.Samozrejme bude tam väčšina ritolezov súčasného vedenia.Oni si presadia čo budú chcieť a zas len nespokojný rybári budú pri vode pi....ť ako dopadla schôdza.To sa opakuje už niekoľko rokov.A teraz sa môžete do mňa obuť.
Výstižný komentár | 22-01-2018 08:42:33
Našiel som na rybke výstižný komentár:

Obyčajný rybár píše:
13. januára 2018 o 21:13

Trošku faktov:
Sľubovali nám:
– prístup autom k vode
– nonstop lov atď….

Výsledok:
– chcú aby sme podpisovali petíciu „za záchranu všeľudového rybárstva“

Trošku bizardné nemyslíte ?
Rybári | 21-01-2018 10:58:17
Ono je to tak. Porozdelované(rozkradnuté) je treba nejako upratať. Kontrolná komisia tiež niečo dostane (Koncoročné odmeny) a tým pádom sa lepšie podpisuje pod svinstvo, že to bolo v poriadku! Za toto všetko sa na nich potom pamätá zasa pri ďalších koncoročných odmenách. Že páni šéfovia?
otazka | 21-01-2018 09:29:43
Kdeje a načo nam je vobec kontrolná komisia ked je nefunkčná ? Ozaj len nato aby zahmlievala prehmaty ???? Alebo len nato aby prečítali tie komunistické taľafatky .
Voľby | 21-01-2018 07:31:40
Tak či tak dať do plánu rozpočtu 5000 € na reprezentačné je veľmi choré. Samozrejme už teraz mi je jasné ,že to bude v plnení rozpočtu napísané úplne inak, keď že sa tu o tom začalo hovoriť. Mám veľa otázok na plnenie rozpočtu, no opýtam sa ich až na členskej schôdzi. Už teraz vidím ako mi na ne budú chcieť nechať len tri minúty, lebo akože pre nedostatok času. Už viackrát bolo pritom na schôdzi navrhnuté aby sme vynechali to čítanie komunistických správ ako sme všetko dobre urobili od pána Hudáka a Beňu v ktorých prepisujú len dátumy k aktuálnemu termínu schôdze. Nie , my si musíme vypočuť kopec bezvýznamných referátov. My sa nemôžeme venovať tým dôležitým veciam ako je rozpočet. Mohlo by sa potom stať, že by boli peniaze použité nato načo majú byť použité. My najprv takticky ľudí unudíme aby o schôdzu stratili záujem a poutekali. Plnenie rozpočtu pre nás vyvesia na nástenku aj s novým plánom na chodbu tesne pred schôdzou aby sme si ich nemohli dobre dopodrobna preštudovať. Samozrejme že je v tom úmysel. Tie reči o tom , že máme možnosť prísť si ich pozrieť na rybársky dom sú len zahmlievanie skutočností. Veď predsa najvyšším orgánom zväzu MsO je členská schôdza , na nej sa rozpočet schvaľuje, tak na ňu by mal biť tento rozpočet členom s predstihom predložený. Tak to funguje všade na svete vo všetkých organizáciách. My schvaľujeme na schôdzi rozpočet a pritom ani nevieme čo v ňom je . Je to ale len naša chyba ? Ja si myslím že nie. Nad týmto sa treba zamyslieť pred voľbami, že koho budeme voliť.
Fero | 20-01-2018 17:18:50
spomenutých 5000€ by mohol výbor na schôdzi vyčísliť.Ak boli použité na prínos rybárom budíš, ale ak slúžili napr. na platenie právnych zastúpení je to chyba
Môj názor | 20-01-2018 15:40:24
5000 € reprezentačné si nedovolil navrhnúť sebe ani pán primátor Serede. Po dvadsiatich rokoch sa prvý krát v histórii objavil v rozpočte organizácie príjem z tomboly z pretekov a to len vďaka tomuto fóru na ktorom sa spustila tvrdá kritika. Preto si myslím že by bolo na čase takéto vedenie vymeniť.
Presne tak | 20-01-2018 15:15:42
Pán Alina s pánom Javorom budú mať viacej peňazí na zarybnenie.
Fero | 20-01-2018 14:45:10
Pre rybára. Veď v Seredi by mali byť radi.Počet platiacich ostane,zarybňovať budú menej o Dolnostredské rameno.Výnos vo financiách vyšší.
Rybár | 20-01-2018 14:07:09
O žiadnom pánovi starostovi tu nepadla žiadna spomienka, nepoznám ho ani výstavby ma nezaujimamu nakoľko nie som z blízkeho okolia. Som obyčajný rybár ktorého záujem smeruje k tomu aby jeho deti mohli loviť ryby tak ako je to do teraz. Okrem tohto fóra nikde inde som nič na nikoho nepísal.
Upozornenie | 20-01-2018 13:03:09
Vážení mali by ste debatovať k meritu článku ku kandidátom ... ak si zvolíte správnych a spravodlivých ľudí aj to ostatné sa vyrieši...
pre Rybár | 20-01-2018 12:23:58
Urážať viem aj ja keď budem chcieť. Napriek tomu to neurobím, lebo viem že si liečiš len svoje komplexy voči pánovi starostovi a pánovi Polakovičovi, ktorých si ponapádal a poosočoval i na iných fórach pod anonymným nikom Štefan Exocet, nevieš totiž odpustiť úspechy ľuďom ktorím sa nedokážeš svojou prácou ani zďaleka priblížiť. Ja sa im len čudujem že už dávno títo dvaja páni na teba nepodali trestné oznámenie za ohováranie. Mal si pritom ešte tú drzosť že si vypisoval ako na teba toto oznámenie podali a ako sa bojíš aby ta zato nezatvorili. A poviem pravdu , že sa máš čoho obávať, lebo tvoje klamstvá sa dajú veľmi ľahko dokázať. Ty len jednoducho nevieš prehltnúť to, že niekto bohatší ako ty dokázal zrealizovať výstavbu rodinných domov v blízkosti tvojho domu. Na jednej strane tu hádžeš špinu na činnosť ľudí, a na druhej strane sa im tvoja manželka za ich činnosť poďakovala.Aký paradox, však.
Rybár | 20-01-2018 12:06:27
Moje vedomosti mi stačia na to aby som videl čo sa reálne deje. Rozprávky hovorte malým deťom. Keď si zakladáte svoju organizaciu prečo neodidete s tej našej? Radšej budete zneprijemnovať život všetkým okolo seba. Ešte aj do výboru sa tlačite a to vediete proti organizácii súd. Ste ludia bez chrbtovej kosti, toto je moj názor na vás.
yyyyy | 20-01-2018 11:42:07
Vám potom nejde o ryby a aby ste si dobre zachytali, tak ako nás často chcete presvedčiť !!!
Kto sa ohradzuje tým, že prečo by som musel mať dve povolenky , keď som si mohol na jednu zobrať 50 ks rýb, tak tomu nejde o to aby si mohol dobre zachytať ale ten je , tak ako je práve na stránkach SRZ v rôznych diskusiách označovaný, tak ten je potom obyčajný \"MASIAR\" a nie rybár. Výraz \"MASIAR\" pochádza od funkcionárov SRZ. Keď sú mäsiari nežiadúci v SRZ , prečo by mali byť žiadúci inde ?
rybar | 20-01-2018 10:42:09
každý by si mal bačovať na svojom a nie čomu pridelili čERVENY .
Pre yyyx | 20-01-2018 10:11:47
Vy ste akýsi múdry. Ibaže prečo budem musieť mať dve povolený, keď doeraz mi stačila iba jedna.
yyyyy | 20-01-2018 09:17:20
Pre Rybára
Tvoje vedomosti sú fakt chabé. Už tu prestaň rozširovať tie tvoje fantazmagórie. Tu máš zopár paragrafov aby si si rozšíril obzor:

SRZ
§ 4, 6, 10, sa týka SRZ, ak chceš chytať ryby na revíroch SRZ musíš si kúpiť povolenku
§ 4
Výkon rybárskeho práva
(1) Rybárske právo je oprávnenie chrániť, chovať a loviť ryby vo vodách určených ako rybárske revíry
a ulovené ryby si privlastňovať, ako aj oprávnenie užívať na to v nevyhnutnej miere pobrežné pozemky.

§ 6
Hospodárenie v rybárskych revíroch
(1) Užívateľ je povinný zarybňovať rybársky revír podľa zarybňovacieho plánu, ktorý schvaľuje ministerstvo.
(2) Užívateľ je povinný viesť evidenciu, v ktorej sa uvádza
a) druh, pôvod a množstvo rybej násady,
b) počet vydaných povolení na rybolov,
c) množstvo a druh ulovených rýb za kalendárny rok
d) prehľad o vykonávanom veterinárnom dohľade.

§ 10
Lov rýb v rybárskych revíroch
(1) Loviť a privlastňovať si ryby v rybárskych revíroch môžu len osoby, ktoré sú držiteľmi platného
rybárskeho lístka a platného povolenia na rybolov.
(9) Povolenie na rybolov vydáva užívateľ v limitovanom počte v nadväznosti na analýzu úlovkov a zarybňovací plán.

Obec
§ 34, 35, sa týka v tomto prípade obce, lebo obec je ten podnikateľ, ak tam budeš chcieť chytať ryby budeš si musieť kúpiť povolenku v obci Dolná Streda.

§ 34 Podnikanie v osobitnom režime na ostatných vodných plochách (2) Pod užívaním ostatnej vodnej plochy v osobitnom režime sa rozumie poskytovanie možnosti iným osobám za odplatu loviť ryby a ulovené ryby si ponechať podľa prevádzkového poriadku podnikateľa.

§ 35
(1) Na zarybňovanie ostatných vodných plôch, ktoré sú určené na účely podnikania v osobitnom režime,
možno používať rybie násady len z chovov, ktoré ministerstvo osvedčilo.
(2) Podnikateľ je povinný viesť evidenciu, v ktorej sa uvádza
a) druh, pôvod a množstvo rybej násady,
b) zoznam vydaných povolení,
c) množstvo a druh ulovených rýb za kalendárny rok,
d) prehľad o vykonávanom veterinárnom dohľade.

V obidvoch prípadoch máš rovnaké právo kúpiť si povolenku, či už SRZ alebo obec - obidvaja majú rovnaké povinnosti voči štátu. Jediný rozdiel je v tom komu zaplatíš za chytanie rýb. Keď že obidvaja predávajú povolenku, obidvaja majú biznis. Takže platíš tak či tak.
Rybár | 19-01-2018 21:25:36
Mňa vaše združenie vôbec nezaujíma, zaujíma ma to že tam nebudem môcť chytať.
Rybár | 19-01-2018 21:21:30
Ja som tu nikoho meno nepísal ako vy. Revir na podnikanie v osobitnom režime je súkromak. Nikoho na nič neupozornujem je to môj názor. Porušenia stanov neviem na čo konkrétne naražate.
yyyyy | 19-01-2018 20:18:11
Pre Rybára

Po prvé
Neviem prečo tu urážaš ľudí zato, že sem napíšu skutočnosti ktoré sa dejú v SRZ. Buď o danej veci nič nevieš alebo to robíš zámerne a to je potom už neospravedlniteľné.

Po druhé
Ty tu nepíšeš pod svojim pravým menom a tak nemáš žiadne právo niekoho upozorňovať nato, že tu píše anonymne.

Po tretie
Pisatelia, ktorí tu píšu podľa teba negatívne veci nemôžu zato, že sa v SRZ tieto veci odohrávajú, lebo oni tu len na tie skutočnosti upozorňujú. Zrejme im to prekáža, že sa takéto veci v SRZ dejú. A chcú na rozdiel od teba zabrániť tomu, aby sa tak dialo i naďalej. Ty vlastne iba tieto negatíva obhajuješ

Po štvrté
Keď niekto prehrá súd, tak by som sa na tvojom mieste v prvom rade zamyslel, že prečo niekto podal žalobu na súd a prečo niekto ten súd prehral. Ale to teba nenapadlo, respektíve to ťa ako vidieť ani nezaujíma.

Po piate
Chýbajú ti zjavne informácie, keď že revírov v osobitnom režime je na Slovensku 138, tvoje vyjadrenia mi potom pripadajú ako keby si bol zaostalý. Urážaš tu svojím tvrdením všetkých tých ktorí sa o takéto revíry starajú. Lebo tieto revíry sú veľmi dobre zarybňované a chytajú sa tam bez problémov kapitálne kusy , ale to asi podľa teba nemá nič spoločné s rybárstvom.

Po šieste
Práve tí členovia oz dolnostredan ktorých si tu poosieral, mali jediní gule na to aby podali podnet na porušovanie stanov SRZ a zákonov slovenskej republiky, pod ktorý sa bez problémov aj podpísali. Ty si čo takéto dokázal okrem anonymného okydávania ostatných ?
Rybár | 19-01-2018 19:34:17
Keď ja klamem čo potom robite vy? Fórum pod ktorým sa píše anonymne to je pre vás to práve. 😀
yyyyy | 19-01-2018 19:20:18
Myslím Buchta, že kto chce psa biť palicu si hľadá a ty si toho jasný prípad, klameš a klameš.To je asi novodobí trend, klamať a zavádzať. Nech žijú klamári a podvodníci.
Rybár | 19-01-2018 19:09:19
K prvému klamstvu:Nepisal som že sú tam všetci. K druhému : osobytný režim hovorí za všetko. K tretiemu :Súdny spor je a to je podstatné K štvrtemu: Nebol vám nezakonne pridelený preto že je to revír srz Sereď. Nezákonným sposobom sa ho snažite získať. Posledná vec toto všetko čo tu robíte nema z rybársvom nič spoločné, všetko prekrúcate a každého znevažujete. Ešte som nevidel že by ste tu napísal pozitívnu vec.
Pre rybára | 19-01-2018 18:32:26
Ty si iný exot, zato že teba nezaujímajú kandidáti tak ich nebudeme zverejňovať😉😉😉
poctiví rybár | 19-01-2018 18:11:02
ja viem minimálne o dvesto ľuďoch ktorých zaujíma kto kandiduje v Seredi na snem za delegáta
Miloš | 19-01-2018 17:56:34
Chceš vedieť aké sú to klamstvá ktoré sem dávaš, ja ti ich poviem ktoré sú to.

Prvé tvoje klamstvo - Hužovič Stanislav - Zavar, Malovec Dušan - Križovany nad Dudváhom, nie sú členmi oz dolnostredan a nie sú ani na fotkách v tričku

Druhé tvoje klamstvo - OR Dolnostredské nebude súkromný revír ale obecný rybník , to je dosť podstatný rozdiel

Tretie tvoje klamstvo - Javor bol zvolený za tajomníka SRZ Žilina v roku 2014 ale súd sa začal až v roku 2015, potom čo Rada SRZ pod jeho vedením neschválila vznik miestnej organizácie SRZ v Dolnej Strede, napriek tomu že dolnostredania splnili všetký zákonom a stanovami určené podmienky, súd SRZ s prípravným výborom pre vznik miestnej organizácie SRZ prehralo.

Štvrté tvoje klamstvo – OR Dolnostredské nie je nezákonným spôsobom pridelené obci Dolná Streda, zato SRZ sa snaží tomu nezákonným spôsobom zabrániť.
Rybár | 19-01-2018 16:22:02
Okrem vás som sa nestretol z nikým koho by zaujímalo prečo nie je na stránke snem,nemôžem na to odpovedať keď to neviem. Buďte konkrétny v tom aké sú to klamstvá čo sem dávam
tiež rybár | 19-01-2018 12:36:03
Tebe je trápne keď sa tu niekto niečo pýta ? A kto si ty, že sa tu snažíš diktovať ľudom čo sa majú pýtať ? Nie si ty trapko ?
pre Rybár | 19-01-2018 10:33:18
Ešte raz opakujem
Rybár dal si nám tu veľa zavádzajúcich informácií ale tú hlavnú otázku, ktorá zaujíma určite celú členskú základňu a to „ KTO KANDIDUJE NA SNEM AKO DELEGÁT “, tak na tú si nám neodpovedal. Organizácia taktiež na ňu zareagovala veľmi promptne a nič nezverejnila. Že by to bola tá povestná Javorová a Alinová transparentnosť voči svojím členom ?
pre dolnostredani | 19-01-2018 10:32:25
zatloukám, zatloukám, zatloukám, zatloukám
dolnostredani | 19-01-2018 10:19:31
už ste trápny serte na to
pre Rybár | 19-01-2018 10:10:05
Rybár dal si nám tu veľa zavádzajúcich informácií ale tú hlavnú otázku, ktorá zaujíma určite celú členskú základňu a to „ KTO KANDIDUJE NA SNEM AKO DELEGÁT “, tak na tú si nám neodpovedal. Organizácia taktiež na ňu zareagovala veľmi promptne a nič nezverejnila. Že by to bola tá povestná Javorová a Alinová transparentnosť voči svojím členom ?
chcete vedieť kto je Remiš ? | 18-01-2018 19:21:57
Remiš je člen kontrólnej komisie, ktorý sa bez mihnutia oka podpísal pod sfaľšované uznenesenie, takýto je Remiš.
Dakujem | 18-01-2018 16:35:23
za odpoveď, to asi nebude ten čo poznám...
Pán Remiš je | 18-01-2018 15:21:25
dlhoročný člen kontrolnej komisie. Osobne ho poznám dlhé roky a viem, že sa nenechá len tak opiť rožkom od pánov mocipánov. Keď som ešte chodieval na výbory, tak neraz keď bolo treba niečo schváliť, tak sa najprv spýtal na dôvod. Nie ako niektorý druhý, čo len dvihli ruky a to preto, lebo mocipáni to tak chceli.
Otázka | 18-01-2018 10:37:08
Kto je to prosím Ivan Remiš?
pre Rybár | 18-01-2018 08:32:44
Mohol by si nám teda ty podať informáciu, keď že ty si dobre informovaný, prečo na stránke MsO Sereď nie sú zverejnené mená kandidátov na snem ?
Rybár | 17-01-2018 19:35:28
Pán je zrejme dezinformovaný.
Ale pravda o rokovaní je tu | 17-01-2018 19:19:02
Dňa 15.1.2018 sa konalo na MŽP SR rozporové konania k návrhu zákona o rybárstve k vznesením zásadným pripomienkam SRZ v rámci medzirezortného pripomienkového konania. Rokovanie bolo celodenné a obojstranne vecné a konštruktívne.
Zásadné pripomienky SRZ najmä k existenčnému § 4 ods. 4 a ods. 6 boli MŽP SR a štátnymi organizáciami ŠOP SR a SVP,š.p. AKCEPTOVANÉ, t.j. obe štátne inštitúcie nemajú záujem na výkone rybárskeho práva a upúšťajú od uvedenej požiadavky vznesenej po internom pripomienkovom konaní.
Touto cestou patrí poďakovanie všetkým Vám, ktorí ste akýmkoľvek spôsobom prispeli k želateľnému výsledku pre rybárstvo na Slovensku (§ 4) – pre SRZ.
Poďakovanie patrí zástupcom MŽP SR – sekcie vôd a sekcii legislatívy a práva MŽP SR, najmä však zástupcom SRZ ktorí boli priamo na rozporovom konaní: prezident SRZ p. Boroš, tajomník p. Javor, členovia RADY SRZ za ZA-kraj p. Mihalda, za TT-kraj p. Čerešnák a za TN-kraj p. Estergájoš a zamestnanci sekretariátu p. Roobová, p. Cintula, p. Krajč, p. Štencl a p.Hurčala.
DOLEŽITÉ: PETICIA POKRAČUJE…legislatívny proces k návrhu zákona o rybárstve naďalej prebieha a z tohto dôvodu Vás prosíme o spoluprácu na získavaní podpory PETÍCIE ZA ZÁCHRANU VŠEĽUDOVÉHO RYBÁRSTVA, REKREAČNÉHO A ŠPORTOVÉHO RYBÁRTVA na Slovensku! Ďakujeme.
Javor nevybavil nič | 17-01-2018 13:16:32
Tt kraj píše:
17. januára 2018 o 13:03
Mám pre všetkých pár info ohladom pondelkového rokovania na ministerstve žiovotného prostredia o novom zákone . Podla Vlada Čerešňaka z Trnavy sa to pre nás nevyvinulo moc dobre lebo vodohospodári necúvli ako naše vedenie tvrdilo ale v paragrafe 4 dostanú možnosť pridelenia revírov prakticky všetkých vrátane vodných nádrží každého druhu. A to bez akejkolvek podmienky ale priamo. Taktiež sa nepodarilo z návrhu odstrániť aby sa o štrkovne nemohli uchádzať obce a súkromníci ako naše vedenie sľubovalo že to v pondelok vybaví a toto z návrhu zmizne. Takže Dunajská Streda postupne stratí skoro všetky svoje terajše revíry. No super páni.
Je zaujímavé že viceprezident Mišech sa na rokovanie vyprdol teraz keď sa rozhodovalo o všetkom a mohol sa prejaviť a pomôcť.
apropó | 17-01-2018 08:58:11
Javor mal ísť v pondelok do bratislavy hájiť § 4, povedz nám rybár čo vybavil ?
Návrh | 17-01-2018 08:42:05
návrhujem zdvihnut reprezentačné alinovi na 10000 eur, lebo ako vidiet 5000 mu minulý rok nestačilo, brigádne navrhujem na 8 euro
https://srzsered.sk/wp-content/uploads/2017/02/N%C3%A1vrh-rozpo%C4%8Dtu-na-rok-2017.pdf
12345 | 17-01-2018 08:37:37
SRZ ako celok rozbíjajú rôzny \"podnikatelia\" a zbohatlíci,v seredskom prípade je to OZ DOLNOSTREDAN pod záštitou vládnej strany...Svätý PETER ochranuj všetkých rybárov pred týmito zlodejmi.PETROV ZDAR.
Rybár | 17-01-2018 08:25:43
Zo srz Žilina odišiel zákon paragraf 4 nezmenený zmenil sa až na ministerstve. Ps:nezmenil ho náhodou človek na ministerstve, ktorý vám taktiež chcel nezákonným spôsobom prideliť revír or Dolnostredské? Čo sa mu však nedarí.
Ja vám teraz poviem svoj názor | 17-01-2018 07:55:36
Situácia je u nás takáto. Pod vysoko neodborným vedením sme prišli o vodu v Dolnej Strede (stačilo sa len dohodnúť s dolnostredanmi a nebrániť im založiť si vlastnú organizáciu). No toto nie je náš hlavný problém. Náš hlavný problém je ten , že nás náš člen svojou neodbornosťou, možno zámerom dostal do situácie, kedy nám hrozí strata všetkých revírov. Vy nepozeráte televíziu, nepočúvate rádio, nečítate noviny ? Petícia za záchranu všeľudového rybárstva vám nič nehovorí ? Od roku 2019 má vstúpiť do platnosti nový zákon, na základe ktorého môže prísť SRZ veľmi rýchlo o aký koľvek revír. Mňa preto zaujíma ako je možné že sa toto stalo keď v komisii ktorá tvorila tento zákon sedel náš člen a tajomník zväzu Javor, a nič nespravil preto aby sa tak nestalo. Práve naopak, tých ktorí upozorňovali nato že to nie je dobré pre SRZ, tak tých do očí klamal že to tak nie je. Výsledok je teraz petícia za záchranu všeľudového rybárstva. A takýto človek má ešte drzosť kandidovať do nášho výboru. Jeho treba z vedenia našej organizácie vyhodiť. Veď nám ako tajomník SRZ len uškodil. Načo nám je vlastne potom taký tajomník ?
Štefan Exocet | 17-01-2018 00:10:46
Greman tam našiel pravopisnú chybu, tak to zamietnú.
Rybár | 17-01-2018 00:04:44
Otázka nie je koľko zostane revirom srz Sereď. Ťahá sa to dlho a stojí to nás rybárov nemalé peniaze. Otázka znie do kedy to mienime trpieť? Kolko to stálo peňazí a úsilia? Toto ma zaujíma.
Nie viac | 16-01-2018 23:59:14
Zvolíme Alinu a pôjdeme si kúpiť povolenku do Dolnej Stredy na obecný úrad.
Koľko | 16-01-2018 23:52:58
Ešte mesiac ?
Rybár | 16-01-2018 23:45:28
Revír je stále srz Sereď
Dobre informovaný | 16-01-2018 23:35:48
O tú vodu sme už prišli a nasvedomí to má Javor s Alinom, to bude jedna z mojich otázok na schôdzi a zaujímať má bude ešte veľa iných vecí. Dolnstredany to ale určite nebudú.
Rybár | 16-01-2018 23:35:14
A otázka pre vás kedy a za akým účelom vzniklo oz Dolnostredan?
Rybár | 16-01-2018 23:29:11
Toto všetko čo tu píšete je pekné, ale nemeni to nič na veci že nás chce \"niekto\" pripraviť o vodu. Ako obyčajný rybár to beriem takto.
Pre Rybára | 16-01-2018 23:12:46
A už len kvôli tomuto tvojmu úmyselnému klamstvu ich ja voliť budem.
Pre Rybára | 16-01-2018 23:10:22
A teraz tu niekto klame až sa mu z huby práši a ja viem kto to asi je.

OZNAMY
UZNESENIE ZO ZASADNUTIA RADY SRZ
9. januára 2015
Uznesenie č. 113/2014:
Rada neschvaľuje vykonanie ustanovujúcej členskej schôdze MO SRZ Dolná Streda z týchto dôvodov:
1.Prípravný výbor nepreukázal možnosť pridelenia rybárskeho revíru v obvode svojho sídla , tak ako to upravuje § 11 ods. 12 Stanov SRZ.
2.Nakoľko novovznikajúca organizácia má záujem o pridelenie rybárskych revírov, ktoré sú v súčasnosti pridelené MO SRZ Sereď, prípravný výbor nepredložil uznesenie členskej schôdze MO SRZ Sereď podľa § 14 ods.6 písm. c) Stanov SRZ.
D O P L N E N I E
Zo zápistnice RADY SRZ vyberáme :
5.5.12. Žiadosť o schválenie termínu ustanovujúcej členskej schôdze MO SRZ Dolná Streda
Mgr. Waczlavová – oboznámila členov Rady so žiadosťou prípravného výboru pre založenie MO
SRZ Dolná Streda. Prípravný výbor požiadal Radu o schválenie termínu ustanovujúcej členskej
schôdze, ktorá by sa mala konať 24.1.2014 / správne malo byť 24.1.2015 /.
K žiadosti prebehla rozsiahla diskusia, v ktorej vystúpili Ing. Kalus, p. Godiška, Mgr. Jankovičová,
PaedDr. Čerešňák, JUDr. Kabáč
Bolo prijaté :
Uznesenie č. 111/2014:
Rada ukladá Sekretariátu naformulovať uznesenia k predkladaným bodom 6.10. a 6.11.
Termín: do spracovania zápisnice Zodpovedný: Mgr. Waczlavová
Hlasovanie:
Za – 34 Proti – 0 Zdržal sa – 0
Výbor SRZ MsO Sereď
AKTUALIZOVANÉ DŇA: 12.1.2015
https://srzsered.sk/oznam/uznesenie-zo-zasadnutia-rady-srz/


Stanovisko OZ \"Dolnostredan\" a prípravného výboru k Uzneseniu č.113/2014:
11.02.2015 08:56
Na Radu SRZ ,ktorá zasadala dňa 13.decembra 2014 v Žiline bola zaslaná opätovná žiadosť o schválenie termínu ustanovujúcej členskej schôdze MO SRZ Dolná Streda. Následne bol zaslaný Otvorený list členom Rady.doc (2,2 MB), v ktorom boli podrobnejšie uvedené dôvody ktoré vedú záujemcov k vzniku novej rybárskej organizácie. Napriek tomu nebol termín ustanovujúcej členskej schôdze Radou SRZ schválený :
Vybrané zo zápisnice RADY SRZ uverejnenej na stránke SRZ :
5.5.12. Žiadosť o schválenie termínu ustanovujúcej členskej schôdze MO SRZ Dolná Streda
Mgr. Waczlavová – oboznámila členov Rady so žiadosťou prípravného výboru pre založenie MO SRZ Dolná Streda. Prípravný výbor požiadal Radu o schválenie termínu ustanovujúcej členskej schôdze, ktorá by sa mala konať 24.1.2014 / správne malo byť 24.1.2015 /.
K žiadosti prebehla rozsiahla diskusia, v ktorej vystúpili Ing. Kalus, p. Godiška, Mgr. Jankovičová,PaedDr. Čerešňák, JUDr. Kabáč
Bolo prijaté :
Uznesenie č. 111/2014:
Rada ukladá Sekretariátu naformulovať uznesenia k predkladaným bodom 6.10. a 6.11.
Termín: do spracovania zápisnice Zodpovedný: Mgr. Waczlavová
Hlasovanie:
Za - 34 Proti - 0 Zdržal sa - 0
Na stránke RADY SRZ bolo 9.januára doplnené Uznesenie č.113/2014 :
Uznesenie č. 113/2014:
Rada neschvaľuje vykonanie ustanovujúcej členskej schôdze MO SRZ Dolná Streda z týchto dôvodov.
1. Prípravný výbor nepreukázal možnosť pridelenia rybárskeho revíru v obvode svojho sídla , tak ako to upravuje § 11 ods. 12 Stanov SRZ.
2. Nakoľko novovznikajúca organizácia má záujem o pridelenie rybárskych revírov, ktoré sú v súčasnosti pridelené MO SRZ Sereď, prípravný výbor nepredložil uznesenie členskej schôdze MO SRZ Sereď podľa § 14 ods.6 písm. c) Stanov SRZ.

Stanovisko OZ „Dolnostredan“ a členov prípravného výboru:
Keď že z uvedeným uznesením RADY SRZ č.113/2014 sa členovia prípravného výboru, ktorí požiadali v zmysle platných stanov SRZ o vytvorenie novej miestnej organizácie SRZ Dolná Streda nestotožňujú, a máme za to, že Rada SRZ nepostupovala v zmysle zákonných ustanovení, keď po schválení prípravného výboru , konštatovanom splnení podmienok pre vznik novej organizácie určených zákonom a Stanovami SRZ (zasadnutie Rady dňa 27.9.2014, bod 5.12. ing. Kalus) a doručení všetkých dokumentov nerozhodla o vytvorení novej miestnej organizácie SRZ Dolná Streda.
Nakoľko záujemcovia o vznik MO SRZ Dolná Streda majú občianske právo založiť vlastnú miestnu organizáciu v zmysle zákona a Stanov SRZ. Rovnako je jedným z prejavov ústavných práv právo ľudí so spoločnými záujmami sa združovať. Máme za to, že účelom právnej úpravy a ostatných predpisov týkajúcich sa výkonu práva rybárstva je jednoznačne to, aby miestne organizácie vznikali tam, kde sa predmetný revír reálne nachádza. Novovznikajúca MO SRZ Dolná Streda má zároveň aj podporu obce.
Z tohto dôvodu bola podaná žaloba o preskúmanie Uznesenia č. 113/2014 Slovenský rybársky zväz - Rada Žilina, ul. Andreja Kmeťa 20, 010 55 Žilina, IČO: 00 178 209, v zmysle § 15 ods. 1 zákona č. 83/1990 Zb. o združovaní občanov

Smutné je, keď musíme konštatovať že ku dnešnému dňu nám k našej žiadosti nebola doručená žiadna oficiálna odpoveď zo sekretariátu Rady SRZ ani od pána ing. Javora, ktorý je tajomníkom SRZ.


Viac tu: http://www.dolnostredan.sk/news/stanovisko-oz-dolnostredan-a-pripravneho-vyboru-k-uzneseniu-c-113-2014-/
Rybár | 16-01-2018 22:50:04
Javor bol zvolený za tajomníka srz Žilina v roku 2014 a súd o Dolnú Stredu trvá od 2012 pokiaľ viem. Jedno je však isté nebudem voliť ľudí ktorý nepomáhajú organizácii ale ju rozbijajú.
Juro | 16-01-2018 22:40:03
Kuva chlapy neriešte Dolnstredanov Alinu treba dať dole.
tiež rybár | 16-01-2018 22:28:31
zaujímavá debata, pridám sa lebo ja som to počul trocha inak, povodne to chceli privatizovat alina s javorom, preto im v dolnej strede nechceli dovolit organizáciu,dáva to logiku, prečo by inak tajomník nechcel zožať slávu tým že pod jeho vedením vznikla nová organizácia, no a toto sa v dolnej strede prevalilo a tak im to vyfúkli,a nebude to obecné, ved rozhodnutie je na obec.
Rybár | 16-01-2018 22:07:51
Pekná pravda z rybníku nás všetkých spraviť súkromný revír gratulujem vám k tomuto komentáru
Vidím | 16-01-2018 21:56:52
že tu zasa niekto robí z oz dolnostredan strašiaka, no a čo keď sú tam kandidáti z oz dolnostredan, tí jediní mali gule aby sa postavili proti podvodom Alinu a Javora, veď tá kontrola od KK pod vedením Trokana je na smiech. Ja im dám šancu. Konečne niekto kto má gule a nebojí sa nám pravdu povedať rovno do očí. Veď ruku na srdce, kto sa z nás zastal Klotona na VČS, ani jeden . My sa môžeme akurát tak hanbiť. A oni sa nám môžu len smiať. Asi toľko.
Rybár | 16-01-2018 21:53:37
Treba si pozrieť aj fotogaleriu kde sú fotení v tričku oz Dolnostredan to je fakt.
Rybár | 16-01-2018 21:53:35
Treba si pozrieť aj fotogaleriu kde sú fotení v tričku oz Dolnostredan to je fakt.
Rybár | 16-01-2018 21:50:47
Ani moje tam neni to znamená že tam nie som?
pre Rybár | 16-01-2018 21:43:34
Píšeš že si máme pozrieť stránku občianskeho združenia Dolnostredan a dáš sem odkaz Dolnej Stredy. Mimochodom Hužovič a Malovec v ňom nie je.
Vtip 😄 pri každom je smajlík | 16-01-2018 21:35:26
Ing. Alina Dušan, Sereď
Beno Vladimír, Sereď
Fraňo Andrej, Šoporňa
Greman Alexander, Dolná Streda
Hužovič Stanislav, Zavar😀
Ing. Javor Ľuboš, Šintava
Jendek Ľuboš, Dolná Streda
Kišucký Marek, Nitra
Kohút Marián, Báb
Malovec Dušan, Križovany nad Dudváhom😀
Mesároš Miloš, Vinohrady nad Váhom
Mlynárik Jozef, Dolná Streda
Režnák Ladislav, Šintava
Scherhaufer Marian, Sereď
Strapáč František, Sereď
Strapáč Peter, Sereď
Suchodolinský Peter, Dolná Streda😀
Svrbický Tomáš, Šintava
Šípoš Ivan, Dolná Streda😀
Šudy Michal, Malý Báb
Vančo Roman, Sereď
Vančo Štefan, Sereď
Kandidáti do kontrolnej komisie:

Ing. Gavalec Pavol, Šoporňa
Ing. Hudák Ján, Sereď
Oravec Miloš, Dolná Streda😀
Remiš Ivan, Sereď


Znenie Volebného poriadku ZO
Rybár | 16-01-2018 21:28:53
https://www.dolnastreda.sk/novinky/novinka/128
pre Rybár | 16-01-2018 21:24:16
Pozrel som a tam nie sú ich mená.
Rybár | 16-01-2018 21:12:23
Pozrite si ich stránku a budete vedieť, v kadidátke sú mená sú ich mená
pre Rybár | 16-01-2018 21:02:17
to sú ktorí ?
Rybár | 16-01-2018 20:51:40
Výbor je sedem až dvadsaťjeden členov treba si uvedomiť koho tam chceme my všetci rybári. Jedná sa o to že tam kandidujú členovia občianskeho združenia Dolnostredan. Položme si otázku toto chceme?
geco | 16-01-2018 20:30:48
čo by si chcel o čom diskutuvat zvolíš Alinu a Javora a basta
Toľká transparentnosť | 16-01-2018 19:58:58
Objavil sa program schôdze. No samozrejme že v Seredi asi nieje o čom diskutovať, napríklad že sme prišli o revír, to nás ani výbor nezaujíma lebo v programe máme diskusiu až na záver. Veď čo už, asi je v Seredi všetko ok. Ani kandidáti na delegátov na snem nepotrebujeme vedieť veď načo už, prečo by ich aj na stránke zverejňovali, veď my sme stádo ovečiek a len zamékame na súhlas.Diskutovať budeme potom keď nebude o čom. To je krédo MsO SRZ Sereď.

Program schôdze:

1.Otvorenie
2.Odsúhlasenie programu VČS
3.Voľba pracovného predsedníctva
4.Voľba mandátovej, návrhovej a volebnej komisie
5.Správa mandátovej komisie
6.Správa o činnosti a hospodárení SRZ MsO za rok 2017 a plán hlavných úloh SRZ MsO Sereď na rok 2018
7.Správy hospodára, rybárskej stráže a disciplinárnej komisie
8.Návrh rozpočtu na rok 2018
9.Správa kontrolnej komisie
10.Voľby členov Výboru, Kontrolnej komisie a delegátov na Snem SRZ
11.Prestávka
12.Správa volebnej komisie
13.Diskusia
14.Návrh na uznesenie
15.Záver

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign