Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

AKTUÁLNE: Vyzerá to tak, že predsa len právo a spravodlivosť sa začínajú vracať na Slovensko.

Miloš MajkoDátum19. 08. 2019 12:53:45TémaTak to vidím ja...
200

Špeciálna prokuratúra po roku  informovala o vyšetrovaní prípadu vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho priateľky.

Komunikácia s mobilu Mariána Kočnera mala vyť získaná zákonným spôsobom.

Prokurátor sa mimo iné vyjadril: „Predstavitelia štátnych orgánov na rôznych úrovniach komunikovali s Marianom K.," a zároveň z toho vyplynulo,  že podľa zistení viacerí predstavitelia štátnych orgánov sa mali dopustiť trestných činov. Prokurátor povedal: „Ide o obsah, nie to, že s nim komunikovali,".

Ďalej zo strany prokurátora padla výzva „Vyzývam tieto osoby, aby prišli túto komunikáciu vysvetliť osobne sami ešte v tomto štádiu,"  adresovaná predstaviteľom tých štátnych orgánov, ktorí komunikovali s obvineným Marianom Kočnerom. Vysokopostavených štátnych  úradníkov a predstaviteľov  štátnych orgánov zatiaľ „z taktických dôvodov nevypočuli." No v niektorých prípadoch už bolo začaté trestné stíhanie.

Vyzerá to tak, že predsa len právo a spravodlivosť sa začínajú vracať na Slovensko. Je nevyhnutné pripomenúť, že nie samé od seba. Bez mimoriadne aktívnej a náročnej práce novinárov by príslušné orgány dosť pravdepodobne nekonali, ak by konali, tak nie takto razantne a dosť určite nie proti vplyvným ľuďom a politikom.

Svoju úlohu nepochybne zohráva aj tlak verejnosti a fakt, že stále sa ako v policajnom zbore, tak na prokuratúre ako aj v justícii nachádzajú slušní, čestní a spravodliví policajti, prokurátori a sudcovia. A práve táto kombinácia dáva našim deťom aspoň akú takú záruku, že v krajine sa oplatí žiť.

 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Anonym | 24-08-2019 10:35:45
Esteze si sa priznal.
Halo | 24-08-2019 09:10:44
Vláda,? Politika?V nás to je,v nás je tá korupcia,kto môže kradne,od MALYCH až po veľkých
pre tony | 23-08-2019 21:55:41
Asi tak ako si to napísal, nie je koho voliť . A žiadna zmena to nebude.
Anonym | 23-08-2019 19:15:16
Fakt si este po takmer 30 rokoch "demokracie" niekto mysli, ze volby nieco zmenia? Volby menia iba zostavy pri valovoch. Keby volby realne mali moznost nieco zmenit, tak by neexistovali. A okrem toho, co nam pomoze opovrhovanie zlodejmi? Dost malo, nie?
tony | 23-08-2019 16:11:52
p.majko ktore volby mate na mysli?ked meciara vystriedal dzurinda,cakali sme velku zmenu no boh vie co to nebolo,po mikim to bola nova komunisticka tvar fico,hotova sodoma gomora,na chvilu si to vyskusala radicova s riskom no ani povestny balonik nestacil vzlietnut k nebesiam a vlada padla ako dedinska latrina.nakoniec to znova zaklincoval judr fico mesias oligarchov a boss vsetkych golierovych zlodejov a vrahov.
zachvilu tu mame volby,chcel som napisat nove volby,ale urcite nic nove tam nebude.zlodej fico a smer je uz pochovany,kpt.danko si dal sam nalepku hlupak roka,fetaci s ps mozno imponuju zlatej bratislavskej mladezi,kdh-k hlina je schopny sa spojit aj s luciferom,nas slusny dph-ckar,danovy a pozemkovy ža lud kiska je taky maly fico.risko z sas uz jednu vladu pochoval,lsns mozno to myslia dobre zo slovenskom,len ako by vyzerala zahranicna politika.kollar a jeho velka rodina,bohuzial zla minulost tohoto alfa samca.
nech rozmyslam akokolvek nevidim osadku ktora by nas vytiahla z ekonomickeho a kriminalneho marazmu,aspon skromne na uroven nasho suseda rakuska.
gulak | 23-08-2019 15:10:16
p.Majko...viem,že nie ste tak naivný..ľudia po celom svete sa už stáročia nevedia zbaviť útlaku mocných,zákony si prispôsobujú podľa seba a ľudia môžu akurát tak šúchať nohami..
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-08-2019 11:45:27
... a tak ludom zostava vlastny rozum a vyvodenie zodpovednosti vo volbach.

Obcan ma moznost takychto ludi VEREJNE ODSUDIT a opovrhovat nimi.

A prave na to, aby obcan vedel o kom je rec, sluzia media.
Predsa | 23-08-2019 11:26:58
prokurátor nepotopí kolegu prokurátora, ani sudca druhého sudcu. Preto vydali verejné upozornenie a čakalo sa. Medzitým je už upratané. 30 rokov mafia prerastala do štátnej správy a toľko isto potrvá kým sa jedno oddelí od druhého, ak teda vôbec.
pre Elegantne | 23-08-2019 10:33:32
dobre píšeš,úryvok z dnešnej tlače:
Dôvodom zákroku tiež mal byť fakt, že sudcovia si začali vymieňať mobily za nové. Niečo podobné sa stalo už pred mesiacmi, keď išli policajti robiť raziu k Norbertovi Bödörovi, ktorý s Kočnerom spolupracoval a polícia ho podozrieva z financovania sledovania novinárov. Ten sa o razii dozvedel a prišiel na políciu sám. Zaistili mu vtedy aj mobil, ktorý však bol úplne nový a nemal v sebe žiadne zálohy.
https://www.cas.sk/clanok/875707/zasah-naka-pre-podozrive-praktiky-sudcov-preco-statnej-tajomnicke-jankovskej-zhabali-mobil/
gulak | 23-08-2019 08:30:44
Za vznik mafianov môžu,len a len skorumpovaní politici..to platí po celom svete..
Elegantne | 23-08-2019 08:14:43
to bolo urobené. "Osoby" mali od výzvy prokurátora tri dni nato, aby si povymieňali mobily, vymazali čo sa dalo a v kľude čakali.
konstatovanie | 19-08-2019 18:11:15
Krajina prezrata mafiou, ale zlo su novinari... Ach -jaj..
Fico a spol. budú tliachať o neoverenej komunikácii, ale dnes prokurátori jasne potvrdili jej autenticitu.
Nie je ani pravda, že obsah komunikácie nebol overený z INÝCH zdrojov. To, že Béla Bugár sa stretol s Kočnerom na Maldivách sa vedelo už rok pred tým, Kočnerova Threema to len potvrdila. O tom, že Zsuzsová dôverne komunikovala s A. Dankom vypovedal aj obvinený Adrusko, Kočnerova Threema je len ďalší kamienok. Všimli ste si ako Danko hapkal, keď sa ho spýtali na kontakty s Kočnerovým pobočníkom Tóthom? To nevyzeralo, že by spolu vôbec nič nemali, že?
Kočner síce nedokázal vybaviť veci ktoré chcel, lenže to hovoríme vo viacerých prípadoch o dobe po vražde, ktorá všetko zmenila. Pred tým dokázal zariadiť skutočne veľa, vrátane toho, že v jeho prospech intervenoval priamo generálny prokurátor Trnka (Glance House).
Tú komunikáciu, o ktorej je reč, zaistili samotní vyšetrovatelia, to nie je ako keď si Martin Daňo zavesí na svoj web prepis údajnej komunikácie.
Kočnerova firma vlastnila byt v Bonaparte vedľa Ficovho, ďalšia firma mala hotel na Donovaloch kúsok od aparmánu Martina Glváča, Kočner podnikal s Ladislavom B., Ficovým "domácim" ktorého Kaliňákova polícia pôvodne odmietala vyšetrovať. Toto nie je obyčajné naparovanie sa pred Zsuzsovou, toto sú fakty, ktoré by bolo fér neignorovať.
Slušný občan | 19-08-2019 13:16:48
Nie je to irónia že človek čo pracuje pre firmu ktorá sa v Threeme často spomína kde jej šéf Haščák je skoro na každej druhej strane. Bohužiaľ na Slovensku sú slušní policajti a sudcovia keby ešte aj novinári takí boli...

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign