Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Ako teda ďalej so psími výkalmi?

Miloš MajkoDátum09. 04. 2013 21:45:41TémaČistota v meste

Spomenie si niekto, koľko článkov bolo na  SOL o exkrementoch (výkaloch či hovienkach) našich miláčikov  zanechaných tam, kde vypadli na  SOL za čo i len posledné tri roky napísaných? No, hodne. Určite si však na onen "okamih šťastia" spomenie každý, kto do nejakého toho pozdravu zanechaného cudzím havinom na chodníku či v trávičke stúpil.

Včera na stretnutí vedenia mesta s občanmi jedna obyvateľka mesta situáciu v jednej časti nášho mesta popísala myslím si že výborne.

Konieckoncov, veď posúďte sami z videozáznamu.

Má niekto rozumný návrh na účelné riešenie tohto stavu či už represívne alebo preventívne?


Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Jozef | 16-04-2013 14:39:12
...hlavne ked ma havino zacpu a to hovienko v trave stoji jak kolik.
Ale teraz vazne, ten clanok o malej Aimee sa mi zda az "presprilis". Aby do druheho dna oslepla po kontakte so skrkavkou sa mi nezda.
V piesku a pode prezivaju vajicka a az po konzumacii tym deckom by sa vyliahli a mohli by napadnut organy a aj to oko.
Takze sa v tom parku asi hravala dlhsie.
A zas na druhu stranu - ktora mamicka necha bez dozoru dvojrocne dieta zuzlat to co najde v parku kde sa bezne vencia pesovia?
Toxokaroza | 16-04-2013 14:06:10
Deti mozu z psich hovienok oslepnut:

http://www.smartdog.sk/clanky?zobraz=85

http://www.smartdog.sk/clanky?zobraz=71&filter=new&cast=12
Baby | 16-04-2013 11:40:14
Toto je teda pekná debata o hovnách, potom všetci, čo sa im nechce zobrať hovno po svojom psovi chodia venčiť na týteš. A tí chudáci, čo tam bývajú, tí nemôžu ani stupiť do trávy, lebo je to tam samé hovno, ale v Seredi sme si už zvykli, že tu sú psi viac ako deti. A každému, kto chce mať čisto, odkazujem, aby najprv sám zdvihol papier, a potom nadával na druhých, čo ich zahadzujú, lebo taká je moja skúsenosť, že keď bola za cigánmi na Cukrovarskej skládka odpadu, tak keď jeden fúrik vyviezol cigán, tak dva autovozíky tam doviezli bieli.. Všetci, čo tu majú veľkéééé huby rečí o smetiach, teraz na výzvu mesta pôjdu pekne upratať pred svoj činžiačik štyri papieriky, akože veľkáá akcia Z, a potom budú na to celý rok nadávať - ALE MYSLÍTE SI, ŽE PRED RODINNÝMI DOMAMI VÁM TO NIEKTO VYZBIERA? MY OSTATNÍ SI MUSÍME BORDEL ZBIERAŤ SAMI CELOROČNE! A píšem to preto takto veľkými, pretože bársktorý kkt., čo si potom venčí psíčka, alebo si len tak ide po týteši, ten si kľudne zahodí plechovku priamo pred mojimi očami, alebo taký jeden kkt., čo chodí z Dolnej Stredy na bicykli a celú cestu vyhadzuje plastové fľaše... A mohla by som pokračovať, zážitkov mám celú kopu! Radšej nič nehádžte po týteši, lebo keď to začnem fotiť...
sereďan | 16-04-2013 09:22:58
Denisa/keď nechcete chodiť do reštaurácii v Seredi /ani prípadných budúcich/ prakticky Vám nezáleží ako to tu vyzerá. Tak potom chodte do iného mesta kde nie sú výkaly a je to. myslím si, že ak Ste tak zainteresovaná na čistotu mesta a teda predpokladám, že vám na tomto meste záleží /inak by ste neprispievali/ vytvorte diskusiu na to čo tomuto mestu chýba. Podľa pridaných príspekov vidím, že kreativita Vám nechýba.
Denisa | 15-04-2013 16:06:36
presne tak, tu normálny podnik ani byť nemôže...keď si chcem ísť niekam sadnúť, to už radšej pôjdem mimo Sereď, než sa tu pozerať na tých čo sa akože hrajú akí sú oni "mešťania"
Andrej, čo sa týka bordelu, je to smutné, ja už som o tom nie raz písala, že tie papiere, flaše, ale smutné je napríklad za mojim činžiakom na Pažitnej, staré baby hádžu z okien pre mačky žranicu, keby si sa tam šiel prejsť, samé kosti z kuraťa, hovädzie kosti, chleby, ten bordel, ešte aj zeleninu z polievky, no ako cigáni...živia sa tam potulné mačky, ktoré potom celé noci nič nerobia, iba sa tu bijú, keď som apelovala na odchyt, tak som skončila, že si zastávam iba psov, ale tie potulné mačky isto nie sú ani očkované a sú väčšiou hrozbou pri prenose chorôb než potulný pes, už len preto, že sa chodia vyšpiniť do pieskovisk a potom nech sa tam deti hrajú. Škoda reči skutočne....a čo špaky od cigariet pod oknami? viac ich tam je, než tých psích hovien...a to sa neoplatí už rozčuľovať, jeden človek sa snaží o čistotu a ďalších 10 sú obyčajné svine....
gulak | 15-04-2013 14:51:08
V Seredi bolo,je a bude vždy,len veľké H.O.V.N.O.-kto si tu otvorí nejakú reštiku,len mafián,lebo obyčajný,by viacej prerobil na výpalnom,čo by musel každý mesiac calovať
Andrej | 15-04-2013 13:58:21
p. sereďan dovolím si nesúhlasiť a môžem poslať foto. dokonca aj u rodičov čo psov ani mačky nemajú je ich plno. Videl, zažil som to. A keď bude treba aj vzorku pošlem :-)). Ale už keď nie sú schopní pokutovať mests. polícia ja začnem zbierať aj po cudzích len už dosť. Dajte pripomienky k niečomu čo má zmysel. to vám nevadia ani tie prostitky alebo hromada papierov, ktorých tu je väčšie percento?
Andrej | 15-04-2013 13:50:48
...ale čo ľudia, ktorí tu chcú zostať v Seredi. Veľa ľudí sa prechádza popri obchodnom dome Jednota a tzv. hokejka., kde sú v bezpečí a môžu ísť na zmrzlinu. Keby to bolo umožnené aspoň z časti v centre koľko ľudí by sa tam prechádzalo. Ten park sám o sebe nestačí. Prechádzky dookola? to je ako basa. Takto by sme mohli ísť na kávu, čaj, zmrzlinu. Stačí zo začiatku jedna značka. Už teraz pred obchodmi ničia zeleň. Podme diskutovať o niečom podstatnom z čoho aj niečo vznikne. Bývam v Seredi a chcem bývať v Seredi a bol by som neskutočne rád keby sa tu dalo bývať. Všimli ste si niekedy koľkov našich mám a otcov sa prechádza po uliciach a nemajú kam ísť?
seredan | 15-04-2013 13:48:53
Andrej! Písal som že dohováranie nestačí,takže asi som to nejakej paničke hovoril! Osobne! Aj som ich videl. A rozoznám psačie ho... od mačacieho! Mačka to skoro nikdy neurobí do trávy,ale do sypkej zeme kde to zahrabe!
andrej | 15-04-2013 13:36:15
Deniska, veď práve. Možno by prišli investori, ktorí spravia kultivované reštaurácie,ktoré nebudú patriť nejakému členu bankomatovej mafie alebo kde sa schádza miestna mafiánska osádka. Do kedy nás budú vyháňať z vlastného mesta? Prečo vždy ustúpime. Nemôžeme spraviť malinkatú Trnavu zo Serede?
Registrovaný Denisa Némethyová Denisa Némethyová | 15-04-2013 13:27:38
Andrej, reštaurácia v Seredi...je tu niekoľko podnikov a radšej sem ani nechodím, nerada vidím tie "seredské" tváričky. dosť že mesto povolilo na každom kroku herňu, to je smutné.
Andrej | 15-04-2013 13:24:23
prosím Vás ako zistíte či to kôpečka je od psa alebo potulných mačiek? Pri našom činžiaku je ich asi 8. Tak nenadávajte iba na psov. To naozaj Vám nič iné nevadí? Škoda, že p. Denisa nenatočila na mobil mestskú políciu ako tú pani nepokutovala a bolo by vybavené. Tak by lietali jedna radosť. Podme si vydobiť niečo zmysluplné. Nechcete pešiu zóny v Seredi? Kde by bolo dobrá reštáurácia aby nemuselo vedenie mesta chodiť do Šúroviec na obed? Prosím dávajte návrhy ako zlepšíme naše centrum okrem toho, že tam bude kôš s odpadovými vreckami na 1000x spomínané exkrementy. Dajme nejakú požiadavku požiadavku mestu, kde výrazne posunieme naše mestečko vpred. Dajme návrhy ako sa to dá. Kým u nás spravia pešiu zónu tak z toho parku bude iba zničené mesto.
seredan | 15-04-2013 11:55:43
Tak tak chlapci! Pekne sa to číta,ale neviem neviem či to bude možné aj v tomto meste. Držím palce,lebo aj nám chodia činžiakové paničky pred náš dom aby si v našej tráve ich miláčikovia uľavovali. A dohováranie vôbec nepomáha! Až raz vezmem palicu...
Jozef | 15-04-2013 11:43:35
No a Ty Miro by si mohol v ramci akcie "Skraslime svoje mesto II." navrhnut nejake pekne vybehy a poslat to tatkom mesta.
Ved skusenosti s tym uz mas ;-)))
Registrovaný Miro Motyčák Miro Motyčák | 15-04-2013 11:32:52
Myslim, ze pri podobnych problemoch je dobre sa pozriet, ako sa to riesi v inych, nazvime to, vyspelejsich krajinach. Tam maju takisto maju psov v bytovkach a tych vykalov sa im tam nevala az tolko kade-tade. Vnutroblokove priestory sa vyuzivaju ci uz na parkovanie, detske ihriska, ale aj oplotene vybehy pre psy. Uz sa to robi aj na u nas a myslim, ze je lepsie, ked vsetky psi robia svju potrebu na jednom mieste, maju tam specialne kose..lavicky pre majitelov a navyse tam mozu volne behat. Je jasne, ze by sa opat naslo vela psickarov, ktori maju psov s neviditelnymi hovienkami, ktori by ot nepotrebovali pouzivat, ale mylsim, ze by to prispelo k cistejsim sidliskam a docielili by sme hlavne koncentracie toho odpadu na jednom mieste a nie roztruseneho po celom sidlisku.
Registrovaný Denisa Némethyová Denisa Némethyová | 15-04-2013 10:27:37
a čo vonku neserie???
seredan | 15-04-2013 10:20:01
Furt tu riešite len psačie ho... Ja nechápem načo sú vám na činžiakoch tie psy? Je to len príťaž. Aj na peňaženku. Dajte ich preč a je po probléme! Pes má byť vonku a nie na činžiaku! A basta!
Registrovaný Denisa Némethyová Denisa Némethyová | 15-04-2013 09:17:00
Včera sme stáli s priateľom na balkone a pozerali okolie, kedže vonku je už pekne....a na železničnej venčila jedna pani psa, ktorý tam vykonával svoju potrebu. dokonca šli okolo msp pes sa aj 2x vy.... a ona išla ďalej preč, ešte jej hovorili rodičia stojaci pri pieskovisku, že či nezbiera hovienka a ona kričala, že veď žiadne nebolo a celý čas sa tvárila že telefonuje. Tak to je sila!!!! ešte ju opomenú a kašle na to! Takýto ľudia by sa mali hanbiť, namali by mať ani psov!!!
Majka | 11-04-2013 16:01:19
Jasné,že treba po psoch aj zbierať exkrementy,lenže...koľko túlavých,vyhodených a nechcených psov sa nájde v našom meste,keby sa radšej o toto začalo mesto zaujímať!Nebyť dobrovoľníkov,neviem si predstaviť ako by to vyzeralo.
Milay | 11-04-2013 06:59:05
Zišlo by sa otvoriť tému na čistotu mesta,respektíve na znečisťovanie mesta samími občanmi.Len stačí sa prejsť po Seredi aj mimo námestia a všimnúť si tú špinu ktorú tam necháva "človek".Platíme nie malú čiastku za odvoz smetí z domácností,tak to využívajme a nešpiňme si naše mesto.Pre kompetentných: kedy začne konečne jarné upratovanie po "celom" meste?Pán Sklenár mal pravdu,psie hovienka sú menší problém ako zašpinené mesto.Ale treba oboje odstrániť.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-04-2013 21:03:25
O niekolko dni bude spustena zaujimava preventivna akcia, ktora verim ze prinesie realne vysledky. No, vzdy sice zalezi na konkretnych ludoch, spolieham sa vsak na to, ze sme ludia... Ine nam koniec koncov nezostava...
Registrovaný Denisa Némethyová Denisa Némethyová | 10-04-2013 20:54:39
Presne tak Zuzana...ja tiež chodím so sáčikom aj niekoľko ulíc a vôbec sa nehanbím dvihnúť niečo po mojom psovi..skôr by mi bolo trápne utekať a skrývať sa, či ma niekto náhodou nevidel. Taktiež čo sa týka papierikov, keď nie je kôš, buď do vrecka, alebo kabelky a doma vysypem...Ozaj keby každý hádzal len na zem, tak by to tu bolo veľmi smutné. Osvetu treba, len podaktorý jedinec nevie ani separovať, povie že platí za smeti, tak hádam nebude ešte aj triediť...Moderná, vzdelaná, kultúra spoločnosť a fakt sa správajú niektorý ako praľudia...
Občan | 10-04-2013 16:26:26
Aj ja sa ospravedlňujem p. Sklenárovi, ale reagoval som na ,,ako ďalej", že psie exkrementy sú podľa neho(p. Sklenára) banálny problém.
Zuzana Javorova | 10-04-2013 16:15:29
Ano, velky problem je ze tych kosov je malo. Stazovala som sa na nasu Dlhu ulicu, a ako som sa dozvedela, kos na konci ulice moze byt pouzity na sacky s exkrementami, ale je pravda, ze taky kos by sa zisiel na kazdom rohu, aspon na kazdej krizovatke. Urcite prechadzka s takym sacikom nie je prijemna. Ale ja sa tiez rada prechadzam, aj moje deti, a rady by si slobodne pobehali, ale tie nase prechadzky, a nielen tie, ale aj vsetky potrebne cesty, hocikam ideme, su doslova prechodom cez "minove polia" a neustale okrikujem deti, ktorym to uz nie je vobec prijemne. Je to velmi neprijemne a nechutne sa na to pozerat a je to aj velmi nehygienicke. Dnes rano nam zase "nieco" pribudlo rovno pod oknami. Ale ako som spominala na stretnuti, sme ochotni urobit osvetu medzi ludmi, ak by mesto mohlo natlacit letaciky, mladi ludia mi prislubili pomoc pri rozdavani, priamo medzi ludmi. Alebo aj inou formou, ak sa nieco podari vymysliet. Je to vsak aj o ludoch a je to zarazujuce, ze sme takito nekulturni. Ludia, prosim budme ludia a snazme sa, aby tu bolo prijemne vsetkym.
Ucim svoje deti, aby kazdy aj malicky papierik zahadzovali do kosa a ked nie je nablizku, zahodime to az doma. Mame radi prirodu. V Seredi jej az tak vela nie je a preto je smutne, ze este aj tu trochu si zaspinime tak, ze pohlad na nu nam uberie z dobrej nalady.
Registrovaný Ivan Sklenár Ivan Sklenár | 10-04-2013 12:33:56
Ospravedlnenie... | 10-04-2013 12:06:59, Váž. pán, predpokladám že obsah textu "Ospravedlnenie... | 10-04-2013 12:06:59" je adresovaný mne a že je od identickej osoby "ako ďalej... | 10-04-2013 05:57:11". Vaše ospravedlnenie prijímam. Už mi tam len chýba Vaše občianske meno tak, ako ste vy použil pod anonymným príspevkom moje meno. Do budúcnosti Vám prajem už žiadny takýto lapsus.
Ospravedlnenie... | 10-04-2013 12:06:59
Naozaj máte pravdu a zmýlil som si tie mená a preto sa týmto samozrejme ospravedlnujem. To meno bolo Peter Klokner... Mea culpa...!


http://www.seredonline.sk/clanky/mestska-policia-opatovne-upozornuje/
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-04-2013 10:44:39
ako ďalej... | 10-04-2013 05:57:11 | - prekvapili ste ma svojim diskusnym prispevkom a menovanim pana Sklenara v nom.
Poznam pana Sklenara uz pomerne slusne a respektujem jeho verejne vyjadrenia, nakolko maju racionalny zaklad. Nespominam si vsak na ziadnu diskusiu o psich ho*nach, do ktorej by sa nejako aktivne zapojil. Mozno to bude tym, ze so psom dochadza do kontaktu pravdepodobne iba na navstevach tam, kde psov chovaju.

Ako som postrehol nizsie v diskusii, ani Vami menovany Ivan Sklenar si na podobnu diskusiu nepamata.

Preto sa priklanam k jeho vyzve - skopirujte sem do tejto diskusie prispevky, v ktorych sa Ivan Sklenar k tejto teme vyjadroval tak, ako tvrdite. Bude to skutocne objektivne a korektne voci osobe, ktoru ste menovali vo svojom prispevku.

Verim, ze ak bude pamat pana Sklenara a mna lepsia ako ta Vasa, este dnes si tu precitame Vase ospravedlnenie Vami menovanej osobe.

Dakujem za pochopenie mojej snahy nerobit este aj z temy psie ho*na temu na pripadne osobne osocovanie.
zakaz vstupu psom | 10-04-2013 10:21:41
Navrhujem zakazat vstup psom na vsetky travnate plochy v meste. Kto chce nech venci na chodniku, kde to hovno bude vidiet a bud ho majitel zodvihne alebo ho ostatni obcania ukamenuju, ked ho tam nech (ale bude aspon viditelne). Este by som navrhol zriadenie nejakej zony mimo obyvane casti, kde by bolo mozne a hlavne hygienicke vencenie psov.
Registrovaný Ivan Sklenár Ivan Sklenár | 10-04-2013 10:02:11
Téma „psích exkrementov“ sa v diskusii na tejto webovej stránke opakuje asi tak pravidelne, ako sa striedajú ročné obdobia. Ale nespomínam si, že by som sa bol vyjadroval čo i len v jednej diskusii na túto tému. Ale z príspevku anonyma ako ďalej... | 10-04-2013 05:57:11 vyplýva že som s týmto tiež „pánom“ dokonca diskutoval a on sa mi neúspešne snažil niečo vysvetliť. Neviem, pán „ako ďalej“ z akej diskusie vychádzate. Preto si dovoľujem Vás požiadať o vysvetlenie a hlavne upresnenie kedy a kde sa tak stalo! Celkom pokojne nakopírujte tie „moje“ vyjadrenia a vložte ich sem do diskusie. Ak tak nespravíte, očakávam, že sa ospravedlníte za svoje tvrdenia. Predpokladám, že máte na mysli niektorú z diskusií na túto tému z minulosti. Tak isto mi nie je jasné, prečo sa vyjadrujete v diskusii ku tomuto článku, kde sa z videa a ani z ničoho iného nedá usúdiť, či som sa stretnutia ktoré je na videu zúčastnil.
P.S. Občan | 10-04-2013 08:53:43 , ako ste prišiel ku tvrdeniu o mne a mojej múdrosti?
Registrovaný Denisa Némethyová Denisa Némethyová | 10-04-2013 09:38:12
presne tak...človek aj keď zbiera, potom zase hľadá kde kade hocijaký smetiak, hlavne keď idete cez ulice medzi domami...žiadny odpadkový kôš, buď má niekto vonku smetiak, alebo človek chodí so sáčikom ako debil. no a to nehovorím o tých, čo len zbehnú po schodoch, otvoria vchodové dvere na činžiaku, pes sa vykadí na trávnik pod okná a len ho zavolajú hore!
Občan | 10-04-2013 08:53:43
Ale potrebuje to komentár! p. Sklenár nech sa nerobí, že je najmúdrejší človek na svete a všetko vie. Nech príde do parku k progresu a nech sa tam ide hrať ako ja zo synom a hneď uvidí koľko je tam exkrementov.

Poznám jednu pani čo tam chodí aj so psom a má vždy pri sebe sáčik na exkrementy, ale zároveň tam vždy vidím aj redaktorku SO (nielen ona,mnoho iných), ktorá rieši všetky môžné reportáže, ale že jej pes sa tam vyserie tak to už nerieši a nechá to tam.
anonym | 10-04-2013 08:48:47
ked pes vykona svoju potrebu,napriklad aj v malej ulicke,z prechadzky so psom sa stava prechadzka s vreckom so psim exkrementom...preto sa na to radsej plno ludi vykasle,pretoze cielom potom nie je relax,ale honba za najblizsim kosom
ako ďalej... | 10-04-2013 05:57:11
Ale veď naposledy sa tu už k tomu vyjadril jden z najpovolanejších p.Sklenár s názorom, že je to banálny problém, ktorému nie je potrebné, aby sa taká MP venovala... a viacero ľudí mu dalo za pravdu... Tak vadí to vôbec niekomu alebo nie?? Lebo ja osobne som mu tam neúspešne oponoval a on argumentoval s tým, že to potom môžeme aj holubom zakázať srať a že percentuálna úspešnosť, že stúpim do psieho lajna alebo že budem osratý tým holubom je rovnaká... ale to už nechám na posúdenie všetkým ostatným, nech si doma spravia štatistiku.
Ale myslím, že to ani nepotrebuje komentár...

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign