Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

"akékoľvek zvýhodnenie v rámci uvedených poplatkov pre tieto osoby považujeme za diskriminujúce voči ostatným obyvateľom" - píše generálnemu prokurátorovi rozhorčený občan

Článok týkajúci sa cien odvozu odpadov v meste      http://www.seredonline.sk/clanky/miestny-poplatok-za-komunalne-odpady-a-drobne-stavebne-odpady-seniori-a-tzp-osoby-nezabudnite-si-uplatnit-ulavu/u čitateľov SOL vyvolal veľký ohlas. A to nielen v samotnej diskusii.

Včera nás najskôr telefonicky a následne e-mailom kontaktoval obyvateľ mesta, ktorý požiadal o zverejnenie listu na Generálnu prokuratúru, v ktorom argumentuje diskriminačnými podmienkami nastavenými v poplatkoch za vývoz odpadu.

Mail uverejňujeme celý a bez zmien. Na žiadosť autora zachovávame anonymitu.

- - -

Od:..................@post.sk
> Komu: GPRS@genpro.gov.sk
> Dátum: 12.01.2019 14:38
> Predmet: Podnet na prešetrenie VZN č. 9/2018 mesta Sereď nakoľko je v jeho časti diskriminujúce
>

 


Vážený p. generálny prokurátor JUDr. Jaromír Čižnár,

     Dovoľujem si Vás osloviť v mene mojom ako aj v mene širokej verejnosti občanov mesta Sereď.

 

     Mesto Sereď vydalo všeobecne záväzné nariadenie č. 9/2018, ktoré bolo schválené uznesením mestského zastupiteľstva v Seredi dňa 13.12.2018 s účinnosťou od 01.01.2019. Predmetné VZN upravuje miestny poplatok za komunálny odpad a drobný stavebný odpad.

     V  § 2  sú špecifikované sadzby poplatku na osobu a kalendárny deň :

 

-----vo výške  0,07398 €  pre poplatníka ktorým je fyzická osoba čo v prepočte za jeden kalendárny rok to činí  27.- €

 

 

     V § 7  je taxatívne určené zníženie sadzby poplatku nasledovne :

 

písm. a  - fyzickej osobe ktorá je v hmotnej núzi   o  0,05918 €    za osobu a kalendárny deň :/ uhrádza   5,40 €  za kalendárny rok

písm. b  - fyzickej osobe staršej ako 62 rokov     na  0,06576 €    za osobu a kalendárny deň :/ uhrádza 24,00 €  za kalendárny rok

písm. c  - fyzickej osobe ZŤP                              na   0,06576 €    za osobu a kalendárny deň :/ uhrádza 24,00 €  za kalendárny rok

 

poplatok  z 27,00 €  sa znížil    pre osoby uvedené v písm. a  - o  21,60 € 

                                                                                  v písm. b  -  o   3,00 €

                                                                                  v písm. c  -  o   3,00 €

 

 

Zníženie poplatku v uvedenej výške pre osoby uvedené v § 7 písm. a považujeme za diskriminujúci voči ostatným poplatníkom a uprednostňovanie a zvýhodňovanie len určitej skupine ľudí. 

 

     V dannom prípade poplatníci zaradený pod písm. a cit. §  sú v hmotnej núdzi vlastným pričinením, sú evidovaní na úrade práce ako nezamestnaní, ale vo všeobecnosti odmietajú akúkoľvek prácu, postačuje im len socialna dávka. Veľkú skupinu ľudí tvorí Romske etnikum ktoré sa podieľa na vytváraní odpadu, samozrejme ani jeden nie je riadne zamestnaný a vo všeobecnosti je známe že sa živia rôznou nekalou činnosťou aj predajom drog, pričom mesto Sereď je známa touto nechvanou činnosťou. Mesto Sereď vychádza tomuto etniku v ústrety počas celého roka a to tak, že na náklady mesta zabezpečuje od ich obydlia odvoz zapáchajúceho odpadu velkoplošnými kontajnermi, kde majú živnú pôdu potkany. 

     Čiže, akékoľvek zvýhodnenie v rámci uvedených poplatkov pre tieto soby považujeme za diskriminujúce voči ostatným obyvateľom

 

 

     Naproti tomu osoby uvedené  pod písm.  b a c , cit. §        pomernú časť svojho života, až kým nedosiahli dôchodkový vek, a taktiež osoby so ZŤP, ktoré tento zdravotný stav si sami nezabezpečili, ale nastal rôznymi udalosťami a chorobou riadne pracovali pre spolčnosť, odvádzali dane, platili rôzne miestne poplatky, živili seba a svoju rodinu sú miestnou samosprávou zaznávaní a diskriminovaní nakoľko zvýhodnenie predmetnej platby je len o  3.00 €  pre kalendárny rok.

     Z uvedeného vyplýva, že aj tieto sosoby musia, resp. sú nútené VZN č. 9/2019 mesta Sereď  vykrývať platby za osoby uvedené v písm a, ktoré nechcú riadne pracovať a sami si zapríčiňujú a vyhovuje im to v akých socialnych pomeroch žijú. 

 

Vážený pán prokurátor, pevne veríme, že predmetným podnetom sa budete zaoberať, vyhodnotíte ho a zariadite aby stento diskriminačný stav bol odstránený, t.j. aby VZN č. 9/2018 v § 7 ods. 1, písm. a bolo upravené a to tak aby aj tieto osoby sa podielali na poplastkov vo výške ročnej platby 24,00 € , ako osoby uvedené pod písm. b  a  c, alebo aby boli vypustené od akýchkoľvek úľav, nakoľko si svoj stav zapríčiňujú z pravidla sami. 

 

S úctou  ..............................


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
postúpenie podania | 23-01-2019 12:52:44
Generálna prokuratúra pod č. VI/3 Gd/19/19/1000-3 postúpila OP Galanta v rámci súčinostných vzťahov podnet v ktorom sa poukazuje na nezákonnosť VZN č. 9/2018 mesta Sereď k vybaveniu.
Tak, že sa vo veci koná a OP Galanta musí dať správu o vybavení ak GP, tak aj oznamovateľovi, ktorý oboznámi širokú verejnosť ako bola vec vybavená.
pre dotaz | 15-01-2019 113215 | 21-01-2019 22:31:22
vysvetlenie jednoduche : vy doma mate ucet na nom peniaze a z tohto uctu platite najom, stravu ale aj pripadne kupu novej nehnutelnosti (je to na vasom intelekte ako si to rozdelite) ... statna/verejna organizacia toto robit nemoze ma tzv. rozpocet a dva druhy prijmov a vydajov a to su bezne (na prevadzku, sluzby a prijem su dane a poplatky) a kapitalove (kupa predaj nehnutelnosti) bezne su teda na "prezranie" a daju sa minut len v roku ktorom sa ziskaju, nasledujuci rok sa menia na tie kapitalove, kapitalove ostavaju kapitalovymi (teda predaj pozemku nikdy nebude zdrojom na vynasanie smeti, svietenie na ulic, je nim jedine dan za pozemok alebo poplatok), toto je jeden z mala dobrych nastrojov na ochranu proti politikom aby peniaze na buducnost "neprezrali" a mala ochrana proti maximalnemu populizmu. Teda peniazmi za predaj pozemkov amazonu mozete postavit novu cestu, ihrisko, zateplit skolu, ale nezaplatite nimi smetiarom, opatrovatelkam, ucitelom, elektrinu, plyn atd ....
prem pre nezáviďme chudákovi | 19-01-2019 11:26:15
Prečo si myslíš, že by to mal písať Sidor. myslíš si že on by tu naznačoval že za svojich cudzincov neplatí za všetkých ubytovaných Cudzincov? uvažuj trocha prosím....
pre nezáviďme chodákovi | 17-01-2019 12:29:36
Nie si ty Sidor?
nezáviďme chudákovi... | 17-01-2019 10:57:52
prečo vás tak trápi tých pár drobných. čo za celý rok je zanedbateľná suma , prečo sa skôr nezamyslíme nad tým koľko platia za odvoz smetí ubytovaní cudzinci u nás to asi nikoho netrápi že v jednom byte je ubytovaných niekoľko cudzincov a čo je tam aj zarátaná suma za každú osobu, ktorá v tom ktorom byte býva, nezáviďme chudákovi pozrime sa na tých ktorí ryžujú na ubytovaní cudzincov.
evita | 16-01-2019 18:00:47
zľava pre dôchodcov zanedbateľná a tá suma 5,40 ? nech ani neplatia , treba im pomáhať ako sa dá , že ?
evita | 16-01-2019 18:00:46
zľava pre dôchodcov zanedbateľná a tá suma 5,40 ? nech ani neplatia , treba im pomáhať ako sa dá , že ?
odpoveď | 16-01-2019 16:12:28
ste úplne mimo, asi netušíte ako sa v Šveci majú...., nemáte pravdu veľa nových tvári malo záujem veci meniť a aj kandidovať, ale...., nechcem to tu ani popisovať. Dúfam že príde čas...., Len pre Vašu info To čo sa deje v politike sa deje aj v politike na úrovni mnohých samospráv!!
prečo? | 16-01-2019 10:58:58
Lebo šéf si robí čo chce. Robí veci bez súhlasu zastupiteľstva, alebo so súhlasom jeho prívržencov, ktorých je väčšina. Návrhy oponentov sú zmietnuté zo stola.
pre komentár nižiše | 16-01-2019 07:17:37
Presne ako píšeš. Tak málo kandidátov, ako bolo toto volebné obdobie, snáď ešte ani nebolo. A potom sa čudujme, ako sa hlasuje, keď osadenstvu "stále na Seredi záleží". Väčšina tam je orientovaná tým správnym smerom.
dotaz a pre dotaz | 15-01-2019 20:17:25
Prečo ste obaja nešli kandidovať,aby sa poslanecký zbor zmenil vo väčšej miere, aby pribudlo viac nových tvárí, a nielen tie isté tváre niekoľko volebných období? Od počítača sme mnohí múdri, že ?
pre dotaz | 15-01-2019 14:08:06
A čo myslite prečo išli znova kandidovať, zase tie iste tvare? / česť výnimkám/. Rozpredajú úplne všetko!
dotaz | 15-01-2019 11:32:15
Pre mňa nie je pochopiteľné, prečo bolo potrebné zvyšovanie poplatkov? Kde sú peniaze za odpredaj pozemkov LIDLu, Amozonu? A pri každom zatupiteľstve je v programe odpredaj, výmena, alebo prenájom majetku mesta. Čo sa deje? Za celé volebné obdobie sa stihne rozpredať všetko. Z cudzieho krv netečie.
katastrofa | 15-01-2019 06:50:01
to je katastrofa, co tu tato cvarga, ktora ma zastupovat nase zaujmy robi.. asi si osvojili, ze tak ako v parlamente im prechadza vsetko, tak aj oni idu svoju pracu povysit na takuto roven.. je mi z toho zle.. pan Tomcanyi nie je nas pan primator, je to obycajny !
Pavol Kurbel | 14-01-2019 22:51:40
Dvaja poslanci nehlasovali za zvýšenie poplatkov za smeti Dušan Irsák a ja, nie je to tajné, nájdete to medzi hlasovaniami poslancov
názor | 14-01-2019 22:28:29
Podľa mňa na úmrtnosti má podiel terajší spôsob života: stresy, či budete mať zamestnanie, robiť 24 hodín denne a 7 dní v týždni, po PN či nebudete mať výpoveď, zvyšovanie sa veku odchodu do dôchodku, zdražovanie... Nežijeme spokojný život. Na ľudí sa tlačí, aby mali čo najvyšší výkon, aby bolo na odvody čo najviac, aby sa mohol štát chváliť prosperitou,pravda, čo ľudia nepociťujú. Nie nadarmo sa hovorí, že štát je najväčší zlodej. Vaše okrádanie zakotvia pod paragrafy.
pre p. Kurbela | 14-01-2019 16:31:39
môžete uviesť akými argumentami ste namietali prijatie VZN o odpadoch a ten diskriminačný poplatok pre darebákov.
A taktiež bol ešte niekto proti ? zvertejnite, alebo je to tajnosť ???

Pre Luboša,

p. Veseslický ? nerobte srandy on má tak ďaleko k pánovi ako ja k Pápežovi, on je tam len do počtu - kecálek.
luboš | 14-01-2019 15:32:59
Ja sa musim zasmiať len na 1 veci. pred voľbami som sa na FB diskusii pýtal primátora ako je možné že Sereď nemá takéto úľavy pre ZŤP a dôchodcov (či už z dane z nehnutelností alebo odpady atd), keď plno malých obcí po SR to má už roky zavedené. vtedy sa pustil pán Veselický (či ako sa volá), že to tu už funguje roky keby som sa zaujímal atď. a že odpady nemôžu dať úľavy lebo to by nebolo obhájitelné pred poslancami. Nakoľko som dnes bol na MsÚ si vybaviť uľavy, kedže som občan zťp (a ano aj pracujúci, kedže naše zákony zo mna robia pomaly zdravého človeka a s tej almužny by človek aj tak nevyžil), tak mi bolo povedané že to majú teraz zavedené prvý krát. Super takže pán Veselický zavádzal. že sa tomu nečudujem. Apropo najväčší vtip je to, že nahlásiť sa na dane, odpady atď. stačí raz, ale tu úľavu treba chodiť nahlasovať každý rok. to ako vážne? urobite si kópie dokladov a treba dookola nahlasovať uľavu? a ked si to človek nebude pamätať? no nevadí mesto si aspoň zarobí. lebo je to problem archivoať zapísať do systému a uľavu zrušiť ak sa niečo zmení.
pavol kurbel | 14-01-2019 13:43:31
pre umrtnost nie cele zastupitelstvo
úmrtnosť | 14-01-2019 12:46:43
inšpiroval ma príspevok podo mnou a to :

dôchodci odchádzajú do rýše snov aj s toho dôvodu, že dôchodky im kráti mesto a to :

1/ vysoké poplatky za odvoz odpadu, musia prispievať darebákom a cigáňom. týmto darebákom mesto poskytuje úľavy a to: na bývanie ,na média, na smeti atď.

2/majú psíka pri rodinnom dome, ktorý je ich ochranca a priateľ.Musia za neho platiť a prečo? veď ho nekŕmia, a býva na pozemku vlastníka

3/ Nie malé dane od nehnuteľností, záhradky

poznám obce kde od psíka pri rodinnom dome neplatia daň, významne majú znížené dane a rôzne poplatky.

Tak, že keď to spočítate aj táto finančná čiastka znižuje významne ich život, nakoľko si nemôžu dovoliť rôzne ovocie a pod.

Na margo veci : podľa zásad " kto nepracuje nech neje " takých prípadov kde sú v hmotnej núdzi mi vôbec nie je ľúto a ani s nimi necítim.

Keby znižovali poplatky ako by si potom dávali 65.000 € odmeny a pod. Tomčányi berie plat od mesta, odpadovej spoločnosti a vodárov, tak že jeho život dôchodcov ale ani ostatných obyvateľov neujíma. Tam je heslo bližšia košela ako kabát.
Takto možno licitovať naďalej, ale " KOHO STE SI ZVOLILI TAK HO TAM MÁTE " , celé zastupiteľstvo odhlasovalo jednomyseľne zvýšenie za odvoz smetí a aj jednotlivé úľavy.
oprava | 14-01-2019 11:38:01
zosnulí vo veku od 25 do 61 rokov, ktorí sa ani nedožili dôchodkového veku bolo 29 osôb
prečo sa nemôžu dožiť ani dôchodkového veku | 14-01-2019 11:34:10
pre tých ktorí aj takú malú úľavu závidia dala som si tú námahu a zisťovala som ako sú na tom "Seredský" dôchodcovia teda vekovo akého a koľký sa tu dožijú vyššieho veku ako je 70 rokov a verte mi to čo som zistila so mnou poriadne zamávalo. Pozrela som si v Seredských novinkách úmrtnosť našich občanov a verte mi stojí to za zamyslenie. Za minulý rok 2018 od januára do novembra zomrelo v Seredi 113 občanov no poviete si - sme veľké mesto musí aj ľudí zomrieť, ale to čo som zistila je priam alarmujúce - vysvetlím
zosnulí vo veku 71 a viac rokov zomrelo v počte 63 osôb
tí ktorí si sotva 10 rokov dôchodku užilo vo veku od 62 do 70 rokov bolo 21
a čo je najsmutnejšie a hodné zamyslenia je že zomreli aj mladí ľudia, ktorí sa tohto dôchodku ani nedožilo a to osoby vo veku od 25 -61 bolo až 61 a tak sa pýtam prečo tak veľa mladých ľudí a ľudí v pred dôchodkovom veku zomiera kde sa stala chyba?
názor | 14-01-2019 10:06:39
Prečo by mali robiť, keď štát ich štedro podporuje na úkor iných? Ako veľký je rozdiel medzi minimálnou mzdou a podporou v nezamestnanosti? Vyplatí sa vôbec pracovať? Z akého základu vypočítavajú výšku podpory našim spoluobčanom, keď pre spoločnosť ani prstom nehli?
pre Anoným | 14-01-2019 08:56:11
skôr ako niečo napíšeš tak sa presvedč či máš pravdu a netáraj hlúposti:

Dávka v hmotnej núdzi - mesačne :
- u jednotlivca .................................61.60 €
- u jednotlivca, alebo najviac so 4 deťmi.......117.20 €
- u dvojice bez detí............................107.10 €
- u dvojice s detskom alebo viac ako 4 etmi.....160.40 e
- u dvojice s viac ako 4 deťmi..................216.10 €

dávka v nezamestnanosti - mesačne

- je polovička z hrubého platu
ak je 456 € hrubá mzda tak príspevok je 228.10 €

človek ktorý celý život pracoval tak má vyšší dôchodok ako sú dávky v hmotnej núdzi a príspevok v nezamestnanosti.

Tak, že osoby pobrajúce uvedené dávky sú ľudia ktoré pracovať nechcú povaľači, príživníci a obdobné indivíduá.

Na úrade práce majú toľko voľných miest, že zamestnajú každého kto ponúknutú prácu vezme, ale musí chcieť robiť.
seredan | 14-01-2019 06:48:17
Dakujem obcanovi, ktory podal podnet za nas vsetkych.
anonym | 14-01-2019 00:46:12
co ja viem tak tuto zlavu dostavaju skutocne socialne pripady vacsinou dochodci co ziju na hranici chudoby, ziadne etnikum, ale tak ako sa hovori radsej hamovat ako banovat
názor | 13-01-2019 21:03:52
Už v predchádzajúcich komentároch bolo spomínané, že tento cirkus je len výsmech ostatným ľuďom. Keď si spočítate, že tejto skupine sa dávajú na všetko možné úľavy, konečne, keď sa to všetko spočíta, finančné sa majú lepšie. Aj p.premier chce presadiť zníženú daň z príjmu pre ľudí z nižšimi prijmamy. Potom aká je tu spravodlivosť? Nech sa postarajú, aby každá práca bola spravodlivo ohodnotená a potom nemusia byť samé výnimky. Všetky zákony sú samé výnimky, na ktoré doplácajú ostatní pracujúci.
pre občana | 13-01-2019 16:25:31
už v tom je chyba, že si sa narodil,,,,,
Obcan | 13-01-2019 15:19:15
Uz v nadpise je chyba.
havran | 13-01-2019 15:14:10
Veľmi správne,autora netreba,lebo by bol prenasledovaný,touto cestou mu chcem poďakovať myslím si v mene väčšiny obyvateľov Serede.
Tttt | 13-01-2019 14:13:26
Suhlasim,hlavne ze maju zaco zivit vsetky auta co stoja pred soc.bytmi a nie su to najmensie obsahy.....
Správne, | 13-01-2019 13:50:21
súhlasím s uvedeným podnetom.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign