Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Ak minister Drucker neodvolá prezidenta PZ, protesty budú pokračovať a dá sa očakávať ďalšia radikalizácia časti občanov.

Miloš MajkoDátum12. 04. 2018 13:22:07TémaTak to vidím ja...
200

Práve teraz bola medializovaná správa o dnešnom pripravovanom vyhlásení ministra vnútra Tomáša Druckera vo veci zotrvania, alebo odvolania Tibora Gašpara z funkcie prezidenta PZ SR. Podľa zatiaľ medializovaných informácií sa minister mal rozhodnúť Tibora Gašpara na vrcholovej funkcii ponechať.

Prakticky denne sú publikované nové zistenia médií o podivných podnikateľských aktivitách a čerpaní verejných finančných zdrojov podnikateľmi a firmami napojenými na vládnu stranu Smer-SD a dokonca rodiny firiem vysokopostavených politikov štátu.

Po bruátnej vražde investigatívneho novinára a jeho priateľky na základe mohutných protestov najväčších od Nežnej revolúcie novembra ´89 strana Smer-SD bola verejnosťou donútená vykonať zmeny vo vláde. Nešlo však o zmeny významné, nakoľko politika strany a vlády a teda aj celkové smerovanie vnútorných záležitostí krajiny zostali zachované. Ak sa potvrdí medializovaná informácia a minister Tibora Gašpara neodvolá z funkcie, pôjde o jasné a zrozumiteľné potvrdenie toho, že strana Smer-SD nie je schopná žiadnej sebareflexie.

Za dlhoročného pôsobenia Tibora Gašpara na čele policajného zboru vyslovene zľudovelo slovné spojenie "skutok sa nestal", nakoľko a v na prvý pohľad zrejmých kauzách polícia vyšetrovanie buď nevykonávala, vykonala ho nedostatočne, alebo skončilo jeho zavedením tzv. do stratena.

Aj toto je signál, že predčasné voľby sú pre zmenu režimu v krajine zavedeného 10-ročnou vládou strany Smer-SD sú nevyhnutné. Dá sa teda očakávať, že protesty na námestiach budú pokračovať.

Za mimoriadne zlé znamenie a úplné nepochopenie situácie vrcholovými politikmi považujem ignorovanie rizika ďalšej radikalizácie veľkej časti občanov a následne možné presadzovanie zmien systému násilnou formou.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
pochod | 03-05-2018 22:14:48
Zajtra pochod: V predvecer svadby. Keby neboli zili na Slovensku, v sobotu mohli mat Jan a Martina svadbu :-(
Seredan | 02-05-2018 10:09:38
Na liečiteľné ochorenie na Slovensku ročne zomrie o 3000 ľudí viac ako v Česku. A pritom sme počtom obyvateľov menšia krajina a na zdravotníctvo vynakladáme porovnateľné peniaze ako naši susedia.
gulak | 01-05-2018 15:24:04
Podla..ceskeho statistickeho ustavu..vydaje na zdravotnictvo vo V4..Cesko.Madarsko.Slovensko.Polsko..tak kto klame..
vrahovia zo smeru | 01-05-2018 12:32:41
Slovensko dáva na zdravotníctvo viac ako okolité krajiny, vo výsledkoch však zaostáva. Konštatuje to Priebežná správa o revízii výdavkov v zdravotníctve v rámci projektu Hodnota za peniaze, ktorú zverejnilo Ministerstvo financií SR. Krajiny ako Česko, Poľsko a Maďarsko dosahujú v priemere o 15 % nižšiu úmrtnosť odvrátiteľnú systémom zdravotnej starostlivosti.
konstatovanie | 28-04-2018 23:32:58
Toto uz naozaj nema obdobu: Nemecko podozrieva Slovensko, že asistovalo pri únose občana Vietnamu z Berlína. Vietnamu sme poskytli vládny špeciál do Moskvy.
Kladiem legitimnu otazku: Vystavil im Kali fakturu???
https://dennikn.sk/minuta/1109536/?ref=tit1

gulak | 27-04-2018 16:27:16
Medzinarodný vyšetrovací tím,ťažko niečo vyšetrí..to by museli mať veštecku krištalovu guľu..toto všetko je vypuštanie hmly..nič ine..don Fitzzo,Kali,Gašpárek..tí hned mutili vodu..
vyborny komentar | 27-04-2018 10:24:55
„Vyšetrovanie“ vraždy Jána Kuciaka a jeho partnerky sa dostalo do absurdnej fázy. Lekár, ktorý robil pre políciu obhliadku zavraždených a ktorý zle určil deň smrti, odmieta spolupracovať s políciou. Odvoláva sa na LEKÁRSKU MLČANLIVOSŤ!!!. Zastupuje ho advokátka blízka Smeru, ktorá zakladala Čistý deň!!!

Neuveriteľné :-(
Tak si to zhrňme. Vraždu Jána Kuciaka, ktorý písal aj o nitrianskej skupine bödörovcov a jej vplyve v polícii, prišli priamo na miesto činu „vyšetrovať“ funkcionári NAKA Krajmer a Hraško. Ten Krajmer, ktorého manželku vyplácajú ako spoločníčku firmy Bödöra a Zoroslava Kollára (známeho z mafiánskych zoznamov). A ten Hraško, ktorý bol roky pravou rukou Krajmera.

Lekár, ktorého privolali, určil nesprávny deň smrti. Vyšetrovatelia nemohli pracovať s horúcou stopou.

Dnes tento lekár, ktorý robil pre políciu obhliadku, nechce spolupracovať s vyšetrovateľmi na objasnení vraždy.

Načo tam teda išiel? Prečo vtedy polícia, kontrolovaná najvyššími šéfmi NAKA, nezabezpečila súdnych znalcov? Prečo privolala len neskúseného lekára, ktorý urobil hrubé chyby a následne odmieta pomáhať vyšetrovateľovi?

To, čo tu predvádzajú policajní šéfovia a „ich“ lekár, nevyzerá ako vyšetrovanie dvojnásobnej vraždy, ale ako dvojnásobné marenie vyšetrovania.

Ak konečne vznikne medzinárodný vyšetrovací tím, asi nebude chápať, či je v členskom štáte Únie, alebo v Kolumbii.

Vyborny je aj zvysok, oplati sa precitat:https://www.aktuality.sk/clanok/584682/tyzden-v-kocke-daga-danisa-fico-preformatoval-smer-na-firmu/?AT=wgt.hp_hp-najcitanejsie-3hod.c.x...A.
Topolciansky smrad | 27-04-2018 10:15:04
Topolciansky smrad
sa znovu uvolnil do ovzdusia. Tak nejak vyzeral Meciar na konci svojho bacovania. Sice ho v roku 2006 este prave Fico na chvilu resuscitoval, spolu s ozranom Slotom, ale upadok sa nezastavil. Dakujeme ti bolsevik Fico, urobil si zo Slovenska mafiansku zumpu, o akej sa ani Meciarovi nesnivalo. Naveky zostanes zapisany do historie ako mafiansky zlodej, ktory zatienil svojho duchovneho otca. Ako bombonik ti prischne dvojnasobna vrazda mladych ludi...


Čítajte viac: http://domov.sme.sk#ixzz5DrI1YjRG
Obcan | 27-04-2018 09:11:11
Vobec to nie je nazor len Lexu ,ale predpokladam nazor vacsiny
zdravo rozmyslajucej vacsiny Slovenska
Uz to tak beriem Peter,ze sa k tebe netreba vyjadrovat
Mas pravo na nazor ,aj ked sa na mile vzdaluje od skutocnosti
Tak si pis !
Zrejme si dochodca alebo nezamestnany a mas vela casu

Mame ta v pazi a skor sa na tebe bavime .
Pre Lexa | 26-04-2018 20:19:49
To je len Tvoj názor,tak nenadávaj druhým,keď majú názor iný.Tym pripadala zadubeny Ty,a vôbec tu nejde o politickú stranu,proste neznesiteľné iný názor.
lexa | 25-04-2018 18:29:41
Peter, ty si ozaj taký sprostý? Čítam tvoje príspevky aj 10-krát, ale hlava mi neberie, ako môže byť niekto taký zadubený.. Dúfam, že si jeden z NAŠICH ĽUDÍ od firmy SMER-SD a dobre zarábaš za ich vlády, lebo inak si neviem predstaviť ako sa môže niekto zastávať tej smeráckej zberby, jedine že si ozaj také tupelo ako sa tváriš :)
Peter | 24-04-2018 18:09:10
Uchylaci co sa na mne odbavujete,uz vam to doslo?A pome slusne nadavat za slusne Slovensko!Ine si ale ani tupelka niektore na svk nezasluzia,ako cakaju ze kvazi traja nedostudovani urobia revoluciu
gulak | 24-04-2018 10:53:35
Včera na CT..relacia reporteri..celkom zaujímave informacie
Čo sa čudujete? | 24-04-2018 08:52:50
Slovenská pošta je na kolenách! Kto to má na svedomí? Jej bývalí manažér. Pán Druker! Ešte keby išiel do iných odvetví našej vlády, tak by už bol skutočný krízový manažér celej vlády! Celé slovensko by bolo v kríze! Presne tak ako pošta, zdravotníctvo či vnútro! Spejeme do debilistanu pán Druker! Vašim pričinením! Len tak ďalej!
Valocký - Druckerov "produkt" | 21-04-2018 11:32:11
Valocký - Druckerov \"produkt\". Teda jeden z tých jeho \"zázrakov\" počas posobenia Druckera vo funkcii ministra zdravotníctva. Položil nielen Onkologický Ústav, ale aj nemocnicu v Nitre.

debile re PEter | 19-04-2018 23:19:47
co to stale podsuvas ssmeracke zlodejske hovn....a daj este nieco o poradkyni ktoru tomu ssmer idio..tovi podhodila talianska mafia.
anonym | 19-04-2018 20:02:17
U mna zatial najlepsi nazor na to vsetko co sa tu deje. Vratko, klobuk dole.


Https://www.napalete.sk/vratko-z-kapely-ine-kafe-kto-reprezentuje-slusne-slovensko/
anonym | 19-04-2018 20:02:16
U mna zatial najlepsi nazor na to vsetko co sa tu deje. Vratko, klobuk dole.


Https://www.napalete.sk/vratko-z-kapely-ine-kafe-kto-reprezentuje-slusne-slovensko/
gulak | 19-04-2018 17:54:28
Dnes Pelli a Kapitan utužili vzťahy..bleeeeeeeeeeeeeeee
Peter | 19-04-2018 15:47:12
No tak ešte raz.Ulica vyvolala tlak na Kaliňáka a Fica.Obaja odstúpili.Ale za oboch si nanominovali svojich ľudí a to takých,aby ten náš slávny prezident nerobil obštrukcie.Je jedno či na prvý,druhý alebo n -tý pokus ale prezident vládu odobril.To je fakt.Nikto ale nezaručuje nikomu,že to tak aj ostane.Tak usmievavý a trocha flegmatický Drucker odstúpi a nikto už nebude potrebovať súhlas prezidenta na meno jeho nástupcu.Chápeme?Aj tí čo tu nadomnou onanujú?Tak kto je porazený a kto vyhral?A ak si niekto myslí.že študentisi budú klásť donekonečna podmienky tak ako im to niekto určuje ,tak je na omyle.To sa nerobí ani vo vašej vysnívanej demokratickej USA.Tam sa pochoduje,protestuje a ja neviem čo na dennom poriadku.Ale tam to nikoho NEZAUJIMA,okrem tích čo sa toho zúčastnia aj to len polovicu,lebo ostatní sa pridali ani nevedeli prečo.Keby ste slepo nenadávali a sledovali čo sa deje tak by ste sa tu nestrápňovali.Ak niekto zistí,že tam bude miesto Druckera človek čo sa pozdáva všetkým naprieč celej politickej kompánie tak nech dá vedieť sem na SOL.A ja sa mu tu verejne ospravedlním.A tie trápne urážky stále dookola....už si vymyslite niečo iné.Nie som volič Smeru,tak vymýšľajte.Alebo na iné sa nezmôžete?Za slušné Slovensko!!!!!Alebo to sa tu nikoho netýka?Hmmm.
gulak | 19-04-2018 12:23:35
No zvoz ludi autobusmi,to prebrali smeráci od HZDS..ved aj po vražde novinara zvažali smeraci ženy autobusmi na MDZ
gulak | 19-04-2018 12:23:35
No zvoz ludi autobusmi,to prebrali smeráci od HZDS..ved aj po vražde novinara zvažali smeraci ženy autobusmi na MDZ
re Peter | 19-04-2018 12:17:24
Ked to maju v rukach zlocinci zo ssmeru preco ich odvolavaju?6 rokov sa neodvolava a teraz take masivne odvolavanie....zaujimave ty smeracky troll....teraz nam to vysvetli a popodsuvaj tie zderacko-zlocinecke nezmysli......nezabudni spomenut sorosa,vrahov z walstritu,druhu dzurindovu vladu ,zly matovic...atd
Peter | 19-04-2018 08:30:49
Ulica vyvolala tlak na odvolanie Kalinaka ty Lojzik.Vsetko osyatne ma v rukach Smer a nie ulica.A ty si si myslel ze ty ?Asi budes sklamany z jednoduchosti akademik. Ale aj takych vozia autobusy.
konstatovanie | 18-04-2018 17:36:59
Jaaaj, tak to vlastne smer odvolal druckera a gaspara, nie tlak ulice. Este ze si mi to objasnil :-D Niektori ludia su fakt jednoduchsi.
Peter | 18-04-2018 14:54:39
Jáááj ty asi patríš k tým čo až raz vyrastú tak chcú byť blavákom.Tak čo bojujeme za slušné Slovensko,alebo za slušnú Bratislavu.
re Peter | 17-04-2018 23:56:40
aka kultura je mimo bratislavy? 50 Km od BA nie je nic co by sa dalo nazvat kulturou.
Peter | 17-04-2018 20:17:43
Teraz si Smer vyberie svojho ministra a Smer si vyberie aj nového policajného prezidenta,jelikož nýbrž už nebude potrebný súhlas prezidenta .Vládu odobril s Druckerom a ten potmehútsky abdikoval a teraz majú voľné ruky vo výbere.A že Fico je k...t.Naivný ľudkovia z SaS a Matovič už sa videli pri koryte.Už sa hlásia aj ľudia,ktorí dali na javo,že kultúra a politika sa nerobí iba v Bratislave.A to je veľmi,veľmi dobre.Tak že karavána táhne dál.
čo bude potom... | 17-04-2018 17:12:02
Už je to tu a teraz čo? No?
konstatovanie | 17-04-2018 16:21:12
Róbert Krajmer je ešte stále vo funkcii riaditeľa NAKA, ale úrad neriadi.
\"Teraz je ešte stále vo funkcii riaditela, aj keď neriadi úrad,\" priznal Gašpar. \"Neriadi úrad, odkedy to oznámil. Neriadi protikorupčnú jednotku, neprideľuje spisy, nerobí iné rozhodnutia, ktoré by mal robiť a z hľadiska nášho personálneho postupu, ktorý musíme dodržať, bude zastávať funkciu riaditeľa preventívneho oddelenia, možno to bude už v priebehu týždňa,\" vysvetlil policajný prezident.

Takže NIČ neriadi, ale JE RIADITEĽ. T.J. plat riaditeľa berie... To je také SMERácke...Ani Jasaň s Troškovou neodišli, keď povedali, odišli až potom, keď skončil Ficino.

Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-04-2018 07:59:50
Priznam sa, mylil som sa. Tusil som, ze situacia v SMER-SD je vazna a ze ak chcu byt na slobode, musia mat naozaj svojho dobre chyteneho cloveka na pozicii prezidenta PZ.

Ale ze je az tak vazna, ze prezident PZ \"odvola\" ministra vnutra, som netusil.

SMER-SD zaviedla sposoby, ktore su pre krajinu a jej buducnost mimoriadne nebezpecne.

Ide o sposoby, kde su evidentne od spolocnosti a drvivej vacsiny obyvatelov normalne na hulvata odcleneni urciti ludia, ktori mozu vsetko.

A zbytok nesmie nic, len platit dane, drzat hubu a krok.

Opakujem a zdoraznujem - dalsia radikalizacia spolocnosti je NEBEZPECNA a v plnej miere za nu ponesie zodpovednost prave SMER-SD, jej vedenie a dnes uz zial aj KAZDY CLEN STRANY, ktory sa od takychto praktik VEREJNE NEDISTANCUJE.
andrej | 17-04-2018 07:37:16
Matovic druckera pekne ugriloval do ružova , aspon sme sa dozvedeli ako nacachroval chlapec take majetky . Byt na Floride to uz hej , nestacila mu kuča vedla Moskvy . Ti bolsevici sa pchaju do imperialistickej Ameriky a pritom lubia Putina a jeho Rusko
Anonym | 16-04-2018 19:24:53
Lepší dôkaz o tom, že minister vnútra nerozhoduje o ne/odvolaní policajného prezidenta hádam ani nenájdeme. Babkoherec nemal odvahu.
Gašpar odvolal Drukera | 16-04-2018 18:57:28
Aj keď sme čakali opak - na Slovensku je funkčne silnejší smerácky pol.prezident ako nestraník minister Druker.
Rozkaz od Fica pre Gašpara asi znel jasne : Vydržať, ono ich to prejde.
Kuciak sa musí v hrobe obracať.
gulak | 16-04-2018 17:10:45
Mozno sa vrati..Kali..
anonym | 16-04-2018 15:03:53
drucker prave odstupil lebo sa bal asi fica
gulak | 16-04-2018 12:26:02
Cize aj teta Merkel je agentka Sorosa,pretoze jej politika zapelesuje EU alahovymi migrantami..mozno ta politika bola hlavnou pricinou Brexitu..
Leškov komentár | 16-04-2018 08:32:14
Verím,že aspoň niektorí novinári nás chcú informovať objektívne, bez toho že by nadŕžali jednej alebo druhej strane. Možno je policajný prezident Gašpar je skorumpovaný ako mnohí iní vo vláde. Lenže pri vymenovaní iného policajného prezidenta, by som bola veľmi opatrná. Pýtate sa prečo? Pretože najviac na tejto výmene záleží práve pánovi prezidentovi Kiskovi, práve tomu Kiskovi ktorý udržiava dobré vzťahy s Georgom Sorosom, práve s tým Sorosom, ktorý sa snaží rozvrátiť celú Európu. Čo ak táto výmena je potrebná len na to aby si tam mohol dosadiť svojich ľudí.Ak sa mu to podarí potom bude bojovať za zvrhnutie vlády a tam si tiež dosadí svojich verných čo potom budeme robiť? Potom nám už nepomôžu ani demonštrácie, lebo nás budemať pevne v rukách a bude nás kočírovať ako to bude jemu vyhovovať. Že má takúto moc nám už dokázal pri zvolený Andreja Kisku, ktorého dovtedy len málokto poznal.Ak sa niekto ešte pamätá pred voľbami mu vyčítali mnoho chýb prečo by nemal byť zvolený doteraz pred sebou vidím jeho suverenný úsmev, ktorý akoby hovoril hovorte si čo chcete ja aj tak viem, že budem prezidentom odkiaľ asi čerpal takú istotu?
vyborny Leškov komentar | 15-04-2018 19:51:35
Už osem týždňov žijeme v novej dobe – v dobe po Janovi a Martine. Ako novinár môžem s pokojným svedomím povedať dôležitú vec: slušné noviny a slušné média si za tých osem týždňov robili svoju prácu.

Vďaka slušným novinám a médiám vieme, čo podľa spisu benátskeho súdu povedal Antonino Vadala o bratislavskej colnej kontrole dovezeného kokaínového ovocia: „Príde kontajner a šéf tam vnútri, ktorého som tam dal ja, rozumieš… musí iba potiahnuť plomby a ide preč“. A dozvedeli sme sa aj to, že colníci vo svojich systémoch vraj neevidujú nijaké dovozy ani kontroly Vadalovho ovocia.

Vďaka slušným novinám a médiám vieme, kto všetko už pred našimi orgánmi vypovedal, že sudkyňa Monika Jankovská pomáhala bývalému bosovi podsvetia, aby získal v Trenčíne bar Fatima, ktorý sa mu zapáčil. V lete minulého roku to vyšetrovala Národná protikorupčná jednotka a po niekoľkých týždňoch pátrania skonštatovala, že skutok sa nestal. No majiteľkou baru Fatima je teraz manželka pána Krajmera, vtedajšieho šéfa protikorupčnej jednotky.

Vďaka slušným novinám a médiám vieme, že firma pani Ľubice Roškovej dostávala dotácie na to, že „obhospodarovala“ asfaltové parkovisko či letisko. A že ich dostávala i preto, lebo dokázala uniknúť ešte aj kontrole zo satelitu.

Dozvedeli sme sa tiež, že pani Gabriela Matečná, dnešná ministerka, ešte ako šéfka pozemkového fondu, podpísala zmluvy, vďaka ktorým si Roškovej firma prenajala od štátu stovky hektárov pôdy. Za prenájom jedného hektára zaplatí štátu 17 eur, ale od štátu za to, že ten hektár dvakrát do roka akože pokosí, dostáva 200 eur.


PREČÍTAJTE SI TIEŽ
Marián Leško: Kiska bol chybou vo Ficovom systéme
Vo všetkých týchto – ako aj v mnohých ďalších prípadoch – predstavitelia polície a prokuratúry vyhlásili, že všetky zverejnené podozrenia dôkladne preveria. Vyhlásili to, lebo im nič iné nezostávalo. Keby si policajný prezident Tibor Gašpar a špeciálny prokurátor Dušan Kováčik naozaj robili svoju prácu, tak by nepotrebovali novinárov, aby sa dozvedeli o dôvodných podozreniach na prominentné osoby. Ale pretože si svoju prácu nerobili a nerobia, chcú čo najdlhšie predstierať, že sa zisteniami novinárov vážne zaoberajú.

Môžu sa o to pokúšať aj vďaka okolnosti, že to umožňuje nový minister vnútra. Tomáš Drucker sa zatiaľ ako minister vyznačuje iba tým, že jeho manželka je v realitnom podnikaní rovnako skvelá, ako bola Mečiarova manželka pri obchodovaní s akciami a Ficova manželka pri získavaní zdrojov na podnájom v Bonaparte.

Niektorí hovoria, že ľudia na námestiach chcú majdanizovať Slovensko, že tu chcú urobiť prevrat. Pritom jediné, o čo zhromaždeniam ide, je to, aby naša krajina aj v skutočnosti bola tým, čím by podľa ústavy mala byť: demokratickým a právnym štátom, v ktorom predstavitelia štátnych orgánov rešpektujú a dodržiavajú ústavu a zákony. Lebo v takom štáte by sme mali žiť všetci – aj ľudia, ktorí život podľa ústavy označujú za majdanizáciu krajiny.
gulak | 15-04-2018 13:15:30
Bohuzial nas zapad uz vlastní,nasi vladni politici ine tvrdia doma pred volicmi a ine tvrdia,ci konaju v zahranici..horsie je,ze EU poslucha USA...pricom pred sankciami bol obchod USA-RUSKO..asi 4%..EU-RUSKO..vyse 40%.co na to dodat
pre gulak | 15-04-2018 11:33:22
no milý gulak máš veru pravdu, keď čítam tieto komentáre na akej sú úrovni, ako stále sa snažia neustále poburovať ľudí a odvádzať pozornosť od reality, naozaj nám nič neostáva, ako robiť poskokov buď východu alebo západu, lebo sami nedokážeme uvažovať, iba neustále opakujeme staré kaleráby ktoré nám natlačili do hláv niektorí politici, ktorí sa snažia rozvrátiť našu republiku. Dosaďme ich na vysoké miesta aby mohli konečne urobiť ešte viac základní NATO. Len im verte a dosaďte do parlamentu týchto prisluhovačov USA, ktorej o nič iné nejde len zaútočiť na Rusko len nezabúdajte, že ak NATO začne útočiť zo Slovenska, budú musieť tento útok odraziť a hádajte kto na to tu na Slovensku najviac doplatí? Určite to nebudú platení Sorošovi poskoci, ktorí sa snažia tu rozvrátiť náš štát, nebojte sa oni to nebudú lebo už majú pripravené vily za morom, ale budeme to my obyčajný ľudia, ktorí najviac doplatia na túto ich nebezpečnú hru
gulak | 14-04-2018 21:36:14
Myslim,ze p.Majko ma pravdu..musime si vybrat zapad,alebo vychod..samostatne Slovensko je mozne,len v sci fi romane..
Fricova prostitutka | 14-04-2018 19:34:23
To sa tu zislo SSmerackych blbeckov co vsetko relativizuju,len aby sa nepisalo o Fricovi a jeho stetke ako uz bolo pisane ,ktoru mu podstrcila talianska mafia a rozkradali slovensko.
Slováci nie sú hlúpy | 14-04-2018 18:57:07
Presne tak, prečo by sme mali pridať sa - skláňať hlavu pred východom či pred západom. Myslím, že Slováci sú dosť inteligentní nato, aby sa museli neustále dať niekým riadiť
Prečo sa musíme neustále stavať do úlohy nechápajúceho dieťaťa, ktorému neustále musí niekto radiť. Doteraz sme sa neustále niekomu podriaďovali raz to bol východ, teraz je to západ a kam nás to doviedlo, stále padáme čoraz nižšie, keď konečne Slováci nezoberú riadenie do vlastných rúk tak čoskoro tu bude druhý Irak, druhá Sýria toto chceme?
z kaluze do blata | 14-04-2018 12:30:11
Urcite to tak nieje a netreba to tak ani prezentovat a servirovat. Kazdy stat a lud v nom ma mat svoj vlastny rozum a vlastnu volbu. Vzdy existuje zlata stredna cesta. A ta je ze ked sme boli radi ze ruska armada odisla tak to neznamena ze teraz otvorime narucie a dovolime aby sa tu natlacila americka armada a dalsie. Nepotrebujeme to. Keby ze nam rusko nechce dat slobodnu volbu tak ju skratka nemame a namiesto toho aby sme si to uvedomili a boli radi ze tu slobodu nam dali, tak sa jej hned zaroven zbavujeme v manipulacii ze skratka musime pod niekoho armadu a celkovy vplyv patrit. Takato cesta len ukazuje slabost nasho naroda a statu ako takeho.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-04-2018 11:32:46
Slovensko si musi vybrat - zapad, alebo vychod.

Stred neexistuje. Nie preto, ze by sme jeho existenciu nechceli, ale tak to proste vo svete mocnosti odlisneho politickeho, kulturneho, hodnotoveho zmyslania a zapasiacich o vplyv vo svete chodi.

Na nas je akurat volba, do ktorej skupiny chceme patrit.
pre gulak | 14-04-2018 08:36:53
milý gulak myslím, že tie protesty nikomu nevadia, vadí im skôr to, že sú skôr niekým manipulované už to môže byť podozrivé že o týchto protestoch sa všade píše upozorňujú na ne všetky média a to len z dôvodu aby bola na nich čo najväčšia účasť obyvateľstva no o iných protestoch takpovediac ktoré sa nehodia do ich politiky média mlčia. Napríklad včera bol v Bratislave protest pod názvom \"Sme doma\" napriek tomu že iniciatori týchto protestov upozornili rôzne média, predsa žiadne noviny ani televízia na ne neupozornila. Polož si otázku prečo tak asi? Ja ti odpoviem, chceli aby sa na ňom zúčastnilo čo najmenej ľudí pretože tento protest bol k vôli tomu aby tu bolo suverénny štát. Štát ktorý nebude ovládaný inými mimovládkami a toto sa nehodí ani EU ani Sorošovej chobotnice. Nehodí sa to politikom, ktorí chcú z nás mať iba poslušné ovce, ktoré budú držať hubu a krok. Myslíš že je to správne že nám stále niekto káže čo máme alebo nemáme robiť?
kde chodíte na tie bludy? | 14-04-2018 06:43:40
Ja som zažila aj komunizmus aj dnešnú takzvanú demokraciu. Je pravda, že som zo všetkým čo sa dialo za komunizmus nesúhlasila, ale to čo sa teraz robí vtedy to nebolo. Učiteľ môžete mi vysvetliť, ako ste prišli k tomu bludu, že komunisti zavraždili viac ľudí ako fašisti? Ja som vtej dobe žila, ale nebola tu mafia, ani toľko dílerov drog, vtedy nevybuchovali auta, nevraždili nepohodlných ľudí ako teraz, v novinách som sa dočítala viac pravdy ako teraz, ako teraz keď píšu alebo hovoria len to čo im prikazuje EU, alebo Sorosova chobotnica, ktorá chce rozvrátiť a nakoniec celkom ovládnuť celú Europu. Otvorte konečne oči a uvedomte si čo sa tu vlastne deje. Rozmýšľajte už teraz a nie až keď bude neskoro. Nepočúvajte bludy, ktorými vás chcú zmanipulovať, aby rozvrátili tento štát. Myslite na svoje deti vnúčatá, ktoré raz aj k vôli vám budú musieť žiť pod niekým kto nám bude prikazovať čo môžme a čo nie. Kedy náš štát bude konečne slobodný tak ako to kedy si chceli a za čo bojovali naši starý a prastarý rodičia?
milý gulak | 14-04-2018 01:43:39
tie protesty tu vadia ľuďom s vymytým mozgom a komunistickou minulosťou, smeráckym trollom a podobnej verbeži.
ucitel | 13-04-2018 17:37:40
Nielen fasisti....ale komunisti boli este horsi aj to treba ucit....ze komunisti zavrazdili viac ludi ako fašisti...a že ssmer su bývalí komousi.
gulak | 13-04-2018 17:10:21
Možte mi vysvetliť prečo niektorým ludom vadia tie protesty?
Učiteľ | 13-04-2018 16:23:50
Nie je to až tak zložité. Aj žiaci, ktorí majú extrémistický názor majú právo ho vyjadriť a zapojiť sa do diskusie. Učiteľ by mal ukázať prečo sa s takýmito postojmi nestotožňuje a na historických faktoch a osobných príbehoch ukázať ako je táto ideológia škodlivá. Najlepšie je zahrať so žiakmi hru, keď sa im predstavia jednotlivé roly, aby pocítili, ako by na nich dopadli extrémistické názory, ak by boli napríklad Rómovia. Žiaci sami v tých rolách pecítia, že tam dochádza k nespravodlivosti. Vtedy im treba ponúknuť alternatívu, ktorá je funkčná. Deti a mladých ľudí treba v prvom rade naučiť myslieť. Je v podstate jedno o obsah akého predmetu ide. Ten kto dokáže myslieť bude dosahovať dobré výsledky vo všetkých oblastiach vzdelania, ktoré ho zaujímajú. Vy ste niekde zachytili, že každý kto sa hrdo hlási k slovenskej národnosti je fašista ? Ak áno kde to bolo ? Rád by som si to prečítal. Podstatné je nezamieňať si význam slov fašizmus a vlastenectvo. Sú to naozaj dve rozdielne veci.
pán učiteľ | 13-04-2018 16:01:29
môžete mi presnejšie vysvetliť, ako učíte svojich žiakov rozoznávať kto je fašista a kto nie? Pretože podľa médií to vychádza tak, že ten kto bojuje za spravodlivosť, kto chce aby tu bol každý slobodný a každý aby si mohol slobodne vyjadriť svoj názor, ten kto chce aby tu každý rovnako pracoval, či už je biely alebo čierny, či je \"gádžo alebo cigáň, aby mal každý rovnaké práva, ale aj povinnosti, kto povie cigáňovi cigáň, pretože sa títo kočovníci už celé stáročia takto pomenovali. Preto že takto pomenuje týchto ľudí lebo nevie prečo by ho mal volať Rom keď nevie či sa niekde na tejto planéte nachádza Romsko, Každý kto sa hrdo hlási k Slovenskej národnosti tak takýto ľudia sú podľa vás fašisti? Dúfam, že takéto bludy neučíte aj svojich študentov
Učiteľ | 13-04-2018 14:19:55
Nuž nie všetko sa vždy vydarí. Niekedy vznikne aj nepodarok.☺
pan ucitel | 13-04-2018 13:52:49
Boh ochranuj Slovensko od učiteli ako si ty bolševický zmetek....učil si aj frica balkanca močiara sloptu ako kopec dalsich bolsevickych zmrdov
Andrej, Andrej | 13-04-2018 124130 | 13-04-2018 13:18:36
Ako učiteľ môžem zodpovedne prehlásiť, že v škole študentov učia, resp. vychovávajú k vlastenectvu. Učíme ich však aj kritickému mysleniu. Učíme ich rozmýšľať samostatne, učíme ich rozlíšiť pravdu od lži, ale pritom tiež dôverovať iným, aby raz fašisti nevyhrávali na Slovensku voľby. Lebo kto nikomu neverí a nevie si ani sám vyhodnotiť dostupné fakty, sa len ťažko niečo naučí. A to je asi prípad autora predchádzajúceho komentára.
Andrej, Andrej | 13-04-2018 12:41:30
nenechaj si vymývať rozum Sorošovými trolmi. Je očividné že je to jeho práca a vždy na to zneužíva študentov, lebo sú horúce hlavy a ľahko ovplyvniteľný. Neviem koľko máš rokov a či si dosť starý na to aby si dokázal posúdiť ako bolo pred 20 -25 rokmi ak máš menej ako 30 ľahko ťa môžu zmanipulovať, pretože nemôžeš porovnávať stačí im to len správne podať a si ich človek. Vôbec ti nie je divné, že revolúciu v 89 organizovali študenty? Aj minulý rok použili študentov proti Gorile o tom že o politike vedia študenty len povrchne svedčí aj rozhovor Davida Straku s redaktorkou. Bol organizátorom a pritom len povrchne dokázal odpovedať na jej otázky napríklad kto bol Baštrnák vedel len že je skorumpovaný ale keď sa ho pýtala prečo si myslí že je skorumpovaný a čo presnejšie o tom vie nemal šajnu ja si myslím že ako organizátor by sa mal detailnejšie zaujímať o to za čo bojuje. Lenže stačí rozdať zopár letákov navrhnúť aby toho či onoho politika zvrhli a idú na to. Nehovorím, že tá skorumpovanosť tu nie je, ale dajme si pozor aby sme za jedných nedosadili na ich miesta ešte horších. Apropo milí študenti ktorí ste vyslaní do ulíc učia vás v tej vašej škole aj niečo o tom aby ste milovali a chránili svoju vlasť? Učia vás aby ste boli hrdý na to že ste Slováci? Učia vás aby ste urobili všetko preto aby ste zviditeľnili v tom dobrom slova zmysle svoju vlasť? A ak už ani to nie, nie je vám ani trochu podozrivé že v takom veľkom počte zaplavujú Európu toľkí imigranti? Pozastavili stesa aspoň na chvíľu nad tým a pouvažovali, kto týchto imigrantov financuje? Pretože oni toľké peniaze na cestu nemôžu mať pretože ak je tam vojna, nemajú komu predať svoje nehnuteľnosti keďže všetci opúšťajú svoje domovy. Nie je vám divné prečo ich sem v takom veľkom počte posielajú, prečo im neotvorí brány USA, veď je majú oveľa väčšie územie oveľa viac voľnej zeme ktorá nie je zaľudnená tak len uvažujte, kto chce zničiť Európu, ale uvažujte rýchlo, aby raz vaše deti sa nemuseli za vás hanbiť a nenávidieť vás, že k vôli vám sa tu vo svojej vlasti nemôžu cítiť bezpečne Uvažujte skôr, než bude neskoro
pre andrej | 13-04-2018 12:34:54
Ty si živý príklad toho,ako sa ľudia idú hrať na spravodlivých a ani nevieš čo píšeš,len aby si niečím zaujal.Ale koho chceš zaujať?Vieš o tom,že to čo si napísal je na trestné stíhanie tvojej osoby?Ak by sa dotyčný do tohto tvojho chorého odkazu obul,tak budeš plakať ako malinké decko a cez slzy ti nebude rozumieť ani to ,že ty si vlastne ani nevedel o čom je reč a ty si to tak nemyslel.Ty si to len videl na webe.Dúfam že chodíš na protesty za slušné Slovensko.Typologicky si najvhodnejší kandidát.Pre teba sa v živote nič nezmení,nech je tam vo vláde hocikto.
andrej | 13-04-2018 11:06:31
proti kiskovy? carnogursky a 50-100 pro ruskych debilov to nestoji ani za zmienku.A neviem o tom ,ze by kiska spal so stetkou ktoru mu podstrcila talianska mafia a este by ju mal za radkynu ako Fyco.
pre raťafák.... | 13-04-2018 10:32:58
Ak to trocha sleduješ tak tu bol protest aj proti Kiskovi, lenže média podliehajúce Sorošovej chobotnice to nezverejnili, pretože Kiska je jeho pravá ruka, ktorá to tu vedie. Pre osvieženie pamäti niečo odpísané z transparentov, s ktorými protestujúci stáli pred parlamentom. \"Úžerník kiska odstúp!....Chceme zákon proti kolaborantom a vlastizradcom zo Sorošových nadácií, alincií a inštitútov operujúcich na Slovensku a podobne, lenže Soros potrebuje urobiť na Slovensku destibilizáciu rozoštvať ľudí proti sebe, aby ich tak mohol ľahšie ovládnúť a ako vidíme celkom sa mu to darí
ratafak plachta | 12-04-2018 21:16:20
občan: právo vyjadriť svoj názor formou demonštrácie majú v demokracií všetci, ale nečakaj že ho ludia budú vyjadrovať aj za teba...ak máš pocit že je treba zvolať protesty proti Kiskovi, máš na to plné právo, ale je nezmysel urážať ludí ktorí protestujú proti vláde, len za to že ty si myslíš že by mali protestovať aj proti prezidentovi...oni narozdiel od teba do tých ulíc vyšli aby svoj názor prezentovali, zatial čo ty len tukáš do klávesnice a čakáš, že za teba pôjde niekto protestovať...myslím že ak tu je niekto hlúpy, tak to nebudú tí študenti(a ono to vlastne vôbec nie sú len študenti)
havran | 12-04-2018 18:01:32
Tiborovi Gašparovi by mali zmerať hrúbku kože.Mne sa zdá,že ju má hrošiu.
tento drucker? | 12-04-2018 17:57:10
http://topky.sk/cl/100535/1702837/PRAVE-TERAZ-Minister-vnutra-Tomas-Drucker-skoncil-v-nemocnici
obcan | 12-04-2018 17:16:16
a co proti Kiskovi, preco hlupucky studenti nerobia pochody? Im je jedno ze voci prezidentovi su vedene trestne stihania a je podozrivy vo viacerych kauzach? to im nevadi, nehanbia sa ze takyto clovek je hlavou statu?
treba to tam vymeniť od základu | 12-04-2018 16:00:59
ak je polícia skorumpovaná treba ju vymeniť a čo proti justície sa pochody robiť nebudú? Predsa aj tá je skorumpovaná. Veď to poznáme polícia s nasadením vlastného života zatkne vraha podvodníka a kadejakých zločincov, ale sudca behom niekoľkých hodín takéhoto zločinca prepustí na slobodu ak čistiť tak poriadne, lebo nie len polícia je skorumpovaná

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign