Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

15.februára bude zasadať Mestské zastupiteľstvo

Iveta TóthováDátum09. 02. 2011 21:33:02TémaMestský úrad
24

P R I M Á T O R   M E S T A   S E R E Ď

 

zvoláva

v zmysle zákona č. 369/90 Zb. o obecnom zriadení

v znení neskorších zmien a doplnkov § 12 ods. 1

zasadnutie Mestského zastupiteľstva v Seredi na deň

 

 

15. február o 8.00 hod.,

do veľkej zasadačky Mestského úradu v Seredi.

Program:

1.     Otvorenie

2.     Voľba návrhovej komisie, mandátovej komisie, stanovenie overovateľov

3.     Informatívna správa o činnosti Mestského úradu a mesta Sereď  od ostatného zasadnutia Mestského zastupiteľstva v Seredi  / primátor mesta /    

4.     Interpelácie poslancov

5a.   Správa hlavnej kontrolórky o kontrole  plnenia uznesení MsZ

5b.   Správa  o  kontrole  vybavovaných sťažností fyzických a právnických osôb podaných  na mesto Sereď  v roku 2010

5c.   Správa o činnosti hlavnej kontrolórky za rok 2010

5d.   Správa z následnej finančnej kontroly vykonanej v rozpočtovej organicii ZŠ Fándlyho

5e.   Správa o výsledku kontroly v rozpočtovej organizácii MŠ Komenského 

5f.   Správa o kontrole projektovej dokumentácie za obdobie 2003-2010     / hlavná kontrolórka /

6.     Správa o podaných petíciách na Mestský úrad v Seredi za rok 2010  / zástupca primátora /

7.   Informatívna správa o príprave projektov / zástupca primátora /

8.  Návrh Štatútu mesta Sereď  / poverený prednosta MsÚ /

9.  Návrh Rokovacieho poriadku Mestského zastupiteľstva v Seredi  /  poverený prednosta MsÚ /

10.   Realizácia aktuálnych potrieb v oblastí investícií mesta Sereď / zástupca primátora /

11.   Okruh úkonov a činností zástupcu primátora  mesta Sereď na funkčné obdobi rokov 2010 – 2014 / primátor mesta /

12.   Žiadosti fyzických a právnických osôb  / ved. odd. správy majetku mesta /

13.  Návrh na delegovanie zástupcov mesta do DR MsBP Sereď  / zástupca primátora /

14.  Návrh na určenie delegovaných zástupcov mesta do školských rád   / ved. odd. ŠMaTK /

15. Návrh Zásad odmeňovania poslancov Mestského zastupiteľstva v Seredi  / poslanec MsZ /

16. Rôzne

 

a)      Ústna informácia o ukončení zmluvného vzťahu s firmou TECOM a spôsobe vysporiadania prenajatého majetku – primátor mesta

b)  Návrh úsekov miestnych komunikácií na rekonštrukciu a modernizáciu, výstavbu a rekonštrukciu parkovísk v roku 2011 – zástupca primátora

c)   Schválenie tajomníčok komisií MsZ, informácia o zmenách v komisiách a doplnenie členov komisií   – zástupca primátora

                            

 

 

 

 

 

                                                                                 Ing. Martin Tomčányi


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
anonym | 17-02-2011 08:09:12
Volič má pravdu, nikto nikomu nezávidí, ale ide o to, aby aj na pôde MsBP bola transparentnosť. Veď MsBP potrebuje pri údržbe,oprave, zatepľovaní domov mnohé činnosti a nikto nič nechce len, aby výbery uchádzačov o práce boli presne také ako majú byť. Nenadhodnotené o rozdaný bakšiš.
volič | 16-02-2011 23:37:37
možno ano...,možno nie...
Registrovaný Daniel Loffler Daniel Loffler | 16-02-2011 22:27:38
pre voliča: vidim to tak, ze v tom, v com Vy vidite problem a konflikt zaujmov, tak ja vidim vyhodu. Mozno vdaka tomu, ze poznam DR a mozno nie... Mimochodom, mate na svoje tvrdenia o otvarani obalok aj nejake dokazy = videli ste to aspon na vlastne oci, alebo Vam to len jedna pani povedala??? Zavist byva najhorsia vlastnost.
volič | 16-02-2011 19:37:57
:-)))anonym,ja si svojimi rukami a rozumom zarábam a možno dlhšie od vás a pritom nepotrebujem cicať MsU a ani MsBP a vaša teória ako to kde funguje je pravdepodobne z vašej skúsenosti a som rád že ste to pekne a priamo vysvetlili čitateľom ako to vlastne funguje.
anonym | 16-02-2011 19:15:27
Pán"volič",má veľmi negatívne skúsenosti,pravdepodobne bol účastníkom takého výberového,kde sa mu niečo neušlo...Alebo vyberali tak ako potrebovali.Ale bohužial nie všade to funguje a okrem toho cítiť veľmi silnú závisť s tých jeho postrehov.Pán "volič",skúste si zarobiť na život aj vlastnými rukami a rozumom,možno sa vám uľaví.
volič | 16-02-2011 18:36:28
Ano to by bolo tak ideálne, ale keby sa tie ponukové obálky vždy pred nimi aj otvárali.
anonym | 16-02-2011 16:54:02
Priatelia,výber dodavatela prác na práce,ktoré zastrešuje MsBP,vyberajú majitelia objektov,ktoré sa povedzme zateplujú..To znamená,že činosť v Dozornej rade nemá nič spoločné s ovplyvňovaním dodávateľa prác pre MsBP.
volič | 16-02-2011 14:47:06
Daniel nemám náladu a ani čas.Skúste si ešte raz prečítať moje diskusie a potom možno budete rozumieť a vedieť kde je problém .
Registrovaný Daniel Loffler Daniel Loffler | 16-02-2011 12:19:57
pre p. Veselickeho: pán Veselicky, ako Vas volic :) by som chcel poprosit, ci by sa nedali zasadnutia MsZ zverejnovat na internetovej stranke. Vratane hlasovania a ucasti na zasadnuti. Niektori, co pracujeme mimo Serede a nemame moznost byt na zasadnuti, mame napriek tomu zaujem sledovat dianie v meste. Teraz sa vsak dostavame k informaciam len tazko a vacsinou sprostredkovane.
Registrovaný Daniel Loffler Daniel Loffler | 16-02-2011 12:16:00
pre volič: nerozumiem, v com vidite konflikt zaujmov... sukromna firma podnikajuca v rovnakom segmente je podla mna skor vyhodou, lebo clovek z brandze (nie len stavba, ale aj ekonomika) ma asi najlepsie predpoklady sediet v DR MsBP. DR je "senat" viacerych ludi, ktori rozhoduju hlasovanim... Takze nerozumiem, v com je problem.
Registrovaný Daniel Loffler Daniel Loffler | 16-02-2011 12:14:56
pre anonym | 10-02-2011 22:05:39>> ak sa naucite pisat na pocitaci vsetkymi 10 prstami, zistite, ze pisat // je ovela jednoduchsie a rychlejsie, ako pisat ()... pritom to nikto a nic nezakazuje
občan | 16-02-2011 11:29:46
Je veľmi správne, že sme sa v diskusii dozvedeli, aké kroky mesto zamýšľa v nominovaní do DR, a tiež že diskusia poukázala na to, že občania môžu mať iný názor ako vedenie mesta. A v tomto je to správne, že zástupca mesta s občanmi na SOL komunikuje a oboznamuje ich s dianím na MÚ, aby aj občania, ktorí nie sú poslancami a nemotajú sa po MÚ vedeli čo sa v ich meste deje.
volič | 16-02-2011 09:19:05
A som rád že som mohol na to reagovať prostredníctvom OTVORENEJ DISKUSII v SOL
volič | 16-02-2011 09:14:24
Pán Veselický asi som nebol sám,ktorému sa ten váš návrh zdal ako nie moc šťastný a som rád že sa primátor rozhodol tak ako sa rozhodol a nie tak ako ste písali.Určite sa touto formou predišlo do budúcna možným rečiam a problémom.Verte,že som na to poukázal nie v zlom.Ale treba nalievať ľudom z čistého vínka aby ho potom aj čisté pili :-))
Registrovaný Marek Tóth Marek Tóth | 15-02-2011 21:35:02
Budúcnosť ukáže, či menovať poslanca a dodávateľa prác pre MsBP do orgánov MsBP bol vhodný krok alebo nie.
Čo sa týka podozrenia, nazvime to možno "predpojatosť"... v rozvinutých krajinách to stačí na abdikáciu z funkcie alebo demisiu. Nie preto, že by to zároveň znamenalo priznanie nejakej viny, ale z dôvodu zachovania si "dobrého mena", či určitého stupňa serióznosti. Príkladom je nedávna abdikácia člena senátu v USA po tom, čo sa na internete objavili fotky, na ktorých bol do pása holý a údajne chatoval s inými ženami. Povieme si, že je to jeho osobná vec - a hľa on abdikoval. Prečo? Aby si zachoval tvár a aspoň určitý stupeň dôveryhodnosti. Časom sa možno podobných gést dočkáme aj v našej krajine.
Registrovaný Ľubomír Veselický Ľubomír Veselický | 15-02-2011 20:08:36
Pán volič, rozumiem. Na obsah príslušných paragrafov Obchodného zákonníka, ktoré hovoria o činnosti DR obchodnej spoločnosti som neupozornil náhodou. Dozorná rada nie je výberovou komisiou, ktorá rozhoduje o tom, kto bude dodávateľom stavebných prác MsBP. V diskusii čítam, že každé podozrenie v budúcnosti môže vyvolať vlnu nevôle. Dovoľte otázku. Akú váhu má u Vás podozrenie? Muž, ktorý podozrieval svoju ženu z nevery, ju zabil. Pritom relevantný dôkaz nevery nemal. Podozrenie vyvolá vlnu nevôle. To je pravda. Použijem príklad. Členom DR sa stane veľmi dobrý priateľ konateľa spoločnosti.
Žiadny podnikateľ! Iba dobrý priateľ. Objektívne nik nemôže namietať možný konflikt záujmov. Ale stačí vysloviť podozrenie. A už je povesť nielen toho člena, ale celej DR v háji. Návrh na delegovanie bol poslancom daný na vedomie. MsZ ho neschvaľuje. Naša snaha o transparentnosť sa obracia proti nám. Primátor ako štatutár zriaďovateľa a Valné zhromaždenie spoločníkov v jednej osobe mohol pokojne rozhodnúť vo vlastnej právomoci a o doplnení DR mohol informovať iba ústne. Zmeny v DR by neboli zverejnené a debata o možnom konflikte záujmov by nevznikla. Napriek tomu si vravím, že zverejňovanie každého kroku predstaviteľov samosprávy je dôležité. Kto je podozrievavý a má záujem zistiť, či jeho podozrenie z konfliktu záujmov má reálne dôvody, má právo klásť otázky. Kladenie otázok je totiž vždy lepšie, ako anonymné podozrievanie.
volič | 15-02-2011 11:09:02
Trošku vám tu utiekla podstata môjho prvého článku.Samozrejme že som lokálpatriot pre domácich podnikateľov.Ale nie jedného,ktorý bude sedieť v dozornej rade mat vplyv nad rozhodovaním pre zákazku len pre jeho firmu.Toto je konflikt záujmu,deformácia trhu a samozrejme ceny.Toto je hlavný podstatný problém ! Ja nespochybňujem kvalitu práce jeho firmy.
sereďan | 15-02-2011 09:02:12
Anonym 15.02.o 6.31 - z Vášho príspevku som nepochopil, čo ste tým myslel, že ste zamestnanec a nezávidíte podnikateľom, pretože platia všetko za nás nepodnikateľov. Keď ste zamestnanec, potom zamestnávateľ platí za Vás odvody, tak potom čo platí podnikateľ za nepodnikateľov? Ale aby som ešte dopovedal, aj ja fandím sereďských firmám, pretože v prípade reklamácií ich ľahko nájdem a komunikácia nie je na dlhé lakte.
anonym | 15-02-2011 06:31:28
Priatelia,jednu podstanú a pre mňa najdôležitejšiu vec tu nikto nespomenul.Ja by som si vybral tak isto ako pán Veselický firmu zo Serede a to hlavne s toho dôvodu,že mám šancu v prípade závad firmu nájsť..Mám veľmi negatívne skúsenosti s firmami,ktoré boli cez poľné....Ale je tu dosť cítiť veľkú závisť voči našim firmám.Hádam si nemyslíte,že firmy,ktoré sú nie zo Serede majú niečo iné,krajšie,lepšie alebo viac kvalitné ako tie naše.Nieje to tak,len tie naše sú viditelnejšie a preto je šanca ich viac kritizovať a závidieť.Ja som tiež zamestnanec,ale nezávidím podnikatelom,hlavne v dnešnej dobe podnikať a platiť všetko za nás nepodnikatelov.A na záver jedna podstatná vec aj ja tuším,o ktorej firme je reč a poviem vám priatelia zamestnáva našich-seredských ľudí a prácu vykonávajú celkom slušnú,takže nazáviďme...
volič | 14-02-2011 08:17:01
občan tiež volič 13.02 o 21.38, je správne, že pán Veselický reaguje aj keď niekedy tá polemika nie je príjemná. Ale vidieť, že témam sa nebráni a občanom aj na SOL vysvetlí logiku a dôvody, ktoré mesto viedli k tomu či onomu kroku. Môj názor, že majiteľ sereďskej firmy s licenciou na zatepľovanie pokojne môže domy cez MsBP zatepľovať , ale členom dozornej rady predsa nemusí byť. Nemal by tých funkcií veľa: majiteľ firmy,poslanec, predseda alebo člen komisie pri MsZ, poprípade člen dočasnej komisie, člen dozornej rady MsBP?
občan tiež volič | 13-02-2011 21:38:21
pán Veselický, načo sa tu s nimi bavíte. nech si podajú námietky na výberové konanie a basta. ked Vranovič vyberal na základe výberového kanania dodávateľov, tak všetci tu rýpali že to nevyhrala seredská firma a teraz ked aj vyhrá seredská firma, ktorá sa zaoberá zateplovaním, tak aj to je zlé. Tu je samá závisť, nenávisť a krčmová politika.
volič | 13-02-2011 13:01:31
Pán Veselický,prosím vás už dosť, lebo sa naozaj dodatočne vyfackám a asi nebudem sám.Ten váš návrh je nešťastný a ďalej to už nechcem rozoberať.Stiahnite ho pokiaľ je čas.Beriem to tak,že kto niečo robí,tak občas môže urobiť aj chybný krok.Mám zato,že tento krok bol do kaluže,ale prosim vás nedržte tú nohu dlho v tej kaluži ,lebo ju zatlačíte až do blata, no a potom ta bota ostane dlho špinavá a ťažko sa čistí.Berte to odo mňa ako v dobrom a zatiaľ som ešte stále váš volič.
Registrovaný Ľubomír Veselický Ľubomír Veselický | 13-02-2011 10:20:05
Obchodný zákonník v paragrafoch 125, 127 - 140 určuje právomoci a kreovanie DR spoločnosti s ručením obmedzeným. Zakladateľom a jediným spoločníkom v tomto prípade je Mesto Sereď.
nájomník | 13-02-2011 10:03:46
Poslancov je 19, a preto nie je správne , aby v dozornej rade MsBP bol práve poslanec, majiteľ stavebnej firmy, ktorá zhodou okolností zatepľuje aj bytové domy mesta. Do dozornej rady je z čoho vyberať, nie ako v minulosti, členmi boli aj pracovníčky mesta-najväčšie "odborníčky" a preto dúfam, že tento raz návrh pôjde férový.
Ľubomír Veselický | 13-02-2011 08:36:11
Odpoveď anonymovi i občanovi. Páni! Súdiac podľa Vašich vyjadrení, ak si chceme zachovať dobrú reputáciu, tak zo strany mesta nesmie dostať objednávku žiadny domáci podnikateľ ani len na kilo kávy alebo príbor do jedálne MsÚ.
Pokiaľ MsBP s.r.o. Sereď hľadal dodávateľa na zateplenie bytového domu postupoval v zmysle zákona. Ak výberové konanie vyhrala domáca firma a Vy si myslíte, že to nebolo čisté, je to Váš názor. Ak svoje podozrenia považujete za argumenty, s tým ja nič nenarobím. O dodávateľovi prác ako členovi dozornej rady MsBP s.r.o Sereď bude rozprava. Stále hovorím, že je to iba návrh, nie rozhodnutie! O ponuke rovnakej kvality za podstatne nižšiu cenu musí každý rozumne uvažujúci investor vážne pochybovať. Kvalita dodávateľa prác zateplenia na ZŠ Fándlyho je jedna vec, projekt podľa ktorého postupovala vec druhá. Ešte odpoveď na poslednú otázku pána voliča. Zateplenie nášho rodinného domu som zveril firme, ktorá má na zatepľovanie domov licenciu, používa presne určené materiály (žiadne poľské riedke polystyrény), práce vykonala rýchlo, kvalitne a dvor po nich ostal čistý ako pred začatím prác. Vy dobre viete, ktorá firma to bola. Z kontextu Vašich slov to možno niekto pochopí aj tak, že za to zateplenie som navrhol pána poslanca na "teplé miesto v DR MsBP s.r.o. Sereď". Viem, že takto ste to nemysleli. Isté však je, že ak budem v budúcnosti potrebovať vykonanie hocakých stavebných prác, iného dodávateľa hľadať nebudem. Páni! Ďakujem Vám za korektnú diskusiu. Komunikácia je vždy o výmene názorov, hoci tieto nemusia byť vždy zhodné. Nemyslím, že som Vás presvedčil, napriek tomu si túto výmenu cením. Želám Vám pekný deň!
volič | 13-02-2011 00:00:27
Pán Veseliský ja nemám záujem o žiadnu zákazku, ja sa na to pozerám ako o možný konflikt záujmov a mať vplyv o budúcom možnom rozhodovaní.A to, že to tak bude ,je asi okrem vás, jasné pre každého.Obhajujete tu nie moc dobrý návrh.A teraz trochu logiky a matematiky, čo keď iná firma ponúka materiál podobnej kvality ale za podstatne nižšiu cenu a práve preto môže mať celkovú ponuku nižšiu.Na zateplenie ZŠ J.Fándlyho bol určitý koláč peňazí a čo keď si hneď ako prvý sadol za stôl náš poslanec a jeho projekcia a z toho koláča si odhryzol trochu väčšie peňažné sústo a takých tam bolo viac a proste na kvalitu muklov už neostalo.A na zaver jedna otázka.Pred časom tu niekto písal,že ste prerábali a tuším aj zateplovali domček,ale ja nezávidím ale sa chcem len informovať,ktorá firma vám to robila?
anonym | 12-02-2011 21:31:26
pán Veselický ...
mali by ste si uvedomiť aj s dalsimi panmi z radnice, ze kazde podozrenie v buducnosti moze vyvolat vlnu nevole. A uz len navrh poslanca - majitela stavebnej firmy, ktora vykonava prace pre MsBP ako clena dozornej rady vobec nepridava na doveryhodnosti noveho vedenia MsU. Taketo preslapy a chyby sa velmi tazko napravaju. A toto nie je prva vec (vid byvaleho "poslanca" p. Himpana) !!!
Kazite si reputaciu !
Registrovaný Ľubomír Veselický Ľubomír Veselický | 12-02-2011 18:59:23
Voličovi! Konflikt záujmov môže nastať kedykoľvek. Dozorná rada má svoje špecifické úlohy. Nie je výberovou komisiou. Ak máte vedomosť o tom, že práce, ktoré firma nášho poslanca vykonáva pre správcu bytového fondu MsBP s.r.o. Sereď, dostala po lobingu alebo nezákonným spôsobom, môžete využiť inštitút zákona o informáciach a opýtať sa priamo. Viete, podozrení a ohováraní je okolo nás hromada. Len tých preukázaných pochybení a korupčných konaní je stále akosi poriedko. To, čo je ako 13. bod rokovania MsZ v pozvánke je návrh. A ten môže i nemusí byť schválený. A teraz trochu logiky a matematiky. Domáce firmy majú vo výberových konaniach jednu veľkú výhodu. Žiadne, alebo iba minimálne náklady na dopravu svojich zamestnancov a techniky na miesto výstavby, či rekonštrukcie. To všetko za predpokladu, že všetci uchádzači v doklade výkaz - výmer použijú rovnako kvalitný materiál. Ak vo výberovom konaní ponúkne vzdialená firma nižšiu cenu, je to vždy na úkor kvality materiálu, alebo na úkor kvality vykonanej práce. Žiaľ pre domáceho pozorovateľa z informácie o tom, že výberové konanie vyhral domáci dodávateľ, vyplynie iba jedno. Je v tom lobing, klientelizmus a korupcia. Nuž a pre príklad najlacnejšieho vonkajšieho dodávateľa nemusíme chodiť ďaleko. Stačí sa pozrieť na kvalitu prác najnižšej cenovej ponuky na zateplenie ZŠ J.Fándlyho. Neľutujte, že ste sa za plentou pri voľbách nefackali. Každý deň chodím do práce s myšlienkou, že pre obyvateľov Serede ako jeden z tímu musím robiť iba to najlepšie. Možno Vás v budúcnosti o tom presvedčím.
volič | 11-02-2011 23:35:17
Pán Veselický,ja nezávidím, ale ten váš návrh nominanta do dozornej rady MsBP poslanca a jeho stavebná firma na zateplovanie.Výberové konania doteraz,škoda reči.Nemáte pocit,že môže nastať konflikt záujmu? Alebo chcete postaviť novú práčovňu na peniaze? Asi som bol ozaj moc naivný keď som vás volil a radšej som sa mal pri voľbách za tou plachtou vyfackať.
anonym | 11-02-2011 09:34:27
Zmenil by som plán kontrol HK-kontroly dokola to isté
anonym | 11-02-2011 08:58:54
pridal by som bod programu: vysporiadat sa s dochodcami, predcasnymi dochodcami a vysluhovymi dochodcami zamestnanymi na MsU ...
el nino | 11-02-2011 00:43:25
čo sa ti nepáči na lomítkach?
je presne definované aké zátvorky tam majú byť a že lomítka tam byť nesmú?
anonym | 10-02-2011 22:05:39
Ja by som pridal bod 0 - prepustit tu pani, co namiesto normalnych zatvoriek () pouziva tie komunisticke z pisacieho stroja //
anonym | 10-02-2011 16:42:00
Je vidieť, že nové vedenie mesta je aktívnejšie, menia sa zastaré materiály Štatút mesta, Rokovací poriadok MsZ, Odmeňovanie poslancov,okruh činnosti zástupcu primátora, ale aj iné roboty- na Cukrovarskej sa vyspravil odtok vody pred novinovým stánkom, už dnes vieme zo SOL ktoré cesty sa budú opravovať,parkoviská, konštatujem, že pre mesto konečne nastala zmena k lepšiemu, živšiemu.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign