Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

15 minútová štatistika

Iveta Tóthová Dátum28. 04. 2010 21:50:03TémaKRIMI správy
Jedno miesto - 15 minút - a výsledok ? ----------- Vysvetlenie : Už sa tu viackrát objavil článok o tranzitujúcich kamionoch cez naše mesto. Dnes cestou z práce som na cca 15 minút zaparkovala na jednom mieste a odfotografovala každé auto, čo sa chce vyhnúť plateniu mýta. No a ten výsledok ? Posúďte sami : ----------- Z dôvodu reklamy, boli nápisy na návesoch rozmazané.

Fotogaléria k článku:





Zobraziť všetky fotografie


















Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
tttttt | 05-05-2010 15:13:09
tajomna, dajme kamionom kridla, "redbull ta nauci lietat" ;-) , ale i tak je nutne hladat pricinu a nie dosledok, tak isto ako aj u chorob...vsetci sa brania
tajomná. | 05-05-2010 14:26:11
tttttt - ale aké budú tie cesty po lete, keď bude asfalt mäkký a budú sa po nich premávať kamiony jedna radosť ? A kto zaplatí opravu , ak sa vôbec opravovať budú ? My všetcia, z našich daní.
ttttttttt | 05-05-2010 14:12:22
naozaj si myslite, ze od kedy plati drahsie myto, tak od tej doby kamiony rozbili cesty? myslim, ze nie...tie cesty su rozflakane uz davno pred tym....
anonym | 03-05-2010 18:02:50
nuz ocividne sa im to oplati, ked tak prechadzaju. Takych usekov na svojej trase maju iste viac, nielen Sered a korunka ku korunke...(vlastne cent ku centu)
anonym | 03-05-2010 09:07:16
...ak uvažujeme o tranzite TT-NR, SC-NR alebo naopak, tak tranzitujúci kamión s piatimi nápravami ušetrí prejazdom cez Sereď cca 0,60,-€ na 3 km (asi 0,20,-€ na 1 km). Tie 3 km preto, že R1 je spoplatnená celá, "stará bratislavská" tiež a zadara má ten tranzitujúci kamión zhruba úsek Sereď Šintava, od Šintavy po Šoporňu je to spoplatnené tiež. Takže asi tak. Oplatí sa to tým dopravcom???... ušetrená suma vzhľadom k času, ktorý startia prejazdom cez Sereď???...pekný deň, Dano!
pre pana Kloknera | 03-05-2010 07:54:11
*yes* *yes* *yes*
Peter Klokner | 02-05-2010 20:45:48
Podľa mňa ten článok iba konštatuje to, čo mali vedieť tvorcovia myšlienky mýtneho systému už minulý rok. Dôsledok nekompetentnosti kdejakých čuráčikov v kanceláriách je vidno dnes a denne v obciach, súbežných so spoplatnenými komunikáciami. Ale nebuďme prehnane kritickí. Priamo z úst ministra Vážneho predsa zaznelo jednoznačné konštatovanie: "zavedenie mýtneho systému prebehlo E X C E L E N T N E". Koaliční voliči by si mali okamžite vstúpiť do svedomia a prestať reptať, lebo tým dehonestujú úspechy "svojich". Kydať môžeme iba my "modráci" či iní "podvraťáci" :-) Je naozaj divné, prečo si v tej eufórii nikto neuvedomil, že dobrovoľne bude jazdiť po drahých a spoplatnených cestách iba chmuľo ?!?!?! Názorná ukážka deficitu odborníkov. Holt nemá každý v rodine toľko absolventov VŠDaS a podobne erudovaných kamarátov či spolužiakov :-) Ak teda chceme nadávať na prepravcov za obchádzanie spoplatnených úsekov, musíme jedným dychom nadávať na každého, kto pocestuje do Nitry namiesto po R1-ke cez Patu a Zálužie. Princíp a dôvod sú u oboch identické. Svoju nevôľu treba teda láskavo smerovať tam, kde sa nezmyselnosť vyplodila. Podobné odporúčania som dal skupine mudrlantov v istom pohostinstve pri Hlohovci. Argumentovali ale skvostne. To sa tak pripravilo ešte za toho "cigáňa zlodejského" :-) K tomu sa dá iba dodať: EXCELENTNÉ :-)
Pre všetkých | 02-05-2010 09:27:49
Supermarkety a obchody v centre nezásobujú ťahače s návesom!!!!! Ťahače zásobujú firmy, ktoré ale nie sú v centre. A takisto nejdú z okolitých dedín. Firiem, ktoré zásobujú takéto ťahače je v Seredi len pár. Vysvetlite mi teda, Vy čo tu osočujete pani Ivetku, čo a odkiaľ zásobuje plachtový kamión idúci od Hlohovca smerom do centra. Ak ide ťahač od Hlohovca, tak by mal použiť diaľnicu. Nadíde si pár km (myslím 10), ale nebude rušiť ľudí a ničiť cestu II. triedy. Osobne by som postavil pred vjazdom do Serede hliadku, ktorá by skontrolovala miesta nakládok a vykládok kamiónovej dopravy... Nie pokutovať, len skontrolovať. Spraviť štatistiku a následne by sa mohlo v tejto veci konať. Ale naše mesto v tomto nechce konať. Uznajte... Trnavská ulica je zaťažená všetkými kamiónmi, ktoré idú do a zo Serede smer Trnava. Prečo nie je spravený vjazd a výjazd pri Milexe? Hlavne že na majer sú 3 mosty... Trnavská by potom mohla mať kľudne zákaz pre vozidlá nad 3,5 tony a to od Pečivární až po koniec Serede. Mimochodom - ak idete od trnavy, tak výjazd je označený ako Sereď 500m, pritom sa tam na Sereď odbočiť nedá.
Miloš Majko | 01-05-2010 00:59:07
To, ze cez obce a mesta tranzituje nasobkami viacej kamionov ako pred zavedenim myta nie je dohad, ale fakt vychadzajuci nielen z vizualneho pozorovania ale aj zo statistik. Tymi sa riadia aj VUC. To ze jeden kamion znici cestu ako 10 000 aut nie je rozpravka, ale vypocet. Cesty nizsich tried nie su skutocne stavane na taketo zataze. Nicenie ciest sa naplno ukaze o par tyzdnov, ked teploty stupnu a asfalt bude horuci a makky. Vzniknu kolaje, z ktorych auto z mensimi kolesami bude mat problem vybocit. Ked naprsi, tak bude po cestach nebezpecne jazdit. Ziadam diskutujucich, aby sa spravali slusne. Dakujem.
Robo | 01-05-2010 00:31:29
A je spoplatneny aj usek Sered Surovce Trnava? Sered Surovce Hlohovec? Sered Galanta?
pre FAKTY 30-04-2010 21:18 | 30-04-2010 23:31:06
Sereď nemusia zásobovať iba kamióny s evidenčným číslo GA-..... Podľa evidenčných čísiel nezistíš nič. Uvažuj trochu.
anonym | 30-04-2010 21:35:09
ke vidis evidenčne cilsa ? *loony* *loony* *loony* *loony* *loony* *loony* *loony* *loony* *loony* *loony* *loony* *loony* *loony* *loony* *loony* *loony* *loony* *loony* *loony* *loony* *loony* *loony*
FAKTY | 30-04-2010 21:18:33
Všetkým ktorý kritizuju Ivetu.Všimli ste si aj evidenčné čísla?90perc.nákladakov nemá zo Seredou nič spoločné.Jednoducho chcu ušetriť.Ja sa pýtam je to správne na ukor obyvatelov postihnutých obcí?Komu kamiony nevadia,nech sa prejde smerom Sered -Sulekovo.Uvidí v akom stave je cesta, čo taký preťažený kamion dokáže.Kto má nakládku,alebo vykládku v Seredi,nech si tam kludne zájde.no drvivá večšina chce jednoducho šetriť.Zničia sa cesty 2 triedy.Tie patria pod VUC.kto zaplatí opravu?Nemohlo by VUC konať?
Iveta Tóthová | 30-04-2010 16:28:43
tttttt... nepotykali sme si a poprosím, aby ste písal slušne. OK uznávam , možno som nemala napísať, že som odfotografovala každé auto, čo sa snažilo vyhnúť plateniu mýta. Možno som mala napísať, že som odfotografovala každé auto, čo cez tú cestu prešlo. Dávam do pozornosti, že sa jednalo o 15 minút. To nebol celý deň. A čo sa týka zásobovania obchodov, musíme si uvedomiť, že je kríza. Niekedy sa obchody s takýmito kamionmi zásobovali 3x do týždňa. Teraz možno stačí len raz. Skúste sa niekedy postaviť napr. k Altisu a uvidíte to množstvo kamionov, čo tade chodí a aké je to tam vzhľadom k úzkej ceste nebezpečné. Som vari sama, čo toto vidí ? Ak som s týmto článkom a fotografiami niekomu neulahodila, tak prepáčte.
tttttttttttt | 30-04-2010 14:09:32
iveta....najprv si daj dokopy vsetkych 5 vo svojej hlave a potom nieco napis...su to povacsine soferi, ktory tu bud vykladaju, nakladaju, tiez aj miestni a musia niekde robit tiez i povinnu pauzu (AETR)...a Tranzit cez Sered, a preco? Co usetri? ked mas cestu Sintava-Soporna spoplatnenu nad 3,5t?
anonym | 02-05-2010 12:46:02
supermarkety nezasobuju tahace s navesom???? to si potom asi este nebol pred lidlom alebo z boku pri kauflande potom by si si to asi vsimol. a to ci uz v zvysenom pocte chodia cez mesto ja sa im ani necudujem, ano o to viacej sa nicia cesty to je pravda ale to myto je neskutocne vysoke a cele predrazene. Kamiony maju vysoke myto ale oni si to zase premietnu do nakladov a v konecnom dosledku to zaplatia iba zase ludia. No co uz zvolili sme si socialnu vladu takze by sme sa nemali stazovavat ale vlasne im byt vdacny tak hlavy hore :-P :-P
Marek Olša | 30-04-2010 08:02:14
digi ty si si ešte neuvedomil podstatu tíchto novín? Tak proste prestan osočovať autorov článkov, možno raz ty budeš jednim z nich a každý si tu bude čítať tvoje "trápne" články.
pre digi | 30-04-2010 08:01:36
a doteraz sa nemuselo v Seredi zasobovat? Az po zriadeni myta sa prudko zvysilo zasobovanie v Seredi? Co takto zmenit nick digi na dego *loony*
m | 30-04-2010 00:09:12
digi suhlasim z podstaou veci ale trosku jemnejsie by som to popisal..bezne zasobuju nakladne auta s navesmi supermarkety a je tu mnoho firiem o ktorych sa vam ani nezda ze tam chodia nakladne auta tak tu nepolemizujte..je to normalna vec..a zas az tak vela kamionov nebude zchadzat z latenych usekov aby sa pretackali po hnusnej seredi..ked sa ludom nepaci nech daju podnet na mesto a to nech vydranka u policajtov zmenu v dopravnom znaceny.. *loony*
digi | 29-04-2010 22:17:43
dalsi trapny clanok kde si autor neuvedomil ze kamiony zasobuju nase mesto a ze nosia tovar do okolitych dedin atd atd... proste a jednoducho autor nerozmyslal a asi ma vela casu ked foti blbosti *loony* ps: komu praska dom tak ho ma nahovno postaveny. alebo mi tu chce niekto tvrdit ze vsetky domy popri cestach su popraskane ? *loony* ked sa v seredi zvysil pocet kamionov tak mozno o 10 percent.nic viac. jednoducho ste precitlively a mate velke oci :-D ps2: zaujimalo by ma kde autor zobral 100 percentnu istotu ze kazde auto na foto sa chcelo vyhnut plateniu myta.... jednoducho KLAMSTVO
JA | 29-04-2010 21:47:15
problémy s dopravou má Trnava a nie úbohá ani nie 20 000 Sereďka prosím vás zobuďte sa a nebuďte takí krátkozrakí. Áno sú tu určité problémy s cestnou dopravou ale myslím že sereď má oveľa vážnejšie problémy ktorými sa treba zaoberať.
2 OM | 29-04-2010 17:56:56
Myslím, že ZIPP a štrkáreň ťažko budú nakladať kamióny s plachtou... Malé autá môžu byť zásobovacie, ale veľký kamión určite nie!!!
Iveta Tóthová | 29-04-2010 17:28:47
Za tie rovnaké fotky sa ospravedlňujem, vkladala som ich po jednom a asi som ju vložila dvakrát. A ako som napísala, bola to malá štatistika. Úsudok nech si spraví každý sám .
OM | 29-04-2010 16:18:29
Pre ddd - iq hupacieho kona máš asi Ty,/ulicy/. Iveta o čo sa Vám jedná.Aby bolo čím viac odfotených aut,4 a posledná fotka sú tie isté.Kade majú ísť autá zo štrkárne v Šurovciach a zo ZIPPky na Nitru,Galantu. Uverejnené nekorektné a nepravdivé senzácie viac škodia ako pomáhajú veci.Tým chcem povedať, že problém s obchádzaním mýta, prejazdom cez Sereď tu skutočne je!
JA | 29-04-2010 15:50:28
kamióny zo zipp budú chodť vždy veď ako sa majú dostať z mesta??? musia prejsť bez ohľadu na mýto!!! ste smiešny. a preháňate. cez mesto vôbec nechodí toľko kamiónov, ste len moc citlivý. skús chvíľu bývať v BA a potom Ti bude sereď tichá ako pena *yes*
občan | 29-04-2010 15:47:27
Tu nejde o počítanie kamionov, tu ide o poukázanie na fakt, že počet kamionov, ktoré šetria na mýte a len prechádzajú našim mesto sa zvyšil, čím je ohrozená bezpečnosť na cestách, zvýšený hluk a v neposlednom rade poškodzovanie ciest našeho mesta. No zatiaľ náš magistrát je k tejto situácii ľahostajný. Možno konštatovať, že financie vynaložené pred pár rokmi na dobudovanie obchovatu boli zbytočné, keď v tomto období po tomto obchovate ide len ten kamionista, ktorý sa pozabudne a neodbočí do Serede.
niko | 29-04-2010 15:10:28
a ja dam do pozornosti kamery na sered online- komu sa chce a ma cas, nech pocita kamiony ... ;-) ;-) ;-)
občan | 29-04-2010 13:56:07
pre jasne-doporučujem odfotiť súčasný stav domu, lebo ked si budete za nejaký čas sťažovať na úrade u kompetentných ľudí, že Vám pre tranzitujúce kamióny padá dom na hlavu, tak aby ste nedopadol ako ja -Pri kladení zámkovej dlažby na Cukrovarskej ulici mi skoro zbúrali plot. Pri tomto konštatovaní na našom skvelom úrade mi bolo povedané, že je potrebné predložiť fotodokumentáciu. Tak radím už do predu.
ddd | 29-04-2010 13:18:56
PRE JA---Podla toho co pises tak je urcite jasne ze mas iq hupajuceho kona ktomu urcite sam soferujes alebo vlastnis kamion.Byvam na Cepenskej ulicy a je to zo dna na den horsie kamion sa strieda s kamionom pri najazde na kanalovy poklop je to ohlusujuci hluk hlavne v noci hlavne ked prejde kamion zo ZIPP stymy betonovymi vystuzami tak je to super mohol by sa uz konecne niekto kompetentny zamisliet a nie len sediet na poslaneckom miestecku ale konat.Okolo Serede je obchvat tak neviem preco vsetky kamiony smerujuce od Nitry do Trnavy a naopak premavaju cez centrum a pokracuju cez Cepen Surovce Zavar a tam znova vybehnu na dialnicu kto ma nieco v hlave vie si spocitat kolko usetria to myto bolo dobre nastavene preto strajkovali aby si mohli schadzat a vychadzat hocikde kde sa len da stacilo by tam dat policajnu hliadku a zastavovat kazdy kamion co zide z dialnice aked nema cielovu stanicu Sered tak hned sankciovat bolo by to jednoduche a ucinne len to by niekto musel chciet
jasne | 29-04-2010 12:16:33
zabudol som podotknut, ze nam vdaka kamionom praska dom a neviem, kto za par rokov zaplati tie opravy.... *headbang*
občan | 29-04-2010 12:01:48
Bývam na Cukrovarskej ulici a od zavedenia mýta počet kamionov prechádzajúcich po tejto ulici je päťnásombý a to nepreháňam. Nielenže sa tade premávajú 24 hodín denne, aby ušetrili na mýte ale ani nedodržujú predpísanú rýchlosť. V nočných hodinách mám pocit že žijem vedľa pretekárskej dráhy. A mimochodom v nočných hodinách určite nikoho nezásobujú. Pár krát sa mi stalo, že som z Trnavy pokračovala po diaľnici do Nitry, kamion odbočil do Serede a po pár kilometroch som ho opäť stretla na tej istej diaľnici ,z ktorej odbočil a prefrčal po našich aj tak biednych komunikáciách. No predstavitelia mesta, ktorí by mali chrániť záujmy spoluobčanov, asi nemajú ten dojem, že to treba riešiť, až pokiaľ sa nestanú dopravné nehody zapríčinené zvýšenou premávkou náklaďákov a cesty neostanú ako tankodrom.
jasne | 29-04-2010 11:08:36
JA o 22:29:::::.....nechcem rypat ale kedy si videl tatrovku s navesom zasobovat hocikoho v seredi? kedy si videl 12metrovy kamion zasobovat v seredi? kedy si videl kamion s betonovymi hovadinami zo zipky zasobovat niekoho v seredi? len tak do zahradky si ukladas 12 metrove betonove kvadre? :-D byvam na ulici SNP, mam podkrovie, som vzdialeny od ulice asi tak cca 20 metrov, mam normalnu postel a ked v noci a nad ranom chodia kamiony, tak sa mi trase cele podkrovie, a cela postel nadskakuje...a nehovorim o tom, ze ide leto a chcem mat trocha cerstveho vzduchu v izbe, tak si otvorim okno...co budem pocut? kamiony.....wooooow....cista haluz, ze? :-D ale tak preco by to riesilo mesto? preco by sa snazili nieco vymysliet?
JA | 28-04-2010 22:47:35
v skutočnosti je to tak že naša úbohá seredská doprava znesie aj oveľa viac kamiónov :-D veď u nás ide za sebou 5 áut a to je akože kolóna :-D mne kamióny nevadia len nech chodia pomaly.
Iveta Tóthová | 28-04-2010 22:38:56
JA - no možné to je, ja som za nimi neutekala ;-) ... Ja som dokonca tiež myslela na to, na čo vy. Napr. išlo auto z jednej známej firmy na nealkoh. nápoje , tak to auto som necvakla, lebo viem, že išlo zásobovať. Ale nebuďme naivný. Vieme, ako to je v skutočnosti. Mimochodom, toto bola len štatistika, koľko ich cez tú cestu prešlo.
JA | 28-04-2010 22:29:34
to ešte neznamená že nešli zásobovať naše mesto :-P ja bývam pri čepenskej a nevšimol som si že by cez mesto chodilo viac kamiónov ako doteraz. cez mesto vždy chodili a chodiť budú, hlavne po čepenskej a šulekovskej 120km/h ako na diaľnici a v noci aj s diaľkovými svetlometmi a to aj osobné autá ;-)
Robo | 02-05-2010 14:03:18
Ved to.Vlada a im blizka firma si napakuju rozpocet a vacek a to ze to vysoke mito navysi ceny vsetkych tovarov a ze v konecnom dosledku to zaplatime len my obycajni ludia, to asi ich nezaujima.

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign