Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

12 občanov prijíma výzvu poslanca Sidora

Pred nedávnom poslanec  MsZ  Ing. Marián Sidor, CSc, vo svojom príspevku na  SOL pod článkom týkajúcim sa odmien pre poslancov a hlavnú kontrolórku  vyhlásil nasledovné:

Ing. Marián Sidor, CSc. | 01-01-2014 18:16:18 |

Zdravím ťa Miloš
Želám Tebe a všetkým čitateľom a prispievateľom tvojho média všetko najlepšie do nového roku.
Ospravedlňujem sa, že som nezverejnil moje stanovisko okamžite po mojom telefonáte s tebou, ale dôvodom boli Vianoce a tato téma sa mi k nim nehodila. Preto robím tak až teraz.
Po prečitaní väčšiny anonymných príspevkov som dospel k názoru, že jedinou dôstojnou formou ako reagovať na desiatky anonymných prispievateľov je uskutočniť stretnutie pred tvojou kamerou za účasti všetkých dotknutých osôb zo strany MU Sereď.
Rád takéto stretnutie zorganizujem a to hlavne preto, aby sme prezentovali pred občanmi ktorí sledujú tvoje médium, že vieme obhájiť naše stanovisko k tejto kauze.
Dôvod prečo nikto z dotknutých nereagoval na príspevky od anonymov je práve to , že tie príspevky sú anonymné.
Nerozumiem prečo občan ktorý vysloví podľa svojho názoru správny názor sa nemôže podpísať svojim menom. Podpísaný názor má plnú vážnosť a podľa môjho názoru je nedôstojné anonymne kritizovať iného.
Z tohto dôvodu si dovolím mať jednu požiadavku k zorganizovaniu stretnutia .
Prosím aby sa aspoň desať z anonymných prispievateľov vopred písomne prihlásilo na toto stretnutie lebo je organizované hlavne z ich podnetu.
Zároveň chcem, aby uviedli pod svoj anonym aj svoje plné meno – to je moja prosba .
Uvítal by som , aby sa hlavne prihlásili tí prispievatelia ktorých názory sa pravidelne objavujú vo všetkých kritických príspevkoch . Rád by som sa s nimi stretol osobne.
Verím že moja požiadavka je logická a pochopiteľná aj z toho dôvodu, že chceme diskutovať hlavne s občanmi ktorí sa vyjadrovali anonymne najkritickejšie.
Dúfam že sa nestane, že žiaden z anonymných prispievateľov na toto stretnutie nepríde.

Marián Sidor

Telefonicky ma kontaktovalo veľa občanov, ktorí  akosi nechápali podmienky, za ktorých je volený poslanec ochotný s nimi  komunikovať, no 12 z nich sa vyjadrilo, že majú záujem do diskusie s poslancami pred kameru prísť.

Preto týmto  pána Mariána Sidora  vyzývam, aby splnil svoj občanom verejne daný sľub a dohodol s nami termín, na ktorý diskusiu s občanmi ohlásime verejnosti. Osobne dúfam, že sa jej zúčastní oveľa viac ľudí, ako tých 12, ktorí svoju účasť prisľúbili.

Marián verím, že zorganizuješ stretnutie aspoň 12 poslancov  MsZ, aby občania, obyvatelia mesta a voliči dostali korektné informácie o veciach, na ktoré majú nielen morálne ale aj zákonne právo.

Ďakujem.

 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-01-2014 12:45:06
Ziadne identifikovanie obcanov a diskutujucich na SOL sa NEKONA a konat nebude! Identifikovat sa moze kazdy diskutujuci podla svojho vlastneho uvazenia a vylucne SAM.

Akekolvek poziadavky zo strany poslancov ci vedenia mesta v tomto smere su smiesne, primitivne a ponizujuce. Nie vsak pre diskutujucich, ale tych, ktori to pozaduju.

Sme v stadiu, kedy na SOL je najkultivovanejsia diskusia zo vsetkych medii a to bez registracie a uplne anonymne. Je to vysldok systematickej a niekolko rocnej komunikacie s citatelmi a diskutujucimi. Vysvetlovanim potreby ceivilizovanej komunikaccie sme dosiahli to, comu som vele krat neveril ani ja sam. Sem - tam to kazia prispevky smerujuce z uradu, ktorych po rusnych jarnych mesiacoch tiez ubudlo. Tieto prispevky su o to smutnejsie, lebo su de facto platene z nasich dani.

Voleni zastupcovia obcanov by si mali (nemusia) uvedomit, ze ONI SU ZO ZAKONA POVINNI ODPOVEDAT na otazky obcanov a obcania nemaju v zakone stanovene formy, ako sa musia pytat.

Budeme intenzivne sledovat celu kauzu a urcite ju nenechame zaspat. Dokazy su totiz jednoznacne - ani jedna odmena nebola na rokovani MsZ NIJAKO ZDOVODNENA a podlozena faktami potvrdzujucimi opravnenost vyplatenia odmien.
Nejedna sa o sukromnu firmu, i ked vacsina poslancov uz dlhsie jedna tak, akoby bola.

Ide o verejne financie a OBCAN MA PRAVO ZO ZAKONA na vysvetlenie preco a kam ich voleni zastupcovia davaju.

Marian, dovolim si pripomenut Ti Tvoj vyrok z diskusie:

"Po prečitaní väčšiny anonymných príspevkov som dospel k názoru, že jedinou dôstojnou formou ako reagovať na desiatky anonymných prispievateľov je uskutočniť stretnutie pred tvojou kamerou za účasti všetkých dotknutých osôb zo strany MU Sereď.
Rád takéto stretnutie zorganizujem a to hlavne preto, aby sme prezentovali pred občanmi ktorí sledujú tvoje médium, že vieme obhájiť naše stanovisko k tejto kauze."

My obcania sme za dostojnu formu obhajoby a preto cakame, kedy navrhnes akceptovateny termin, ktory nasledne zverejnime.

Ubezpecujem Ta, ze to nemame dovod robit rpe samotne medium - niekolko ludi zo SOL sa totiz bude znovu (tak ako uz 6 rokov) poskladat svojou pracou a niekto aj finance na to, aby ste Vy poslanci svoje vyjadrenia prostrednictvom media mohli prezentovat verejnosti.

Je to sluzba nas dar demokracii a slobode slova, pre ktoru som SOL zalozil a nevymenil ani za ponuky, ktore som od Vas, poslancov MsZ a vedenia mesta dostal.

Poznas ma dostatocne dobre na to (a po svojej snahe aj medium) aby si vedel posudit moje slova. Su jednoducho veci, od ktorych neustupim ani ja a ani ostatni tvorcovia SOL.
Robo Horvath :( | 12-01-2014 12:06:32
Cudujem sa ze sa vedenie mesta neponaucilo z vlastnej blbosti co sa tu opät snazia presadit cez poslanca Sidora. Ved sa pozrite ako dopadla fraška nazvana " stretnutie podnikatelov s vedenim mesta". To bol identicky scenar co tu navrhuje Sidor takze predpokladam ze to bude z jednej hlavy. Nestacilo to zosmiesnenie sa? Prave za tento sposob co ste zvolili vas podnikatelia maju plne zuby a totalne odignorovali to vase stretnutie. Lebo ste im chceli nanutit vas program a pocuvanie žvástov ktorym uz asi ani sami neverite. Kde sa obyvatelia a podnikatelia docitaju aky bol zaver a vysledok tohoto stretnutia? Nikde, lebo to cele stretnutie dopadlo len ako fraška a naposmech to cele odislo bez akehokolvek pozitivneho vysledku pre podnikatelov v nasom meste do zabudnutia.
Pan Sidor o toto sa zaujimajte a nie oto ze kto je Robo Horvath a dalsi kto sem slusne a vecne prispievaju.
anonym | 12-01-2014 09:39:55
Ja by som navrhoval, aby páni poslanci zaviedli identifikovanie sa aj tých občanov, ktorí chodia na rokovania mestského zastupiteľstva. Síce tiež sprostosť, ale nech už je to rovnaké vždy pri stretnutí POSLANEC - OBČAN ☺
ano anonym | 12-01-2014 00:13:10
čo takto to dať do celoslovenských novin TV, tam to bude kukať anonymov že až, či potom treba sa ukazať aj keď meno je neznáme, (ja napríklad sa neukážem a nepodpíšem he-he) ja som občan (ako ostatný) a nerobím sa kto to bol a tam rozdiel je tam moje aj vaše pravo, tak teraz čo? (tento prístup vaš je podozrivý) ale nič v zlom...
anonym | 11-01-2014 20:22:51
Pán Sidor srdnato bráni odmenu, ktorá mala byť riadne zdôvodnená aj v zmysle zákona, nielen hodená do pľacu od brucha.A ešte má odvahu útočiť na prispievatešov SOL.
Divím sa, že sa tak sám podcenil.
pre p Sidora | 11-01-2014 19:49:07
Pán Sidor, Vy ste naozaj veľký srandista.
Peter pre p.Sidor | 11-01-2014 17:52:57
Dúfam,že nemienite kandidovať aj v budúcich voľbách!Máte vysokú školu a neviete si uvedomiť,že takéto správanie a arogancia Vám nemôže pomôcť a správanie na takejto úrovni je len krátkodobého charakteru hlavne v politike?Máte voličov za hlupákov a veríte že Vás budú voliť zasa?Stará dobrá pravda zasa vyšla na svetlo sveta,že ten kto je múdry nemusí byť automaticky inteligentný!Bol ste na vojenčine?Tam boli dve skupiny ľudí a to šajba medzi hovnami a hovno medzi šajbami!Kam by ste sa zaradil?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-01-2014 17:45:19
celkom červený | 11-01-2014 17:40:48 | - najbezpecnejsie (za odposluch nerucim) je moj mobil, e-mail: majko@majko.sk

Je mozne dohodnut osobne stretnutie - stretam sa s desiatkami ludi, nik Vas nebude spajat s nickom.
celkom červený | 11-01-2014 17:40:48
Pán Majko, je nejaký spôsob ako Vám oznámiť moje meno? Aby som bol zaradený k tímu diskutujúcich. Pre kandidáta vied mám jediný odkaz. Na moju položenú otázku bude musieť on sám odpovedať.Zachráni ho len výhovorka, že sa jedná on odbornú otázku. Nevadí, ja ju dokážem v pohode preformulovať. Veľmi sa na tú verejnú diskusiu teším. Dúfam , že aj pán poslanec.Toto je predsa jediná šanca, ako môže poslanec dokázať, že je hoden svojho postu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-01-2014 17:17:17
Videa archivujeme aj v nezostrihanej podobe, teda surovy material. Ide to o tisice GB dat, no nikdy nik nemoze pocitat s tym, ze by sme nevedeli dokazt to, co vidite na obraze alebo citate v mediu.
Obcan | 11-01-2014 16:56:25
Naco potrebuje vediet niekto otázky dopredu ak nemá co skrývat ?!
Jedina hrozba pre ktoru nechcu (aj to len naozaj vysokopostaveny politici)odpovedat bez dopredu zverejnenych otazok je hrozba ze dane video sa da zostrihat tak jako to komu vyhovuje.
Ale v Seredi ?
Tak to uz si niektori o sebe naozaj namyslaju (ale len namyslaju) ze nieco znamenaju.
Tu ale p.Majko dava nezostrihane videa kde nic také nehrozi.
Potom sa da poziadavka vysvetlit aj inak-ako nadradenost a nadutost nad ,,obycajnou luzou,,
Ako bolo pisane-taketo praktiky mali niektori 25 a viac rokov dozadu.
Praci cest,sudruhovia.
Robo Horvath :) | 11-01-2014 15:40:49
Pre:marian sidor | 11-01-2014 12:08:46
Vidim ze vam lezim v zaludku aj ked netusim preco. Priznam sa ze uz som za tie roky, aj ked uz nie som najmladsi, zazil vselico, ale toto vase vyjadrenie a poziadavka ma dala do kolien od smiechu ale zaroven sa mi pozastavuje rozum ze kam az sme sa to dostali v tomto meste. Priznam sa ze moje vzdelanie je len stredoskolske co je skoro nic oproti vasemu, ale za tento spôsob a podmienovanie si vlastnej komunikacie kde by ste si chceli obhajit vase rozhodnutia su pre mna nepochopitelne.
Treba pochopit jedno a sice, ze mna vasa obhajoba na tie vase niektore rozhodnutia urcite nepresvedcia o spravnosti vaseho konania. Verte ze ja to nepotrebujem vediet a ja som trosku v obraze, ale treba si uvedomit ze to budete vysvetlovat hlavne nie RH ale obyvatelom celeho mesta co tomuto mestskemu parlamentu dali dôveru a svoj hlas !!!
UZ TO KONECNE POCHOPTE A VSETCI CO STE TAM.
Registrovaný Ivan Sklenár Ivan Sklenár | 11-01-2014 15:09:37
Vážený p. poslanec, chvíľu som zvažoval, či Vás mám takto osloviť, lebo po Vašom príspevku (11-01-2014 12:08:46) Váš lesk v mojich očiach akosi zmatnel. Vaša požiadavka, ktorú ste tu zopakoval, a síce aby sa tu identifikovali všetci anonymovia, ktorí sa tu vyjadrovali k meritu veci sa mi vidí ako dosť absurdná. Také niečo, aby boli predložené otázky vopred aj s plnou identitou pýtajúceho, patrí skôr k manierom veľkých politikov alebo ľudí, ktorí sa radia medzi TOP 10 a to len v prípade, že ide o interview pre nejaké vplyvné médium s celospoločenským dosahom. A taká situácia u nás v Seredi nenastala. Skôr mám dojem, ako sa ľudovo hovorí, že „neviete kam z konopí“ a preto si tu kladiete takéto neférové a nezmyselné podmienky. Zastávam názor, že verejný činiteľ na úrovni komunálneho poslanca by mal byť kedykoľvek pripravený na otvorenú diskusiu s občanmi – voličmi a hlavne tam, kde by mal OSOBNE vysvetliť svoj postoj v rozhodovaní, v tomto prípade v hlasovani na MsZ. Z celého som nadobudol dojem, že žiadna diskusia s občanmi ani nebude. Škoda!
anonym | 11-01-2014 12:53:49
Pán Sidor, na stretnutí by som očakával, že na otázky sa bude odpovedať bezprostredne, bez prípravy a hlavne osobne. Teraz žiadate vopred uviesť otázky, na ktoré vy zabezpečíte odpoveď. Nerozumiem teda ako sa na otázky vlastne bude odpovedať - či osobne, spontánne alebo bude vďaka vopred určeným otázkam dostatočný časový priestor na prípravu odpovedí a možno ani nie zoči-voči.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-01-2014 12:40:55
marian sidor | 11-01-2014 12:08:46 | - Marian, som rad, ze si zareagoval, i ked dost dobre nechapem celkom vyznam Tvojich poziadaviek (prosby) a dovod Tvojho pohladu na obcanov a diskutujucich na SOL.

Ak dovolis, k charakterizovaniu media sa vyjadrovat nebudem.

Marian, je tu problem. SOL nie je cenzurovanym mediom ak tie, ktore si sice platia obcania z dani, no nemozu sa v nich slobodne vyjadrovat.

Ja z pravidla nepoznam kto sa za ktorym nickom skryva a keby som to aj poznal - NIKDY to neprezradim ani Tebe a ani verejne !! v tomto si sa pomylil tak o 25 rokov. Tieto metody su uz za nami a dufam, ze sa nevratia. V SOL je na slobodnej volbe kazdeho jedinca, co, kedy a komu napise. Nie je nikym ovplyvnovany a ak sa stane, ze nieto bude do niecoho niekym (hadaj kym) nuteny, verimi, ze to skonci takou ostudou, ktoru sme v nasom malebnom mestecku nezazili.

Marian, Ty, voleny zastupca obcanov teda trvas na nasledovnom?

"UVED MENA TYCH 12 OBCANOV A UVED OTAZKY NA KTORE CHCU DOSTAT ODPOVED
A JA TO ZABEZPECIM aby dostali odpovede od kompetentnych ludi. "

To chce samostatny clanok...
marian sidor | 11-01-2014 12:08:46
Milos napisal si , ze 12 obcanov prijima vyzvu Sidora

TO NIE JE PRAVDA A TY KLAMES A ZAVADZAS

Ja som ziadal , citujem:

Prosím aby sa aspoň desať z anonymných prispievateľov vopred písomne prihlásilo na toto stretnutie lebo je organizované hlavne z ich podnetu.
Zároveň chcem, aby uviedli pod svoj anonym aj svoje plné meno – to je moja prosba

A NIKTO Z NICH TO NESPRAVIL !!!!!!!

Dufal som, ze aspon Robo Horvat bude mat tu odvahu a prihlasi sa .

To co si napisal , je iba Tvoja vlastna aktivita v snahe popularizovat Tvoje medium

MOJA ODPOVED:

Z dovodu aby sa citatelia uistili, ze necuvnem ani pred takto zmanipulavanym tvojim vyjdrenim , pozadujem od teba:

UVED MENA TYCH 12 OBCANOV A UVED OTAZKY NA KTORE CHCU DOSTAT ODPOVED
A JA TO ZABEZPECIM aby dostali odpovede od kompetentnych ludi.

DAVAM MOJE CESTNE SLOVO citalelom tvojho „ imperialneho media“

Marian Sidor

Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-01-2014 13:14:44
http://bratislava.sme.sk/c/7062124/starostu-bratislavskeho-noveho-mesta-obvinili-z-machinacii-pri-sutaziach.html
ochranca | 09-01-2014 22:39:25
Pán Majko ak bude možné uskutočniť stretnutie s p. Sidorom po 17,00 hod. rád sa zúčastním. Rád by som sa zúčastnil aj iných stretnutí na MsÚ, ale môj pracovný čas mi to nedovolí tým myslím 15,00 hod. Ďakujem
Jozef | 09-01-2014 14:48:07
tak zavolaj, co cakas?
občan | 09-01-2014 13:53:48
Treba zavolať do Markízi aj to ,že v Seredi sa rozdávali odmeny.
témou schvaľovania odmien | 09-01-2014 09:47:07
hlavným kontrolórom sa včera zaoberalo aj TV spravodajstvo na Markíze:

http://tvnoviny.sk/sekcia/ekonato/1738990_odmeny-pre-kontrolorov.-maju-ich-v-krize-dostavat
Pavol Kurbel | 09-01-2014 08:09:38
Pokiaľ mi to bude časovo vyhovovať, stretnutia sa zúčastním.
anonym | 08-01-2014 23:05:07
Treba tam pozvat co najviac obyvatelov aby mali co najväcsie publikum. Urcite im budu mat co vysvetlit a odôvodniť ked sa najskor zvysia obyvatelom dane a poplatky a potom sa im odmeny vyplacaju zo dna na den. Je to naozaj take socialne voci obyvatelom.Moc taketo poslanecke akcie nemusim ale tak toto si naozaj vypocut pridem.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign