Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Má poslanec Veselický problém odpovedať voličom a vysvetliť svoje konanie?

200

Poslanec  MsZ a viceprimátor mesta v ktorom žijem, Ľubomír Veselický, ako jediný  hlasoval  proti zaradeniu pre všetkých občanov mesta dôležitého bodu týkajúceho sa havarijnej situácie s pitnou vodou do programu rokovania  MsZ.

Priamo z rokavania  MsZ  som Ľubomírovi Veselickému poslal nasledujúci e-mail:

 

Ľubomír Veselický ako jediný poslanec MsZ hlasoval proti rokovaniu o kritickej situácii s vodou
Miloš Majko    Dátum 23. 07. 2013 19:08:06       Téma OTÁZKA poslancovi MsZ | Zobrazení: 2198

Vážený pán Veselický, poslanec MsZ,

pred malou chvíľkou bolo na rokovaní MsZ Vašim kolegom Kurbelom navrhnuté doplnenie programu rokovania o bod „situácia s vodou v meste“.

Situácia je v sucasnosti havarijna a Regionalny urad verejneho zdravotnictva vydal ZAKAZ pouzivania vody z vodovodu, ktora nie je bezpecna. Kedze obcan nema ako posudit, ci zrovna v jeho byte / rodinnom dome tecie voda pitna, mozeme poovedat, ze v sucasnosti z verejneho vodovodu minimalne v meste Sered NETECIE PITNA VODA.

Vonkajsie teploty su v súcasnej dobe tropicke a mesto ma 17 000 obyvatelov. Pitna voda je zakladnou tekutinou potrebnou pre zivot cloveka. Vy ste ako jediny poslanec MsZ hlasovali PROTI zaradeniu predmetneho bodu do rokovania MsZ.

Pytam sa Vas, ako voleneho zastupcu obcanov – mate ine priority ako zdravie obyvatelov? Ak ano, napiste prosim ake, aby sa obyvatelia mesta a volici vedeli orientovat.

Pytam sa Vas dalej, preco cte vcera a dnes nepoziadali Regionalny urad verejneho zdravotnictva o vykonanie kontrolnych odberov a z akeho dovodu ste obyvatelov nevarovali uz v minulosti pred pouzivanim a pozivanim nepitej a zavadnej vody tecucej z verejneho vodovodu.

A zaroven sa pytam, preco mesto Sered o tak dolezitej veci pre zdravie obcanov na oficialnej webovej stranke informuje na urovni oznamu o dovolenke v kniznici ci o ulozenej listovej zasielke.

Ma pre vedenie mesta Sered vacsiu prioritu informacia o kulturnych podujatiach, ako informacia pre obcanov oznamujuca ZAKAZ pouzivania vody z vodovodu na pitie?

Pan poslanec Veselicky, ziadam Vas o odpovedanie na kazdu otazku osobitne.

Dakujem.

S uctou, Milos Majko

Trnavska 53, 926 01 Sered, Kontakt: 0907 277 777

- - -

E-mail s týmto textom bol poslancovi  Ľubomírovi Veselickému  priamo z rokovania  MsZ.

Zdroj: http://www.seredonline.sk/clanky/lubomir-veselicky-ako-jediny-poslanec-msz-hlasoval-proti-rokovaniu-o-kritickej-situacii-s-vodou/

- - -

Do dnešného dňa som od Ľubomíra Veselického, voleného zástupcu občanmi mesta  Sereď  na tak dôležité jeho osobné postoje vo veciach verejných, nedostal žiadnu odpoveď.

Pripomínam príslušný zákon:

ZÁKON 

369/1990 Zb.

Slovenskej národnej rady zo 6. septembra 1990
o obecnom zriadení
§ 25
Povinnosti a oprávnenia poslancov
(7) Poslanec je povinný na požiadanie informovať voličov o svojej činnosti a činnosti obecného zastupiteľstva.

- - -

A čitateľ  Jozef, by mohol pripomenúť niektoré z historických výrokov samotného Ľubomíra  Veselického  pred voľbami systematicky uverejňovaných práve tu na  SOL.

Ďakujem za pripomenutie  voličom a čitateľom  spôsobov  a dôveryhodnosti predvolebnej kampane konkrétneho voleného zástupcu, ktorému sme dali dôveru a peniaze na napĺňanie jeho  VEREJNÝCH  SĽUBOV !


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Vladimír Herega Vladimír Herega | 13-08-2013 17:54:21
Každopádne aj tá jedne je lepšia ako nič, len ostáva veriť, že aj pomôže.
Registrovaný Vladimír Herega - pre Iveta Tóthová Vladimír Herega - pre Iveta Tóthová | 13-08-2013 17:46:58
Ďakujem za info, len sa naskytá otázka, ako často sa na to pozerajú. Pretože je tomu cca mesiac čo sa nám porúčala kytica z vázy a z hrobu, ktorý je v rade na druhej strane nový svietnik. Ale nejaký ideál to asi nebude nikdy. Okrem toho by neuškodilo tých kamier na cintoríne aj viac, bo jedna je málo na tak rozľahlé miesto akým cintorín je. A neodpustím si k tomu komentár, že prečo sa k tomu muselo pristúpiť až vtedy keď krádeže dosiahli výšky niekoľko tisíc eur? Len to je zrejme zas o tom, že všetko z čoho kápne má prednosť, čo slúži ľuďom je druhoradé.
Registrovaný Iveta Tóthová Iveta Tóthová | 13-08-2013 15:54:32
p. Herega, bola som na Mestskej polícii a videla som kamerový systém a spôsob ich sledovania. Reportáž nájdete tu :

http://www.seredonline.sk/clanky/mestska-policia-odprezentovala-kamerovy-system/

Vo videu si pozrite záznam okolo 4,45 minuty, je tam zachytená kamera, ktorá zaznamenáva cintorín. Obsluha kamier priblížila záznam tak blízko, že tej pani bolo vidno detail tváre. Nechcem sa s Vami hádať, lebo viem, že v minulosti krádeže na cintoríne boli, len Vám to dávam do pozornosti.
Registrovaný Vladimír Herega pre anonym Vladimír Herega pre anonym | 13-08-2013 14:49:29
Bohužiaľ Vás sklamem, pretože p. Veselický má častokrát problém vyjadriť sa alebo niečo riešiť aj s občanmi. Je to cca rok dozadu, čo som priamo uňho mal debatu o istom dlho pretrvávajúcom probléme, avšak hodinová debata sa viedla v duchu ničoho s veľmi neistými odpoveďami typu možno, snáď a uvidíme. Bohužiaľ do dnes sme neuvideli a ani neuvidíme, lebo tuná nie je od p. sediacich v mestskom zastupiteľstve vôla riešiť nič, čo sa netýka ich odmien, platov, príp. nejakého biznysu. Len pre osvieženie pamäti jednalo sa o nejakú formu zabezpečenia bezpečnosti na cintoríne, kde sa veselo kradne kamerou, príp. inak. Výsledok je taký, že jedna pribudla na moste, ktorá je pre cintorín užitočná jak sane na púšti. Záhadou ale je, že prázdny amfik stráži hneď niekoľko kamier. Ktovie, možno by bolo vhodné aby sa spravovania cintorína ujal niekto z rodiny poslancov, lebo vtedy sa dá všetko.
Jozef | 13-08-2013 10:08:56
a kedze som vo "švungu", pridam este jednu perlicku z pera mojho oblubenca:

"Môj názor. Aj toto bola vec, ktorá sa v Seredi stala. Nie prvý krát pán primátor nerešpektoval uznesenie MsZ. Skutočne by ma tešilo, keby táto prax nebola v Seredi bežnou a každý z volených funkcionárov by svoj úprimný záujem o konštruktívne riešenie problémov preukazoval pozitívnymi činmi. Potom by nevznikali žiadne kauzy a nik by sa nemusel považovať za vybraný cieľ."

dnes by sa mohla ta druha veta trochu pomenit:
Nie prvý krát pán primátor a poslanci nerešpektovali volu svojich volicov.
Či?
Jozef | 13-08-2013 07:21:55
takze dalsi mytus z archivu SOL:

"Ľubomír Veselický 28. 11. 2010
Nového primátora a rekonštruovaný poslanecký zbor čakajú 4 roky. Počas nich musíme presvedčiť väčšinu obyvateľov, že ich voľba bola dobrá. Doposiaľ som iba veril. Dnes som o tom presvedčený, že sa koncom roku 2014 budeme mať čím chváliť.

Vyššia účasť na voľbách bol ten základ. Jej pokračovaním musí byť trvalá kontrola práce poslancov a primátora. To znamená komunikácia cez všetky informačné kanály vrátane využitia SOL. Ešte raz vďaka za odovzdané hlasy a Vašu dôveru.

Nemal som ambície na post primátora a teším sa dôvere 620 občanov, ktorí mi vo volebnom obvode dali svoj hlas. Každý z nás si vie predstaviť nejaké zloženie MsZ, no naše predstavy sú iba predstavami a realitou je zisk hlasov vo voľbách. Čakajú nás určite aj ťažké chvíle, no ale čo by to už bol za výkon mandátu, keby nebol okorenený adrenalínom? Budeme stále pod kontrolou verejnosti."

a teraz, ked je pod kontrolou, tak ho to serie.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 13-08-2013 00:37:05
anonym | 12-08-2013 21:23:04 | - celkom ste trafili kliniec po hlavicke. Teda, takmer.

Dovolim si doplnit, alebo nacrtnut nieco naviac:

- ano, poslanec Veselicky rad odpovie obcanom, ktori sa v problematike nevyznaju, ktorych ohuri recami (aj ked nie k veci, hlavne vela) a hlavne, ak to je pri osobnej komunikacii. Tam ide anonymita bokom a nie kazdy zoci voci dokaze povedat to, co si mysli, tak, ako to citi a tomu, kto mu "vladne", pripadne pred niekym inym.

- tazsie sa vsak rozprava s tym, kto do problematiky vidi dostatocne hlboko, je zorientovany a nema problem s vyssie mnovanym. Preto Majkovi pred kamru nie a Tothovej ano.
Ivetka urobi vyborny rozhovor, no su temy, ktore treba naozaj poznat a rozumiet im do detailov, poznat zakulisie, chodit na rokovania MsZ, rozpravat s poslancami osobitne, pocuvat ine nazory a mat jediny ciel - kvalitna informovanost verejnosti vo vsetkom.

Svojim sposobom Lubosa chapem a je v nezavidenia hodnej situacii. Nie ja som ho tam dostal a on z nej moze odist kedykolvek.

Viem, ze aj v citlivych temach som ziskal - bola to drina - priame odpovede vedenia mesta - vsetko postupne.

V postoji voci mestu ako takemu i voci jeho vedeniu kludne tazim z toho, ze vsetci vedia, ze nie som ich konkurenciou. Mne fak to nic nejde, im ide o vsetko. Ja v Seredi kandidovat nebudem ani na poslanca MsZ a ani na post primatora. Slub dany verejnosti teda splnim.
Stale tvrdim, ze nezavisle SOL ma ovela vacsiu hodnotu pre obcanov, ako jeden hlas v MsZ. Alebo inak - Kurbel tam partaka nepotrebuje - hlasovanie proti namiesto jedneho pri dvoch ludoch, by totizto veci velmi nepomohlo. Zijeme totiz v akej takej demokracii...

Skorej to vidim na obcanoch. Vyzadujte informacie a nie demagogiu. Vystupte verejne proti CENZURE v mediu, na ktore sa skladate vsetci! Ze neviete o com hovorim? Vyckajte, uz iba zopar dni...

Niektori voleni funkcionari i uradnici chapu svoju pracu a posty akosi "nestandardne" svojsky ci dokonca su mozno aj uprimne presvedceni, ze to Majko je ten blbec, ktory im ten zabehany chod veci verejnych cely kazi... Mozno si naozaj ani neuvedomuju, ze to oni sú divni, my len chceme to, na co mame pravo, co je normalne a ak ustupime od nasich poziadaviek, sice nepochybne budeme mat kludnejsi zivot, no svojou necinnostou sa neda vylucit, ze nasim detom zo zivota dovolime urobit peklo.

Nechcem nic pre seba osobne. Ani tie blbe odpovede na mozno pre niekoho blbe otazky.

Kedze do problemu vidim hodne hlboko, ja odpovede poznam. Pytam ich od Lubosa, lebo mne by stale niekto neveril.

Dovolim si pripomenut, ze aj NEodpovedanie, je vlastne odpovedou. A to nehladiac na prislusne zakony.

Uz sa ma viaceri pytali aj preco som sa nepytal podla zakona 211/2000 Z.z.

Nuz, lebo som si akosi osvojil Lubosom pred volbami na SOL tolko omielane pravidlo: "Pytat sa je pravo a odpovedat povinnost".
Takze teda stale testujem. Ci je ta povinnost aktualna iba pred, albo aj po volbach... ;-)
anonym | 12-08-2013 21:23:04
vyzerá to tak, že občanom nemá problém podať vysvetlenie ale len p. Majkovi má problém podať vysvetlenie...
zvedavý | 12-08-2013 19:05:01
a zaujíma to aj mňa a každého triezvo uvažujucého občana mesta Sereď.Len vedenie mesta a páni poslanci/česť výnimke/ sú hluchí a slepí.Všetci vedeli, že na MsBP nie je niečo v poriadku,aj p. kontrolórku poslali a čo?! Nič nenašla, odmenu dostala a bačuje sa ďalej .p.Veselický,neurazil som Vás, vysvetlujte, dar reči máte dobrý,obhajujte neobhajitelné-pitná voda......jdu blejt, velebnosti.....
Peter pre Majko | 12-08-2013 18:32:18
Samozrejme,z môjho príspevku to nie je ž také jednoznačné,ale taká zlosť čo ma pochytila,v rýchlosti som vyberal publikovateľné slová a štylisticky to tiež nie je bohvie čo!Pri troche zdravého úsudku čitateľ pochopí na koho je to mierené!Sorry!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-08-2013 17:26:54
Peter pre občan | 12-08-2013 17:04:26 | - pevne verim, ze ste mali na mysli plat pana Veselickeho... ;-)
Peter pre občan | 12-08-2013 17:04:26
A mna to zaujíma! Som kritikom všetkého ked si myslím,že mám na to právo a má to nejaký zmysel!Nie som kamarát p.MAJKA ani Ferka ani Jožka,len ma jednoducho sere a to hovadsky,že taký človek môže byť verejným činiteľom,ked sa správa arogantne a neprofesionálne a ked ide aj o moje zdravie viem byť až nepríčetne zlý,a také nič sa bude tváriť a chovať že čo by sme vlastne chceli!A budem p. Majka bombardovať otázkami na p.Veselického,lebo sa mu skladám na jeho nie malý plat!
Registrovaný Vladimír Herega pre obcan Vladimír Herega pre obcan | 12-08-2013 15:37:56
Vážený pán občan, či ako sa to voláte. Každý kto si toto prečítal, mu je jasné, že ste z MsÚ, čiže nicky si môžete nechať. Mne osobne prekáža, že volený zastupci, ktorý sedia na Msú za nie malé peniaze a pravidelne si odhlasujú, ešte väčšie odmeny, nekonajú v prospech ľudí. Nejde o to sa niečím chvastať ale je fakt, že v príp. pitnej vody sa páni poslanci a spol pričinili o nejaký výsledok minimálne. Ak pred voľbami dokážu obehávať ľudí kvôli podpisom na hárky s prázdnymi rečami o tom, čo všetko sa tu postaví a blablabla, tak by sa mohli konečne aj raz za 4 roky venovať tým problémom, ktoré sa dotýkajú všetkých občanov mesta Sereď bez výnimky. Sorry, ale o problém s pitnou vodou nikto z nich ani len nezavadil. Preto sa ja ako občan tohto mesta pýtam, začo berú svoje nadpriemerne vysoké platy, keď nekonajú v prospech občanov? A čo sa p. Veselického týka, nemám k nemu čo dodať. Asi len toľko, že ak človek v jeho funkcii povie do éteru, že sa dozvedel až z mailu, že po Seredi jazdí cisterna s pitnou vodou, tak to vypovedá o schopnostiach a záujme členov mestského zastupiteľstva o občanov Serede. Verím, že keby na štadióne netiekli sprchy, alebo kvapkal kohútik tak sú bleskovo opravené alebo vymenené. Bohužiaľ, tak nejak tu veci fungujú. Ale že 17000 ľudí nemalo čo piť v najväčších horúčavách, to tu ne...e nikoho.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-08-2013 13:50:12
obcan | 12-08-2013 13:40:56 | - to, ci Vas to zaujima, alebo nie, mna vobec nezaujima. Vy mate pravo a aj ja ho mam.

A Pan poslanec Veselicky ma povinnost vyplyvajucu zo zakona!!

Ako obycajne, Vas pohlad na vec je uplne povrchny a nenachadzate zmysel otazok a zmysel ocakavaia odpovedi na ne. To je vsak Vasa vec.

Nejde o ziaden boj Majko s Veselickym. Majko len rozlisuje Veselickeho ako kamarata s ktorym moze sediet na caffee a kecat o hocicom, a Veselickeho ako poslanca MsZ, viceprimatora mesta a hovorcu primatora, ktory rozhoduje o smerovani mesta na cele generacie, o pouzivani verejnych prostriedkov nas obcanov a o tom, ci bud mat o com v buducnosti vobec niektory poslanec MsZ ci primator rozhodovat.
Ale verim, ze to co som napisal teraz, je pre Vas tazka matematika, takze sa s tym kludne nezatazujte a zostante pri tom, ze ide o chvalenie sa, boj ci cokolvek ine.

Kazdy citatel sa moze rozhodnut medzi clankom a clankom. Ubezpecujem Vas, ze na SOL su aj clanky menej narocne - tie nocne hviezdicky boli naozaj fajn... ;-)
obcan | 12-08-2013 13:40:56
toto mi už pripadá ako verejná vojna medzi Majkom a Veselickým. Ľudí to už unavuje a nezaujíma. vybavte si to medzi sebou v súkrromí. Je jedno kto čo urobil za čistú vodu, len aby čistá bola. Bodka. A nie chvastať sa, že toto som urobil ja, a henten neurobil to. Mimochodom, Ivetka Tóthová s Veselickým urobila rozhovor a tam vysvetlil, prečo hlasoval proti. Tak čo sa ho to pýtate znova. To že mu nekládla otázky, aké by ste mu kládli vy a stále dokola, len aby ste ho zdiskreditovali fakt čitateľov nezaujíma. Možno Vašich nejakých 3 kamarátov - Horvátha, Jozefa a pod. čo píšu len vo váš prospech vždy.
Jozef | 12-08-2013 12:18:19
neda mi sem neprilepit este jednu hlasku mojho oblubeneho mytologa.
Je z marca 2009, ale k teme jak vysity:

"V Seredi je normálne, že po ôsmich mesiacoch nedostanem ako poslanec MsZ v určenom termín odpoveď na otázku, či v tejto veci urobil štatutár mesta aspoň jeden konkrétny krok. Preto sa pýtam. Je toto ešte samospráva? Ozaj, v ktorom zákone sa to píše, že majetok obce je potrebné chrániť a zveľaďovať? Ak ma pamäť neklame, tak v zákone o obecnom zriadení. Ak je toto ochrana majetku obce, ako sa asi prejavuje laxný prístup k ochrane mestkého majetku ?"

dobry, nie?
Jozef | 12-08-2013 11:44:01
ups, cislo jedna malo byt toto:
"Dámy a páni! Pýtať sa je právo, odpovedať je povinnosťou
Ľ.V."
a toto:
"Oproti Vašej predstave o postavení sluhov ľudu Vám otvorene poviem, že ľudia majú moc iba v deň volieb. Po voľbách ju delegujú na poslancov. Je iba múdrosťou alebo nemúdrosťou poslancov, že očakávania svojich voličov plniť chcú alebo nechcú."
kiwi | 12-08-2013 11:34:01
"Sedím na konári a je mi dobre!"
Jozef | 12-08-2013 11:08:04
tak teda dobre:
Ľ.V. to na strankach SOL pred volbami:
Mytus č.1

"Škoda. V septembri sa možno dožijeme toho, že niekto podá návrh, aby sa zmluvou o spolupráci Mesta Sereď s internetovými novinami seredonline.sk zaoberalo až budúce zastupiteľstvo po komunálnych voľbách, ktoré budú pred koncom kalendárneho roka. Kto vyhral? Určite nie ten, kto je do svojho poslaneckého mandátu zamilovaný natoľko, že mu prekáža kritika na jeho prácu. Každý verejný činiteľ musí dokázať zniesť kritický názor i keď anonymného diskutéra. Kto prehral? Určite nie prevádzkovateľ internetových novín. Tieto noviny budú existovať aj naďalej a naďalej budú prinášať informácie o dianí v Seredi. Aj o dianí v mestskom parlamente. Ak teda nikto nevyhral a ani neprehral, prečo o tom píšem? Nuž preto, že facku od mestského zastupiteľstva dostala snaha o užšiu prepojenosť medzi tými, čo denne formujú život mesta a čitateľmi tejto webovej stránky. Hľadám motív. Možno nie som ďaleko od pravdy, keď poviem, že interaktivita umožňujúca verejné vyslovenie názoru a polemické debaty nie je pre poslancov, ktorí odmietli návrh zmluvy i poskytnutie príspevku žiadúca. Vládnuť komunite, ktorá je čo najmenej informovaná, je predsa len podstatne jednoduchšie ako s touto skupinou komunikovať, a keď sa ukáže, že kritik mal pravdu, priznať si chybu a napraviť ju.

Problém o ktorom píšem v článku nie je postavený na anonymnosti niektorých vulgárnych diskutérov. Ak by som túto okolnosť vnímal rovnako ako kolegovia, ktorí za tri roky nereagovali na kritiku zastupiteľstva ani raz, tak by som musel byť na čele tých, čo podporu spolupráce odmietajú. Pritom som asi najos.....ším poslancom MsZ. Hodnotu informácií pre drvivú väčšinu čitateľov seredonline.sk dávam ale stále na vyšší post ako kritiku mojej osoby. Ale pozor! Robím rozdiel medzi kritikou a urážkou. ;-)"

do pozornosti: "Každý verejný činiteľ musí dokázať zniesť kritický názor i keď anonymného diskutéra."

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign