Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Ľubomír Veselický ako jediný poslanec MsZ hlasoval proti rokovaniu o kritickej situácii s vodou

200

Vážený pán Veselický, poslanec MsZ,

pred malou chvíľkou bolo na rokovaní MsZ Vašim kolegom Kurbelom navrhnuté doplnenie programu rokovania o bod „situácia s vodou v meste“.

Situácia je v sucasnosti havarijna a Regionalny urad verejneho zdravotnictva vydal ZAKAZ pouzivania vody z vodovodu, ktora nie je bezpecna. Kedze obcan nema ako posudit, ci zrovna v jeho byte / rodinnom dome tecie voda pitna, mozeme poovedat, ze v sucasnosti z verejneho vodovodu minimalne v meste Sered NETECIE PITNA VODA.

Vonkajsie teploty su v súcasnej dobe tropicke a mesto ma 17 000 obyvatelov. Pitna voda je zakladnou tekutinou potrebnou pre zivot cloveka. Vy ste ako jediny poslanec MsZ hlasovali PROTI zaradeniu predmetneho bodu do rokovania MsZ.

Pytam sa Vas, ako voleneho zastupcu obcanov – mate ine priority ako zdravie obyvatelov? Ak ano, napiste prosim ake, aby sa obyvatelia mesta a volici vedeli orientovat.

Pytam sa Vas dalej, preco cte vcera a dnes nepoziadali Regionalny urad verejneho zdravotnictva o vykonanie kontrolnych odberov a z akeho dovodu ste obyvatelov nevarovali uz v minulosti pred pouzivanim a pozivanim nepitej a zavadnej vody tecucej z verejneho vodovodu.

A zaroven sa pytam, preco mesto Sered o tak dolezitej veci pre zdravie obcanov na oficialnej webovej stranke informuje na urovni oznamu o dovolenke v kniznici ci o ulozenej listovej zasielke.

Ma pre vedenie mesta Sered vacsiu prioritu informacia o kulturnych podujatiach, ako informacia pre obcanov oznamujuca ZAKAZ pouzivania vody z vodovodu na pitie?

Pan poslanec Veselicky, ziadam Vas o odpovedanie na kazdu otazku osobitne.

Dakujem.

S uctou, Milos Majko

Trnavska 53, 926 01 Sered, Kontakt: 0907 277 777

- - -

E-mail s týmto textom bol poslancovi  Ľubomírovi Veselickému  priamo z rokovania  MsZ.


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Miloš Majko

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
mmmm | 27-07-2013 21:51:21
Pozrel som si video "Vyjadrenie Ľubomíra Veselického k problému s pitnou vodou" Je to had, krásne sa vyvliekol z povinnosti o informovaní obyvateľstva a perfektne sa zakryl za primátorov chrbát.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 26-07-2013 08:19:47
pre:mmmm | 26-07-2013 08:14:56 | - cest, moralka, hajenie zaujmov obcanov - realne, nie virtualne alebo iba populisticky deklarativne, uplna zmena postojov po ustanoveni do funkcie voci postojom pred volbami... No a - vlastne, toto hlasovanie je uplne fasa vizitka voleneho funkcionara, ne? ;-)
Jozef | 26-07-2013 08:16:36
ked sa Ti tak paci, tak si ho adoptuj. Nechaj mu spravit veterinarne vysetrenie, zacipuj ho a zober domov.
pre:mmmm | 26-07-2013 08:14:56
Položme si znova otázku: V čom sa tak strašne previnil, že by tam od zajtra nemal byť?
mmmm | 25-07-2013 23:54:36
Položme si otázku
Dokedy tam ešte bude???
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-07-2013 22:42:21
Pripominam len, mozno iba davam do pozornosti, ze je rozdiel medzi ziadostou podla zakona o slobodnom pristupe k informaciam, teda 211/2000 Z.z. a ziadostou tzv. "vo verejnom zaujme".

Vzdy mam dovod, co, kedy a ako pisem a ziadam.

Tu mi vobec neslo o samotnu informaciu - tak ci tak ju vzdy prevezmeme a uverejnime. Mne islo o reaalne zistenie reakcie vedenia mesta. Islo mi o to, aby som obyvatelom (ale aj sebe jasne a nespochybnitelne) mesta dokazal, ci maju z vedenia mesta zaujem informovat co najsirsi pocet ludi.
Odpoved sme sa dozvedeli z "pera" pana Veselickeho.

Tu (teda aspon z mojej strany) nejde o sutazenie. SOL nie je zavodna draha, ale medium.

Ostatne rozoberiem v samostatnom clanku.
pre"Makoty" | 25-07-2013 21:47:36
A za bačovania pána Vranoviča netiekla z kohútikov kalná, alebo hrdzava voda? Viem, že áno. Už vtedy sa mal tento stav riešiť.
gulak | 25-07-2013 16:43:10
Na to je,len jedna dobrá reakcia-nevoľte stále tých istých seredských poslancov a nevoľte ani súdruhov zo Smeru...
Makoty | 25-07-2013 16:07:51
Mňa serie len jedno,p.Veselický tu bol na stránkach SOL za bačovania p.Vranoviča pečený,varený.Miloš nestíhal jeho príspevky ,,ani nahadzovať´´ A dnes ????...
anonym | 25-07-2013 15:15:12
Ľudia miešate tu hrušky s jablkami. Treba rozlíšiť dve odlišné situácie. Neviem či ste domotaní alebo čo vám je. Prvá vec je, že informácia o závadnosti vody bola oznámená ľuďom neskoro. S tým súhlasím, stotožňujem sa aj s podaným trestným oznámením. Jednoducho ktosi zlyhal v informovanosti občana včas mu oznámiť tento stav. Druhá vec je žiadosť p. Majka p. Veselickému, aby zverejnil informáciu podľa z. č. 211/2000 Z. z. Pán Veselický podľa môjho názoru požadovanú informáciu zverejniť nemusel, keďže zverejnená bola už na stránke mesta a teda podľa zákona iba odkázal, kde je zverejnená. Keďže som nepostrehol, že p. Majko na jej zverejnení naďalej trvá, p. Veselický naozaj nebol povinný ju zverejniť. To sú dve odlišné záležitosti, ktoré spájate dohromady, ale akurát ukazujete, že v tom máte miš-maš. Čítajte pozorne, rozmýšľajte a nemotajte. Tomu pánovi, ktorý sa dušoval pohnať Veselického na Obvodný úrad kvôli neposkytnutiu informácie odporúčam, aby tak urobil. A potom nám môže napísať či aj uspel. Držím palce.
hrdzavá trubka | 25-07-2013 10:39:54
vyhovárať sa na infozákon v situácii aká je táto je očividne bezradnosť kompetentných a nemohúcnosť riešiť problém!Pre boha živého ved ide o zdravie tisícov ludí a nie o urazenú pýchu jedného človeka!Zodpovedný človek za vzniknutú situáciu sa bude cítiť ešte urazený?Ak sa preukážu zdravotné problémy u ludí spojené s vodou nepomôže výhovorka s infozákonom! Ja by som chcel vedieť čo vymysleli v krízovom štábe ,akú nápravu, postihy,!Prípadne odmeny za presčas !Toto ludí zaujíma dokedy budeme nahánať cisterny po meste a nie nekompetentný p. Veselický a jeho trápne chovanie !To príde na rad neskôr,verím!
klacik by povedal:"a bude ještě húř" | 25-07-2013 10:13:53
Podľa Fica infozákon šikanuje samosprávy, chce ho zmeniť.

Viem si predstaviť, koľko kriku a nenávisti sa objaví, no moja vláda má odvahu otvoriť zákon, hovorí premiér.
Vláda chce prehodnotiť súčasné znenie zákona o slobodnom prístupe k informáciám."Moja vláda má odvahu otvoriť tento zákon. Viem si predstaviť, koľko kriku a nenávisti sa objaví v niektorých oblastiach nášho života," podotkol premiér a vyzval zástupcov miest a obcí k spoločnému postupu pri novelizácii zákona.

Kriticky vníma Ficovo vyhlásenie aj Ondrej Dostál z Konzervatívneho inštitútu, ktorý v ňom vidí priestor na subjektívne rozhodovanie úradov.

Právo žiadať o informácie bez uvádzania dôvodu a bez toho, aby sa posudzovala opodstatnenosť dôvodov žiadateľa povinnými osobami je jedným zo základných pilierov zákona o slobodnom prístupe k informáciám, vysvetľuje Dostál.

Dodáva, že akýkoľvek ústup od tohto princípu by úradom umožnil subjektívne rozhodovať o tom, na ktoré žiadosti budú odpovedať a na ktoré nie. Pre uplatňovanie práva na informácie je to podľa neho veľmi nebezpečné.

Zdôrazňuje, že vážnejším problémom ako takzvané zneužívanie infozákona občanmi je neochota niektorých povinných osôb, vrátane samospráv, poskytovať informácie.
re pre Peter | 25-07-2013 10:03:23
Tak že zverejnením informácie,že voda v meste je závadná sa to končí?Po uplynutí doby stanovenej zákonom môžeme už len smutne konštatovať a odvolávať sa na zákon?My nič my sme to zverejnili do piatich dní,ale že tá voda otrovila desať detí počas danej lehoty to sa nás netýka!Sú situácie ked sa zákon aplikvať v praxi nedá !To to je len na ochranu nekompetentných verejných činitelov!
anonym | 25-07-2013 09:51:38
A ešte aby som nezabudol - ak sú informácie zverejnené na stránke mesta Sereď, povinná osoba nemusí tieto informácie zverejňovať aj iným spôsobom. Ak má niekto internet, tak si tie info vie prečítať aj na stránke Serede a nemusí ich mať práve na SOL. Ak niekto internet mená, tomu je jedno na ktorej stránke ich zverejnil. Mimochodom v praxi je zaužívané, že sa nikto nezaoberá tým či má alebo nemá niekto internet. Platí domnienka, že prístup k netu má každý, nemusí ho mať zrovna doma.
pre: Peter | 25-07-2013 09:47:33
p. Veselický informoval žiadateľa o tom, že predmetné informácie sú zverejnené tam a tam. POstupoval podľa ods. 1, ktorý je uvedený nižšie. Ak si myslíš, že by mal každému odpovedať na rovnakú otázku, tak sa trochen mýliš. Má právo odkázať na už zverejnenú informáciu. Podľa ods. 2 musí postupovať až v prípade, že žiadateľ trvá na zverejnení informácie, ale to je iný situácia ako ty opisuješ. Zatiaľ som si nevšimol, že by niekto na zverejnení informácie trval aj napriek tomu, že p. Veselický postupoval podľa ods. 1. Preto nebol doposiaľ dôvod postupovať podľa ods. 2. Je to len zbožné želenie niektorých ľudí, ktorí nepoznajú zákon, ale svoju domnienku o poskytovaní informácií vydávajú za pravdivú.

(1) Ak predmetom žiadosti je získanie informácií, ktoré už boli zverejnené, povinná osoba môže bez zbytočného odkladu, najneskôr však do piatich dní od podania žiadosti, namiesto sprístupnenia informácií žiadateľovi oznámiť údaje, ktoré umožňujú vyhľadanie a získanie zverejnenej informácie.

(2) Ak žiadateľ trvá na sprístupnení zverejnených informácií, povinná osoba mu ich sprístupní. V takom prípade začína lehota na sprístupnenie plynúť dňom, keď žiadateľ oznámil, že trvá na priamom sprístupnení informácie.
Peter | 25-07-2013 09:12:17
Som nasraný a ešte aj debilný Veselický áno debilný ma privádza do zúrivosti!Ved on je povinný zo zákona o prístupe k informáciám podať info aj každému osobne ako hovorca mesta!Problém pretrvávajúci štyridsať rokov a ten imbecil sa plance na úrade dvadsať!Treba zosobniť vinu a jeden uviník je už známy!§§§§§
marian | 25-07-2013 08:40:38
Dnes som videl pana Veselickeho rano na Markize a tam tvrdil ze vodovod je problemom uz 40 rokov. Chudak ani si neuvedomil aku velku pravdu ma.

Hlavne ked si uvedomime ze niektori poslanci sedia v mestskom zastupitelstve uz skoro 20 rokov (myslim ze primator tiez) pocas ktorych vyriesili naozaj palcive problemy mesta ako napr. zakazali fararovi pit vino alebo schvalili kvoli rozvoju sportu drahe umele ihrisko (a zaroven neschvalili kvoli rozvoju sportu hokejovu halu zadarmo). Ja viem ze oprava 30 km potrubia nie je lacna zalezitost. Ale ***** za 40 rokov sa este ani nezacala! Dokedy budete cakat? Kym sa vodou otravi 30 deti? Alebo je to malo? Ma sa otraviť 50 deti? 100 deti? Tak kolko?
debilicky | 24-07-2013 21:34:22
mam pocit,ze pan poslanec je na praskoch a asi sa trosku predavkoval.ma sklenny pohlad a to je nebezpecne.
seredan | 24-07-2013 20:32:40
gulak dobry napad, trebalo by sa vybrat na urad hromadne.
momo | 24-07-2013 17:25:21
podľa mňa nechcel zostať dlho na úrade...asi sa chcel isť radšej kúpať alebo čo,ale rozhodne nie zostať na MU
gulak | 24-07-2013 16:43:28
No najlepšie by sa bolo zajtra stretnuť pred Mestským úradom a pekne sa ísť porozprávať s primátorom a s poslancami a tomu poslancovi,čo jediný hlasoval proti,naliať do gágora tú našu fajnú mestskú vodičku...
sereďan | 24-07-2013 16:00:24
Napíš už prosím ťa v čom teda na tých poslancov útočia.Ja si naopak myslím že pán Majko má svätú trpezlivosť.Vysvetľuje a vysvetľuje a ony nechápu a nechápu.Ja by som ich už za toľko rokov asi nakopal do zadku!!!!!
Sano | 24-07-2013 15:44:51
Veru,môj človek,máš velikánsku pravdu.Mali by sa tí mudrci,čo len útočia na poslancov máličko zamyslieť.
Jozef | 24-07-2013 14:42:10
a ja zas dufam, ze Milos nebude kandidovat nikdy.
Vies si predstavit, ze by sme dosli o SOL.
Len si zober spetne niektore clanky a vsimni si datumy a casy, kedy tam Milos pise. Prakticky vo dne v noci.
To by ako zasranec nemohol.pardon poslanec, nejak mi to ubehlo, asi z tej pokazenej vody.
A ani si nemyslim, ze by sa dal kupit za 30striebornych ako vesely stlpik.
tttt | 24-07-2013 14:34:45
za poslancov potrebujeme ludi ako je pan Majko,dufam ze raz bude kandidovat nech sa mu aspon hlasom odvdacim za snahu co robi pre nas,a dakujem aj tej hrstke ludi co sa s nim pustili do boja za cistu vodu.a nie je to len o tejto aktivite vsimam si ho uz dlhsiu dobu a tych aktivit je vic nez dost takze palec hore p Majko a len tak dalej
Pre p,MAJKA | 24-07-2013 11:06:16
V prvom rad edakujeme, ze konecne sa aspon nieco zacalo diat. Mam otazku, mozno sa obraciam na nespravneho cloveka, ale beriem to tak, ze ste pri zdroji informacii. Kedze voda nie je pitna, je bezpecne ju pouzivat aspon na varenie, kedy voda prejde varom a znizuje sa riziko? Dakujem
Obcan | 24-07-2013 09:55:20
anonym | 24-07-2013 08:49:31

1.-ak nebudu hoci aj dramatizovat,kazdy sa na nich vyser.ie.

2.-problem pretrvava 30r,aka je vzdialenost Jelka-Sered ?
Predpokladam ze mensia ako 30km,takze ak by sa vymenilo
za rok len 1km potrubia,tak dnes nieje co riesit.
3.-vdaka obcanom co si v cinziaku len ,,neposomrali,, sa
nieco konecne robi.
4.-Vy,ja,vsetci vedia ze ak by sa do toho neopreli tak poslanci na cele s primatorom by pre ludi v tejto veci NIC nespravili-to je fakt,zaklincoval to naposledy jeden pan ,,poslanec,, co by to zmietol najradsej zo stola,lebo pre neho su obcania dobri len pri volbach,inak ich ma za luzu.
5.-Financie: verte ze z tych ziskov co ma ZVS by sa Vam zakrutila hlava,lenze typicky slovenske vedenie-zo zisku co najmenej investovat,ostatne je pre nas.
Najde pan riaditel odvahu povedat kolko je jeho mesacny plat a celorocne odmeny ?
A to nieje len o riaditelovi,tam je kopa pijavic co si radi vycucnu tiez pre seba.
6.- s poslednou vetou s Vami uplne suhlasim.
pachov kolega | 24-07-2013 08:56:16
pre este vacsieho i..... Nauc sa pisat a citat...nikto nepisal o trestnom cine,... asi si dostal tu dyzenteriu, co je spominana v pachovom maile a nestihas.....
anonym | 24-07-2013 08:49:31
Niektorí pisatelia veci sakramentsky dramatizujú. S vodou v Seredi boli odjakživa problémy, ako si pamätám, aj spred 30-tich rokov, nielen teraz. Tým nechcem povedať, že by sa nemali riešiť. Len chcem povedať, že za terajší stav viniť terajšie vedenie mesta je podľa mňa len jedna veľká zákernosť, pretože vzhľadom na môj vek viem, že tu problémy s kalnou vodou pretrvávajú roky, ale vtedy občania neboli tak iniciatívni ako teraz a situáciu trpeli s tým, že si len v činžiaku pošomrali a čakali až sa stav zlepší.Terajšie vedenie nemá čarovný prútik, aby sa sa z večera do rána vymenilo vodovodné potrubie v celom meste a myslím, že to tak skoro ani nebude vzhľadom na verejné financie. Tento štát svojich občanov len enormne zadlžuje a kvalita života po všetkých stránkach klesá.
RE: pachov kolega | 24-07-2013 07:57:42 | 24-07-2013 08:47:07
pre idiota .. trošku treba rozlišovať akým spôsobom sa naplní hmotnoprávna podmienka trestného činu šírenia poplašnej správy, vôbec tu nie je splnená ani jedná zo štyroch SPTČ
tu sa už začalo TS a je taxatívne prukázané že používani epody bolo RUVZ zastavené uz dôvodu jej nepomožnosti na používaie !!
pozri sa najprv do zákonov a potom tu bľabotaj nezmysly o trestnom čine šírenia poplašnej správy
si mi ty za betoven, aj ten bol hluchy a ty si naviac slepý
Rasto | 24-07-2013 08:32:29
a co z toho co si napisal nenaplnil ty dilinko? ved pises uplne mimo :D ludia ste vy nevdacna zgerba :)))) ale zas je to vec par jednotlivcov ktori nemaju co robit tak pisu na internete nez aby isli nieco spravit poriadne, na to nemaju. takych ludi bolo vela aj bude vela. my inteligenti ich musime trpet :D :D
Jozef | 24-07-2013 08:21:38
kedze tu uz davno nezazneli citaty mojho oblubeneho bakalara vied mytickych a bublinologa z poslania, tak nate:
Pre volbami na tejto stranke napisal okrem ineho aj toto:

"Ľubomír Veselický 28. 11. 2010
Nového primátora a rekonštruovaný poslanecký zbor čakajú 4 roky. Počas nich musíme presvedčiť väčšinu obyvateľov, že ich voľba bola dobrá. Doposiaľ som iba veril. Dnes som o tom presvedčený, že sa koncom roku 2014 budeme mať čím chváliť.

Vyššia účasť na voľbách bol ten základ. Jej pokračovaním musí byť trvalá kontrola práce poslancov a primátora. To znamená komunikácia cez všetky informačné kanály vrátane využitia SOL. Ešte raz vďaka za odovzdané hlasy a Vašu dôveru.

Nemal som ambície na post primátora a teším sa dôvere 620 občanov, ktorí mi vo volebnom obvode dali svoj hlas. Každý z nás si vie predstaviť nejaké zloženie MsZ, no naše predstavy sú iba predstavami a realitou je zisk hlasov vo voľbách. Čakajú nás určite aj ťažké chvíle, no ale čo by to už bol za výkon mandátu, keby nebol okorenený adrenalínom? Budeme stále pod kontrolou verejnosti."

....cim sa chces teraz chvalit, veselý baklažán, teraz, ked si pod kontrolou verejnosti?
poslanec, zastupca richtara a oficialny hovorca mesta?

kedysi si tu napisal, ze si najosieranejsim poslancom, teraz uz vieme preco.

a este na zaver:
"Dámy a páni! Pýtať sa je právo, odpovedať je povinnosťou
Ľ.V."
Mr. Kyselicky | 24-07-2013 08:18:02
http://www.morphthing.com/showimage/2/6a1c1e280e899ae21f4598f3d0e3e43c/0/70581607/kysely-png--vesel-png.jpeg
pachov kolega | 24-07-2013 07:57:42
....no tie vyrazy pandémia, epidémia su prisilné ta voda je zakalena od potrubia, v ktorom tecie stale...aj ked je bez zakalu . Prisilne az zavanaju sirenim poplasnej spravy.
pachov kolega | 24-07-2013 07:49:14
...aj pacho...pacho....
som zastupca oligarchie | 24-07-2013 07:32:06
preco ma neprekvapuje ze pan je zo zlodejskej organizacie Smer,koho kriminany zaujem obhajuje?
Adela | 24-07-2013 07:23:23
Ta voda,to je hroza,naše zdravie ohrozene a všetky špary zničené :-)))
mineralkovy kral | 24-07-2013 06:28:50
vsetci ake drsne reci..odpadnem z vas, internetovy mafiani :D :D
Pavol Pachník | 24-07-2013 00:56:17
Po prečítaní celej kauzy doporučujem
1/ podajte trestné oznámenie na primátora mesta sereď nakoľko vystavil občanov mesta neodôvodnenému riziku možnej dizentérie či skutočnosti kde mohlo dôjsť k neurčitému a zásadnému poškodeniu zdravia veľkého množstva obyvateľov mesta pre pravdepodobné spáchanie trestného činu ... o aký trestný čin sa jedná nech posúdi vyšetrovateľ, vy nie ste na to aby ste určovali či došlo alebo nedošlo k trestnému činu .. a zverejnite to !!!
2/ podajte trestné oznámenie na konateľa - riaditeľa spoločnosti vodárenská spoločnosť , z dôvodu že mohlo dôjsť pravdepodobne z jeho strany k možnému naplneniu skutkovej podstaty niektorého z trestných činov z dôvodu že preukázateľne bol oboznámený so situáciou a preukázateľne nevykonal opatrenia smerujúce k okamžitej náprave .. tejto skutočnosti ... nekonal ako zodpovedná osoba
3/ podajte trestné oznámenie na riaditeľku RUVZ , ktorá vyhlásila "stav ohrozenia" špinavou vodou ... ide o mimoriadnu situáciu .. a podľa môjho názoru túto skutočnosť opatrení vykonala neskoro .. a nekonala v súlade s príslušnou legislatívou SR .. toto vykonajte podaním aj na nadriadení RUVZ .. ministerstva ...
všetky skutočnosti k možnému či pravdepodobnému spáchaniu trestných činov je povinný po podaní trestných oznámení posúdiť príslušný vyšetrovateľ .. a zaujať stanovisko .. podľa môjho názoru ide o .. nebezpečné ohrozenie zdravia a života neurčitej skupiny ľudí ktorá nie je vyčísliteľná .. avšak po skutočnosti ak by bolo došlo ku nejakej veľkej epidémii či dokonca pandémii - nakoľko mohlo dôjsť ku skutočnosti veľkého rozsahu poškodenia zdravia neurčitého počtu ľudí .. a ide o tak závažnú skutočnosť . . ktorá mala byť prednostne riešená .. a to extra okamžite !!!
Zároveň zverejnite podané trestné oznámenia vo všetkých možných printových médiách a tiež aj televíznych médiach ,,
Ide o život .. ľudia preberte sa .. . iba týmto ste schopný niečo dokázať !!!

Potom sa už bude musieť s tým zaoberať každý !!!

A k p. Eselickému ... len toľko . .vypadnite už konečne z tej stoličky na ktorej sedíte, pretože teraz ste sa ukázali ako nímand, ktorý uznáva jediné .. a to rektálnu fyzickú námahu ...

S pozdravom Pacho
Anton | 24-07-2013 00:19:21
už len tým že hlasoval proti by mal konečne odstúpiť z funkcie sám pretože to je ako útok na základne práva občanov !!! ten človek to bude mať ozaj ťaýžkíé ked skoncí !!!
Idiot eselický | 24-07-2013 00:16:05
tam ešte sedí ? ľudia poďte už konečne do ulíc pretože takýto chrapúň tam nemá čo robiť !!!
pre dochodca | 23-07-2013 23:12:14
mali ste pracovat ako bc zastupca a mali by ste dobry dochodok niekdo zrejme vodu kaze a vino pije este ze ho zakazal fararovy
Obcan | 23-07-2013 23:07:31
oprava | 23-07-2013 22:39:48

S tym preklepom ste to vystihol-pan sa tvari stale ako by mu niekto zjedol veceru,pripadne ako mlieko za oknom pri sucastnych teplotach...
Co sa tyka toho navrhu,tak takato AROGANCIA sa len tak nevidi.
Bez prehanania je tu mimoriadna situacia,matky maju dat pit malym detom tento humus,alebo stary ludia co maju vseliakych zdrav.problemov nad hlavu si maju nicit zdravie a ked maju moznost nieco s tym spravit,tak by im najradsej tento clovek zavrel hubu ?
Clovek co chce uskodit druhemu je u mna len chrapun a zmrd !
Co si vlastne o sebe taky clovek mysli ?!
Kandidoval s tym ze bude zastupovat obcanov tohto mesta a ked ludia k nemu vystru ruky,tak ich este kopne do hlavy ?
A tu nejde vobec o neaky spor Majko-Veselicky !
Teraz ked tam je tak sa tam drzi jak repic !
Naco ste tam ???
Ci len citite vonu penazi ?
Toto je asi najdrsnejsia kritika co som kedy napisal na SOL,ale s takymto arogantnym chrapunstvom som sa uz dlho nestretol.
dochodca | 23-07-2013 22:43:41
mam taky maly dochodok ze si nemozem ani tu vodu kupit pijem vodu z vodovodu co mam teraz zkapat ked nemozem pit vodu z vodovodu
oprava | 23-07-2013 22:39:48
rec je o Veselickom, ale pripomina mi kyselickeho ako ta voda co tecie z vodovodu, kyseli, husty kalny sajrajt..bez urazky
Coze? | 23-07-2013 22:37:38
Ludia, trocha sa uvedomte, ake odstupenie z funkcie??? Ved ide o mimoriadnu situaciu, globalny nedostatok pitnej vody v meste, ktory ma byt hlavnym zdrojom a nielen na pitie, ale na ocistu babatiek, malych deti, starsi ludia tiez nevedia mnohi prejst ani do potravin kupit si mineralku, ked tak zakazdym flasu, dve, nemaju sil cele baleni domov zaniest. Ale to je uz teraz co vieme aky je stav. Lenze p.Kyselicky nechcel zaradit tuto vec do rokovania a pri tom ide o mimoriadku, nakolko nebyt iniciativy obcanov, tak tuto vodu stale pijeme akoho zdravie by bolo ohrozene??? Vsetkych nas ludi. Teda nie len odvolat z funkcie, ale toto su veci, ktore su stredobodom rokovania vsadem ako prve, anie ze niketo ma este tu drzost ich odmietnut. Takze rovno trestne stihat!!!!
Alica | 23-07-2013 22:20:18
Pán Majko, zbytočné otázky na p. Veselického. MsZ nech mu navrhne ešte jednu odmenu a pošle ho spolu s manželkou na relaxačný pobyt. Alebo nemám pravdu? Veď to zaplatíme my všetci občania mesta Sereď.
marek | 23-07-2013 21:18:22
Skôr by som ho žiadal o odstúpenie z funkcie. Tento poloboh tam už nemá čo robiť.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign