Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

"budem aj naďalej prispievať a zverejňovať všetko čo sa bude postupne odohrávať v našej obci" - Adrian Macho.

Miloš MajkoDátum02. 12. 2016 10:35:08Témaobec Šoporňa
200

Šoporňa     |   Dianie v samosprávach intenzívne sledujeme minimálne po dobu 10-tich rokov, z toho takmer 9 v médiu.  Vývoj dokazuje významný nárast arogancie väčšiny jej volených predstaviteľov a dokonca v mnohých prípadoch zneužívanie samospráv na presadzovanie osobných záujmov, zámerov, ambícií, či neukojených túžob vládnuť za každú cenu. Logicky by si občan mohol myslieť, že postupným vývojom k slobode a demokracii budú volení zástupcovia rozhľadenejší, múdrejší a snáď sa z ich strany dočkáme konečne aj rešpektovania zákonov a určitých etických a morálnych noriem, ktorých aplikáciu v praxi žiaden zákon nikdy neošetrí.

Systematickým sledovaním vývoja v obci Šoporňa od januára 2012 aj obyvateľ inej obce pravdepodobne pochopí, kam až môže zájsť zápas o vládnutie a kreslo starostu obce. Práve 5.1.2012 vtedajší poslanec Obecného zastupiteľstva Adrián Macho začal s intenzívnou kritikou konania a správania sa vtedajšieho starostu Milana Vlčeka práve tu v médiu a to článkom pod názvom "Kam zmizli peniaze v Šoporni?". Počas minulého volebného obdobia tento poslanec tu na Seredonline bez jediného centa nákladov z jeho strany publikoval 16 článkov s nadpismi ako:

- Aj pre toto vznikli problémy v Šoporni!

- Nie vždy starosta nereagoval

- Už len 10 dní a ukážeme všetkým, že vieme bojovať za našu obec

 - Protokol NKÚ v obci Šoporňa

Ale aj články pod nadpismi: "Ja som zákon a žiadny zákon nie je viac ako ja, lebo ja konám zákonne."

alebo tiež: Prečo je potrebná zmena, prečo ísť voliť?

V ďalších desiatkach článkov bol priamo či nepriamo spomenutý ako poslanec OZ a boli prezentované jeho aktivity.

Vtedajší poslanec Adrián Macho mimoriadne intenzívne vstupoval tiež do diskusií pod článkami a to nielen pod svojim menom. Iste si väčšina čitateľov spomenie na akej úrovni bola v médiu diskutujúcimi vedená diskusia. Ak nie stačí si ju pripomenúť v archívnych materiáloch, ktoré sú v médiu stále k dispozícii.

Seredonline bolo založené pre umožnenie občanom verejne diskutovať o problémoch v samosprávach a spoločnou komunikáciou navrhovať a hľadať najlepšie riešenia vo veciach verejných pre samotných občanov, teda pre tých, ktorí chod samosprávy platia. Počas histórie média nebola odmietnutá možnosť písať nikomu, kto splnil základné pravidlá ako registrácia v médiu plným menom a priezviskom a verifikácia osoby buď cez telefónne číslo alebo osobným kontaktom. Túto možnosť využili stovky ľudí priamo a aktívnu registráciu má vykonanú viac ako 1000 ľudí. A to hovoríme len o SOL.

Nebudeme v tomto článku hodnotiť stav samosprávy v Šoporni počas minulého volebného obdobia  zo strany obyvateľov, to najlepšie vykonajú oni samotní. Poukázať chceme na prístup jedného voleného zástupcu počas snahy byť zvolený do funkcie starostu a následne po jeho zvolení na tento významný a zodpovedný post v samospráve.

Adrián Macho v médiu veľmi intenzívne zverejňoval a kritizoval všetko konanie, ktoré sa mu na vtedajšom starostovi nepáčilo, kládol mu otázky a dokonca všetkých vyzýval k tejto forme komunikácie. Písal napríklad toto:

"poukázalo sa na „zvláštne“ zmluvy uzatvorené s novou právnickou firmou za 11 520 eur ročne, pritom predtým nás právnik stál 900 eur ročne, prečo sú obecné noviny  o 1000 euro drahšie štvrťročne"

Ale aj toto:  "Následne začali záhadné  zastrašovania a vyhrážky na odstúpenie poslancov, viacero anonymov sa objavilo na stoloch nadriadených v ich zamestnaniach, ale ani toto nás nezastavilo, priam opačne, uistilo v tom, že treba našim občanom odhaliť celú pravdu a pokračovať v načatej práci"

A ešte napríklad toto:  "zároveň takýmto spôsobom vyzývam všetkých čo majú záujem o takúto formu komunikácie"  (Adrian Macho  v januári 2012)

Na záver samotného prvého článku z uvedeného dátumu vyhlásil podstatnú vec. Ňou je tento dokonale jeho osobnosť charakterizujúci výrok umožňujúci s nie dlhým odstupom času porovnávať vyjadrenia. Dnes ten istý Adrián Macho - no už vo funkcii  píše:  "Tie klamstvá čo tu píšeš a dovolíš zverejňovať je odpornosť. Ak na tomto staváš svoje médium, tak je to úbohé." a pre istotu nie síce už so svojim podpisom ešte toto: "Toto médium je čistá stoka."

Celý text článku Adriána Macha spred niekoľkých rokov a obdobia kedy bol mimoriadne kritickým poslancom OZ a pripravoval si kandidatúru na starostu, nájdete tu: http://www.seredonline.sk/clanky/kam-zmizli-peniaze-v-soporni/

Najzaujímavší je však záver už prvého Machovho článku, kde o sebe píše:  "Na záver len toľko, budem aj naďalej prispievať a zverejňovať všetko čo sa bude postupne odohrávať v našej obci, lebo nie som človek, čo zatvára oči nad neprávosťou, ale bojuje za pravdu a verejne pravdu hovorí. Odpoviem na každé vaše pripomienky a otázky o situácii v našej obci."

Po zvolení do funkcie starostu Adrián Macho akosi zabudol na svoje výzvy občanom, aby komunikovali a zaujímali sa o veci verejné a konanie volených zástupcov. Ten istý Adrián Macho len v inej funkcii na obdobné otázky a vyjadrenia dnes už exstarostu reaguje podráždene a už len zato, že obyvatelia Šoporne majú úplne rovnaké práva v médiu aké mal on sám, dokonca arogantne útočí nielen na samotné médium ale aj na vedenie SOL. Vyvrcholením jeho útokov proti médiu je včerajší diskusný príspevok v médiu pod článkom občana a následné zverejnenie tohto diskusného príspevku na úradnej tabuli obce Šoporňa a to vrátane videa a údajov vo svojom príspevku obsiahnutých, ktorými sa evidentne jeho autor  snaží poškodiť iné konkrétne osoby, ktoré však s jeho bojom o funkciu ako ani bojom iných obyvateľov obce nemali a nemajú nič spoločné.

Pánovi Machovi sloboda slova, demokracia a médium  SOL prestali vyhovovať momentom, kedy môžu  byť využité ako prirodzený kontrolný mechanizmus jeho spôsobu výkonu moci v obci. Je až zarážajúce, ako verejne a arogantne sa dnes stavia proti tomu, čo sám zadarmo (teda na náklady vydavateľa)  roky využíval na rovnaký účel, teda kontrolu a kritiku vtedajšieho vedenia obce.

Pre tento moment nie je až tak potrebné čo proti médiu  Adrián Macho spravil doteraz, ale včerajšie zneužitie úradnej tabule obce, čím zo svojho diskusného príspevku a vlastného názoru spravil de facto úradne potvrdené stanovisko obce a tiež čo zo svojej pozície vykoná ďalej.

Verejne si teda kladiem otázku. Čím sa odlišuje tento starosta od kolegu z inej obce, ktorý sám sebe na hlavičkovom papieri obce s jej okrúhlym razítkom udelil priestupkovú a trestnoprávnu imunitu?

- - -

Adrian Macho teda tu na  SOL  dňa  05. 01. 2012 22:59:45   napísal: "budem aj naďalej prispievať a zverejňovať všetko čo sa bude postupne odohrávať v našej obci". Zabudol však dodať, že len dovtedy, pokým to bude vyhovovať jemu a jeho zámerom.


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Zdroj: Obec Soporna, Uradna tabula obce
200
Autor: Zdroj: Obec Soporna, Uradna tabula obce
200
Autor: Zdroj: Obec Soporna, Uradna tabula obce


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Otazka | 29-10-2017 13:36:39
Pán starosta Macho prečo pracovníci obecného uradu,p.Vozar a další vylepuju vaše plagáty do VUC cez pracovnú dobu? Nie je to zneužívanie uradu a vás ako verejného cinitela na vaše politické ciele,kariéru? Nestačí vam že zneužívate drahého obecného právnika čo vás zastupuje i v súkromných veciach? Kedy poriesite rodinkárstvo čo ste zaviedol na obecnom urade a v škole? Dokedy budete podporovať zamestnávanie svojho otca na škole? Pred tym u vás na obecnom urade? Takto si predstavujete transparentnosť??
pre dobre pises | 29-10-2017 12:26:53
Na teba sa uvarila uz davno a to ta serie. Dobre si pamatas ako si po nociach chodil so svojou rodinou vyberat letaky zo schranok.
Dobre píšeš | 29-10-2017 10:13:52
Zdravie milý Adrik nemáš odkedy sa trovís liekmi a fetuješ.. majetok máš zahltený hypotékou tak robíš kšefty s obecným pravnikom,vymyslas akcie že Stanickom a bogacom.. tak klídek. Na každú svinu sa voda varí.
A potme to ide ešte lepšie... | 29-10-2017 09:50:30
Jaký prehľad! Máš dobré skúsenosti. Či? Postaraj sa o svoje zdravie a majetok, kým ešte nejaký máš. Čo to? ...\"obecný vylepšujú plagáty a vylepšujú ich v pracovnej dobe...\" Všetko vieš? no toto :) Na hrad s tebou
Macho ma iné starosti | 29-10-2017 09:37:02
Prosím vás neotravujte staristu Macha a obecných s jeho rodinu! Teraz sa venuje kandidátke za poslanca do VUC , obecný vylepšujú plagáty a vylepšujú ich v pracovnej dobe za Macha! A potme to ide ešte lepšie ked strhávajú iných kandidatov. Potom sa idu obecný s Machom pomodlit do kostela Ved kandiduje biele za stranu Smer ale aj za KDH!! Ale ináč je Macho nezávislý ...... alebo odmalička závislý??
pre Výmena osvetlenia | 29-10-2017 08:38:30
Máte pravdu, pri každom vetre to tu nesvieti. Čakáme tri dni, kým p.Trnka nahodí poistky a konečne to tu opraví. A navyše na všetkých križovatkách v novom obvode nesvieti ani jedna lampa. Sú namontované ale nesvietia. Je tu tma jak v riti. Výmena bola drahá a nakoniec ani nefunguje.
Výmena osvetlenia | 29-10-2017 08:26:19
Verejné osvetlenie v \"Argentíne\" a na \"Makkej ceste\" sústavne nesvieti. Darmo sa vymenili svietidlá, keď dlhodobá porucha sa neodstránila. Pri vetre skratujú vodiče, lebo majú veľký previs. Dajte to, prosím vás, riadiaci pracovníci obce, opraviť. Trnka len vymieňa poistky. Treba dať rozpery medzi vodiče, ktoré majú veľký previs. Trnka to neopraví, treba to dať opraviť tím, čo montovali svetlá a majú plošinu. Ďakujem.
Chce nieco on, alebo poslanci OZ pred obcanmi tajit? | 15-10-2017 13:51:31
Otázka čisto provokatívna.
Na jednej strane občan má právo sa zúčstniť OZ nakoľko sú verejné. Na druhej strane, občan na OZ nepríde a to čo ho zaujíma sa neopýta. Prečo si nenájde čas na 1 či 2 hodiny, resp, na pár minút do diskusie a neopýta sa priamo? Tak kto potom robí intrigy? Dodko v Pohode pri fľaške vínka? Veď chodí na porady a na OZ, tak v čom je problém? Že sa chce ukázať pred občanmi pekný a pritom každému hovorí to čo jemu vyhovuje? Vyrozpráva všetko čo bolo na porade a že na OZ pri hlasovaní zahlasuje inak? Veď sa sám zhadzuje. Keby sa aspoň počúval čo vyložene trepe v Pohode či pod Malinu,... Že sa pri hlasovaní pomýlil? To ako počúva, ako hodnotí za čo hlasuje? Alebo je nesvojprávny? Koľko voličov svojim videom pobavil a koľkých svjim postojom stratil? A natíska sa mi otázka, či je schopný sa sústrediť a zodpovedne hlasovať. Potom si pýta 211?
Niečo mi na tom smrdí... ale nie zo strany úradu.
Info | 15-10-2017 13:45:07
Samozrejme že starosta tají dôležité informácie pred občanmi a poslancami. Pomáhajú mu v tom finančne a inak motivovaný poslanci ako Petráš,Rosypal,Ferenc,Bartoš,Búran,Ščípa.Dokedy? Treba si to pri volbach pamatat!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 15-10-2017 12:55:50
Adrian Macho este ako poslanec OZ pripravujuci sa na kandidaturu na starostu tu na SOL dňa 05. 01. 2012 22:59:45 napísal:

\"budem aj naďalej prispievať a zverejňovať všetko čo sa bude postupne odohrávať v našej obci\".

Uz ako starosta ale informacie o verejnom diani v obci zverejnovat prestal. Obcanovi dokonca obecny urad odpovedal, ze neexistuju ani audiozaznamy z rokovani OZ.

Chce nieco on, alebo poslanci OZ pred obcanmi tajit?
Intrigy | 15-10-2017 12:26:16
Aké protiakcie pripravuje starosta proti poslancovi kameramanovi? Čo na neho vymyslí? Kritika a sledovanie,kontrola je pre obecnú mašinériu nepríjemná.
Konštruktér | 14-10-2017 16:19:46
Predchádzajúci komentár hodný psychopata. Či idiota. Konštruuj dalej.
konštrukcie | 14-10-2017 16:13:31
nie je potrebné vymýšľať. tie sú dané a vyrobené lenonom. a konštruktér teraz popiera ich výrobu. samozrejme že musí a to za každú cenu. svojej časti histórie ktorú skonštruoval by sa hanbil aj najšpinavší pes, vlčák či medveď :)
a tak svoju špinu rozhadzuje na každého, kto mu jeho pravdivú históriu pripomína.
presne | 14-10-2017 15:39:41
Adrian bol a je psychopat. Mal by sa liecit a nie ublizovat Sopornanom!
Stará pesnička | 14-10-2017 15:23:34
Pán Macho s kamošmi zas len špiní a vymýšla konštrukcie. Tak typické pre psychoša. Týmto sa ukazoval vždy ked mu tieklo do topánok. U voličov nemá šancu. Vo VUC tiež.
tak sa mali veci | 14-10-2017 14:25:22
si cely popleteny. totalne. tak sa necudujem ze si uz nepamatas skutocnosti. na druhej strane som rad, ze to pises prave o sebe. vsetky kontroly dopadli tak, ze macho konal zakonne a tebe prisli na tie podvody kedy si ukradol hlasovacie listky. len si spomen na zaposnicu z ust.sudu. spomen si co robila ista pani v prvom okrsku. pospominaj na tvoju lzivu kampan a minulost. ak este mas cim spominat. mnohi si pamataju :)
pre Myslíš? | 14-10-2017 13:27:59
Hlavne za ty mas cim. Ano vskutocnosti mal viac hlasov, ale to vtedy ked sa stal starostom tak, ze sfalsoval vysledky volieb a hlasovacie listky sa dokona stratili, ze ?
Myslíš ? | 14-10-2017 12:25:37
Asi nemáš čím. Si vedla. Vlček mal v skutočnosti hlasov viac ako Macho.Ústavný sud robil prepočítavanie hlasov tak netrep teraz! Kolko ste macovci zaplatili? Podplácanie? To vam ide čo? Tak isto pri volbach ked rosypalko zvazal voličov hlavne do 3 okrsku! A pred volbami vo vecierke lietali eurajy,alkohol? Klobásy? Pre koho? Pán Macho?? Tak sa mali veci. Už si dáme na vás pozor!
ak bol vobec zvoleny? | 14-10-2017 10:30:33
to o com pises? podvod urobil vlcak uz pri jeho volbach. to iste skusal na poslesnych, len zistil, ze sa robila doslednejsia kontrola pocitania a tak jeho podvod bol odhaleny... ale ty to vies, tak naco ti to opakujem
ci fakt si myslis ze ludia su tak sprosti? mozno sa len nechcu zaoberat tvojou spinou...
v jednom mas mozno kusok pravdy. vlcak nebol verejnym cinitelom. on nevedel ze je statutar, ze statutar je starosta a ze je ako starosta zodpovedny. preto je bez viny?
chore! ako vsetky tvoje komentare.
verejný činitel | 14-10-2017 09:48:30
Tým je starosta Macho tak isto ako ked bol poslanec. Aj vtedy špinil a špiní stále kritikov, bývalého starostu aj ich rodiny a známych. A čo je ešte horšie robí to za naše obecne prachy a namiesto toho prečo bol zvolený. Ak bol vobec zvolený? Aké to si ho medzi voličmi dobehne. Tak ako to že porušuje zákony za čo dostal niekolko upozornení prokurátora,prehral súdy, dostal niekolko tisícové pokuty ktoré sme zas vlastne zaplatili my občania, porušil verejne obstarávania z netransparentnosti čo znamená že sme stále bez kanalizácie,zneužíva osobne údaje obcanov začo dostal pokuty,nedodržuje platne zmluvy,antidatumuje spätne zákazky,atď ..
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-10-2017 09:38:33
Pre Miloš Majko | 09-10-2017 204638 | 14-10-2017 08:16:32 | - z vypovede svedka Veselickeho su 3 nezavisle nahravky a zaroven je v zapisnici.

Koho rukopis ktory prispevok nesie ja netusim. Ja pisem VYLUCNE pod svojim menom.

Su veci, ktore su oznamom a nemam dovod o nich ani diskutovat.
Pre Miloš Majko | 09-10-2017 204638 | 14-10-2017 08:16:32
Dobre sme sa pobavili Bývalý kamarát odpovedal .... odpovedal, že pokial si bol snim za dobre, že vtedy si neprispieval anonymne. Zopár anonymných prispevkovnesie tvoj rukopis. Ale nebudeme sa tu doťahovať. Každý mame svoje svedomie.
je zaujimave | 14-10-2017 07:47:41
ze argumenty na vlcaka su klamstvom a zavadzanie. to fakt, ze ho okresny sud uznal za vinneho nie je argument? ze si sam sebe bez suhlasu vyplacal vyssiu mzdu, ktoru doteraz nevratil. ani to? z jeho sukromia, ze sa zbavil majetku...ak je cisty ako lalia, preco tak urobil?
a vy, tych par, stale utocite na urad, ze co a ako macho robi? tak to je vazne chore. a to mi je zaujimave, preco tie komentare su len osieranie terajsieho starostu bez akychkolvek podkladov. tych anonymnych udani, ktore niekto neustale posiela su z jedneho pera. komu teda vadi macho?
pre nad vecou | 14-10-2017 07:33:11
Pravda je taka, ze tu stale niekto uraza sucasneho starostu. Nikto tu nikoho ineho neuraza. A preve tei argumenty jeho kritici nemaju a len urazaju a urazaju, lebo na viac sa nezmozu. Nemaju odvahu prist na zastupitelstvoa tam sa opytat na to, co ich zaujima zoci voci. Su to len uboziaci co od pocitaca hraju hrdinov a riesia si takto svoje komplexy neschopakov.
nad vecou | 14-10-2017 06:44:47
Neviem prečo je tu starosta alebo jeho lokaj taky podráždený až agresívne vulgárny?? Ved ked je presvedčený o svojej genialite a neomylnosti a že ho Šopornani milujú tak môže kľudne rozdýchať hocijaký príspevok a kritiku. Ale kedze tu nadáva a uráža tak asi prispivateli SOL triafajú do čierneho a starostova družina nemá argumenty. Tak ako ak s vyjadrením že ktorý starosta čo urobil viac, menej? Ved to bude vždy napísané podľa toho kto to píše-či machovec alebo vlčkovec? Alebo by musela byt presná analýza ale nie na pár riadkoch a nevytrhavat fakty z kontextu.
pre P-PAKOVI | 13-10-2017 18:44:53
Ty si suchaj co chces a kde chces a o mna sa nestaraj. Aj tebe pekny vikend :D
Občan | 13-10-2017 18:40:22
Šoporňa funguje a to nemôže preglgnúť ani Vlčák ani prokorupčný aktivista.
Že samozvanému novinárovi a kandidátovi nesadol Adrian na lep niekto hróózne ťažko nesie a karma ho začína dobiehať.Treba urobiť to,čos takýmito urobili iní starostovia.Výkop čo najďalej od dediny.
P-PAKOVI | 13-10-2017 18:38:15
Či? Seno žer ty a šuchaj nohámi pri tvojom idolovi. Nikdo ti to nebere. Téma je o inom.Ne o tebe a i o tvojich náladách a výlevoch. Ty P teda PAKO.
pre fíha už ? | 13-10-2017 18:10:35
Precitaj si pozorne vsetky komentare a potom nieco pis, lebo takto vyzeras ako uplny debil. Pardon...nevyzeras...si. A este si aj vedla, nie som ani rodina Machovi, ani zamestnanec uradu, ani nic podobne :P
Fíha už? | 13-10-2017 18:00:15
Volby na starostu? Ved debata bola v komentároch o volbach do VUC? Či? Tak sa neplaste Machová rodina a jeho pracovníci z uradu. Padni komu padni. To príde postupne.
pre Všecko | 13-10-2017 17:39:54
A predstav si, ze ja, cela moja rodina a priatelia budeme opat volit Macha, ak bude kandidovat. Nikdy sme lepsieho starostu nemali, mozes sa aj na hlavu postavit, aj vypisovat tie sprostosti, co tu pises a ani sam tomu neveris, len si myslis, ze stokrat opakovana loz sa stane pravdou.
Všecko | 13-10-2017 17:12:13
Iným sa mačo a mačovci neveda ohanat len ze psychiku. Asi sú teda samy psychicky labilny. Adrian určite už odmalička. No čo už. Politika a analýza politika je kladná aj záporná. Na to si zvykni Adrian a tvoj tím. Vaše reakcie na komentáre sú znakom že pisatel trafil pri kandidatúre Starostu Šoporni do čírneho. Presne teda nevolit!
to hovori za vsetko | 13-10-2017 16:23:33
ze nechapes ani to co pises. tebe ide len o vytvaranie spiny. tvoje komentare su zrele na vysetrenie tvojho dusevneho stavu. o psychickom ani nehovorim.
objektivne | 13-10-2017 15:46:11
Ked si raz p. Macho zberal podpisy ako nezavisly od obcanov dokonca na dni obci tak toto jeho koketovanie zo smerom je len jeho vychcanost a podvod na občanoch! Ale nič nové u neho. Robil to zo stranami vo volbach niekolko razy za poslanca OZ alebo pred tromi rokmi za starostu. To hovorí za všetko. Aj preto je pre voličov nepriechodny. A takto sa šplhal zákerne cez p. Majka ve volbach za starostu. No ludi mu naleteli len raz a naposledy!
neklam sa | 13-10-2017 14:45:57
ty policky analFabet. Evidentne nemas znalosti ani zmysel pre pochopenie, ak ta niekto podpori. Strana len suhlasi s tebou. A ci ty si nestastny, lebo ta nikto nepodporil? Nikto s tebou nesuhlasi? Chudacik :)
reklama neklam ma | 13-10-2017 13:32:03
Do schránky sme dostali reklamny plagát vládnucej strany. Sú tam 5.stranicky kandidáti a sopornansky starosta a čuduj sa svete označený jako nezávislý s podporou strany!!! Ani janičko ani marienka ten náš starosta,jako odjakživa i teraz v dedine. Je z neho podvádznoha chameleón.nevolit!
Obcan | 13-10-2017 09:46:22
prosim,viete pravdu,preco odisiel farar zo soporne
Pán starosta | 12-10-2017 15:43:19
Kedy zverejnite pred poslancami a na obecnej stránke občanom upozornenia prokurátora vam,obci,škole? Aké opatrenia ste urobil? Odstránil ste nezákonnosť ktorú okresná prokuratúra vam vytkla? Kedy budú na stránke obce uvedené pokuty za nezvladnutu kanalizáciu a zle udrzuavanu čističku? Prečo to tajite? Ste za to pán starosta zodpovedný! Prečo riadne a transparentne nezverejnujete súťažne podmienky pri obecných zákazkách ako kulturak,ihrisko,hasičaren.....?? Komu vyhovuje dodatočne nahodenie so systému? Či na to hlavná kontrolórka ktorá ma plat vyše 800 EUR za jedno dvojhodinové posedávanie na OZ? A za to vás pán starosta kryje?
Ale ale | 12-10-2017 13:53:28
Ale nám tu Adrian kypý kope uráža..... už sa teším na video zo zastpitelstva. A potom aj z nacvikov zastupitelstva.
pre Špina špiní a kope | 12-10-2017 13:47:20
Veru tak. Dobre si to o sebe napísal :)
Špina špiní a kope.
Špiníš a kopeš!
Ak niekomu dochádzajú argumenty, pozri na seba, na tú špinu to si TY. Doteraz si žiaden argument nedal. Len špinu. A to je tvoje vlastné JA, tvoje ego, ktoré je hlboko v žumpe a s takým výkalom nemám chuť na diskusiu. Napokon, s tebou sa ani diskutovať nedá. Nemáš na to podklady ani predpoklady. Neviem sa pritom zbaviť pocitu, že práve to ponúkané si ponúkal ty sám. A skôr ako tebe, budem veriť Regine a našim spoluobčanom z nemenovanej ulice. Určite vieš prečo.
Prajem ti krásny slnečný deň. Daj si však pozor na vykypenú žlč :)
Špina špiní a kope | 12-10-2017 13:30:15
Klídek Adrik a spol, dobre platený z našich obecných dani. Viem že dochádzajú ti argumenty a tvoja podlá intriganska povaha vyšla na svetlo Božie. Ked tak dobre vieš ako to je z trestnými stihaniami starostu tak si sa prezradil že tu píšeš ty Adrik závislý. Jaj prepáč ty si teraz zas nezavisly ale Smerak. No to mame radost budeme ta volit ako voly pred troma rokmi. Čo nám teraz ponúkneš aké plané sluby? Alebo klobásy,rum, 10,20 EUR? Či vstup do sekty? Bravoooo!
Ešte raz... | 12-10-2017 13:14:04
Chcem vidieť uznesenia a obzalobe, rozsudky o vine.

Nechcem čítať tvoje drby, falošné zaručené informácie, tvoje anonymné udania podané na polícii, prokuratúre, NAKA, ...
Ak je taký ako píšeš, bolo by už dávno začaté trestné stíhanie v nejakej veci o ktorej píšeš. Bolo? Nie. Tak sa pýtam Teba - máš nejký dokument o začatí TS, návrh na obžalobu, uznesenie o vznesení obžaloby, pojednávanie pred súdom, rozsudok o vine. Máš? Dokladuj ale nešpiň, lebo potom Ty sám si špina :)
Pýtaj si od macha | 12-10-2017 11:03:07
Upozornenia prokurátora,protokoly,pokuty,uznesenia z polície,a pod. Nedáva ti to? Si na smiech. Veríme.....
chcel som vediet | 12-10-2017 10:11:23
FAKTY. Nie co si myslis a co si udal. Chcem vediet vysledky a rozhodnutia. Uznesenia a obzalobe, rozsudky o vine.
Zatial nic tu nebolo.
Fakty? | 12-10-2017 09:58:10
Tých tu už bolo uvedených habadej......ostatne veci a pochybenia starostu mača a jeho poddaných riešila a rieši prokuratúra,polícia,úrad pre verejne obstarávanie,NAKA atď atď.. to si chcel vedieť? Tam sa pýtaj a hned sa prihlás ako účastník miesta činu či spolupáchatel. Pokuty,rodinkárstvo,netransparentnost pri obecných zákazkách,antidatumovanie pri obecných verejných súťažiach pre bogača,nadštandardne platy svojim blízkym, rodine na urade,v škole!? .....
podvodnik? | 12-10-2017 08:33:18
V com konkretne. Daj fakty.
kontrola | 12-10-2017 08:17:32
obecného podvodníka Adriana je potrebná velmi!
ten uboziacik | 12-10-2017 07:31:55
natacal na Majkovu kameru pre Majka. Dodko Dodko...hlupacik, v pohode toho nataras. Kontroluj sa!
pre zastupitelstvo | 12-10-2017 06:53:19
Uboziacik Dodko, neschopacik, co tym chce dokazat? Strasne je dolezity. Trapny od sameho zaciatku.
Zastupitelstvo | 12-10-2017 06:26:08
Starosta-hlavná postava dedinskej frašky. Natáčajú ho..
na smich | 11-10-2017 14:21:46
si ty sam. tak sa tesim ze ta od jedu trha. musis byt strasne nescasna chudera.
Adrikovi | 11-10-2017 13:32:43
Odmalička kradol ten váš psychoško Adrian. Najprv rodičom cenosti,zlato. Neskor nám spoluzakom a potom vykrádal školku. V base mal už úplne volne ruky dokedy ho nepristihli. A tak robi stále na našu skodu v dedine. A esce chce ist do vucky? Nezávislý Smerak? Na smich.
Len aby si nebol prekvapený | 11-10-2017 12:31:04
čo ti diagnostikuje odborný lekár. Choď a uvidíš. Či tým trpíš už od malička? Kradneš ty, musí aj druhý? ... Či?
naozaj? | 11-10-2017 11:08:52
Len aby si nebol prekvapený? Ako tá kúpa išla cez obec? Či? Váš Adrik klamal odmalička a robi to stále i najbližších..
pre pozemok | 11-10-2017 09:15:37
jednoducho. Pozemok kupil od sukromnej osoby. Co ti nie je jasne? Ty si nikdy nic nekupoval? Ja ta lutujem. Tolko jedu v sebe. Ci borovicky?
obecný pozemok | 11-10-2017 08:17:17
Ako sa dostal verejný cinitel terajší starosta s manželkou k pozemku kde majú novú večierku? Cez obec? A za kolko? Nie je to stret záujmu a zneužitie právomoci verejného cinitela??
Fakty | 10-10-2017 12:20:43
Neviem kto stavia v kepezdi ale v Šoporni určite stavia starosta s rodinu domy,novú večierku, prerába svoj dom a to všetko súbežne s obecnými zákazkami a s jednú firmu od bogača. Žeby náhoda?? A tie obchody z obecnými pozemkami..??
fakty budú prichadzat | 10-10-2017 11:52:30
dom v kepéždi si už postavil? ak sa ti šoporňa nepáči, tak ...pá pá.
starosta neplní jednu zmluvu. asi má dôvod. poškodený to môže ale nerieši. lebo jemu to mediálne vyhovuje? a že len vy dvaja či traja ste nespokojní
Toto je už fér | 10-10-2017 11:08:44
Vdaka pán Majko. Toto vaše posledné vyjadrenie je jasné a zrozumitelne Šopornanom i ostatným čitatelom SOL a to v zmysle minulého aj súčasného diania v Šoporni. A dalsie argumenty a fakty budú prichadzat pretože starosta Šoporni sa stále snaží-žial proti občanom a nehospodárnym rozhadzovaním obecných peňazí a rodinkárstvom.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-10-2017 10:24:03
Je to fér? | 10-10-2017 09:58:09 | - uz som vyrastol z toho, aby som si robil tazku hlavu zo zopar chudakov, ktori su schopni svoj nazor a postoj k veciam verejnym napisat akurat anonymne.

Nezijem z Macha a minulych poslancov, ktori SOL zneuzili na svoju propagaciu a nasledne sa mnohi z nich zamestnali na urade - opacne, oni ziju z prace tisicov obcanov a mojej.

Co sa tyka zmluvy, tato problematika bude dostatocne rozobrana a obcanom spristupnena, ked na to bude cas.

Co sa tyka neplnenia si zmluvnych povinnosti Obce Soporna - nech len vytrvaju. Na zmluve su dva podpisy - moj a statutara obce. Ubezpecujem Vas, ze nasa strana si povinnosti zo zmluvy vyplyvajuce plni a plnit bude do ukoncenia ucinnosti zmluvy.

Je to fér? | 10-10-2017 09:58:09
Pán Majko,oceňujem váš férový prístup i ked pán Macho má od férovosti na míle ďaleko! Myslite teda že si vážia vaše vyjadrenie o neanonymnom prispievaní tu na SOL? Určite nie. Akurát si z vás robia srandu ako ked ste s nimi podpísali zmluvu ktorú šmahom ruky zrušili, či ked vás dlhé mesiace až roky zneužíval Macho na svoje chúťky dostať sa v dedine k moci..! Ale každé zlo a podvod má časom trhliny a už nastali.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 09-10-2017 20:46:38
Ruku na srdce pán Majko | 09-10-2017 19:23:24 | - neviem, ci to bolo urcene mne, ale:

- asi rok dozadu bol na okresny sud predvolany svedok moj byvaly kamarat Lubo Veselicky. Nemusim asi vysvetlovat, ze od momentu, kedy je pri moci, nezdielame rovnake nazory na slobodu slova a sposob vykonu moci v samosprave. No aj Lubo na priamu otazku ci pisem anonymne do media pred sudom potvrdil, ze NIE.

Viete, ja som citatelny nie preto ze neviem byt iny, ale preto, lebo chcem aby ludia vedeli, ze anonymnu diskusiu umoznujem, no sam ju NIKDY nevyuzivam. Cas si vazim natolko, ze ho nebudem zabijat anonymnym vypisovanim a to nielen na SOL, ale nikde.

Ked nieco napisem, mam zaujem aby ostatni vedeli, ze to je moj nazor a stojim za nim.

Takze strucne - NIE, nepisal som anonymne, nepisem a ani pisat nebudem.
Dobré | 09-10-2017 19:46:51
Machovci - sektari žiadajú majitela média prisahať? Na čo? Na čierny kalich? Pán Majko možno vás pozvú k ním, či?
Ruku na srdce pán Majko | 09-10-2017 19:23:24
Môžete nám tu s čistým svedomím odprisahať, že sem vždy píšete pod svojim menom a nenapísali ste sem ziadny príspevok anonymne?
k VUC | 09-10-2017 17:19:34
Z nezávislého závislý a stále dokola ako p. Machovi vyhovuje. Už ma plagátiky pod hlavičkou smeru. No tak ako sa ma v tom volič vyznať ?Bol KDH,Smer,OKS,SaS,OLANO,SNS .. nezávislý? pred dvoma týždnami a zrazu dnes v októbri Smer? No toto! Veríme..
Otazka | 09-10-2017 10:48:01
Bez vetra sa ani lístok nepohne. Či? A vela Šopornanov zaujímajú fakty i iné okolnosti......ešte si pamatame na Adrianovú aktivitu jako poslanca ked tu okydaval všetko a všetkých. Dokonca rodiny i podobné. Ludia si výberu z info a urobia si názor či im taky človek vyhovuje alebo nie??jako verejný cinitel je pod kontrolu takú i takú!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 09-10-2017 10:28:56
Sodoma-Gomora! | 09-10-2017 09:43:45 | - moj plny suhlas. Niektori \"diskutujuci\" su svojim spravanim skutocne podobni skor prasatam pri hrante, ako civilizovanym ludom.

Pre zaujimavost - skuste si precitat niekolko svojich anonymnych prispevkov a napiste ostatnym diskutujucim, aky mate zo seba pocit...
Sodoma-Gomora! | 09-10-2017 09:43:45
Čo už dokážu niektorí v tejto žumpe napísať!
Je mi ľúto že z normálneho média niektorí pisatelia zo sol dokážu urobiť hnusný nechutný bulvár. Objektivita je už len vzdialený pojem a po pravde niet ani stopy. Pekná vizitka pre sol a pisateľov komentárov, ktorí už niekoho radia aj do sekty ...
Sodoma-Gomora! Najlepšia cesta k psychiatrovi.
Fakty | 09-10-2017 08:56:09
Žial s komentom pána Majka možno len súhlasiť. A dalsie vážne veci len dokresluju žumpu do akej nás súčasný starosta v dedine dostal a v akej je on sám. A čo ešte prepukne a prevalí sa po jeho konci?! Potom ho nezachráni ani kontrolórka ani obecný právnik či sekta??
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 09-10-2017 08:03:11
Vážne veci | 09-10-2017 07:41:48 | - je mi uplne jedno, kto koho navstevuje.

Drzim sa faktov a vychadzam z podkladov, ktore mam k dispozicii za obdobie asi 6 rokov. Nepetrim medzi ludi, ktori daju na reci a ohovaranie inymi - spolieham sa na vlastnu skusenost.

A skusenosti s nedodrziavanim dohod a slova sucasnym starostom Machom mam zial viac ako dost. Vlastne s jeho konanim, nemam jedinu pozitivnu skusenost. Podrobnosti ale spolu s uz spomenutymi faktami.
Vážne veci | 09-10-2017 07:41:48
Nečudujte sa p.Majko že tak starosta či jeho dosadená skupina reaguje. Až príliš často navštevujú Trnavu a istú skupinu ludi? Žeby sektu? Zlo v Šoporni a až zúrivá chorobná nenávist voči občanom a ich kritikom je z toho zjavná. I farára do toho zaplietli? Peniaze, ženy? Vraj ho natočili? Preto musel odísť? Sodoma-Gomora!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 09-10-2017 00:16:26
Niečo na zamyslenie | 08-10-2017 21:03:05 | - uz niekolko krat som ziadal, aby ste sa ma nesnazili namotat do Vasich primitivnych hier. Nepodari sa Vam to, zbytocne zabijate cas.
Niečo na zamyslenie | 08-10-2017 21:03:05
Vy vari tomu veríte že starosta to tu všetko číta a nebodaj ešte aj prispieva? Nebuďte naivní. Neprekvapilo by má keby za niektorým resp. niektorými akože štatistickými príspevkami bol samotný Majko.
objektívne | 08-10-2017 13:49:00
Starosta Macho nemá morálne ani odborne právo kandidovat do VUC ani zotrvavat v terajšej funkcii. Zlyhal a zneužíva postavenie verejného cinitela.
ako to | 08-10-2017 13:25:01
že niekto (možno) vie, že príspevok píše napríklad Adrián? Má vlastnú databázu \"anonymných\" IP adries a tak vie, kto píše? Chápem, že sa blížia voľby do VÚC a tak niekto chce využiť a zneužiť protikandidáta... Či?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 08-10-2017 13:05:52
Adrian, nie je dobre klamat a zneuzivat pred volbami, po volbach a dokonca este aj tych istych ludi.
Ak sa jedna o voleneho zastupcu v prvom aj v druhom pripade, tak pokusy ospravedlnovat neospravedlnitelne su chore a ubohe...
Už zasa? | 08-10-2017 12:49:37
Pán starosta zasa výhovorky? Raz na bývalého starostu, raz na Eriku.....?? Zlyhal ste politicky a ludsky voči vlastným občanom a zial i vlastným životom od mladi! A to neriešim vaše čudne detstvo. A nesúdim vás ako vy svojich rivalov či kritikov.
starosta=chameleón | 08-10-2017 12:33:35
Ved mas aj ty sancu, Erika, ukazat, co dokazes.
starosta=chameleón | 08-10-2017 11:23:44
Pozeráte p.starosta politiku? Je tam predseda SNS- za nich ste kandidoval za starostu..... pred tým ste kandidoval za KDH, potom OKS v predchádzajúcich župných volbach.....neskor zasa za SAS,OLANO i SMER!! No pestrá politická minulost,to vás charakterizuje i v súčasnosti- zrazu nezávislý, hehe, ..... to hovorí za všetko!
K veci | 07-10-2017 20:51:00
Pán starosta protokol za vami nezvladnutú kanalizáciu ste dostal ešte v roku 2016- tak neklamte obcanov!! A dodatok k protokolu v júni 2017 a obidva dokumenty ste po roku a pol zverejnil na stránke obce až vtedy ked sa to prevalilo tohto roku v auguste na SOL a dostal to písomne aj pán Majko! Klamstvo jedno za druhým pán starosta Macho!! Dobehla vás spravodlivost ktorú ste vela krát zaslapal cez obecne peniaze a na úkor vacsiny obcanov-voličov!
minulosť | 07-10-2017 20:41:02
aspoň nežijem ako zlodej, klamár, ktorý okradol obec, občanov, ... alebo aj to je výhovorka?
zulu | 07-10-2017 20:27:03
este ze je vzdy niekto z minulosti je sa nakoho vyhovoryt

ale no | 07-10-2017 20:02:34
Občasný výpadok osvetlenia vám robí problémy a radosť v rýpaní? Skúste sa opýtať Ex, či už vrátil neoprávnene vyplácanú mzdu. Hovorí sa tomu krádež či zneužitie právomoci /?/, okradol vás, voličov, občanov a za tých niekoľko tisíc eur mohlo byť napríklad kvalitnejšie osvetlenie, alebo výbrus betónu na slnečnej ulici. Ale nie. Niekto ako \"večný starosta\" s manž. sa s tým nevedia zmieriť... A protokol? Nesranduj že rok a pol. Dodatok je zo 17.7.2017. Nejak si mimo. Infúzia ťa pomýlila?
Za tri roky úrad urobil dosť dobrých vecí, ktoré niekoho se rie, že v obci to ide. Či?
Občan | 07-10-2017 17:26:04
Ale no. Hádam si nechcú Machovci a pán Macho takto žehliť to čo nezvládli a oklamali voličov. Už fakt smiešne.. z množstva primitívnych kritík od pána Macha a spol na bývalého starostu bolo; prečo krtko ryje na cintore ?? Ale teraz nevie pán Macho zabezpečiť riadne osvetlenie obce,transparentnosť pri výbere firiem pri ob. zákazkách. O kanalizacii ani nehovorím- 3 milióny navyše na províziu..?? Rok a pol pán Macho tajil protokol a porušenia pred občanmi,poslancami!! Pokuty takisto tají! Jeho zodpovednosť.
ospravedlnovat neospravedlnitelne | 07-10-2017 16:50:14
Napríklad? ...
Niekto sa drží informácii ktoré jú len zavádzaním, niekto si informáciu aj preverí. Alebo načo? Veď idú voľby do VÚC a ročná predvolebná kampaň už začala?
Včera bolo na ulici psie hov no a autom sa ho nedalo obísť ani z ulice vycúvať. Nezostalo nič iné, len ho kolesom auta prejsť a zas ral sa mi celý blatník. Kto je zodpovedný? Kto mi auto umyje? Rozoberáte tu každú maličkosť hov na a niekoho to len teší :) A niekto sa musí zmieriť s tým, že už nie je volený zástupca, tak neospravedlňuje ospravedlniteľné...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-10-2017 14:25:25
Nie je dobre klamat a zneuzivat pred volbymi, po volbach a dokonca tych istych ludi. Ak sa jedna o voleneho zastupcu v prvom aj v druhom pripade, tak pokusy ospravedlnovat neospravedlnitelne su chore a ubohe...
zulu | 07-10-2017 14:11:09
ja by som chcela vediet kedy budu dokoncene cesty Mierova Budovatelska a Slnecna a ci vecer budu svietit lampy je hroza ist vecer a rano do prace
Len tak | 06-10-2017 14:51:37
Macho sa špiní sám svojou aroganciou a vyhovorkami i minulosťou. Tu má tiež pestrú ako teraz čo stvára na urade a v obci. Ale dočasu. Kanalizáciu nezvládol, verejne osvetlenie nefunguje ako má, zadlžil zbytočne dedinu, predražene právne služby, pokuty, rodinkárstvo a klientelizmus najme pre Bogača a raditelku školy.... a celkovo škola pod jej vedením jedna katastrofa! Ale ohňostroje za obecne mu idu celkom dobre!
Tak teda | 06-10-2017 10:42:02
vyzerá to, že niekto je úplne nadšený, že sa môže obúvať do Macha. Voľby do VÚC pred dverami a tak treba ťažiť a aj špiniť. Lepšie je verejne špiniť, ako si vyžiadať informácie podľa zákona? Je. Určite aspoň pre tých pár, ktorí chcú z \"obce\" vyťažiť. Či?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-10-2017 07:15:36
Ako teda, stale len jednoduche a primitivne invektivy, ponizovanie a osocovanie sa navzajom?

Mame uz odpoved, do coho v obci konkretne starosta Macho investoval 200 000 Eur a akym sposobom financie do obce vlozil? ;-)
starosta zadlžuje dedinu | 06-10-2017 05:11:14
Čo z toho? Ked zafúka zaprší a hned sa v dedine nesvieti ako a hocikedy iné noci akebo skoro ráno. To aké verejne osvetlenie vybavil? Zas pre seba? A občan len plat dane a drž hubu?! A do roboty po tme. Dakujeme
Všetci | 05-10-2017 06:14:51
Zlodej kričí chytte zlodeja a psychos kričí vy ste psycho...... že starosta?? Už nás nezblbnete s vašu rodinu a kamošmi jak pred volbami čo ste ich pozamestnaval na urade a v škole! A už aspoň nezadlzujte dedinu!
vsetci su adrik | 04-10-2017 22:38:01
ty si ubohy a chory! ked podla teba kazdy koment pise adrik. nech sa ti o nom aj sniva. skor vyhladas odbornu pomoc, ty psycho...
pre vsetkych uboziakov | 04-10-2017 21:25:22
ktory maju komlexy z toho, ze sucastnemu starostovi nesiahaju ani po clenky, ze nikdy pre obec neurobili tolko co on, ze ich obcania obce nemaju radi,...Dajte sa vysetrit.
Ach jajko | 04-10-2017 20:34:58
Aký si múdry. A že si neni Šopornan? Dobol aby som sa schuti zasmial milý Adrík. Prezrádza ta že naraz na niekolkych riadkoch máš potrebu obhajovat starostu zľava sprava dopredu odzadu .. či mu trčis v zadnici a zas v zapetí len tak mimochodom zarypnes do bývalého starostu. No ked si Macho tak zo je jasne a ak náhodu nie tak ty toho bývalého poznáš,? Rozprával si sa snim nekedy? Takých sudcov a moralizatorov tu už bolo.
Aaaach jaj | 04-10-2017 20:19:51
Nie som síce sopornan a dianie v Soporni sa ma netýka ale niečo Vám musím napísať už. Vam to tu už načisto, slušne povedané, yebe. Nech starosta urobí čokoľvek , nikdy Vám nevyhovie. Ak pôjde doprava, budete mu nadávať prečo nejde rovno , keď pôjde rovno budete mu nadávať prečo nejde doľava , ak pôjde do ľava , budete mu nadávať prečo nejde do zadu, ak pôjde dozadu budete mu nadávať prečo nejde doprava. Na vás len predchádzajúceho starostu. Sral na vás a smial sa Vám do očí.
A k tým dyniam. Píšete že sa tam zmenil majiteľ. Napadlo vás, že možno nový majiteľ to tam nechce mať a starosta nechcel nechať upadnut tradíciu a zorganizoval to pre vás a vaše deti aspoň v škole?
pre Nestranny | 04-10-2017 19:59:33
Len tolko. Nic som nepriznal. Kto vystavu vyhlasil, ten ju vo svojich priestoroch zorganizoval. Dyne boli prekrasne, deti a ich rodicia sikovni, tak o co vam ide?
určite? | 04-10-2017 19:21:12
Neviem o čom to tu niekto točí a niekoho obviňuje. Či tam lebo onam. Pýtali ste sa predchádzajúceho majiteľa prečo výstava nemohla byť u nich? Nebol dištanc z ich strany? Niekto tu z toho robí kšefty, lobing,...
Logický zato, že ak to robí škola, tak výstava v škole. Apropo, ak to roky bývalo v pohode, nemal z toho niekto iný prospech? A ten prospech mu chýba? Tak, šuphotam, špinu na machovu hlavu. Či? Fakt niekomu vážne hrabe!
Nestranny | 04-10-2017 19:00:13
Výstava bola pekná, deti sú šikovne i ich rodičia. A vy ste konečne priznali čo som naznačil o pohode a starostovi. Len tolko.
pre nestranný | 04-10-2017 18:41:34
Zmena je zivot. Co sa ti nepacilo na vystave v skole?
Nestranny | 04-10-2017 17:57:40
Nemyslite si pán starosta a vaši pisalkovia nadštandardne plateny z našich dani že si všetci Šopornani veci a vaše kroky nepamätáme?! Dlhé roky býval svetllonos a výstava tekvíc v pohode a poddaného tri roky si tam prehnanú reklamu robil pán Macho,Koval atď... panjatno?
nespokojnemu | 04-10-2017 15:42:04
pochop len jednu vec. Svetlonosov robia ziaci skoly tak preco by mala byt vystava inde? Tebe fakt nic nevyhovuje. Uprac si v hlave...
Kšefty majú trhliny? | 04-10-2017 13:56:52
Čo výstava svetlonosov v pohode? Kašlať z obce na deti a obcanov? Či nový majitel nevyhovuje starostovi a jeho grupe? To neni už Korytárová čo lizala machovcom pr .el a profitovala z obce? Či ako to bolo p. starosta?? Argument že ved v škole neobstojí! Tam to bolo vždy súčasne! To je tá politika starostu a pre obcanov- jakože, akorat pred volbámi. Už si dáme pozor!
šetríme? | 04-10-2017 05:57:55
Hej netykavky z obecného uradu! Srarosta! Vaši obcani chodia ráno do roboty a do obchodu- nesvieti sa!! Je TMA! Robte s tym volaco! Len peniaze beriete a zadĺžili ste dedinu na dlhé roky a takúto základnú vec jako verejne osvetlenie nezvládate!? Len sa už nevyhovarajte na bývalého a iných. Už je to trápne!
pre Starosta | 03-10-2017 202031 | 03-10-2017 22:18:31
Byť na starostovom mieste, uvažujem nad trestným oznámením za tento príspevok.
super | 03-10-2017 20:43:06
Snažíš sa byt v strehu starosta náš. Ale neustriehneš všetko. Už ta zrádzajú aj ty čo ich máš pri sebe. A čo bolo dnes pred obedom na urade aká vadenica ty a prednosta oves? Prehadzujete si horúce zemaky problémy do ktorých ste sa klamstvami dostali?
pre 03-10-2017 202031 | 03-10-2017 20:32:28
Posadnutosť a zúfalosť je veľmi nebezpečná kombinácia. Myslieť si pri tom, že si inou osobou je ešte horšie. Tá skutočná osoba, ktorá písala komentár 03-10-2017 20:20:31, by mala neodkladne vyhľadať odbornú lekársku pomoc. Uvedom si, že trpíš vážnou duševnou chorobou.
Starosta | 03-10-2017 20:20:31
Som Adrian Macho. Pozerám do zrkadla a vidím duševne chorého a závislého. Každý kto ma kritizuje a poukazuje na moju netransparentnost a rodinkárstvo je môj úhlavný nepriateľ. Voľte ma lebo to nezvládnem ako už veľakrát v mojom živote.
Bez emocii -) | 03-10-2017 16:17:50
...tak bez emocii...Ty okrem toho,ze si ,,nezavisly\" a vobec Ta ,,neskrie\" ze dalej nedostavas od obci peniaze tak musis byt velmi nestastny clovek :-D ...zlam Ti vela zdravia...aj dusevneho :-)
kde je melon | 03-10-2017 15:14:54
no prave. kde je ten melon co mal lenon. rozhadzal ho a ho v no vidno.
dobre pocty mas. vsetko davas dokopy. to by sme dopadli pri tvojom safareni.
inak dobre to zacina. kampan jak vysita. jednemu je luto nedodrzanie zmluvy a druhemu ze tam nesedi prave on. to bude mat s ol radost z citatelnosti.
súhlas s Ankou | 03-10-2017 13:53:01
Starosta Macho je vo funkcii 3 roky a stále hádže špinu na bývalého starostu Vlčeka bez dokazov iba z pozície sily a drahého právnika. Presne ako ked bol poslanec,nič neurobil len tu na SOL vypisoval bludy a klamstvá s cieľom dostať sa za starostu. A teraz to ako starosta nezvláda a trápne sa vyhovára aby zahmlil rodinkárstvo a netransparentnost chodu obce! A balvany pred poštu dal kedysi dávno starosta Kiš. O ostatnom kto čo urobil alebo neurobil je zbytočne teraz hovoriť s primitivom či je platený od starostu Macha.
Kde je melón? | 03-10-2017 13:44:44
Skutocne celkove prijmy obce Soporna v rokoch :
2011 1 754 553
2012 1 548 472
2013 1 529 074
2014 1 638 031
-----------------------
2015 1 864 094
2016 2 035 733
2017 2 127 895

Adrian ma za prve 3 roky vo funkcii o 1,2 miliona eur viac na rozhadzovanie, ako mal Milan za rovnake obdobie. Kde su tie love?
Anka | 03-10-2017 13:25:43
Už prosím vás nepíšte hlúposti.Pán Majko je tu naozaj jediný kultivovaný diskutujúci?Obviňujete jeden druhého.Adrián veď odpovedz pánovi majkovi na otázky,aj mňa to zaujíma.SoL denne sledujem veľa rokov a vidím,že pán Majko píše len veci,ktoré má preverené.Tak tomu je aj v Seredi.Aj s Kurbelom majú pravdu a potvrdila to aj Horváthová.Adrián pred voľbami si sa tu pretŕčal skoro každý deň.Nehanbíš sa teraz takto správať sa k novinám čo ťa dostali do funkcie?????
predchodca | 03-10-2017 13:01:24
doslova a skutočne okradol obec keď si neoprávnene vyplácal mzdu. Už vrátil ukradnuté eura? Predchodca nezvládol ani projektovú dokumentáciu, aby mohol preinvestovať /bez súhlasu, bez VO a bez VK/ čierne stavby a eura do svojho vačúšku. ...a či zabúdaš? Chváli sa parkoviskom pred školou? Dvoma balvanmi? To je dosť málo za 4 roky. Či čím ešte? Najprv sa pozeraj na svoje prešľapy a klamstvá, potom hodnoť skutkový stav, nie to čo by sa podľa tvojho želania malo stať či prihodiť. Takže ak niekto začal kampaň, bude to niekto iný nie macho. Podľa rečí to bude aj jeden z jedenástich? Kampaň začala ...
Kampaň ? | 03-10-2017 09:42:58
Zdá sa že za obecne peniaze začal kampaň práve starosta Macho. Šopornanske noviny sú plne jeho hlavy,samochvály,výhovoriek čo by bolo keby bolo.. a zas stará bolačka kanalizacia! Odrazu sa po ROKU A POL sa starosta priznal že KANALIZÁCIU NEZVLÁDOL ale môže za to niekto iný a zas vyslovil pláne sluby že na rok bude. No to sme počúvali tri roky!! A inak kanalizacia mohla byt už teraz hotová aj z novú čističku keby Macho a jeho rypaci poskanci schválili vtedy rozpočet!! A protokol z uradu pre verejne obstarávanie zverejnil starosta Macho až ked sa to prevalilo v lete tohto roku tu na SOL ! Pán starosta lož a vaše klamstvá vás dobiehajú.
Meno je zbytočné? | 03-10-2017 07:02:00
Ale ano. Ste nervózny a prekuknuty pán starosta Macho. A vyznieva až smiešne vaše vyjadrenie o splhani sa pána Majka po vašom chrbte- ved to je váš štýl. Robil ste to pri okydavaní pána Vlčeka štyri roky po chrbte pána Majka,pani Ščípovej. A dopracoval ste to do arogancii voči vlastným voličom aj voči porušeniu zmluvy zo SOL a podobne- je toho vela.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-10-2017 00:44:51
Meno je zbytocne | 02-10-2017 23:19:38 | - tak kampan na Machovom chrbte...

Asi urobime sutaz o najlepsi vtip. Prvy mame. ;-)

Ale kludne sa vydavaj za koho chces. Kazda spolocnost potrebuje aj ludi nehanbiacich sa za svoje meno a na vyvazenie takych, ako si Ty. To je vyvoj, no evolucia Ta zmetie ako pre buducnost nepotrebny druh.

Zatial hladaj odpoved, co take Macho za svoje prachy v obci vybudoval.

Uz nemas moc casu, lebo odpoved sa da hladat aj inde.

- - -

Na zaver Ti nieco prezradim. Ja na rozdiel od inych, funkciu ani plat ci vysluhovy dochodok od statu nepotrebujem, zivim sa sam dlhsie, ako existuje SR. A na rozdiel od vacsiny, ja pocitam s tym, ze zvoleny nebudem. Krajina totiz musi prejst vyvojom, kedy sa ludia demokracii a slobode ucia.
Slobode, kde si kazdy svoj nazor dovoli napisat pod svojim menom, ako ja. To Ta ser*e, co? ;-)
Meno je zbytocne | 02-10-2017 23:19:38
Aj tak ma označíte za Macha.
Nemôžem sa zbaviť pocitu že pán Majko si tu robí kampaň po Machovom chrbte. A taktiež mám pocit, že to nebude jediný chrbát. A čo buďe potom ak pán Majko neuspeje v týchto voľbách? Bude sa mstiť všetkym naokolo?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-10-2017 21:07:18
obmedzenosť niektorých ľudí nepozná hranice | - suhlasim.

Prave preto budme vecni. Ziadne invektivy, ponizovanie, polopravdy, vymysly a pod.

Takze znovu:
Do coho KONKRETNE Adrian Macho investoval 200 tisic do obce?

Prosím toho odvážlivca, ktorý to napísal, aby rozpísal konkrétne, do čoho VEREJNEHO v obci dal MACHO SVOJICH ASPON 10 Eur.

To len na úvod. Následne sa budeme baviť o tom, koľko koho OSOBNE stal konkretne Macho.

- - -

Pockam este niekolko hodin a nasledne sa to spytam tzv. osoby povinnej, kedze ja som za nic nehlasoval, nemam prehlad a fakt mam zaujem

KOREKTNE POROVNAT OSOBNE VYDAVKY Adriana Macha v Soporni a osobne vydavky inych ludi na ADRIANA MACHA a Sopornu.

Aby bol vo veciach - INFORMACIACH PORIADOK.

Viem, ze vzdy budem pre verejnost tahat \"za kratsi koniec\", kedze ja vystupujem pod svojim menom a zial viac \"partakov\" tu nemam, no verim, ze bude aj to. Chce to cas, tak ako vsade inde...

Inak, vdaka za pozadovanu informaciu. ;-)
obmedzenosť niektorých ľudí nepozná hranice | 02-10-2017 19:13:14
Áno, obmedzenosť niektorých ľudí nepozná hranice. Sú obmedzení vizuálnym pozorovaním, obmedzení komunikáciou, obmedzení aj vlastným úsudkom. Niektorí sú tak obmedzení, že si žiadajú 211 aj keď hlasovali za projekt. Obmedzení sú aj v médiach, keď predkladajú vlastné názory a domienky, nepodloženými faktami tvrdiac, že ide o zaručené informácie. Môže byť veľa ľudí spokojných a stačí jeden obmedzený, ktorý je rozvýri debatu až na okraj žumpy. Škoda, že práve tí mnohí, ktorí su spokojní stále mlčia. Držia sa príslovia Múdre ucho nedbá na reči hlúpych ľudí?
Držím tomuto \"obmedzencovi\" palce v jeho kampani a niekotrým médiam veľa klikov a komentárov či už pravdivých alebo obmedzených.
Machovi | 02-10-2017 17:21:03
Klídek pán starosta,seredan,šopornan atď....... dobre fest ste zadlžil dedinu na 10 rokov!! A ešte na úkor kanalizácie! A čo tajne úvery ?!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-10-2017 16:05:44
Len aby nepadlo do zabudnutia, kedze nervy pracuju...

Znovu teda DALSI POKUS:

Zdá sa, že obmedzenosť niektorých ľudí nepozná hranice.
Tak Macho investoval 200 tisic do obce?

Prosím toho odvážlivca, ktorý to napísal, aby rozpísal konkrétne, do čoho dal MACHO svojich 10 Eur.

To len na úvod. Následne sa budeme baviť o tom, koľko koho OSOBNE stal konkretne Macho.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-10-2017 16:03:29
seredan | 02-10-2017 14:48:42 | - nemaj obavy, aj to, co Adrian Macho ako verejny cinitel a starosta obce zverejnil na obecnom oficialnom webe - na verejnej vyvesnej tabuli, bude v rieseni, ked na to pride cas.

Kedze ale toto nie je clanok o mne, ale o HISTORICKYCH VYJADRENIACH starostu Adriana Macha, venuj sa jemu (sebe) - ne otazky mne priestor dostanes.

A klud, bez emocii. Ked situaciu nezvladas teraz, co neskor?
macho vykypel | 02-10-2017 14:53:12
seredan=macho
seredan | 02-10-2017 14:48:42
Majko ty si novinár, aké noviny ta zamestnávajú? A aké je zamestnanie proti-korupčný aktivista? Alebo sa hanbíš, že si podnikateľ? Bývalý kandidát ŠTB, farizej, ktorého si kúpiš za pár korún a že nezávislý, raz zmena zdola, potom Matovič, vždy iná strana? Vraj politicky nezávislý!
Zakazky | 02-10-2017 12:59:23
Pán Macho ešte vymyslite s pánom Krajčom ďalšie zákazky na dlhu zimu. Nevadí že to nebude pre vacsinu obcanov? Treba predsa zahojit panaKrajča, aj vás . A pani kontrolórka vam to odklepne. Poslanci ani nebudú vediet o com sa rokuje.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-10-2017 09:54:49
porovnanie | 01-10-2017 10:49:55 | - po tych rokoch ma urcite poznas dobre a vies, ze som trpezlivy.

Tak teda DALSI POKUS:

Zdá sa, že obmedzenosť niektorých ľudí nepozná hranice.
Tak Macho investoval 200 tisic do obce?

Prosím toho odvážlivca, ktorý to napísal, aby rozpísal konkrétne, do čoho dal MACHO svojich 10 Eur.

To len na úvod. Následne sa budeme baviť o tom, koľko koho OSOBNE stal konkretne Macho.
dole vodu | 02-10-2017 09:42:10
ide tvoja zavist, inteligencia hupacieho konika... musi ta riadne sklbat ze to ide aj bez teba :)
Ritolezke | 02-10-2017 07:47:24
Politici sa neobdivujú ale kontrolujú! A to platí i pre šopornanskeho starostu. Zastupitelstvo iba dožíva, starosta drží poslancov za gu..e a poslankyne za vlasy......? Či za ? Finančná komisia v rozklade,kontrolórka kúpená za odmeny a benzín. Obecne zákazky jednému podnikatelovi bez sutaze alebo zmanipulovane. Starosta zodpovedný za netransparentnost, rodinkárstvo,..ale snaží sa .... ešte aj fotbal dole vodu!
šoporňania | 01-10-2017 20:44:24
takéto príspevky nemôže písať normálny človek,
konečne sa v obci buduje, obec funguje a zase je niekto nespokojný, niekomu chýba moc alebo je to závisť. Za tri roky sa veľa vybudovalo, funguje obecné zastupiteľstvo,
čo sa vám nepáči, konečne máme šikovného starostu. Nikto z vás nie je dokonalý, ani on nemôže vedieť všetko na 100%, ale snaží sa, je pre všetkých ľudí.
A.M., Š.M.,S.R.,M.P. | 01-10-2017 18:32:14
No veru títo pani sa nezmenil vobec, len vidíme v akcii ako si choro vysvetluju moc 3 roky.
so l | 01-10-2017 17:20:22
niekto si mysli, ze sa zmenil.
nezmenil.
len ten co cakal ze sa zmeni dufal ze sa zmeni tak ako on chce, v jeho prospech.
ak nema prospech tak spini. ci?
koho je to kampan? j.n? m.s? m.v? ...
Až až | 01-10-2017 15:15:59
Macho robi tak akorat pre seba a tatíčka až až!
Kampaň ? | 01-10-2017 14:51:57
Macho rýpal cele volebne obdobi od prvého do posledného dňa - obral obec o milióny EUR ked neschvalovali poslanci rozpočet- ušli projekty atď. A teraz ked je pri moci a ma rozpočet tak robi len s krajcom kozmetické veci za velke peniaze pre svojich. Klientelizmus a rodinkárstvo- machove práva a káva ruka a mozek bachara.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-10-2017 14:48:33
To sa ale treba zosúladiť aspoň v klamaní. Najskôr verejne tvrdenie, že Macho investoval do obce 200 tisíc a keď sa pýtam konkrétne na 10 Eur, tak nič a dokonca ze prečo by mal niečo dávať?

Ako to teda je? Nech píšeme konkrétne. :-) Aby sme niekoho skutočne davajuceho SVOJE náhodou neukratili...
pre sol | 01-10-2017 13:34:11
vsetko je na webe.
rypat je vzdy lepsie... zacina kampan..
pre Miloš Majko | 01-10-2017 13:07:35
Macho toho robí pre obec až až. Prečo by mal dávať zo svojho? Dal snáď predošlý starosta niečo zo svojho?
a dalsie porovnanie | 01-10-2017 11:32:28
Macho z rozpočtom prepira peniaze na kanalizáciu na krajcove zákazky bez riadnej sutaze- kinosála, ihrisko,hasičaren,škola... A bývalý bez rozpočtu čo Macho a jeho pajtasi zapríčinili-spravil ovela viac- cesty,zdravotné stredisko, opravy čovky a kanalizácie,parkoviska pri škole,pri kostele..... Takze tak!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-10-2017 10:59:16
Zdá sa, že obmedzenosť niektorých ľudí nepozná hranice.
Tak Macho investoval 200 tisic do obce?

Prosím toho odvážlivca, ktorý to napísal, aby rozpísal konkrétne, do čoho dal MACHO svojich 10 Eur.

To len na úvod. Následne sa budeme baviť o tom, koľko koho OSOBNE stal konkretne Macho.
porovnanie | 01-10-2017 10:49:55
kto ako investoval do obce?
lenon dokazal 200tisic roce zazracnym prutikom zmiznut. macho rocne 200tisic investuje do obce.
... tak porovnavajte. staci sa pozriet do obce...
Kresťan | 01-10-2017 10:13:58
Neni kresťan ako kresťan. Macho je? Jeho rodina a bogacova rodina? A to len príklad.. kto sa tu hra zas na inkvizítora sudcu?? Pán Majko to pomenoval presne i tý predtým: rodinkárstvo, klientelizmus,drahé právne služby z obecného!!......atď..Macha nevolit!!
Pre farizejom starostovi | 01-10-2017 071043 | 01-10-2017 09:15:50
A to ty si hovoriš kresťan? A kresťanská morálka ti dovoľuje takto sa správať k ľuďom a k pánovi farárovi ? Nehanbis sa pred Bohom? Ale neboj sa. Bozie mlyny melú pomaly ale isto. Raz ti to pán Boh zráta! Len závisť, zlosť, ohováranie a intrigárstvo ide z tvojej prehnitej duše !
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-10-2017 09:07:33
Načo toľko urážok a nezmyselného ponižovania.

Stačí sledovať dianie a byť vecny. Výberové konania, nedodržiavanie písomných zmlúv a konkrétne o starostovi? Stačí archív SOL.

Máte poslancov - čo robia? Či aj na nich sracky padnú naraz, ako na tých v Seredi?

Čo si všetci myslíte, že klamstvá, klientelizmus a rodinkárstvo sa dá kryt večne?

Ani tolerancia ľudí nie je nekonečná.

Každý má hranicu a dovody, kedy povie - dosť.

No a je tu kontrolórka a jej zodpovednosť...

vidis ich tam? | 01-10-2017 07:25:28
vidis ich v kostele. Mozno ty si ten dovod. Vidis, Pan Boh ma rad aj takych slabomyselnych ako si ty. Uzivaj si zdravie a nech ti nepeni zlc, ze ty nemas na to, aby si bol starosta. Spina ako ty len spinu dokaze vyrobit.
farizejom starostovi | 01-10-2017 07:10:43
Šak práve osobne a zdravotné dovody. Farár už nevládal pozerat na farizejstvi machovej rodiny a jeho pár prisluhovačov čo sa chodili pretrcat do kostela. Vidím ich tam kazdu nedelu a teraz čo? Nové strkačky novému farárovi? Preto nevolit starostu ani teraz do VUC ani nikdy potom!!
PRE Odpoved | 30-09-2017 19:58:11
Takýto komentár môže napísať len K O K O ... T !

Pre normálnych ľudí, ktorých by to zaujímalo je aj normálna odpoveď. Teda, skutočným dôvodom odchodu, je jeho zdravotný stav a osobné rozhodnutie pána farára.
Odpoved | 30-09-2017 18:01:22
Starosta,farár,krajca... ruka ruku mila. Obecne tisícové dotácie farárovi. Komunálna politika v kostele, na spovediach..
obcan | 30-09-2017 16:15:29
prosim vas,kto vie co je dovodom odchodu farara zo soporne,napiste
vyšetrovanie | 30-09-2017 07:15:00
Dovtedy sa chodí z gyblom po vodu kým sa nerozbije. Takze pán starosta nebol by so si taky istý? A neodvolávaj by som sa na vašom mieste stále na orgány činné v trestnom konaní? Či ako policajtovi-bacharovi vam to je blízko? Dočasu. Čudne obecne tendre pre jediného uchádzača,utajené pokuty a vyšetrovania vašich uketov,neplnenie zmluvy z pánom Majkom..... a to všetko kryté drahým obecným pravnikom?? To o niečom svedčí. A o trapkoch neschopných poslancoch ani teraz nehovorím ked ich držíte za....
lepsie sa mu okrada? | 29-09-2017 20:58:54
Zulu, ak si myslíš že máš pravdu, že okráda, potom tvojou povinnosťou je jeho skutok oznámiť OČTK. Inak si spolupáchateľ. Ak tak neurobíš, potom si len hajzel, ktorý kriči na iného \"chyťte ho\", aby mohol sám kradnúť. /?/ A či podľa seba súdiš iného? Niekoho trápi 200 eur za dohodu, niekoho že ho nezamestnal, ... niekomu že sa robí pre obec, ...diskusie ako v žumpe.
zulu | 29-09-2017 20:25:14
ja ho urcite volit nebudem do VUC NEMAM PRECO este nic nedokoncil co zacal lepsie sa mu okrada znacatych projektov ako su cesty a poulycne lampy
poslanec Macho | 29-09-2017 19:40:39
Po jakom chrbte sa chce pán Macho vysplhat tentokrát? Sledujme pán Majko a voliči !
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 29-09-2017 19:00:41
Ak chce Adrián byť úspešný, zase musí niekoho oklamať, nedodržat sľuby a najlepšie aj dlhodobo neplniť záväzky, ku ktorým obec svojim podpisom zaviazal.

To len aby volič vedel, že sa Adrian nezmenil a že sa dá na neho stále spoľahnúť... :-)
Za župana | 29-09-2017 18:56:50
Treba dať Macha. Ešte nech stihne zamestnať zvyšok svojej rodiny a kamaratov z Leopoldova. Dedina už praská z rodinkarstva a kseftov pre jeho človeka Krajču. Pomozme mu.
voľme ho | 29-09-2017 18:53:26
Áno, je lepšie voliť slováka do VÚC, ako niektorého z menšiny, ktorá by sa stala väčšinou. Chápeš?
Apropo, ty píšeš vždy nejaké osieračky, aby si si vytvoril cestičku na kanditatúru v komunálnych voľbách? Potom si Ty ten ing. J. ..prezliekač kabátov, ktorý ja jednej strane pekne a na druhej strane na niečom ,,fičí,,
Pán Macho-prezlikač kabátov | 29-09-2017 17:26:59
Starosta Šoporni odrazu kandiduje za poslanca ako nezávislý do VUC trnavsk kraj za galantský okres. Volme ho !! Ved už bol všade kde mu neco z toho káplo: bol KDH,OKS,SNS,SaS,Smer ... a teraz je zrazu zestraníka nezávislý? Alebo závislý? Ved vieme na čom fičí? Volme ho cely okres GA to je ono.Klub závislých nezávisle.
poslanci | 25-09-2017 08:34:01
Ešte hlasujú ako by ich jedna mater mala? Alebo už sa prebrali niektorý? Nahacky,Plochanova,Gálová?Nech sa pýtajú zistuju ako to je z obecnými prevodmi pozemkov a z tajuplnymi faktúrami pre pána Krajču. ? Hádam im nestačí čo im naservíruje starosta či zaplatená kontrolórka? Ta za odmenu zakryje hocičo starostovi. Ale..dokedy?
zákazky | 24-09-2017 09:39:42
Prečo by starosta a obecný po sebe čítali..? Ich zaujímajú iné veci. Ako s bogačom preprat lóve naposledy cez kulturak z kuchynu a na ihrisku za 50 tisíc EUR! Ved bolo treba vykompenzuvat novú starostovu večierku z troch unumobuniek nie?? A jako sa dostal starosta zo ženu k tomu pozemku pod vecerku? Jakym prevodom cez obec?? Jaky šikovný je ten starosta náš. Len škoda že len pre seba a svoju rodinu?
čítajte po sebe | 23-09-2017 22:10:32
Vy s debilistanu pekne si prečítajte po sebe čo ste napísal- žial o sebe!
Úroveň fakt na debilov | 23-09-2017 21:23:02
Správaj sa tak, aby ti nikto nemusel napísať že si debil.
Normálna otázka = normálna odpoveď.
A že si debil (ľahká duševná zaostalosť), to je len moje hodnotiace kritérium.
Bogáč sem, bogáč tam, ruka ruku myje, ... - to je zasa od teba. Tvoja závisť a zaslepenosť...neuspokojené ego.
Ak chceš očierniť, zisti si fakty. Ak píšeš svoje myšlienky a dohady, preukáž ich pravosť, lebo to čo píšeš, môže napísať len debil. Či pokročíš do štádia hlbokej duševnej zaostalosti?
Debilistan | 23-09-2017 19:31:04
To je terajší obecný úrad v Šoporni na cele zo starostom a z jeho rodinu a kamošmi? Ved Debil tam debil sem a znova debil, chudák, debil, debil a ešte raz debil. Úroveň fakt na debilov. A svedčí to o viacerych veciach že pán starosta?
v čom máš problém? | 23-09-2017 16:58:49
Máš problém sa na to opýtať a mať v tom jasno, alebo radšej budeš zo seba robiť debila?!
Máš niekoľko možnosti, ako tvoj problém vyriešiť. Jednou z možností je vyžiadanie ponúk k danej zákazke. Nebuď debil. Radšej sa opýtaj. To nie je hanba. Hnaba je nevedieť a byť naďalej sprostý. Chápeš? Ty debil!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-09-2017 16:53:49
zákazka | 23-09-2017 14:25:18 | - bolo na vsetky zakazky v obci transparentne vyberove konanie?
patent | 23-09-2017 15:21:13
Na šikovnost bogač určite ma. Ostatný sa musia vela ucit a byt kamoši zo starostom že? Ukážkova transparentnost v Šoporni!
zákazka | 23-09-2017 14:25:18
TY, dal si lacnejsiu ponuku? Tak potom je sikovnejsi. A ci TY len hubu vies natahovat? Chudak.
šikovnost | 23-09-2017 14:04:40
Alebo ruka ruku myje? Starosta a krajcabogač. Dnes sa veselo robi kulturak a kto vyhral zákazku? No krajca bogač. Šikovný!
Hehemu | 19-09-2017 14:53:58
Len sa smej ty smejd z našich daní. Dojde na teba a dosmejes sa hehe.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 19-09-2017 14:52:49
vedia preco | 19-09-2017 11:35:09 | - tak teda o sikovnosti to je...
Hehe | 19-09-2017 12:43:50
Idiota pobavi cokolvek. Aj Hehe. Vies kde je urad. Tam sa opytaj. Ty Hehe trubka.
Pobavilo | 19-09-2017 12:22:59
Odpoveď z uradu jak zvyčajne-pobavila. Hehe. Krajcabogač a najlacnejší? Haha,daj ešte neco! A nový predseda finančnej komisie poslanec Ščípa ? Prepira z metrom NR?? - 6000 EUR??
vedia preco | 19-09-2017 11:35:09
staci sa opytat. Ze Krajca nieco robil, je jeho sikovnost v ponuke na vykonanie zakazky. Keby bol nenazrany, nevyhral by. Ty si nenazrany a drahy, preto to nerobis. Daj lacnejsiu ponuku a rob. Dedina sa ti podakuje, ze sa nieco v obci robi za lacnejsie a nie do vacku lenona. Ako koso a lenon za pristresok pred klubom... ci?
Kamaradšágy | 19-09-2017 09:44:43
Pokračujú veselo dalej a pán starosta rozdáva z obecného jedna radosť! Stačí pozret na faktúry na obecnú stránku.- zas pre pána Krajču Miroslava švagra pani raditelky školy 47 000 EUR za bufet na ihrisku!! Alebo vyše 6000 EUR pre firmu kde robi šéfa pán poslanec Kristián Ščípa ? To sa potom hlasuje na zastupiteľstvách?!... vedia prečo a začo?
Aha? | 13-09-2017 19:45:18
On teda nechodí len tlape do vetra? Cely Dodo odjakživa. Načo sa tam hrabal za poslanca? Čo čakal od toho?
najprv | 13-09-2017 17:34:59
polozit mu otazku, kolko krat bol na urade.
Poslanec | 13-09-2017 14:45:12
To sa treba opytat pána poslanca Nahackeho. Hádam nehovori dovetra?
správa | 10-09-2017 17:58:07
To som zvedavý, akú správu podá Ten s Onou a LenOnom, ktorí nevedia kde je sever :)
od Doda N. | 10-09-2017 13:43:24
Správa o stave Šoporni je na svete pán starosta Adrian M.
pre nechajte Adrika | 06-09-2017 19:09:51
Lepsie je utekat zo zastupitelstva pred otázkami obcanov, pripadne sa nedostavit na zvolane zastupitelstvo vobec, zabarikadovat sa na urade v den otvorenych dveri, neodomknut skolu v case referenda, predat obecne auto a zatlkat,...
nehajte Adrika | 06-09-2017 13:47:09
Lebo sa nám trestne o zem ako to robil v škole a na fodbale ked nebolo po nom.Alebo ked v škole odhalili jeho krádeže zlatých retiazok spolužiakom. Potom došli na rad lieky a pochutiny. Či skor ešte pred tym?? A ved to je jedno. Pre neho.
Hahaha | 05-09-2017 20:18:43
Ste smiešni. Machovci nezvladnuta kanalizacia a ČOV, provízia za predraženú a spackanu kanalizáciu 3 milióny EUR! Velke rodinkárstvo na urade, v škole s machovym tatickom na cele. Pokuty, protokoly, upozornenia prokurátora, ani cent z eurofondov.....!! Na hanbu!
voliči porovnávajú | 05-09-2017 18:06:02
Smejeme? :))
Niet čo porovnávať. Vlčák najprv musí niečo urobiť, aby sa dalo niečo porovnať.ˇAch, prepáčte, tri čierne stavby, zadĺžená obec, nezaplatené faktúry, provízia za plynovú kotolňu - výborný \"ekonomický\" projekt! ... Ani úrad nedokázal odovzdať! Ste smiešni. Rozmýšľam čím sa môže pochváliť, aspoň jedinou vecou. Napadlo ma. Je lenOnN jediný, v zmysle zákona a sľubu, ktorý si dal.
Tak porovnávajme...
srandičky | 05-09-2017 09:43:41
Na koho účet? Jasné že na náš a z našich daní pán starosta Macho. Vy sa smejete a voliči porovnávajú. A žial vaše starostovanie už neni smiešne ale dole vodou-zlé. A pán poslanec Nahacky kedy si prečítame vašu spravu o stave obce a starostovani pána Macha? Nemalo to byt v auguste?
A spravilo sa to | 04-09-2017 21:14:28
pekne. Fakt?
No toto? A sponzorský? Krásny pokus o vtip :)
Fakt? | 04-09-2017 20:14:36
Len to ta trápi? 25 ročník nezvládla Kabrhelová a spol-zastrájala savtedy že zozene sponzorsky peniaze na Šop.dvanastku. No skutek utek a vymyslela s Machom na starostu pascu že nech dá on 4 tisíc EUR hoci neschválili rozpočet. A potom by dali dalsie trestne! Tak to bolo milackovia. A skalu vybavili a doviezli starosta Vlček a Marian Lipovský sponzorsky . A spravilo sa to pekne.
kto zrusil | 04-09-2017 19:28:47
jubilejny 25 rocnik Sopornianskej 12tky? To dokaze len DEBIL, ze...?
Ak Vlcek dokazal urobit LEN povstalecky gulas, to je dost malo, co urobil pre obec. Chcel by som vediet, kolko dala obec z nasich penazi za skalu, ktoru nazval pomnik.
SNP a povstalecký gulas | 04-09-2017 15:00:33
Chvalabohu že p.starosta Vlček urobil dôstojný pamatnik SNP v Šoporni. A založil so spolupracovníkmi peknú tradíciu varenia povstaleckého guláša. Aspoň sme sa nehanbili ked sem prišla tv KREA z Galanty natáčať. Že p. súčasný starosta Macho? Škoda že ste rozprával z papiera,potom jako keby ste bol mimo..? Nechcem napísať jako madar lebo to by si moji madarski kamaráti nezaslúžili,ti rozprávajú lepšie ako vy. Dobre hovorila Anka na úrovni aj Janko sa snažil. Jožko bol a je velmi falošný prevracac kabátov.
Tak veru | 03-09-2017 09:05:22
S tou kanalizáciu aj z rajcuru to je fakt pravda. Ludia na akcii krútili hlavou čo pán starosta stvára ! A projekty nula bodov. Všetko robi z našich dani zo svojimi kamarátmi a z bogacom!
teba je skoda | 02-09-2017 17:17:57
ty si vsade, vsetko vies, vsetko poznas, vsetko pocujes a co nevies, tak si domyslis.
Pocuj, nesedis ty starostovi na ....?
Vulgarny | 02-09-2017 16:42:58
Už sa stalo pravidlom u nášho starostu že je pravidelne vulgárny a arogantný. Ved taky je od mala či ? Hlavne vtedy ked neni po jeho alebo sa mu príde na jeho klamstvá a podfuky či v base v Leopoldove alebo teraz na urade a podobne....... aj naposledy na Rajčure ked vynadal do ko..tov ovsikovi či družstvám čo varili povstalecký guláš atak. O stránkach na urade ani nehovorím, tých teda poslal vselikam! Tak sa nečudujem že aj tu na SOL je nervózny a vulgárny ked nemá argumenty a zákerne zas klame.
mínus-8682,00 eur!!! Matika nepustí! | 02-09-2017 15:01:18
Máš pravdu. Matika nepustí. Ale najprv sa nauč počítať. Príjem zo vstupného 11.318 eur. Ako môže byť príjem zo vstupného MÍNUS? To obec platila tým, čo vchádzali? Ty si čistý CokoT!
Teba fakt učili len to, ako máš odr bávať??? Alebo si naozaj myslíš, že všetci sú tak Je Bnu tí ako si TY, cokotko?!

-ozvučení-4500 eur.
Prečo nanapíšeš - ozvučenie, osvetlenie, oplotenie 4.500 eur.
Ak napíšeš A, napíš aj B.
Zbytočne zavádzaš. Logika nepustí a tebe je čo ľúto? Že dedina ide aj bez despotu?
Šopornan | 02-09-2017 11:58:28
Chceme normálneho starostu a ni bachara rodinkara. Ale to na rok pri volbach. A k hodom či machovmu festivalu zárobku pre neho a jeho ludi: SBS-4920 EUR, hudobne skupiny-5700 EUR, speváci další-3000 EUR, ohňostroj-812,93 eur, ozvučení-4500 eur,....a v rozpočte v časti PRÍJMY uvedol starosta na OZ že nastala zmena v príjmoch za hody pri vstupnom mínus-8682,00 eur!!! Matika nepustí! Odr...kavat môžte p. starosta neschopných poslancov a nie obcanov voličov! Obecná strata jak pri nezvládnutej kanalizacii a inde napr. žiadne projekty z EÚ!!
Co chcete sopornania | 02-09-2017 11:44:32
Vam tu uz nikto nevyhovie, clovek sa pre vas moze aj rozkrajat a vam to bude stale malo, a vzdy budete chciet nieco ine. Potom sa necudujte ze sa na vas kazdy vykasle a necha vas napospas. A mozno prave to potrebujete . Padnut na same.dno, len ci sa najde este niekto kto vas z toho dna bude chciet vytiahnut. Pomahajte si navzajom a nerobte si naprieky.
ekonóm? | 01-09-2017 21:27:13
Čo robil predchádzajúci \"ekonóm\"? Kam sa za neho podeli investície? Cca 200.000 až 250.000 eur ! ročne, ktoré mohol investovať do obce? Za štari roky tri čierne stavby...a milión eur v prdeli!
Ekonóm | 01-09-2017 18:47:48
Za takú ekonomiku mame chvalit starostu? Nebudte tam na urade smiešny. Vyvalit 20 tisíc na tretotriednych zabávačov a dedina rozbitá cesty chodníky cinter...A kanalizacia v prdeli.
Poslanci cumeli a nič! | 01-09-2017 18:44:14
Zíram!
Neviem kde si bol a s kým a na ktorom zastupiteľstve.
Ak ťa takto informovali, povedz tomu informátorovi (poslancovi), aby ti povedal to, čo povedané bolo.
zisk | 01-09-2017 17:52:17
Ty truuuba! Z rozpoctu 20.000.
Z hodov prijem 19.920.
Teraz je to minus 80.
Hody stali 80 eur. Pre celu dedinu aj cezpolnych.
Co ta ucil vlcaak?
Zasa nejaky ci ten isty cokotko miesa hov nou? Si smiesny a ukazujes sa len ako neskutocne nestastny LenOn, ktory prisiel o ...kreslo.
Jaka SBS? | 01-09-2017 15:24:18
Starostovi bývalý kolegovci bachari z Leopoldova na čierno bez povolení na takúto cinost. Stalo nás to 6 tisíc EUR a pritom umrel mladý človek a zbili navstevnikov. A starosta strčil hlavu ako vždy do pisku.
Kanalizacia | 01-09-2017 10:51:01
Za Macha nebude! Priznal to sám starosta na poslenom zastupitelstve. Poslanci cumeli a nič! Ale hlavné že festival starostovi a jeho sbs vysiel. Zisk mínus 80 EUR!!!!!! Paráda. Z rozpočtu išlo vyše 19 000 EUR!!!! Ešte lepší.
Cesto | 30-08-2017 17:54:02
Už ste zamisili. A zle bez kvasníc pan starosta. Zbytočne vaše výhovorky. Kanalizáciu ste nezvládol.
miesas | 30-08-2017 16:42:30
hov no s jogurtom. Samozrejme ze musela ziadat obec, aby to obec dostala. Ci to malo ist LenOnovi na ucet? Obec vyhlasila verejne obstaravanie a za celym stoji verejna obstaravatelka, ktora je za projekt zodpovedna. Napokon, hned na prvej strane protokolu je napisane, KTO ziadal o kontrolu. Ty inteligent. Je mi luto, ze tvoje namiesane ti nechuti. Hov no vzdy bude miesat len to co ma. Chapes? Kup si jogurt :)
Presne tak | 30-08-2017 16:20:02
Žiadosť o príspevok na kanalizáciu a ČOV dávala Obec Šoporňa v zastúpení starostom!! Verejný obstarávateľ Nie. Ach jaj ani toto neviete? Alebo takto plytko chcete zastavať neschopného starostu Macha. Cele to pokašlal. Nemá na to.
Pre pre cakajte | 30-08-2017 16:00:53
Mýlite sa. Protokol o porušení z uradu pre verejne obstarávanie podpisoval starosta Macho a mal tie porušenia a chyby odstrániť. Čo žial zase neurobil ako pri pokutách za ČOV!! Tak nezavadzajte.
Prídi na zastupiteľstvo | 30-08-2017 15:33:24
už 100 x to tu bolo napísané. Ak máš otázky opýtaj sa na zastupiteľstve. Určite sa dozvieš, kto komisiu menoval aj kto boli jej členovia
pre cakajte | 30-08-2017 15:33:11
Na tuto otazku nemusi Macho odpovedat. Je jasne, ze ak kanalizaciu tvori verejna obstaravatelka, komisiu Macho nemenuje. Ale zasa nejaka mudra hlavicka sa robi nesmierne chytrou. Skoda ze sa ukazuje aka je v skutocnosti tupa, vygumovana. Jej ide len o zavadzanie a osieranie.
Takze, ak je to vo Verejnom obstaravani, za projekt zodpoveda verejna obstaravatelka. Nie urad, ani Macho, ani nikto z obce. Ani lenOn.
Čakajte | 30-08-2017 13:27:26
Dalsi rok a možno vam starosta Macho odpovie. Iste je že to vi velmi dobre ked členov komisii menoval on a do komisii si dal svojich. Všetci tušíme koho..?? No počkajme si. Esce tají..
Protokol - komisia | 30-08-2017 11:07:33
Kto vymenoval komisiu ktora vyhodnocovala ponuky na kanalizaciu?
Kto boli jej clenovia?
usporiadaj si to v hlavičke-makovičke | 30-08-2017 01:17:20
Re:Povstanie | 29-08-2017 05:41:38 páči sa mi tvoj výrok: ten povstalecký guláš lebo sj ten vymyslel Vám milý vlčák !!! Najprv stvoril Zem,nebo, obláčiky, potom zvieratká, vtáčiky a nakoniec xoxota, ako si ty! Zatiaľ sa bavíme mi na vás.
Povstanie | 29-08-2017 05:41:38
Symbolika jak vyšitá. P.Macho iné hovorí cele roky za Vlčeka aj teraz ked je starosta a iné robi. Lepšie povedané robi vacsinu pre seba a svoju rodinu a blízkych z Leopoldova. A samozrejme pre bogača-Mira Krajču. Tiež smutne..... že p. Majko? A ešte že ma toho podla p. Macha zlého vlčáka. Ved ten pripravil projekty a spravil mravčiu robotu s prípravu kanalizácie, a p. Macho to ludovo povedané dod..bal! Netransparentne navýšil zákazku o 3 milióny EUR a znevýhodnil firmy čo sa do súťaže prihlásili !!!! Tak je to v protokole milý p. Macho a ešte je tam toho ovelaviac! A prečo ste to p.Macho vyše roka tajili? Aj za to môže váš vlčak? Tak si radšej dajme dneska ten povstalecký guláš lebo sj ten vymyslel Vám milý vlčák či? To je jedno aj tak vás mame p. Macho radi v dedine lebo sa dobre na vás zabávame jak ste sa chutne zamotal do vlastných podvodov a klamstiev.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 29-08-2017 00:12:03
Dnes som na zaklade nesplnenia poziadavky obcana musel reagovat odpovedou obecnemu uradu.

Adrian, tu na SOL si dňa 05. 01. 2012 22:59:45 napísal: \"budem aj naďalej prispievať a zverejňovať všetko čo sa bude postupne odohrávať v našej obci\".

Dnes, za Tvojho vedenia obce nereaguje podla zakona ani urad, ktory vedies.

Smutne...
protokol | 28-08-2017 23:28:37
Citam, a nikde necitam ze pochybil Macho. Je to pochybenie verejnej obstaravatelky, ktoru najal vlcak. Macho urobil dobre, ze dal kanalizaciu na kontrolu. Ak to niekto v prispevku nevie pochopit, mal by vytriezviet a liecit sa z vlcej tmy.
,,neškote dedine,, | 28-08-2017 20:53:35
Dostal si zlé informácie od poslanca ... /?/ Či?
Starostovi | 28-08-2017 17:59:28
Pán Macho kanalizáciu ste nezvládol. Za vaše chyby a pochybne akcie s vašu rodinu a kamarátmi! Odstúpte a neškote dedine! Už ste ju dost zadlžil !
Protokol ČOV | 28-08-2017 17:24:53
Tak sa nám starosta po..kal a protokol a dodatok k nemu po roku a pár mesiacoch zverejnil na stránke obce!! To trvalo! Až ked sa to tu na SOL cez záujem obcanov poriadne premlelo a dalo sa to i p. Majkovi. Bravooo p. starosta. A takto pôjdu ďalšie veci na povrch a nie vaše intrigy a klamstvá! Nech sa ďalej ludom otvárajú oči akú osobku si zvolili.
starostovi | 19-08-2017 12:42:37
Protokol zverejnite hlavne vy. Je to vaša povinnost a zodpovednost. Pán Majko neni verejný cinitel a neni za to platený z našich dani ako pán Macho.
Protokol | 18-08-2017 18:19:08
P. Majko, keď ho máte, prečo ho nezverejníte ?
Nezabudnite | 18-08-2017 07:54:19
Na poslankynuPlochanovu. Už hádam nevyčerpala všetky nápady čo sa jej prisnilo? A skutek utek. Mohla by s manželikom riesit ten protokol za nezvladnutu kanalizáciu. Hádam sa už nestrka Adrikovi tam už misto neni ani kšefty pre jej Mirecka.
Na vis čo ? | 17-08-2017 20:42:18
Zeber svoj trachtor a hybaj radší do chotára. Nebudeš zadarmo smradit v autobuse :)
traktorista | 17-08-2017 19:42:57
Na vis čo ? Idem na agrac. Len mi napíš to plata poslanci a starosta ze svojho? ked to tak organizujú jak to hlásá v rozhlase. To je rozdil platiť alebo garantuvat. Ešte sme neni negramotný v Šoporni.
traktor | 17-08-2017 19:11:45
Ná očuj, polnohospodár, že traktor stojí na dvore? To jako ked je traktor tak musí behat po dedyne aj ked nemusí? Nach behá?
Ak ťa trápi takáto múdrosť, že traktor nebehá každý deň, tak vedz, že sa využíva podľa potreby. Nie podľa toho, ako si ty želáš.
Obec organizuje zájazd? Máš dve možnosti. Prihlás sa alebo zostaň doma. Kanalizácia? Určite sa treba pýtať na OZ. Posledná streda v mesiaci.
polnohospodar | 17-08-2017 18:58:40
Starosta a OZ majú teraz iné starosti. Ni nejakej protokol alebo kanalizáciu?! Alebo potreby obcanov mimo ich rodiny a kamosov.? Teraz napríklad OZ a starosta organizuje zájazd do Nitry na Agrokomplex- bliakaju to v obecnom rozhlase už tri dni!! To je čo? To je ich druha činnost okrem nacvicovana ako hlasuvat za blbiny. Treba si to pamatat! Ozaj ten zájazd organizuje teda aj p.poslankyna Gálová, p poslanec Nahacky, Ščípa..? Ni že kúpa v sobotu další traktor pre barana aby stal na dvore jak iné drahé stroje na úver že p. Starosta?
protokol | 17-08-2017 18:40:01
je teda. A ked je tak sa ma riesit že pán starosta a poslanci. Či ?
protokol | 17-08-2017 17:04:47
Ak je raz nejaky protokol, ake upresnenie je potrebne? Odosielatel ,,protokolu,, poslal vlastny protokol?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-08-2017 15:07:19
Ziadam odosielatela PROTOKOLU Uradu pre verejne obstaravanie, aby kontaktoval redakciu na 0907 277 777 ohladom upresnenia niektorych informacii. Prirodzene, ze zachovanie anonymity - ak o nu poziada - ma garantovane podla zakona.
Dakujem.
tak tak | 17-08-2017 08:51:21
50% mačovcov vidí svoju buducnost s úradom pozitívne. 50% mačovcov na pochutiny nemá peniaze.
Sa spamatajte | 16-08-2017 22:48:06
Sopornania...ani byvaly, ani terajsi vam nepomozu...len otvorte oci...a pytajte sa...vela sa pytajte kam idu VASE peniaze z obecnej kasy...
,,chcel sa aj tam obohatiť o 3 milióny EUR??,, | 16-08-2017 21:38:15
Už len tento výrok hovorí o všetkom. Jeden veľmi naozaj VEĽMI jeb nu tý jedinec! Jedine Len On by to dokázal. Tak ako s plynovou kotolňou a jej províziou. Tak ako plastové okná na škole... Tak ako...
My to vieme, beruško :) A teba žerie že dedina funguje aj bez všemohúceho samozvaného. Poslanci komunikujú a Niekoho vynechávajú pri predávaní info? Tož, naj sa ti lúbi, OZ sú verejné pre občanov obce. Dojdi sa ukázať. Dojdem aj ja :)
Nepostavíš sa? Nevieš chodiť? Chýba ti niečo z chrbtovej kosti? Či nadmerné množstvo naliatej borovičky. OZ sú iné. Ne ako za bývalého, ktorý z OZ robil verejné úteky pred otázkami :)
Bella-Hella | 16-08-2017 17:26:20
Jedine Helena, jedine Helena....lalalala. Vydržte..
Hella | 16-08-2017 15:50:03
nech čítam, tak čítam, mám pocit, že v Šoporni máte schizophrenika, ako z encyklopédie. veď to mi pripadá ako z českého filmu: pani máte pixu? ja som ju nevidel, no verím, že ju máte. tak človiečik dúfa, že existuje akýsi link, no nemá ho, ale aj napriek tomu verí, že link existuje!! ja sa vám čudujem, že sa dávate do hádky s čudom-judom. zjavne je to psychicky chorý jedinec, ktorý si melie dve-na-tri. alebo je to kuxva vybíjaná, ktorá potrebuje pred niečim zahrabať svoje trestné činy a starostovská stolička by mu zjavne veľmi pomohla.
Mas smolu | 16-08-2017 15:10:03
Je mi to tri štyri PET hehehe, starosta nestarosta
pre Posun | 16-08-2017 14:01:56
Mas smolu, ja nie som starosta, som obycajny obcan Soporne.
Vydržte | 16-08-2017 13:49:24
Aspoň si vyskúšame charakter a podlost starostu. Nech to Šopornani vidia v priamom prenose..aj o tom to je.
otazka | 16-08-2017 13:29:42
tak nedate sem ten link na ten slavny protokol? Zda sa, ze len tliachate prazdnu slamu. Ja ked o niecom hovorim, hned dam linku, na zaklade ktorej vychadzam, tu len prazdne reci.
Posun | 16-08-2017 12:51:35
Tak už zrazu priznávaš že protokol existuje. Aký to posun p. starosta. Zadné dvierka? Počkám si na OZ či sa s poslancov poskokov nato niektorý opýta či to starosta sám povie a ukáže?! A potom prijme zodpovednosť že kanalizáciu nezvládol a chcel sa aj tam obohatiť o 3 milióny EUR??
pre Info | 16-08-2017 12:44:30
Ze to taji starosta, to chapem, ale, ze to taji ten, kto ma ten protokol a nezverejnil ho, to uz nechapem. Vyzera to tak, ze bud ziadna protokol neexistuje, alebo existuje a pise sa v nom nieco celkom ine, ako tu niekto prezentuje.
Info | 16-08-2017 12:35:24
Smutný a smiešny si ty ked sem chodíš a trepeš od veci. A horší je samotný starosta ked tají pred nami a poslancami protokol s dodatkom kde sú jasne dokazy že starosta Macho pochybil aj poslanci. Tak sa nehajte klamat dalej..
čítam | 16-08-2017 11:55:42
o protokole. Nijaký protokol nevidím. Bol som za Sašou nech mi protokol ukáže. Neotvorila, cez okno sa na mňa pozerala. Smutné, že niekto tu píše o protokole a nedá riadny link, aby si ho mohli aj na soli ľudia pozrieť.
pre info | 16-08-2017 10:47:58
Uz sa nemozem dockat, kedy ten protokol uvidim.
info | 16-08-2017 10:39:40
Protokol si zo záujmom rozhorčením čítajú Šopornani. Posunulo sa to i pánovi Majkovi. P.Majko dajte potom reakciu ked ho dostanete. A ked prečítate tak tiež. Dakujem.
Čo sa durdis? | 15-08-2017 15:11:57
Ved sa dotyčný len pýta? Nemoze? Si z toho podráždený že zas neco o tvojom starostovi vypláva napovrch? Ach jaj.
Vraj | 15-08-2017 14:49:37
Výstižné! ,,Vraj,,
Takých zaručených ,,vraj,, tu už bolo :)
Plne chápem tento komentár. Treba sa navážiť do jedného poslanca a spustiť lavínu osierania. Nemám pravdu?
Sprava | 15-08-2017 14:36:08
Vraj poslanec Nahacky Jozef chystá spravu o činnosti nečinnosti starostu Macha. Už ju zverejnil? Aj o sebe a o celom obecnom zastupitelstve sa vyjadrí??
Protokol | 14-08-2017 20:38:22
Je mi jedno či si myslite. ? Podstatne je aby vedeli o ňom obcani Šopornani, aby si urobili konečne pravdivý obraz o starostovi machovi a čo sa na urade deje. Načo sem chodíte ked neveríte? Alebo ste starosta Macho? Ved ked sa nebojíme že je taky protokol rak to neriešte tu na SOL.. čo??
otazka | 14-08-2017 19:53:35
to je taky problem sem dat ten link na protokol, ked tvrdite ze ste ho cital??? Alebo ho musite najprv napisat?
pre Rečičky | 14-08-2017 15:41:27
:)
...Vaše rečičky. Tých tu už bolo až až. Vždy zaručené, overené, čierne na bielom,... a ... máte hov no v rukáve.
Rečičky | 14-08-2017 15:27:43
Takých reči ste mali už až až. Prvostupňové sudy ako u machovcov? Tak isto. Netešil by som sa predčasne. O pokutách nič pán starosta? Protokol?
Tak sa nám vyfarbil | 14-08-2017 14:34:55
Ako sa vyfarbil na dnešnom pojednávaní pán Ex? Ďalšia prehra?
obcan | 14-08-2017 13:35:59
Občania sa zamyslaju nad konaním starostu a tiež konajú viacerí. A starosta kritikov nálepkuje so svojimi poskokmi vulgarizmami a podobne.Tak sa nám vyfarbil.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-08-2017 11:23:19
Vsetko, co sa deje na obecnom urade, je verejne. Obyvacku ani spalnu tam nema ani starosta a ani poslanci. Ani minuli a ani sucasni.

Je smutne, ze OBEC v zaujme zachovania SLOBODY SLOVA a zakladov DEMOKRACIE, ako v minulosti, tak v sucasnosti musi NAHRADZAT SUKROMNE MEDIUM.

Na dovodmi by sa mali zamysliet v prvom rade obcania, ktori takuto svojvolu za svoje peniaze pomylenym volenym zastupcom dovoluju...
dodany | 14-08-2017 09:52:38
Ako? Bude ofoteny a doplneny tak, ako ro ma LenOn vo zvyku? Falsovanie a doplnanie vlastneho textu mu ide na jednicku. Aj udtavny sud to potvrdil :)
fakty | 14-08-2017 09:29:04
V poriadku čitatelia obcani p. Majko. Zariadim to. Protokol aj s dodatkom z júla tohto roka 2017 vam bude dodaný. Nech Šopornani a ostatný vedia ako si predstavuje transparentnost súčasný starosta v Šoporni.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-08-2017 09:08:01
Vyjadrovat sa k zakomplexovanym chudakom a ich anonymnym vykrikom nebudem. K zmluve bude publikovany samostatny material vtedy, ked to budem povazovat za ucelne.

Ano, o protokol mam zaujem. Dakujem.
doteraz | 14-08-2017 08:53:50
ten link na protokol nevidim.
Existuje protokol v takom zneni, ako ho niekto prezentuje?
Nema cas napisat link. O 10.00 hod ma byt na okresnom sude...
Ci?
pre starosta klame a zavadza | 14-08-2017 07:22:53
A co si tu ten protokol nezavesil sam?
starosta klame a zavadza | 14-08-2017 06:58:51
Som zvedavý či protokol z uradu pre verejne obstarávaní- kanalizacia bude prerokovaný na OZ alebo či zas poslanci naletia starostovi ?.. Takto nejak starosta klamal poslancov aj voličov doteraz a dobre sa zamotal. Len žial platíme to my všetci z našich dani na obecného právnika čo sa to snaží zahladit a zarába na beschopnosti a zákernosť starostu velmi dobre! Je to chyba aj poslancov že čušá. Protokol sa dá podla uverejneného čísla najst, koluje aj v dedine. A ked ho bude pán Majko chcet tak sa mu pošle.
Pre p. Majka | 14-08-2017 00:57:11
Velmi dobra negativna reklama. Pochopitelne, ved sa blizi nove volebne obdobie a vlcekovci evidentne rozhadzuju siete na vsetky strany. Clanok dost posobi zaujatostou vasej osoby voci terajsiemu starostovi (asi za to ze s vami zrusil zmluvu a prisli ste o honorar), a nasilu chcete vytvorit dojem, ze si p. Macho \"nas*ral do huby\". Ale rozpamatajte sa na vase slova, ako ste sa ohanali slovami ze \"SOL je a bude vzdy nad vecou\". Ta doba uz asi skoncila a uz nieste nad vecou, kedze sa snazite takymto sposobom niekomu odohnat volicov a inemu prilakat. A to tak zrazu. Co dal LenOn sponzorske?
atď.. | 13-08-2017 21:01:31
...a prepitú opilózu :)
K veci - kde je ten link na kanalizáciu...? Či zas len poopilecké výpary?
lenon | 13-08-2017 20:52:32
Alias starosta Macho nech informuje o protokole uradu pre verejne obstarávanie poslancov na najbližšom OZ a nech vysvetli aj občanom čo zanedbal a nezvládol pri kanalizacii!- v sopornanskych novinách a na vebovej stránke obce. Či zas to tají? Jako pokuty za čističku , upozornenia prokurátora, podvody na festivale, nelegálnu sbs, zranenia návštevníkov na hodoch,ked tam nebola zdravotná služba atď...??!
Čo už | 13-08-2017 20:29:26
Kedy vráti lenon cca 26tis.€ do obecnej kasy... Takže prehral. Ďalší súd je zajtra? Aj to ma zaujíma.
P.S: Stále nevidím ten link na kanalizáciu.
obcan | 13-08-2017 17:18:15
Obcanov zaujíma či bude alebo nebude kanalizacia v obci? A nie staré veci čo ste povymyslali na Lenina. A ešte to bolo aj tak odmietnuté čiže nikdo nevyhral ani neprehral. Čo vim prebiehajú iné sudy s tam sa rozhoduje a mínaju sa obecne peniaze na obecného právnika zbytočne draho.! Stačí pozret faktúry každý mesiac v tisícoch...starosta v tomto totálne zlyhal a rieši svoju zlobu na bývalého a ostatne mu uniká. Čo už.
anonym | 13-08-2017 15:37:08
M. V. opat prehral: (tento link funguje)
35. vo veci vedenej pod sp. zn. II. ÚS 341/2017 o návrhu Mgr. M. V., na preskúmania rozhodnutí obecného zastupiteľstva obce Šoporňa z 24. februára 2016 prijatého na 2. zasadnutí obecného zastupiteľstva obce Šoporňa konaného 24. februára 2016, ktorými bola navrhovateľovi uložená pokuta.
Návrh Mgr. M. V. o d m i e t a ! ako oneskorene podaný.
Ja len cakam, kedy date ten link na protokol ku kanalizacii, alebo neexistuje?
Kanalizacia | 13-08-2017 10:43:17
Komentár s protokolom sa trafil do cierneho. Starosta kanalizáciu nezvládol žial ! A ostatne ?
35. vo veci vedenej pod sp. zn. II. ÚS 341/2017 | 13-08-2017 10:37:05
https://www.ustavnysud.sk/c/document_library/get_file?uuid=3ba526ea-1746-4ea4-b722-a195b1338233&groupId=10182

Ak Vás môžem poprosiť, prepošlite mi presný link na protokol. Prečo si myslíte, že sa pýta poslanec. Ste paranoidná/ý a všade sú machovci?
Pán poslanec sa pyta? | 13-08-2017 09:52:30
Smutne ale dobre. Je to PROTOKOL Z URADU PRE VEREJNE OBSTARÁVANIE DUNAJSKÁ 68 BRATISLAVA 24 ODBOR KONTROLY z 23.08.2016 a z 17.7.2017- Dodatok,Číslo :10784-7000/2016-OK/5 a 10784-7000/2016-OK/14. Príjemne čítanie a zobudzte sa poslanci poskoci starostu!
protokol | 13-08-2017 09:32:51
Píšete tu o nejakom protokole na 100 stranách. Ak máte prehľad o protokole, znamená to, že ste ho aj čítali a tak Vás prosím, napíšte link na protokol, aby som sa aj mohol oboznámiť s nedostatkami.
V opačnom prípade to považujem za ďalšie zbytočné rýpanie do vedenia obce.
kanalizacia | 12-08-2017 19:16:39
za Macha nebude. Len hry a rajcurove párty pre stanicka a vecierkovu rodinu starostu. To je jeho priorita. Zaželajme mu dobru dovolenku v zahraničí aj s falesnu sbs.
Ako ďalej s kanalizáciou? | 12-08-2017 14:20:33
Pán starosta vypisuje do obecných novín a výprava v dedine klamstvá o kanalizácii prečo neni! Vedia poslanci a občania že existuje asi 100 stranový protokol zo dňa 23.8. 2016 a jeho dodatok zo 17.6.2017 kde Urad pre verejne obstarávanie presne napísal vážne chyby obce a starostu Šoporni!!! Najme chyby a klamstvá o ekonomike obce, úvere,rozpočte na kanalizáciu, netransparentnost a diskrimináciu pri obstarávaní!!.... atď je toho vela! Starosta kanalizáciu a sluby teda total nezvládol ako iné! Poslanci pýtajte sa na to a voliči neverte klamárom okolo starostu ani jemu!
Takze tak? | 04-12-2016 10:22:54
Tak sa nám súčasne vedenie obce Šoporňa prerieklo ako a kolko vyberalo provizie za predražený náter na obecný úrad, za hasičaren, a podobne ?? Tak média a vyšetrovatelia si zgustnú.
pre aktualne | 04-12-2016 10:04:03
Aké média? Lebo doteraz to bola len SOLka.
Alebo to bude od teraz?
Už je podané udanie?
Nezmyselné vymyslené kauzy ... celý trasľavý, pred pravdou dosraný LenOn :)
Ešte 10 dní.
Ak by si sa mal pred súdnym pojednávaním posrať, daj si pampersku, sraľo.
Kde je tá tvoja odvaha.
A či odvaha je len utekať z pódia pred ľuďmi?
To považuješ za odvahu?
Odvážna musela byť aj provízia za kotolňu na ZŠ.
Koľko?
10?
15.000€?
Pred ňou si neutekal?
:)
Obcan | 04-12-2016 09:05:07
pre p.Majka | 02-12-2016 21:45:01

Mate uplnu pravdu.
Tam kde sa da priestor obom stranam,tam je vidno objektivitu media.
Aj ked teda tu musia autora poriadne svrbiet prsty pri pisani,lebo z minulych clankov,fotiek a hlavne videi bola krasne vidiet arogancia byv.starostu,tak som ako nestranny clovek mimo Soporne fandil niekomu novemu co by to ozivil a funkciu bral ako poslanie.
Opat sa ukazuje ze vsetko v tomto state je len boj o moc.
Uz som to pisal-ak sa ludia takto spravaju v malej regionalnej politike,nechcem ani vediet ako to musi vyzerat v tej velkej...
Paci sa mi ako vravi autor ze vsetko sa uklada v archive SOL a moze byt naozaj zaujimave si pozriet niektore veci urcitu dobu naspat a porovnat aka je realita teraz,minimalne na pobavenie naozaj dobry relax...
aktualne | 04-12-2016 08:31:27
O nekalé praktiky starostu Šoporne sa už zaujímajú ďalšie média teda nielen SOL pána Majka. O volacom to svedčí a bude zase bližšie k pravde.
pre p.Majka | 02-12-2016 21:45:01
Vy si len zachovajte svoju nestrannosť,mne sa páči SOL informuje aj o jednej a aj o druhej strane,páči sa mi že dávate priestor na vyjadrenie obom stranám,vždy si to rád prečítam a názor si urobím sám! Ďakujem a prajem veľa úspechov celému tímu SOL
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-12-2016 17:31:43
Pre Miloša | 02-12-2016 17:19:47 | - pripravujem clanok o ludoch ako Macho ci Veselicky - SOL a nemennost nazorov, nulova korumpovatelnost media (vychadza z podstaty sposobu fungovania media, nie jednotlivcov, ktori by korumpovatelni byt pripadne mohli) naozaj nevyhovuje tym, ktori sa hrabu za funkciami a peniazmi.

SOL vlastne moze vyhovovat iba uplne beznemu cloveku, ktory ma zaujem vediet co sa aktualne deje v regione a ma zaujem dozvediet sa, pre koho a za co mu z kazdeho zarobeneho Eura stat strha prakticky polovicu.

SOL tu je skoro 9 rokov (s pripravou) a za toto obdobie som zazil vela, vela ritolezov a tych, ktori systematicky hraju na dve strany. Zakerni bezchrbtaci su ale najhorsi - od tych clovek moze cakat hocico.
Prave preto je potrebne byt pripraveny a podklady odhalujuce pravdu - mena, udaje a materialy je potrebne mat ulozene na viacerych miestach.

Moja kniha o samosprave je v priprave. Aj ked do jej vydania este nejaka voda dolu Vahom pretecie, podkladov je dost a dalsie takmer denne pribudaju. Bude to fakt supa - hodne ludi sa nepotesi...
Pre Miloša | 02-12-2016 17:19:47
Miloš som rád že si pochopil ako Macho zneužil SOL len treba aby to pochopili aj tí ostatní zmanipulovani voliči čo im stačil guláš a ohovaračky od riťolezov.Vlček alebo Macho všetko jedno obaja ako získali moc sa otočili a začali ich zaujímať len svoje kšefty ale aby som nekrivdil Macho je o čosi lepší aj keď som ho nevolil a nikdy nebudem.prajem Šoporni konečne niekoho rozumného e to uvidíme až o dva roky.Dúfam ze ani jeden z pánov už starosta nebude. Tak nám pán Boh pomáhaj.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-12-2016 17:15:10
Vy ste zodpovedný | 02-12-2016 16:47:21 | - mylite sa, ja som zodpovedny za obsah svojich clankov a svojich prispevkov v diskusiach.

Tak ako aj Vy svojich. A kazdy autor, ako aj diskutujuci. Tak to je a kto chce svoju zodpovednost presuvat na ineho, je chudak.

Ze sa aj na SOL stretne vela zaujmov od vela ludi a tak pouzivaju metody utrazania, ponizovania inych a ohovarania? Nuz, nieje daleko doba, kedy ani policia a prokuratura nemude mat sancu pripady odmietat, ale zacne ludi (v nasom pripade hlavne anonymov) trestne stihat a nasledne od nich poskodeni vysudia mozno rodinne domy. Tak to je v civilizovanej spolocnosti.

Prave preto sa ja podpisujem pod kazdy prispevok - nuti ma to naozaj zvazovat, co napisem.

A prave preto som na tomto clanku pracoval v noci a rano, aby bol korektny, postaveny na nespochybnitelnych faktoch a - ano, aby mal dostatocnu vypovednu hodnotu.

Nepochybujem o tom, ze niekolko ludi riadne nas*al, no Vy nepochybujte o tom, ze ja viem presne co a ako robim.

SOL nie je obrazom jednotlivca, lebo nie je tvoreny jednym clovekom. Je odrazom spolocnosti. A tak to ma byt.

Inak by ale malo byt vnimanie ludi. Demokracia jedneho konci tam, kde zacina demokracia ineho. POZOR! - hovorime o uplne beznych ludoch, ktorych je 95 %. Voleni zastupcovia, policajti, uradnici a vseobecne ludia plateni z dani obcanov, maju podstatne okliestene pravo na sukromie v praci a voleni zastupcovia a verejni cinitelia SU POVINNI vela veci STRPIET. Dokonca mnoho povinnosti je im v tejto veci ulozenych priamo prislusnymi zakonmi.

Ze to bezny clovek neovlada je mi sice luto, no nevyriesim to. Voleny zastupca to ale ovladat ma a ak nie, tek ho to neospravedlnuje!
Vy ste zodpovedný | 02-12-2016 16:47:21
za sol a za jej uroven. Ale akú máte uroveň vy, takú má aj sol. Vaša pretvárka nepotrebuje komentár.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-12-2016 16:42:52
sopornan | 02-12-2016 16:37:05 | - ohladom zmluvy som Vam odpovedal pod druhym clankom.

Keby ste pred pisanim aj citali dozvedeli by ste sa toto:

\"Nebudeme v tomto článku hodnotiť stav samosprávy v Šoporni počas minulého volebného obdobia zo strany obyvateľov, to najlepšie vykonajú oni samotní.\"

Je to Vas starosta a premna si ho zvolte aj na sedem generacii. Ja v clanku POUKAZUJEM IBA NA JEHO premenu a na to, ako SOL vyuzival aby sa dostal k moci a ako na SOL utoci, ked je pri moci.
To je v tomto materiali vsetko.
sopornan | 02-12-2016 16:37:05
Pan Majko tych rozdielov medzi sucasnym a byvalym starostom,je tolko,ze je skoda o nich pisat,staci prist do dediny a opytat sa ludi.Som cim dalej viac presvedceny,ze to,co ste maslim,ze vcera vytykali Machovi,ze to zenie do osobnej roviny,robite aj vy,kvoli tej slavnej zmluve. Ked ste chararkter hodte ju sem,nech si urobime obraz
ludova mudrost | 02-12-2016 15:43:23
Zabudol vol ze najskor telatom bol
Adrianovi | 02-12-2016 13:14:29
Adrian Adrian šup šup naspäť na psychiatriu a ked odtiaľ po dlhých rokoch vyjdeš tak tvoje vnúčatá ti porozprávajú ako nám bolo v Šoporni bez teba dobre.
Šopornan | 02-12-2016 11:52:54
Macho sa cele roky pretvaroval a teraz mu praskli nervy. Nevie kam skor čo hasiť, valí sa to na neho zo všetkých inštitúcii a zavaril si to podvodmi a klamstvami, aroganciou sám. Nebude dlho trvať a bude usvedčený a odsúdený aj s komplicmi.
seredan | 02-12-2016 11:25:38
Ludia si zvoli demokraticky svojho zastupcu a len oni maju moznost rozhodnut ci su s jeho pracou spokojni alebo nie.
Jedine vox populi je urcujuca pre smerovanie obce

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign