Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Ako poslanec bol Adrian Macho v komunikácii s občanmi aktívny. Publicitu na SeredOnLine.sk vyhľadával a rád nielen články písal, ale aj ostro diskutoval.

Miloš MajkoDátum04. 12. 2016 21:05:57Témaobec Šoporňa
200

Niet lepšieho pre občana, ako dostať možnosť skutočnú tvár a charakter voleného zástupcu spoznať nie cez názor jedinca či nejakého závistlivca, ale cez názory samotného voleného zástupcu prezentované v rôznom čase a - v tom istom médiu.

Pozrime sa na to, čo súčasný starosta obce Šoporňa  Adrian Macho písal v čase, kedy bol poslancom OZ. Pozrime sa, sko sa správal, čoho sa domáhal a k čomu dokonca vyzýval ostatných občanov. Pozrime sa na to všetko detailnejšie a naozaj výlučne cez jeho osobné články a diskusné príspevky.

Ku každému príspevku prinášame aj príslušný lin na článok, aby si to občan mohol skontrolovať osobne a v kontexte ostatného textu a ďalších príspevkov pod uverejnenými článkam. To len pre objektivitu a nulovú možnosť spochybnenia prinesených informácií.

Vtedy poslanec Adrian Macho pisal:

http://www.seredonline.sk/clanky/ja-som-zakon-a-ziadny-zakon-nie-je-viac-ako-ja-lebo-ja-konam-zakonne/

"Aj tu sa niekto búcha do pŕs, že on koná iba zákonne, on všetko dodržuje, počkajme si na výsledky šetrení,  počkajme, čakajme a čakajme a čakajme .... a zlí sú  tí, čo na neho iba útočia a nehovoria pravdu. Veľa sa doteraz popísalo a všetci sme si mohli spraviť názor a objektívny obraz o tom, kde je pravda, ale po poslednom zastupiteľstve znovu dávame do pozornosti zákonné jednanie a postupy."

a v diskusii sa vyjadril aj takto:
Registrovaný Adrián Macho, poslanec OZ v Šoporni Adrián Macho, poslanec OZ v Šoporni | 24-02-2012 10:52:28 |
pre Kika | 24-02-2012 09:44:27

Referendum bolo riadne vyhlásené a bude 10.03.2012. Akékoľvek komentáre o tom, že referendum nebude sú nepravdivé a zavádzajúce.

Preto ak nám nie je ľahostajné, komu platíme z našich peňazí viac ako 60 000 korún mesačne (za 4 roky 3,2 milióna), či si ich svojou prácou zaslúži, či ozaj urobil pre našu obec toľko koľko má plat, alebo či tam bude sediať ďalšie 3 roky, tak neváhajte a zúčastnite sa 10.03.2012 referenda a vyjadrite svoj názor. Toto nie je problém poslancov a starostu, toto je problém všetkých nás, občanov našej obce Šoporňa. My všetci roshodujeme o tom, kam smeruje naša obec, čo nás čaká a aká bude minulosť pre nás a naše deti. My všetci volíme, my všetci rozhodujeme, tak ukážme, že nám nie je jedno čo sa tu deje.

- - -

Pod článkomhttp:// http://www.seredonline.sk/clanky/starostovsky-den-v-soporni-boli-sme-tam/

som v diskusii pre poučenie občanov o ich povinnostiach ja napísal:
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-10-2013 17:53:26 |
Prehrate a skoncite v exekucii. Spajat neplatenie dani a osobne antipatie voci konkretnej osobe s povinnostou usanovenou zakonom bez urcitych pravnych krokov, je nemyslitelne. ;-)


a ešte toto:

Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 20-01-2012 11:58:13 |
Ste vedla. Zoznamili sme sa a on o vyjadrenie nepoziadal. Informoval som ho o nasom postoji, ktory som tlmocil vsetkym hned, ako sme vysli von.

A to predpokladam ze by si nedovolil - ak si ktokolvek precita aspon nejake moje materialy, jasne pride na to, ake hodnoty zastavam. Okrem toho, uz aj tento material s videom jasne napoveda, ze noviny boli a su nad vecou.
Mozem zopakovt to co som uz povedal - nam je uplne jedno, kto z nich ma pravdu. Kazda strana ma rovnake moznosti vyjadrit sa a komunikovat. Na sucasny stav doplacaju obyvatelia obce.A to nie je dobra situacia.

a tiež tento:
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 20-01-2012 11:11:07 |
Pan starosta mal a ma moznost vyjadrit sa stale. Preco sa nevyjadril, je o tazka na neho a nie na mna.
- - -

Pod článkom:    http://www.seredonline.sk/clanky/soporna-vcera-a-ako-dalej/

vtedy ešte poslanec Adrian Macho takto srdcervuco diskutoval:

Registrovaný Adrián Macho, poslanec OZ v Šoporni Adrián Macho, poslanec OZ v Šoporni | 23-11-2012 19:47:27 |
Nebudem reagovať na niektoré podnety ako: prečo nepodáte pomocnú ruku, nezaslúžite si tam byť, nič nerobíte, hádžete polená pod nohy, manipulujete, .... lebo spolupracovať s takýmto človekom, byť na jeho strane a pomáhať mu ak bude robiť tak ako doteraz, je dehonestácia a výsmech každému Šoporňanovi a ja sa nemienim na tejto špinavosti podieľať, ale budem neustále poukazovať a svojimi možnosťami pri rozhodovaní brániť ďalšiemu ubližovaniu obci, teda občanovi. Za tie dva roky neurobil ani jednu jedinú vec nezištne pre Šoporňu, skôr naopak. A vrchol drzosti, egoizmu, nadradenosti a arogancie sú faktúry Inforei, právnikom, platené články do médií, klamanie nás o odpredaji vozidla, o kotolne zadarmo, o jeho zákonnosti ... Mohol by som menovať viac, ale netreba. Všetci vieme o čom je reč. Preto som presvedčený, že Šoporňu čaká už len jedna dobrá vec od starostu a to jeho odchod."

A aby bolo jasné, nie my sme oslovili poslancov a teda aj Adriana Macha, ale... - ved tu je text článku:

Miloš Majko   Dátum22. 11. 2012 23:50:47     Témaobec Šoporňa | Zobrazení: 8869 ×

Šoporňa / Sereď |   Dnes v predvečerných hodinách nás niekoľko poslancov  OZ Šoporňa požiadalo o možnosť vyjadrenia sa k priebehu včerajšieho zasadania  OZ a všeobecne k súčasnej situácii v obci.

Stretli sme sa na už takmer symbolickom mieste pri káve a poslanci  OZ pred našou kamerou otvorene hovorili o tom, čo sa v obci deje a ako vidia budúcnosť obce a jej obyvateľov.

Improvizovaný rozhovor prinášame bez strihu.

- - -

http://www.seredonline.sk/clanky/vyjadrenie-na-pamflet-starostu-referendum-bude/

Autor článku:   Adrián Macho, poslanec OZ v ŠoporniDátum   27. 02. 2012 23:49:50   Témaobec Šoporňa | Zobrazení: 2493 ×

Môj pokus o usmernenie diskusie a vysvetlenie obcanom, naco je tu  SOL:
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 28-02-2012 11:23:00 |
Noviny SOL poskytli priestor na obojstrannu diskusiu v zaujme konstruktivneho hladania rieseni vyhodnych najma pre obcanov obce Soporna. Je nam jedno, ktora strana ma pravdu. My sa do veci nemiesame, no zastavame nazor, ze iba verejnou komunikaciou s obcanmi je mozne riesit problemy, ktore v obci nastali a trvaju neunosne dlho. Sucasny stav skodi hlavne beznym obyvatelom obce a to by si v prvom rade mali uvedomit vsetky zucastnene strany.

Noviny SOL napriek svojmu nazvu su novinami regionalneho charakteru a obsahu. Kazda okolita obec ma vytvorenu v nich svoju rubriku. Je iba na vedeni obce a samotnych obcanoch, ako svoju obec v novinach a teda minimalne v regione odprezentuju.
- - -

http://www.seredonline.sk/clanky/uz-len-10-dni-a-ukazeme-vsetkym-ze-vieme-bojovat-za-nasu-obec/

Autor článku:  Adrián Macho, poslanec OZ v ŠoporniDátum01. 03. 2012 21:36:25Témaobec Šoporňa | Zobrazení: 1983 ×

Môj pokus o usmernenie diskusie a vysvetlenie obcanom, naco je tu  SOL:
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-03-2012 20:23:24 |
Prosim, diskutujte k teme civilizovane, bez invektiv, urazania osocovania sa navzajom a respektujte iny nazor na vec.
Dakujem.

- - -

Dnes Adrian Macho, už z pozície starostu obce už s médiom aktívne nekomunikuje, svoje osobné a v mnohom scestné názory  prezentuje na Úradnej tabuli obce a vydáva ich tým za oficiálne stanovisko obce a na jeho právny zástupca nás kontaktuje s požiadavkou  vysvetlovania toho mála, čo sme k téme diania v obci doteraz napísali.

Nuž, pán starosta si to akosi pomýlil. Nie  SOL je povinné zo zákona vysvetlovať, ale on, ako volený zástupca a štatutár obce narábajúci s verejnými finančnými zdrojmi.

A nie ja som verejným činiteľom a voleným zástupcom, ktorý je povinný strpieť podstatne vyššiu mieru kritiky a zásahov do súkromia, ale práve Adrian Macho. Preto, lebo je vo funkcii, platený je občanmi a je teda de facto ich zamestnancom.

Adrian Macho v diskusii napísal, že  SOL sa stalo stokou. Zabúda však na to, že diskusia beží pod článkami o Šoporni, s ich písaním v médiu začal on osobne a práve ja som ten, kto systematicky diskutujúcich upoznorňuje a žiada, aby sa vyhli invektívam, osočovaniu a vzájomným urážkam. Že to nefunguje? Nuž, to nie je moja chyba, ale diskutujúcich. A nie je to obraz môj, obraz média, ale ide o vizitku diskutujúcich, prevažne Šoporňanov.

Priatelia, nenechajte sa za svoje peniaze klamať.  Tak, ako som písal v rokoch 2012, 2013, či 2014, príšem aj dnes  presne to isté. SOL bolo, je a bude nad vecou. Nám nezáleží na tom, kto je pri moci, my len chceme, aby sa charaktery ľudí nemenili ich spoločenským statusom a tým, ako vysoko "na police" ich občania vyložia.  Nám ide o transparentnú a otvorenú samosprávu, nech je vo funkcii ktokoľvek. A tak to zostane.

Občania netušia, akú majú moc. Pri voľbách, ale aj po nich. Stačí iba chcieť...


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
kontrolorke a poslancom | 25-03-2018 08:09:14
Robte si konečne svoju robotu a nie otročinu starostovi, Za to vás neplatíme!! Alebo ked nemáte nato tak odstúpte a ospravedlňte sa aspon tym občanom komu ste svojim neodborným či lahkovaznym hlasovaním ublížili !! Kontrolórka duplom!!
čitaj | 24-03-2018 13:49:30
Kde dojdu argumenty idu urážky podcenovanie že? Žiadne myslim ale tak je to v zákone o obecnom zriadení. Že pán Macho? Ved to máte na stole? Tak na čo trápne narážky. Či zato že ste trápny?
pre ale no | 24-03-2018 12:51:10
clovece. lutujem tvoju rodinu, ze strpi taketo primitivum. tie vase myslim si, mozno, asi, ... taketo praktiky mal len byvaly, ktory si myslel ze moze vsetko. aj protizakonne. pocuj, nie si jeho druhe Ja?
Ale no | 24-03-2018 12:33:24
Nezavádzaj. Kontrolorku volí a odvoláva síce zastupitelstvo ale pracovnú zmluvu podpisuje starosta. No a v Šoporni bolo doteraz OZ neslane nemastne a starosta si kontrolorku prikúpil a spravil z nej poradkynu všetkých podvodov a kseftov!
kto je šéf | 24-03-2018 12:15:24
hlupaci. pozrite si kto je konrolorke sefom. Aby ste to ako tupci dlho nehladali, tak kontrolorke sefuje obecne zastupitstvo. mudrlanti. hlavne ze sa hrate na chytrych. ale to kazdy hlupak :)
pre pre kontrolórka | 24-03-2018 12:02:26
Správny postreh. Palec hore! A poslanec Šcipa voliči nie sú ani hlúpi ani slepí!
pre kontrolorka | 24-03-2018 11:24:17
Ako moze kontrolorka byt nezavisla, ked Macho je jej sef a stale jej pridavaju odmeny?
Kludne si mozu vyfakturovat co len chcu a k fakturam nikoho nepustia, lebo to je \"interny doklad\".
Ako moze predseda financnej komisie Scipa nieco povedat na Krajcove faktury, ked jeho otec robi pre Krajcu????
kontrolorka | 22-03-2018 16:55:45
Ta je vrchovato za obecne prechmaty a kšefty priamo zodpovedná. Nič poriadne neskontrolovala a pod pochybne zákazky a predražene právne služby,faktúry sa podpísala.. Bude niesť zodpovednost pred orgánmi činnými v trestnom konaní!
celé zle | 22-03-2018 06:27:39
Adrikove kšefty s kanalizáciu,cestami,obecným pravnikom,s bogačom a rosypalkom,s večierku,rajčurovymi pochutinarskymi akciami....sú do neba volajúce odrby a ženú dedinu do pekla!!.Najnovsie so švagrinku posilovna,parkoviska na obecnom,útoky na poslanca,urážky o nemanželskom dietati,o tom že sa poslancov otec v hrobe prevracia....že lebo bývalý starosta atdatd.. to je cele zle a spodok zumpy úradných sprepacenym chu..ov idiotov Marianka,Adrika,Martinka.. a hlbšie sa už klesnut asi nedá ako prredvadzaju či píšu. A iné ani nevedia preto sú takí arogantní a plytki. Aspoň si ludia urobili o nich obraz.
mačove podniky | 21-03-2018 12:01:55
Vecierku napisal na svagra a tu budu na hornom konci na svagrinu. Takto si nas veriaci Adrianko podnika v Soporni pocas pracovnej doby.
parkoviska | 21-03-2018 10:25:21
Zas sa macho a jeho švagriná roztahuju pri ich haciende na hornom konci.Vo velkom robía parkoviska hlava nehlava. Na ludi nepozerajú!!
Na teda | 20-03-2018 16:46:10
Macho spokojný, verejne odr-al obcanov i verejne obstarávanie! Ved potreboval peniažky na nové parkoviska pri Zatkovych kde s rodinu stavia haciendu a posilňovňu!! Len ho volte dalej.
osvetlenie | 20-03-2018 14:10:29
Tomuto hovorite verejne osvetlenie? Hentim kahancom?
doupě | 20-03-2018 05:48:20
Rosypalko si v ubytovniach chystá dalsiu klientelu? A Macho mu sekunduje? No pekne. Toto sme teda nechceli!!!!
pan Macho | 19-03-2018 14:20:46
Ste nejako rozladeny a nervózny. Čas sa kráti a kšefty s p.Rosypalom treba dokončiť?? Čo tam po verejnom zaujme Šopornanov!? Zodpovednosti neujdete!!
pre zodpovednosť | 19-03-2018 13:05:28
bude vyhlásené výberové konanie na vrátnika, môžeš sa prihlásiť, budeš rozhodovať koho ubytovať a koho nie!!!
povolenia | 18-03-2018 20:55:59
to je tá správna veta. Ty všetko vieš skôr ako sa stane. Už si ako istý pán ...
Budovu ešte ani nezbúral a podľa teba ide stavať ubytovňu. Už si videl projekty? Už si sa vyjadril? Niekto niečo prejednával? Je možné, že stavbu takého charakteru zakážu. Už má predbežný súhlas majiteľov susedných pozemkov? ... ...
Tak prosím Ťa - NETREP bludy vlastnej chorej hlavy!
Zodpovednost | 18-03-2018 17:50:16
Velka je u poslancov. To že poslanec Rosypal zneužíva svoj mandát poslanca je žial známa vec - zaujíma ho kšeft a starosta Macho a zástupca Petráš ho podporujú a kryjú. Ruka ruku myje. Kontrolórka Veresova pritakáva za dosť velku odmenu a výhody! Ale čo ostatný poslanci? Čo vam dali machovci? Čím sa vam vyhrážajú? Zastupujete obcanov alebo podvody a obecne kšefty? Rosypal nemá na ubytovnu povolenia ani v územnom plane to neni!!
Macholíny | 17-03-2018 21:57:59
Macholíny, ťažko a blbej hlave rozhoduje. A ešte ťažšie po trávičke . Nebojíš sa že skončíš nie v bachárskom mudúre v Leopolville ?
práčka obecných peňazí | 17-03-2018 19:45:46
Podozrivé osvetlenie ukazuje velmi často trhliny a spackany obecný kšeft starostu a vybranej firmy za 140 000 EUR?! Toto predražene a nedostatočne osvetlenie už pravidelne nesvieti a vypadáva vo viacerych častiach dediny. Intenzita svietivosti velmi slabá! Počet svietidiel nedostatočný!! Dnes večer zas nesvieti časť seredskej a ďalšie časti horného konca. A to ani nefúkal ani nejak silno neprší. Takze? Hlavne že starosta bol spokojný. Prečo asi??
Postreh | 16-03-2018 13:59:47
S tú trávu to bolo dobreeeeé.. andodi,andodi
buduje ubytovňu? | 16-03-2018 13:46:13
Afgánci? Ty koky. Možno pre tvoju mater. Maly by vybudovať psychiatriu. Bolo by vam tam lepšie :)
Faktury | 16-03-2018 13:10:42
A pribúdajú dalsie čudné. Čo take robil za tisícové faktúry Andodi?? S Rosypalom buduje ubytovnu rumunom a Afgancov?? A nosí im krumple a trávu?
Machov program | 15-03-2018 21:03:59
Splnil: obecné s.r.o - čiže s rodinu a ocinkom všetko zhrabnem. A voly volte zas!
nechcem brať meno Božie nadarmo | 15-03-2018 19:02:32
ale keby bol v Šoporni aj Pán BOH, aj tak by neboli spokojní. Keby tam sedeli ONI, tak to by sa im páčilo. Jeden taký tam už sedel a ako to dopadlo? Ukážte sa vo voľbách. Kandidujte, ukážte že máte na viac. Nemyslite si pritom, že Vy ste stvorili svet :)
Zbohom a amen | 15-03-2018 17:48:36
Šoporňa by si mala zvoliť vlastného prezidenta. A bol by s vami pokoj.
Macho 2014 PRINAVRÁŤME ŠOPORNI DÔSTOJNOSŤ... | 15-03-2018 17:38:36
Z jeho volebného letáka :

Prinavráťme Šoporni dôstojnosť, vytvorme Šoporňanom priestor a podmienky pre príjemný
život. Vytvorme ich vzájomnou spoluprácou, otvorenou komunikáciou,
odbúraním ľahostajnosti a osobným zapojením sa do obnovy našej obce.

Viem, čo naša Šoporňa potrebuje a som pripravený obetovať všetok svoj čas
a energiu pre obec a Vás — občanov. Spolu s Vami chcem dokázať, že sa dá:

- TRANSPARENTNE NAKLADAŤ S FINANCIAMI OBCE,

- zodpovedne spolupracovať s obecným zastupiteľstvom,

- REŠPEKTOVAŤ POTREBY OBČANOV,

- HOSPODÁRNE A ZÁKONNE RIADIŤ OBEC,

v tomto vidím zodpovednosť zvoleného starostu obce a povinnosť voči všetkým obyvateľom
Šoporne.

Šoporňania, dokážme okoliu, že máme svoju česť a dôstojnosť, že nám záleží na našej
povesti a zviditeľníme Šoporňu v pozitívnom zmysle tak, ako si to zaslúži. Buďme dobrým
príkladom pre okolie, nech môžeme byť HRDÍ, že sme ŠOPORŇANIA.

Preto si vyberte správne. Pozerajte hlavne na potenciál človeka, charakterové vlastnosti,
záujem zveľaďovať obec, možnosti získať financie z EÚ a na ochotu spolupracovať, lebo nikto
nič nedokáže sám, ale SPOLU DOKÁŽEME VEĽMI VEĽA.

Šoporňa potrebuje starostu, ktorý bude počúvať a rešpektovať potreby väčšiny.

Som za otvorenú samosprávu.
---------------------
AMEN
bordel? | 15-03-2018 16:34:39
Kto vám povedal že ide stavat ubytovnu? Nech si postaví chodar aj palác ked na to má. Či zas len špornanská závist? Zato že Rosypál? To je choré! Sa preberte!
pre blbečka podomnou | 15-03-2018 15:49:38
Ja ty tvoj dom môžem opiškat ked si z neho ideš robit bordel len daj dobre ceny.Ale ak tu ide niekto nastahovat srbov a pod a prerabat tak asi by to malo mat stavebne pov, ku ktorému nsa musia vyjadrit aj susedia apod.a neviem či niečo take prebehlo.Tak si daj pozor s tvojim bordelom ak načierno predávaš ženu mohlo by to byť protizakonne.
také slovenské | 15-03-2018 15:36:54
pre:pre všetkych | 15-03-2018 14:31:52 ach, ty chudák, čo má spoločné dom, ktorý si kúpim ako osoba a prerobím na čo chcem so starostom. ty už to máš tak pohnuté v hlave, že všade vidíš ,,macha\"! ja keď si kúpim dom a urobím z neho -bordel- je moja vec a teba je do toho prd. a to, že tebou lomcuje závisť a ešte to vešiaš aj na net, je tvoja vizitka. ozaj, už sa začni baliť, zajtra zas protestujú ovce v blave, môžeš sa zaradiť do stáda..bľačať vieš, to jedinééééé ti ide.
občianka | 15-03-2018 14:55:13
No presne som si to aj myslela,ze komu budu ubytovne patrit!Ze uz toto je trochu moc okateee!Ale niet sa comu divit za chvilu im skoncia pekne casy!A oni budu pekne za vodou,hamty,hamty,nech mám vác jak tamtí.
pre všetkych | 15-03-2018 14:31:52
ktorí ste volili Macha a jeho bandu ritolezcov teraz to vidite o čo im išlo len kšefty od Rosypala apod nato potrboval kandidovat za poslanca aby si pretlačal svoje kšefty tak v týchto volbach sa zase nechajte vy ovce dobre orbat klobáskami ohováračkami a výmyslami tej bandy aby Vas aj dalšie 4 roky mohli okradat a smiat sa Vam do oči ako ste naleteli.
Macho zadlžil Šopornu | 14-03-2018 19:28:06
Na dlhé roky!!!! Poslanci mu pritakávali a sú za to tiež spoluzodpovedný!
Ubytovna | 14-03-2018 17:22:01
Na dome po Kaducovych a na poschodí v bývalej restavracii Váh/Stavebniny/, poslanec Rosypal si všetko potichu načierno rieši na urade s Machom. Duchaju do jedného podvodnickeho vreca banda je to!
občianka | 14-03-2018 16:49:37
Prosim vas to nemyslite vazne ze tu je ubytovna pre cudzincov!Kde pri kostole ,no uz len vselijaku čvargu sem nastahovat to nam je treba.A akoze koho to je ubytovna
poslancom a starostovi | 14-03-2018 15:35:36
Až teraz vidíme čo sme si zvolili!! Poslancov vyplasenych zastrasenych z Macha a sám Macho kseftar s Rosypálom a Petrášom. Neplatí pre nich nič a z voličov obcanov si spravili pajacov. Najnovšie ubytovne pre cudzincov pri kostele z obidvoch strán a bez povolení a bez schválení!! A poslanci čo? Držia huby? S prepáčením. Na čo tam išli? Vybavit si svoje rodine veci? Už nevolit!!!!
dôslednosť a presnosť | 10-11-2017 20:25:44
u mnohých chýba.
aj u vás.

treba začať aj od seba.
aj keď vidite podstatne viac a podstanne skor ako iní.
Kto je to? | 10-11-2017 20:09:27
Ten p.Macho? Podvodnicek s logom KDH? A či p. Hlina,Hlinka..... začnite od seba kritici z uradu. Iné chyby ste porobili so starostom Machom za čo by ste sa mali minimálne červenat. To neboli preklepy!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-11-2017 19:21:28
kto je to | 10-11-2017 19:13:42 | - je pravdou, ze popri primitivizme sa v diskusiach pod clankami o Soporni objavuje aj nedoslednost.

Ale v pripade neopravneneho pouzitia loga na svojich letakoch kandidatom Machom je doslednost a presnost uvedenych udajov dobra, ne? ;-)
kto je to | 10-11-2017 19:13:42
pán Hlinka?
Ani meno si neoveríš, správne neprečítaš, zle opíšeš, napíšeš a zasa len trepeš!
re.cit.: To je take typické pre vás
machovcom | 10-11-2017 17:06:10
a machovi: ved vy sem na SOL nechodite,nepíšete..? Či ? Zas teda klamete. Klamári a podvodnici. Ozaj p. Macho už ste sa p. Hlinkovi predsedovi KDH aspon ospravedlnil? A čo občanom voličom zo Šoporni a okresu GA? To je take typické pre vás. Potrebujete ich len pred volbami a ich hlas. Potom ich máte v paži!
lebo klamár | 10-11-2017 16:50:33
ten najvačší klamár klamal aj pred ústavným súdom. prísahal že bude hovoriť pravdu... a LenOn klamal. žial pre dedinu-velka skodNa.
Lebo Macho | 10-11-2017 15:41:33
Popísalo sa dost a žial pre dedinu-velka skoda. Macho je slabý starosta a ešte aj klamár a rodinkar.
Šoporňa dark | 09-11-2017 19:59:09
Dnes ráno bola v dedine tma.Čo zasa šetríme?
Pre ironika | 09-11-2017 18:43:51
Ale keď sa tu vyplakaval Macho aj s ritolizačmi tak to sú tu nepísal.vtedy robil videá a články o všetkom a o ničom.ale keď sa to týka Macha tak už je to inak.Vsak počkaj pred voľbami znovu si tu zásadnú nachovi lizači a budú tu vypisovať ako keby to bála sopornaonline
ironik | 09-11-2017 07:53:16
ked kracas, dvihaj nohy. divaj sa kam slapes. keby si sa nedival na lampy nepotkynal by si sa. naco pises na toto medium. napis na urad. macho neni povinny citat tieto ponosy na tomto mediu. co ma sered.. spolocne so sopornu. nejaky si dolava
otazka | 09-11-2017 06:15:44
Vážený starosta Macho? Neriešite svetla a iné dôležité veci v dedine? Ale kedy sem píšu občania áno? Čo vás do toho. Nato vás neplatíme z našich dani! A okrem toho na rozdiel od vás a vašej rodinnej firmy čo ste si urobili ako starosta z uradu a školy tak vedzte že občania aj vaši volici(no už bývalý) chodia do roboty skoro ráno. A mnohý na autobuse a na zastávku sa potkynaju často po tme! Lebo vás to nezaujíma alebo si tu robíte z toho arogantne divadlo a ukazujete svoje choré ego. Sa preberte už sa vam to kráti.
kto chyta tigra za chvost | 08-11-2017 20:23:21
pre:Halo starosta Macho! | 08-11-2017 04:50:44 mat tak tvoje starosty po stvrtej rano... a hned o pol hodiny reakcia ?! to ti mame zozrat? chod uz na dochodok, a nerob hanbu.
Machovi | 08-11-2017 15:26:00
a jeho machovcom-rodinkarom na urade a v škole: si ste neschopný alebo čo? Máte tri roky vlády za sebu a stále tie iste výhovorky keby čoby a lenon či Lenin....?? Proste na to čo robíte alebo lepšie nerobíte-nemáte!! Ste na urade na cele s Machom a Petrášom zástupcom neschopný. A velmi vam nepomáha ani vás pochutinar Rosypal. Makajte a netrepte tu.
pre Lukyno | 08-11-2017 14:53:37
...ukázal? pred voľbami ukázal ako nečestne hrá a čoho je za mocou schopný niekto iný. nie náhodou využil svoje \"n\" ... aj tak mu to nepomohlo.
Lukyno | 08-11-2017 13:34:54
Adrik ukázal ti majko ako sa hrá čestne a bez podrazov že?Hanbi sa už sa prevaľujú špinavosti.List od Kdh nám ukázal ako nečestne hráš a čoho si za mocou schopný!!!!!!!!
no viďás | 08-11-2017 12:28:57
nevedel to odstranit ani kis ani vlcak a od macha chcete takmer okamzite a niekedy z vasej hlavy nemozne ihned. aj ja platim dane a ocakam za ne sluzbu. boss media by vam to vysvetlil...
su veci ktore sa daju zned a zaraz, niektore s problemom po case...
ale vlastne hov no z tvojho dvora neodraces. tu ste vsetci odbornici nahovado. skoda vas doma za pc.
.......... | 08-11-2017 10:57:36
na hornom konci, na \"makkej\" ceste su pod el. vedenim borove.
ked je vietor tak skratuju ovladaci vodic osvetlenia s ostatnymi fazovymi vodicmi.
zial vymena poistiek, alebo ich automaticke \"nahodenie\" po urcitom case neriesi preblem.
preto je casto tma a bez el. horny koniec
kompetenty by si to mali vsimnut ked hladaju pricinu
Vyhovorky | 08-11-2017 10:32:03
A trápne. Ešte vyplod nejakú a potom zanes ten olej s transformatora na úrad. Tam všetko zhromazdujete z nočných.. či?
pre kamerovy system | 08-11-2017 07:37:29
pravda. naco kamerovy system ked ty vsetko vidis a vies! co si urobil ty?
Halo debilko / debilka | 08-11-2017 07:15:24
Za všetko môže Macho? Aj za to že elektrárne majú poruchu a tebe doma nejde elektrika? Už sa zobuď a začni používať to čo máš v hlave. Teda aspoň by si to tam mal mat.
Načo kamerový systém? | 08-11-2017 05:38:44
Ukradli olej z transformátorom. Kamery a starosta s kamošmi policajtmi čo? To len fajčiarov a cyklistov naháňajú a pokutujú? Alebo tých čo sa idu vycurat na rajcuru? Na to je pre Macha a Petrasa kamerový systém-šikanovať obcanov!! A ked sa jedna o krádeže u obcanov alebo teraz na transformátor tak kamery nič nevidia? Alebo nechcú videt ako pri drogách!? P. Macho ako je to z mazaním záznamu kamery pri vašich ludoch?
Halo starosta Macho! | 08-11-2017 04:50:44
Už je po volbach do VUC. Treba sa starať o dedinu! Zas a kolky raz za posledne týždne nejde elektrina alebo sa nesvieti!? Starosta Vlček i Kis sa o to lepšie starali-ked vypadol prúd pri poruche alebo podobne tak hned kmitali svatek nedbáte,v noci či cez deň. Hned to s eletrikarmi riešili. A Macho čo ? Dnes zas 6 hodín neni prúd a nič žiadna snaha z machovej strany! Asi doma pri oltári sektuje a kašle na dedinu jako obvykle. Či??
Fakty? | 26-03-2017 22:36:11
Od Macha a Petrasa? Prosím vás nebuďte smiešny. Nafalsovane klamstvá a intrigy a ohováranie bývalého starostu a vyhodených pracovníkov z uradu a dalších. A ešte neúcta k zosnulým.... Hanbite sa.
pre pracovníčka | 26-03-2017 22:09:57
Prečo sa paprčíte? Nikto pani Kováčovú nespomína v zlom a ak mala zdravotné problémy, bola právom na PN. A ak je pravda, že pani zomrela, úprimne - nech odpočíva v pokoji, aj keď som ju nepoznal.

A aby aj vám bol jasný komentár, tak sa jednalo o situáciu od 2.1.2015. Zjavne nečítate tak, ako by ste mala čítať. Resp. ste jedna z tých šiestich? Tak potom viete viac, ako ja - občan obce, ktorý číta aj obecné noviny.
Poukázal som na vtedajší fakt. Že tu niekto účelovo klame a zavádza, hrá špinavú hru, to musíte smerovať k inej osobe a iným komentárom. Doteraz som vám dával fakta, nie dohady.
pracovníčka | 26-03-2017 21:31:03
Sa hanbite hyeny z uradu! Účelovo klamete a zavádzate.... no ťahať do vašich špinavých hier p. Kovacovu??? Pani Kováčová zomrela, tak majte láskavo úctu k jej pamiatke a dôstojnosti. Fakt si nezaslúžite spravovať Šoporňu a verím že vam už ďalšiu šancu nedáme.
pre všetci | 26-03-2017 20:30:13
...soporna.sk/pdf.php?file=noviny_soporna_01_2015

,,– Od 2.1.2015 zostalo PN 6 zamestnancov, z  toho 2 dlhodobo do dnešného dňa a to p. Koška a p. Kováčová – mzdárka. Zároveň od februára nie je na pracovisku z dôvodu OČR a PN ekonómka.,,

Čo myslíš, prečo zostali PN? /Na to sú záznamy, ako zvykneš napísať./ Aby ,,znefunkčnili,, úrad? Všetci bývalí zamestnanci vedia prečo, ale nepovedia. Vlčia svorka držala po kope, našťastie prestala fungovať.
Minulosť si treba /občas/ pripomenúť | 26-03-2017 20:22:00
,,– Okrem ďalších „nášľapných mín“ nás čakalo aj vyčistenie počítačov k čomu sa priznal p. Meszároš z Inforei, že tak učinil na príkaz p. Vlčeka okolo 16. 12. 2014. Aj z tohto dôvodu bola ukončená spolupráca s uvedenou firmou a došlo k ukončeniu zmluvy...,,


Krátka spomienka: ...soporna.sk/pdf.php?file=noviny_soporna_01_2015
/strana 25./

alebo:
,,...priam „paranormálne javy“ sme sa dozvedeli počas výsluchu na Ústavnom súde v KE, keď sme sa dozvedeli, že zmizlo z urny 128 hlasov na starostu, všetko mojich
a 28 hlasov na poslancov, pritom urny od volieb boli 23 dní na obecnom úrade a  neviem si ani predstaviť, že
na takomto „čestnom mieste plnom dodržiavania zákonov“ by sa takéto niečo mohlo stať. Alebo bolo „slepých a ovplyvnených“ všetkých 22 ľudí spolu s členkami Obvodnej komisie z Galanty, ktorí boli prítomní pri sčítaní hlasov v 1. okrskovej komisie a všetci nadŕžali iba jednému kandidátovi? Všetko objasnil až Ústavný súd dňa 04.03.2015 a rozhodol nasledovne:
„ Vo veci vedenej pod sp. zn. PL. ÚS 6/2015 o sťažnosti Mgr. M. V. za účasti Mgr. A. M., ktorou namietal neústavnosť a  nezákonnosť volieb starostu obce Šoporňa konaných 15. novembra 2014 a  politickej strany Strana demokratického Slovenska za účasti M. B., S. B., Mgr. J. B., Ing. G. G., Ing.J. N., K. P., PaedDr. J. B., M. F., Mgr. S.R., M. P., H. H., ktorou namietala neústavnosť a nezákonnosť volieb poslancov obecného zastupiteľstva a starostu obce Šoporňa konaných 15. novembra 2014.
NÁVRH SA Z A M I E T A .“

(http://portal.concourt.sk/plugins/servlet/get/
attachment/main/ts_data/Tl_info_14_15_vo
by.pdf)

Je to dlhé čítanie a nezabúdajte, že ľudia si to pamätajú aj keď o tom nehovoria.
Žiaľ, niektorým jedincom je veľmi ťažko vysvetliť, aby pochopili, že sto krát opakovaná lož sa nemusí stať pravdou.
Vsetci | 26-03-2017 20:20:22
vedia prečo Macho do pár týždňov vyhodil všetkých pracovníkov aby mu nepozerali na podvody a zámernu stratu písomnosti a dokazov že bečí boli v poriadku. Zabudol chlapec že svedkovia sú i záznamy ako robil čistky a vyhrážky. A to robi stále- arogantne ako v Leopoldove.
Nezahmlievajte a neklamte !! | 26-03-2017 20:00:33
Všetci vedia kedy sa odnášali dokumenty, ako bývalé pracovníčky skartovali a nakoniec perlička na záver - bývalý IT vymazal všetky počítače ešte pred vianočnými sviatkami ešte predtým, ako nový starosta Macho prišiel na úrad!!!
A to je dostatočný d ô k a z , kto likvidoval agendu úradu!


Tak: nezahmlievajte a neklamte !!
A zas bludy | 26-03-2017 17:17:16
a klamstvá. Papiere dokumenty či faktúry ste vazeni poodnasali z uradu vy hned v sobotu a v nedelu ked na úrad nastúpil nový starosta. A odvtedy točíte čomu už ani vy neveríte a nie ešte Šopornani. A to čo Macho a spol stvárajú dlhé hodiny na zastupiteľstvách ako poslanci tak za to sa môžu hanbiť oni! Ale to je história a teraz riešime a kontrolujeme súčasného starostu a nových poslancov tak sa nepaprcte. Občania majú na to plne právo. Nezahmlievajte a neklamte !!
Zodpovedať sa | 26-03-2017 15:01:12
Pán Vlček sa nezodpovedal ani ako verejný činiteľ. /...úteky zo zastupiteľstva, ak tam bol cca 4x, na iných nebol a tak sa zodpovedať nemusel?!/
Pritom dlhuje obci 27.000 eur, ďalších cca 10.000 eur...tak znie otázka - kedy vráti to, čo mu nepatrí? Alebo si myslíte, že účtovné doklady za druhý polrok jeho posledného vol.obdobia Len tak chýbajú? Jeho posledná a známa faktúra je z 30.6.2014! /...soporna.sk/faktury/2014/17
Potom je to na zamyslenie - čo robil?
/aj/ pre úmysel - ešte raz aby si pochopil | 26-03-2017 14:49:04
/pre znova | 25-03-2017 17:54:54/
Znova a znova tu vypisuješ, ako súčasný starosta rieši či nerieši veci a ako hospodári s našimi obecnými peniazmi. A aj to kto by mohol byt starostom...

Ale keď ti napíšem, že zastupiteľstvo bude 29.3.2017 o 17.00 hod. /tak ako je ustanovené, t.j. poslednú stredu v mesiaci o 17.00 hod.,/ a ak máš nejasné otázky na hospodárenie a iné otázky, môžeš sa s pokojom na zastupiteľstve opýtať. Žiaden poslanec nebude utekať z pódia, nebude utekať ani starosta Macho, /tento zvyk a strach pred otázkami od občanov si Macho od Mgr. Milana Vlčeka si neprevzal/.
Ty radšej napíšeš nekompletný komentár zaujatý obludnými hovadinami na súčasné vedenie obce. Plne chápem tvoju nespokojnosť a tvoje právo vo voľbách voliť podľa tvojho vedomia a svedomia. Nateraz sa s tým musíš zmieriť, alebo na zastupiteľstve sa pýtať a odpoveď určite dostaneš.
Pochopil si?


Do tretice:
...,,ak máš nejasné otázky na hospodárenie a iné otázky, môžeš sa s pokojom na zastupiteľstve opýtať. Žiaden poslanec nebude utekať z pódia, nebude utekať ani starosta Macho,,...

Takže ak ,,úmysel,, má problém a nie je mu jasný, tak ,,zavádza a odpútava pozornosť,,. Osobne si myslím, že sa hanbíš ako pes /neber to ako urážku, ale ako prirovnanie/, aby si sa ukázal na zastupiteľstve a verejne sa pýtal to, čo ťa zaujíma. Ty budeš radšej od PC svojimi komentármi prekrúcať a špiniť. Tá špina, čo zanechávaš, sa ťažko čistí, nakoľko toto fórum je verejné a /pravdepodobne/ to čítajú mnohí občania nie len blízkeho regiónu...

Ak máš ,,úmysel,, v úmysle škodiť, tak neškoď aspoň obci. Každý čitateľ si vytvorí aj mienku o Tebe.
Pre umysel | 26-03-2017 14:44:46
A Milanko s čoho žil?z artézkej vody ty múmia?bolo písané vtáčí ostrov a kakaová dierka.
Úmysel? | 26-03-2017 13:59:07
Je starosta a jeho poskoci tak nechápavý alebo si uvedomili že sa musia zodpovedať občanom voličom? A tak opäť úmyselne zavádzajú a odpútavajú pozornosť svojimi komentármi. Pripomínam že žijete z dani obcanov!
pre Takze... | 26-03-2017 13:21:24
si fakt pribrzedny. alebo sam v sebe nevidis vinu? cisty ako lalia... obzalovany....
Takže brzdí?? | 26-03-2017 10:03:24
Takže starosta brzdí a úmyselne tají. Dokedy??
to si napisal | 26-03-2017 08:44:06
o byvalom? To si par rokov pozadu. Vravi sa tomu - pribrzdeny :)
od poslancov | 26-03-2017 06:47:41
Idú správy že Macho ich využíva a vyhráža sa. Ktovie čím a čo na nich ma alebo nemá?? Vraj iné sa rokuje a inak je to v zapisniciach?! Taja sa pred nimi pokuty, sudy,upozornenia prokurátora,sťažnosti na exekucie,výberové konania ktoré sú fiktívne a zakrýva to kontrolórka. Ved ma za to tučne odmeny, stravné lístky,preplácanie benzínu.... ale že niektorým poskancom došla trpezlivosť a niečo chystajú. No uvidíme.
pre znova | 25-03-2017 17:54:54
Znova a znova tu vypisuješ, ako súčasný starosta rieši či nerieši veci a ako hospodári s našimi obecnými peniazmi. A aj to kto by mohol byt starostom...

Ale keď ti napíšem, že zastupiteľstvo bude 29.3.2017 o 17.00 hod. /tak ako je ustanovené, t.j. poslednú stredu v mesiaci o 17.00 hod.,/ a ak máš nejasné otázky na hospodárenie a iné otázky, môžeš sa s pokojom na zastupiteľstve opýtať. Žiaden poslanec nebude utekať z pódia, nebude utekať ani starosta Macho, /tento zvyk a strach pred otázkami od občanov si Macho od Mgr. Milana Vlčeka si neprevzal/.
Ty radšej napíšeš nekompletný komentár zaujatý obludnými hovadinami na súčasné vedenie obce. Plne chápem tvoju nespokojnosť a tvoje právo vo voľbách voliť podľa tvojho vedomia a svedomia. Nateraz sa s tým musíš zmieriť, alebo na zastupiteľstve sa pýtať a odpoveď určite dostaneš.
Pochopil si?
znova | 25-03-2017 14:40:28
Tak na čo zas píšete či snívate ked raz mudrujete inokedy vás nič nezaujíma. Nás však zaujíma ako súčasný starosta rieši či nerieši veci a ako hospodári s našimi obecnými peniazmi. A aj to kto by mohol byt starostom? Jasné?
pre sopornan | 25-03-2017 14:05:25
pan sopornan,ja snivam o inych veciach,ako kto bude u vas starostom,pretoze mi to je u prdele,ako sa ludovo povie.Takze o tejto teme mozte snivat len Vy.
Šopornan | 25-03-2017 13:31:24
Občania či súčasní verejní činitelia i starosta! Tak sem na SOL nechodte,na čo reagujete podráždene a s urážkami ked sa to týka ako píšete jedného dvoch ludi? Potom mozte spávať pokojne. Žeby mali súčasní uradní 99,9 percentu podporu? To ťažko za tie svinstva na ľuďoch a podvody a rodinkárstvo ?! Snívajte dalej.
Pre Sopornanov | 25-03-2017 13:12:03
Nechapem Vas,ze vobec reagujete na pisatela/ku tychto prispevkov,je to jeden clovek,ktory dostal zelenu na SOL,a defackto je to vyuzivany chudak,ktory plni svedomite ulohu,ktoru dostal.Preco? to si vlastne moze kazdy domysliet.Je to skutocne ubohe.
veľa | 25-03-2017 13:00:32
Zamyslel som sa nad tým, čo to NIK:
,,Čože? | 25-03-2017 11:06:09,,
vôbec pochopí. Asi sotva. Tak mu želám skoré uzdravenie :)
veľa | 25-03-2017 12:56:59
k môjmu komentáru.

...

Chápeš čo som napísal?
Ak nie, je to znamenie tvojej diagnózy a očakávam totálne idiotsky komentár.

...

No a stalo sa.
Idiotský komentár je na svete.

Nesklamal si :)
Čože? | 25-03-2017 11:06:09
Idiot a podvodnik Adrian tu ide radiť občanovi,občanom čo majú robit? Kedy majú ísť von a kedy nie a čo rozprávať? A nechce on ko...otko aby sme za neho nosili transparent s jeho certvskym odporným ksichtom!? Nech si láskavo uvedomí že on je teraz verejný cinitel čo žije z našich dani aj zo svojim dosadenym rodinkárskym ansamblom! O ňom je aj tento príspevok na SOL a diskusia pod ním -tak tu neriešte a nezahmlievajte svojimi klamstvami a sachovanim s vymyslenými číslami a tak podobne. Nikto vam to už po toľkých rokoch okydavania nezere. Vam na urade sa treba pozerať na prsty hlavne starostovi,zástupcovi a niektorým poslancom čo zdvíhajú ruky jak nacvičené opice. Tak si nesú svoj diel zodpovednosti za podvody a klamstvá.
starostovi | 25-03-2017 05:14:43
Dobre si sa opísal. Si na hlavu a dlho.
veľa | 24-03-2017 22:12:08
Veľa je koľko?

Lebo aj schizofrenik ,,sú dvaja,,

Ja ti zasa poradím, aby si chodil medzi ľudí, aby si vnímal a utváral si skutočný obraz o obci a o tých, ktorí tam boli predtým, o tých ktorí sú tam teraz a ktorí z tých by tam mali byť po ďalších voľbách. V žiadnom prípade by tam nemali byť tí, ktorí sa správali útekom zo zastupiteľstva, neodpovedaním na otázky, manipuláciou s hlasovacími lístkami pri voľbách,... jednoducho tí, ktorí stratili dôveru občanov obce - voličov.
Chápeš čo som napísal?
Ak nie, je to znamenie tvojej diagnózy a očakávam totálne idiotsky komentár.
Už si si poradil | 24-03-2017 21:50:30
Si pacient na hlavu.
Aj jaby som chcel | 24-03-2017 21:21:06
za ním stáť,chodím aj na vytýčené pojednávania na súd ale nikdy nepríde tak neviem kde sa mám za neho postaviť ber to reálne ten Macho na tom úrade určite zostane keď ten tvoj favorit sa na verejnosti ani neukáže a žiadne zástupy som pred jeho domom nevidel.No a teraz mi poraď!
stojite? | 24-03-2017 20:55:16
Prosim vas. A kde? Na chodbe v nemocnici? Rad by som ho v tomto roku uz konecne videl. Kde za nim stojite, nech sa mozem aj ja postavit?
pre volici | 24-03-2017 20:22:00
tak aby si vedel alebo vedela je nas vela co budeme stat za Vlcekom aj stojime!
prehehe | 24-03-2017 20:19:13
no to verim ze Macho uz starosta nebude nikdy!Nemaaa na to ani ti jeho posluhovaci!
Adrikovi | 24-03-2017 19:46:44
Si si včera na meniny viacej slahol pochutin ako zvyčajne? To je ten tvoj zbytok a Lucku Mucku kde si nechal? Hrdzana sa stratila v starom železe či zas zarába s otvoreným všeličím po hoteloch na východze ako pred rokmi?
Pre voliči | 24-03-2017 19:35:15
Je vás v Šoporni veľa až traja Milanko,Sašenka a ten čo umrel v Rusku.
Blud | 24-03-2017 19:19:15
si uz napisal. Tak klidek.
voliči | 24-03-2017 18:53:53
Klídek.Samozrejme že p.Vlčeka budeme voliť. A je nás takých v Šoporni vela a už tak hovoria i voliči terajseho starostu. Tak ešte napíšte nejaký blud nech dobre na...rete ten zbytok čo terajší má.
Ktorý | 24-03-2017 12:31:13
Vlček?
Ten, čo dokázal minút obecné eura a za 4 roky postavil dve čierne stavby a prečerpal provizórium o cca 290 000 eur viac?
Za čo?
Taký ako je On, si môže založiť vlastnú obec a Vy - trúbely, môžete ho tam ospevovať.

Ať žije náš pán starosta puchýř!

Stačí vám k tomu jedna navŕtaná studňa, vyhlásená za richtársku Artézsku vodu. Ani vás nemusí rožkom opiť a budete ho voliť :)
Pre hehe | 24-03-2017 12:17:08
Nuz moja moja mila musis si zvyknut Macho bude na urade minimalne dalsie 4.roky tak sa na to priprav,zelam ti pevne nervy,obcan soporne.
Hav hav | 24-03-2017 09:12:36
Počuj ty vagína zoberte si svojho Vlčeka a choďte s ním na vtáčí ostrov tam ho majte za starostu a môžte mu lízať celý deň kakaovú dierku.
Hehehe | 24-03-2017 06:26:05
Žena? Ta čo sa neumýva ze školy Eva migrenová? Aby mali stabilný príjem z obecných kseftov paštekový a krajčový?? To né. Stano rosypal zo je fakt inteligentn nahovado! Díler na pohladanie a z mamičku Martu by ukradli aj starú škôlku za 1 euro!! Macho ten skončil už teraz-vodu kázal a víno pije farizej a podvodnik jeden len pre seba a pre svojho tatička! Vlček ten ma dobre šance aj skúsenosti dobré i zlé ked mu hádzali polená pod nohy aj tak dokázal pomôct ludom a dedinu po Kišovi naštartoval! Takze tak zatial.
áno, áno | 24-03-2017 06:25:38
opilozu! Bola Bi nay :)
Prečo nie žena ? | 23-03-2017 22:45:58
Prečo Stano? Veď v dedine sa nájdu aj ženy ktoré bi to vedeli robit lepšie ako Maho. Prišiel čas na zmenu ...
Starosta Stano | 23-03-2017 22:18:31
Vsetci vedia, ze skutocny starosta je Stano a nie Adrian. Adrian mu robi svojim spravanim iba hanbu. Stano je inteligentny clovek /na rozdiel od sucasneho jesitu/. Stabo na HRAD !!! Minuly je na odstrel a bude rad ak ak neskonci v base. Sucasny je nemohuci a bude rad ak sa do tej basy bude moct vratit...
Kto ďalší | 23-03-2017 21:01:15
bude spomenutý z jej prepitej huby? Či prepnutej mysle? Tak či onak, psychicky nezvláda realitu vlastného života.
Je to tak | 23-03-2017 20:43:08
Ozaj jej jebe,je to čierne na bielom.
nechajte ju | 23-03-2017 19:42:14
Takto riešila na začiatku i Vlčeka, predtým dlhé roky Kiša. Proste šedá eminencia ktorá mala prsty v mnohých obecných podvodoch, v nelegálnom vyplácaní čiernych duši, s machináciami so stravnými lístkami, s prideľovaním si veľkých odmien,strácala a nachádzala vysoké faktúry za tisíce EUR ... taká bola Marta Rosypalka kým ju Vlček neprekukol a teraz to robi spolu s Machom a chcela by pripraviť podu synackovi poslancovi Rosypalovi len čakajú kedy nachytaju Macha,čo neni až taky problém lebo ten ma aj s tatkom lepkave ruky ako pravý smejdi.
nechajte ju | 23-03-2017 18:26:32
sami vidite ze jej nacisto preplo.
Mozno uz dostali z ustavneho sudu odpoved...
Logicky vzato, takyto clovek by mal byt starosta?
S terajsim som spokojny a byvaly nech sa s tym zmieri.
Prečo zúriš? | 23-03-2017 18:15:06
Veď Vlček navštíl pred voľbamy veštkyňu,ktorá mu vyveštila,že voľby vyhrá a keď sa tak nestalo išiel si pýtať peniaze naspäť tak mi povec komu tu zašibáva? Tebe už načisto preskakuje lebo takéto konštrukcie normálneho človeka nenapadnú,hovorím,rob niečo zo sebou!
pre vás | 23-03-2017 17:34:50
Ty ráno vstanes a už máš v hlave Vlčeka a nenávisť k nemu. Toto bude ale pre teba osudové. Myslím pre teba ako Adriana,Mariána,Stanislava. Zbytočne chodíte bosorkam za obecne peniaze a robíte čáry-máry. Tie hlupane z vás len ťahajú peniaze a nepovedali vam pravdu že všetko bude vo Vlčekov prospech. A že o zdraví tu píše psychopat a fetoš vo sa odmalička trovil liekmi a sebapoškodzoval?? Vydržte ,karma je zdarma. Kto sa smeje naposledy,ten sa smeje najlepšie.hehehe,ved kosto to v nedelu vyrieši vy farizeji- oližte tam zem a farárovi zadok.
Spamätaj sa | 23-03-2017 16:44:27
a trocha uber lebo už ty naozaj na komplet šibe lebo toto nemôže napísať normálne uvažujúci človek Teba raz z tej zloby porazí,vykašli sa na to lebo Macho bude aj tak znova starostom a pri tej Tvojej nenávisti to ďalšie 4. roky bez újmy na zdravotnom stave neustojíš.Ber to ako dobre mienenú radu bez bočných úmyslov.
Spamätaj sa | 23-03-2017 16:44:27
a trocha uber lebo už ty naozaj na komplet šibe lebo toto nemôže napísať normálne uvažujúci človek Teba raz z tej zloby porazí,vykašli sa na to lebo Macho bude aj tak znova starostom a pri tej Tvojej nenávisti to ďalšie 4. roky bez újmy na zdravotnom stave neustojíš.Ber to ako dobre mienenú radu bez bočných úmyslov.
Martin Sliz | 23-03-2017 16:37:30
Ja sa len cudujem,ze ani Adrian ani Stano este nepodali na toho psychopata,co to tu vypisuje trestne oznamenie...
zo šmejdov upratovačka | 23-03-2017 14:51:23
To ste vedeli že starostovi rodici boli šmejdi čo okrádali a klamali ľudí? Takze nič nové čo robia so synom Adrianom teraz cez úrad a školu i rybarov! To iste pri posledných volbach. Ale dosel na psa ( psychoša) mraz! Ani drahé kamery ani drahý právnik ani podplácanie vyšetrovateľov mu nepomôže. Skončí čoskoro! A jeho smejdmamicka s smejdtatickom mu upratujú doma ten bordel a nas..rane v obývačke lebo ta jeho hrdzavá stetka kolesarka z lazov vie akurát nohy roztahuvat a prepirat lóve na urade ako druha kontrolórka účtovnícka.
katolik | 23-03-2017 10:37:52
Pán starosta,v mene Božom,nekradnite a nerobte zle Šoporňanom. Pán Boh vás vidí i vašich kamaratov a rodinu ako ste si urobili z dediny rodinnú firmu.
4 za 20? | 23-03-2017 08:03:09
Polepetko, vysvetli mi, preco by mal mat urad prehlad o dileroch a o tebe ako zavisleho? Na to je predsa policajny zbor...
No a prave preto a pre teba budu kamery, aby si konecne chodil po kanaloch. Slusnemu, normalne zmyslajucemu obcanovi predsa kamery nevadia. Tie su prave na ochranu slusnych ludi pred takym individuom ako si ty. Pre nechapaveho zopakujem este raz. Na ochranu slusnych ludi.
pre orel | 23-03-2017 07:50:08
ty si pekny vtak, cokotko.
Informuj sa. Ja uz info o kamerach mam. Viem kolko kusov, kam a za kolko eur. Takze kludne zo seba rob cokotka aj nadalej.
;)
tady orel tady orel | 23-03-2017 07:33:27
Zelený úradný mocipani Macho s Petrášom vás sledujú obcané! Všetko vidia cez 4 kamery za vyše 20 tisíc euracov. Len drogových dílerov a smejdov nevidia a nechcú videt či??
vsimol som si | 23-03-2017 06:15:38
ze niekto je posadnuty a nepricetny. ty musis byt uzasny clovek, ked vies ze to pise marta...
skoda ta. aj precerpaneho provizoria za rok 2014 za nicnerobenie...
preto ma niekto volvo a obci v kase zostalo hovno.
všimli sme si | 23-03-2017 04:40:28
šedá eminencie Marta Rosypalova.A len ti pripomíname že to starať sa o dreviny,píliť,kosit,zametať.... je to najmenej čo by mal starosta s tolkymi ludmi na urade urobit! A teda chvalabohu po 2 a pol roku čo je Macho vo funkcii že sa trocha rozhýbal.O kosení radšej ani nehovorím-pamätáme metrovú zelinu od jari do jesene že?Za Vlčeka sa perfektne upratovalo,kosilo,orezavalo každý rok a dedina bola upratana ked sa o to starala vlceková svorka. Tak veru! Ináč Marta spravila si úbohý pokus prekryt svojim prispevkom nekalú cinnost tvojho synacka poslanca,. prečo asi??
občianka | 22-03-2017 23:12:08
A všimli ste si občania ako pekne dali predstavitelia obecného uradu vyčistiť po dedine všetky stromy a kríky,opilovali aupravili verejné priestranstvá.Za to im vdaka ved to tu predtým nebývalo.Perfektne!!!
Kamerový systém | 22-03-2017 17:00:56
teraz ho Macho robíš? Vtedy mal byt ked si vykrádal s kamošmi školu a rodinu,spolužiakov! Ty niktoš.kmín! A dal si kameru na drogové predajne miesta rosypala a slintaka?? Či tých kryjes a inkasujes? A čo tvoj pomahac a chránič Petráš - pred ním je kamera aby sme si mohli pozret aké auta a iná šmelina cez neho prechádza. Ste sa teda našli.
vidno | 22-03-2017 16:00:09
ako to robil byvaly. Podla seba sudi inych.
velmi predražene!! | 22-03-2017 15:30:00
Cely kamerový systém je velmi drahý ako smejdovy ako smejd tatičko Štefan s synackom adrikom. A zato kamery skončia u neho doma a vo vecierke či?? Že je na hlavu to vieme dávno ale takto odr...at sa nemá adrik. Jako pojdes v nedelu do kostela?
kamery | 22-03-2017 15:21:09
.../pdf.php?file=zapisnica
stránka obce, uznesenie č. 26/2017

dotácia projektu 15.000 eur, spolufinancovanie projektu 3.750 eur.
Ču Rak | 22-03-2017 15:00:46
Už si bol na vyšetrení? Aj keď je neskoro, mal by si navštíviť odborného lekára. Dialýza na vyplavenie jedu zjavne nepomáha.
Macho- sledovač | 22-03-2017 14:47:42
Ako ctihodný občania čuraju na Rajčure,pri jeho nakradnutom dome a troch autách. Pri jeho vecierke prerobenej z pochutin na prepieranie obecných. Je uchyl a zlodej. Ved odmladi kradol v škole a doma všetko čo sa blyslo že spolužiak Adrian?
4 kamery? | 22-03-2017 13:26:13
To napise jedine clovek, ktory potrebuje zahmlievat a spinit s pritom nema ziadnu vedomost o tom kolko kamier, kam a za aku sumu.
24000 by to stalo za byvaleho. Ak by si bol na OZ, vedel by si o tom, kolko a kam. Tak netrep a nezavadzaj!
Ale 4 kamery | 22-03-2017 13:25:03
za 24 000 EUR?! Hanba a výsmech občanom voličom.
pre Kde sa robí?? | 22-03-2017 13:12:58
Z obecných zatiaľ nemajú nové brány, dlažbu vo dvore, pristavený vchod, zateplený dom, nové okná,čierne kuchyne, nové nábytky v chodbách, staré obrazy atď.atď
24 000 eur | 22-03-2017 13:11:31
To je suma za 4 kamery čo vam starosta Macho vazeni občania práve robi v dedine!!! Bezpečnosť na hovado..
robilo sa | 22-03-2017 12:38:26
plastove okna za skolske, dlazba na dvore za obecne urcene okolo studne, rekonstrukcia chaty, kosenie okolo chaty, osobne nakupy cez pokladnu uradu ...
Na posmech ? | 22-03-2017 12:33:32
Zaujmave,co sa konkretne z nasich penazi u dole menovanych robi ?Nepostrehol som,ze by niekto z nich nieco budoval,to zase su len vyplody tvojej chorej mysle.
Na posmech ? | 22-03-2017 12:33:32
Zaujmave,co sa konkretne z nasich penazi u dole menovanych robi ?Nepostrehol som,ze by niekto z nich nieco budoval,to zase su len vyplody tvojej chorej mysle.
Kde sa robí?? | 22-03-2017 08:24:09
U machovej rodiny? Na stavbe jeho švagrinej na hornom konci dediny? Na obecných autách pre barana, Rosypala,Kovala,Pastekovych..? Takze tak a z našich spoločných obecných euracov.
pre Šopornan | 22-03-2017 08:15:13
To pises z ustavu?
Zvyknes napisat - za pravdu sa kazdy bije.
Ludi z uradu si do huby neber. Konecne sa v obci robi, modernizuje,...
Šopornan | 22-03-2017 07:44:47
Pre hlupáka každý hlúpy. Pre hovado každý hovado. Asi tak mili pani a dámy z uradu.
Pre občan.... | 22-03-2017 06:14:03
To čo tu vypisuješ aké hlúposti,ja nie som zamestnanec úradu a nehovor,že si vymýšľam,odišiel Vlčák z úradu po voľbách ako sa štandardne odchádza,odovzdal funkciu ako sa štandardne robí,udal ľudí na ústavný súd ako sa štandardne nerobí,tak mi tu netrep hlúposti a neschovávaj sa tu za občanov,my sme zo súčastným starostom spokojní a ja si budem nazývať to hovädo hovädom stále a to sa nemusíš hneď urážať lebo svojim konaním to x-krát dokázal takže to pomenovanie mu plným právom patrí,OK.
občan | 22-03-2017 05:24:01
Nazvať občana Sopornana hovädom? Tak to môže len machovec či samotný Macho-idiotske primitívne hovado. Nič v zlom ale tam na urade žijete i z mojich dani i z dani tých čo vás nevolili alebo tých čo vás teraz kritizujú za predražene obecne akcie pre bogača-Krajču, pre právnika,pre IT čkara,pre rosypalovu a kovalovu rodinu.... a o volbach pomlčke -už je verejne tajomstvo kolko ludi starý Macho so synom Adrianom pred a pri volbach podplatili! Už i podplatený Rómovia o tom nahlas hovoria aj to ako ste ich zastrašovali!!A kolke tisíce EUR ste zaplatili aby to niekdo zahladil že? Utekať budete z uradu vy ked výhra voľby Vlček! Tak len vymyslajte nové a nové príbehy a klamstvá na neho-dobre mu robíte reklamu a vy padáte na samu spodinu.
No konečne | 21-03-2017 22:09:44
si npísal jednu rozumnú a pravdivú vec a to,že ludia zistili akú majú moc pri voľbách a toho bastarda,zlodeja, podvodníka a udavača poslali do prdele ale ideálne by bolo keby bol už konečne v base,lebo toľko zloby a nenávisti čo sa nachádza v tomto indivíduu to hádam ani neni pravda.Bezcharakternosť,tuposť,udavačnosť sa plnej nahote ukázali po prehratých voľbách keď ho nebolo možné dostať z úradu a aby nebolo toho dosť ešte udal ľudí na ústavný súd,tak nech sa tu niekto ešte odváži napísať niečo na obhajobu takéhoto hväda tak je presne také isté hovädo a nenormálny človek.
pre MOC a OBČANIA | 21-03-2017 21:00:12
Odsťahuj sa.
MOC a OBČANIA | 21-03-2017 20:17:08
Šopornani už zistili akú majú moc pri volbach aj po voľbách! Aby taky arogantný starosta Macho nemohol dalej zneuzivat svoju funkciu. Takého zákerného a intriganskeho starostu ako je Macho sme v Šoporni ešte nemali a ani nechceme!!
mačo | 21-03-2017 17:15:03
Adrik pozerá do zrkadla a kričí:Som lenon,som lenon alias idiot!!
veru veru | 21-03-2017 16:50:44
taky Len On by potreboval okamzite, hoci aj od hupacieho konika. Konecne by mu doslo, co je zac.
:)
mozog | 21-03-2017 16:22:46
Škoda pre pisatelov že mozog sa nedá darovať! A ešte väčšia škoda pre našu dedinu! Že Adrian,Marian?
cas motorkarov | 21-03-2017 15:51:23
sa blizi. Jazdite tak, aby vase organy neskoncili v cudzom tele. To by ste sa v hrobe od jedu otacali, komu co od vas darovali...
Jazdite opatrne :)
Sasenka,Saso | 21-03-2017 13:28:47
Podla seba súdiš teba?? Zaujímavé že ? Lebo tak ako to píšeš to robil ako poslanec Macho so slintakom Búranom ked vyliali gybel skapatych malých rybičiek do starého koryta Váhu pri čističke a potom hned volali do SOL p.Majkovi a udali obec na životné že v Šoporni sa stala veľká katastrofa . Take boli vaše metódy a teraz robíte ešte horšie svinstva a intrigy a furt sa oháňate prázdnymi falošnými obvineniami p.Vlceka a spol. No nedarí sa vam a ľudia dávaju za pravdu p.Vlcekovi a to vás velmi štve že? Tak klídek . A ked treba dajte si to pivečko či borovičku či u vás obľúbenú marisku s liekmi na hlavu. A nerobte tu komédiu!
Sásenka | 21-03-2017 12:57:47
musíš si uvedomiť, Kto udáva obec a prečo sa Obec bráni prostredníctvom právnika. Koľko udaní ste vykonali a koľko bolo opodstatnených? Aj na najväčšiu blbosť ktorú udáte, obec sa musí brániť. Že je to pre vás zamietnuté, tak je to snaha právnika a obec je naďalej čistá, neušpinená vašimi udaniami. To však stojí peniaze, ktoré vaša rodina vyháňa z obecnej kasy.
A že sa kydá na bývalého? Nemusí sa kydať a ani nekydá. Tie sračky si nakydal sám, svojim lakomstvom, zatajovaním, apropo - sama dobre vieš čo všetko. Tak sa nehraj na neviniatko, keď všetko to čo udávate, sú vaše najoblúbenejšie praktiky. Či si naozaj myslíš, že sto krát opakovaná lož sa stane pravdou? Jediný kto sa bolí je práve obžalovaný M.V (Mgr či Ing, nie som si istý, lebo aj v titule zavádza :) )
Bojí sa čoho? Že bude odsúdený a nebude môcť kandidovať ako bezúhonná čestná osoba? Ak by aj nebol obžalovaný, ľudia v obci dobre vedia ako hospodáril. Štyri prázdne roky a prievan v obecnej kase. Takže asi tak.
Využi pekné počasie, choď na slniečko a pouvažuj o tom, aké udanie bude nabudúce :)
Daj si borovičku, pivečko, odhoď to medzi kríky, odfoť a pošli na životné, aké skládky sú v obci založené a že sa macho tomu len smeje, nič nerobí,... Veď to poznáš, máš v tom prax...
Čoho sa bojí? | 21-03-2017 10:11:56
Terajší starosta Macho ked tají pred občanmi a poslancami porušenia zákonov-prokuratorské upozornenia,niekolko tisícové pokuty za zlé spravovanie čističky,za nelegálnu prácu..?? Prečo na stránke obce uverejňuje len účelové klamstvá o bývalom starostovi a iné dokumenty a upozornenia nie!? Aj tie sú z inštitúcií-upozornenia prokuratúry, súdne procesy ktoré platíme my všetci občania Šoporne cez drahého obecného právnika,ďalšie konania....
pre ponaučenie | 09-12-2016 16:01:32
Dobre si pamätáme, kto sa vyškieral občanom do tváre a ešte aj arogantne kýval rukou, keď utekal zo zastupiteľstva, aby nemusel odpovedať na otázky ako: kde je obecné auto,...
ponaučenie | 09-12-2016 14:44:34
Myslenie a činy Macha preukázali ako sa jeden psychicky narušený človek dokázal vyškriabať cez chrbát novinára a zopár dôverčivých ludi na funkciu starostu. A teraz sa arogantne vyškiera do oči novinárovi i občanom. Vytvoril si z obce svoj \"leopoldov\".
vtedy a teraz | 07-12-2016 11:57:46
Akoby fakt vtedy Adrian Macho ako poslanec písal o sebe ako terajšom starostovi! On si to úplne prisvojil a predpovedal i svoj odchod ako najlepšie riešenie pre obec.
riadne mimo | 06-12-2016 21:49:19
sú tu viacerí. Hlavne ak len čítajú a nemajú vlastný prehľad a názor na vec. Podhodíš im hov..no a zožerú to jak klobásu. Jaká fajna pochúťka :)
každý normálny čitateľ | 06-12-2016 19:40:02
pre kritika pravopisu? predstav si, že s obcou Šoporňa a jej predstaviteľmi nemám absolútne nič spoločné. Cez Šoporňu prejdem ročne tak 3 - 4 krát ročne.Takže v tomto si riadne mimo.:)
Kritika pravopisu? | 06-12-2016 19:33:58
Kritizovať novinára alebo hocikoho môže ten kto sám všetko dodržiava!!!takze Machovci či vedenie obce, zamestnanci zdržte sa komentára na tuto tému a začnite s nápravou od seba.
každý normálny čitateľ | 06-12-2016 19:21:11
predpokladá, že novinár ovláda základy slovenského pravopisu na 100 % (vyučuje sa to na 1. stupni ZŠ)
Pozn. tiráž sa píše s mäkkým i
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-12-2016 15:59:54
vyzýval | 06-12-2016 12:47:43 | - kazdy normalny citatel si precita tyraz, kde je uvedene, ze clanky neprechadzaju jazykovou korekturou. Niektori citatelia to neriesia a inych radsej anonymne osocuju.

A teraz by bolo fajn, keby ste sa vyjadrovali k faktom uvedenym v clanku.
vyzýval | 06-12-2016 12:47:43
P. Majko, každý normálny človek na upozornenie poďakuje, no vaša hrdosť to nedovolí. Tak vám prajem pekné predvianočné sviatky a trocha milého slova pre ostatných diskutujúcich, lebo vaše ego sa stáva ,,bohorovné\". Myslím, že s p. Vlčkom máte veľmi veľa spoločného. Prajem vám ho zo srdca.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-12-2016 23:24:25
vyzýval | 05-12-2016 22:43:39 | - no konecne, uz som si myslel, ze Vam vypli internet... ;-)
vyzýval | 05-12-2016 22:43:39
citujem z článku: ,,čoho sa domáhal a k čomu dokonca vyzíval ostatných občanov\" Ale čo-už, aký článok, také chyby. Súkromné médium je také, aký je charakter majiteľa. A prepáčte, úbohosť článku, škodoradostné diskusné príspevky jedného účastníka. SOL je iba kopa hnoja. Nič spoločné s etikou. Trápnosť nad trápnosť. Hrdinský čin- udávanie na prokuratúru: choré, veľmi choré.
Pre Macha | 05-12-2016 21:36:21
Miloš Perfektné len toto treba vytiahnut pred volbami aby si tie ovce uvedomili o čo išlo celý čas za Vlčka a aj tera.Len chut po mocia po kšeftoch.Moc robí divy Ach Adrian faloš,farizej,klamár,ohovárač hambím sa za to že som z tejto dediny.Za Vlčka si utekal za Majkom s každou blbosťou len aby si bol na očiach a bolo ta počut.Natáčal si videa a tvaril si sa ako jediny spasitel.Ja len dufam ze už druhy krat ti to navyjde ten podvod na voličoch.Ale zas v UDH je možné všetko.POl roka pred volbami treba zas treba zacat chodit do kostola varit gulaš pre opilcov a hlavne si zas urobit družinu ktora bude behat po dedine a trepat na vsetých lebo len ty budeš ten najtransparentnejsí.Je mi na tyčku tak du blejt VELEBNOSTI a ty si to ešte uži,lebo čas sa kráti a tvoj kamo Petrš tu stale vypisoval ako sa varí voda na svinu ale teraz je tam tých svín ajajaj
Prečítať každý!!!!! | 05-12-2016 16:58:38
Výborný článok. Pravdivý,výstižný,trefný. Dávam palec hore za to,že tomuto médiu nechýba objektivita a nadhľad. Myslím si že každý, kto si prečíta tento článok pochopí,o čo v Šoporni ide,resp.nejde.
Toto by malo byt na obecnej stránke zverejnené a nech každý posúdi sám.
Výstižné!!! | 04-12-2016 21:43:03
Presne ste to vystihli pán Majko. A p. Macho ma ešte drzosť míňať ďalšie naše obecné peniaze na právnika aby sa akože sťažoval na váš záujem o transparentnosť či netransparentnost samosprávy v Šoporni? Neslýchané .....

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign