Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Vyjadrenie na pamflet starostu - REFERENDUM BUDE!

565

 

Jediné, čo starosta v dnešnom jeho pamflete vystihol presne, je tvrdenie, že toto nemá v histórii obce obdobu, ja len dodám, že našej obce a jednoznačne je to jeho vinou, jeho konaním, hospodárením a dovolím si tvrdiť, že jeho neschopnosťou. Tak ako tvrdí, boli podané aj trestné oznámenia a stále sú v štádiu riešenia, preto je zaujímavé, odkiaľ má informácie, že všetky sú zamietnuté, alebo má donášačov aj tam?

Ale späť k údajnému stanovisku.

  1. Je starosta právnik, alebo nebodaj sudca, keď všetkých zavádza vyjadreniami opierajúcimi sa o útržky častí citácií niektorých paragrafov zo zákona? Za toto platí obec z našich peňazí právnikov? NEDAJTE SA OKLAMAŤ! 100 právnikov je 100 názorov. Právny výklad nie je pre nikoho záväzný. Ak si je taký istý pochybeniami pri odovzdaní petície a v konaní poslancov o referende, tak prečo nepodal podnet na prešetrenie. NIE JE JEDINÝ, KTO SA RADÍ S PRÁVNIKMI, ale my ich neplatíme z obecného. Tak prečo podpísal uznesenie, ktorým bolo vyhlásené referendum? Asi sa bojí ďalšieho trestného oznámenia za marenie referenda, čo v prípade verejného činiteľa je trestná sadzba 1 až 5 rokov. Radšej nechá rozniesť pamflet pracovníkmi obecného úradu, aby občanov zneistil, aby čo najmenej prišlo na referendum, lebo on „PRÁVNIK“ to po svojom vysvetľuje. A prečo nekoná ani obecný úrad? Aj to uznesenie platí a majú zabezpečiť administratívne práce. Som zvedavý, kto v konečnom dôsledku zoberie za toto zodpovednosť. Verím, že Šoporňania sú rozumní a takýto blud mu neveria. Všimnite si, nepíše, že nebude referendum, len zavádzajúce vyjadrenia.
  2. Podľa § 10 zákona č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení „ Orgánmi obce sú Obecné zastupiteľstvo a starosta“, podľa § 11 ods. 4 písm. f) zákona č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení „Obecné zastupiteľstvo rozhoduje o základných otázkach života obce, najmä je mu vyhradené ... vyhlasovať miestne referendum“, podľa § 11a ods. 1 písm. c) zákona č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení „Obecné zastupiteľstvo vyhlási miestne referendum, ak ide o petíciu skupiny obyvateľov obce aspoň 30% oprávnených voličov“, môžem citovať veľa ďalších paragrafov, ale tu je jasne napísané, že v danej veci koná obecné zastupiteľstvo, tak čo chce starosta, vari mu vadí, že nevidel kto podpísal petíciu, to je len dôkaz toho, že sme neklamali občanov, keď sme hovorili, že starosta nebude vidieť petíciu a to ho náramne žerie, lebo podľa uvedeného zákona nemá právo v tejto petícii konať.
  3. Podľa § 11a ods. 3 zákona č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení jasne napísal, kto overuje petíciu – „aspoň traja poslanci určení obecným zastupiteľstvom, ktorí nemôžu byť členmi petičného výboru, starosta neoveruje petíciu podanú podľa § 13a ods. 3 písm. a) – Obecné zastupiteľstvo vyhlási miestne referendum o odvolaní starostu, ak o to petíciou požiada aspoň 30% oprávnených voličov“, čo sa aj stalo na zastupiteľstve 12.12.2011, kde uznesením obecné zastupiteľstvo určilo 4 poslancov. Jediným členom petičného výboru som ja, tak aké výhovorky? Zase jeho klamstvo, že títo poslanci nemôžu byť overovatelia.
  4. Z uvedeného je úplne jasné, kto postupuje zákonne, že všetko prebehlo v rámci platnej legislatívy, preto REFERENDUM   BOLO   VYHLÁSENÉ   V  SÚLADE    SO   ZÁKONOM. Nedajte sa odradiť a ani oklamať, REFERENDUM   BUDE. To, že starosta nekoná, nedodržuje platnú VZN o referende, kde má určiť zapisovateľky a miestnosti na referendum, to je ďalší dôkaz toho, že klame o svojej zákonnosti. Preto všetkých pozývam, aby ste prišli 10.03.2012 vyjadriť svoj názor. Toto je jedna z mála šancí ukázať, ako Šoporňanom záleží na ich obci.
  5. Otáčať toto všetko na boj neúspešného kandidáta, skupiny poslancov a jednej strany proti nemu je smiešne. Veď je to práve on, čo sa snaží všemocne dostať do SMERU, tak si urobte názor!
  6. V roku 2011 obec minula na výdavkoch viac ako 1 600 000 euro. Čo za tie peniaze sa vybudovalo? Kde skončili? Toto je tá prosperita?  A za 2 100 euro mesačne? A vraj on všetko vysvetlil, komu? Vyhýbal sa odpovediam, klamal a nakoniec prestal chodiť na zastupiteľstvá. Že poslanci nechcú schváliť rozpočet a po schválení ho on vetuje. Preto sme v provizóriu a keď pôjdeme takto ďalej, tak Šoporňa „pane Bože opatruj nás!“.

 

Na záver citát z volebného sľubu pána Mgr. Vlčeka:

„Aby naša obec rozkvitala do krásy, potrebuje zmenu. Kľúčom k tomu je predovšetkým zlepšenie komunikácie medzi občanmi a zastupiteľstvom. Preto je mojou prioritou zlepšiť informovanosť občanov a hlavne zabezpečiť spolurozhodovanie obyvateľov Šoporne vo veciach verejných.“

 

Len vy rozhodnete ako ďalej!                         

                                                                                        S pozdravom       Adrián Macho

 


Fotogaléria k článku:

565
Autor: Adrián Macho, poslanec OZ v Šoporni

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Marián | 01-03-2012 16:54:53
Je to bordelár a tak mi povedz, ako ten čo nezvláda poriadok chce porobiť poriadky. Osobne verím tomu, že niečo chystá a vykoná. Čo sa psa týka, pes tu neskapal. Čakáme na referendum a že skape vĺček. :)
STRYCO | 01-03-2012 16:54:20
pre vsetkych ktori na mna reagovali.niektori ma trochu nepochopili,ale to vôbec nevadi.ja nepotrbujem na zastupitelstve starostu,ale kontrolorku.a dalej som chcel povedat to,ze niektore prispevky z ktorych srsi arogancia az primitivizmus by mali byt trochu slusnejsie.ja beriem kazdeho nazor ale aj ten sa da prezentovat trochu intelegentne.kazdy je strojcom svojho stastia a aj starosta si ho mohol urobit ine,tak je to na nom ako sa prezentuje a robi svoju robotu on tu bude musiet zit pri tych ludoch,ktorym ublizil a verte mi ze to bude ten najneprijemnejsi trest.preto vas prosim diskutujme,ale ako ludia a nie ako .... dakujem za porozumenie
vivat | 01-03-2012 13:47:34
a čo je Šopornania skapal tu pes?? žiadna diskusia?? idete na to referendum, alebo nie?? vlček je tichúčko , ani necekne, pekne sa na vás chystá, počul som že sa vyjadril ,že porobí poriadky v Šoporni, hehehehehe, no tak som zvedavý, ako toho arogantného chruňa zvládnete.
Marián | 01-03-2012 11:13:15
takí istý mudri | 01-03-2012 09:06:36
Potom chápem tvoje vyjadrenie a aj gramatiku.
pre pisatela podo mnou | 01-03-2012 10:29:20
a ty čo to píšeš, si asi ten najsprostejší šopornan.Ale ako krok nasrať všetkých čo tu písu to je dobrý ťah. Je jasné, že chces aby sa čo najviac ľudí zúčastnilo referenda, tak to je ok. Je nás dosť, nemusís tu vypisovať ko....tiny.
takí istý mudri | 01-03-2012 09:06:36
Vážený sprostý šopornani!
Dávajte aj nme svoje dane, a ja si s nimi spravím čo scem! do roboty zeberem keho scem, šeckích mojích ,,kamarátky \"postavím si rekreačné stredisko , aby som mal kam chodit rekreuvat s mojimy prátelmy. Vi si štrajkujte jek chcete aj tak vám to je prt platné.Právnici mi pomóžu proti tím nespokojencom čo sa im furt nelúbi. Šak ich to zachvílu prejde.A ked sa vám nebude lúbit, tak zavolám hádam aj poliajtov na vás,možno aj delo,vodné-stočné.Ja už naložím z vašima penázmy ako uznám za vhodné.
PS: tích pár chibyčiek prehládnite, lebo slovenčinu ma učil voláky učitel z Kepéždža.
ivan | 01-03-2012 06:57:46
som rad, že tu píšete tak zmysluplné vyjadrenia ako strýco a stefan. A to doslova. Tá situácia je skutočne hrozná, ale ked tak rozmyslam a chcel by som starostovi držať stranu, tak ozaj mal dosť príležitostí vsetko vysvetliť a ako sa zachoval?? ved sa skováva a vypisuje listy na stránku obce, vlastne mám pocit , že je to jeho stránka a nie obce,tak ja skutočne verím poslancom že je to tak ako prezentujú. Má za ušami a to vela, ľudí povyhadzoval , nabral cudzie pracovníčky a toto robí starosta ??? prečo nezamestnal ženy z dediny, kolko ich máme vzdelaných ,čo nemajú robotu?? ja pojdem aj s mojou rodinou na referendum a zaškrtnem ANO.
naco meno | 01-03-2012 01:08:17
pre STRYCO

Stryco, vy si myslite, ze by sa zucastnil zastupitelstva, ked sa nezucastnil poslednych 3 zastupitelstiev? Nevideli ste ako dopadol ten jeho slavny starostovsky den, ktory sa konal prvy aj posledny krat?
štefan | 29-02-2012 23:57:04
pre:eva t. | 29-02-2012 22:56:30
Nemyslíte, že kontrolórka sa pokúšala skontrolovať čo mala? Veď prečo tento boj poslancov začal?Keby boli robili tak, ako majú, nik im nič nepovie,budeme si nažívať tak, ako predtým.Ale pochybujem, že sa všetky úradníčky v tom bordeli vyznajú(viď chaos na internetovej stránke.(: A nezdá sa vám, že poslanci dali viac šancí vysvetliť jeho konanie.Veď zdúchol zo zasadania, ako malý chlapec. Totálne neodolný voči stresu.Týmto dokázal, že sa nevie postaviť zoči-voči problémom.V kľude mal vypočuť aj kritiku,veď samoľúbosť sa s funkciou starostu nekamaráti. Len by bolo treba poznamenať, že poriadny chlap z boja neuteká.
PS:Ja už mu neverím.Čo ak zlyhá aj ako pedagóg?Čo ak začne v škole horieť a on odtiaľ utečie,ako z OZ a nechá naše deti v plameni? Veríte mu ešte?
eva t. | 29-02-2012 22:56:30
súhlasím so strýcom : pred referendom by mala kontrolorka dať vyrozumenie, aké chyby a nedostatky našla na obecnom úrade. takto je to stále len boj medzi dvoma stranami bez jasných a podložených dôkazov. darmo nám poslanci niečo prezentujú, ked obyčajný občania nevidia do papierov. je to len slovný boj. nie som zástanca starostu, ale až na základe vyjadrenia kontrolorky o chybách a nedostatkoch, by malo byť referendum. pripadá mi to ako hon na čarodejnice.
pre strýco | 29-02-2012 22:31:30
nám je ľudsky ľúto aj ľudí, ktorých pripravil o prácu a ich rodiny
STRYCO | 29-02-2012 21:53:25
Ja by som upustil od tej hystérie,uvedomte si ze sme ludia a trochu ludskej dôstojnosti by malo byt v kazdom z nás,preto uz raz som tu pisal,ze by bolo spravne zvolat pred volbami este jedno zastupitelstvo a tam by mala predstupit p.kontrolorka a potvrdit alebo vyvratit vsetky obvinenia,aby si obcania mohli urobit svoj usudok.lebo stale je to len ping pong medzi starostom a poslancami bez hmatatelnych dôkazov,kde kazdy prezentuje svoju pravdu.ja viem ze zacnete namietat o tom ako sa chova starosta a tak.ale to je len jedna cast jeho chyb.je mi jasne,že situacia je tak vyhrotena,že uz sa zda,ze jedina cesta je odvolat starostu.a aj ked som bol jeho fanusik,je mi luto,ze to nezvladol a dovolil,aby nastala takato situacia.Ludsky mi je luto jeho aj jeho rodiny,lebo nikto z nas by nechcel byt v takejto situacii,ale lutujem aj Adriana a poslancov,lebo musi to byt pre nich tiez velka zataz.tak prajem vsetkym aby prisli na referendum a odvolili tak,aby sme tu zili ako normalni ludia.
Marián | 29-02-2012 21:33:27
štefan | 29-02-2012 20:19:15.
Ten fekál bude pre starostu? Tož správne, do žumpy s nim. :)
aaaa | 29-02-2012 21:13:00
však Masaryk je za referendum, aj ho podpísal
ivan | 29-02-2012 20:37:12
aspon da Masarykovi zarobiť, alebo zavolá seredanov, smrad.
pre Mariána | 29-02-2012 20:25:56
Starosta má s políciou skúsenosti, veď už ho vyvádzali. Asi mu to chýba.
štefan | 29-02-2012 20:19:15
ivan | 29-02-2012 18:53:55
Starosta požiada p. Masaryka, aby pristavil traktor s fekalom.
ivan | 29-02-2012 18:53:55
vy ste necitali dnes čo vydala agentúra Sita?? vlček tam rozpráva ze zabezpečí poriadok v obci a referendum nebude!!§ chapete to????a na to odpovedá Ščípová, asi aj jej dali otázku, že referendum bude, nakolko poslanci rešpektujú vôlu 1090 občanov, ktorí chcú referendum, na rozdiel od starostu. No som zvedavý čo bude 10.30 asi aj vodné delá
Viera | 29-02-2012 18:33:14
To čo je za bludy, že troch starostov?? Prosím Vás to že niekto sa zúčastní debaty s Obyčajnými ľuďmi neznamená, že je ich kandidát, ved tam mohol prísť ktokoľvek plagáty boli vyvesené aj v obci o tej akcii.
A k referendu kto má problém sa dostaviť na referendum či zo zdravotných dôvodov, alebo akýchkoľvek proste nevládze ale chce sa zúčastniť stačí sa len ozvať a zabezpečíme aj odvoz. Tak už aby bolo 10.3 a verím, že účasť bude čo najväčšia je to v rukách obyvateľov
anonym | 29-02-2012 18:20:06
Neviem o tom, že by starosta obce riadil štátnych policajtov a rozhodoval o to čo a kde budú robiť. PZ štandardne spolupôsobí pri zabezpečovaní verejného poriadku v deň volieb, takže pri volebných miestnostiach sa policajti určite ukážu, ale to neznamená, že to bude z rozhodnutia starostu. Nepíšte tu bludy prosím vás.
Marián | 29-02-2012 17:45:01
Políciou sa starosta nemôže vyhrážať. Polícia len dohliada na verejný poriadok a zakročuje len v prípade narušenia verejného poriadku, marenia volieb, referenda,.... alebo v prípade výtržnosti atď. Ale ak som to správne pochopil a Vlček sa vyhráža políciou, tak mám pocit, že bude vyvolávať výtržnosti, alebo narúšať verejný poriadok, resp. mariť referendum. Tak nech sa políciou nevyhráža, lebo ho naozaj vyvedú s putami na rukách. Ale toto by mal starosta vedieť, veď "on" je zákon.
Šoporňanka | 29-02-2012 17:16:08
Adrián nechceš p. starostu naučiť ako sa má otáčať a hlavne vykladať zákon???? však toto čo si tu napísal pochopí každí občan Šoporne... ja som veľmi rada, že si na seredonline napísal článok a utvrdil občanov o tom, že referendum bude... tie zákony ovládam aj ja.. a ak niekto pochybuje o tvojich slovách a výkladoch tak nech si to všetko naštuduje. Mám ten istý pocit, že p. starostu žerie iba to, že nevidel, kto petíciu podpísal, však to aj v tom svojom liste nechtiac napísal, a to že sa všemožne snaží dostať do strany SMER môžem potvrdiť aj ja... počula som to na vlastné uši od ľudí, ktorí by ho tam nechceli ani za všetky drobné..Takže ja na referendum určite pôjdem a všetkým, ktorí pochybujú alebo nevedia či vlastne referendum bude alebo nie jasne a zrozumiteľne vysvetľujem, že nech si nečítajú bludy p. starostu, v ktorých aj tak nič podstatné napísané nie je. A ešte jedna vec, tak ako tu viacerí píšu, ak sa nebojí referenda a je si istý svojou stoličkou, prečo robí všetko pre to, aby sa referendum nekonalo???? a ozaj začína sa vyhrážať aj políciou???? že zabezpečí aj políciu na parlamentné voľby??? však nech ju zabezpečí, len neviem či nebude potrebná pre neho :-) Teším sa na 10.03.2012, kde verím, že p. starosta skončí svoje obdobie starostovania a toto víťazstvo oslávime konečne celá dedina spolu.... DRŽÍM PALCE všetkým tým, čo sa postarali o to, aby sme sa dozvedeli o jeho špinavostiach, ktoré napáchal!!!!!
presne tak | 29-02-2012 16:42:59
Absolutne suhlasim so Stefanom ! Mne nijako neprekaza, odkial pochadza sucasny starosta a myslim, ze aj vacsine obcanov je to jedno. Ale velmi mi prekazaju jeho ciny! Takze sa zucastnim referenda.
štefan | 29-02-2012 15:31:09
Pre:občan | 29-02-2012 15:10:51
Nech je z hociktorej strany, hociktorej dediny, biely, alebo čierny, je to jedno. Ak bude dobrý starosta,niečo urobí pre občanov,/nie iba pre vyvolených/ a pre obec!
občan | 29-02-2012 15:10:51
Gratulujem k referendu, konečne bude pokoj, troch starostov nemajú nikde tak ako budeme mať mi a to za tri rôzne strany Huráááá
shelley | 28-02-2012 23:55:29
anonym | 28-02-2012 10:44:02
Krásny príklad tvrdého pravopisu ...Bernolák by sa potešil...píš, ako počuješ....len gramatika umiera ....
Šoporňania, držím Vám palce, aby ste sa zbavili takého starostu, to je hanba!
to je pravda | 28-02-2012 17:45:53
Nebolo by jednoduchšie označiť to "zakrúžkovaním" vybranej odpovede alebo "podčiarknutím"? Ak označím vybranú odpoveď krížikom, pri sčítaní sa môže stať, že sa zaráta tá, ktorá nie je preškrtnutá.
pre Adriana | 28-02-2012 17:26:27
Na lístku je napísané označte krížikom, ale nie je tam vyznačené políčko na krížik, aby to niektorých ľudí nepomýlilo, že krížikom prečiarknu to, čo nechcú... Bolo by dobré dať pred miestnosť s referendom aj vzor, hlavne pre starších ľudí...
daniel | 28-02-2012 13:14:48
občania Šoporne by sa mali konečne prebrať a oddeliť zrno od pliev. Od začiatku starosta bráni normálnemu konaniu referenda, nekomunikuje, nezúčastnuje sa zasadnutí obecného zastupiteľstva, dokonca schválenie rozpočtu obce na rok 2012, ktorý tak prezentoval, teraz odmietol podpísať, tak čo vlastne ten človek chce?? Stačí normálny sedliacky rozum, aby ste jeho počinanie pochopili. Kedykolvek idem na obecný úrad, a to netvrdím len ja, nikdy tam neni, bolo by zaujímavé zistiť čo si vyfakturuje za pohonné hmoty za tieto posledné mesiace. Neuveriteľná arogancia tohto človeka, toto nemá obdoby. Začínam tomu veriť, že ho z bývalého zamestnania vyvádzali policajti, ako to tu par krat odznelo. Zmobilizujte svoje rodiny, známych, lebo je Šoporne koniec, to čo tu napácha nedá nikto dohromady.
anonym | 28-02-2012 11:38:24
prepacte ze som sa do toho staral. prajem vam uspesne referendum, bodaj by vam to vyslo.
šopo | 28-02-2012 11:32:01
ďakujem pán Majko za vysvetlenie, Sereďan si myslel že stránka patrí len im, on možnosť diskutovať tu považuje za samozrejmosť, my sme za to vďační.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 28-02-2012 11:23:00
Noviny SOL poskytli priestor na obojstrannu diskusiu v zaujme konstruktivneho hladania rieseni vyhodnych najma pre obcanov obce Soporna. Je nam jedno, ktora strana ma pravdu. My sa do veci nemiesame, no zastavame nazor, ze iba verejnou komunikaciou s obcanmi je mozne riesit problemy, ktore v obci nastali a trvaju neunosne dlho. Sucasny stav skodi hlavne beznym obyvatelom obce a to by si v prvom rade mali uvedomit vsetky zucastnene strany.

Noviny SOL napriek svojmu nazvu su novinami regionalneho charakteru a obsahu. Kazda okolita obec ma vytvorenu v nich svoju rubriku. Je iba na vedeni obce a samotnych obcanoch, ako svoju obec v novinach a teda minimalne v regione odprezentuju.
anonym | 28-02-2012 11:13:44
mozno ze vacsi ako ty a mohol by si ma naucit pravopis bol by som rad.
šopo | 28-02-2012 11:11:28
ty musíš byť ohromný inteligent, a nauč sa pravopis...
anonym | 28-02-2012 11:05:55
ja by som zruzil pre vas aj tu stranku
šopo | 28-02-2012 11:02:21
starosta v šoporni zrušil diskusiu na internetovej stránke, preto sme tu, keď ťa to nezaujíma načo to čítaš ?
anonym | 28-02-2012 10:44:02
uz si to vyrieste v tej soporny prosim vas nie v seredy je pol clankov o vas jedny tahate cihy druhy hota kto sa vo vas vyzna any vy samy asi nie.
pre Adriana | 28-02-2012 10:34:05
preco to krajca a scasny nepodpisali, ved zato hlasovali...
Marián | 28-02-2012 09:11:49
Adrián, prispejem na papier, toner a aj na províziu pre ochotných, ktorí to roznesú.. Treba to poslať do každej schránky, občania Šoporne musia vedieť, že referendum bude.
pre občanov | 28-02-2012 08:43:01
šoporňania a poslanci, nedajte sa opiť rečami, aj v šali mal váš zákon právne rady a vidíte ako to dopadlo....
Anonym | 28-02-2012 08:38:25
To je dobrý nápad.
šopo | 28-02-2012 08:16:56
Žiadam pána Macha aby toto stanovisko bolo doručené do všetkých schránok v Šoporni tak ako bol doručený aj ten starostov pamflet nakoľko je jasné že chcel zneistiť občanov a tak dosiahnuť neplatnosť referenda.
pre Adriána | 28-02-2012 06:26:54
Presne to, že starostove správanie nemá obdobu v histórii obce napadlo aj mňa po prečítaní toho zdrapu od starostu. Je to vážne jediná pravda na tom papieri.
blato | 28-02-2012 00:14:09
-„Aby naša obec rozkvitala do krásy, potrebuje zmenu."-Tak to je krása, len nech sa,, pán"starosta prejde po ceste od pošty po dolnú Jednotu.Samé blato,koľaje od zapadnutých áut.To je tá krása, keď sa nemôžete dostať do svojho domu, aby ste nemali blato až za ušami.Keď on má na krásu takéto parametre, tak Boh ochraňuj našu dedinu.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign