Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 20. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Zúfalí rodičia a následný požiar

Miloš MajkoDátum28. 05. 2009 16:32:47TémaČierna kronika

K ďalšiemu požiaru dnes došlo znovu pri Váhu za Mlynárskou ulicou. V krikoch sa zdržovala partia mladých, žiaľ pravdepodobne nafetovaných ľudí. Nase noviny spolu s importérom ATV značky JourneyMan testovali stvorkolku s policajným vizuálom, keď na miesto prišiel starší manželský pár a hľadal syna. Podľa ich vyjadrenia sa ich syn nezdržuje doma, pred mesiacom sa vrátil z výkonu trestu, berie drogy a matke zobral mobilný telefón. Matka s plačom vysvetľovala beznádejnosť situácie a pýtala sa, kto môže vo veci zakročiť. Či sa obrátila na MsÚ alebo políciu, nám nie je známe. Sfetovaný mládenec pred rodičmi z "pelechu" vytvoreného v kríkoch utiekol. Nahnevaný a zúfalý otec podľa informácií prítomných podpálil synove veci, od ktorých sa po asi 20 minútach chytil horieť celý krík s priľahlými krovinami. Samozrejme že celá partia sa ihneď vytratila. K rozširujúcemu požiaru sme privolali jednotku HAZZ zo Serede, ktorá dorazila do 3 minút a požiar rýchlo zlikvidovala. Aj na tomto prípade je možné vidieť, k akým neuváženým krokom sa môžu odhodlať zúfalí rodičia, aby drogujúcemu synovi zabránili zdržovať sa na obľúbenom mieste, ktoré aj s kamarátmi využíva na drogovanie.


Fotogaléria k článku:


 Fotografiavyhotovena  pritomnym importerom znacky Journeyman jasne dokazuje, ze ja som mal odlisne oblecenie ako jazdec na ATV.
Popis: Fotografiavyhotovena pritomnym importerom znacky Journeyman jasne dokazuje, ze ja som mal odlisne oblecenie ako jazdec na ATV.


Zobraziť všetky fotografie
 ATV sme mimo cestnu komunikaciu priviezli na privesnom voziku.
Popis: ATV sme mimo cestnu komunikaciu priviezli na privesnom voziku.
 ATV s vizualom POLICIA testoval policajt  PZ SR
Popis: ATV s vizualom POLICIA testoval policajt PZ SR







 Fotografiavyhotovena  pritomnym importerom znacky Journeyman jasne dokazuje, ze ja som mal odlisne oblecenie ako jazdec na ATV.
Popis: Fotografiavyhotovena pritomnym importerom znacky Journeyman jasne dokazuje, ze ja som mal odlisne oblecenie ako jazdec na ATV.



Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
miroslav scherhaufer | 18-06-2009 18:39:33
milý cimra na uvedenej štvorkolke som v rámci jej odprezentovania importérovi jazdil ja. Tak si asi osobne myslím a je to výhradne môj názor, že by si mal ísť očnému.
Miloš Majko | 08-06-2009 16:18:23
Cimra, nakolko Vasa argumentacia skoncila, citatelom ste sam dokazali, ze anonymne obvinovanie konkretnych osob ovladate dokonale. Suhlasim s akoukolvek diskusiou, no v momente kedy je jasne preukazane, ze ste verejne klamali, ocakaval by som aspon ospravedlnenie. To, ze nereagujete, svedci o Vasej urovni a charaktere.
Miloš Majko | 05-06-2009 15:21:56
Cimra, stale cakam.
Miloš Majko | 04-06-2009 20:07:01
Cimra, na zasmiatie ste tu vylucne Vy. Svojimi tvrdeniami sa pohybujete na velmi tenkom lade. Ste v neskutocnej vyhode, ze vystupujete ako anonym. Este raz - na testoch som sa na policajnej ATV nevozil a ina tam nebola. Okrem policajta na nej sedel obchodny riaditel firmy Journeyman - ma na to pravo, je to jeho masina. Ja hovorim za seba a preto ak nepredlozite dokaz, znovu ziadam ospravedlnenie.
cimra | 04-06-2009 19:50:06
som rad,ze si to mozeme takto vysvetlit,chcem len povedat to,ze pisete ako motorkari jazdia a porususu predpisy ale pritom nie su sami...a ako som napisal za svojimi tvrdeniami si stojim a fotka niekoho na tzv.policajnej stvorkolke nie je dokazom ,ze ste na nej nejazdil..ja som vas videl a vy poslete foto niekoho na tej stvorkolke..to je na zasmiatie.
Miloš Majko | 04-06-2009 18:57:43
Rec je o prezentacii ATV v policajnej verzii. Dovolim si Vas citovat: "pan majko!!! jazdili ste na larzenkach na stvorkolke ktora mala napis POLICIA a nemala SPZ,nemali ste prilbu,neni ste ani prislusnik policie...viete coho ste sa dopustili??? VODU KAZETE A VINO PIJETE!!! DAKUJEM" - ja som predlozil dokazy, ze verejne klamete. Vyzval som Vas, aby ste postupovali rovnako ako ja. Vo svojom dalsom prispevku ste odbocili od Vami nastolenej temy: "A VIDEL SOM VAS AJ NA VASEJ STVORKOLKE BEZ SPZ !!!" cim ste jasne dali najavo, ze Vam skoncili argumenty. Napriek tomu som trpezlivo odpovedal na Vase dalsie otazky. Nasledne ste od temy odbocili uplne: ",ze ste chodievali jazdit viaceri bez SPZ.." Odpovedam nasledovne: ATV som zakupil homologizovanu a okamzite som na nu uzatvoril zmluvnu poistku a mal som snahu prihlasit ATV na DI. Tejto problematike som sa venoval obsirne v niekolkych materialoch - napr.: "Stvorkolky bez SPZ - niekedy nie vinou ich vlastnikov" http://www.seredonline.sk/index.php?sekcia=clanky&hladaj=atv&offset2cl=30 a v niekolkych dalsich. Zial, legislativa je stavana tak, aby z ludi vytiahla maximum penazi za zbytocne administrativne ukony. Zahlcuju sa uradnici a to od ministerstva, cez obvodne urady az po PZ. Vysledok je vsak rovnaky, ako keby boli bariery zrusene a system zjednoduseny. Rok sa snazime docielit, aby ATV pohybujuce sa po cestnych komunikaciach boli poistene a mali platne SPZ. Cela vec nas stala desiatky hodin casu, niekolko ciest do BA, navstev Ministerstva dopravy, PPZ, obvodneho uradu a ODI. Ja osobne som za akukolvek diskusiu, no neuznavam a neakceptujem invektivy a anonymne obvinenia. Z tohto dovodu Vas znovu - po treti raz vyzyvam - predlozte dokazy k Vasmu tvrdeniu: "pan majko!!! jazdili ste na larzenkach na stvorkolke ktora mala napis POLICIA a nemala SPZ,nemali ste prilbu,neni ste ani prislusnik policie...viete coho ste sa dopustili???" alebo sa verejne ospravedlnte!
cimra | 04-06-2009 18:38:11
ako som vam uz napisal videl som Vas a cestne prehlasujem,ze vsetko sa zaklada na pravde!!! Tak popierate aj to ,ze ste chodievali jazdit viaceri bez SPZ...hmm...je na zamyslenie toto cele!!!
Miloš Majko | 04-06-2009 18:30:55
1. na svojej ATV mam SPZ, je poistena tak ako aj (verim) Vase auto 2. Policajnemu Zboru SR zapoziciava ATV na test importer, my realizujeme polep a prisposobenie ATV pre potreby PZ vizualne vratane vystraznej svetelnej a zvukovej signalizacie 3. testovacie vozidlo SPZ mimo cestnu komunikaciu nema - ide o ATV novu 4. takto upravena ATV na predaj nie je - ide o prototyp, ktory bude testovany PZ v Seredi Mate este nejake zmysluplne otazky? Vo svojom prispevku ste znovu pouzili invektivy, ktore sa nezakladaju na pravde. Verejne klamete a odchadzate od temy. Znovu Vas vyzyvam o predlozenie dokazov potvrdzujucich Vase tvrdenia.
cimra | 04-06-2009 18:13:13
FOTO SI MOZETE PRILOZIT AKE CHCETE..MNA MOJE OCI NEKLAMU ANI NEZRADIA A VIDEL SOM VAS AJ NA VASEJ STVORKOLKE BEZ SPZ !!! OZAJ A AKO JE MOZNE ,ZE POLICAJNA STVORKOLKA NEMALA ZNACKY ALEBO SA DA KUPIT TAKTO "UPRAVENA" VED STE PRILOZILI DOKAZ!!! AK SA SMIEM SPYTAT KTORY PZ VAM JU POZICAL??? DAKUJEM
Miloš Majko | 04-06-2009 15:16:16
Cimra - stale cakam na dokazy potvrdzujuce Vase tvrdenia...
Miloš Majko | 03-06-2009 23:38:37
Pan Cimra - nikto mna na uvedenej stvorkolke nemohol vidiet jazdit, pretoze som na nej nejazdil, ale fotografoval som. Testoval ju policajt a v prilbe, ktoru som mu na ten ucel zapozical. Mozno mate vo zvyku ludi osocovat, no nezelam si, aby ste akymkolvek sposobom bezdovodne utocili na mna. ATV s policajnym vizualom bola privezena na miesto mimo cestnu komunikaciu na privesnom voziku a tak bola odvezena aj do garaze.Ubezpecujem Vas, ze ja som ten, kto nedovoli, aby stvorkolku soferoval niekto, kto nema na to opravnenie. Verejne Vas tymto vyzyvam, aby ste svoje tvrdenie bud podlozili vierohodnym dokazom, alebo sa tu ospravedlnili. Ja prikladam (i ked to nie je moja povinnost) fotografiu vyvracajucu Vase obvinenie.
cimra | 03-06-2009 21:28:02
pan majko!!! jazdili ste na larzenkach na stvorkolke ktora mala napis POLICIA a nemala SPZ,nemali ste prilbu,neni ste ani prislusnik policie...viete coho ste sa dopustili??? VODU KAZETE A VINO PIJETE!!! DAKUJEM
ble | 02-06-2009 17:15:50
hombre presne tak toto je aj môj názor.!
anonym | 01-06-2009 15:19:35
takze fetaci su vysoko zapalni material :-D
anonym | 29-05-2009 13:16:41
z toho mi vychádza, že kde sa fetuje, tam potom horí... :-D
anonym | 29-05-2009 12:15:03
hm, najprv kastiel, teraz kriky, nebolo by efektivnejsie hned podpalit cele mesto? :-D
wde | 28-05-2009 21:11:33
razie sa robia po vsetkych skolach,nielen tu,a v druhych mestach aj nasli ziakom
anonym | 28-05-2009 20:59:13
Každý človek si má právo vybrať či chce, alebo nechce, ak chce nepomôže ani zúfalosť rodiča s následným zúfalím konaním, a keby sa v tomto meste nezatvárali oči pred tým, čo sa tu deje, možno by sa situácia ešte dala riešiť. Aj keď neviem, či nie je neskoro, keď sa razie proti drogám musia robiť už na základných školách v tomto meste *loony*
anonym | 28-05-2009 19:59:33
somár je aj ten, kto si to podstrčiť dá.
hombre | 28-05-2009 19:44:01
sfetované sú obete a svine sú tí, čo im to podstrkujú a potom predávajú
anonym | 28-05-2009 18:49:09
na tie sfetované svine pri Váhu ani komáre nejdú...
anonym | 28-05-2009 18:44:58
Matka pojde na policiu,poda trestne oznamenie ak jej to niekto poradi.Bude sa to vysetrovat,potom si vsetci spolu poplacu,trestne sa stiahne a zivot ide dalej.
anonym | 28-05-2009 17:53:52
a ako to je teraz ? Otec bude muset kolko zaplatit za vyjazd hasicov ?
anonym | 28-05-2009 17:42:09
mal podpáliť syna
anonym | 28-05-2009 17:28:10
suhlasim s otcom ! len bohuzial sa chytil aj ker.
.. | 28-05-2009 17:09:31
zavret a fackat

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign