Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Život rapera zo Serede

24

V dnešnom rozhovore vám prinášame zaujímavé informácie o živote mladého rapera Maniaka z mesta Sereď. Spýtali sme sa ho na to ako sa dostal k hudbe, k vlastnej tvorbe a či aj niečo očakáva v tomto smere.V rozhovore sme sa spýtali aj na bežné veci oľladom jeho života.

Takže Maniak. Ako si sa vlastne dostal k hudbe? Myslím k tomu,že si začal vydávať vlastné skladby...

Tak vtedy keď som nahral svoj prvý track som mal asi tak 12-13 rokov. Skúsil som to asi ako väčšina chalanov ktorý počúvajú rap.

Bol si s výsledkom (skúšky) spokojný?

No keď som to vtedy počul tak som to nejak extra nevnímal. Ale teraz keby si vypočujem tú prvú skladbu tak by som asi praskol od smiechu :)

Prečo? Myslíš si,že to nedopadlo dobre ?

Tak určite nie najlepšie. Keď som začínal tak som ako to povedať, nevedel o čom mám písať. Boli to ozaj také amatérske začatky.

Teraz to vidíš už inak ?

 Jasné.Teraz mám vo veľa veciach jasnejšie ako vtedy. Vidím veci ktoré som vtedy nevidel.

Čo tým chceš povedať ?

Chcem tým povedať, že keď teraz čítam nejaké články či už na internete alebo pozerám telku tak ma až  zaráža ako sa ludia dokážu správať. Doslovne ako kamikaze.Sebadeštruktívne.

Máš na mysli niečo konkrétne ?

Samozrejme. Veľa vecí. Asi najviac takých ludí o ktorých často počujem alebo čítam, že týrajú vlastné deti, ubližujú im a podobné. Aj politika ma dosť zaujíma.Je to téma na ktorú by sa dali rozvíjať rôzne diskusie.

Máš už aj nejaký album ? Vlastné CD ?

Áno mám. Dal som von prednedávnom von svoje prvé oficiálne cd s názvom Haters, ktoré je na internete na volné stiahnutie ale bude sa aj predávať za symbolickú cenu 3€.

Čo je to Haters?

Sú to ludia, ktorý sú v tvojom živote potrební asi ako problémy a starosti.Jednoducho povedané sú to neprajníci. Myslim si, že každý má v živote veľa neprajníkov, ktorí mu budú hovoriť, že to čo robí nemá žiadny zmysel, že to nikam nedotiahneš, nič nedokáže a podobné veci. Netreba si všímať také individuá, ktoré nemajú svoje sny a ciele, ktoré by chceli vo svojom živote dosiahnuť. Buď si neveria alebo dali na názor práve tých ludí, ktorí sú pre nich neprajní a nechali a nimi a ich názormi ovplivniť. Ale to je len môj osobný názor. Možno to niekto vníma inak.

Môžem sa ťa spýtať aj na niečo z tvojho súkromia?

Jasné.Žiadny problém.

Máš súrodencov ?

Túto otázku mi kládlo viacero ludí, ktorých som v poslednej dobre spoznal. Nemám. Som jedináčik.  Zopár ludí sa ma pýtalo tiež, že či to vnímam skôr ako výhodu či nevýhodu. Moja odpoveď bola vždy, že všetko  má svoje výhody aj nevýhody. Samozrejme sa niekedy zamyslím nad tým aké by to bolo mať brata či sestru ale vyhovuje mi to tak ako to je teraz.

A čo rodičia.Vychadzaš si s nimi?

Ja žijem len s mamou,babkou,strýkom,jeho ženou a ich malým synom Mirkom. Isto sa pýtate prečo som nespomenul aj otca. Preto som ho nespomenul, lebo už  nieje medzi nami.Zomrel skôr ako som sa narodil. Vôbec som ho nevidel, nepoznal, neviem aký bol vtedy či aký by bol teraz keby žil. Často nad tým premýšlam a preto som aj napísal skladbu s názvom Moja rodina,  ktorá nieje len o rodine v ktorej žijem. Myslím tým hlavne ľudí,ktorý sú pri mne keď to potrebujem,tých ludí, ktorý mi pomáhajú a ku ktorým sa možem obrátiť s čimkolvek a kedykolvek.Za to im patrí jedno obrovské Ďakujem. Niekto má rôzne podniky,má z toho peniaze a je bohatý.Moje bohatstvo je Moja rodina

A čo tvoja vlastná rodina .Chcel by si mať niekedy vlastnú rodinu? Mám na mysli svoju ženu,dieťa...

Určite áno.Je to jeden z mojich snov. Mať vlastnú rodinu. Ženu a dieťa, ktorému dám všetko čo som ja nemal. Pre svoju ženu a dieťa spravím všetko na svete aby boli šťastný.

Máš priateľku?

Áno mám a som s ňou šťastný.

Myslíš si,že je to tá ,,pravá,, ?

Áno, myslím,  pretože sa navzájom dopĺňame,rozumieme si a navzájom sa podporujeme.V našom vzťahu  neexistuje žiadne obmedzovanie či zákazy.

Chcel by si niečo odkázať ľuďom ktorý toto čítajú?...

 Ak možem tak áno.Ste pre mňa v mojom živote všetkým. Ďakujem osudu,že mi dal možnosť spoznať takých skvelých ludí. Za nič by som vás nevymenil.

Myslím,že už sme vyčerpali otázky ktoré by mohli ludí zaujať.Na záver ti chcem popriať vela úspechov v živote a tiež vela šťastia vo vzťahu.

Ďakujem.


Fotogaléria k článku:

24
Autor: maniak
24
Autor: maniak

Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
›REGISTROVANÍ NICKOM‹
všetci
Maniak | 28-03-2012 19:08:54
A Este niečo f.f.f keby si si poriadne prečítal článok čo predpokladám ze si ani nespravil,Tak by si sa dočítal se otec zomrel skor ako som sa narodil.takže Tak.tu si frajer a ked by si má videl na ulici vonku ani by si chrapu neotvoril Tak sa tu nehrajú na šéfa
Jozef | 28-03-2012 19:08:30
"ocuj bracho" uspech sa v tomto meste neodpusta. Hod bobek ma nejakeho fff. Je to sopliak, ktory este nie je tr.pravne zodpovedny. Pokracuj v tom co robis, mne sa to paci a to mam 50.
Niki | 28-03-2012 19:05:28
Akože ty FF..... Ktebe len tolko že tvoje IQ hovori za všetko pretože toto čo si napisal :ja som tiez 40 rokov seredan...ako na tvoj vek by si mal mat rozum no tuto ukazuješ opak minimalne tak ty zo seba robiš niečo ubohe s IQ hupacieho konika :D preboha :D na smiech si cely :D nič viac sa ktebe nedá dodat to že si hlupy ***** to už vieme :D a aby som nezabudla očakávam nejaky ten trapny komentar od teba len s takym rozdielom že ma vytočit nedokažeš :D
Maniak | 28-03-2012 18:43:04
Počúvaj f.f.f .Velmi ľahko ta môžem dať na políciu za to čo si teraz napísal.Tak si zavri papulku a podpis sa celým menom frajer
Jozef | 28-03-2012 18:36:41
konecne viem kto su haters.
leboleco | 28-03-2012 18:20:56
nechajte ho nech si ulieta natom ze je raper p.s to uz kazde druhe decko si v seredi mysli ze je raper mafian gangsta killer a neviem co chlapci prestante pozerat akcne filmy a pocuvat 50centa
lubo | 28-03-2012 18:16:46
jeden z dalsich co ho vsetci nenavidia, kazdy mu zavidi, nikto mu nerozumie a ide si svojou rapovou cestou? :D
f.f.f | 28-03-2012 17:30:06
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
Maniak | 28-03-2012 16:49:35
f.f.f 40 rokov a rozum nikde . Ked ta to nezaujíma Tak si to nečítajú,nekomentuj to zbytočne a hotovo.to ze mas 40 z teba dospelého nerobí.dospelým ta robí rozmyslanie a činy.nikam nedotiahnem ? A Tak isto Jak nevies krotit svoje chovanie a tolerovanie nevies ani ze som mal dosť vystupeni a ze budem krstiť vlastne cd :-) pre mna si len hater :-)
.... | 28-03-2012 13:22:15
f.f.f. hovori sa ze medzi slepymi aj jednooky kralom byva, ako vies ktory je tym jednookym?
f.f.f | 28-03-2012 13:07:37
typicke trapne ako vsetci uchytkari ty pavel ?? ktory si ked si si napisal svoje meno original nie nahodou paviel rochniak??? ja som tiez 40 rokov seredan ale neviem kto je nejaky maniak a ani ma ta jeho trapna produkcia nezaujima takych ako ty tu vseredi uz bolo a zdochli zapadli prachom pretoze to nikto nepocuval okram par seredanov kamosov ako si hovorite
Jozef | 28-03-2012 10:00:54
...chod za cielom a zavisti a intrigy do uvahy neber...
...teraz smejem sa vam do xichtu....

preco ne.

chalan robi co ho bavi a musim sa priznat (rap nemusim), ze by som to vydrzal pocuvat.
Maniak | 28-03-2012 09:43:29
Kacena neber to v zlom ale,pocuvas rap? Nepočula si o Mne? Asi preto ze som teraz vydal prvy album?a článok tento je o tom ze ten kto má nepozná aby spoznal ? Vsetko je raz prvy krat ...
Kačena | 28-03-2012 08:28:28
Prosím vás, to jaké debaty tu vediete, ved aj tak skoro nikto ani len netuší kto to vlastne je ten MANIAK: ja mám 28,bývam tu už 22 rokov a ešte som o nom ani len nepočula!!!
Maniak | 28-03-2012 07:55:14
Ale nehovor :-) kto potom ?ja mam tento pseudonym Velmi dlho !!! Uz nejaký ten rok. Vyše dva :-)) ked ne.viac :-) Tak som zvedavý kto sa Tak chcel volať potom Jak sok sa Tak ja volal :-D hhhhh
:-))
.... | 27-03-2012 21:42:49
v Seredi je len jeden Maniak...a ty to veru nie si... :-)
Dubi | 27-03-2012 20:28:17
Hateri tu boli su a vzdy budu, ale ty si ich nevsimaj a slap dalej hore a ked budes citit ze ta dobiehaju, otoc sa kopni im do zubov opluj ich a ides zase vyssie a vyssie :D moj odkaz pre teba Maniak :D
trdielko | 27-03-2012 17:09:18
presne tak ako si to povedal :D
TARYF | 27-03-2012 17:09:03
Pavel .. neni si jediny .. :)
Pavel | 27-03-2012 17:06:50
f.f.f ty čo si mysliš osebe že ho osočuješ zaprve ho nepoznaš a zadruhe ta možem vysmiat tebe lebo si dosraty sa podpisat menom ty trapko. A zateba dam ruku do ohna Milanko
TARYF | 27-03-2012 16:57:37
Hateri sa ozivaju stale .. otvaraju papulki male .. a neviem prečo ich to stale bavi .. to robi tušim zavisť starky :) zabaltesa do krabice spravime vam export :)
Maniak | 27-03-2012 16:47:32
f.f.f herec je steba normalne :) do si že sa nepodpises svojim menom :)hh :D
Tvoja pi..ča | 27-03-2012 16:44:41
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
TARYF | 27-03-2012 16:43:17
Fu brašis no nechápem steba ideš hore :) .. a zabudol si v rozhovore odkázať že bude koncert :)
f.f.f | 27-03-2012 16:40:33
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
Dubi | 27-03-2012 16:32:54
TOTO JE HIP-HOP,TOTO JE RAP. toto je proste moj naj kamarat na kereho sa da spolahnut v kazdej situacii a kery mi vi poradit aj v tom najvacsom probleme a NIKDY mi nepovedal nie. Len tak dalej a dotiahnes to velice daleko kamo. RESPECT.
Maniak | 27-03-2012 16:11:42
trdielko :) dakujem sestrička :)
Maniak | 27-03-2012 16:11:21
f.f.f :) tvoj názor :) ja ti ho neberem :) ale dobre :) skus spravit nečo lepsie nech sa aj ja zasmejem :D
trdielko | 27-03-2012 15:52:40
bracek velmi dobreee ty to dotiahnes velmi daleko sme s tebou ako si povedal RODINKA drzime palce :)
f.f.f | 27-03-2012 13:32:17
to co je prosiv vas ja vrískam same rodina same bracho stymto vytrhnes akorat dekel na ceste a ne prerazit
Maniak | 27-03-2012 06:32:50
Diky moc.JA. to robim hlavne pre.to ze má to baví a určite ne pre penaze.
:-)
.... | 26-03-2012 23:37:10
Maniak - komplex ,trauma, pocit nenaplnenosti, vsetko chapem, lebo pochopit to vie iba clovek ,,z kruhu,, chcem ti povedat len jedno kamo, nedaj sa a hladaj cestu,pocuvaj inych a uc sa,aby si bol lepsim, lebo to co zivot prinasa, niekedy nevies ovpyvnit, len to co ovpyvnit vies sam, vsetko ostatne je len sen...Vsetko co citis, prenes von, lebo niesi sam, takych ako mi, je viac. Nie kazdy je vsak vyvoleny, ak zacnes , neskonci,nepozeraj na 3 eura, peniaze sú len prostriedok, nie ciel... ked toto pochopis ,budes viac, neskoncíš na smetisku dejin ako iny...ked to vsak robis len pre peniaze, bud prekliaty a skonci ako iny -na smetisku dejin...lebo vsetci tvorime buducnost!

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign