Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Žiaľ psík pri nadjazde bol mŕtvy

Miloš MajkoDátum10. 12. 2011 21:31:39TémaÚtulok
200

Asi pred hodinou v priebehu   niekoľkých minút hneď  traja čitatelia novín  nás informovali o zrazenom psíkovi v oblasti stavebnín na začiatku  Trnavskej ulici, resp. pri konci nadjazdu ponad železničnú trať. Malo ísť o vlčiaka, prípadne psíka väčšieho vzrastu.

Informovali sme  Milana Baku z OZ Tulák, ktorý sa spolu s ďalšími dvomi členmi združenia na miesto išiel pozrieť. Telefonicky nám oznámil nasledovné:

"Psík sa na uvedenom mieste nachádzal, žiaľ už na prvý pohľad bolo jasné, že je mŕtvy.Stiahli sme ho z komunikácie mimo do trávy. Odpratať ho je povinný jeho majiteľ, prípadne správca komunikácie a to do kafilérie. V prípade že by havino žil a bol by zranený, vzali by sme ho do opatery niekoho z nás. V budúcnosti by bolo dobré, keby podobné prípady boli občanmi nahlásené napríklad na  Mestskú políciu č. 159. Polícia vie kontaktovať ako  veterinára, tak správcu komunikácie prípadne nás."

Výsledok sme na MP nahlásili a  ďakujeme občanom za pozornosť a snahu pomôcť nevinnému tvorovi, ktorý pomoc človeka naozaj môže potrebovať.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Jaroslav Matejička | 11-12-2011 20:16:00
to ako toho psíka by nemalo mesto odviesť do kafilérie alebo kam? to bude pri ceste dokiaľ nezhnije? dnes okolo 15:00 hod. som išiel okolo a ešte tam bol...:/
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-12-2011 19:30:19
http://nitra.sme.sk/c/6177539/dopravu-ohrozovali-psy-niekto-ich-vyhodil-pri-rychlostnej-ceste.html
anonym | 11-12-2011 10:45:18
Nechcem byť cynický, ale pohoršovať sa nad zrazeným psom je čudné. Kriminoviny nás kŕmia vraždami, lúpežami a ublíženiami na zdraví, zrazený pes je proti tomu rozprávka.
martina p. | 11-12-2011 10:21:58
presne tak, taketo veci netreba obchadzat,nech sa kazdy pozrie, nic natom neni,ovela viac by ma trapili ci uz kriminalky alebo nevhodne filmy ktore bezia v popoludnajsich hodinach,,myslim ze to zanecha u mladsich rocnikov horsi dojem alebo pocity, nevrazivost apod. ako psik ktoreho niekto zrazil.prave naopak,fotka ma viest k ponauceniu ludi.
Palo | 11-12-2011 02:46:14
No nam tento rok zrazilo uz tri macky.:-( A vydel to aj moj pat-rocny syn a veru ziadnu psychicku ujmu z toho nemal a ani nema.Zakopali sme ich za humnom a je po senzacii :-)
Tak neviem co tu riesite...
Fotka je realita a tak to je a inak to nebude.
Pa-pa
ciri | 11-12-2011 01:05:13
jose: asi by som aj rad chodil. len bohuzial take na Slovensku niet. Bol by som velice rad, keby nic z toho co si napisal neexistovalo. Ale tu ide uplne o ine a zbytocne skreslujes. Tu nejde o toho mrtveho psa. Mne na nom nezalezi a vobec mi nevadi pohlad na neho. Ja tvrdim, ze seriozne medium by taketo veci nemalo potrebovat kvoli navstevnosti a kupovanosti.
Dobre verejnost sa dozvie, ze co sa stalo. No su to veci, ktore clovek nijako neovplyvni. Ked pes vybehne na cestu tak ho vodic prejde. A ako napisal uzivatel "fabia" majitel bol urcite na nervy, ze si spravil skodu a teda na toho psa mohol zabudnut, alebo si len povedal "kaslem na to, este aby som sa s nim spinil" Inak moze byt vzorny obcan, ktory si len neurobil jednu povinnost. To Vy z toho robite halo, ktore musite okorenit nepeknou fotkou, ktoru podla mojho nazoru 99% z nas nemusi a nechce vidiet.
jose | 11-12-2011 00:43:03
ciri...obhajujes uchylky a uchylakov..co ma kto rad a co mu je lahodne...to sa mi nezda celkom v poriadku...ale nevadi...a druha vec...preco teda chodis na neseriozne stranky a komentujes neseriozne clanky s neserioznymi fotkami?najdi si serioznu stranku kde najdes iba pekne, cenzurovane fotky a krasne situacie...stranku kde nenajdes bezdomovcov, tulave psy, autonehody, atentaty, nehody v elektrarnach a tovarnach, choroby, rakoviny, umierajuce deti lebo je to otras a niekto sa chce nabalit a ukazat...
fabia | 11-12-2011 00:42:02
ten vlciak pravdepodobne utiekol z niektorej firmy tak by ho mal odpratat majitel,alebo aspon vratnik danej firmy,takyto pes pri zrazke nespravi malu skodu tak pochybujem ze by majitel poskodeneho auta mal naladu s odpratavanim mrtveho psa a pochybujem ze mu poistovna nieco preplati...vodic vobec nieje na vine,taky pes nema co na ceste robit...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-12-2011 00:21:29
Vas mozno smrt psika pobavila a je Vam blizke vyjadrovanie sa tymto sposobom. Nam ide o to, aby verejnost vedela, co sa stalo a mimo ine, ze ten kto stav sposobil, ani zabite zviera neodpratal mimaspon MP ci statnu policiu. Kazdy sa na vec pozera tak, ako sa mu v danej chvili chce. Faktom vsak zostane, ze Vy podla mna nevhodnym sposobom nieco okomentujete a dalsi 5 ludia na vlastne naklady zjednavaju napravu stavu, ktory niekto sposobil.
ciri | 11-12-2011 00:13:36
A ked niekto nenaaranzovane napise, ze sa mu ta fotka paci, ze psik vyzera lahodne tak co? Kazdy ma rad ine veci. Preco to teda ma porusovat pravidla diskusie? Vy na kazdy nevhodny obrazok viete napisat jedine: Nie sme za stav zodpovedni a noviny prinasaju len autenticke zabery. Je Vam uplne jedno, ze su husne. Ano kazdy sa s tym stretava, ako na ulici tak aj na neserioznych internetovych strankach. Ale nebulvarne noviny taketo veci nezverejnuju. Mozno casom sa k tomu mozno dopracuju aj tieto noviny
mrtvy tesák | 11-12-2011 00:07:10
ja sa zas pripojim, že išlo o psa večšieho a to vlčiaka,,, asi tam nemal ani čo robyť a niekomu spravil škodu na plechoch auta či kamoina, asi treba isť po majitelovi a nikto by asi nechcel mať tesaky len tak niekde (prepačte mi moj koment, chudak pes)
katarína | 11-12-2011 00:02:23
ja súhlasím s Lenkou a José ....tu nejde o to aby sa p. Majko zviditeľnil. ide to , že chcel poukázať aj na takéto veci , ktoré sa dejú v našich životoch a v našom meste. zároveň poukázal na to s čím sa členovia Občianskeho združenia Tulák (ktoré sa v našom meste založilo na pomoc zvieratám v Seredi a okolí ) stretávajú denne ...prečo by mali byť iba krásne fotky na stránke? prečo by sme sa mali tváriť že toto sa nedeje a netýka sa nás? a čo keď sem chodia mladšie ročníky? Pozrite si Facebook, čo všetko sa zdiela na Facebooku a aké fotky kolujú ...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-12-2011 23:57:27
Fotografia je priamo z miesta - ide skutocne o toho psika. Je realna, nie je nijako naaranzovana a ma miesto prave v clanku, ktory hovori o tom, ako tento psik skoncil. Zial, ten kto ho zrazil ho ani len neodpratal. Ani OZ Tulak a ani ja nie sme za stav zodpovedni. Noviny prinasaju vylucne autenticke zabery. Tak tomu bolo, je a bude.
jose | 10-12-2011 23:53:14
ludia keby ste viac rozmyslali a menej kritizovali nepodstatne veci bol by vas zivot o tri percenta jednoduchsi :)
jose | 10-12-2011 23:45:45
za prve nemyslim si ze tato fotka smerovala k uputaniu pozornosti, to ze niekoho uputa fotka to uz je uchylka daneho cloveka...za druhe mrtve zvierata su realita ktoru mozu aj mladsie rocniky vidiet na ulici...je toho vsade dost aj na internete..je to realita...neprijemna ale realita.keby tam ta fotka nebola bol by to len dalsi zrazeny psik a omacky okolo toho..takto sa ludia pozru a je to otras...mozno tato fotka spravi nieco s ludmi ktori su nezodpovedni voci svojim milacikom a predstavia si prave toho svojho na tej fotke...ide o uhol pohladu...vsetko zle je na nieco dobre...
Lenka | 10-12-2011 23:45:38
Ja si dovolim oponovat.. Radsej sa budem pozerat na realitu ako na prifarbene a zavadzajuce veci. Smrt je presne taka ista sucast zivota ako je tma sucastou dna a pri pohlade na takuto fotografiu sa mozem zamysliet nad svojim zivotom.
Peter D | 10-12-2011 23:33:03
Pan Majko..aj ked by som Vas po zhliadnuti fotografie najradsej nazval nie prave najlichotivejsim slovom, radsej sa zdrzim. Ale neda mi, aby som nenapisal, ze podobnymi fotkami sa uroven tejto stranky radi medzi unikaty, ako Novy cas, ci topky.sk . Uputat za kazdu cenu, ze ano ?! Pekny vecer.
Registrovaný Denisa Némethyová Denisa Némethyová | 10-12-2011 23:02:15
podľa mňa foto mrtveho psíka nie je ideálna fotka, chodia sem aj mladšie ročníky, navrhujem cenzúru...ani mňa ten pohľad nepotešil.... :(
ciri | 10-12-2011 22:41:21
sialene. fotka mrtveho psa je v pohode, ale prispevok, ze ta fotka vyzera lahodne porusuje pravidla diskusie. len tak dalej :)
ciri | 10-12-2011 21:36:48
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign