Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Zajtra bude protest pred NR SR

Juraj KuklaDátum01. 07. 2014 10:21:24TémaAktuálne témy
666

Čo sa deje? Vraj chystajú lúpež storočia v zmysle zákona! Dňa 2.7.2014, o 08,30 majú v Národnej rade SR prejednať „zákon storočia“ , ktorý sa týka každého občana SR, zákon o predaji vody zo Slovenska. Občania na túto hodinu pred Národnou radou SR chystajú protest. Ide o tak závažnú vec, že celoštátne médiá povinne mlčia , lebo keby informovali, mohlo by sa stať, že prebudia mlčiacu väčšinu ? Petíciu podpísalo už asi 80 tisíc ľudí.

V „zmysle zákona“ zobrali už radovým občanom Slovenska právo na slušný život a z dôchodcov urobili žobrákov. Zobrali právo na slušnú odmenu za vykonanú prácu, údajne jeden a pol milióna občanov, ak chce slušne prežiť, je za prácou v zahraničí v skutočnej únii, kde za prácu platia. Zobrali nám elementárnu spravodlivosť, vytvorili rôzne údajne „demokratické“ orgány spústy papalášskych postov na ovládanie stáda, samosprávu - samovládu, nasadili tristo exekútorov, každý druhý občan je exekuovaný. Nasadili orgány činné v trestnom konaní na svoju ochranu. Čo nám ešte môže táto parlamentná anti-demokracia v zmysle zákona zobrať?

Nedávno zaútočili na Slovenskú pôdu to sa im už podarilo, a hneď na to nasleduje naša Voda, lebo voda je život ! Ak nám vyvolení zoberú aj toto bohatstvo po ktorom túžia iné štáty, budeme „dobrí partneri“ a dajú nám asi pochvalu a vyvezú k nám humus, ktorý na západe nejedia. Jednoducho si našu vodu načerpajú a predajú, lebo vyvolení chcú s ňou obchodovať a ešte viac bohatnúť, viac miliónov futrovať na svoje kontá v zahraničí. Alebo myslíte že keď bude môcť vyvážať a predávať vodu nejaká firma, napojená na nejakého politického bastarda, budú mať radoví občania z toho osoh?

2.6.2014 si chcú potichu na to odhlasovať zákon, aby lúpež národného bohatstva bola v posvätená národnou radou SR aby to bolo „v zmysle zákona" , ako všetky sväté zlodejstvá mocipánov. ( niektorí tomu už hovoria národná zrada)

Občania podpisujú petíciu, je asi 80 tisíc podpisov. Petícia tu:

http://www.peticie.com/peticia_proti_privatizacii_hospodarenia_s_vodou

Čo ale u nás znamená petícia? Čo znamená referendum? Čo znamenajú podpisy chudákov pre nejakých bezcharakterných, cynických boháčov, ktorí riadia osud a píšu sa 24 rokov na prvé miesta kandidátnych listín?

Na 2.7.2014 pre to občania organizujú pred Národnou radou SR protest. Bude to v čase kedy majú poslanci o tejto veci rozhodovať. Sledujeme či sa rozbití ľudia, rozbitá opozícia dokáže ešte aspoň na takejto „nepolitickej“ veci spojiť, alebo tam zasa príde hŕstka ľudí a nasadená polícia ich rozpráši? Sledujme celoštátne médiá, či sa opovážia svojich koncesionárov objektívne pravdivo informovať!

Ďalšie info tu. https://www.youtube.com/watch?v=e-H8fIfvzYg&t=56m22s

 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
gulak | 02-07-2014 11:09:17
p.Majko-a čo konkretne robíte Vy,aby tí minulí boli za svoje činy proti záujmom verejnosti reálne aj potrestaní a aby tí súčasní nepredali našu vodu...
Realita | 02-07-2014 10:24:13
http://finweb.hnonline.sk/tato-teoria-mi-zmenila-zivot-22729/zistila-som-kto-naozaj-riadi-politikov-622696
názor | 01-07-2014 20:25:23
dávnejšie som sa vyjadril, že čo nedokázal hitler vojnou, tak to dokáže únia.
vojna je svinstvo, stálo to viac než dosť obetí.
únia to robí potichúčky, "zatiaľ bezbolestne", s nezvratnými následkami.
a títo naši kotoki im všemožne pomáhajú, namiesto toho, aby uchránili to, čo nám zostalo.
šialenstvo | 01-07-2014 15:37:49
Kto nám to tu vlastne vládne 25 rokov? Všetci obdivujeme Nórov, na akej životnej úrovni žijú? Porovnajme výroky nášho premiéra a Nóra. Náš vám nasľubuje hory, doly, ako z rozprávok starej materi, Nór sa vyjadril, že z ropy odpredajú len určité percento, aby ostalo aj pre budúce generácie. U nás, čo nerozkradli naši politici a ich súkmeňovci, tak sme dopratali cudzincov, aby nám vyrabovali podniky, bane, odpredaná najúrodnejšia zem a teraz, už keď je všetko rozpredané, tak došlo i na vodu. Tak ako navzať tieto činy, ako zločin vykonaný na národe. Je ešte vôbec niečo rozkradnúť alebo rozpredať? Aby ustáli, východisko vidia len vo zvyšovaní daní od obyvateľstva. Ale čo sa čudujeme? Keď naši poslanci sú všestranní. Môže byť ministrom financií, potom dopravy a pod., povymýšľaných rôznych nezmyselných inštitúcií a úradov, nehovoriach o počet politických strán, ktorých pribúda ako húb po daždi. Potom to tak aj vyzerá.
Rudyard Kipling - Kniha Džunglí,Vodní prímeří | 01-07-2014 13:28:59
Vody je sotva nad paty,
jsme kamarádi, já a ty;
jak na břehu tu sedíce,
toužíme svlažit sanice.
Je vedro, nepohne se list,
kdopak by myslil na kořist.
S vlkem leží bok po boku
kolouch, strach nemá z úskoku,
jelen jen pozoruje spár,
co otci věstil smrt a zmar.
Vody je sotva nad paty,
jsme kamarádi, já a ty.
Jak zablýskne, hrom udeří,
hned skončí Vodní příměří.
A parno nepřestávalo, vstřebalo veškerou vláhu, nakonec se hlavním řečištěm Vaingangy prodíral mezi mrtvými břehy pouhý pramínek. Divoký slon Háthí, který se dožívá více než sta let, uviděl, jak se zprostřed řeky vynořuje a osychá protáhlý tenounký modrý skalní hřbet. I poznal, že hledí na Mírovou skálu, a jako kdysi před padesáti lety jeho otec, i on teď vztyčil chobot a vyhlásil Vodní příměří. Chraplavě to po něm vykřikovali srnci, divocí kanci a buvoli; široko daleko kroužil luňák Číl a hvízdavým a pištivým hlasem kdekoho na to upozorňoval.

Kdo po vyhlášení Vodního příměří zabíjí u napajedla, toho stihne smrt. Je to proto, že pití je přednější než jídlo. Při nedostatku zvěře se každý v džungli nějak protluče. Ale voda je voda, a jakmile se obyvatelé džungle přihrnou k jedinému zdroji, aby se tam posilnili, rázem ustane boj. Za lepších časů bývalo vody hojně. Jít se napít k Vainganze nebo jinam znamenalo dát život v sázku, patřilo to ke kouzlu těch nočních toulek. Slézt opatrně dolů, aby ani lísteček nezašustil, po kolena ve vodě přebrodit mělké peřeje, přehlušující všechen zvuk odzadu, s ustavičným ohlížením se napít, kdejaký sval ve střehu, a při náhlém leknutí střemhlav vyrazit, vyválet se na písečném okraji a důkladně napitý a na čenichu zmáčený se vrátit k obdivem žasnoucímu stádu, v tom si zvlášť libovali srnečci s lesklým parožím už proto, že je mohl každou chvíli povalit a drapnout Baghíra nebo Šér Chán. Skončila nebezpečná hra na život a na smrt, v jednom houfu se vyhladovělí a utrmácení obyvatelé džungle — tygr, medvěd, buvol, vepř — táhli k opadlé řece, chlemtali zkalenou vodu a dlouho pak v ní trčeli tak zmalátnělí, že se ani nemohli hnout dál.

Celý den hrabali srnci a vepři v hlíně po něčem lepším než je suchá kůra a uschlé listí. Nikde bahnité tůně, aby se v nich buvoli ochladili, nikde osení, aby si je uškubli. Dávno už odlezli z džungle až k řece hadi a těšili se na nějakou zatoulanou žábu. Leželi stočení kolem vlhkých kamenů a nezaútočili, ani když je čmuchající vepř rypákem odstrčil. Říční želvy vyhubil vychytralý Baghíra a ryby, ty se hluboko zaryly do rozpraskaného bahna. Jako dlouhý had se přes mělčinu táhla Mírová skála a se sykotem se o její rozpálené stěny vypařovaly malátné vlnky.
Tuhá tráva džungle na protější pláni uhynula vstoje, jako by byla mumifikována. Od stezek, které si srnci a kanci k řece vyšlapali, byla bezbarvá planina žíhána prašnými stružkami, proraženými v desítistopové trávě. Už teď záhy zrána se těmito dlouhými alejemi valili k vodě první návštěvníci. Jako šňupavý tabák dráždil prach laňky a kolouchy ke kýchání.

Výš proti proudu řeky na ohbí mrtvé tůňky obklopující Mírovou skálu i strážce Vodního příměří stál se svými syny divoký slon Háthí, při měsíčku všecek vyzáblý a šedý, kýval se ze strany na stranu — stále se jen kýval. Kousek pod ním stál srnčí předvoj, dále za nimi divocí kanci a buvoli. Na protějším břehu, kde rostou vysoké stromy až u vody, měli vyhrazené místo masožravci, tygři, vlci, pardáli, medvědi a jiní.

„Jedním zákonem se řídíme, to je vidět,“ řekl Baghíra. Jak lezl do vody, zadíval se na druhý břeh: s vypoulenýma očima, s parohy cvakajícími o sebe se tam cpali a strkali srnci a kanci. „Dobrý lov vám všem, kdo jste z mé krve,“ dodal a natáhl se na mělčině tak, že mu jeden bok čouhal z vody. Potom procedil mezi zuby: „Nebýt zákona, to by se nám to lovilo.“

Poslední věta neušla nastraženým uším srnců. Jejich řadami proběhl ustrašený šepot. „Příměří! Nezapomeň na příměří!“
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-07-2014 13:09:59
realita | 01-07-2014 12:56:07 | - urobte Vy osobne nieco preto aby:

1. ti minuli boli za svoje ciny proti zaujmom verejnosti realne aj potrestani

2. aby ti sucasni nepredali vodu Vasich i mojich deti a vnukov

Lebo inak ste iba dalsim z tisicov tych, ktori akurat dokonale vedia skonstatovat, co bolo a je v spolocnosti zle...
realita | 01-07-2014 12:56:07
Lupez storocia bolo za Dzurindu a Miklosa ked za par korun darovali slovenske podniky zapadu.
Za odplatu zapad spravil zo svk montaznu dielnu kde slovaci pracuju za par korun.

A k tej vode len tolko ze to pravicova vlada podpisala a pchala sa zapadu do prdelky
Registrovaný Juraj Kukla Juraj Kukla | 01-07-2014 12:45:38
ďakujem opravené
hombre | 01-07-2014 12:25:51
Juraj Kukla, počnúc dnešným dňom sme vstúpili do, v poradí už siedmeho mesiaca roku 2014!!

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign