Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

"Záhradníkove odpratávanie snehu"

redakcia SOLDátum16. 02. 2015 23:16:48TémaRedakčná pošta
417

"Vysoké Tatry:"  "Pred nedávnom sme mali v našom meste kopu, kopu snehu. Na odpratávaní pracovali aj "aktivačkári". Odpratávať by aj odpratávali, keby úžasný mestský záhradník svojou neskonalou iniciatívou nezamestnal "aktivačkárov" odpratávaním snehu z kríkov pred mestským úradom a tiež pred predajňou Orangu. Áno, čítate dobre, z kríkov!!!!. Ľudia sa zastavovali, čudovali, krútili hlavami a komentovali, že kto im kázal robiť zo seba cvičené opice.  Veď kríky, ktoré sú v zelených pásoch musia byť čisté!!!! Čo na tom, že vozičkári, mamičky s kočíkmi sa nemohli pretlačiť cez neodpratané prechody v celom meste!!!! Rád by som odporúčal Vysoké Tatry, či iné naše hory, kde je snehu na stromoch, kríkoch požehnane, keby náhodou nemali "aktivačkári" čo robiť.

Prajem všetko dobré vo Vašej práci.

S pozdravom Mito Vie."


Fotogaléria k článku:

417
Autor: čitateľ Mito Vie
417
Autor: čitateľ Mito Vie
417
Autor: čitateľ Mito Vie


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Mato | 19-02-2015 23:32:21
On zacal on zacal, ja som nezacal :) jak male dieta v skolke, silne reci si mal ty, ty si mu chcel dat facaka.. ja sa na tebe iba smejem nic vica ani ta neurazam ani nic. A ked len loseri diskutuju ako pardon nebyt tvojho primitivneho prispevku tak nediskutujem.A tu si ma uz urazil takze sa mozem smelo do teba pustit. Ale neurobim to lebo nepadnem na tvoju uroven. A ked si myslis ze som jednoduchy clovek tak sa mylis ale to mi je jedno co si taky ako ty podla prispevkoch o mne myslia
seredan | 18-02-2015 17:28:05
duchna a mato keby ten vas zahradnik nezacal urazat mna tak nanho kaslem. A mne je jedno co ma za sebou, alebo nema. To mi je u riti tak ako aj vy dvaja. Co sa tu naco hrate spoza monitorov. Silne reci, takych ja mozem :D. Trpaci zakomplexovany. Ja som svoj prvy prispevok jeho neurazal, on zacal byt husty. Vidim ze ste rovnakeho razenia ako on, jednoduchy ludia. Ach jaj kam tento svet speje ked len looseri diskutuju :(. A ja ho nepoznam, kde som napisal ze ho poznam haaa_ Trosku rozmyslajte kym daco napisete. Ale to by som chcel asi vela od vas, vsakze? :)
duchna | 18-02-2015 14:47:35
SEREDAN-vrelo ti odporucam ist k nemu a chcet mu dat facku a rovno si to tvoje fiasko nechaj natocit a este erzetpecku k tomu ti odporucam,aby ta mal kto poskladat klavesnicovy hrdina...picu vies o nom,o jeho zivote a o tom co ma chalan za sebou,tak ak sa odhodlas na toho facana,nebud potom prekvapeny ked ta Juro vypne...JURO NEDAJ SA!!!
Mato | 18-02-2015 12:58:00
pre seredan | 18-02-2015 12:37:55
Ty Vy ste aky frajer :-D :-D :-D :-D :-D takto sa na Vas strasne smejem. Obuvat sa tu do cloveka ktoreho poznate a on nema ani sajnu kto ste :-D a rozmyslat ci mu date facaka :-D na internete ste frajer ktovie ci by ste v skutocnosti nedostal toho facaka vy ... :-D :-D .. :-D :-D :-D
Ked raz niekto nema na starosti chodniky tak ich jednoducho odhrnat nebude... vy robite nieco v praci navyse?? alebo mozem zacat tykat si len skolak co vicdel ako si tam niekto na*ebany zlomil nohu? :-D ubohe
Robo Horvath | 18-02-2015 12:45:21
Pre | 18-02-2015 05:34:59

A co mal toho smrada poprosit aby to nenicil? Par faciek na prevýchovu neuskodi, lebo ich drza tupost uz nepozna hranice normalneho rozmyslania. V tomto pripade davam zahradnikovi palec hore.
seredan | 18-02-2015 12:37:55
Záhradník mesta SERED 18-02-2015 04:38:03 ty chudak preco by sa mi pred tebou triasli kolena? Ako vtip to bolo dobre :D. A kreten si ty ty retard jeden s pomocnu skolu. To jak sa vyjadrujes hovori o tvojej inteligencii a vychove docela dost. Si jednoduchy clovek. Ale nevadi aj taky musia byt. Sice by ani nemuseli ale clovek si nevyberie :D. Takych chujkov jak ty je na svete vela. A na tento komentar reagovat nemusis, tvoja inteligencia este nedospela do stadia, kedy by si vedel normalne komunikovat. PS: uvidim ako sa budes chovat, podla toho sa rozhodnem ci ti dam facana za toho kretena.
Obcan | 18-02-2015 10:26:11
priority | 17-02-2015 19:55:22

Mate pravdu,ako vacsina vystupujem anonymne,ale s mestom nemam nic a nikoho ani neurazam,tak hadam to nevadi :-) Prave preto ma chalan moje uznanie,ze aj ked vacsina ludi sa tu do neho obula,nemal problem zareagovat pod menom a to v tomto tu malomestiactve znamena ze je bud masochista,alebo si robi svoju pracu tak ako ma a nema obavy z neakej kritiky.
Dokonca mal snahu veci vysvetlit a ze ma slovnik aky ma to uz je na nom,mne osobne to nevadi,pouzivam aj horsi ;-)
Ked tu anonymne vypisuje uderka z MU,to nikomu nevadi,tak iste mi nebude vadit ak tu napise clovek ktory si stoji za svojim nazorom a reaguje aj na anonyma,nie ako ti ktorim je dobry anonymny hlas len pri volbach a potom sem chodia len na tajnasa a vykukaju spoza rohu ako mali chlapci co rozbili susedovi okno :-)))
A aby som nezabudol-to s tymi asocialmi ma uplnu pravdu !
Ludia co od 89-ho poriadne nepracovali,prepiti skrachovalci...atd. -tu mas a staraj sa.
V podniku by takych vyhodili ale tu sa neako ,,premotaju,, no za vysledny efekt ma zodpovedat on ?
Ak si nemozem vybrat tim ludi,tak ani nechcem byt za nic zodpovedny,to je predsa jasne.
Samozrejme vynimka potvrdzuje pravidlo a je smutne ze trebars par ludi pred dochodkom,alebo naozaj socialne odkazanych takto poslu zametat ulice,pritom jedna mensina co berie davky aj z dlhorocnej prace tychto ludi sa na nich pozera s predzahradky neakej mestskej cukrarne.
Aj ten co len zameta tu ulicu a ma hoci len maly prinos pre spolocnost je viac ako neaky parazit co len zneuziva system !
Mato | 18-02-2015 09:23:24
Co sa stale stazujete?? ved chcete mat pekne mesto.... A co je natom ze odhrnal z toho sneh? Preboha ved to robil iba jeden clovek ktory ma k tomu vztah!!! Pochybujem ze ma niekto vztah k betonu... a je velky rozdiel omiect sneh z krikov ako odpratavat sneh z chodnika... Mudrlanti z cinziakov co poznate len ten vas beton a panel.. nezaujima vas ze sa treba starat aj o zelen... keby sa to polame alebo je to cele ulahnute na jar by tu boli fotky ze je otrasna zelen v meste.... ja uz to NECHAPEM ako sa moze kazdy na nieco stazovat!!!!!!!!!!!!!!!!!
ľadík | 18-02-2015 08:44:28
že nebol sneh na chodníkoch máte pravdu. Na chodníkoch bol ľad!!!! A prechody tiež neboli schodné, pretože sme mali problém napr. prejsť s kočíkom, videli sme ako dve ženy pretláčali invalidný vozík a nemohli ho pretlačiť cez prechod pre chodcov, tak musel prísť na pomoc okoloidúci chlap. A bolo to pred hodinárstvom, teda na konci ulice kde je aj MÚ. Asi nechodíte po chodníkoch p. Anna, zrejme po ceste, lebo tá bola schodnejšia ako veľa chodníkov v Seredi.
pre Zahradnika | 18-02-2015 05:34:59
Som Vas videl vo stvrtok ci piatok ako ste sa spraval k tomu mlademu chalanovi v malom parku. Asi to bol skater a nicil lavicku ze? Preto ste sa k nemu choval tak, ze ste mu vulgarne nadaval, sacal ho a fackoval ho. Mate len stastie, ze na vas ten chalan nepodal trestne oznamenie. Ved je vidiet aj tu ako pekne sa vyjadrujete, ste len vulgarne nechutne hovado.
Záhradník mesta SERED | 18-02-2015 04:38:03
akychkolvek navykov na pracu od rana su najebany ako rite a este sa dorazaju cudujes sa?ja sa cudujem sam sebe ze sa nato nevyjebem!kedze ani to neni moja praca.a to ze si sa zrypal sa necudujem ked mas roztrasene kolena ked vystupujes pod prezyvkovkreten
Zahradník mesta SERED | 18-02-2015 04:27:54
este raz mojou pracou neni odpratavanie snehu!pochop!ano velky park bol total lad najmenej 4krat som na to upozornoval skusal som to odhrnut neslo to solit nemam moznost.na margo vpp od nas nik nechce mat s nimy nic spolocne je to 80percent asocialov bez
seredan | 17-02-2015 20:34:01
pan ZAHRADNIK kedze vasa priorita je velky park ako je mozne ze par dni dozadu si tam niekto zlomil nohu na lade, ktory bol na chodniku? Vidam vas v meste, hrate sa na nejakeho sefa vsetkych VPP-ckarov. Rozkrykujete sa na nich, povysujete sa nad nimi. Na ich mieste vas nakopem do riti tak, ze si mesiac nesadnete. A to vase odhrnanie snehu nestalo zanic mimo okolia uradu. Tam ste odhrnul dokonale. A na prechodoch kusok odtial som sa zrypal. Takze tolko k vasmu odmetaniu snehu.
priority | 17-02-2015 19:55:22
Občan a vy nevystupujete anonymne? Veď Sereď má 16 000 občanov. A teraz by sme krivdili úradu, lebo ja som záhradníkova teta ! :D :D A informácie mám od neho, lebo on tú svoju prácu tak prežíva, že keď ma príde navštíviť o inom nepočúvam, len o jeho práci. On je snáď workoholik
Záhradník mesta SERED | 17-02-2015 19:37:05
mestska policia hlavne monitoruje v malom parku parkovisko babka dedko zaparkuje hned maju papucu a drahe auta tam stoja cele dni a nic skateri mi nicia lavicky a podium uplne znicene a nic jedneho som capol este ja som bol zly taky nas maju chranit?
Obcan | 17-02-2015 19:15:12
Záhradník mesta SERED | 17-02-2015 17:51:46

Dakujem za vysvetlenie.
Je mi jasne ze mate svoje ulohy a riadite sa nimi (inak som nevedel ze zahradnik sa stara este aj o zimnu udrzbu centra mesta,doteraz som bol v tom ze mesto zazmluvnilo na celu udrzbu situ.)
Ani to s tou travou neberte osobne,viem ze jeden clovek nezvladne cele mesto,narazal som na to ze okolo uradu maju v lete pomaly golfovu travicku,kym inde bola po kolena.
Chapem ze urad chce vyzerat reprezentativne,ale neobstoji ani to ze niekto povie ze firma nestiha kosit lebo...
Ako to zvladali desatrocia dozadu,alebo vtedy neprsavalo ?
To s tou karou bolo dobre :-)
Ale mozno ste tym svojim cinom prekazil policajnu akciu,lebo ako iste viete policia v Seredi hlavne MONITORUJE.
Trebars taku Cukrovarsku,Trnavsku...atd. :-)))
Ale uz o par rokov,mozno desiatok rokov sa vysledky iste dostavia ;-)
A nakoniec ocenujem ze tu reagujete viac-menej pod svojim menom a nevypisujete anonymne ako uderka z MU :-)
Zelam vsetko dobre v praci !
duchna | 17-02-2015 19:04:15
Juro nedaj sa!!!...a vy hejteri prasivy,co takto dat sem fotky vysledku jeho prace?to uz nee ze?...jebnem sem ja fotky jak mi urobil z pola taku zahradu,ze by vas rozdrapilo
Záhradník mesta SERED | 17-02-2015 17:51:46
vysvetlenie obcan.uzemie o ktore sa staram ja je hlavne maly park velky park,S.N.P, M.R.Štefanika aut.stanica,M.S.U,tam urcite ste nemali lad a sneh na chodnikoch a krikoch.o ostatne sita.zlodeja kary mestska policia sered ho hladala 4 dni!ja 3hod hanba
Pre občana | 17-02-2015 17:34:42
Myslím si, že Občan je "Mito Vie"

Obcan | 17-02-2015 16:57:26
Anna | 17-02-2015 14:27:49

Ak dobre vidim na foto,tak ten sneh ometali z krikov pred MU.
Tak aj chodniky pri MU boli odhrnute,to je uplne jasne,tie su odhrnane vzdy ako prve,teda aj ten sneh tam uz nebol,len je otazne ako dlho sneh/lad bol na chodnikoch v inych castiach mesta...
A to je teraz zima.
Schvalne sa niekedy v lete pozrite kolko krat je pri MU kosena trava a potom sa prejdite na neake sidlisko kde trava byva aj vyse kolien.
Ale vsak co,ked uz pridu neaky papalasi na urad,tak nech aspon ten prvy dojem je dobry,luza nech dalej sucha nohami ...

priority | 17-02-2015 16:24:53

Ak nieste ten zahradnik,tak potom niekto z mesta ze mate take info ;-)
Inak,da sa s Vami celkom suhlasit-ten chlapik je naozaj pracovity asi tazko by mu niekto nieco vycital ohladom jeho prace,len to udrie do oci ked je vsade lad a povedzme si to narovinu-ten sneh sa ometal len preto ze je to pri urade.
Videl som v meste aj viac zasypane kriky a nikto ich neometal,tym neostavalo nic ine len si pockat na toto teplejsie pocasie.
Preco asi tomu tak bolo ?
Zeby boli kriky inde odolnejsie proti lamaniu,ako tie pred MU ? :-)))
Zahradník mesta SERED | 17-02-2015 16:47:04
sa mi moje male nepolamali to uz vazne nemate co robit iba vyvalovat vaše rite pri pc a riesit mna?ked sa vam nieco nelubi tak to povedzte rovno mne vy okopavaci clenkov..!
Záhradník mesta SERED | 17-02-2015 16:43:21
v prvom rade chodniky a prechody v širšom okolí centra som mal suche prechody vyčistene a ani to neni moja práca,tym je starostlivost o kríky a travniky a kedže som ženam nechcel dat sekat lad tak som im dal odstranit tazky sneh s krikov aby
pre obcan | 17-02-2015 16:39:58
Zahradnik nema s odpratavanim snehu nic spolocneho a okrem toho,
skor nez zacnete s burkou,mali by ste citat tie prispevky nie tak povrchne.
priority | 17-02-2015 16:24:53
Oslobodenie pár kríkov určite nebolo záležitosťou trvajúcou večnosť, takže nevidím dôvod tohto príspevku. Príspevok je nepodstatný. Skôr treba vyzdvihnúť prácu záhradníka, ktorý sa snaží, ako najlepšie vie. Veď zakazuje ničiť lavičky skaterom (jedna stojí 800 eur). Skateri sa preháňajú po laviočkách, ničia ich, ale vadí to len záhradníkovi. Psíčkari osierajú so psami verejné priestranstvá, rieši ich záhradník. Bezdomovci sa rozkladajú na lavičkách v centre mesta, posiela ich na odľahlé miesta záhradník. Ukradnutú káru z mesta našiel on, nie mestská polícia. Naháňal zlodeja po meste 2 kilometre. A vy ho kritizujete za to, že pomohol pár kríkom od ťažkého snehu. Prácu robí oduševnene, na 300 percent, a dočká sa nepochopenia a kritiky. Ale na Slovensku je to tak. Ak sa snažíš, ostatní idú proti tebe
Robo Horvath | 17-02-2015 14:34:31
Otazne ostava uz len to ci v danom case boli ocistene vsetky chodniky patriace mestu a ci je prednejsia mestu zlomena haluzka ako zlomena noha alebo ruka obyvatela.
Anna | 17-02-2015 14:27:49
priatelia na pana zahradnika mam tazke srdce tiez, ale v tomto pripade si myslim, ze je kritika trosku neopravena. ak sa dobre pozriete na fotky vidite, ze sneh na chodnikoch uz nie je. Tuto cinnost totiz aktivackari robili minuly tyzden, tiez som to postrehla, ale kedze na chodnikoch sneh uz nebol neprislo mi to ako uplne blby napad, kedze sneh bol velmi tazky a krovinam mohol naozaj poskodit, ak bolo potrebne usporiadat cinnost pre tychto ludi, tak na tom nic nevidim.
Obcan | 17-02-2015 13:59:14
samozrejme | 17-02-2015 11:20:11

Tak to ste teda vystihol ! :-)
Ze sa moze polamat par vetviciek,to je velka skoda,ale ze sa mozu polamat ludia,tak to je uz vedlajsie :-)))
Inak mi to pripada ako povestne Potemkinove dediny-navonok musi byt vsetko krasne,hoci zvnutra to moze byt aj hnile...
tony | 17-02-2015 12:22:23
Ako u blbcov na dvore.
anonym | 17-02-2015 12:09:44
V prvom rade sa treba starať o to, aby si na chodníkoch ľudia nepolámali nohy a až potom o možnosť polámania vetvičiek na kríku. Ale ak sa "manažér" rozhodne, že na chodníkoch sa sneh roztopí a kríky treba očistiť prioritne, tak to potom aj vyzerá.
samozrejme | 17-02-2015 11:20:11
Ze treba stanovit priority(chodniky su dolezitejsie),ale ,kazdy zainteresovany vie,ze ak su kriky moc zavalene tazkym snahom,mozu sa polamat a znicit,nie som zo Serede,takze neviem,ako vela snehu na krikoch lezalo.
sneh | 17-02-2015 10:25:14
To sa skutočne vymyká zdravému rozumu. Napriek tomu, takmer po celom meste neboli odhrnuté chodníky, na ktorých sa mohli pozabíjať a ktorý bol tam až doteraz. Našťastie, že sa slnko zľutovalo a ho rozpustilo. Vidieť kto nám tu vládne.
zahada | 17-02-2015 10:16:41
...a mozno zahadne prestali poberat davky v hmotnej nudzi -)))
Ze by pre nich posta prestala byt zamestnavatelom? hm?
...takto sa mozeme zavadzat a zabavat dalej - podobne ako to robia nasi politici -)
daniel | 17-02-2015 08:34:13
zahada. Prečo by to malo byť záhadné? Naši pričmúdení spoluobčania mali zrovna prestávku na obed keď sa to fotilo...
zahada | 17-02-2015 08:23:21
Je zahadne, ze na foto nevidim ani jedneho obcana z mercedesov z cukrovarskej -)
anonym | 17-02-2015 07:22:45
Ten kto im to nariadil musí byť zakomplexovaný. Pocit dôležitosti bol väčší ako zdravý rozum.
daniel | 17-02-2015 06:55:02
Tak z tohoto sa mi úplne zastavil rozum...

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign