Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Zadržané auto zlodeji ukradli z dvora Obvodného oddelenia PZ v Seredi

Miloš MajkoDátum26. 04. 2012 07:59:54TémaPolícia

Sereď   |   Priamo z dvora  Obvodného oddelenia  PZ  SR  v  Seredi, včera zatiaľ neznámi páchatelia odcudzili  pri policajnej akcii zadržané osobné motorové vozidlo. Dvor je monitorovaný kamerovým systémom a nachádza sa za budovou  OO PZ.  Vozidlo zadržané pri rozsiahlej policajnej akcii  podľa informácií bolo v  Seredi odložené a malo byť jedným z dôkazov  vo vyšetrovaní.  Policajti jeho zmiznutie zaznamenali až včera v ranných hodinách.  Hovorkyňa  KR PZ Trnava  zmiznutie auta nevyvrátila a uviedla:  "V súvislosti s týmto prípadom prebieha interné  šetrenie oddelenia kontroly Krajského riaditeľstva PZ v Trnave."


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
cervene prasce | 06-05-2012 09:00:19
Najvacsie skorumpovane cervene spiny na Slovensku su v sudnictve,policii,zdravotnictve a prokurature.Preco tieto bolsevicke chlievy nikto nevicisti asi preto lebo komunisti, stbaci a ich deticky by sa nevedeli inde zamestnat.
aaach jo | 05-05-2012 22:59:56
Bože nejaký trapko od polície, tam sa radšej zaoberaj tým, ako došlo k tej krádeži a nerieš rozdiely medzi osobnou a miestnou znalosťou, to už nič nezachrani... Ani tvoje vystatovanie sa a vnucovanie svojich nazorov ako aj namyšlanie si veci k mojej osobe... Nebudem už dalej písať, nakoľko to nemá význam a stale dokola si tvrdíš svoje nech už ti napíšem čokolvek... Osobne mna vobec neserie to či mi veríš alebo nie, ale jednoducho pravdu nemáš a veci sa maju tak ako som ti napisal v mojom predošlom prispevku. A ako som už povedal, treba sa tu zaoberať nie mojou osobou a mojimi znalosťami a tým čo som myslel a čo som skutočne myseslel ale samotnou podstatou článku!!! OK?
:-)))
anonym | 05-05-2012 21:40:31
Priateľu, v tvojom prvom príspevku si ukázal, že nevieš o čom píšeš. Teraz to už svojimi následnými príspevkami nezachrániš, ale vďaka mne konečne po 15-tich rokoch vieš ako to v skutočnosti je :-)
pre: pre reakcia | 04-05-2012 18:32:16 | 05-05-2012 19:51:27
Tak ale toto už bolo vrcholne trapne a uplne mimo veci.. Ver že to viem a viem aj to aky je medzi tym rozdiel a viem to už viac ako 15 rokov :-))
Len tu si človek musi davat sakra pozor na každe jedno slovko lebo potom pride taky mudrlant ako ty a chyta človeka za slovíčka hoci v tvojom pripade je aspon vidieť že tomu rozumieš, kdežto vo vela prípadoch je to len mudrlanstvo bez bližšieho poznania veci samotnej...
plujem na teba | 05-05-2012 16:47:47
da sa to spravit aj priebezne
anonym | 05-05-2012 08:59:49
Keby u nás nebola 3 mesiace polícia, vieš si predstaviť tú anarchiu? Rabovačky, lúpeže, krádeže. Ľudia by si kvôli tomu aj dovolenky brali, aby toho čím viac stihli.
KSSmer | 05-05-2012 06:46:27
V Gruzinsku ked sa Saakasvili dostal k moci bola policia totalne skorumpovana. Saakasvili vtedy vyhlasil, ze ak do TYZDNA nezmizne korupcia, tak VYHODI VSETKYCH policajtov. Zaroven policajtov sledovali skrytymi kamerami a za uplatok 50 eur bol trest 10 rokov nepodmienecne, co mnoho policajtov i dostalo.

Samozrejme za tyzden sa nic nezmenilo a Saakasvili v priebehu par tyzdnov ozaj vyhodil takmer vsetkych policajtov v krajine. Krajina 3 mesiace nemala policiu. Ihned sa zacal intenzivny vycvik novych a coskoro mali uplne novu policiu.


Vysledok je taky, ze dnes ma policia viac ako 80 percentnu doveru obyvatelstva a roky nik nezobral ziaden uplatok. Ved kto by chce 10 rokov v base.

Nie zla inspiracia pre Slovensko.
pre reakcia | 04-05-2012 18:32:16
Zámerne si nepoužil slovné spojenie osobná znalosť, lebo do včera si ani netušil, že aj také niečo existuje :-) Ešte do včera si nerozlišoval medzi osobnou a miestnou znalosťou. Ale to je tak keď mudruje kto tomu nerozumie :-)
reakcia | 04-05-2012 16:24:59
Ste vedla jak ta jedla. to nie je len o tých par vyvolených ale množstvo inych zaujmovych osob ktorí sa nedaju spoznat za týžden...
Zamerne som nepouzil slovne spojenie osobna znalost lebo zase by ma tu mudrlanti chytali za slovíčka...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-05-2012 14:52:41
anonim | 04-05-2012 14:32:34 | - s poslednou polovicou poslednej vety vo Vasom prispevku plne suhlasim.

Mimoriadne a zdoraznujem slovo mimoriadne zle skusenosti s pracou OO PZ a vedenim OO PZ mam aj ja osobne - no z pred dvoch rokov, resp. do doby pred uz spomenutou revoluciou, ktora veci podla mna skutocne menit zacala a z velkej casti zmenila.
Netvrdim, ze je vsetko idealne, no je to vyrazne lepsie ako v minulosti.

Obaja a nepochybujem o tom, ze nas je este vela, chceme dalsie pozitiva a dalsie napredovanie. To si vsak vyzaduje kvalitnych policajtov, kvalitne vedenie PZ a vzajomnu doveru medzi obcanmi a policajtami. Nikdy nebude PZ uspesny bez podpory obcanov a nikdy podporu policajti od obcanov neziskaju, ked nebudu doveryhodni, slusni voci slusnym obcanom, nebudu pre nich pomocou v nudzi a pokym este stale niektori nepochopia, ze PZ ma slusnym ludom pomahat a je tu pre nich a nie opacne. Nuz a pre vagabundov musi byt policajt autoritou a nekompromisnym predstavitelom zakona.
Ked siahnem do minulosti z pred dvoch rokov, tak - nebudem si radsej kazit chut k obedu...

Ked vidite ze sa niekde deje nepravost, spozorujete protizakonne konanie - ohlaste to na tiesnovu linku a pockajte na riesenie. Ak riesenie nepride, kontaktujte vedenie PZ a stazujte sa! Ak nepomoze, kontaktujte trebars aj media.
Ale ak vychadzam z vlastnej skusenosti, veci sa hybu spravnym smerom. Nerobim zavery z jedneho pochybenia, bolo by to skutocne nespravodlive voci vsetkym policajtom, ktori pre nas obcanov za nieco viac ako rok urobili vela dobrej roboty.
To bol moj nazor.
anonim | 04-05-2012 14:32:34
Pán Majko zobudte sa,policajti ani nemajú záujem niečo riešiť,lebo sa boja.Keď som sa bol sťažovať na motorkárov,tak prvé čo povedali,že oni nič nepočujú na policajnej stanici.Potom keď som sa nenechal odbiť,chceli odo mňa aby som im to dal písomne a ešte aj ŠPZ -ky motoriek.Skúste dať v Seredi niečo oficiálne a máte sa po chlebe.Narodil som sa tu a za 60 rokov sa tu nič nezmenilo,zavrú dvoch a hneď sú tu traja náhradníci.
pre Reakcia | 04-05-2012 09:02:05
Heh, jaka znalost ved to nie je New York, do tyzdna sa bude v Seredi a uliciach orientovat lepsia ako niektori terajsi obcania. A tvare tych par vyvrhelov a aj ich auta hadam poznaju aj batolata....
pre Reakcia | 03-05-2012 19:50:13
Pletieš si miestnu znalosť so znalosťou osobnou, ale nevadí. Môžeš si byť istý, že hociktorý policajt, ktorý býva mimo miesta výkonu služby, za pár týždňov, resp. mesiacov získa osobnú aj miestnu znalosť. Je to otázka času. Nezáleží na tom kto je odkiaľ. Pre policajtov je dokonca lepšie ak robia tam, kde nebývajú.
Reakcia | 03-05-2012 18:22:46
ZTy si to tak jednoducho predstavuješ... Ale ten človek musí mať miestnu znalost inak tu bude hliadkovat absolutne zbytočne. Pretože ak je povedzme niekto hladaný tak ten čo ho pozna a ho zbada, tak ho zadrží. Ten z iného mesta čo nema žiadnu miestnu znalost okolo len prejde... A je ešte vela vela dalších veci, ktoré toto Vaše tvrdenie jednoducho neumožnuje.
Adela | 03-05-2012 14:57:48
Možno by bolo dobre,keby policajti neboli zo Serede,keby to bola podmienka do zamestnania.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-05-2012 08:17:39
obcan | 03-05-2012 07:37:28 | - znovu mi neda nic ine, ako s Vami vo vacsine suhlasit. Aj ja tu totiz zijem.

Bezpecnost je zial pojem, ktory je ralativny. Inak veci vnimali ti, ktori boli cez 20 rokov plateni prave za zabezpecenie poriadku a bezpecnosti v meste. Znovu - co takto spytat sa ich, ked uz nemali problemy kazdy mesiac brat vyplaty za vysledky svojej prace, ci nemaju moralne zabrany kazdy mesiac na ucet prijat nie male vysluhove dochodky? - Preto bola v Seredi taka mala revolucia. A pomohla. Spytajte sa teraz aj radovych policajtov, ci bolo vedenie OO PZ lepsie vtedy, alebo dnes. Ako napisal Igor, ake je vedenie, taki su podriadeni.

No a inak bezpecnost v meste vnimaju bezni ludia, ktori denne chodia peso aj vecer a mnohi s tym zial problemy maju.

No aj pre bezpecnost musia nieco konkretne spravit aj vsetci ludia. Prave nahlasovanie protipravneho konania PZ a MP je mimoriadne dolezite a nasledne je dolezite aj dotiahnutie veci do konca. To znamena, ak svedok nechce svedcit, pripad z pravidla skonci v zabudnuti a vinnik nepotrestany.

O urovni prace okresnej prokuratury a zial momentalne aj niektorych vysetrovatelov okresnej vysetrovacky sa v tomto prispevku vyjadrovat nema zmysel - jedneho z nich som sa uz osobne na jeho pocity pri prebereni vyplaty spytal a vratane prokuratury to ked dozrie cas urobim aj verejne cez media.

Jednoducho bez tlaku odspodu to dalej nepojde. Nikdy nebude nic idealne, ale aby sa naozaj za mesto nehanbili aj nase deti, tak my to vzdat nemozeme.
obcan | 03-05-2012 07:37:28
este pre pana Majka

spajam pojmy s dojmami ja tu zijem a pocujem a vidim co sa tu deje a realita je taka aka je zbytocne ju budeme prikraslovat a tvarit sa ake toto mesto mozno bude bezpecne pre nase deti ked tu viacej ludi dileruje ako chodi do roboty...
obcan | 03-05-2012 07:34:02
pan Majko ja vam neberiem vas projekt a verim ze je za tym vela ale z dlhodobeho hladiska tomuto mestu nic nepomaha a ani nepomoze.
raz som cital bedeker pre zahranicnych turistov a na konci bolo napisane mesta cez ktore sa neoplati ani prechadzat nie to este zastavit.prva bola Dunajska Streda a druha Sered.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-05-2012 00:04:29
obcan | 02-05-2012 23:56:13 | - neberiem Vam Vas nazor - v mnohom s Vami suhlasim.

Co sa tyka to banneru v centre mesta - pravdepodobne nemate predstavu, ako narocny a dlhodoby je tento projekt, komu je urceny a co je nim sledovane. Asi nemate predstavu, kolko stoviek hodin prace bez naroku na akukolvek odmenu ludia-obcania tohto mesta pre projekt urobili a este urobia. Ti, ktori to robia vedia, ze prevencia ma efekt az po rokoch a robia to pre svoje deti. A mozno aj pre Vase, len o tom neviete a pravdepodobne iba spajate pojmy s dojmami.

Ak mate zaujem o to, aby bolo mesto bezpecnejsie, v kontaktoch je telefon na mna - kludne sa ozvite, projekt je otvoreny pre kazdeho slusneho cloveka a mate moznost zapojit do neho svoj um a snahu dosiahnut mesto naozaj bezpecnejsie.
obcan | 02-05-2012 23:56:13
suhlasim s nazorom ze toto mesto je prehnite az na kost.pred 4 rokmi sme v obci blizko serede postavili dom ale uz dlhsiu dobu uvazujeme ze ak by sa nam ho podarilo predat za cenu za aku sme ho postavili hned to urobime pretoze kazdym dnom sa nam horsie pozdava myslienka vychovavat v tomto meste deti,nehovoriac o tom ze ak kdekolvek pridem a pride na to odkial som a poviem sered dotycny clovek okamzite spozornie.stalo sa my to x-krat.

kazde rano na krizovatke ked vidim napis BEZPECNE MESTO a blabla musim sa zasmiat ze vacsie farizejstvo ako tento napis v strede serede som v zivote nevidel.
apropo POLICIA

kamos bol pred zhruba dvoma rokmi svedok dopravnej nehody pri ktorej zomrel clovek,zhodou nahod chvilu po nehode prechadzala okolo hliadka zo serede na ktoru ludia mavali rukami nech zastavia a policajt si poklepal po zapasti ze jemu konci zmena a ani nezastavili a isli dalej.
dalej pisat o nich ako o policii to uz hadam ani nejde...
Adela | 02-05-2012 21:19:06
myslela som polic.stanica,ved je to jedno čo je to,ale hlavne že vieme o čo ide
anonym | 02-05-2012 20:31:09
Slušný diskutér sa ospravedlní sám od seba hneď a nie až keď to niekomu vadí.
P.S. V Seredi PS nie je.
Adela | 02-05-2012 19:06:07
Nie teraz v kurze,ale stale-pre anonym a tym slušnym sa ospravedlnujem,ale nejako malo služieb maju na PS
pre Peter | 02-05-2012 19:03:03
Poznáš svoje práva a povinnosti!!
Ak budeš mlčať odíť !!!!
anonym | 02-05-2012 17:03:43
Je úbohé na základe osobnej negatívnej skúsenosti kydať na celý PZ. Nevadí Vám, že osierate aj poctivých policajtov? Hlavné, že čosi napíšete. Treba si pofrflať na policajtov, veď to je teraz v kurze.
Adela | 02-05-2012 15:57:31
Pre Peter.P a pre Adelu:tak ako taku skusenost mam,bola som udat na policii vytržnosti faganov,ktori ohrozovali stareho človeka a viete ,čo mi povedali?jej,pani neako sa skuste dohodnut s jeho otcom,je podnikatel,lebo keby sme robili zapis,to je na dlho a o chvilu pride nočna služba a treba sa s jeho otcom porozpravat,nie hned chodit na policiu,odvtedy mam takyto nazor a bola tam aj policajtka žena a nevadilo jej,že ide o stareho človeka .Tak taky nazor mam a stojim si za nim.
Obcan | 01-05-2012 21:29:54
Pre Peter P. :

Tiez som mal moznost ako vojak sluziaci pod min.vnutra ostat u policie,este ma aj prehovarali,vtedy som si povedal ze radsej neskor (uznavam mlady-blby)
Neskor,ked som to skusal,tak ten vyber bol fraska,ono staci sa pozriet len po ulici (teraz nemyslim Sered,ale celkovo to nase mile Slovensko)niektorim policajtom a na pocudovanie aj policajtkam by mali namiesto odznaku dat do ruky zakalaci list,ked je ocividne ze ten clovek nemohol prejst cez fyzicke testy,ako moze prejst potom dalej ???
A co potom na skole cely rok,to nikto neuvidi ?
A potom v sluzbe-vsak taky clovek ohrozuje vlastne aj partaka...
Takze reci o tom ze si to moze kazdy skusit su na smiech,vlastne ano,skusit moze :-))
Ale skoda reci,su to veci ktore sa nedaju dokazat,proste su tam ti ktori maju ,,stastie,,
Potom to aj tak vyzera-zneuzivanie pravomoci verejneho cinitela,uplatkarstvo,staci sa pozriet na statistiky ktore stale stupaju...
Nechcem aby to vyznelo ze sa citim ukrivdeny,sam poznam cloveka s ktorym sme sluzili a tam ostal,je to spravny chlap a naozaj podstivy policajt a aj ostatnych x policajtov je fer a snazia sa vykonavat svoju pracu ako najlepsie vedia...
Pisete ze sluzite v Seredi,je to male mesto,kde podla tvari poznate uz vela ludi,tak ak mozem otazku-preco teda zastavujete (aj opakovane) tych ,,obycajnych,, ludi a nie tych ktori by boli pre policiu zaujimavy ?
Neviem ako je to teraz,ale vtedy to mali tak ze policajt aby dokazal ze si sluzbu ,,odmakal,,musel rozdat neake pokuty (tie sa mesacne scitavali,kto bol ,,najlepsi,, a na zaklade toho bol hodnoteny-ak mal malo pokut,tak nic moc).
Co mate z toho ze teda zastavujete kopa aut,ale prave tych nespravnych ???
Mi to pripada,ze kedze sa o Seredi pise v zlom svetle ze ste zhora dostali pokyn aby vas bolo vidiet,ze ta policia tam naozaj ma vsetko pod palcom...
Ide leto,zase budu ,,lietat,, motorky,nocne zavody aut kto rychlejsie preleti mestom uz aj zacali co musite pocut aj na OO PZ...
No a potom policajti povedia ze ich nikto neinformoval, o nicom nevedia a na druhy den clovek vidi ze zastavite dochodcu na starej embuche...
Nieje to trapne ?
O drogach a pod. nepisem,lebo som asi jeden z mala ktory tu osobne nepozna fetaka ani dilera,ale to vase HOU-HOU-HOU a majacky,na to mam teda stastie :-)))
(myslim tym vidiet,osobne som bol zastaveny len raz,mozno aj vami a ako som pisal minule,sice nic moc,odmerany clovek,ale zase vsetko OK,nemozem sa stazovat a zase policajt je tiez len clovek,kontrola a kazdy sme si sli dalej svojou cestou)
Uznavam ze mozete byt dobry policajt,ale to ake mate meno,to ste si spravili vy.
Alebo chcete povedat ze za to mozu obyvatelia Serede ?
Viem,mate to tazke,nezavidim vam,ale je to len na vas.
Myslim ze uz na kazdom policajnom aute je na dverach jeden napis,co keby si ho kazdy pred nastupom do sluzby precital ?
pre Adelu | 01-05-2012 19:54:55
Vidno, že si nepochopila môj príspevok. Nechcel som tým povedať, že sa policajti sťažujú na svoj plat, ale to, že treba si tú prácu skúsiť a potom môžeš objektívne, zdôrazňujem OBJEKTÍVNE, hodnotiť čo to obnáša. Tvrdiť, že každý policajt je preto policajt, lebo by sa inde neuplatnil, je úbohé. Naozaj úbohé. Ak by som sa mal prispôsobiť tvojej rétorike, tak čosi podobné možno tvrdiť aj o zdravotných sestrách. A nielen o nich. Mimochodom, poznám mnohých, ktorí sa z rôznych dôvodov do radov PZ nedostali. Aj na nich sa dá parafrázovať tvoja veta, že ako policajti by sa neuživili, tak museli ísť inde. To píšem len na margo toho, že je úbohé rozprávať o tom, kto čo robí a prečo to robí. Každý sa živý tak ako uzná za vhodné. Každé zamestnanie má svoje výhody aj nevýhody.
Marián | 01-05-2012 14:52:15
Každému zvyknem povedať, že ak nie je spokojný so svojou prácou, môže to zmeniť. Viem, že v dnešnej dobe je ťažko si nájsť prácu. A tak pre tých kritizujúcich: Máte prácu, ktorá sa vám páči? Ak ste takí znalí problematiky v činnosti polície, vždy je nejaké miesto voľné. Jedni odchádzajú, druhých vyhodia,... čerstvé sily sú potrebné. No a potom môžete makať, makať a snažiť sa, aby činnosť polície bola priam vynikajúca. No, ale ako v každej práci, narazíte na niečo, čo vás znechutí a aj napriek tomu sa "práca" musí urobiť. Teraz nehovorím o aute z dvora, ale všeobecne. Peter P. má v jednej veci pravdu a tá je v tom, že koľkí z Vás, Nás videli, že niekto pácha trestnú činnosť a koľkí z Vás, Nás to oznámili? Koľkí sú schopní ísť svedčiť, že ten či onen spáchal nejaký TČ a to hoci aj v anonymite svedka. Teraz sa do mňa obujte, osy. Ale ja dobre viem, kde žijem...
Z FB | 01-05-2012 14:08:38
Dnešný výjazd na cigánsku sa nám vydaril :) Na skútri, bez vodičáku,bez prilby a policajti s majákmi za nami :) Ešte že sme také fešné :P

A potom sa pan policajt cuduje, ze im neverime a mame na nich zly nazor. Mozete si za to sami, len obcas je to tazke priznat si chybu.
obcan | 01-05-2012 13:57:22 | 01-05-2012 14:08:23
to odobratie otlačkov a ostatné čo by k tomu malo patriť patrí štátnym nie mestkým.Asi som to zle napísala. Štátny neurobili vôbec nič mestský mali aspoň snahu a oni boli tí čo to posúvali stále štátnym a podľa nich nebolo čo riešiť, keby som asi bola po smrti možno by sa zamýšlali nad tým či je čo vôbec ešte riešiť.
obcan | 01-05-2012 13:57:22
Zlatica podla toho co ste pisala je smutne, ak to tak je. Len bohuzial mestska policia neodobera otlacky, nema psov, aby isli po stopach. Zase toto im vytikat nejako netreba. Oni nie su kriminalka a nemaju ani ziadnych technikov.
pre:Peter P. | 01-05-2012 13:45:11
Aku pomoc čakáte od občanov?!Hádam Vám nemaju vypátrať ukradnuté auto.A nesťažujte sa na prácu policajta,každý jeden vie,do čoho ide a čo ho čaká.Prípad pani,ktoru vykradli svedčí veľa o práci policajtov.......
Zlatica | 01-05-2012 13:24:47
Tak ako asi väčšina občanov Serede aj ja mám negatívny názor čo sa týka polície tu v meste a nieje to nejaká pokuta. Pred ,už to budú skoro 2 roky sa mi za bieleho dňa a to som bola doma vlámal do bytu nejaký sociálny prípad videla som ho ja , mestský policajti a sused oproti najprv prišli mestský policajti tí usúdili že to patrí štátnym že je to vlámačka a cestou k nám videli toho pána čo sa mi vlámal. Po opísaní ako vyzerá mnou a susedom.Išli ho hladať po meste . Prišli štátny na veľkej dodávke prišli mi do bytu 4 policajti zo samopalmi (asi, nevyznám sa v zbraniach, ale boli ako samopaly ) na chrbte. A ich reakcia že pokial mi nič neurobil alebo neukradol nieje to prípad pre nich. Nevadí že mi vstúpil do bytu a ja som ho vytlačila. Zase to posunuli mestským policajtom ktorý so mnou spísali zápisnicu a zaujímavé že nikto nebral otlačky prstov načo, prišli bez psa ktorý by určite našiel nejakú stopu lebo to bolo čerstvé , žiadne výpovede svedkov a identifikácia. Zaujímavé že do dnešného dňa ani žiadna odpoveď alebo nejaká snaha zo strany polície. Potom nech sa nečudujú aký máme na nich názor. A určite nie som sama s takým prístupom a toto nebolo prvý krát, ale vtedy som pachatela nevidela ale pred niekolkými rokmi sa niekto bavil za lidlom a porozbíjal tam autá a jedno z nich bolo aj naše tiež nebolo čo riešiť. Neviem čo sa musí stať aby sa začalo niečo riešiť. No a to ukradnuté auto z pred ich nosa sa už račej nevyjadrujem, ale už mám na to svoj názor. Je veľa vecí čo sa dejú v tomto meste a nič sa s tým nerobí ktovie asi prečo.
Igor Lehocký | 01-05-2012 12:12:00
Peter P, neviem ako dlho pracujete na OO PZ v Seredi. Žiaľ, jedna vec je vonkajší obraz polície v meste, povesť u občanov a druhá vec je vnútorný život OO PZ a služobné povinnosti. V Seredi niekedy v minulosti niekto z riadiacich pracovníkov určil, alebo vedome akceptoval spôsoby, ktorými ste si Vy ako policajti vyrobili množstvo nepriateľov vo vlastnom meste a vybudovali ste si povesť policajtov tak, ako to tu ľudia píšu a opisujú a s tým sa dá len ťažko niečo urobiť. Je to výsledok práce jednotlivcov slúžiacich na OO PZ, pretože vždy platilo, platí a platiť bude, že jedno neprofesionálne správanie sa voči jednému napr. poškodenému občanovi, má za následok negatívne hodnotenie a názor ďalších štyroch piatich osôb, minimálne z rodiny toho dotyčného, ktorého policajt z nejakého dôvodu odradil od uplatnenia svojich práv, či dokonca hrubo a vulgárne voči nemu vystupoval. Tých negatívnych príkladov bolo v Seredi žiaľ príliš veľa na to, aby povesť policajtov OO PZ bola iba výmyslom, alebo poškodzovaním dobrého mena polície ako takej. Petičná akcia občanov tohto mesta proti práci polície spred dvoch rokov nebola náhoda, myslite na to.
Poviem už iba jednu známu zásadu, ktorá platí v polovojenských organizáciách, akou polícia je: aký je riaditeľ a vedenie OO PZ, ako vyžaduje plnenie služobných povinností svojich podriadených,akou je morálnou a odbornou autoritou, tak ostatní policajti pracujú, majú výsledky a viem, o čom píšem.
Neviem, čo Vám bráni uviesť okolnosti, ktoré by mohli aspoň priblížiť odcudzenie zaisteného vozidla z dvora Vášho oddelenia. Ak sú to okolnosti tvoriace predmet služobného tajomstva v poriadku, po prešetrení celej záležitosti si myslím že Vám budú tieto noviny k dispozícii, aby ste mohli prezentovať skutočnosti, ktoré bežný občan zrejme nepozná a ktoré možno vysvetlia, ako je možné, že k takémuto niečomu môže dôjsť. Výstup v médiách bol žiaľ presne taký, aký je nadpis tohto článku a nikto z Vašich nadriadených ho žiaľ nekorigoval a ani nespochybnil. Prajem Vám v práci prelomenie presvedčenia, ( možno Vaše nie) že policajt je nedotknuteľný a bohorovný a svoje povinnosti si bude plniť podľa výšky mesačnej mzdy.
Peter P | 01-05-2012 11:38:36
Pracujem ako policajt OO PZ a nehanbim sa za to vobec,práve naopak. Reagujem na to, pretože sa chcem zastať a vysloviť slová v prospech kolegov. Je smutné čo sa stalo, to áno,ale 95 % obyvateľov nevie aká je práca polície a aké má povinnosti každí jeden policajt na OO PZ, preto prestante kritizovať a ponižovať. Prosím vyskúšajte si tú prácu ako niektorí novoprijatí,ktorým sa zmenil názor behom chvíľky. Vyskúšajte sa postaviť na chodbu obvodného a počuvajte s akými chodia ľudia s problémami a vo veľa pripadoch sa musíte stať terčom ponižovania,ale k veci, odcudzené vozidlo je hranica všetkého úsilia celého obvodného,ktorá padla na najnižšiu polohu a doterajšia práca je fuč,to mi je najviac ľúto,lebo toto mesto je ako rakovina prehnité do kosti každým dňom viac. Nemôžete nechať vsetku prácu na samotných policajtov, pretože prvoradá je pomoc občana, nečakajte zázraky,keď policajt potrebuje pomoc pri objasňovaní,chrbtom sa vie každý obrátiť a vrhať to najhoršie svetlo. Auto bolo odcudzené,ale za akých okolností nik nevie,tak nekritizujte,lebo keby stalo pod vašimi oknami a vidíte kto do neho nastupuje,tak radšej budete kydať na políciu. Vyšetrovanie neprinesie nič,len to,že si to vyžereme my všetci,nikto nebude skúmať podrobnosti,verdikt sa vynesie voči nám všetkým a bude krutý,lebo zákon padajúceho hovna existuje stále, ľahké je pozerať na potrestaných policajtov ako niesť následky naozaj tí,ktorí môžu za neschopnosť a nefunkčnosť polície. S pozdravom.....
Adela | 28-04-2012 21:52:11
pre Adelu-čo to taraš,ved nikdo vas,teda aj ich do radov policie nelakal a nikdo tam neišiel nasilu.Predsa,ked ja som zdrav.sestra,tak sa nebudem vyhovarat,že malo zarabam,tak si nekonam svoje povinnosti.?Tak pišeš,ako keby niekdo chalanov chytil a nanutil do radov policie.Podla mna tam každy išiel preto,lebo by sa inde neuplatnil a ked sa ti zda,že mate nizke platy,odidte pracovat inde.Ale kam?To je otazka,že?Za taky plat a s takym niečim v hlave,to je problem.
pre Adelu | 28-04-2012 20:47:57
Urob si maturitu a šup do radov polície. Môžeš strážiť zaistené autá na dvore OO PZ. To je tak na 1. platovú triedu. S rizikovým príplatkom budeš mať viac ako upratovačka. Ideš do toho?
Adela | 28-04-2012 14:01:42
a ešte aj kamerovy system
Adela | 28-04-2012 13:51:22
jaaaj a ešte niečo,ked to bol dokazovy material,tak nič by sa nestalo,keby to auto tam niekdo stražil.To je len vidiet,že niekdo ma policajtov v paži,že ich všetci prevyšuju rozumom.
Adela | 28-04-2012 13:48:42
aj tak nechapem,z dvora ukradnut auto,ved to je aj neaky zvuk,ked sa tam niečo na dvore robi a potom z okna musia vidiet a aj tak neverim,že to nevideli a nepočuli,ved zadom vychod nie je,jedine,že vnutri spali a mysleli nato,že nesmu nič počut ani vidiet a jaaaj,neviem,čo ich tak obhajujete,keby to zmizlo z namestia,nepoviem,ale z dvora PS.Vidim,že už tu mame dvoch filozofov,to je dobre.
pre jaaaj | 28-04-2012 13:40:34
Tvoj príspevok má silno hlboku myšlienku!!Najprimitívnejší odkaz aký tu bol zverejnený chod ty ked si taký mudri.....
jaaaj | 28-04-2012 13:16:10
adela.... strašne som sa pobavil :D dakujem :D vidim že nemaš o ničom ani šajnu :D snad si nemysliš že niekto bude stať vonku a stražiť to :D ked ma dotyčny vnutri nejaku robotu tak si nepomôže... a ta kradež bola otazkou 30 sekund kedže mali original kľuče od toho auto čo nemal šancu nikto spozorovať ....
Adela | 28-04-2012 13:02:18
nie je to jednoducha praca,ale aby niečo zmizlo pod očami policie,to ja teda nechapem.Jedine,ked musia ti,čo služili mlčat,ked išlo o auto policajta.Ale nemali mlčat,hned mali informovat svojich nadriadenych a tv.Teraz by som tych dotyčnych policajtov brala ako tych,čo ten tresny čin spachali,Vyhodit z policie a zavriet do basy a vobec by som ich nelutovala.
jaaaj | 27-04-2012 23:28:28
Odborníci poniektorí na teplú vodu tu pisu jak tak čítam... Choďte vy robiť policajtov ked myslíte že je to taka jednoduchá práca....
sered | 27-04-2012 19:51:09
patrilo milosovi hanusovi
Igor Lehocký | 27-04-2012 19:21:28
Žiaľ, vždy sa nájde zákerný osol, ktorý zneužitím slobody prejavu aj v týchto novinách s nejakým zámerom zakomplexovane a znevažujúco útočí na konkrétnych podpísaných prispievateľov. Aj duševný mrzák má vôľu niečo dokázať vo svojom živote, len škoda že takýmto spôsobom odrádza k prispievaniu do SOL slušných a podpísaných ľudí.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-04-2012 18:22:50
Fuddball | 27-04-2012 16:39:27 | - len pod tymto clankom diskutujete pod 5 nickami. Povedzte, co Vam dava pravo utocit na podpisanych autorov v diskusiach?
Dakujem za odpoved.
XXXL | 27-04-2012 17:56:10
pre slovensku bezpecnost bude lepsie,ked sa pan Lehocky bude venovat futbalu.
Igor Lehocký | 27-04-2012 17:28:31
Nebol...:), treba sa unúvať aj trochu nižšie :) Zásadne vždy píšem výhradne pod svojim plným menom a inak to nebude.
Fuddball | 27-04-2012 16:39:27
Postrádam tu názor odborníka na bezpečnosť, pána Fuddbala.(že by bol pod iným menom fiškus jeden). :D :D
Peter | 27-04-2012 15:07:17
Nechcem sa zaoberať,kto čo má v kuchyni,alebo kto je policajt v službe alebo vo výslužbe,ale to čo sa stalo policajtom v Seredi je NEOSPRAVEDLNITELNE!!!!! Na také niečo neexistuje žiadna tolerancia!Ludia nebláznite ,toto sa nesmie tolerovať ani ničím ospravedlnovať!!Niekto hrubo,ale kurevsky hrubo porušil svoje povinosti a treba ho brať na zodpovednosť!
akýto | 27-04-2012 12:19:16
pre XXXL | 27-04-2012 11:09:45

inteligent. A XXXL by mal mať aspoň 6XL keď nemá IQ
Jozef | 27-04-2012 11:22:41
ale toto šušniakovi, ktory zije z vreckoveho od mamicky nevysvetlis.
XXXL | 27-04-2012 11:09:45
§lbecku tie kuchyne si ludia kupuju z vlastneho a policajti su financovany z penazi vsetkych aj tie dochodky.Takze keketko teba pic......u potom kto ma co v kuchyni.
Seeker | 27-04-2012 11:06:51
Ako tak rozmýšľam pri krádeži vozidla alebo iných predmetov budem asi volať Hasičov !!!! Tý skorej vyriešia problém... :)
Prisáhám Bohu !
keby | 27-04-2012 10:55:52
ste tak dobre videli do vlastnej kuchyne. Odborníci. Ale tak to zväčša býva, že kritizovať iných je ľahšie, ako urobiť si poriadok pred svojim prahom. Však? Andrej, analytik, a iní.
XXXL | 27-04-2012 10:44:39
pan anonym je asi jeden z tych 70% alebo "poberac dochodku" coje este horsie
Jozef | 27-04-2012 10:08:16
Vozidlo zadržané pri rozsiahlej policajnej akcii podľa informácií bolo v Seredi odložené a malo byť jedným z dôkazov vo vyšetrovaní.
urcite bolo pouzite pri kradezi jablk, ze?
Takze vlastne o nic nejde.
anonym | 27-04-2012 09:36:03
Štát sa zaviazal, že ťa bude chrániť. Krádežou vozidla z dvora OO PZ sa cítiš byť ohrozený? Zvýšilo sa touto krádežou riziko u teba..?
Jozef | 27-04-2012 09:09:12
neviem ake su Tvoje skusenosti s platenim dani a odvodov tomuto statu, ale ja neplatim ani druzstvu, ani Tvojej pistovni a ani Tvojej pravnicke.
Nemale prachy mi kazdy mesiac berie stat a za to sa mi zaviazal, ze ma napr. bude chranit prostrednictvom policiie.
Chapes ten rozdiel?
anonym | 27-04-2012 08:48:44
Neviem aké sú tvoje skúsenosti so súkromným sektorom, ale neraz som sa stretol s takými pochybeniami, že som žasol. Ako napr. na bytovom družstve, kde roky evidujú družstevné byty krížom-krážom a ľudia ani netušia, že nebývajú vo svojom. Ďalej spomeniem poisťovňu, kde ani po polroku mi nedokázali zaslať poistnú zmluvu, hlavné, že som im platil. To jediné evidovali, v prípade poistnej udalosti by som však mal smolu. Ďalej som napr. po právničke opravoval kúpnu zmluvu pri kúpe bytu, lebo na katastri nechceli urobiť kvôli chybe zápis na vklad. A tak by som mohol pokračovať. Netreba vyzdvihovať poriadok v súkromnom sektore, bordel je všade.
Andrej | 27-04-2012 08:26:27
V súkromnom sektore by pracovníci tohto typu leteli na hodinu jak špinavé prádlo. A tie výsluhové nezmysli treba zrušiť gaunerom,kde IQ u70% nedosahuje ani priemer.
onanym | 27-04-2012 08:22:35
Uz to nerieste. Pockajme si na oficialne spravy a na blizsie informacie. Zbytocne sa tu budeme dohadovat.
občan | 26-04-2012 22:33:57
jednu otazocku komu patrilo auto ? nebolo nahodou policajta ?
Marián | 26-04-2012 18:47:58
pre alinko | 26-04-2012 18:44:24

Mne to stačí napísať raz. Čítam všetko a pozorne až do konca.
Neviem čo máte na mysli slovom postihnutý. Dá sa to potom vysvetliť aj tak že postihnutý ste aj Vy.
Marián | 26-04-2012 18:45:22
pre samozrejme | 26-04-2012 17:51:55

Veľmi by som sa čudoval, keby ten čo mal službu, by zinkasoval balík. Nedávajme všetkých do mecha. No a k danej situácii - nie je povinný v tomto diskusnom fóre vysvetľovať, čo sa stalo. V prvom rade je to jeho šéf a v druhom rade oddelenie kontroly KR PZ komu môže presne popísať skutkový stav, priebeh služby. Páni, ale nie Vám. To sa môžete dozvedieť od hovorcu KR PZ, alebo médii, resp. tlačovou správou MV.
alinko | 26-04-2012 18:44:26
Pán Marián sa hra zjavne na postihnutého.
alinko | 26-04-2012 18:44:24
Pán Marián sa hra zjavne na postihnutého.
Marián | 26-04-2012 18:36:27
pre pes z jedalne | 26-04-2012 17:56:47

Myslel som si, že tu diskutujete o situácii v Seredi. Peňaženky? Pán sa hrá na poctivého? Aspoň dúfam, že ním je. A tie dôchodky vám strašne ležia v žalúdku. Tak sa dajte k polícii. Bude o jedného poctivého viacej, ale neserte do iného hrnca.
pes z jedalne | 26-04-2012 17:56:47
http://www.sme.sk/c/6345719/statni-policajti-odovzdane-penazenky-zatajili.html....a potom maju vysluhove dochodky zaco???
Vinohrady | 26-04-2012 17:53:58
Hovorí sa o tom, že za problémom s odcudzeným autom sú ďalšie podivné záhady, že vraj odcudzené auto z OO PZ bolo zaistené ako podivne legalizované bývalému policajtovi, ktorý odišiel od polície za záhadných okolností iba pred niekoľkými mesiacmi krátko potom ako prebehla široko medializovaná akcia v obci Vinohrady a ktorého otec mal byť v nie až tak dávnej minulosti šéf OR PZ v Galante.
samozrejme | 26-04-2012 17:51:55
Tu sa pravdu nedopatrame nikdy takze mozeme len hadat co sa tam stalo..moze byt aj to ze za to niekto zinkasoval pekny balik...aj take bolo uz v Seredi..a ked ten pan o tom vie tak nech napise...budeme mudrejsi....
Seeker | 26-04-2012 17:38:41
No Comment !!!
Marián | 26-04-2012 17:29:55
Tak to už chodí, že teraz všetci budú ako osy kritizovať celú prácu OO PZ Sereď, všetkých nahádžu do jedného vreca, že by najradšej všetkých vymenili a podobne.
Martin Ončo má pravdu. Co o tom viete...?
Kto nevie o koho ide, tak vedzte, že je z tých, ktorý o tom vie najlepšie.
Registrovaný peter xxx peter xxx | 26-04-2012 17:25:21
pre No NAME, no asi ta zastavili niekde v Pastuchove a teda sem napis SPZ ked si taky pan.
anonym | 26-04-2012 17:21:29
Všetci ste tu múdry ako redaktori rádia Jerevan. Nemáte informácie, za ktorých ku krádeži prišlo, ale určite viete, že všetci policajti sú na figu. Nemalo sa to stať, ale hádzať vinu možno jedného, možno troch policajtov na celé oddelenie, to je o čom? Mám dojem, že tu vycítili šancu vyvenčiť svoje hlasivky všetci, ktorí v minulosti dostali pokutu a teraz majú možnosť si dobre zanadávať a najlepšie na všetkých. Nech to stojí za to. Vy si myslíte, že policajt na stálej službe má celých 12 hodín počas služby oči vycapené na monitore, kde sleduje čo sa deje pod kamerami? Ste si istí, že niekto venuje pozornosť zvuku motora, keď im denne pod aknami v kuse behajú autá? Veď je to rutina. A vôbec, čo ak na oddelení robili úkony, ktorými boli zaneprázdnení? To sú síce len moje domnienky, ale nie je vylúčené, že k nim mohlo dôjsť. Hlavne, že všetci policajti sú na vine. Uvedomujete si, že nadávate aj na tých policajtov, ktorí s tým nič nemajú spoločné?
Registrovaný Martin Ončo Martin Ončo | 26-04-2012 17:17:40
Co o tom viete... 90% ludi vie skreslene informacie a vsetci tu rozpravaju o tom ako keby vedia ako to v skutocnosti bolo.
Hnus | 26-04-2012 17:02:41
Neospravedlnitelne. To su snad jedine slova, ktore sa daju na toto povedat. Ked sa stane preslap pri vykone sluzby ok, berem. Ale nevediet si ustrazit vlastne parkovisko? To nie je nepozornost, to je spolupachatelstvo. A presne o tomto to je, aj ked je tu kopa dobrych policajtov, preco zo zboru nevyzenu tych zlych? Ved je to povinnost toho policajta, a nehovorte, ze o tych co si svoju robotu nerobia dobre alebo nebodaj spolupracuju so "smotankou" nepoznaju. Aj preto ich budem hadzat do jednoho vreca. Pretoze za jedneho neschopaka/uplatkara mozu vsetci ostani lebo ho tam toleruju. Ak chce policia nieco spravit poriadne tak si musi najprv spravit poriadok vo vlastnych radoch ale bohuzial zauzity model, vsetci policajti sme jedna velka rodina to nedovoluje. Tak ako mozem verit aj tomu dobremu policajtovi ked viem, ze, sice nepriamo, napomaha aj tomu zlemu? HM?
p.Majko | 26-04-2012 15:37:47
No povedal by som ze \"prislovie\":\" Kto nieco robi, ten aj pokazi\" v tomto pripade nemoze platit absolutne,pretoze si myslim ze sluzbukonajuca nocna smena asi nic nerobila ,pravdepodobne zaspala..inak si neviem predstavit ako ukradli auto z vedla budovi leziaceho pozemku,bez toho aby nic nepoculi a nevideli...to tam boli duchovia???
Michal | 26-04-2012 15:10:24
Jozef:
Načo kúpiť keď v Seredi si môžeš odniesť :)
Marán | 26-04-2012 14:56:56
Ak OO PZ Sereď spadá pod OR PZ Galanta a to následne pod KR PZ Trnava a išlo dajme tomu o zaujímavé vozidlo, prečo sa rozhodlo o zaistení a odparkovaní vo dvore OO PZ Sereď, aj keď je tam stála služba a monitorované kamerami? Ak išlo o "vyšší" záujem, mohlo byť zaistené a uložené na KR PZ v Trnave. Myslím, že sú tam dosť veľké garáže. Alebo, inak sa nedalo? Nemuselo, ale zasa ako zvyknem povedať: Čo ak.
onanym | 26-04-2012 14:54:32
Milan - ved samozrejme. Aj ja tam poznam zopar ludi a viem, ze su to v pohode pani. No, taketo veci by sa nemali stavat.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 26-04-2012 14:49:45
Bez akehokolvek obhajovania kohokolvek je nevyhnutne povedat, ze nie je vhodne robit zavery pred vysetrenim pripadu. V kazdom pripade radovi policajti OO PZ v Seredi za uplynule obdobie vykonali vela pozitivneho vyslovene v prospech obcanov a bezpecnosti v meste. Kto nieco robi, ten aj pokazi a z pravidla plati, ze nestoji otazka ci k pruseru dojde, ale kedy k nemu dojde.
Odsudzovanie kohokolvek bez znalosti podrobnosti je predcasne, myslim si ze aj dost nestastne a krivdi sa tym vsetkym policajtom, ktori vyraznym sposobom posilnuju doveru obcanov voci PZ.
Marián | 26-04-2012 14:42:10
Neviem síce ako prebiehala "akcia ukradnime auto fízlom z dvora", ale jedno viem určite. Kvôli nezodpovednosti jedného príslušníka policajného zboru, /či už má/mal svoju prácu rád, alebo len robil aby mal plat/, bude sa poukazovať na všetkých policajtov ako na bandu tupcov! Aj keď niektorí v policajnom zbore sú tupci. Je ich však dosť takých, ktorí sa snažia robiť si svoju prácu na výbornú. Polícia nie je len SEREĎ!
Toto je chyba jedinca, na ktorú doplatí celý PZ SR. Ale čo ma mrzí, že zasa Sereď.
j.f. | 26-04-2012 13:49:06
je viac ako iste, ze vozidlo bez pomoci niekoho z policie nezmizlo....cim vacsi poriadok tu niekto chce mat a nasilu tu prenasledovat, pokutovat a kriminalizovat niekoho vedie presne tam kde to uz raz bolo...vyvoj nepreskocila este ziadna krajina a prejst si cez toto musime, ci sa to niekomu paci alebo nie.....
milan | 26-04-2012 13:29:49
onanym- nie citaj cele.stat sa to nemalo a trest nech je na mieste.ale nadavat na nich.nieje to lahka praca,obzvlast nie v seredi.vybrali si ju to ano ale k tomu vsetkemu prispieva aj vseobecna mentalita naroda. Dalej sudy a prokuratury,tam treba upret zrak a na samotnych zakonodarcov.ten policajt na ulici je v skutocnosti na chvoste celej tejto snury.a dalej hodnotit policajtov jednotlivo.predsa nie vsetci su taky isty.
občan | 26-04-2012 13:26:30
Milan, nechaj ich všetkých odbavujúcich tak, v tomto bulvári prísvevkov sa aspoň môžu odbavovať. Hlavne ten čo akože zabuchol dvere policajtom a odišiel preč. Tak takýto blud som už dávno nepočul.
Profesionali | 26-04-2012 13:20:26
Zase mal sluzbu Boborovsky s Hurkom? Ozaj v Seredi uz len otvorit Cafébar Riviéra...
onanym | 26-04-2012 13:11:23
milan - nic v zlom, ale co ich maju potlapkat po pleciach a povedat : good job?
milan | 26-04-2012 12:33:54
ludia je to ubohe.odbavujete sa na policajtoch.svedci to o vasej inteligencii. Stat sa to samozrejme nemalo a trest nech je primerany no tieto prehnane reci co tu pisete,troska sa zamyslite nad sebou.
Obcan | 26-04-2012 12:16:08
Pocul som o pripade ked bol poskodeny slusny obcan Serede ,,miestnou firmou,, tak to chcel riesit cez policiu a dotycny sa mu vysmial do oci ze nech kludne zavola seredskych policajtov (ktovie preco)
Lenze dotycny nepredpokladal,ze sa neobrati na miestnu policiu,ale na chlapcov z Trnavy,ti si to prebrali a bolo po smiechu. (ktovie preco)
Jozef | 26-04-2012 11:27:29
ale zas na druhu stranu, mame socialne istoty.
A to este pockajme ked im siahne nas ony na vysluhove dochodky.
Hnus | 26-04-2012 11:11:03
Este by som kazdemu odporucil oddnes bojkotovat PZ v Seredi. Ak si zavolate policiu spytaajte sa ich odkial su, ak vam povedia, ze zo Serede slusne im povedzte ze im skratka neverite a ziadate si jednotku z TT nakolko mate obavu, ze vasa vec nebude vyriesena korektne. Len takymto radikalnym odmietanim pomoci zo strany OO PZ v Seredi a OR v Galante dosiahneme, ze sa nieco zmeni.
Hnus | 26-04-2012 10:55:04
Policia v Seredi je na smiech. Opat sa nam sem vratili stare zname tvare. Herni je tu viac ako lekarni, pred kazdou stoja auta, ktore maju ich majitelia zo spinavych penazi. Opat sa nam po nociach ozivaju vybuchy, to sa nasa smotanka opat zabava a policia? Ked zaznel tento vybuch v noci prechadzal som popod okna OO PZ nuz a pani policajti sa vybuchu len hlasno a schuti zasmiali. Takto funguje policia v Seredi. Opat sa vracia podavanie ruk smotanke, rozpravanie sa z auta do auta rovno na ulici a uplna tolarancia cohokolvek co spravia "nedotknutelni". Pytam sa,zostanu v tomto meste este zit normalni ludia? Pretoze ja si uz hladam byvanie v Rakusku, kde sa mozem spolahnut na to, ze zakony sa dodrziavaju, kompetentni si robia svoju pracu a nekradnu a ja sa nemusim pozerat na to ako invalid od narodenia parkuje svoj Mercedes pred hernou v ktorej stravi cely den a vsetci zodpovedni sa tvaria, ze je to OK.
Jozef | 26-04-2012 10:47:03
naco kradnut co sa da kupit.
Či?
mino | 26-04-2012 10:22:41
este stastie ze nam aj policajtov neukradli.. kto by na nas daval potom pozor ci nahodou nejdeme 52 kmh alebo ci nehazardujeme so svojim zivotom tak ze si nezapneme pas?
Obcan | 26-04-2012 10:19:51
Nerad by som kritizoval pracu policie,lebo viem ze kopa chalanov to robi preto ze ich to bavi a naozaj nieje co zavidiet.
ALE CO SA TYKA SEREDE !

Prosim vsimnite si koho zastavuje tunajsia policia :
Obycajni ludia iduci z/do prace,dochodci...atd.
Priznavam,sam som bol zastaveny seredskymi policajtami jak neaky zlocinec,pricom nebol najmensi dovod,bolo to tzv. ,,preventivne,,
Ano mal som starsie auto,uznavam (alebo zeby prave preto ?)
Policajt bol odmerany,ale zase mozem povedat ze po predlozeni vsetkych dokladov sa nesnazil najst neaku chybu (a verim ze by ju nasiel aj na aute rovno v areali Peugeotu),vratil mi ich sadli do auta a odisli.
Celkovy dojem nic moc...
Ale preco taketo komedie ???
Moj nazor je ten,ze je vseobecne zname ake je toto mesto a tym ze kazdu chvilu pustia na niekoho majak a zahuka uputavaju pozornost ludi ze sa tu nieco deje konecne.
Ale to je omyl !
Oni presne vedia ktore auta v Seredi by boli pre nich zaujimave a ani ja ani moji znamyi nevideli ani raz miestnych policajtov zastavit take auto.
Nemam rad Ameriku,ale obdivujem ich policajtov,ktori nemaju problem riesit veci nekompromisne aj s naozaj celebritami (nemylit si s nasimi celevritami),policajt tam ma autoritu a respekt.
Hovorim,vazim si pracu policajtov,nezavidim im,niektorich aj obdivujem,kolko sil a vlastneho casu venuju pre obcanov tohto statu,no pre mna je seredska policia na smiech !
Bodka.
a kamery.... | 26-04-2012 10:13:52
boli urcite poruchove...:-)
Igor Lehocký | 26-04-2012 10:11:35
Ťažko sa hľadajú slová. Je už žiaľ až takým nepísaným pravidlom, že imidž tohto mesta tvoria správy ako napr. poslancovmu bratovi vyhorela firma lebo poslanec MsZ verejne prejavil nevôľu pre kriminalitu a prácu polície v Seredi,páchatelia ozbrojenej lúpeže vozidla SBS prevážajúcej peniaze sú zo Serede, v okolitých mestách zadržaní páchatelia rôznych krádeží pochádzajú zo Serede, medzinárodne hľadaný občan z Talianska hľadaný pre podozrenie z drogovej trestnej činnosti je zaistený u svojej priateľky v Seredi a všetko podčiarkne správa v TV JOJ o tom, že z dvora policajného oddelenia zmizne zaistené vozidlo, ako inak - v Seredi.
Ťažko sa hľadajú slová, ale všetky pozitívne čiastkové úspechy o ktoré sa polícia v tomto meste zaslúžila za posledné dva roky, sú od včera v žumpe a žiadny príspevok pod touto správou nemožno považovať za osočovanie alebo znevažovanie. Naopak. V tomto prípade je to žiaľ verejný protest voči takémuto plneniu povinností policajtov slúžiacich v tomto meste a žiadne ospravedlnenie v týchto súvislostiach neobstojí. A vedia, alebo minimálne tušia to všetci, ktorí sú zodpovední za to čo sa stalo alebo sa deje na OO PZ, od radových policajtov v Seredi až po Okresné riaditeľstvo PZ v Galante. Ako ďalej, je otázka priam nezodpovedateľná a ťažko sa hľadajú slová.
onanym | 26-04-2012 10:02:26
Jozef | 26-04-2012 09:28:31 - samozrejme..
Viem | 26-04-2012 09:38:24
ale nepoviem. Chodí do tej budovy OO
Jozef | 26-04-2012 09:28:31
V októbri roku 2005 na štrajku policajtov sa objavil transparent s nápisom: “Ak nás nezaplatí štát, zaplatí nás mafia.“ Následne vtedajší minister Palko odvolal šéfa policajných odborov Miroslava Litvu, ktorý spoluorganizoval štrajk. Po voľbách v roku 2006 bol Litva opätovne menovaný do funkcie novým ministrom vnútra za stranu SMER-SD Róbertom Kaliňákom.

Spomeniete si este niekto, kto vtedy drzal tento napis?
no toto :) | 26-04-2012 09:24:35
ako sa hovori? pod lampou je najvecia tma?!
No name | 26-04-2012 09:24:00
Oddnes kazdy policajt v Seredi co ma zastavi ho vysmejem :DDD Mna isiel zastavit predvcerom policajt na aute kde mu nesvietilo zadne a predne svetlo a chcel mi dat pokutu za svetlo na SPZ... Povedal som mu nech si da do poriadku motorove vozidlo on a potom som ochotny snim jednat aj ja :DDD Zavrel som okno povedal som mu nech sa dari a odisiel som a nedal som mu ani jeden papier do ruky... Akonahle som odisiel ani zamnou nesiel tak si aspon spravte obraz o dnesnych policajtoch...Hlavne ze kazdy ma cez 25 rokov :DDD
ja... | 26-04-2012 09:18:58
Ukradnut auto policajtom z ich dvora a hlavne pod kamerami?? Tu mate vizitku nasej policie :DD Ked uz ukradnu policajtom auto zo zamknuteho pozemku chranenym kamerami tak to je vysledok toho ako chceli vymenit policajtov v Seredi a su este neschopnejsi jak ty predtym :)) Byt policajt je teraz uz len biznis a nie spolahnutie na verejneho cinitela ako pred 20 rokmi :DDDDDDDDDDDDDD smiech ste pochopili !!!
Jozef | 26-04-2012 09:18:10
bolo by to na pobavenie, keby to nebola pravda.
A toto nas ma chranit a pomahat?
Peťa | 26-04-2012 09:12:39
:-D!!! som sa pobavila :-D!!!
onanym | 26-04-2012 09:08:31
Nie je 1. april?
poriadok v mastali | 26-04-2012 08:53:21
...to je fakt pravda alebo si robite srandu?
Jozef | 26-04-2012 08:15:11
je nieco hnile v state danskom.. ups - v meste nasom.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign