Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Za slušné Slovensko

Štefan ŠtefanidesDátum05. 04. 2018 10:52:19TémaBlogy

Úkladné vražda mladého novinára a jeho priateľky otriasla Slovenskom. Zverejnené informácie z reportáži zavraždeného novinára odhalili pravú tvár nášho režimu, keď nepriamo v nich poukázal na náš skorumpovaný justičný systém a mafiánsku partokraciu. O našej veľkej korupcie svet vedel, pretože za rok 2016 Slovensko ohodnotil ako k druhú najskorumpovanejšiu krajine spomedzi 40 krajín Európy.

Viac: http://seta.blog.pravda.sk/2017/10/13/preco-sme-druhou-najskorumpovanejsou-krajinou-celej-europy/

Táto úkladná vražda ako i odhalená pravá tvár nášho režimu, vyhnali do ulíc našich miest slušných občanov Slovenska, ktorí tam protestovali„Za slušné Slovensko“.

Ako ďalej?

Slovensko budeme mať vtedy slušné, keď bude zvrchované, demokratické a právne.

Zvrchované bude vtedy, keď slobodu a moc na Slovensku budú mať pevne v rukách občania a nie kapitál, keď ekonomika sa bude rozvíjať v prospech občanov a nie kapitálu, keď média budú stať na strane občanov Slovenska a nie na strane kapitálu.

Demokratické bude vtedy, keď budeme mať plne funkčne demokratické princípy a nástroje, hlavne deľbu moci a imperatívny mandát, pretože naša reklamná demokracia je vlastne skrytou totalitou.

Viac: http://seta.blog.pravda.sk/2015/02/17/reklamna-demokracia/

Slovensko budeme mať spravodlivé vtedy, keď sudcami, prokurátormi a vyšetrovateľmi budú iba tí, ktorí doteraz nezneužili svoju moc a keď naše právne predpisy im nedovolia, aby mohli beztrestne predávať svoje rozhodnutia.

Napríklad orgány činné v trestnom konaní miesto toho, aby potrestali zlodeja, neochránili obeť trestného činu a porušili obeti ďalšie zákonom chránené práva.

Viac: http://seta.blog.pravda.sk/2013/02/08/prava-tvar-generalnej-prokuratury/

Alebo súdy tiež zneužili svoju moc, keď za účelom ochrany zlodeja, ktorý sa nedovolene obohatil, porušili poškodenému jeho zákonom chránené práva a zaviazali ho, aby svojmu zlodejovi zaplatil vysoké trovy konania.

Viac: http://seta.blog.pravda.sk/2015/07/29/skandaly-slovenskeho-sudnictva/

Je načase zmeniť náš režim tak, aby sme vytvorili dom pre všetkých slušných občanov Slovenska a zbúrali domček z kariet postavený na skorumpovanej justícií a mafiánskej partokracii. Viac:

http://seta.blog.pravda.sk/2013/07/07/domcek-z-kariet/

Je to v silách slušných občanov Slovenska, aby sme to slušné Slovensko pre seba vybojovali. Bez našej angažovanosti to však nepôjde.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Matovič ok | 09-04-2018 20:03:05
Nemusí byť všetko pravda čo Matovič kecá. Ale súhlasím, že na podozrenia treba reagovať. Korupcia na Slovensku je navrchole. Je takmer všade prerastená ako rakovina. Rakovina spoločnosti kedy sa profit stal dôležitejší ako človek.
Preto je krikľúň Matovič dôležitý.
Pre mne to vadi | 09-04-2018 15:50:15
Presne tak to je,ale každý jeden,čo len aký rozumný článok,je okamžite hrubo napadnuty,najlepšie je nechať ich medzi sebou,vôbec nereagovať.
smer fasisticka mafia | 09-04-2018 13:25:54
Matovicov v parlamente by malo byt 30, Hlinov ale 10-20, už ma nebavia akože \"slušni politici\".... ktorych si nakoniec aj tak smer mafia uprace kam potrebuje...a \"slušni politici\"nakoniec zalezu...Igor Matovic robí velmi zaslužnú pracu.
gulak | 09-04-2018 13:02:34
A,čo užitočne pre ludí urobil Smer..
mne to vadí | 09-04-2018 10:56:36
ak zlodej tvrdí, že ten druhý je ešte väčší zlodej vadí mi to pretože jeho vinu to nezmenší, ak niekto zneužíva smrť nevinného novinára len na to aby sa zviditeľnil vadí mi to.Ak niekto chodí do parlamentu ako do holubníka vadí mi to. Ak niekto z parlamentu urobí divadelné javisko vadí mi to. Pretože takýmto ľudom ide len o to aby sa zviditeľnili keby im išlo o blaho národa snažili by sa predkladať v parlamente zákony ktoré by boli prospešné celému národu, no on neustále a pri každej príležitosti len žaluje ako rozmaznané decko ktorému zobrali obľúbenú hračku. Vadí mi, že okrem žalovania a neustáleho predvádzania sa pred kamerami ešte nič užitočné pre Slovensko nespravil. Takýto politici mi naozaj vadia a nemajú v politike čo robiť. Keď žalujú nech, ale nech žalujú vonku ale v parlamente by mali navrhovať zákony a nie sa správať ako rozmaznané decká
Mne nevadí | 08-04-2018 19:39:07
Naopak, fandím mu ešte viac ako predtým. Poukazuje o.i. aj na podozrenia z rozkrádačiek. A komu to vadí? Odpovedzte si sami.
ani Matovič nie je svätý | 08-04-2018 10:39:17
Matovič by nekomu nevadil, keby aj on priznal svoje vine obviňuje každého okrem seba tiež nemá čistý štít a pritom na plnú hubu kričí chyťte zlodeja a pritom jeho manželka vo veľkom skupuje penzióny odkiaľ berie na ne milióny eur a Matovič prečo otvorene neprizná ako on nadobudol svoje milióny, určite to legálnou cestou nezbohatol, iba ten kto je bez viny má právo obviňovať iného...Lenže ako vidieť jeho motto je \"Zlodej kričí chyťte zlodeja!\"
matovič | 07-04-2018 21:30:44
vám najviac vadí, že? Za to, že má jasný a stručný slovník, ktorému rozumie aj nevzdelaný človek - slovník podobný Ficovmu, lenže s opačným obsahom - a preto je nebezpečný. Ten Vám najviac leží v žalúdku, že ?
gulak | 07-04-2018 14:55:34
Píšem to všeobecne,snad si nemyslíte,že tie prezentovane rozkradania financií,predražene verejne obstaravania..su vymyslom..ved aj vladna koalícia,priznava že prerozdelovanie eurofondov je netransparetne,treba to prepracovať..
Pre gulak | 07-04-2018 13:48:28
Myslite tým Matovica?Lebo ostatné,čo ste písali,môže a nemusí byť pravda.
gulak | 07-04-2018 10:21:36
Ludia protestuju proti korupcii,rozkradaniu nielen eurofondov,ale aj proti rozkradaniu štatneho rozpočtu,čo je natom zle..obhajovať zlodejstva politikov,može len zlodej..
konstatovanie | 06-04-2018 20:55:28
ked uz ide o to, neexistuje strana s vacsou koncentraciou teplosov vo funkciach akou je smer / potvrdzuje to aj byvaly smerak martvon (ten vola Peleho ruzovy panter :-D)
lgtb | 06-04-2018 20:17:57
Presne oto im ide vsetkym.Za Slusne Slovensko povazuje niekto to ze chlap strka penis druhemu chlapovy do zadku?Ze sfetovany nejde pred kameru lebo by nevedel co ma povedat?Brutalna vrazda novinara?zamienka!!! Ide aj islo len o spinavu hru ludi ktory sa necitia a nestitia nicoho.Ako mozu posluhovaci HOMOSEXUALNYCH vodcov Eu rozhodovat o pravach rodiny a tradicnej vychove ked sami ziadnu nemaju!!!Macron Merkelova atd atd vsetko zvrateni ludia ktory cez peniaze manipuluju mladez.Sulik nasluboval mladezi legalizaciu drogy tak dostal mandat teraz sa pokusal o dalsi krok a to aby aj tvrde drogy boli v malom mnozstve legalne a kde si tie drogy ten mlady kupi? v lekarni ??? Cize jednym vrzom schvaluje predaj tychto jedov potom sa mladez nafetuje uzavre do seba a nevnima okolie a to je voda na mlyn tychto buzikov urobit tu anarchiu.Potom mu chybaju v nedelu teple rozky buzne nech si necha ten kamosov aj v nedelu v zadku a bude mat teply aj on
konstatovanie | 06-04-2018 20:12:38
Neviem, odkila cerpas info, ja sa pravidelne zucastnujem protestov, a spominane typy ludi tam nevidim. Ci riadis sa povestnym: Podla seba sudim teba?
Vadi ti teply Stanke? A teply Pele je v pohode?
Mne okrem nenormalneho mnozstva smerackych zlodejin vadi, ze ficino si za nase peniaze vydrziaval konkubinu - neviem, ci sa este najde podobny pripad drzosti v sucasnom svete!
zaujimave | 06-04-2018 18:45:34
https://www.mojevideo.sk/video/2cc29/vsetky_cesty_vedu_do_nitry_(tibor_gaspar).html
Občan | 06-04-2018 17:22:04
Vrahovia, podvodníci, tyrani, alkoholici, mafiáni to je ta väčšia vzorka čo chodí na tie demonštrácie. Dúfajú že keď sa SAS dostane k moci tak liberáli budú legitimizovať všetky tie zvrátenosti. Stačí pozrieť kto tam najviac na pódium vykrikuje - teplovzdušný Stanke, taktiež Straka so svojím priateľom ktorý má cca 40 rokov. Prečo asi sa už od nich dištancuje KDH ?...
gulak | 06-04-2018 14:57:05
Za to,že sa tu cigoši roztahuju možu vladni politici..obyčajní ľudia nemaju žiadne paky na to,aby to zmenili..
slušný občiana | 06-04-2018 12:35:17
no slušný občania ktorí tak rada chodíte protestovať neustále do ulíc, chcela by som sa vás opýtať, prečo neprotestujete aj proti asociálom ktorí neustále ohrozujú nevinných ľudí v ich blízkosti. Ak chcete aby tu naozaj bolo slušné Slovensko tak by vám malo záležať, aby sa riešil aj tento problém ale to vás asi nezaujíma. Vôbec vás neirituje, že na veľkonočný pondelok na tento najväčší kresťanský sviatok niekoľko asocialov - rómov napadlo vo vlaku smerujúcom na Rimavská píla napadlo sprievodkyňu len zato že ich vyzvala aby si zakúpili cestovné lístky surovo dobili aj rušňovodiča a čo tak odsúdiť skupinu cigáňov ktorý sa zdržovali pri ceste a nestarali sa o svoje deti ale keď jedno z nich vbehlo pod auto vytiahli 70 ročného dôchodcu a surovo ho dobili takže utrpel krvácanie do mozgu, čo chcete robiť s cigáňmi ktoré nedajú svojim deťom ani tú najzákladnejšiu výchovu a vďaka ich nevšímavosti sa dejú takéto príhody. Kedy začnete protestovať aj proti týmto asociálom ktorí nás tu ohrozujú?
gulak | 05-04-2018 19:40:18
To boli kreatury,co maju centralu na sumracnej..
Slušný občanko | 05-04-2018 18:54:00
Pokial sme druhou najskorumpovanejšiu krajinou v EU tak je logické že na proteste su tiez ludia ktorí korumpovali alebo boli korumpovaní. Ako povedal Kollar na tlačovke: Na tie protesty chodia rodiny mafianov. A podla dnešných videí bolo na prosteste viac ožratých detí ako triezvych....

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign