Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Za diskreditáciou Borisa Kollára majú byť oligarchovia

Miloš MajkoDátum09. 03. 2016 22:27:36TémaAktuálne témy
200

Bratislava |  Dnes pred novinármi vystúpil Boris Kollár s vyhlásením "chcú zo mňa urobiť teroristu a rozvrátiť náš poslanecký klub". Na základe medializovaných informácií, ktoré by mali dokazovať, že v roku 1990 mal byť zapojený do obchodovania s heroínom. Boris Kollár tvrdí, že je to práca oligarchov profitujúcich počas vlády Smeru - SD, ktorí nechcú, aby vznikla pravicová vláda. Medializované informácie týkajúce sa svojej minulosti Kollár označil za úplné klamstvo. Zároveň tvrdil, že jeho diskreditácia má pokračovať až do 4. apríla, t.j. do zasadania NRSR. Boris Kollár zároveň novinárom oznámil, že má informácie, podľa ktorých hrozí kupovanie poslancov - ponuka má byť až vo výške 2 mil. Eur za každého.

Viac informácií môžete získať z tlačovej besedy, ktorú prinášame bez akýchkoľvek úprav.


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

Zobraziť všetky fotografie
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko

Skryť všetky fotografie

Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
anonym | 10-03-2016 19:30:58
Boris vzdy tuzil mat vela deti. Na tom predsa nic nie je. On nemoze za to, ze sa nenasla jedna jedina zena, ktora by mu tu tuzbu splnila. 😀
správne gulag | 10-03-2016 17:58:13
kto by sa chcel pustiť plného hrantu
seredan | 10-03-2016 16:49:01
Galko dnes navrhol aby nova vlada schvalila novy zakon o odpocuvani. Do kazdeho bytu na svk by zo zakona boli instalovane odpocuvacie zariadenia. Hlavny prezident policajneho zboru bude Pito Ondrejcak a generalny prokurator bude Kocner. Podla Lipsica je to idealna zostava v boji proti organizovanej kriminalnej skupine.
Kollarova 5ta milenka bude zastavat post ministertva spravodlivosti ktory si poctivo odjeb4.a
Matovic bude mat na starosti styk s verejnostou na ktory uz pol roka trenuje ako sa spravat. Dokonca si dal aj vyrobit nove tricka a kratase s podtlacou ktore bude nosit v parlamente.
No a Sulik pokial nebude musiet dokazovat novinarom ze neberie kokain alebo ze on nepovalil vladu Radicovej tak ho budeme moct aj uvidiet ako po parlamente bude pobehovat s kralovskou korunou ktoru si sam sebe uz vyrobil na znak korunovacie za premiera
gulak | 10-03-2016 16:04:02
Veru..vladne tu Cosa Nostra..založená hlavatým veľkým Muftim a hranol ide jeho smerom..
Peter | 10-03-2016 15:49:30
Sranda je v tom,že môžu mať pripraveného aj samotného pána boha,ak si niekto myslí,že ten kto teraz ovláda zdravotníctvo alebo iné odvetvie bude nahradený roztraseným Procházkom alebo niekým iným tak sa kurevsky mýli a všetci ostatný s ním.Také zmluvy porobené ako majú oni títo srandisti ani nevideli.Tak že klídek a pripravme sa na tradičnú výhovorku o nevypovedateľných zmluvách.
Sulino Kollar = Kocnerovci, Pitovci | 10-03-2016 13:10:50
Oligarchovia maju uz pripraveneho Prochazku aby prebral zdravotnictvo.
Uz teraz slovensko straca peniaze a to len vdaka moznosti sirokej pravici.
peet | 10-03-2016 12:49:43
Este si zabudol fico zlodejsky pudlik oligarchov
Realita | 10-03-2016 12:43:51
Nova vlada: Premier Sulik lava ruka Kocnera a Kollar prava ruka Pitovcov. A na stole tancujuci matovic v tricku
Seredan | 10-03-2016 12:37:48
Fico za tie zlodejiny by bol v base v kazdom state eu .Kolar na slobode v kazdom state eu,kto je potom zlocinec...
Pisarovic | 10-03-2016 12:27:37
a co ked sa stretaval z mafianmi? pane boze novinary riesia kraviny
anonym | 10-03-2016 12:06:30
nikto nie je cisti a boris hlavne ti. hras sa na svateho.
Boris nedaj sa | 10-03-2016 10:43:18
Kollar si vzdy odkladal 5 korun tyzdenne co dostal ako chlapec. A ked uz ich mal dost tak si kupil v 19 rokoch Donovaly.
A to ze ma 9 deti s kazdou inou je normalne a krestanske. Kazdy slusny chlap rodinne zalozeny by mal mat minimalne 10 zien ktore oplodni. Pokial nie tak nieje spravny krestan a hodnotovy clovek.
A to ze niekto tu vytajuhe Heroin a dokazy ze pasoval je tiez normalne. HEroin ako taky nieje nebezpecny pokial to ma clovek pod kontrolou. Ludia co nevedia drogovat by sa to mali najskor naucit na skolach.
začala poľovačka na Kolára | 10-03-2016 10:19:36
http://www.topky.sk/cl/1000863/1533555/Kollarova-povest-je-v-troskach--dobehli-ho-mafianske-styky--FOTO-dovolenky-s-bossom-podsvetia-
brano | 10-03-2016 09:21:08
Pán Majko, áno, potom som to korigoval. Prvý koment som písal s horúcou hlavou.
Podľa mňa by sa mal brániť a dokázať svoju nevinu cez súdy ako to robili ľudia čo sa ocitli neoprávnene na zoznamoch ŠTB.
A na tú korupciu jeho poslancov by mala zareagovať polícia, tak ako pred šiestimi rokmi keď s takýmto tvrdením prišiel Matovič.
Koho myslíte protistranu? Lebo to, že dokument bol vytvorený v 1990tom nikto neodškriepil.

Teraz trochu konšpirácie :-)
V tomto období hovoriť o \"lebo Fico\" je smiešne.Komunisti? Dubček? Havel? Sám Kollár povedal, že od nich(Smer) nedostal žiadnu podpásovku. Naopak obvinil Matoviča(platené články Pluska). Ale to bolo pred voľbami. Nechcem sa nikoho zastávať. Ktorá strana tu bola od r 1989 v parlamente a ich kandidát niekoľkokrát minister vnútra(prístup k takýmto informáciám). Komu vadil Kollár s jeho typom \"tradičnej rodiny\". Kto by mal najväčšiu radosť s predčasných volieb, lebo teraz mali len 4,96? Kto chce sabotovať dohodu strán o koalícii aby tie predčasné voľby boli?
pre peet | 10-03-2016 09:05:36
a nielen Kovošrot,viac by ma zaujímala kauza vratky DPH kde figurujú aj so \"Strapatým\":


Zločinecká skupina na čele s právnikom Milanom Chovancom oberala štát na daniach takmer päť rokov. Hoci ju polícia odhalila v roku 2012, prípad stále neuzavrela. Kauzu vyšetruje medzinárodný tím preto, že trestné činy sa okrem Slovenska týkali aj susedných krajín. Aj preto zistenia nie je možné len tak ľahko zamiesť pod koberec. Posledné výsluchy v informácii o spise, ktorú má TREND v redakcii, nemôže však garantovať, že sú stopercentne pravdivé, sú pomerne čerstvé – len z jari minulého roka.

M. Chovanec v nich podrobne vypovedal, ako fungoval karusel a kto mal na starosti zahraničné firmy používané v reťazcoch slúžiace na reexport tovaru a získanie DPH. „Obchody, ktoré som opísal, nikdy nemali reálny komerčný základ a ich primárny zmysel bol od počiatku získať financie od štátu prostredníctvom neoprávneného výberu DPH na Slovensku, v Česku a Maďarsku,“ uviedol hlavný aktér podvodov.

Súčasťou informácie o vyšetrovacom spise sú aj prepisy telefonátov M. Chovanca a jeho kumpánov, ktorých obsah vysvetľuje vyšetrovateľovi. Vo viacerých sa spomínajú mená Stano, Robo či prezývka „strapatý“. Pričom obvinený pred políciou tvrdí, že prvý z nich je Stanislav Kubánek – regionálny šéf Smeru z Prešova, druhý minister vnútra Robert Kaliňák a pod „strapatým“ mali telefonujúci na mysli vtedajšieho šéfa rezortu financií Jána Počiatka. Podľa výpovedí M. Chovanca sa mali ľudia zo Smeru podieľať na krytí podvodov, vybavovať veci na daňových úradoch či polícii, pričom M. Chovanec hovorí aj o províziách v prospech strany.


M. Chovanec mal na kontakt so Smerom využívať spojku, istého Vladimíra Paľondera, ktorý bol formálne zamestnancom jednej z firiem patriacich do pochybnej siete. Viackrát spolu telefonicky riešili problémy, ktoré robili daniari jeho firmám, predovšetkým TTC a Renoiru. Ťažkosti im mal robiť najmä bývalý námestník Daňového riaditeľstva SR Ján Dobrovič.

Chovancova spojka mala podľa neho cez regionálneho šéfa Smeru Stanislava Kubánka zabezpečiť, že im J. Dobrovič dá pokoj. Na jednom výsluchu M. Chovanec hovorí, že smerácky regionálny šéf mal „nezmyselné útoky voči TTC prekonzultovať so strapatým“.

V ďalšom z telefonických rozhovorov sa konštatuje, že „Robo“ dal prísľub a budú vyplatené peniaze, teda vratka DPH, ktorú zadržal daňový úrad. M. Chovanec o tom konkrétne vypovedá: „Paľonder spomína Roba, myslí tým Roberta Kaliňáka, pričom spolu telefonicky prejednávajú aktivity Dobroviča a nadmerný odpočet DPH, ktorý zadržiaval Renoiru. Kaliňák sa vyjadril, že do konca týždňa má Renoir peniaze na účte, že je to vybavená vec.“ M. Chovanec na inom mieste zase vraví „nech to riešia so strapatým formou príkazu Šulajovi“.

Telefonáty sú z obdobia prvej vlády Smeru. V tom čase bol Igor Šulaj generálnym riaditeľom daňového riaditeľstva a Ján Počiatek ministrom financií. „Robo“, teda podľa výpovedí Robert Kaliňák, bol ministrom vnútra a podpredsedom Smeru. Je nepísaným pravidlom, že šéfov daňových úradov dosadzujú vládne strany a menia sa po každej zmene vlády.

Na výsluchu ďalej M. Chovanec vypovedal, že po intervencii zo Smeru – konkrétne spomína S. Kubánka a R. Kaliňáka – vybavili daniari v jeho prospech protokol o medzinárodnom dožiadaní na Renoir a uvoľnili peniaze. Vyšetrovateľ sa ho ďalej pýta na výber z bankomatu, podľa obvineného malo ísť „o osem percent z vyplateného nadmerného odpočtu na Renoir pre Kubánka“.

Z výpovedí M. Chovanca sa javí, že už v tom čase boli v Smere napäté vzťahy medzi paškovcami a kaliňákovcami. Napríklad opisuje, ako cez políciu chceli dosadiť svojho človeka na hranice s Ukrajinou, aby kryl pašovanie tovaru. Postarať sa o to podľa neho mal aj štátny tajomník ministerstva vnútra Jozef Buček. Ako odmenu za to mali podľa M. Chovanca platiť stotisíc eur mesačne do straníckej kasy Smeru. Tvrdí, že zablokovať zmeny mal Pavol Paška, lebo ho pri dohadovaní obišli.

Tvrdenia podozrivého, ktorý má na krku obvinenia zo závažných trestných činov, môžu vyvolávať oprávnené pochybnosti, či ide o dôveryhodný zdroj. Viaceré z jeho výpovedí však korešpondujú s telefonickou a SMS komunikáciou, ktorú polícia pri odpočúvaní jeho mobilného čísla v čase prvej vlády R. Fica zaznamenala.

M. Chovanec v nich so svojím kumpánom na adresu Smeru aj žartuje. Napríklad hovorí o stretnutí s vedením strany v Bratislave, kde náhodne videli kamión Chovancovej firmy TTC a „robili si srandu, že návesy majú červenú farbu pre priazeň Smeru“. Inokedy sa svojej údajnej „spojky“ so Smerom pýta, či nepodpichol Kaliňáka, že bol v jeho bratislavskej reštaurácii Steam and Coffee a že tam podáva polievky ako do šálky od kávy.
http://www.etrend.sk/trend-archiv/rok-2016/cislo-4/spicky-smeru-sa-ocitli-v-kauze-dph.html
peet | 10-03-2016 08:52:02
Preco Kalinak nevysvetli svoju minulost v kauzach napr. Kovosrot obrovsky podvod ale kupene media smerom budu riesit nezmysli.
Realita | 10-03-2016 08:36:53
Kollar pekne dostava na prdel po tomto od svojich volicov :D to bude pekna drogovo zlepencova vlada. Sulik ma uz isteho svojho dodavatela.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-03-2016 08:36:19
brano | 10-03-2016 00:38:20 | - ale Vy sa mylite, ja nie som na jeho strane! Ak je vinny, nech zhnije v base. Za drogy urcite a to uplne kazdy.

Vyjadril som sa len k verejnemu tvrdeniu o niehoho vine od pocitaca a bez poznania akychkolvek faktov.
Obdobne by som sa vyjadril ku komukolvek - pre ilustraciu - podla mna Matovic vazne prestrelil s obvinenim R.Fica ohladom penazi na uctoch v danovych rajoch. Netvrdim, ze ich nema, no nemyslim si, ze je spravne a korektne takto zavazne obvinenie prezentovat ako fakty. Na druhej strane, potvrdenie predlozene protistanou za tak kratky cas tiez o niecom svedci...

Vsetko su ale dohady. A tie mozu vazne poskodit cest cloveka.

Na druhej strane, Kollar uz nieje len celebritou ukazujucou sa v smotanke s umeloprsymi fesandami, takze vysvetlit obcanom svoju minulost aj cez media je povinny.
re:gulak | 10-03-2016 08:12:17
dobre pišeš
gulak | 10-03-2016 08:05:18
Je zaujímavé,že smerácke uderky sa tu hned vyrojili..a čo jasné dokazy o predražovaní nákupov v zdravotníctve,v školstve a hyenách,čo predávali onkologické lieky do zahraničia a možno kvôli tomu veľa ľudí na Slovensku zomrelo..to skoro 30 percent voličom smeru asi nevadí...
sefl | 10-03-2016 07:49:31
REALITA - ++videli ste ho pri tom,kupoval ste od neho,alebo ste s ním bol v partii,ked tak otvorene a verejne tvrdíte tak vážne veci? ++ Je to pár dní ked ste písal o zlodejnách str.Smer.A zrazu čítam svoje slová od pána Majka./videli ste ho pri tom,kupovali ste od neho atd./CHudáčik BORISKO ,oni ho nútili robit niečo čo nechcel.Už som kolikrát napísal že v budúcnosti vás minulost dobehne.Teraz Vám vyhovuje takto zasa oblbnút pár ludí.++ Len pri verejnom vyjadrování sa o nikoho kriminálnej minulosti to nieje o tom,či niekto pochybuje,ale či vie dokázat.... ++ Sú to vaše slova.Meter pre nezávislého pracovníka médií by mal být rovnako dlhý pre každého či je to KOLAR,FICO,KOTLEBA lebo niekto iný.Ta Vaša nezávislost sa mení na zaujatost. Zle robíte své povolanie - možno Vám pôjde lepšie predávat kondomy.Nemusíte ako Kiska mezi ludmi robit rozdiely.
anonym | 10-03-2016 06:18:27
Listiny dokaz(falosny)si strc do svojej smerackej papule.... na to je sud...su dokazy ze smer kradne preco nie je fico v base.
brano | 10-03-2016 05:55:12
Ocikať plot a 6 kg kokaínu je trochu rozdiel. Takisto medzi nami a poslancom NR. Je tu listinný dôkaz. Dá sa pri tomu brániť. Tak ako to dokázali mnohí umelci a iný, komu bolo ublížené takýmto spôsobom. Ako píšete tlačovkou to len pokazil
Registrovaný tomas vojtech tomas vojtech | 10-03-2016 05:18:03
teda pozrel som si to video 2x aby som sa ubezpečil či sa nemýlim... teraz som si prečítal vase komenty. je zaujímavé ako ľudia čo človeka nepoznajú sú schopný si urobiť obraz len z informácií médií (bojím sa použiť slovo pseudomedií)Každý z nás raz susedovi ocikal dvere,vyliezol na cudziu jabloň a chrúmal,vychutnával si jahody a ani nevedel komu patrí ten záhon...! Toto ovšem je dokázatelné len z naších spomienok! Teda to len preto že ma zarazil ten prístup k celej téme.... Čo som chcel od začiatku povedať že som prekvapený! a to nie príjemne! Ak niekto čo che našu dôveru organizuje tlačovku a je schopný len polopatisticky až demagogicky opakovať jednu frázu (čo sme sľúbili voličom dordžíme)tvrdiť stale dookola že mu iný plánujú ublížiť a stale bez dôkazu,tak ja začínam mať pocit že tých 176 litrov voličov brali tie jeho slová na nete... pripravené témy na ktoré odpovedá tupo pán a rýchlo múdry ´sluha´ úž toto ma zarazilo! ale že na otázky novinárov už žiadna mudra odpoveď? gratulujem voličom! teda možno sa mýlim! pre mňa politik musí vedieť viac ako ja.. musí ma svojim preslovom prekvapiť! Súlík je múdrý a kľudne zmetie EU! Matovič si nedáva servítku pred ústa lebo vie že má pravdu a ide si za ňou... ovšem v tomto videu som videl človeka...teda možno má (jeho ľudia)plány....
peet | 10-03-2016 02:37:49
Takých dokumentov komunisti a zlodeji zo smeru vyrobia kolko len chceš, nakradnutých peňazi majú na to dosť.
brano | 10-03-2016 00:51:40
Môj prvý komentár bol trochu nešťastný! Je tu dokument a tom, že sa toto stalo. Čo ešte chcete videozáznam, notársky overené priznanie? Čo má Kollár? Svoje tvrdenie? Tak ďakujem pekne, ved mení názor ako fúkne FB.
Realita | 10-03-2016 00:48:26
inak je ironia: Kollarov kandidat Organizátor protestov gorila verejne sa zastava Kollara ktory je obvineny z drogovej trestnej cinnosti. Peter Pčolinský jasne dokazuje ze jemu v podstate ani tak kriminalita neprekaza ako to kto mu zaplati aby robil to co ma.
A tak isto je to aj s velkym bojovnikom Lipsicom. Za funkciu vo vlade by siel aj z Hannibalom Lectrom. A Galko ten by siel aj za granulu pre psa.
brano | 10-03-2016 00:47:56
A ked sme už pri Bohoušovi, tak Chýlková mu ju mohla ukázať ako dôkaz, ale Polívka by mal asi sakra veľký problém s dokazovaním svojho argumentu!
:-)
brano | 10-03-2016 00:38:20
Pán Majko prečo by niekto nútil niekoho v 1990tom si niečo vymýšlať na bezvýznamného poskoka? Povedzte jeden dôvod? Povedzte dôvod prečo jemu veríte a Žitnému(potvrdil pravosť dokumentu)nie. Lebo je na vašej strane barikády? Opäť ste úžasne objektívny.
A kde sú dôkazy o tých 2 miliónoch? On nebol disident, alebo konkurenčný politik.

Tak to tu ani Cyril a Metod nebol. Videl ich niekto? Dokáže to teraz niekto? Ved sa zachovali len písomné doklady.
oligarcha k oligachom: | 10-03-2016 00:17:35
Korupcie škandály kam sme sa to dostali
drogy zbrane mafie kto je sviňa prežije
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 09-03-2016 23:59:49
pre: M.M | 09-03-2016 23:53:28 | - predpokladam, ze ste videli kultovy film Kurva hosi... Ani Bohous nepochyboval o doktorovej zene ;-)

Len pri verejnom vyjadrovani sa o niekoho kriminalnej minulosti to nie je o tom, ci niekto pochybuje, ale ci vie dokazat...
pre: M.M | 09-03-2016 23:53:28
Nie v 90 rokoch som veru nemal prehlad kto v BA robi poskokov. Ale uz dlho koluju reci ze Kollar zarabal hlavne na pasovani pre bratislavske podsvatie. To ze bol monitorovany v 90 rokoch sa dalo predpokladat ved bol usvedceny aj terat ze pozna osobne ludi s podsvatia a ze s nimi aj obchodoval.

A taketo otazky mi nemusite ani klast ci som ho videl !
Tak isto som nevidel ako ludia z Gorili uzatvaraju svoj biznis v udajnom byte...A nikto nepochybuje ze sa to stalo.
elos | 09-03-2016 23:07:32
Bez vetra sa ani list na strome nepohne, tak Borisko len ďalej zatlkaj
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 09-03-2016 22:36:00
Realita | 09-03-2016 22:32:07 | - videl ste ho pri tom, kupoval ste od neho, alebo ste s nim bol v partii, ked tak otvorene a verejne tvrdite tak vazne veci?
Realita | 09-03-2016 22:32:07
Oligarchovia ho asi nutili v tej dobe pasovat heroin. Kolko ludi muselo zomriet a kolko rodin znicil Kollar aby on sa mal lepsie

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign