Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Vyzývame primátora Tomčányiho, aby nepodpísal uznesenie poslancov MsZ

Dnešné hlasovanie poslancov na rokovaní MsZ prekvapilo a zaskočilo mnohých občanov. Svedčí o tom diskusia pod článkom z rokovania zastupiteľstva. Niekoľko výziev od občanov a jedna nám pred necelou polhodinou dorazila aj do redakčnej pošty.
Primátor mesta Martin Tomčányi skutočne má možnosť zabrániť účinnosti prijatého uznesenia tým, že ho nepodpíše. Uvažujúc o veci s odvolaním sa na niekoľko verejných vyjadrení Tomčányiho na začiatku Verejného zhromaždenia obyvateľov obce konaného 5. februára 2018 v priestorok kina Nova, určite obyvatelia mesta pred ktorými sa takto prezentoval iste budú považovať nepodpísanie zápisnice primátorom za jeho pochopiteľný krok.
Alebo snáď primátor uznesenie č. 23 podpíše, stotožní sa teda s jeho obsahom a jeho vyjadrenia z verejného stretnutia zostanú iba smiešnou propagandou a naháňaním si hlasov necelý rok pred voľbami?
 
Text e-mailu bez akýchkoľvek zmien:
 
"Vážený pán Majko
 
Po tom, čo sa dnes stalo na zastupiteľstve som dosť znechutený, že vôľa občanov nebola rešpektovaná poslancami. Na čo bolo to verejné zhromaždenie, kde sa zúčastnilo okolo 500 ľudí, ktorí sa jednohlasne vyjadrili?
Preto by som vás chcel poprosiť, aby ste vytvoril podpisový hárok s nižšie spísaným textom a aby ste ho zverejnil na vašich stránkach. Nech si ho občanie stiahnu a dajú ho podpísať vo svojom okolí.

Potom nech vám ho odovzdaju a vy ho môžete odovzdať priamo primátorovi, alebo niektorému poslancovi, nech ho on odovzdá do rúk primátora.
My, obyvatelia Serede rozhodne protestujeme proti rozhodnutiu poslancov Mestského zastupiteľstva, ktorí nerešpektovali jednoznačne vyjadrenú vôľu nás občanov mesta, ktorú sme prejavili na zhromaždení obyvateľov obce. Hlasovaním, ktoré povedie k výstavbe ubytovní poslanci ignorujú našu vôľu a preto žiadame primátora mesta Ing Tomčányiho, aby predmetné uznesenie nepodpísal a tak zvrátil rozhodnutie poslancov."

- - -

Podpisový hárok nájdete v prílohe. Žiadame autora e-mailu aby do diskusie napísal návod ako majú občania s podpisovými hárkami naložiť.


 

 

 


Priložené súbory k článku:



Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Pre Pani Matuškovu | 20-02-2018 15:57:12
Pani bývala poslankyňa...ja len tolko prosim Vás teraz čo tu hráte na ludí? ako ste spravili chybu.. ako to..ako to tam nemusite..ake praktiky sa tam dejú...Vy ste ta čo to podpisala a ste za svoj podpis a suhlas zodpovedna..tak tu nehrajte divadlo..zhabali ste peniaze...a teraz Vám je luto obcanov..Iba jedno ste Vy dobre prefikana líška,..a s tyma tam...
Pre Matuskovu | 20-02-2018 13:39:53
Forgac ma 26 zamestnancov, spolahlivych, ako ich nazval vo svojej prezentacii, je to vidno na videu zo zhromazdenia a ako sam prezentoval, zvysok chce vyuzit komercne. Teda prenajat na ubytovanie kohokolvek. Je to jeho prezentacia zo zhromazdenia.
Trhovisko | 19-02-2018 22:45:20
Škoda, že p. Matušková, ako členka kultúrnej komisie sa nepozrie, aký neporiadok je v skrinkách na trhovisku, ktoré prevádzkuje jej manžel. Keď tam nezvláda udržovať čistotu a poriadok , aj on nech odstúpi.... od zmluvy.........
Jako ja | 19-02-2018 21:39:13
Ocujte a mne sa to jako luby ze pany poslankyna aptikuvala nech je to jak sce. Ono totok sa uz volako ze sveta vytracylo abi nekto sam od seba isol het. Tusym sa to menuje polytycka polytura ci jak ja uz nevym lebo sem to uz davno neocul naposled tusym ten mynyster sam odysol ten co tak sylno tryskal do stola as sa celi majyr trasol. Ale ynse sem scel. Ked sy to tak zeberece celi svet ydze do hajzla ked us nigdo nema samokontrólu a any do teho kryveho zrkalla sa nesce na seba kuknut. Naa a jak my ktemu dondzeme abi sa tu kazdi svati robel a rostahuval jak kisnute cesto a za boha sa mau? Zato zamna 1* Dakujem.
pozrel | 19-02-2018 20:49:55
som si záznamy z posledných zastupiteľstiev, kde sa rokovalo o ubytovniach a mne to vychádza tak, že Tomčányi otočil až vtedy, keď zistil, že príliš veľa ludí je proti ubytovniam a to by ho ohrozilo vo voľbách
Pre anonym | 19-02-2018 19:40:49
Uz som ti pisal v inom clanku. Vylez z primatorovej ritky a pozri si kontroly ktore ignoruje kde lietaju 100000 eciek. Primator nebol vzdy proti ubytovniam, ale to ti tu trepat do hlavy nebudem.
Anonym | 19-02-2018 18:45:07
Pán majko vy k tejto téme zaujímate neutrálny názor ????
Kto je tu alibistický, kto tu spustil hystériu ? Primátor v Markíze, RTVS v JOJ sa vyjadril že nepdporí výstavbu ubytovní a ešte zo 14. decembra je video na seredských novinkách kde je vyjadrenie primátora nie - ubytovne ne - podpodporím a následne 16. 2. ne - podpísal .
Nestačí to ?
Každý súdny človek vidí ako to je ale sú takí čo vidia len čo chcú. Čo sa babe chcelo to sa jej prisnilo.
Obcan | 19-02-2018 18:44:38
Tak chudatku Matuskovej sa vyhrazali, urazali ju? Tak jej treba, aspon vie ze si nebude robiť z ludi rit. Tam nech si zbali kufre, aj s jej podarenym muzickom a mozu ist kade lahsie. A aj ostatnym co hlasovali za treba dat najavo ze si nebudu z ludi robit posmech a srat na nas nazor.
Pre presne tak | 19-02-2018 14:30:43
Akým smerom? Akým sa ona dala, keď hlasovala proti vôli občanov.
pre presne tak | 19-02-2018 13:34:13
ale asi na to ludia mali dovod takto reagovat na jej pracu ako poslanec ktory ma vyjadrovat a prezentovat poslanie teda volu ludu a preto si ho tam volia aby ich volu prezentoval a prenasal do zakonnosti a fungovania ich obce. Je hrozne ked na to poslanci zabudaju a po zvolení, zabudne vol ze najskor telatom bol.
presne tak | 19-02-2018 13:21:09
ozaj som cakal,kedy odstup pani poslankyne obratite presne opacnym smerom.ajhla,uz to tu mame.Vystupila preto,lebo ste sa verejneNiektori,vyhrozovali a urazali.
anonym | 19-02-2018 13:18:50
puncak kedy odstupi aj s posluhovacom cavojskym
Pre lod sa potapa | 19-02-2018 12:56:06
Ona odstupuje asi z inych dovodov ako pises. To, ze sa pozrela do zrkadla... Nemyslim si ze si uvedomila nejaku svoju chybu.
Lod sa potapa | 19-02-2018 12:32:49
Ale este musim povedat aj za B, ze ocenujem jej rozhodnutie ze sa dokazala pozriet sama do zrkadla a povedat si dost, dalej sa nebudem zucastnovat tohoto marazmu ktory sa deje na tejto lodi pod touto vlajkou.
Lod sa potapa | 19-02-2018 11:12:03
Podla mna je nacase ze odstupila Matuskova a mali by ju nasledovat dalsi. Inak pocas jej posobenia som nepostrehol ziadny rozumny navrh na prospech obyvatelstva. Ale zato podstivo dvíhala paprcku za kazdu dotaciu pre futbal v ktoreho vedeni je jej manzel. Vo svojom srdcervucom prehlaseni zabudla dodat ze prave kroky jej manzela teda kroky o ktorych musela vediet boli take ze ako startovne prvy v Niklovke zacali pravdepodobne nacierno ubytovavat v prenajatých priestoroch cudzincov,srbov a pod. Je zaujimave ze prave toto nespomenula vo svojej srdcervucej odstupnej spovedi. Myslim ze by ju mali nasledovat dalsi a ist prec do zabudnutia aj z komisii kde sa delia peniaze, lebo je zaujímave ze prave tam chce este zotrvat. Vidim ze strach jej nedovolil nechat otvorenu diskusiu aby videla reakcie obyvatelov jej pracovneho zrkadla ktore nastavila svojou pracou obyvatelom tohoto mesta aby videla realitu ich reakcie na jej pracu ako poslankyna.
Jozef | 19-02-2018 09:09:58
pozri si mestske noviny
zvedavý | 19-02-2018 08:56:08
Jozef, píš zrozumitelnejšie, ktorá poslankyňa, daj meno
Jozef | 19-02-2018 08:51:09
...vyzera to, ze prva poslankyna \"za\" to uz nezvlada.
Odstupuje?
pre dochodca | 19-02-2018 08:12:11
je to tak,ale presne to tu nema sancu.Veci posudzovat realisticky.
pre dôchodca | 19-02-2018 07:45:24
Pri svoje meno na kandidátku si daj aj a.k.a. dôchodca, aby sme vedeli, o koho sa jedná a komu odovzdať svoj hlas. Ak si skutočne dôchodca, tak budeš mať hoooodne času sa venovať samospráve. A za odžité roky má určite čo ponúknuť. Skúsenosti nad zlato.
Jako ja | 18-02-2018 21:01:01
Ocuj dochodca sak aj ti tu vipisujes tak mozes ycyt aj ti alebo aj ja ale ja mam len stiri ludove tak mna asyk nezeberu. Ale v jennom mas pradu zyjeme unas a vyme jak to tutok chodzy co sy budzeme vipravat penazki pokaza aj sedem statecnich prada leda bi sa to secko nejako poranno kontróluvalo. Dakujem.
dôchodca | 18-02-2018 19:02:53
Voľby do samosprávy sa blížia, dúfam, že všetci tí, čo tu tak múdro vypisujú a vedia ako všetko má byť, ako primátor a mesto má konať,už len treba ísť kandidovať.Hneď teraz sa teším z akého bohatého sortimentu múdrych, hlavne prezieravých, rozhľadených,statočných, neúplatných, inteligentných,géniov a vizionárov budúcnosti si budeme môcť vyberať.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-02-2018 18:37:25
Jako ja | 18-02-2018 16:55:47 | - dlhe roky tvrdim, ze zmena musi nastat zdola.

Takze tu dole sme uz pochopili, ze kopa skladov okolo mesta zahranicnych firiem sluzi kazdemu, len nie domacim ludom.

A teraz supo - tlacit smerom hore (to by ale musel byt primator a zastupitelstvo, ktorym ide fakt o ludi) na poslancov NR SR s poziadavkou PODPORY DROBNEHO PODNIKANIA, zivnostnikov, malych a RODINNYCH FIRIEM.

Davno tvrdim, ze 100 zamestnavatelov so zamestnancami po 10 ks je pre stat (nie tych, ktori dohaduju ksefty) ovela dolezitejsich, ako jeden s 1000 ks otrokov.

Jasne, politikom, uradnikom, ale ani skorumpovanym samospravam takyto scenar NEvyhovuje - zo stovky malych nekapne nic bokom, od velkeho zpravidla naraz a hodne.

Je tu ale dalsi dolezity fakt - ked skrachuje jeden 2, ci 5 mali, nic sa vlastne nestane, nik to ani len nezaregistruje. Ich miesto na trhu rychlo zaplni niekto iny.

Ked al zavre dvere a zahodi kluce jeden velky, od hladu zacne dochnut mnozstvo rodin.

Nechce to vela, len rozmyslat a konat!
Pre mne to vychadza tak | 18-02-2018 17:50:06
Keby to nechcel podpisat, povie to po hlasovani. Takticky to dobre zvladol.
Mne to vychádza tak že | 18-02-2018 17:31:22
Keby bol Tomčány naozaj proti ubytovniam, bol by okamžite po hlasovaní povedal, že to nepodpíše. Vtedy bol ticho. Až na druhý deň, potom, čo sa v meste strhla obrovská vlna kritiky, rýchlo vydal vyhlásenie, že to nepodpíše. Nepripadá vám to farizejské? Veď každý normálny človek by okamžite povedel, chlapci máte smolu, ja to nepodpíšem.
Jako ja | 18-02-2018 16:55:47
Velyce pekno ste to oba dva napysaly az my slza s oka vipalla. Ynac totok secy vedza ale jak steho vcul ven? Dakujem.
Obcan | 18-02-2018 16:04:50
občan mesta | 17-02-2018 17:01:22

Presne ako pisete-firmy doniesli kopec prac.prilezitosti... ale akosi ste zabudol napisat aj to ze nedoniesli kopec penazi za pracu.
Vsetci vedia ze sa tam pracuje za par stoviek,priemer celeho parku by som odhadoval na cca 700e.
Teraz si treba pozriet kolko stoji taky obycajny stary panelakovy byt.
Dajme tomu ze tam pracu vezme mlady par s malymi detmi.
Hypoteka na krku,dalsie a dalsie polozky a zrazu zistia ze makaju a aj tak im na dvere klope exekutor.
Mlady,vacsinou slobodny muzi ktory nemaju rodinu a vlastne len ,,uzivaju,,zivota maju ale v tom istom porovnani zhruba 2-3 krat viac ako doma,neplanuju sa tu usadit,teda kupovat byvanie,zalozit rodinu a este k tomu su tu tak celkom pololegalne,co je uplna voda na mlyn spolocnosti,ze takyto ludia budu drzat hubu a krok.
Naco potom stat dava danove ulavy,prazdniny,podpory,dotacie atd...na vytvaranie prac.miest,ked aj tak sa vytvaraju schvalne podmienky ze tie miesta proste slovak neobsadi ?
Scasti aj pre to ze je to biznis agentur,ktore maju napojenie na vyssie miesta a teda tych ,,spravnych,, ludi. A ti nemaju zaujem na tom aby sa mali domaci lepsie,tam ide cisto len o zisky za kazdu cenu.
Ked aj zaplatia agentury menej balkancom a pod.tak za nich musia odviest aj tak neake odvody a zaplatit ubytovanie,takze firmy to vyjde mozno este v konecnom dosledku drahsie.
Najjednoduchsie by bolo postavit tie parky na Balkane,ale tam pre neistotu nikdy nepojdu.
Vyhovuje im krajina narodu holubicieho,kde maju istotu ze nepride k prevratu,vojnam a pod. a aj ked mozu ist so mzdami kludne o stovky eur hore,nespravia to.
Naco potom lakat takych ,,investorov,, ?
Mala som rada toto mesto.... | 18-02-2018 16:00:45
Nebola som pre chorobu síce v kine Nova na stretnutí s poslancami, ale videla som projekt pre ľudí, ktorí sem majú príst pracovať a v akej peknej zóne by mali bývať. ...parkoviská, jazierko....
Tak milí spoluobčania. Prejdite hoci aj autom popred bývalý hotel Hutník. Je tam ako dominanta Serede postavený veľký železný hrdzavý kontajner a do neho hádžu z balkónov odpadky ludia, čo sú v hoteli ubytovaní. To je čo za kultúru, že im pristavíme kontajner nech môžu hádzat odpadky z okna? Lenže keby trafili...skutočne sa pozrite na to, akoto okolo kontajnera vyzerá. Samé odpadky. Chcete či nie, ale prvá svetelná križovatka pri Hutníku je prvým zrkadlom nášho mesta. Prichádzajú sem ludia či už na návštevy, alebo do firiem, alebo len tak prechádzajú mestom. No, hneď na začiatku si musia urobiť obraz o našom meste,keď zbadajú, že niekto postavil kontajner priamo pod okná, nech to nemajú ďaleko s vyhadzovaním odpadkov. V poslednej dobe sa hanbím za toto mesto, pretože sme neustále v TV novinách či krimi novinách. Žili tu moji predkovia a pomáhali pri budovaní Serede. Chvalabohu sa nedožili toho, čo je tu teraz. A to nielen to, ale ešte aj vlastná rodina zradí....Nemám čo viac dodať, len to, že sme v úcte a poriadku vychovávali naše deti, a keď vidia, čo je tu a čítajú čo sa tu deje, možno bude lepšie, keď odtiaľto odídu, lebo tu bude ešte horšie. A vy...chcela som napísať \\\"páni poslanci\\\", ale akosi s tým \\\"páni\\\" nie som stotožnená. Na jednej strane pámi, pretože si to myslíte. My sme vám našim hlasom vo voľbách nedali moc, to si pletiete, my sme vám dali dôveru. Vy ste ju porušili a preto si nezaslúžite volať vás páni poslanci. Správajte sa ako starí Seredčania, pretože veľa vás tu má v Seredi korene a robte tak, aby sa ten otec...dedo...pradedo aj keď je na pravde Božej, nemusel za vás hanbiť!
dobre si pozrite | 18-02-2018 11:18:16
mená,poslancov, ktorí ako hlasovali. Možno zistíte, že patria do jednej partie. Partie tých, ktorí spravidla hlasujú tak ako je požadované.
Taro | 18-02-2018 10:47:08
Hanba seredskym poslancom
s.i.n. | 17-02-2018 21:48:34
to: pre s.i.n. | 17-02-2018 20:10:32
nie, nebolo. Stalo sa tak na sklonku volebného obdobia predchádzajúceho primátora V. Vranoviča (2010?) To ale na veci očakávaného zlepšenia poskytovania zdravotnej starostlivosti nič nemení. Problém zlepšenia týchto služieb nie je len v rukách mesta Sereď.
emil | 17-02-2018 20:45:17
ti dvaja co sa zdrzali hlasovania naco su tam ked sa rozhoduje o vaznosti situacie.
pre s.i.n. | 17-02-2018 20:10:32
Kto predal polikliniku v Seredi, teda nie budovu ale zdravotné služby.Určite to nebolo za Tomčányho.
Obcan | 17-02-2018 20:02:08
Do 14 dní musí zvolať zastupiteľstvo.
Obcan | 17-02-2018 20:02:07
Do 14 dní musí zvolať zastupiteľstvo.
Video | 17-02-2018 19:59:00
Take propagandisticke.
uznesenie | 17-02-2018 19:22:17
primátor si stojí za svojim slovom a názorom vyjadreným obyvateľmi na verejnom zhromaždení uznesenie v piatok odmietol podpísať

https://www.youtube.com/watch?v=xWAp4hqltr0&lc=z22jwddomk2otn5pj04t1aokgpwbqv55lizxb0w4rjlurk0h00410
s.i.n. | 17-02-2018 17:32:11
efendi | 17-02-2018 11:53:16 ak sa trochu pohrabete v ÚPM Sď, tak vyhlianuté miesto pre výstavbu ubytovní tam nenájdete. Na \"dožitie\" je tam zopár typových dvojdomov, pôvodne slúžiacich pracovníkom na Novom Majeri (60 r. späť). Potom je tam niekoľko chátrajúcich stavieb, ktoré slúžili poľnohospodárskej produkcii. Pre rozširovanie či budovanie obytnej zóny úplne nevhodné. Aj preto táto zóna nie je určená pre obytnú zónu. Navyše celá táto zóna je obkolesená plochami, kde sa ešte (zatiaľ) pohybuje poľná zver. Ale tá sa podľa vyjadrení členov poľovníckeho združenia posúva smerom ďalej od neďalekej priemyselnej zóny. Okrem pôdy sa tu postupne stále viac devastuje ŽP.
Toho si bol asi vedomý aj pracovný team zhotoviteľa ÚPM a ponechal tieto priestory na dožitie bez ďalšieho rozširovania. S tým sa stotožnil aj príslušný odborný útvar mesta Sď. Ak si stojí za svojim a nepodľahne tlaku lobistických skupín, stavebné povolenie jednoducho nevydá!
A navyše je tu imperatív asi 500 obyvateľov mesta (viac by
sa ich do kina nevošlo), ktorí jednomyselne odmietli takéto riešenie aj v katastri Nový Majer.
Preto úplne pokrytecky vyznieva poznámka diskutujúceho poslanca D. Irsáka (2. časť, čas 17:42 na MsZ 15.2.2018 http://www.seredonline.sk/clanky/rokovanie-msz-s-dolezitym-programom-zacalo-na-uvod-primator-stiahol-jeden-z-bodov-rokovania/ )..\"ja som na tom zasadnutí nezdvihol ruku, lebo by ma tam asi zjedli..\" Samé o sebe dosť výpovedné o charaktere p. poslanca
Počas diskusie ani JEDEN z poslancov či predkladateľ žiadosti, sa nezamyslel nad tým čo navýšenie ubytovacích kapacít spôsobí s infraštruktúrou mesta. Čo je prvé, čo negatívne pocítia obyvatelia Serede. Je to verejný poriadok a služby v oblasti verejného zdravotníctva. Už teraz s ich úrovňou niet sa čím chváliť!
Celé Voderady | 17-02-2018 17:19:30
sa vyprázdnili. Tam je toľko miesta na ubytovanie, že Amazon bude v absolútnej pohode.
Efendi | 17-02-2018 17:12:37
Mali ste si za primátora zvoliť Mečiara. Určite, by sem žiadny investor neprišiel. Plačete na nesprávnom hrobe... Treba prinútiť vládu, aby tu mohli pracovať iba naši ľudia, alebo z EU. Investori by museli dvihnúť platy, čo by pomohlo našim ľuďom. Takže hor sa do BA!!!
Lolo | 17-02-2018 17:06:52
Vsetkeho vela skodi. Pri 220Ha sa dalo cakat ze pride investor s tisicami volnych miest. Toto je svata pravda.
občan mesta | 17-02-2018 17:01:22
Keby bola v Seredi 10% nezamestnanosť tak by ste všetci pindali,že prečo mesto,primátor a poslanci nič nerobia, prečo nie sú v Seredi investori a pracovné príležitosti. Teraz keď si každý môže z pracovných ponúk preberať, tak zasa je zle, načo sú nám tu firmy,ktoré priniesli do Serede kopec pracovných príležitostí, naši občania nemusia nikam cestovať, prácu majú doma.Samozrejme, že to má aj druhú stránku, kde ubytovať došlých pracovníkov. Keď sa budeme vzájomne chápať a počúvať určite sa nájde riešenie aj s ubytovaním.
súhlas | 17-02-2018 16:44:59
Pýtal sa niekto, či s výstavbou AMAZON-u súhlasia občania? Jednoducho si urobili čo chceli. Načo? Aby tu vytvorili takmer neriešiteľné problémy? Zničená pôda, ohrození občania.Mal ísť AMAZON do Srbska.
Efendi | 17-02-2018 16:29:07
Nezavádzam, práve naopak... Taká je realita! Ubytovni na majeri sa dá ťažko zabrániť. Tešte sa, že máte rozumné a predvídavé zastupiteľstvo. Spomeňte si na nedávnu minulosť... Sereď bola hnusná, špinavá provinčná diera. Nedá sa vyhovieť všetkým!!!
Pre efendi | 17-02-2018 15:56:59
Prosím nezavadzajte ; povedzte všetko nie len čo sa dobre počúva; poslanci schválili aj otvorenie UPM kvôli jednej ubytovni::::::, zbohom kľúčna časť Serede Nový Majer
Efendi | 17-02-2018 15:47:04
Nie som Sereďan...
Pre efendi | 17-02-2018 13:27:30
Tak chod kandidovat. Alebo kto?
efendi | 17-02-2018 11:53:16
Nie som zo Seredi, ale nedá mi aby som sa nevyjadril... Zároveň musím napísať, že som aj proti takejto veľkej koncentrácii cudzincov v malých mestách. Viem, čo to urobilo s mestami v Anglicku (Poliaci), Brusel...Londýn imigranti atď.Keď čítam komentáre k tejto téme mám rôzne pocity a myšlienky.Ak sa na tento problém pozriem cez pocity,súhlasím s nespokojnými občanmi. Ale ak sa na schválenie jednej ubytovne (na majeri) pozriem z inej strany, tak zastupiteľstvo až tak nemalo na výber. Na blokovanie zriaďovaní nových ubytovní v priemyselných zónach majú právo a aj mandát nespokojných občanov, lebo to podlieha schvaľovaniu zmeny územného plánu mesta, preto ich asi neschválili. Ale na schválenie ubytovne na majeri až taký veľký vplyv nemajú a to z toho dôvodu, že je to zóna, v ktorej už občania bývajú. Stačí ak majiteľ objektu urobí projekt prestavby priestorov, splní všetky zákonné náležitosti a keď je všetko v poriadku povolenie dostane, či je verejnosť za, alebo proti. Nemusel by povolenie dostať iba v prípade prestavby na priemyselný objekt v občianskej zástavbe.(napr. spalovňu odpadu) Samozrejme úrady a zastupiteľstvo môžu robiť obštrukcie, ale iba v medziach zákona. A toto je prípad ubytovne na majeri...,poslanci si asi uvedomili, že aj tak časom by to majiteľ objektu prekonal. Preto sa nečudujem, že to schválili.
obcan | 17-02-2018 10:45:33
Treba zvoliť nového primátora,lebo toto tu bude ďalšie štyri roky.
voľby | 17-02-2018 10:21:30
Už aspoň vieme koho vo voľbách nevoliť-zapredancov, farizejov.
Pre Kurbela | 17-02-2018 09:26:35
Ak to nepodpise, musi dat o tom znovu hlasovat. Tam bude treba 2/3 vacsina a nie 1/2 ako teraz. Tomcanyi nie je hlupak a alibisticky to nepodpise, lebo to bude zasa na poslancoch a potom si uz akoze nepomoze.
To určite | 17-02-2018 08:41:18
Poslanec Kurbel, niekedy trpíte až detskou naivitou. Ale i napriek tomu ste jeden z mála, ktorému podľa mňa ide aspoň trochu o Sereď a Sereďanov. Väčšina sa riadi starým známym : komu na kúsky -najviac mne.
Preto je veľmi dôležité neprepásť šancu v blížiacich sa komunálnych voľbách a konečne sa zbaviť tých čo s funkcií iba profitujú.

Pavol Kurbel | 16-02-2018 22:36:48
Myslím, že po tom čo tu bolo povedané si Tomčányi nedovolí podpísať to uznesenie.
pre poslanci | 16-02-2018 22:31:32
Veselickému nič nevyčítajte. On je v nezávidenia hodnej situácii. Nevie ako sa zachová jeho šéf Tomčányi a preto zahlasoval aj tak, aj tak. Aby nebolo zle ani tak, ani tak. Asi si povedal, hádam sa tým hlasovaním trafím do čierneho.
poslanci | 16-02-2018 22:00:49
Poslanci boli zvolení, aby hájili záujmy občanov za obvod pre ktorý boli zvolení.Občania snád dali dosť zrozumiteľne najavo, že výstavbu tu nechcú. Ale ako vidieť,nerešpektujú vôľu občanov a nechali sa zvoliť, aby hájili svoje osobné záujmy. Preto tam nemajú čo robiť podrazáci. P.Vydarená a p. Veselický nemajú svoj názor, alebo sa niečoho obávajú?
strach | 16-02-2018 21:52:52
Už sa nemusíme báť postihu EÚ za odmietnutie dodržanie kvóty na prijatie migrantov. Treba len im oznámiť, že my dobrovoľne prijmeme 4000 a ešte im postavíme aj byty. Budeme príkladom pre ostatných.
uvaha | 16-02-2018 20:46:21
Verit a obhajovat tvrdenie ze Forgac ano ubytovnu lebo ubytovna bude pre slovakov je zavadzajuce,scestne, chore a hlavne nekontrolovatelne . Forgacovi je asi jedno ze na majeri urobi ludom co tam uz davno ziju zo zivota peklo, hlavne ze sa on nabali a bude mat niekde v klude dobre. Treba si uvedomit ze tam uz dlho ziju nasi obyvatelia a taketo skurvene rozhodnutia im znicia zivot. O par mesiacov sa otvori pracovny trh ukrajincom a to uz to tu bude totalne v prdeli. A to ze
D.Irsak hlasoval za sa necudujte, neviem ale nieco som pocul ze uz teraz tam prenajima srbom nieco.
konanie pod lupou | 16-02-2018 20:19:34
na výstavbu ubytovní sa pozrime z tohto pohľadu :
jednému povolili výstavbu, ostatní čakajú dotiaľ len kým nezačne stavať. Potom požiadajú aj oni a mesto im to musí povoliť, nakoľko jenmu môžu a druhému nie ? nemôžu brániť v podnikaní, tento súd by mesto prehralo.
Primátor a jeho prisluhovači si neuvedomili, že ľudia nie sú hlúpy a prídu na ich špinavú taktiku.
Pokiaľ ide o hlasovanie tak, kecal-veselický, punčakár Koričanský, Dúbravec a ostatní na roveň im postavení, ľudia bez názoru ktorých si ľahko kúpiš stačí povedať, že im dáš na kávu.
Vážení občania musíme vytvoriť veľký tlak a zverejniť všetky svinstvá mestských konšelov, aby odišli do zabudnutia a nedať im ani kapku vody a nie to Váš hlas, lebo budú bohatnúť a kradnúť naďalej. Primátor keď kandidoval bol taký že by sa za ihlou preobliekol a teraz je vyžratý bugryš.
Príde nová garnitúra, dá urobiť audit a potom sa budú títo mecenáši triasť ako osiky.Budú odstavení od válova, tak že im potom nepomôže nič len emigrovať do Belize.
Emana | 16-02-2018 19:55:32
Som nepríjemne prekvapená postojom p. Veselického-že sa zdržal hlasovania, myslela som , že je to človek s pevnými zásadami.
Dušan Irsák - toho už vôbec nechápem, ako sa takíto ľudia stali vôbec poslancami, ktorí by mali v prvom rade chrániť práva občanov.
Poznám ich osobne , nemám problém im aj osobne vyjadriť svoj nesúhlas.
Ešte by ma zaujímal p.Koričanský či hlasoval úprimne, alebo si žehlil punčovú kauzu.
havran | 16-02-2018 18:20:40
Smrdí to korupciou,treba na to pamätať v nasledujúcich komunálnych voľbách !
Pavol Kurbel | 16-02-2018 17:39:50
Ak je pravdou že v Šoporňanskom bielom dome je len 100 lôžok, tak potom je to ešte horšie. Ak už len sto a nie dvesto cudzincov robí problém, tak je to dvakrát horšie. A čo sa týka štatistík. Štatistiky nemám, ale pamätáte na Veselického, ako ešte nedávno vehementne obhajoval ubytovne, potom otočil a teraz hlasoval ako hlasoval? Tvrdil že otočil po tom, čo oficiálne požiadal policajtov o informáciu, ako to vyzerá s cuczincami a odpoveď bola v tom zmysle, že sú snimi len problémy.
zradcovia, | 16-02-2018 17:19:06
ktorí sú ochotní zapredať svojich občanov za misu šošovice. Menovaní majú ešte málo? Málo si ukrojili z rozpočtu mesta, z daní, ktoré platia občania, ktorých teraz zrádzajú ako Judáši? Neboja sa, že ľudia budú na nich pluť? Že budú musieť chodiť po kanáloch, alebo budú chodiť so stýčenou hlavou? Hanba. Hnus.
Obcan | 16-02-2018 17:16:08
Pozrite si mena, kto bol za a je to jasne. Snad nebude proti Horvath ktory sedi na plese za jednym stolom so Sidorom. Dalej taky Starecek. Co ste cakali od cloveka co konuje mestsky rozpocet svojou zabavkou futbalom. Matuskova, nemaju uz ubytovnu? Dubravec? Cely rok tam sedi ako pat penazi a slovka neprerecie,...Buch, Lovecky, Kralovic, D. Irsak. Vsetko profutbal a primatorove kone.
Banda zapredancov | 16-02-2018 17:00:24
Ak to primátor podpíše, tak vyhlásime petíciu za vypísanie Miestneho Referenda o Odvolaní primátora mesta Sereď.
hlasovanie | 16-02-2018 16:51:02
Hlasovali \"za\" tí, ktorí už aj teraz majú profitujú z mestskej pokladne a majú strach, že sa im kohútik zatvorí. Hnus. Vidieť, čo sú to za zvery nenažrané. Kto im čo sľúbil? Ale nezabudnite im to pri voľbách, nech zmiznú!
Obcan | 16-02-2018 16:20:18
Aby som podotkol. Vravite, ze primator bol za obcanov. Primator iba povedal, ze on nepodpise vystavbu ubytovni pre 4000 cudzincov. Ale pre 3999 uz mozno ano :)

S tymi harkami si to neviem predstavit. Odteraz by v meste muselo behat vela ludi a ziadat podpisy. Neviem si to predstavit...Naozaj by ma zaujimalo co poslanci za tento odrb dostali
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-02-2018 15:25:22
abcd | 16-02-2018 15:10:42 | - nikomu nenutim ziadne svoje clanky a nazory. Preco sa vacsinou nemylim? Lebo v zasade vychadzam z podstatne sirsieho poznania veci ako bezny obcan, nepisem len preto, aby sa nieco na SOL objavilo pod mojim menom a rozmyslam v suvislostiach.

To, co zo Verejneho zhromaznednia obyvatelov mesta spravil primator Tomcanyi ma takmer na 100% utvrdilo v predpoklade, ze moze ist o scenar, ktory s velkou pravdepodobnostou vyusti do sucasneho vysledku. Sice som nevedel presne ako (obcan nasepkal), no zdoraznovanie primatora ze je proti priamo v kine NOVA bolo az privelmi okate.
On dobre vie, co by ho polozilo okamzite, preto toto je cesta. Navonok on zostane (cisty - asi ako ten den z vedlajsieho mesta), obcania sa vyrozpravaju (aj tak vysledok pre formu ktoru zvolil je pravne nepouzitelny) a poslanci aj tak urobia to, co urobit treba.

Ano, Kurbel to pomenoval dost jasne - salamova metoda.

Opakujem, nejde mi konkretne o tuto problematiku, ale o chrapunstvo - zahrat formu, dat to na obcanov a nakoniec sa na ich nazor vysr*t.

Nie prvy raz, nie druhy a ani nie posledny...
abcd | 16-02-2018 15:10:42
Pán Majko jediný dopredu upozorňoval na to,že to takto dopadne.Popísal aj spôsob ako nás môžu ojeb.. a zase mal pravdu.Až teraz vidím že on naozaj vždy písal pravdu dopredu aj keď bol sám a asi vedel že bude nepochopený.Kedy sa naučíme počúvať???????
Nakopať im zadky za taký podraz | 16-02-2018 14:24:44
Uvedomte si že tie hárky hoci sú dobrý nápad tak sa to nestihne v takej miere podpísať a druhá vec : boli sme v kine kde sme mali vyjadriť svoj postoj - všetci sme boli proti a čo nám to pomohlo ?! NIČ !!! Schválili jedno, schvália aj dalšie. Nie hárky , ale nakopať ich do srákov z koho si robia srandu !! Načo nás tam volali ked si spravili podľa seba !!!! Nech sa teraz ukáže p. primátor tak ako ked sme boli v kine a nepodpíše to !!!
666 666 | 16-02-2018 13:36:20
Dubravec, Matušková, D.Irsak, Kralovič, Stareček, Buch, Horvath, Lovecky
Poj.......l Vas pes !!!!!
Odpoveď pre | 16-02-2018 13:32:07
Pre Kurbela | 16-02-2018 10:42:24 A ty tu máš aké oficiálne stanovisko a od koho? P.K. jasne uviedol odkiaľ a kde získal tú informáciu.
šintavanka | 16-02-2018 13:26:59
Miloš Majko | 16-02-2018 10:41:56
som názoru ako vy, že netreba jedno etnikum sústrediť na jednom mieste.

Občania Serede vytlačiť hárok a podpisovať, stále je šanca zabojovať.
Povolí sa jedna ubytovňa o pár mesiacov v tichosti ďalšia. A zrazu tu bude cudzincov v počte jednej menšej obce. A o 5 rokov zistíme, že máme život ak východniari pri osadách to znamená na ho..o . A zaujíma ma, prečo s v tak závažnej otázke neangažujú poslanci a starostovia okolitých obcí v blízkosti Serede??? Dolná Streda, Šintava, Vinohrady. Denno denne využívajú občania týchto okolitých obcí infraštruktúru mesta Sereď.
Jako ja | 16-02-2018 13:20:07
A ja budem volyt Lola az bi kandyduval sak hentak ondyt bi vedzel aj ón.Dakujem.
Banda zapredancov | 16-02-2018 13:06:14
A prečo teda keď o tom vieš nepodáš podnet na OČTK, inšpektorát práce a daňovej kontrole?
Prečo sa tu bavíme o porušovaní zákonov ale nikto nepodal podnet na vyšetrovanie???
Volím Srbov!!!
Občan | 16-02-2018 12:55:28
Co rypete do Kurbela. Aj firmy, ktore v Niklovke ziadali o zmenu tam maju oficialne kancelarske priestory a su tam ubytovne. Co je oficialne niekde zverejnene stoji za prd.
Občan | 16-02-2018 12:55:26
Co rypete do Kurbela. Aj firmy, ktore v Niklovke ziadali o zmenu tam maju oficialne kancelarske priestory a su tam ubytovne. Co je oficialne niekde zverejnene stoji za prd.
Banda zapredancov | 16-02-2018 12:46:16
Najbližšie voľby do mestského zastupiteľstva a na post primátora budem voliť SRBOV, a dokonca sa podujmem im vybaviť ako občianstvo tak aj trvalý pobyt v meste Sereď.
Srať na skorumpovaných seredských podvraťákov.
Lolo | 16-02-2018 12:38:13
Myslim ze Veselicky citoval riaditela policie, ze v Seredi zaznamenali narast kriminality.
Pre poslancov | 16-02-2018 12:22:07
Nech si ich nastahuju poslanci domov a kazdy povinne...nech im obrabaju zeny
sepultura666 | 16-02-2018 10:42:36
..jednoznacne je treba na jesen sudruhovi primatorovi a jeho skupine poskokov,posluhovacov,ritolezov vystavit jedno velke zbohom,dovi,dopo....a ziadat nahradu sposobenych skod,ktore pocas svojej cinnosti napachali....
Pre Kurbela | 16-02-2018 10:42:24
Takto sa šíria reči. Ako poslanec by ste aspoň mohol trošku overovať fakty a nezverejňoval nepodložené reči z ulice. Máte oficiálne stanovisko polície? Máte nejaké podklady k počtu ubytovaných?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-02-2018 10:41:56
Treba rozmyslat v suvislostiach vzdy a to aj v tomto pripade.

Preco su ciganske osady problemom? Nuz preto, lebo tam je nakope sustredene VELKE MNOZSTVO LUDI rovnakeho etnika, zvykov, tradicii a pod. Jedina sanca je ich rozptylenie do majoritnej spolocnosti.

Cestujem vela a zvacsa tam, kde normalny turista nepachne. Ci v Parizi, v NYC, Londyne - nikde nie su problem normalni ludia (ani socialne slabsi) vtedy, ked su medzi ludmi. Tam akekolvek \"vytrty\" velmi rychlo dokaze okolie v krajnom pripade policia eliminovat.

Problem vnika v ghetach, kde velmi rychlo zacnu platit pravidla daneho prostredia, prirodzene vzniknu autority a nasledne problemy. Tie su kumulovane, najskor sa tymto lokalitam vyhybaju bezni ludia, nasledne tam neradi chodia zasahovat policajti az to prirodzene dospeje do stadia, ze tam policajti uz ani nechodia. Sem tam razia \"naoko\", inak scojsky zivot so svojskymi pravidlami uplne odcleneny od spolocnosti.

To su fakty a mi ich mozeme akurat nevidiet, ignorovat, no urcite tym neprestanu existovat.
pre Pavol Kurbel | 16-02-2018 102312 | 16-02-2018 10:33:33
Pán Kurbel, tak to je asi nemožné, pretože ubytovňa má len 29 izieb (66+29 lôžok). Majú svoju internetovú stránku. A ak tam aj boli, tak to museli spať na jednej posteli min.dvaja.
zase po starom | 16-02-2018 10:28:08
Milý spoluobčania, mali sme byť obozretnejší a nespoliehať sa na našich volených zástupcov, ktorý ako ste mali možnosť vydieť neakceptovali vo svojom hlasovaní nás postoj, postoj obyvateľov mesta Sereď. Netvrdím, že všetci sú proti. Všetko má svoje za aj proti.
No nič ideme na to: Že sme mali podpisovať výzvu už od decembra je nám všetkým jasné.
Žiadam o stretnutie poslanovcov s občanmi, aby nám bolo vysvetlené prečo naši poslanci hlasovali, tak ako hlasovali a nerešpektovali názory občanov. Prečo majú na veci iný názor, nič konštrukčné nebolo počuť.

Pavol Kurbel | 16-02-2018 10:23:12
Pred chvíľou som bol u suseda, ktorý tu kúsok má potraviny. Išiel som za ním s prosbou, či by neoslovil zákazníkov, aby podpisali hárok, ktorý som vytlačil. Okamžite bol ochotný. Zhodou okolností sa tam zastavili dvaja ľudia. Z rozhovoru som pochopil že sú zo Šoporne. Chvíľu sme sa bavili na tému ubytovní. Povedali, že na konci Šoporne bolo v tzv bielom dome ubytovaných asi 200 Srbol. Neustále s nimi boli problémy a policajti sa vraj vyjadrili, že si s nimi nevedia poradiť.
keby ste vedeli... | 16-02-2018 10:20:35
niekoho pred tymto zhromazdenim stacilo len primitivne ludsky postrasit inemu dat par eur aby si to tam odsedel. Je tazke menit zabehnute status qou ked v mnohych bytoch uz davno byvaju gastarbaiteri a Sered je jednou z mnohych noclaharni pre velke dediny. Predstava ze tento biznis by mal podchytit inak nahana ludom v pozadi celeho tohto sialenstva s ubytovanim hrozu aby neprisli o svoje vypalne a doterajsi chaos. Konkurenciu do ubytovavania v meste treba ako sol ci korenie?
Veru tak | 16-02-2018 10:14:22
Su to svi...e zapredane dufam ze ich budete vsetci opet volit
Zase po starom | 16-02-2018 10:10:11
Faktom je, že poslanci neakceptovali v hlasovaní vôľu občanov. Ale nič konštrukčné na zastupiteľstve neodznelo. Mesto trápi vyber smetí,........
A to je všetko? Prečo všetci vedia kde sú a u koho na čierno ubytovaný, kde na čierno pravujú a nič sa s tým nerobí. Ani rómsky spoluobčania neplatia, platí me to my všetci.
Pre reality | 16-02-2018 10:05:25
Bolo zhromazdenie, bolo. Boli obcania, boli. Vyjadrili svoj nazor, vyjadrili. A poslanci si aj tak spravili po svojom. Vy....i sa na nazor obcanov.
pre realista | 16-02-2018 09:59:22
myslite si,ze to volakoho tuna pisucich zaujima?dostali tema a teraz co, masova psychoza.a verte mi volaktori sa v tom vyzivaju.uz som parkrat napisal.prilivu tisicok zamestnancov do seredi nezabrani stavanie,ci nestavanie ubytovien.to je REALITA.
pre paráda | 16-02-2018 09:58:43
Prosím nezavadzajte ľudí! Teraz nejde len o ubytovne.,,, ľudia boli ochotný na zhromaždenie prísť a povedať svoj názor. Povedali rázne svoj postoj a poslanci to mali akceptovať!!!
Reality | 16-02-2018 09:44:56
Dokonca ani tá jedna nie je ešte schválená. A prečo? Pretože teraz sa len schválilo to, že architekt-urbanista vypracuje návrh na zmenu územného plánu. Následne sa tento návrh bude znovu prerokovávať takže zastupiteľstvo aj o tomto bude musieť ešte raz hlasovať.
chod odchod | 16-02-2018 09:41:05
Ide o to ze v nasom meste nenapreduje nic! kde sa da tam sa financie rozkradnu vid MSBP, alebo nevhodne vyuziju, praca sa robi iba na oko vid \"novy chodnik na hokejke a pod\". Toto je dalsia pracka a odnesu si to ludia. Ako chce nase mesto ustrazit a organizovat takuto masu ludi, ktora uz v okoli (Zavar a pod) robi neplechu ked citi v sebe silu, ked nevedia v piatok vecer ustrazit partie pubertakov? Nonstop porozbijane kose, za domom si z okna hadzu fet, a pod. ?Netreba byt naivny a verit hlaskam, ze budu pod kontrolou, budeme vediet kde sa nachadzaju a budu moct platit za odvoz smeti... som zvedava ci za odvoz smeti platia osadnici na cukrovarskej??? ved ani s nimi si nevedia poradit. potkany sa mnozia v celom meste, detom behaju v skolke po ihrisku... nase mesto nema iba jeden problem srbov a ubytovni, ale mnozstvo inych, ktore nie je zaujem riesit. Uz vidim ako riesia problemy, ktore vzniknu kvoli ubytovniam.
paráda | 16-02-2018 09:37:13
opäť tu začína sa rozvíjať a podporovať vedomie u ludí, že sa schválili ubytovne!!! prečo autor článku nevysvetlí čo sa vlastne schválilo???? ubytovne boli odmietnuté resp. žiadosti sa stiahli čiže ubytovne tu nebudú!!!!! schválila sa iba jedna ubytovna na Novom majeri. Jedna ubytovna!!!!! Vyvolávanie davovej psychózy fakt účinkuje
Pre ale ale | 16-02-2018 09:35:30
Ubytovna ma kapacitu 70, o rok ci dva moze mat 150 a nikto nevie kto tam bude byvat. A preslo to jednemu a casom aj dalsim.
Seredan | 16-02-2018 09:07:11
Velni si važim primatora a verim že to nepodpiše a nenaserie si do huby
Ale ale | 16-02-2018 08:18:29
Ani jedna ubytovňa v Seredi nebola odsúhlasená, iba na majeri p. Forgáč zo Serede ktorý jediný chce ubytovať 50 slovákov.
Žiadostí na ubytovne bolo pôvodne sedem !
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-02-2018 08:08:23
ZA hlasovali poslanci:
Dubravec, Matušková, D.Irsak, Kralovič, Stareček, Buch, Horvath, Lovecky - 8

Proti hlasovali poslanci:
Hanus, Koričansky, JUDr.Irsak, Nemethova, Kurbel - 5

Zdržali sa poslanci:
Vydarena, Veselicky - 2

- - -

Ja osobne v tejto veci zastavam NEUTRALNY nazor. Mam vsak zato, ze ked poslanci ODSUHLASILI Verejne zhromazdenie obyvatelov obce, mali v plnej miere respektovat ich nazor.

Otakou je, preco tak zmetocne primator zhromazdenie usporiadal.
Pisal som o tom podrobne dostatocne dopredu tu:

http://www.seredonline.sk/clanky/verejne-zhromazdenie-podla-zakona-alebo-dalsia-fraska-v-rezii-jedneho-cloveka/

Toto povazujem za velmi podstatne. Tu je totiz POCIATOK vcarajsieho vysledku NERESPEKTOVANIA vole obcanov.

Treba si uvedomit, ze na zhromazdeni ZA NEhlasoval ani Sidor!!
som za | 16-02-2018 07:59:10
Veď sa aj v minulosti vyjadril, že ho môže zobrať na vedomie, ale urobí si podľa svojho vlastného zváženia (napr. ohľadom uznesenia dať kontrolu MsB na NKU....tak urobil)
Seredan | 16-02-2018 07:57:19
Pan Majko ked môžete tak sem zverejnite mena tych co to odsuhlasili nech vieme koho mame opluvat ked ho v meste stretneme.Dakujem
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-02-2018 07:50:11
No, toto som tusil. Dajte harky Majkovi...

Ja tvrdim, ze nie mne, ale poslancovi Hanusovi alebo Kurbelovi. Prevezmem harok aj ja, samozrejme, no aj tak ho nasledne budem davat Kurbelovi - nie je to moja agenda.

Ludia, naucte sa uz, ze mate volenych zastupcov. Som uplne obycajnym obcanom, ktory akurat namiesto toho, aby robil pre svoju firmu ako podnikatel, vcera od 7:30 rano do 02:00 v noci nepretrzite riesil zastupitelstvo.

Pre poslancov to skoncilo asi o 15-tej. Naozaj je potrebne robit veci tak, ako sa robit maju.
Seredan | 16-02-2018 07:44:46
Ked toto podpiše primator je klamar, podvratak , a tym sa vlastne prizna ze hral len divadielko akože je za občanov a pritom prachy robia divy
Nasraty občan | 16-02-2018 07:38:16
No a teraz sa uvidi čo je za človeka pan primator na verejnom zhromaždeni bol za občanov .A tie špine čo sedia v zastupitelstve (čest vinimkam) tam nemaju čo robyt seru na občanov čo si ich tam zvolili pozeraju len na svoj prospech pažravci bar by Vam ty ubytovani kozojeby znasilnili ženy aj deti
Občan | 16-02-2018 07:16:03
Ked to podpíšu a prejde to tak im to všetko treba spočítat vo volbách a ani jeden tam už nemá čo robit
Ráno | 16-02-2018 06:50:53
No som zvedavá čo ten primátor na toto kedže v kine mal názor ako my všetci ! To že poslanci to odsúhlasia som vravela už predtým. Zhromaždenie v kine bolo len divadielko - že akože nech vyjadríme svoj názor,ale v podstate ich to nezaujímalo pretože už mali dávno rozhodnuté ako to odhlasujú. To si vážne myslia že sme taký sprostý? Ľudia sa vedia zmobilizovať ak ide o správnu vec a to dokázal počet obyvatelov v kine. Tak nech láskavo nehľadia poslanci na svoje kšefty pretože od toho tam nie sú !!!! Majú hájiť dobro pre občanov nie pre seba a svoju penaženku. Nápad autora kvitujem no nie každý má možnosť vytlačiť si hárok a do pondelka sa toho moc nestihne zozbierať - si myslím... to by chcelo dáku akciu nasra*ých , podvedených obyvateľov pred MU a k tomu si privolať dáku TV
autor ešte raz | 16-02-2018 01:13:10
Zverejnite tento podpisový hárok aj na facebooke. Ak sa to dá, nech si to aj odtiaľ ludia stiahnu a vytlačia. Povedzte o tom všetkým svojim priateľom, nech sa pridajú. Kým nie je neskoro pre nás a naše deti.
Pán Majko, dajte prosím túto výzvu hore do banera, nech si to každý všimne.
autor | 16-02-2018 00:35:54
Hárok si vytlačte a dajte podpísať každému, kto s textom súhlasí. Bolo by najlepšie najneskôr do pondelňajšieho rána hárok odovzdať pánovi Majkovi, aby ho mohol hneď ráno odovzdať primátorovi. Aby sa nestalo, že náhodou predmetné uznesenie podpíše skôr, ako mu boli hárky odovzdané.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign