Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Vyjadrenie primátora mesta Ing. Martina Tomčányiho k článku poslanca MsZ Pavla Kurbela

Včera som primátora mesta  Ing. Martina Tomčányiho požiadal o zaujatie stanoviska k článku o prenájme tepelného hospodárstva mesta. Nakoľko sa dnes do  14.00 hodiny nevyjadril, pripomenul som mu včerajší e-mail takto:

From:Milos Majko

Sent:Tuesday, November 04, 2014 2:06 PM

To:primator@sered.sk

Cc:info@sered.sk ; prednosta@sered.sk ; viceprimator@sered.sk ; seredonline@seredonline.sk

Subject:Pripomenutie e-mailu od obcana

Dobry den pan primator,

Vcera som Vam zaslal e-mail s tymto obsahom:

From:Milos Majko [mailto:majko@majko.sk]
Sent: Monday, November 03, 2014 12:30 PM
To: primator@sered.sk; info@sered.sk
Cc: seredonline@seredonline.sk
Subject: Ziadost o stretnutie k clanku poslanca Kurbela

Vazeny pan primator Ing. Martin Tomcanyi,

v takto citlivej dobe priamo pred komunalnymi volbami poslanec Mestskeho zastupitelstva Pavol Kurbel uverejnil na www.seredonline.sk material pod názvom Zmluva o prenajme mestskeho bytoveho podniku – MsBP, alebo ako sme prenajali rodinne striebro. Link na clanok:  http://www.seredonline.sk/clanky/zmluva-o-prenajme-mestskeho-bytoveho-podniku-msbp/.

Ide o material, ktory uviedol do pochybnosti s hospodarnym nakladanim mestskeho majetku vela obcanov a priznam sa, ze aj mna osobne.

Pan Tomcanyi, pozname sa dost dlho na to a dost dobre, aby som mohol vyhlasit, ze vies ako neskutocne aj mne osobne zalezi na objektivnom informovani obcanov mesta a preto si dovolujem nielen za noviny, ale aj vo vlastnom mene Ta poziadat o stretnutie za ucelom objasnenia skutocnosti uvedenych v clanku P.Kurbela obcanom.

Prosim Ta o vyjadrenie v priebehu 24 hodin. T.j. do utorka 04.11.2014 do 13.00 hod. aby sme mohli reagovat pripravou technickeho vybavenia a priestoru potrebneho na zrealizovanie rozhovoru.

Tvoju reakciu prosim uviest e-mailom na majko@majko.sk.

Dakujem, s uctou za SOL ako i vo vlastnom mene

Milos Majko

- - -

Kedze som doteraz v e-mailovej poste neobdrzal ziadnu reakciu od Vas, dovolujem si Vam pripomenut predmetny e-mail a opatovne Vas poziadat o odpoved na neho.

Dakujem.

S uctou  za  SOL a vo svojom mene  Milos Majko

- - -

Následne po pripomenutí ziadosti primátor odpísal e-mail tohto obsahu:

From:Primátor mesta Sereď [mailto:primator@sered.sk]
Sent: Tuesday, November 04, 2014 3:27 PM
To: Milos Majko
Subject: Re: Pripomenutie e-mailu od obcana

Pán  Majko,

v súčasnosti    som  pracovne vyťažený,  mojou prioritou  je riešiť   prípravu   rokovania   MsZ  v  Seredi, ktoré  sa bude   konať  11.11. 2014,   nenávratný  a veľmi dôležitý   príspevok z  nórskeho  mechanizmu  pre  mesto  Sereď  týkajúci   sa časti   kaštieľa   a   úpravu   parku

(   osvetlenie, chodníky,    fit dráha,  altánky,   cesta)   a organizačné  zabezpečenie  komunálnych   volieb 2014.  Skutočne  ma  zaujímajú   hlavne  veci, ktoré posúvajú mesto  Sereď  dopredu , čo     konkrétne   vieme  robiť v budúcnosti v prospech  občanov  mesta   Sereď.    Z týchto  dôvodov    sa predmetnému článku, na ktorý   ma upozorňujete   budem  venovať  neskôr .

S pozdravom 

Ing. Tomčányi,  primátor  mesta     

- - -

E-mail primátora Martina Tomčányiho sme uverejnili bez akýchkoľvek zmien.

 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-11-2014 16:59:07
Anonym | 06-11-2014 13:31:10 | - skuste napisat, co v SOL z mojho pera nie je pravdou - konkretne.
Dakujem.
Anonym | 06-11-2014 13:31:10
Že akurát Majko hovorí o mytológii a demagógii .
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-11-2014 12:47:44
anonym | 06-11-2014 12:31:29 | - citali ste moju reakciu na iny prispevok. Ja som tu temu neotvoril a upozornil som na to, ze cakame na vyjadrenie primatora.

A Lubos ma pozna dostatocne na to aby vedel, ze som tak mierny, az ho menujem menom, pripadne pouzivam privlastok, ktory mu dali diskutujuci za jeho demagogicke vytvory, ktore publikoval v SN, cim zneuzival medium platene z verejnych financii.
Jozef | 06-11-2014 12:45:19
tak prrrrr, mytologom som ho pomenoval ja, tak nerob tomu zlemu Majkovi zasluhy.
A keby si nahodou nevedel preco mytolog, tak si zajdi na jeho blog v SN.
anonym | 06-11-2014 12:31:29
P.Majko uz ste trapny s tym omielanim jedneho a toho isteho dokola.Vsetko jepravda co pisete ale len vasa.Ludia maju aj ine povinnosti ako zakerne utocit na nejaku skupinu ludi.Tvrdite ze ste nezaujaty a pritom si dovolite verejne nazvat p.Veselickeho mytologom.Spravate sa ako keby ste len vy jediny mal patent na rozum.Nemate uctu voci nikomu a nicomu.Je mi luto tych ludi ktorychtahate zo sebou.Rad som zasiel na tieto stranky ale to co sa tu teraz obavuje je jeden hnus.Utoky,uražky,osocovanie.Verete,ze toto nema s demokraciou nic spolocne.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-11-2014 12:16:11
Jupiter | 06-11-2014 11:21:43 | - nemas pravdu. Odmietol som peniaze nie preto, ze by ich bolo menej, ale z inych dovodov - hladaj v archive SOL, je o tom vyborny clanok podlozeny faktami.

Inak, urobil som take gesto, ktore predomno a po mne neurobil nik! Uz to je jasny dokaz, ze mi neslo prioritne o peniaze.

Druhy raz som to urobil preto, lebo vedenie mesta a poslanci si dali podmienky, ktore by obmedzili slobodu slova v SOL - Tvoju slobodu slova, inych ludi - NIE MOJU !!

Druhy raz som odmietol peniaze z principu. Pre nic ine.

Ale toto nieje teme clanku.

Clanok je o vyjadreni primatora mesta Ing. Martina Tomcanyiho, nie o mne! Ja nie som plateny z dani obcanov - opacne, platim ich, aby aj on mal vyplatu, aby poslanci a kontrolorka (ktora napr. bytovy podnik nekontrolovala) mala vyplatu a stedre odmeny.

Spolu s ostatnymi obcanmi ich platime, aby mala co rozdelovat komisia, ktorej clenovia NAS OBCANOV AKO POZOROVATELOV SPRAVODLIVOSTI DELENIA NASICH PENIAZI do miestnposti NEVPUSTILI.

To su fakty - najdi v archive a kludne vsetko pripomen citatelom.

A Tomcanyi sa bude musiet vysporiadat s otazkami - je to jeho povinnost.
Jupiter | 06-11-2014 11:21:43
Miloš neobhajuj neobhajiteľné ani Ty. Tí čo majú trochu v hlave a aký taký prehľad dobre vedia, že máš krvavé oči a snahu pomstiť sa terajšiemu vedeniu. Pamätáme si o čo SOL žiadala mestské zastupiteľstvo pred minulými voľbami. Myslím že to bol august 2010.(Ďakujeme pani Radičová za presadenie zverejňovania. V prípade, že by zvíťazil kandidát KDH, zrejme by si to aj dostal. Keď Ti terajšie vedenie ponuklo asi desatinu, žiadosť si stiahol a začal si to hrať na nezávislé médium.
Nemysli si, že sú všetci úplní magori...

Keď dáš do polievky trochu soli, alebo korenia vylepší to chuť. Keď tam toho nakydáš 1/2 kila nebude sa to dať jesť. (alebo čítať..?) Zrejme nevieš odhadnúť zdravú mieru a škodíš tým predovšetkým SOL. Škoda mohol to byť dobrý projekt.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-11-2014 19:45:18
anonym | 05-11-2014 19:09:54 | - koho povazujete za serioznych ludi? Tych, ktori utocia na kazdeho, kto si dovoli polozit otazku volenemu zastupcovi obcanov?

Tych, ktori obhajuju neobhajitelne? Tusim sa pozrem, ako dlho primator hlada odpoved na otazku ohladom predaja budovy na Pazitnej ulici.


Priatelu, to nie je nic osobne - PRIMATOR je POVINNY odpovedatobcanom na otazky tykajuce sa vykonu jeho mandatu!

On je povinny skladat ucty za volebne obdobie a ze ignoruje otazky ludi? Mozno to niekomu nevadi, no ja si velmi dobre pamatam na sluby, ktore nielen verejne, ale aj mne osobne dal. Je to vela krat na videach - ja len chcem dodrziavanie slubov. Nic viac.
anonym | 05-11-2014 19:09:54
Uz je to skutocne cele trapne.Z tohoto uz nemozete mat radost ani vy.Skoda,pretoze si to odserie sol a aj tych par serioznych ludi co sem este pise,tak prestane.
Jozef | 05-11-2014 19:04:15
len tak na ozivenie pamati:

Martin Tomčányi | 27-05-2010 22:43:27
Seredonline je jednoznačným prínosom informovanosti občanov mesta.Spolupráca môže byť prospešná pre obe strany.Mne prekáža hlavne to,že sa nehľadá cesta AKO SA TO DÁ,ale v Seredi sa dobrá myšlienka nepodporí už z princípu,LEBO TO VYMYSLEL NIEKTO INÝ.A potom sa nebude dať odpovedať na jednoznačne kladené otázky vyhýbavo,od veci,arogantne,posmešne,alebo vôbec...Lebo to môže byť zverejnené.Som za spoluprácu mesta so Seredonline ,pretože aj zásluhou týchto novín sa niektoré veci posunuli dopredu.A to už nehovorím o pružnosti a možnostiach do budúcna.

+
Ľubomír Veselický | 24-05-2010 19:01:12
Môj názor. Obidva subjekty, teda seredonline.sk aj Seredské novinky majú svoje opodstatnenie. SN je najmä pre tých, čo internet nepoznajú a vôbec ho ani nehodlajú poznať. Seredonline.sk si môže záujemca otvoriť trebárs aj v Honolulu a dozvie sa, čo sa v meste akutálne deje, alebo k akým spoločenským udalostiam sa občania vyjadrujú. Podporu mesta si preto zaslúži aj seredonline. Problém vidím takto. Možnosť zverejniť názor na vedenie mesta či už v SN alebo na stránke seredonline.sk nie je pre niektorých funkcionárov ale aj samotných zamestnancov mesta vôbec príjemný. Najmä ak ide o tvrdú kritiku. Z tohto hľadiska by bolo priam "ideálne" všetky kritické pripomienky prednášať osobne pánovi primátorovi. Iba na jeho rozhodnutí by potom bolo, či vo veci bude konať, alebo nie. Navonok by ale žiadna kritika neexistovala a to by bolo akože dobre. Oficiálne dobre.

to bola doba, ked sa este piesok lial a bloger informoval.
Ale co ja o tom viem?
Občan mesta | 05-11-2014 19:03:46
Pre: Miloš Majko | 05-11-2014 18:58:37

Nesnažím sa odviesť pozornosť od ničoho. Len chcem poukázať na Vaše pohnutky, prečo robíte čo robíte. Bez podložených informácií obviňujete ostatných.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-11-2014 18:58:37
Občan mesta | 05-11-2014 18:41:34 | - znovu sa mylite a neskutocne primitivne sa snazite diskusiu odviest od problemu nekomunikovania primatora s obcanmi odviest smerom, ktory bol 100 x na SOL prebrany.

Temou dna uz dlho nie je SOL ani Majko. SOL je a zostane nezavisle a ja na rozdiel od volenych funkcionarov nie som povinny odpovedat na nic - NO MAM PRAVO ZO ZAKONA PYTAT SA !!

A ubezpecujem Vas, ze ja viem presne o com je rec. Preto SOL a voleni zastupcovia maju problem s komunikaciou.

Oni totiz radi hovoria tam, kde mozu otazky nadiktovat. ;-)
Občan mesta | 05-11-2014 18:43:17
Miloš Majko | 05-11-2014 18:31:39

Áno ja to viem, ale zrejme to neviete Vy.
Občan mesta | 05-11-2014 18:41:34
Pánovi Majkovi | 05-11-2014 10:49:39

Plne s Vami súhlasím. Veď už v minulosti sa na SOL pán Majko v jednom článku sťažoval na to, že mu MESTO za jeho ,,PRÁCU´´ čiže za informovanie občanov mesta NEPLATÍ ŽIADNU MZDU. A ja sa pýtam: Nútil niekto z mesta pána Majka s pištoľou v ruke aby zakladal stránku SeredOnLine? Z akého dôvodu by mu malo mesto dávať nejaké peniaze?
A podľa mňa je pán Majko naštvaný , že mu mesto neplatí a tak sa snaží zástupcov mesta očierňovať a v rôznych článkoch napádať často nepodloženými tvrdeniami.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-11-2014 18:31:39
Občan mesta | 05-11-2014 18:20:34 | - mna by len zaujimalo, ci viete, na co sa pytate... ;-)
Pre Jozefa | 05-11-2014 18:20:54
Aj v stredoveku oheň očisťoval - inkvizícia. Už aby sme mali odluku cirkvi od štátu. A k tej inkvizícii - keby sme boli v stredoveku, tak by bol Róbert Bezák už po očiste plameňom.
Občan mesta | 05-11-2014 18:20:34
pre: Miloš Majko

Mňa by len zaujímalo, po 1. prečo urgujete odpoveď od primátora už po 24 hodinách a po 2. v žiadosti musí byť presne uvedené komu patrí a Vy ste ju poslal týmto všetkým To:primator@sered.sk
Cc:info@sered.sk ; prednosta@sered.sk ; viceprimator@sered.sk ; seredonline@seredonline.sk

Fakt si myslíte, že ľudia nemajú nič iné na práci než Vám odpovedať na občas priblblé otázky?
§ 17
Lehoty na vybavenie žiadosti

(1) Žiadosť o sprístupnenie informácií povinná osoba vybaví bez zbytočného odkladu, najneskôr do ôsmich pracovných dní odo dňa podania žiadosti alebo odo dňa odstránenia nedostatkov žiadosti podľa § 14 ods. 2 a 3 a do 15 pracovných dní, ak sa sprístupňuje informácia nevidiacej osobe v prístupnej forme podľa § 16 ods. 2 písm. a)
Jozef | 05-11-2014 18:05:53
Palo, ale v starych civilizaciach ohen ocistoval.
Palo | 05-11-2014 17:55:53
To je škandál, to treba dať na súd!Celá primátorová rodina je zamestnaná na Mestskom úrade. Do nohy! Lebo cez Adama a Evu sme všetci jedna rodina.
A teraz vážne: Keď vie niekto o nejakej Tomčányho rodine na úrade, sem s tým. Hľadal som, hľadal, ale nikoho z Tomčányho rodiny som tam nenašiel. Klebeta je ako oheň - Keď nepopáli, aspoň zašpiní.
gulak | 05-11-2014 16:50:43
Nikoho neobhajujem,len som konštatoval,že zamestnávať rodinných príslušníkov,či známych je celkom zaužívaná prax..
Jozef | 05-11-2014 16:45:50
A odpovede, tej sa nedockas.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-11-2014 16:22:40
Gulag, neblaznite! To nie je sranda. Ak by toto bola pravda, tak to by bol dobry priekak pre panov primatora Tomcanyiho a prednostu Krajcovica.

On totiz primator hovoril nieco uplne ine. Ludia pamataju.
Ani sa mi nechce verit - asi sa opytam...
pre gulak | 05-11-2014 16:12:15
koho si zamestnal Vranovič?
gulak | 05-11-2014 15:44:03
Myslíte si,že keby bol primátorom niekto iný..tak by si tam pár ľudí zo svojej rodiny nezamestnal....ježkové oči..rodinkárstvo a známosti fungujú v tomto meste asi odjakživa..
anonym | 05-11-2014 14:29:03
Vidieť, že p. primátor je veľmi zaneprázdnený, že si ešte ani nestihol všimnúť, že na jeho úrade je už štvrtá v poradí rodinkárskeho klanu. Teraz je to na životnom prostredí p. Opátová / Maškovičová, Klottonová, a Kavoňová /. Každá sa síce inak menuje ale sú priama rodina. Škoda, že sa v Seredi nanašiel nezávislý človek - osobnosť, ktorý by bol kandidoval na primátora, určite by bol vyhral voľby, preto že občania tohto mesta, majú tie staré tváre, ktoré si myslia,že sú nenahraditeľné/ plné zuby.
Seeker | 05-11-2014 11:33:56
Takze dokopy nepovedal vlastne nic....
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-11-2014 10:56:41
Pánovi Majkovi | 05-11-2014 10:49:39 | - pred chvilou som Vam odpovedal pod inym clankom, kde Vase nozicky trcali zo zadku obecneho mytologa. Mam cas nabity, tak uz len strucne - vidite prilis slabo do problematiky, ktoru sa snazite rozoberat. Chapem, ze mate sluzbu a reagovat musite, no takto primitivne - to sefovi moc nepomozete. ;-)
Pánovi Majkovi | 05-11-2014 10:49:39
A na čo čakáte, hopi hopi do 48 hodín sem dajte všetky informáci od Kurbela aj jeho odborné právne a ekonomické posudky , výsledok trestného oznámenia ktoré podal ešte v januári. Ale prečo by ste to robili, keď po zverejnení všetkého a hlavne objektívne by ste prišli o inzerenta na Pastilky ? A prísť o príjem z inzercie,je u Vás 3, 4 roky ,robil by som tiež všetko aby som si udržal príjem z reklamy - za 4 roky koľko? 2000, 3000 €?
Nezávislý? To vám neuveri ani váš doberman.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-11-2014 10:27:44
Pre obyvateľa | 05-11-2014 10:22:04 | - nasepkajte - je treba vybehnut za starym zamestnancom Kucharovicom, alebo za konatelom eserocky?

Priatelu, nech to je ktokolvek, len nech uz konecne obcanom chtivym pravdivych informacii niekto predostrie fakty.
anonym | 05-11-2014 10:26:01
Suhlasim s tym,ze nie je zverejnene vsetko a uz vobec nie pravdivo.Niekto sa bude este veeeeeelmi opsravedlnovat.Primator je uz na taketo podrazy zvyknuty ,tak snad ustoji aj tento :D
Pre obyvateľa | 05-11-2014 10:22:04
Len aby si sa nečudoval a nečelil trestnému obvineniu za ohováranie, pretože hoci je informácií od Pavla Kurbela zverejnených veeeľa, nie sú všetky a sú účelovo komentované a predložené .A keď sa opýtaš na MsBP , aká je pravda celá asi budeš prekvapený , čo všetko "spravodlivý " Kurbel nezverejnil . Je tam starý zamestnanec Kucharovič,opýtaj sa na realitu. Neboj sa.Veď vyliať vedro špiny sa dá a v hnutí KDH sú na to špecialisti.
j.r.nem | 05-11-2014 08:53:05
Nach je to ako chce,podla mna by bol uplny blazon,keby teraz par dni pred volbami zacal nejake diskusie,ohladne tejto udalosti.Ci je mozne svoje pocinanie obhajit,alebo nie,to nehra vobec ziadnu rolu.Som si isty,ze kazdy jeden by tiez tak konal.
Jozef | 05-11-2014 08:46:26
samozrejme, ze si ho zvolia.
Ved koho ineho, ked nik nie je?
Jaro s jeho minulovolebnym uspechom 240 hlasov proti Matkovi?
(1700 cca )
anonym | 05-11-2014 08:24:57
Obávam sa, že táto kauza mu nijako neuškodí a slepí občania si ho za to zvolia ešte raz. Z vďačnosti.
obyvateľ | 04-11-2014 20:35:08

Je vidiet ze Martin ma na naku vysvetlenie tejto kauzy ale zato dokonale si vie spravit svoju reklamu este aj na nej.
Spravit z neho primatora bola najvecsia chyba pre toto mesto. Tato kauza jasne poukazuje na to ze pod jeho vedenim toto mesto a teda obyvatelia prisli o majetok velkeho rozsahu. A dalsie obdobie tam uz nema co robit aby sa to dalo do poriadku ak sa to vôbec bude dat. A vobec nebudem prekvapeny ak by sa nakoniec zistilo tiche spolocenstvo panov z MsU co toto maju na svedomí.
Obyvatelia preberte sa,co uz naozaj nevidite co sa tu udialo a stale deje?
Ale Peťo | 04-11-2014 20:32:51
Veď má pravdu
Jozef | 04-11-2014 20:09:49
A potom, ze toto hnusne medium reklamuje len KDH kandidatov.
Taku peknu reklamu si Matko spravil.
Posuvat a dokonca v prospech obcanov. No nie je zlaty.
Hned by som ho volil.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign