Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Vyberáme z redakčnej pošty - vysielanie mestského rozhlasu - ANKETA

Miloš MajkoDátum30. 03. 2012 13:04:08TémaRedakčná pošta

Dnes sme od čitateľa   Mareka do redakcie dostali e-mail, ktorý podrobne popisuje problém, na ktorý sa sťažovalo viacej občanov, no  Marek ho popísal podrobne a bez použitia invektív voči vedeniu mesta a vulgarizmov.

E-mail je podpísaný plným menom a priezviskom, no pisateľ požiadal o zachovanie anonymity.

 

"Vazena redakcia seredonline, chcem sa s Vami podelit o problem ktory ma poslednu dobu hneva. Jedna sa o vysielanie mestskeho rozhlasu, ktory pravidelne dvakrat za den konkretne od 10.00 a 14.00 ´´informuje´´ občanov o novinkách v meste.

Byvam na Mlynarskej ulici, na kraji sidliska oproti kulturnemu domu. Pracujem na nocnych zmenach a domov sa vraciam o pol siedmej rano. Prednedavnom bol na roh pri krizovatke namontovany amplion, dovtedy bolo vysielanie mestskeho rozhlasu pocut iba cez otvorene okno, pripadne z balkonu. Avsak decibely tohto noveho amplionu su natolko silne, ze napriek plastovym oknam je v izbe hluk ze mate problem sa s niekym normalne rozpravat. Urcite nie som sam kto chodi na nocne zmeny, taktiez je na sidlisku kopec malych deti, ktorym tieto decibely urcite prospievaju na kvalite spanku. Avsak som ohladuplny obcan a chapem ze moj barak jednoducho trpi nevyhodnym postavenim, a ze amplion sluzi celemu sidlisku. Toto vsetko by som dokazal prekusnut, lenze sa pytam:

Pre koho pre boha je urcene vysielanie o desiatej hodine rannej? Kazdemu je snad jasne ze v tejto dobe zaujima mestsky rozhlas mozno tak 20% starsej populacie ktora si ho moze vypocut aj poobede.

Kto vymyslel interval vysielania mestskeho rozhlasu o desiatej a strnastej hodine? Stvor hodinovy interval medzi jednotlivymi vysielacimi casmi, posledne vysielanie, ked vacsina pracujucich ludi este ani len nie je doma z prace.

Priemerna doba vysielacieho casu mestskeho rozhlasu v poslednej dobe dosahuje cca 30 minut, z coho mojim odhadom asi 20 minut je stupidna reklama mestskych firiem, prevadzok, solarii, beauty salonov a neviem coho este. Podla vas je normalne aby mi nasilnou formou (ktora sa neda vypnut) bola 40 minut denne tlacena do hlavy reklama ktora ma absolutne nezaujima, v case ked ma kazdy reklamy az po krk? Patri reklama do mestskeho rozlasu? Chapem ze mesto ma z toho zisk, ale v meste je reklamnej plochy dostatok.

Nemam nic proti tomu ak mesto informuje svojich obcanov o kulturnych podujatiach, dolezitych udalostiach, zbere odpadu atd, ale odcudzujem aby mi v rannych hodinach bola nasilu tlacena reklama, ktora je nasledne zopakovana a o styri hodiny znova.

Preto ziadam:

Vynechanie vysielacieho casu o 10.00 z dovodu nezaujimavosti pre obcanov a teda iba jeden vysielaci cas za den

Posunutie vysielacieho casu zo 14.00 na 16.00 z dovodu nezaujimavosti pre obcanov

Uplne odstranenie reklamy z vysielania mestskeho rozhlasu

Dakujem a zelam prijemny nicim neruseny spanok vsetkym obcanom mesta."

- - -

Vyjadrite svoj názor v ankete - súhlasíte s názorom Mareka?


Anketa: Súhlasíte s názorom Mareka na vysielanie mestského rozhlasu?



Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
pre anonym o 20:24:31 | 07-05-2012 09:41:03
Nepodcenujte "starsich" ludi, v mojom okoli ludia od 60 do 80 aktivne, a aj este pracovne, denne pouzivaju internet.
Pan Majko ma pravdu, treba si to zariadit!!!
Skusim si zobrat 4 hodiny dovolenky.
Tesim sa, ze nas pride vela a snad najdeme konkretnu, zakonnu moznost zbavit sa toho kocurkovskeho rozhlasu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-05-2012 22:59:30
Marek | 06-05-2012 22:56:03 | - Marek, ale to je tak, ze ked obcan nieco chce menit, tak si vsetko musi zariadit tak, aby sa zucastnit mohol. Ked sa vsetci budu spoliehat na kazdeho druheho, len nie na seba sameho, tak sa nic, ale uplne nic a nikdy nezmeni...
Aj ja by som radsej zajtra mal iny program. Vsetko som si aj s manzelkou upravil tak, aby sme mohli ist - pytat sa, nahravat a sledovat, kolkym obcanom vlastne naozaj zalezi na meste v ktorom ziju....
Marek | 06-05-2012 22:56:03
Bohuzial ani ja sa zajtra nebudem moct zucastnit stretnutia s vedenim mesta. Ak sa najde niekto kto sa odhodla prezentovat nas nazor budem vdacny
anonym | 06-05-2012 21:09:19
Prosím vás, prečo si myslíte, že anketa na SOL objektívne zobrazuje vôľu občanov? Ste presvedčení o tom, že hlasujú naozaj všetky vekové kategórie a všetky skupiny ľudí spomedzi nezamestnaných, mamičiek na materskej a pod.? Uvedomte si, že ankety sa nezúčastňujú všetci obyvatelia Serede, ale iba čitatelia SOL. Či?
anonym | 06-05-2012 20:24:31
Koľko ľudí robí do 18.00 hod.? Asi je ich málo. Ale koľko dôchodcov, nezamestnaných, mladých mamičiek na materskej je doma. Je to asi väčšina, ako tých čo robia do 18.00 hod., preto neviem prečo máte výhrady voči mests.rozhlasu. Je to asi tým, že sem prispievajú mladšie ročníky, pretože staršie neovládajú PC a preto ani svoj názor sem nevyjadrujú
zajtra... | 06-05-2012 20:01:12
...kto nepracuje dlhsie ako do 15:00 ma sancu o tomto - ze nechceme to hulakanie rozhlasu 2x denne - hovorit na zajtrjsom zasadnuti, lenze normalne sa ludia vratia z prace o 17 az 19 hod. To musi vedenie mesta vediet, tak preco neprisposobi casovo "svoje" zasadania? Aha, potom mozu argumentovat, ze ludia nemaju zaujem, dore vymyslene. Ja som tiez za podpisovu akciu, aby sa to zrusilo. Ked to hra, pripadam si ako v meste u nesvojpravnych, ktori si nie su schopni ziskat informacie - hoci tomu, co vysielaju nemozeme hovorit, ze su to informacie. Kto moze pomoct? Ja robim az do 18:00.
Väcsina | 05-05-2012 07:30:32
Demokracia znamena v praxi, ze vola väcsiny rozhoduje, co sa bude robit. Vacsina v Seredi NECHCE vysielanie mestskeho rozhlasu, a vedenie mesta ju napriek tomu uz 20 rokov vnucuje obcanom. To je diktatura.Treba urobit podpisovu akciu. Da sa to.
Matej Fraňo | 04-05-2012 13:03:34
Verím že existujú ľudia, ktorí radi počúvajú informácie z mestského rozhlasu a ja ich potreby tolerujem. Podľa tejto ankety ich je cca. 12%. Poprosím ich, aby tolerovali aj to, že 88% ľuďom to vysielanie nielenže nevyhovuje, ale ich to výrazne ruší.
pre anonym | 04-05-2012 12:54:27
samozrejme ze v tom obdobi male deti spia, a je v meste vela malinkych deti, ja mam uz deti dospele, ale dodnes si pamatam tu bezmocnost ked mi ich zobudil rozhlas s hlupou hudbou a este hlupejsim oznamom, samozrejme aj s opakovanim, ved raz nestaci:) A aj teraz ked spustia rozhlas, lutujem vsetky mamy s malinkymi detmi na prechadzke. A o tom, kolko ludi pracuje aj v noci a cez den by si radi oddychli, napr. pred dalsou nocnou smenou, ani nehovorim. Jednoducho to obtazuje a nesplna ucel, nerozumiet ani slovo, iba neskutocny hluk
anonym | 04-05-2012 12:50:37
Hm, ak niekto vyjadrí názor, že mu rozhlas nevadí, hneď sa do neho pustíte. Vážený mudrlant 04-05-2012 12:42:27, ja sa pýtam na základe čoho konštatujete, že ide o protiprávne zvyšovanie hlučnosti v meste a obmedzovanie slobody rozhodovania sa občana? Podoprite svoje úbohé konštatovanie o nejaký konkrétny zákon alebo VZN nech sa zasmejeme. To čo ste povedali je Váš názor alebo ste to niekde počuli a teraz sa hráte na múdreho?
dochodcovia | 04-05-2012 12:42:27
len dochodcovia su v casoch vysielania rozhlasu vonku, alebo si otvoria okna. Inak su vsetci v praci, tak aka informovanost pre obcanov? To su len vymysly na obhajobu protipravneho zvysovanoa hlucnosti v meste a obmedzovanie slobody rozhodovania sa obcana.
anonym | 04-05-2012 12:28:30
Je to názor každého občana, či mu vysielanie mestského rozhlasu vyhovuje a či nie.Mne vyhovuje vysielanie, pretože nielen reklami sú tam, ale aj info o kultúrnych podujatiach v meste, o platení daní, upozornenia vodárov, elektrikárov, upozornenia o podomových špekulantoch, o pracovných ponukách a pod. Ja som rád, že MR nám denne tieto informácie ponúka. Myslím si, že denne v Seredi počas vysielanie MR toľko malých detí nespí, a ani toľko pracujúcich v noci nepracuje, aby cez deň spali. Dúfam, že mesto sa nedá odradiť a MR nás aj naďalej bude informovať. Z okrajových častí nie každý chodí denne do mesta, aby vedel čo sa deje.Väčšine určite MR nevadí.
Piko | 04-05-2012 10:22:15
Nekomu na meste musi dobre drbat sak o desatej zacali vyhlasovat a teraz skoncili 20 minut hovadin obkolesenych dvomi hudobnymi hitmi
pre fandov mestského rozhlasu: | 04-05-2012 09:54:31
od 0:03:26

www.youtube.com/watch?v=4BaOqGh4tmc&feature=relmfu
marek | 03-05-2012 23:08:44
pre Peter | 26-04-2012 16:18:42
nikto tu nehovori o celkovom zruseni amplionov ci o prestrihavani kablov.. nech ostane vsetko tak ako je, ale nech sa zrusi pripadne upravi vysielanie mestskeho rozhlasu, ampliony samozrejme musia zostat ako forma upozornenia v pripade katastrof... a financie z reklamy... neverim ze je to nenahraditelna ciastka... v meste sa da inzerovat kde len chces... ale tato reklama porusuje ludske prava
marek | 03-05-2012 22:45:14
vidim ze nie som sam koho rozhlas vytaca do nepricetnosti... a tie nove uvodne songy ma neprestavaju udivovat... skriekajuce ludovky su na mna uz fakt moc... mam pocit ze ma mesto tresta zato ze som sa ozval... apropo pondelok od 15.00 do 17.00 je rokovanie zastupcov mesta s obcanmi... ak budem moct pridem a budem prezentovat svoj nazor a nazor vacsiny.. nie som si vsak isty ci v tomto case budem v meste, ak sa najde este niekto komu vadi vysielanie mestskeho rozhlasu rovnako ako mne a ma v tomto case volno, bol by som rad keby ma niekto prisiel podporit, pripadne prezentovat nas nazor... dakujem
broadcasting | 03-05-2012 21:57:35
Tiez som si uzila za onych cias svoje - chvalabohu vtedy hlasili len 1x denne o cca 14:30. Ked som davala spat syna, tak som pustala ventilator - aby som eliminovala zvuky z ulice.
Erich | 03-05-2012 21:30:53
Mesto by mohlo v rámci Eurofondov postaviť nad budovu mestského úradu minaret, z ktorého by mohli tú rozhlasovú propagandu čítať non-stop a naživo. Pre mňa je mestský rozhlas neskutočne otravný a som za to, aby sa jeho vysielanie obmedzilo.
gulak | 03-05-2012 19:49:47
feťáci su tam každý den-nebudem sa k tomu vyjadrovať-ved každý vie,ako to u nás chodí
anonym | 03-05-2012 19:41:05
Ešte som nepočul, aby niekto kvôli rozhlasu prestal navštevovať rodinu... To je už fakt sila. Už som videl žirafu grcať vo farbách francúzskej trikolóry, ale toto ma dostalo. Niektorí naozaj dokážu prekvapiť. Nenachádzam slov.
re gulag | 03-05-2012 19:36:35
Teda chlape, ty si vazne poriadne nasrany, dostal si pokutu??
:-)))
Ked su tam fetaci a dalsi taky ako ty napise ze sa tam neukazu, je zle. Ak sa tam ukazu zase je zle... Teda ludia uvazujme co piseme...
Jo a este jedna vec, tam rozhlas nie je pocut vobec, takze by to zbytocne hlasili
vnucovanie | 03-05-2012 19:16:54
Je to nedemokraticke, informacie vnucuju. Clovek ma pravo vyberat si co chce pocuvat, vidiet, atd. a musi mat moznost vypnutia toho zdroja informacii, o ktore nema zaujem. Na EU sude by Sered prehrala a zaplatila by vsetky sudne trovy. To je uplne jednuducho povedane - DIKTATURA ! Ci chces, ci nechces, musis to pocuvat, lebo my - mestsky urad - tu rozkazujeme. Preto som prestal navstevovat rodinu v Seredi, lebo po 14 dnoch 2x denne huciaci amplion priamo pri dome, mi sposobil takmer porazku. Teraz chodia za mnou do Nemecka.Staci?
gulak | 03-05-2012 19:01:42
Bolo by dobré keby mestský rozhlas aj hlásil v ktorom obchode kradnu cigani,aby to počuli aj mestský policajti,čo sa cez den zašívaju na mlynárskej ulici za hrádzou-dobrá pracovná činnosť platená z našich daní
Peter | 03-05-2012 18:20:05
Tiež mi to vadi, tiež nič poriadne nerozumiem a skoro vždy ma to po nočnej zobudi...
Matej Fraňo | 03-05-2012 17:02:56
Mestský rozhlas pravidelne doobeda zobudí môjho malého syna. Dnes som napísal email na Mestský úrad, či sa s tým nedá niečo robiť. Prišla mi odpoveď že "ide o jedinečný informačný zdroj o dianí v meste. Mestský rozhas vysiela 2x denne z dôvodu, aby sa informácie dostali ku všetkým občanom, ktorí majú o ne záujem." Neviem ako vy ostatní, ale vnútri bytu napriek veľkému hluku z rozhlasu nerozumiem ani jedno slovo z hlásených správ. Nájde sa tu niekto, kto si myslí, že mestský rozhlas má taký zmysel, ako mesto tvrdí?
anonym | 03-05-2012 11:21:38
Vám tu už načisto hrabe? Kto sa cíti byť mučený? Akým spôsobom chceš preukázať, že je ohrozené tvoje fyzické zdravie alebo psychické zdravie? Ak aj áno, určite to nemáš z rozhlasu... To je sila. Dnes v noci hrmelo, sťažuj sa na SHMU, že to dovolili.
odopieranie spánku ako forma mučenia | 03-05-2012 11:10:42
GWT a koncentračné tábory CIA:
...iní zajatci boli pripútaní nohami k podlahe a ruky mali spútané v blízkosti brady. Vždy, keď začali driemať alebo zaspali, dostali sa do takej polohy, ktorá ich okamžite prebudila. Na sebe mali len plienky. Podľa interných dokumentov považovala CIA túto praktiku za najúčinnejší spôsob, ako vymámiť zo zajatcov požadované informácie, keďže nedostatok spánku nahlodával ich vôľu, no spôsoboval im spomedzi používaných metód ešte relatívne najmenšiu ujmu. Okrem odopierania spánku CIA za Busha používala aj hádzanie o stenu. Desiatky týraných väzňov preukazovalo syndrómy postraumatických stresovým stavom a trpelo sexuálnymi problémami.
reklama je proti zakonu | 03-05-2012 10:29:36
Reklama v mestskom rozhlase je proti zakonom pretoze podla Zakona o reklame $3 odst. 5
Reklama nesmie
g) ohrozovať fyzické zdravie ani psychické zdravie občana,

Prerusovanie spanku je popisovane ako forma mucenia a nedostatok spanku sposobuje obezitu a psychicke problemy co priamo suvisi so zdravim ludi
elena | 26-04-2012 16:27:13
tiez mi trochu prekaza budenie ked spim po nocnej a je fakt ze tiez pri prechadzke je problem telefonovat, nepocujem niekedy samu seba..
Peter | 26-04-2012 16:18:42
Marek,chápem problém ktorý sa snažíš vyriešiť,ale ako v prípade ohrozenia vyrozumieť občanov ? Zrušiť sa to nedá ale obmedziť ano!Nakoľko reklama je platená tak aj s tým obmedzením bude problém!Peniaze vládnu svetom a my sme predsa svetoví!
Michal | 26-04-2012 15:03:00
toto je už priveľa !!!!
Začnite púšťať Kazíka a Jadranku spolu s poriadne piskľavým tónom... najlepšie poplachovú sirénu...

Toto mesto nemá v poriadku vedenie ???? Ste hluchý?
Aj tak to nikto nepočúva a nikoho to nezaujíma kde a kedy bude nejaký výpredaj, či čo bude v kine.... kde prijíma nejaká personálna agentúra...

ZRUŠTE TO NEPOTREBNÉ OHLASOVANIE BEZVÝZNAMNÝCH ÚDAJOV !!!!!!
Marián | 25-04-2012 16:53:27
Marek má pravdu.
V čom je problém? V ochote. A to sa dá zmeniť.
a ešte milujem to auto s ampliónom: | 25-04-2012 15:17:29
vykupujem staré baterky, káble, akumulátore staré... práčky staré... vážení občania, periny,duchny,podušky... Vykupujem starý nábytok, mosadzné lampy, staré obrazy, kožky a perie ...
Debili | 25-04-2012 14:45:12
uz konecne skoncite s tym sedlackym dedinskym rozhlasom zobudili ste nam dieta ktore sme ledvaj uspali!!! Toto som nikde nezazil nema to ani Trnava ani Nitra iba vidlaci v Seredi ano
Anna | 16-04-2012 15:09:34
Marek chcela by som sa Vás opýtať či podnikáte aj nejaké iné oficiálne kroky za eliminovanie mestského rozhlasu. Rada sa k Vám pridám prípadne pomožem s čím budem mocť. Bývame v meste nie na dedine a dokonca ani na dedinách v dnešnej dobe nehlásia rozhlasy a tiež sa pripájam k matkám, ktorým rozhlas pravidelne budí deti. Myslím, že sa treba zamyslieť na účelovosťou tohoto zariadenia a nie mať ho preto lebo tu je...
matka | 30-03-2012 21:08:28
Zivo si pamatam, ked som bola na materskej a rozhlas zacal hlasit okolo 14:20, ako sa mi maly vzdy zobudil. Som rada, ze je to za nami - nic prijemne. Marek, lutujem ta.
jajja | 30-03-2012 19:19:26
ľudia ktorí bývajú v meste, ktorí denne chodia okolo MsU, ktorí denne dostávajú do schránok novinky, a majú aj nejaké vývesné tabule sú obťažovaní mestským rozhlasom, a my na okrajových štvrtiach ani len netušíme o čom mestský rozhlas hlási, lebo nič z toho nie je rozumieť. Tiež súhlasím s vysielacím časom o 16,00 hod, pretože nie každý je o 10,00 hod doma.
I.D. | 30-03-2012 18:00:47
Ja sa stazovat na hluk nemožem,skorej-ja ani nerozumiem,čo v amplione hovoria,neviem,možno to je dobre,zas by mi možno vadilo príliš hlučné...v každom prípade,ked nevyjdem na ulicu,ani netuším,čo v rozhlase hovoria.....
uz to vidim | 30-03-2012 17:51:06
a ochvilu pride do redakcie dalsi list , kde sa niekto zase stazuje na zvonkohru a bimbanie kostola. ja uz nechapem tieto hluposti.
Marek - ked ti vadi rozhlas daj si do usi vatu a mas pokoj. svoje pocity si nechaj pre seba, ked sa daju tak elegantne vyriesit.papa
anonym | 30-03-2012 16:51:08
Ja súhlasím s Marekom. Mám doma malé dieťa ktoré spí 2x denne a vždy ho zobudí mestský rozhlas, nakoľko ho máme priamo pod oknom!Keby vyhlasovali niečo dôležité, ale je to samá reklama!
info | 30-03-2012 16:27:12
pokial viem mestsky rozhlas patri k prvym nastrojom vyrozumenia v pripade katastrof, takze pozor na to odstranovanie, odrezavanie a odstrelovanie, bude to najskor celkom slusne postihovany precin ak nie trestny cin. vysielat by sa mohlo v rozumnejsej dobe napriklad 12-00 + 16-00, respektujme aj starsich, ktori na ten rozhlas zvyknuti su
pre shelley | 30-03-2012 15:28:43
raz dávno/ešte som dral školské nohavice/som spal v Bratislave u spolužiaka na byte v úplnom centre mesta.Do takej jednej-druhej v noci za veselého spevu sa najprv vracali štamgasti z lokálov.Okolo druhej sa mi podarilo zaspať.Asi o štvrtej-piatej ma zobudili smetiari,následne drnčali električky,rachotali autá a od šiestej by som zaspal,keď tak asi jedine v narkóze.Takže si viem živo predstaviť o čom píšeš...
Marek | 30-03-2012 15:28:12
som rad ze nie som sam rovnakeho nazoru. pri pisani clanku som rozmyslal nad tym ci zmienit uplne odstranenie rozhlasu, nakoniec som to vynechal. vidim ze nie som sam koho to napadlo, a taktiez si myslim, ze rozhlas patri na dedinu, mesto ma ine formy informovania obcanov, preto som za a podporim uplne zrusenie rozhlasu a jeho vyuzivanie iba v nevyhnutnych situaciach
nemozne | 30-03-2012 15:17:22
Uz pred mnohymi rokmi som poukazal na to, ze vysielanie mestskym rozhlasom je v rozpore zo zakonom, lebo nam vnucuje informacie, ktore nie kazdy chce pocuvat a nemame moznost toto vypnut, A zvysovanie hluku je to tiez. Ako odpoved so vtedy dostal, ze ked je to uz tu, tak sa to musi vyuzivat. Ano, vyuzivat, ale len v preipade ohrozenia. Je to strasne a drasa nam to nervy uz 20 rokov. Najvyssi cas odrezat vsetky kable.
shelley | 30-03-2012 15:02:15
Ja si myslím, že mestský rozhlas má svoju funkciu aj v dnešných časoch, len ho asi treba načasovať vhodnejšie. Ak by sa mi to stávalo, o čom píše Marek, tiež by som asi nebola nadšená. A možno by som aj amplión odstrelila. Má právo na nerušený spánok po nočnej smene. Toto treba riešiť, poslanci sú tu na to, aby sa prijalo nejaké vhodné riešenie, majú tam právnika, môžu to predebatovať zo všetkých aspektov a pomôcť chlapcovi. Ešte keby si zavolal okresných hygienikov na zmeranie hladiny zvuku, ktovie, čo by povedali?
Bývam na Hokejke, ale spávam na strane do dvora. Na strane do ulice sa v lete pri otvorenom okne naozaj nedá pozerať televizia a nepočujete si vlastného slova, keď prechádza kamión, alebo keď brzdí, lebo má červenú. To je naozaj ako za trest. A ešte v lete, keď sa začnú predvádzať motoristi! Aj to je problém, ale križovatku nepremiestnime. Neostáva nič iné, iba sa odsťahovať. Ale kam?
denisa | 30-03-2012 14:07:11
tiež nechápem, načo ide rozhlas, keď každý človek je v práci a myslím, že väčšina ľudí za prácou cestuje...tiež som za presunutie na 16h už keď to musí byť...inak skutočne nič nie je rozumieť z rohlasu....len to hučí ozýva sa medzi činžiakmi.
pekne napísaný vlastný nároz...marek palec hore
Citatel | 30-03-2012 13:48:59
Chápem načo slúžil rozhlas pred 20 rokmi, ale dnes to pokladám za zbytočné. Nie že by som mal proti tomu nejaké veľké výhrady, ale súhlasím s prvým komentárom. Skúste telefonovať v meste, nemožné. V žiadnych mestách rozhlas nefunguje takým spôsobom ako v Seredi resp. nefunguje už vôbec. Napr. v Bratislave je to na zastávke, reč je jasná, zrozumiteľná a primeraná. Niekedy mám problém počuť čo sa hovorí v tom seredskom, tak potom ako to môžu počuť starší ľudia ? Zrušte to. Ďakujem.
Registrovaný Marek Čirka Marek Čirka | 30-03-2012 13:37:46
Suhlasim s nazorom Mareka. Taktiez castokrat nejdem spat skorej ako o tretej az stvrtej hodine rannej a mestsky rozhlas ma kazdym dnom budi. A teraz mavam v noci este zatvorene okna, v lete to bude omnoho horsie. Informacie v rozhlase su nezaujimave a pre vacsinu obyvatelov zbytocne, kedze su v robote. Myslim, ze by vobec nevadilo, keby sa uplne zrusil, no ked uz ho chcu spustat, tak raz denne o 16:00 by bolo omnoho racionalnejsie.
anonym | 30-03-2012 13:30:37
Niekomu strašne vadí mestský rozhlas, mne napríklad nie. Keď počujem, že ide vysielať, tak vyjdem aj na ulicu, aby som lepšie počula. Koľko ľudí, toľko chutí.
silvo | 30-03-2012 13:28:30
Mne to neprekaza, ja to sice nepocujem az dnu do bytu, ale ked som pri cinziaku a telefonujem s ludmi mimo Serede tak sa mi smeju do telefonu ze ci byvam na dedine alebo zartuju v style Slunce seno a par facek.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign