Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Vyberáme z redakčnej pošty: " Vandali si tentoraz zobrali na mušku moje auto "

24

Do redakčnej pošty sme dnes dostali mail od jedného z našich čitateľov. Stačilo pozrieť na fotografiu a hneď bolo jasné, čo majiteľa osobného vozidla rozčúlilo tak, že sa rozhodol nám napísať. Svoje auto, odparkované na Cukrovarskej ulici v Seredi neuniklo v noci z utorka na stredu pozornosti vandalov a na vozidle poškodili prednú masku.

Vandali si zrejme dokazovali svoju silu a mali z tejto činnosti náramnú zábavu, no majiteľovi svojim činom spôsobili majetkovú škodu. A to nehovoriac o nervoch, ktoré majiteľ musí prežívať a starostiach s opravou.

A tak možno na záver malá poznámka: ak zbadáte niekoho podozrivého, hoci z okna vášho bytu, neváhajte kontaktovať políciu. Možno pomôžete predísť zničeniu spoločného alebo súkromného majetku.

 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
notebook | 31-01-2014 14:53:07
celkom pekna diskusia sa tu rozbehla
ale len nepochopim preco sa to vzdy zvrhne na utoky proti polisom. niem ze clovek ked dostane pokeutu tak je nasrany a len malokto si vie vtupit do svedomia a uznat si svoju vinu.
ja mam s policajtami v seredi tiez skusenosti dostal som pokutu ale tak isto aj pozitivnu skusenost ked mi vykradli kancelariu a zobrali notebook.. tento notebook som nasledne nasiel na bazosi a predavajuci bol zo serede. prisiel som na na policiu v seredi asi okolo 18 hod , tam mi policajt povedal aby som nakontaktoval toho predavajuceho.... dohodli sme stretko az o 19,15hod. ten sluzbukonajuci policajt uz koncil v praci, prezliekol sa do civilu a isiel somnov na to predajne stretnutie a toho predavajuceho aj notebookom zaistil. dotyčný policajt pritom isiel somnov uz mimo pracovneho casu.

nechcem si nikoho obhajovat to so napisal iba moju skusenost s pracou policie v seredi
a ešte | 31-01-2014 13:37:10
Já mám tak isto buchnuté dvere a taktiež nikto nič nevidel, nepočul a teraz čo ako? Mám sa zblániť? Aj tak mi to nepomože , tak sa ukľudnite a začnite od znova :D
pre oboch | 31-01-2014 13:36:11
Mylím že by ste mali radšej ukončiť svoju konverzáciu. Ved predsa toto je o niečom inom, určite nie o vaších výmenách názorov
lubo | 31-01-2014 12:53:36
len pokracuj, urcite vyhras nad nami vsetkymi :(
lubo pre lubo a Jano | 31-01-2014 11:33:51 | 31-01-2014 12:52:13
vidis, jediny kto si tu nieco musi obhajovat si ty, a tvoja obhajoba je stavana na zaklade dehonestacie, urazania a tvorenia psychologickych profilov tvojich oponentov, rad sa s tebou osobne stretnem a nemam problem sa s tebou bavit o tomto nazivo, kedze jediny tvoj argument je ten ze vypisujem na internet a nic nerobim, takisto ti prinesiem vysledky mojej prace za posledne 2 roky, to, kolko novych pracovnych miest priniesla, to, kolko som zaplatil na daniach, to kolko som dal do sponozoringu roznych sportovych aktivit v kraji, na charitu v kraji ale aj mimo kraja, budem rad ak mi taketo veci prinesies aj ty. Mozeme si teda porovnavat kto ma vacsieho...Jediny kto tu zatial "onanuje" na internete si ty a tvoje prazdne reci, urazanie, osocovanie. Takto ako sa chovas vypada zvonka aj jednanie policie, preto na nu existuje taky nazor aky je. Gratulujem ti pomahas nas v nom utvrdzovat.
anonym | 31-01-2014 12:14:46
co sa tomu cudujete mne sa nieco podobne stalo 2 krat prvy krat spetne zrkadlo druhy krat prevaleny blatnik a kamery nazachytili nic
takto | 31-01-2014 11:45:24
Všetci vieme ako to tu chodí. Netreba sa hádať ani dohadovať. Já som tiež dostala pokutu, tak isto som sa vyhádala, pretože tiež mi lezú na nervy ako sa ku komu správajú. Je to tak a nikto to nepoprie. Nemám nič proti polícii. Ale vidíme ako a kde stoja tie super autá a ? A nič! Alebo ste videli že by malo niektoré papučku, či papierik za sklom? Ako sa cigáni - nie len, otáčajú pred križovatku ,ked odchádzajú navalený z tej reštiky. A? A zase nič. Lietajú tu na autách ako keby jazdili rely, a? A zase nič. Je to svatá pravda ,že policajti si skôr trúfnu na obyčajných ľudí, pretože vedia že tam im odveta nehrozí. a ked sme už pri tom. Koľko cigánov má vodičák???????? Neni ich totiž vidno jazdiť na autách - Autoškoly. Tak čo? Som si istá že možno z 10 má vodičák 1. Aj to len možno!!!! A tak preto sa pýtam - prečo by sme sa nemali rozčulovať,ked já dostanem pokutu - aj ked oprávnene a tý OSTATNY nie??? Tak si myslím že je to na každom z nás. Ako sa ohradíme, obhájime pred pokutou. Tak isto nedosiahli sumu ktorú žiadali. Jednoducho som poukázala na ľudí, ktorý jazdia tak a tak, ktorý stoja tam a tam a to nevidia? Já mám kam dávať peniaze, ale určite nie tam , kde ostatný nemusia ani keby stáli krížom pred policajnou stanicou !!!
lubo a Jano | 31-01-2014 11:33:51
Lubo kde si ty a kde je realita.. Ďalší internetový doma sediaci odborník na trestné a priestupkové právo...
Nedal si mi otázku ako supluješ prácu polície, keď nahlásiš, že si svedkom protiprávneho konania...?
Takých ako ty majú kmíni najradšej a môžu veselo kradnúť, lúpiť lebo vedia že radšej zalezieš za záclonu, ako by si to anonymne nahlásil. A potom sem prídeš na druhý deň mudrovať, kde bola polícia... Asi zabudli prijať do svojich radov vedmy a telepatov, ktorí vedia kde sa čo stane ako v tom filme Minority report... Pozreaj menej scifi filmov .
Jano - k tebe je zbytočné čokoľvek ďalej komentovať, tak zatrpknutého a nenávistného človeka nepoznám ako si ty... ďalej seď doma a radšej ani nepíš, lebo nebudeš mať stále žiadnych priateľov...
lubo a Jano | 31-01-2014 09:48:38 | 31-01-2014 10:51:05
takze policajti nevedia kde sa v Seredi predavaju drogy? kto ich predáva? kde stoja slapky, komu "patria"? kto pyta vypalne? Naozaj to nevedia? ja si myslim, že to vedia, mne z toho vychádza že s tým nič nerobia. Nečuujem sa, že ludia su ticho ked sa nieco zle deje, za rve si zvykli na kulturu Serede, slapky, drogy a za druhe sa boja, ked vidia ze v meste su rovni a rovnejsi, toto je fakt ktorý proste je nevyvratitelny. Ale aby som nebol len negativista, vcera statny zastavili nejakeho morgosa na audine., neviem sice ako to dopadlo, ale palec hore.
Jano | 31-01-2014 09:58:41
Tak v prvom rade nikoho neurážam a nikoho neponižujem čo nasvečuje o tvojej iteligencii. A po druhé čo nie je na tom pravda čo som napísal HADAM TO ŽE TAM MATE ZAMESTNANÉ MANŽELKY,alebo to že sa vozíte v autách.Prečo ste si nezamestnali ženy v pečivárnach pri páse?
lubo a Jano | 31-01-2014 09:48:38
Ja sa pytam, mam ja suplovat prácu polície?
V čom konkrétne supluješ alebo si predstavuješ, že supluješ prácu polície vtedy ak nahlásiš, že si svedkom protiprávneho konania:? Nebodaj následne zasahuješ na mieste spolu s hliadkou, alebo predvádzaš osoby, ... či ????
Jano ty si jeden mega zakomplexovaný chudák, ktorý nikdy nič nedokázal a tu sa snažíš vyvŕšiť na všetkých... Zamysli sa nad sebou a kde sa v tebe berie toľká nenávisť a opovrhnutie?? Je to len tá jedna pokuta za to že niekde prekročil rýchlosť alebo nevedel zaparkovať? Namiesto toho, aby si sa z toho poučil, lepšie je nenávidieť všetko a každého, to je také Slovenské...
lubo | 31-01-2014 08:55:42
ten policajtomil co sa tu ohana je super, musi byt bud prislusnik alebo dokonca priamo organ! Ono je fajn že vysledky policie su meratelne, preto by bolo dobre mat statistiku v porovnani s minulostou, kam dopredu sa policia pohla po navyseni stavu. Je fajn ze chlapec (citaj organ) co sa tu rozculuje ovlada gramatiku, ale to nemeni nic natom, ze policia (citaj nielen mestská) ma v Seredi zlu povest. Pokutovaním bežných ľudí si tento obraz nezmeni a takymyto prispevkami ako tu pise tento orgán (čitaj ako synonymum pre iný výraz) takisto. V Seredi vie každý olicajt, kde sa predáva, kde stoja šlapky, kde su fetáci, kto kradne, kto robí zle, ale v poslednej dobe sa stalo modou sa vyhovarat na obcanov. Zavolajte, nahlaste, podajte trestne znamenie. Ja sa pytam, mam ja suplovat prácu polície? Policajti nevedie kto tu predáva drogy? kto pase slapky, kde tie slapky stavaju? Ci mam ja ist na bratislavsku posadit sa do auta a hlasit, znacka GA-xxxx teraz zobrala slapku na ich miestecko a rozdavaju si to tam.
Jano | 31-01-2014 07:59:46
Zubami nechtami sa tam držite a vykrikujete,že nemáte dobré miesta preto ste si tam zamestnali aj ženy že?
re tomas | 30-01-2014 21:29:36
sak toto... a potom sa doma nudís za netom a moc mudrujes... :-))))
Tzv internetový odborník na všetko a na každeho :-)
tomas | 30-01-2014 20:44:23
Ano podla mna to je par minut :-). Ked cele dny nic nerobiiiim :-) hahaha
re tomas | 30-01-2014 20:41:53
Par minut - 20 - 30 minut.- zvlaštne ponímanie času, a ked nakoniec zistíme, ze si tam stal možno aj hodinu dve...či?
tomas | 30-01-2014 19:58:30
Ano bolo to par minut. Zastavil som v malom parku na kraji tej cesti ako je cajovna , stara drogeria a podobne isiel som dnu nieco vybavit zdrzal som sa max 20-30 minut a odisiel je pravda ze som si tu velku tabulu hned na zakrute nevsimol. Bola pridana nedavno a jazdi som podla pamety no aby mi dali ale 45 eur? A ktomu pri cajovni stavaju casto luxusne auta aj 3 hodiny a nemyslim si ze im niekto nieco spravi.... vyvoleni mozu zrejme. Pritom to nieje take strasne ked je tam este cesta siroka ze prejde vedla seba aj dalsie 2 auta.. 45 eur im urcite nedam mozno tak 5 a ked nezoberu tak to radsej spalim v krbe aspon nebudem muset hladat noviny na zakurovanie :-).
No ty kokos | 30-01-2014 19:58:00
A mám dosť... "Vydeľ" a už mi je jasné prečo si ty nič nedokázal a ani len na to poondené teplé miestečko na MsP sa nevieš dostať. Nedávno bolo výberové konanie, prečo si sa neprihlásil? Ale s tvojím pravopisom si bez šance, však...?
A ďalšie zvláštne myšlienkové pochody tu majú ďalší zakomplexovaný internetoví majstri, ktorí každého, kto čo i len okrajom sa zastane MP je automaticky príslušníkom MP... Zvláštne nevedel som som, že tu máme tak veľa príslušníkov... :-)
Ešte milý Janko toľko poviem, že máme úplne odlišný názor na teplé miestečko. Ja si ho skôr predstavujem ako po známosti vybavené miestečko niekde na ministerstve alebo v štátnej správe, kde sa nerobia nočné, pohoda a klídek a za dobrý plat a najmä istý. Ale možno to je už moc na tvoju inteligenciu... Nič v zlom.
lubo | 30-01-2014 19:57:19
sakra keby som sa lepsie ucil, tiez som mohol byt policajt..:D
anonym | 30-01-2014 19:00:38
Nemusíš trikrát písať, že by si chcel vydieť a že si vydel. Pochopili sme. Mimochodom minulý rok v druhej polovici októbra bolo vyhlásené výberové konanie na teplé a dobre platené miestečko príslušníka MsP. Prihlásil ste sa?
pojo | 30-01-2014 18:59:02
su to spachtosi
Jano | 30-01-2014 18:56:47
To by som chcel vydieť ako nikto z MP nespravil žiadny dopravný priestupok.Niekoľko krát som vydeľ ako nezastavili na STOPKE.Kto ich bude pokutovať.
Jano | 30-01-2014 18:56:46
To by som chcel vydieť ako nikto z MP nespravil žiadny dopravný priestupok.Niekoľko krát som vydeľ ako nezastavili na STOPKE.Kto ich bude pokutovať.
Jano | 30-01-2014 18:56:40
To by som chcel vydieť ako nikto z MP nespravil žiadny dopravný priestupok.Niekoľko krát som vydeľ ako nezastavili na STOPKE.Kto ich bude pokutovať.
palec hore pre Jana | 30-01-2014 18:52:12
Vážený zamestnanci MsP,keby ste mali také malé platy a takú strašne zlú prácu,ako to prezentujete určíte by ste sa tam držali tolko rokov.
anonym | 30-01-2014 18:51:54
Možno neuveríš, ale aj to je ich robota. Našťastie náplň práce im neurčuješ ty. Inak čo je čudné na tom, že pokutujú ľudí za zákaz zastavenia? Veď tam tí "slušní občania", ako sa zvyknú s obľubou titulovať /aj ľutovať/, predsa nemajú čo robiť. Nemyslíš? Podľa teba sú to neoprávnené pokuty?
Jano | 30-01-2014 18:47:35
To je tvoj názor a aká je skutočnosť trochu odlišná celý deň sa vozia v aute a pokutujú občanov za zákaz zastavenia.
anonym | 30-01-2014 18:47:03
Typický slovník závistlivého Slováka - teplé miestečko a dobrý plat? Tebe sa čo v živote nepodarilo?
Re Jano | 30-01-2014 18:38:43
Odkiaľ máš info o dobrých platoch (definuje dobrý plat). A čo pozerám cele dni vonku naťahovať sa s bezdomovcami a inými uchylmi ci grazlami a fetakmi neviem co na tom mieste majú teplého...? Skus definovať teple miestecka?
Jano | 30-01-2014 18:33:23
Aby si mal zabezpečené teplé miestečko a dobrú výplatu.To je určite dosť dobrý argument.
pre Jano | 30-01-2014 18:24:13
Podstatný je obsah príspevku, nie jeho autor. Či? Alebo je lepšie poukazovať na iných, hoci dotyčný je v rovnakej kategórii porušovateľov zákona? Dokonca ešte sprostejší, lebo on sa dal aj "dolapiť"? Inak intuíciu máš ako Sherlock Holmes. To jediné ťa napadlo, že som policajt MsP? Načo by som svojimi príspevkami mal obhajovať svoje "teplé" miestečko? Skús mi to vysvetliť.
Re Jano | 30-01-2014 18:17:54
Mal by si sa tam prihlásiť keď sú to tak super vychytene teple miestecka... Predpokladám že minimálne 1500e platy je im sveta žiť... Sa čudujem ze tam ešte nemáš prihlášku... Aaach jaj takto obmedzené názory tak typicky slovenské... Závidieť všetkým a všetko a nech si polícia všíma všetkých iných len nie mňa... Mňa až nakoniec :-)))) peace
Jano | 30-01-2014 17:47:58
Trafená hus zagágala anonym a občan príspevky od mestských policajtov ,ale si chrania svoje teplé miestečká bože aký ste priezračný.
Dotaz | 30-01-2014 17:41:18
Tomas určite to bolo len pár minut...? Tomu neverím. Taka suma za par minút...
anonym | 30-01-2014 17:27:30
Niektorí nevedia prehrýzť to, že dostali oprávnenú pokutu a teraz budú kydať. Ja sa pýtam napr. Tomáša prečo si zostal pár minút na zákaze státia? Si taký istý chrapúň na akých poukazuješ. Len ťa serie, že na teba došli a na týchto nie. Normálny človek v zákaze nezaparkuje a ty sa ešte s tým aj pochváliš? Na koho ty vlastne poukazuješ? Pozri sa najprv na to čo robíš ty a potom kritizuj. Z akého dôvodu si dovolíš na pár minút zostať na zákaze státia? Nemáš morálne právo poukazovať na druhých. Ty si zrejme typický prípad "slušného" občana, ktorý poukazuje na buzeráciu a ukazuje na iných.
pre občan | 30-01-2014 16:43:11
No hlavne že ty sa vieš vyjadrovať,že? Radšej neprispievaj , lebo nás len utvrdzuješ v tom , že tu sú väčšinou ľudia, čosa nudia a nemajú čo na práci. Tak bud sa vyjadruj normálne, alebo radšej vôbec a venuj sa gramatike a slušnému správaniu. MUDRC
obcan | 30-01-2014 15:04:34
vidim ze tu gagaju len mudrci co nevedia ako parkovat. Hlupak vzdy zostane hlupakom, toto porekadlo na tuto diskusiu sedi jak rit na serbel :D. Skoda aj komentovat.
obcan | 30-01-2014 15:00:58
Jano aka dlha je Cukrovarska ulica? Kolko je tam kamier ty odbornik? Vies kde to auto stalo a ci to kamera vobec zachytava? Vidno ze si dostal pokutu a teraz ides rypat. Nauc sa ako sa ma parkovat, nebudes dostavat pokuty :P. Ach jaj, preco je na svete tolko zakomplexovanych chudakov ako si ty? :(
pokutovaný | 30-01-2014 14:00:35
Buzerovať obyčajných ludí a vyvršovať sa na nich to ide machrom z MP,ale keď majú riešiť vandalov a rozbíjanie majetku občanov tak nevidia a nepočujú.Načo ich vôbec máme v meste veď nás stoja nemalé peniaze.
Re odborník na auta | 30-01-2014 09:03:26 | 30-01-2014 09:20:38
ked sa neviete slusne bavit, tak sa s vami nikto bavit nebude
Re odborník na auta | 30-01-2014 09:03:26
No ty si iný odborník na autá kde si ty a kde je fabia... Nemohli to byt skôr amatéri ktorí chceli povodne ukradnúť svetlá tie sa na octavkach kradnú často. A k tým kamerám ako viete kde bolo auto kde ste si istý tým že tam kamera zaberá lebo cukrovarska ulica je veľmi široký pojem a kamera je len pri kauflande... Či...?
Hou hou | 30-01-2014 08:59:19
Skor mam pocit ze niekto bud chcel urobit zle ale preco by to robil prave na maske? Paka na otvaranie octavie je v strede tak pochybujem ze hladali paku. Takze sui myslim ze bud sa niekto nudil a bud to vytrhol rukami alebo kopol z nohou do tej masky alebo niekto potrebuje nahradnu masku ale len debil asi zabudne ze vsetko na aute sa srobuje. A mestke kamery? Su tu tak zbytocne asi ako cela mestka policia...Su tu nadbytocny nic neriesia len statie na zakazoch a zbytocne co ich platite z nasich penazi....Keby bolo na nasom hlasovani ci ich chceme davno su rec.
pre anonym | 30-01-2014 07:11:14 | 30-01-2014 08:37:54
toto je fabia a zrejme nie, pretoze kolik na otvaranie kapoty to ma takmer v strede, nie naboku, to isiel niekto moc silny domov a aby doma nezbil zenu tak zbil auto...
amen | 30-01-2014 08:37:53
A kamery sú zrejme funkčné len pre obyčajné priestupky,obyčajných ľudí, nie pre vandalov, feťákov, zlodejov a pirátov ciest, Tak je
pre tomas | 30-01-2014 08:34:26
Poznám , aj mne prišlo za 40 domov, ale ani boha! Po výmene názorov a poukázaní na určitých šoférov stojacich na kruhovom a podobne sme to uhádali na 5 E ! Netreba sa dať buzerovať a aj kamerový záznam mi ukázali ,ale ked nemusia ostatný prečo by sme mali my? Nedajte sa len tak ľahko ošklbať
tomas | 30-01-2014 08:22:46
Toto urcite kamera nezachytila ze? Ale jak ja ostanem par minut na zakaze statia to mi hned poslete domov 45 eur zaplatit hovada sprosteee :-). Ze vam neni je...to :-)
anonym | 30-01-2014 07:11:14
Vandali? Nepokusali sa nahodou otvorit prednu kapotu? S otvorenou prednou kapotou vedia auto odomknut a v pripade ze ma uzamknutu riadiacu paku tak aj zaradit rychlost tak aby vedeli s autom odist. Hlavne ak je to Octavia.
Jano | 30-01-2014 07:06:29
Veď a Cukrovarskej ul.sú kamery napojené na MP a zrejme zase nič nevideli to je hanbaa vysmech , keď zastavý auto v zákaze to zadajú hneď

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign