Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Volím možnosť č. 3

Miloš MajkoDátum24. 02. 2015 13:28:35TémaTak to vidím ja...
200

Sú tomu už takmer dva roky, čo v jednom z krajov vo voľbách uspel župan, ktorého meno hlavne politici z takzvaných "štandardných strán" určite nečakali. Reč je o Marianovi Kotlebovi. V danej dobe, som napísal článok pod názvom Kotleba nie je produkt občanov ale politikov. Osobne proti nemu nemám nič, no spôsoby jeho konania a presadzovania niektorých vecí sa mi jednoducho nepáčia.

Voliči videli v Marianovi Kotlebovi pravdepodobne najmä alternatívu z určitej nasratosti na systém a už spomenutých politikov, ktorí v zásade pred voľbami sú schopní sľúbiť čokoľvek, no po voľbách vyhlásia akurát "vyhraj voľby, môžeš všetko" prípadne "zvyknite si". Marian Kotleba pred voľbami odsudzoval klientelizmus a rodinkárstvo, čo taktiež mohlo prispieť k jeho volebnému víťazstvu.

Netrvalo dlho a verejnosť prišla na to, že aj na VÚC v Banskej Bystrici a blízkych organizáciách je možné poobsádzať pracovné posty možno kamarátmi, straníckymi kolagami, či dokonca rodinnými príslušníkmi. Iba nedávno bol v médiách publikovaný materiál o zamestnaní manželký pána Kotlebu v jednej z nich. K starému, už spomenutému článku som priložil link na predmetný materiál publikovaný v inom médiu.

Jeden z diskutujúcich na to zareagoval týmto diskusným príspevkom:

anonym | 24-02-2015 12:22:31 |

...čo je lepsie? Dať tam kamarata a kradnut, a potom vykladať, že ja tam nemám nikoho z rodiny, alebo mat tam rodinného prislušníka a robit to bez kradnutia za plat....

Samozrejme som sa nezdržal svojho komentára k takto závažnej veci a dovolil som si podotknúť toto:

Miloš Majko | 24-02-2015 12:29:01 |

anonym | 24-02-2015 12:22:31 | - volim moznost c. 3:

- na poziciu vybrat najschopnejsieho uchadzaca v transparentnom vyberovom konani a nie zlodeja kamarata, ci neschopneho pribuzneho ;-)

 

Diskutujúci ma prekvapil logickou úvahou. Musím povedať, žiaľ skutočne logickou úvahou vychádzajúcou pravdepodobne z praxe, či osobných skúseností, možno jednoducho zo stavu, ktorý je na Slovensku všeobecne známy:

anonym | 24-02-2015 12:40:05 |

Chcel som sa zastat Mariana :-), ale mi zijeme na Slovensku takze taka moznost ma uprimne ani nenapadla :-)

 

Môj komentár:

Miloš Majko | 24-02-2015 13:01:29 |

anonym | 24-02-2015 12:40:05 | - a prave to je problem nasej spolocnosti. Normalneho cloveka uz ani len nenapadne, ze by snad mohol niekto z volenych funkcionarov konat cestne, v sulade so zakonmi a bez korupcie a klientelizmu.

Je to smutne, ale na drohej strane sa snazim pochopit. Sme na Slovensku...

 

Na záver si dovolím malú poznámku. Pokiaľ sa všetci stotožníme s tým, že v krajine už niet cesty k náprave a volení funkcionár bude len menším alebo väčším hajzlom, zlodejom, či tunelárom a inú variantu odmietneme pripustiť, tak začne byť na čase obzerať sa po presťahovaní do niektorej z rozvojových krajín, nakoľko tie civilizované onedlho s chudobnými príbuznými prestanú mať trpezlivosť.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-02-2015 23:34:40
http://www.seredonline.sk/clanky/zdrazovanie-tu-bolo-je-a-aj-bude-o-jeho-vyske-rozhodne-vylucne-spotrebitel/
otazka | 25-02-2015 23:15:41
dovod preco som tam uviedol vyjadrenia tych ludi je ten aby som podporil svoje nazory ze zdrazenie s eurom podla mna nebolo... keby som sa podpisal svojim menom a uvediem to tak asi tazko uveri mne, manualne pracujucemu s maturitou ze to co tvrdim je pravda...
zato ked to povie viac analytikov...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-02-2015 22:51:23
Nemajte obavy, trestne stihanie nehrozi. ;-)

Skorej som mal na mysli to, ze ja nekopirujem, ale pisem vlastne zistenia - tie ma totiz neoklamu. Ked raz pozeram na ucet za niektore veci pred Eurom, nasledne presne pred a potom po jeho zavedeni a nie som slepy, tak rozdiely vidim.

Ak chodi Vasa manzelka nakupovat potraviny, tak si dnes za nakup prepocitany kurzom nepochybne menej nici chrbticu... ;-)

Samozrejme, ze je nutne registrovat aj urcitu inflaciu, no bola a je velmi mala, lebo vieme dobre, ze bude dobre, ak sa ekonomika vyhne deflacii.

Inak Vas ubezpecujem, ze mozete mat akykolvek nazor na cokolvek - chvala Bohu mame slobodu slova - len prosim, ako som povedal. Nesnazte sa zhovadit mna, pretoze ja fakt pisem to, co viem dokazat. Otazkou je, ci mam chut travit cas nad pocitacom, kedze Vy v momente, kedy Vam navrhnem napr. diskusiu na kameru, s dost velkou pravdepodobnostou odmietnete, takze netahame za rovnaky povraz. ;-)

Preto som sa Vam mozno trosku obsirnejsie snazil vysvetlit, ze ja nad tym co pisem, zvyknem rozmyslat...
otazka | 25-02-2015 22:07:04
ako necakal som takuto reakciu, ale skusim sa ubranit..
kedze si stale nemyslim ze prislo k vyraznemu zdrazeniu ako vy tvrdite som vygooglil clanok kde bolo par reakcii analytikov a vlozil ich niektore vyjadrenia...ked kapitalkami napisete ze som to okopiroval, sa z toho nestane trestny cin alebo co, ved som tam pridal mena tych co to povedali tak sa to da "natrackovat" ci som to nejak pozmenil alebo nie...

ak si myslite ze klamem, precitajte si este raz ten clanok, ja som len vytiahol podstatne veci na argumentaciu, ano slecna pise ze potraviny zdrazeli o 13% ale hned dalsia veta je ze platy vzrastli porovnatelne, teda chapte realna mzda vyrazne neklesla..

a z toho ze som docasne v CR nevidim spojitost s tym ze boli tieto udaje oznacene iba ako teorie a vlastne euro nam prinieslo zdrazenie vo vysokych percentach ako bolo na zaklade neviem coho pisane nizsie
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-02-2015 21:10:45
otazka | 25-02-2015 20:57:33 | - viete, najlepsie ZRKADLO VAM NASTAVIL diskutujuci, ktory uviedol, ako ste manipulovali s materialmi, ktore ste niekde OKOPIROVALI.

Je to hanba a ja by som sa k niecomu takemuto nikdy neznizil. Chapem, ze anonymne je to jednoduche, ale aj Vy sa raz rano budete pozerat do zrkadla s tym, ze sa nebudete spoznavat...

Ak SOL sledujete dlhsie, uz by ste mohli vediet, ze nezvyknem ucelovo manipulovat s informaciami - asi ssa pytate preco?

Nuz, ja nemam z manipulacie na rozdiel od mnohych inych ziaden osobny profit. Pisem pod svojim menom a vacsinou do rubriky TAK TO VIDIM JA, takze je zrejme, ze ide o moj phlad na vec.

Nepotrva dlho a pojde von dalsi clanok, ktory bude zase akurat okopirovany z archivu stareho 5 rokov.

Je mi to luto, no ZIAL sa nezvyknem mylit. Prave preto, lebo s infomaciami nemanipulujem.

A co sa tyka toho, ze ste odisli do Ciech za pracou - nic sa nedeje. Kazdy nejako zijeme. Len prosim bezdovodne nekritizujte mna. Ja som NIKDY V ZIVOTE nebol nezamestnany a nikdy som od statu nezobral ziadne socialne ci ine davky. Zivim sa od maturity sam a predsa len (mozno trosku neskromne) myslim, ze su za mnou hmatatelne vysledky.

Dakujem za pochopenie...
otazka | 25-02-2015 20:57:33
hned ste si ma preklepli cez IP-cku? :D
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-02-2015 20:49:14
otazka | 25-02-2015 20:16:00 | - zavadzate!

Clanok a moj postoj su uplne jasne - Euro je dobre a pomohlo nam. Ze vecsina tovarov zdrazela je fakt. Precitajte si clanok pozorne a nezavadzajte a uz vobec ma neporovnavajte s Kotlebom ci inymi populistami.

Neviem ako Vy - mozno ste za pracou odisli do Ciech, no ja na Slovensku existujem stale, podnikam a firmu mam starsiu, ako je Slovenska republika. Nechcem sa chvalit, no nemam problem svoje vedomosti z ekonomiky uplatnene v paxi porovnat.
Anonym | 25-02-2015 20:44:30
http://www.cas.sk/clanok/269166/eurom-platime-na-slovensku-5-rokov-ake-zmeny-nam-prinieslo.html
Anonym pre otázka | 25-02-2015 20:41:24
Pre otázka:

Troska si pozmenil text. Piše sa tam že ceny potravín vzrástli priemerne o 13%. To si vymazal. A v ďalšej vete si pridal slovo však čo pri letmom prečítaní vyznie ako keby sa ceny nezvýšili. To nezvysenie sa ale týka tovarov a služieb a nie potravín.
A samozrejme že si neskopiroval názor tretieho analytika ktorý tam piše tiež o zvýšenie cien 10-15% :-). Ma neser :-)
otazka | 25-02-2015 20:16:00
akoze ked eurostat pripadne iny statisticky urad na zaklade spotrebitelskych kosov spravi ex post cenu tohto kosa a analytik ju okomentuje to je pre Vas teoria?
tym padom toho o ekonomii moc neviete...

aby som vysvetlil suvis s clankom...toto je presne argumentacia Kotlebu co povie ze rohlik stal 4 koruny (cca 15 eurocentov), a po zavedeni eura stoji 20 eurocentov, takze je to zdrazenie o 50%...
cize euro je zle...


Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-02-2015 19:51:03
otazka | 25-02-2015 19:35:59 | - nejde o populisticke reci. U mna na to niet dovodu.

K zdrazeniu doslo vo vsetkych krajinach a aj u nas. To, co vypustali analytici je teoria. Prax vidi kazdy v obchode pri dennom nakupe.








otazka | 25-02-2015 19:35:59
pan Majko mozem sa opytat cim podopierate svoje tvrdenie ze po zavedeni eura doslo k zdrazovaniu vo vysokych percentach?

dakujem

len tak dodam:
Marek Gabris (analytik CSOB): Kríza má na dopyt a inflačné tlaky tlmiaci charakter. Ale dalo by sa povedať, že „čierne scenáre ohľadom rastu cien v súvislosti so zavedením eura sa nenaplnili.

Eva Sadovska (analyticka PB): Nákup potravín, za ktorý sme v roku 2008 zaplatili 50 €, nás vyšiel ku koncu roka 2013 na 56,40 €. Platy však vzrástli za posledných 5 rokov porovnateľne a tak si zamestnaní Slováci dnes zo svojich platov môžu dovoliť kúpiť porovnateľné množstvo tovarov a služieb ako v roku 2008.

Chcete byt objektivny? Prestante sirit populusticke chobotiny, podobne ako p.Fico a jemu podobni...
faktom | 25-02-2015 15:54:36
Pre anonym, ak takto argumentujete,tak prajem dobry den!
anonym | 25-02-2015 15:32:27
Ked uz si spomenul eurofondy, tak uvediem priklad :
Slovensko odvedie do eu 700eur, ale dostane 2000eur.
Za uvedenych 2000eur kupi lavicku, ktora normalne stoji 700eur za 2000eur. A toto su eurofondy. :-)....
faktom | 25-02-2015 12:47:52
Mylis sa ,ohladne tych roli,Ak nebude. Slovensko z niecim suhlasit v ramci EU,tak sa takato vec nemoze uskutocnit.Preco myslite,ze padla Radicovej vlada?Slovensko ,by mohlo dostavat este viacej z EU,keby legistlativa lepsie pracovala,lebo eurofondy sa nedaju len tak odfrnkat.
A prosim Vas odporcovia EU,myslite si,ze Slovensko je Svajciarsko,lebo co?Pozrite sa na tie autaky na dovolenky,co Slovenski obcania podnikaju.Keby sa tak na Slovensku nekradlo a ludia by zacali zit podla hesla zit a nechat zit,tak by bolo este lepsie,a to neplati len pre politikov.
anonym | 25-02-2015 11:38:36
faktom je, ze Slovensko hra v medzinarodnom meritku len taku rolu ake kostýmy su nam rozdane. Ci uz v dobrom, alebo zlom.
Co sa tyka p.Kotlebu nemyslim si, ze vyhral na základe ciganskej otazky. Bolo by zaujimave ist urobit reportaz do BBSK a opytat sa ludi. :-).
samozrejme tvoj nazor ti neberiem :-)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-02-2015 11:36:29
EU nie je uplne najsamlepsi model - tolko byrokracie ako EU ma snad uz len Severna Korea - no Slovensko by bez EU a NATO bolo rozvojovou krajinou uplne bez buducnosti.

Nadavame na zdrazovanie po zavedeni Eura (jednoznacne k nemu doslo a to vo vysokych percentach - no my nemame predstavu, aku by mala hodnotu SK, keby sme nemali Euro. Mozno by sme ho s hospodarenim ake by si nepochybne vlady dovolili, kupovali za 150 SK.

Stale sa snazim ludom pripominat, ze na Slovensku zije asi tolko ludi, kolko prepravi londynske metro DENNE.

Jednoduch, my nemame velmi na vyber.
faktom | 25-02-2015 11:09:28
je,ze Slovensko este nikdy nehralo v medzinarodnom meritko taku rolu ako dnes,a este nikdy sa nemalo v histori tak dobre,ako tetaz.Nechcem tym vobec povedat,ze je vsetko v priadku a ze sa ma kazdy dobre,ale tieto naivne a hlupe reci,ako nam EU skodi,su proste nerealisticke.5.milionovy narod v dnesnej dobe, v srdci Europy a bez EU a NATO.,tak taky experiment si mozu vymysliet skutocne len dobrodruhovia.Kotleba je taky isty politik,ako vsetci ostatni,stacilo mu zaujat nejake stanovisko proti ciganom a uz je zupanom.
anonym | 25-02-2015 10:05:28
Kazdopadne sucasny stav politiky voci obcanom a narabenie s financiami a majetkom statu je nezvratný. Musime si priznat, ze sme len koloniu EU. Podla mna vsetky opatrenia, ktore sa u nas robia od privatizacie az po rozne reformy su koordinovane na ambasadach nasich "zachrancov". Pripustime, ze by p.Kotleba vyhral parlamentne volby a zatocil s politickými zlodejmi a oligarchom by zavrel kohutik k statnym financiam. Mal by prostriedky ako to uskutocnit? asi nie pretoze by narazil na tlak z EU, ktorej tento stav vyhovuje. Jedine riesenie je SLOVENSKE NARODNE POVSTANIE :-). Ale ci by do toho niekto isiel neviem, pretoze byt oznaceny ako terorista nechce byt asi nikto :-)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-02-2015 09:58:58
tiez zamestnany | 25-02-2015 09:33:43 | - on len z casu na cas zabuda, AJ na zaklade coho funguje. ;-)
tiez zamestnany | 25-02-2015 09:33:43
pre: Jupiter | 24-02-2015 23:22:36
...chcel by som sa spytat, ci ste nahodou neni fajciar - mierim na fajciarske prestavky v praci.
Ked aj nie, kazdy clovek pracujuci, ma narok na prestavky (pocet a dlzku necham na zamestnavatelovi)
Kto a ako vyuzije tento cas , je len jeho vec - preco nie napr. zabludit na WEB?!
Jozef | 25-02-2015 08:09:34
Jupiter, ruku este mam a zatial ma nemlatia.
Za ovela vacsi o.rb ja povazujem, ked niehoho obvinia z porusenia slova bezdovodne, len na zaklade akehosi pocitu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-02-2015 01:55:53
Nuz Jozef, asi by si sa mal zamysliet a nasledne sa kompetentnych zacat pytat. V piatok pri "pive" Ti trosku nasepkam nejaku tu otazocku... - co Ty na to? ;-)
Jupiter | 24-02-2015 23:22:36
pre "Jozef | 24-02-2015 13:47:38"
Ja za o*rb považujem aj to keď niekdo namiesto toho za čo je platený vypisuje v pracovnom čase napr. na SOL. Je to o*rb na svojho zamestnávateľa napr. aj štátneho (ale i súkromného) a táto neproduktivita ide z verejných zdrojov. Jozef úprimne, mal by si podľa Tvojho návodu ešte ruku? Alebo už by si bol umlátený na verejnom priestranstve? Alebo malý o*rb je ešte povolený? Áno a do akej výšky?
seredan | 24-02-2015 21:11:26
Sudit nieco komu to neprinalezi mi pride scestne.
1. Je len na volicoch daneho regionu ako sa rozhodli a ako sa rozhodnu v buducich volbach.

2. Vsetky media sa na nom snazia prizivit a hladaju kazdu jedno moznost ako ho znemoznit. Je usmevne ako nam vykresluju Kotlebu a vsetci ostatni zupani a podobni su v poriadku.

3. Je zaujimave ze prave ludia v BB a jej okoli nedostavaju od medii ziaden priestor na vyjadrenie.

Neviem ako ostatni ale ja sa rozpravam s ludmi v tom kraji a su spokojni a ked aj nie tak vravia ze nieje horsie ako predtym. Kotleba tam spravil dost veci o ktorych sa nepise a nikto iny to cele roky neriesil. Ludia nech rozhodnu v buducich volbach ci su spokojni alebo nie. Pretoze seredan a ine mestecka nemaju pravo hodnotit.
Jozef | 24-02-2015 17:39:11
Referent pre oznamovanie protispoločenskej činnosti na Banskobystrickej regionálnej správe ciest (BBRSC).

to je jej funkcia.
Ano, anonym, tam bude najlepsia.
to je ono | 24-02-2015 15:35:54
Neskakali ste nahodou Vy od radosti,ked bol Kotleba zvoleny?
anonym | 24-02-2015 15:11:18
Je iste, ze ten pribuzny je neschopny?
drastické, | 24-02-2015 14:38:15
ale nepochybne jediné účinné riešenie. Teda na Slovensku.
Jozef | 24-02-2015 14:29:51
dano, ved to - podas im palec a urvu Ti oné.
Vybrali si sluzbu verejnosti a nie neobmedzene vladnutie.
Pokial v tomto state nebude prvy z nich nakopany do kakaca, tak aby si uz na verejnu stolicku nemohol sadnut, budu mat navrch.
daniel | 24-02-2015 14:08:30
Jozef palec hore !
Jozef | 24-02-2015 13:47:38
Ja u voleneho funkcionara volim moznost c.4:
Prvy o.rb - utat ruku
druhy o.rb -umlatit na verejnom priestranstve.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign