Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Volby Prezidenta Slovenskej republiky - II. kolo

Podla poslednych vysledkov scitania hlasov II.kola Prezidentskych volieb 2009, sa Prezidentom Slovenskej republiky na dalsich 5 rokov stava Ivan Gasparovic.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
anonym | 06-04-2009 21:03:25
Ďakujem Vám pán Veselický za pochopenie. Život ma naučil nikoho neposudzovat a nikoho neodsudzovat. Každá udalost a teda konanie človeka má svoje opodstatnenie. Ja Vám ďakujem za Vaše príspevky, ku ktorým mám veľmi blízko. Prajem Vám tiež pekný zvyšok večera.
Ľubomír Veselický | 06-04-2009 20:04:17
Vážená slečna, či pani! Ospravedlňujem sa, ak ste moje výhrady voči anonymným diskutérom vzali osobne. Uznávam, že zlá osobná skúsenosť dokáže človeku vziať kus odvahy, ale aj chuti niečo intenzívne riešiť,a preto v ďalších prípadoch je opatrný. Rešpektujem to a snažím sa ľudí pochopiť. Rozlišujem rozdiel. Nie je anonym ako anonym. No ak niekto pod takýmto nickom bezhlavo útočí a uráža, je to podlé a vtedy som v reakcii nepríjemný. Som si toho vedomý. Na hrubú dieru hrubá záplata. Vy medzi takýchto hrdinských "partizánov" určite nepatríte. A verím tomu, že po čase nájdete v sebe silu a v menej pálivých problémoch sa určite vyjadríte neanonymne. Držím Vám palce a teším sa na Vaše vstupy do diskusií. Pekný večer! :-)
anonym | 06-04-2009 08:54:38
Pán Veselický trochu sa ma dotklo, že vyčítate pisatelom ich anonymitu, ja by som rada zverejnila svoje meno, ale po mojej zlej životnej skúsenosti rada zostanem v anonymite. A moj nedávny sen, mi to len potvrdil. Hladala som tam svojho bývalého kolegu, s ktorým som si velmi dobre rozumela a už sme sa dávno nevideli. Ja som ho našla a vyklul sa z neho vrah, ktorý ma chcel zabit. Naštastie to bol len sen, ale bola to aj akási výzva alebo varovanie. Preto Vás všetkých, ktorí sa neskrývajú velmi obdivujem.
Milay | 06-04-2009 06:56:04
Príspevky pána Veselického rád čítam sú reálne,vecné a pravdivé.Škoda že viac našich poslancov sa tu nezapája do diskúsie,bolo by to zaujímavé a myslím si aj pre nás prospešné.K voľbám prezidenta len toľko,že stačí si pozrieť mapu a štatistiku volieb.Som rád,že aspom Sereď tam celkom dobre obstála.
milan | 05-04-2009 21:52:29
nemam dovod vam odpustat, nijako ste sa ma tym nedotkli, iba sa mi tam ten citat nehodil..ak ju naozaj citate, tak len pokracujte.... *yes*
Ľubomír Veselický | 05-04-2009 20:46:38
Frederick Lie! Konečne niekto, komu moje komentáre robia radosť a netají sa tým. Pekný večer! :-)
Ľubomír Veselický | 05-04-2009 20:39:06
Anonymovi z 5.4.2009 o 19.52! Áno som poslanec MsZ. A Vy ste kto? Arogancia je podľa významového slovníka povýšenosť,nadutosť, namyslenosť. Nemám najmenší dôvod byť povýšenecký, nadutý som iba po strukovinách a namyslený nemám byť na čo. Ale hlavne, neskrývam sa za nick - anonym. :-D
Ľubomír Veselický | 05-04-2009 20:26:57
Milanovi! Máte pravdu. Biblii naozaj nerozumiem. Možno je to tým, že jej dnešnú podobu majú na svedomí najmenej štyridsiati autori, ktorí ju upravovali, korigovali a dopĺňali počas niekoľkých storočí. K ostatnej (a určite nie poslednej) úprave siahli v Česku, kde Králickú bibliu začali prekladať do súčasnej češtiny. Ak ma žiadate, aby som necitoval z Biblie, v tom Vám nemôžem vyhoveť. Citáty mám jednoducho rád. A nielen tie, čo sú v Biblii. Ak som urazil Vaše cítenie, tak odpusťte. Ak ste naozajstný kresťan, tak ste mi už aj určite odpustili. Lebo v tej knihe, ktorej nerozumiem, je napísané aj toto :"Odpúšťajte a bude aj Vám odpustené."
realista | 05-04-2009 20:21:01
Výsledky volieb sú jednoznačné, polovica voličov rozhodla, druhá sa iba viezla. Faktom je, že koalícia sa nemusí obávať dôslednejšej kontroly svojich krokov ani toho, že by jej prešľapy mohol prezident formátu Gašparoviča využiť alebo vytknúť. Sme takí uvedomelí či blbí, že niektorí idioti svoju voľbu obhajujú ušetrením peňazí na dôchodok pre ďalšieho prezidenta. Čo tak želať si atómový útok z KĽDR, v rozpočte by sa ušetrilo na pohrebnom a bolo by to vysoko sociálne i pre pozostalých. Kremácia je totiž tiež drahý špás. Tak optimisti prajem vám aby na sociálne dávky ešte mal kto vôbec robiť. Inak nám zostáva iba obsadiť ropné zásoby SAE a Kuvajtu.
anonym | 05-04-2009 20:04:41
jednoducho, tak ako má Gašparovič svojich sympatizantov, tak ich má aj pani Radičová, a dokonca aj pán Veselický!!!Nemyslím si, že by bol pán Veselický arogantný, len používa svoj slovník, ktorému málokto rozumie. Alebo nechce rozumiet?
anonym | 05-04-2009 19:52:16
,,Ľubomír Veselický´´ vy ste strašne arogantný človek !! vy ste poslanec ? a ako ste sa tam dostali ?
Ľubomír Veselický | 05-04-2009 19:38:38
Reagujem na "anonym z 5.4.2009 12.46". Čarujete dobre. Usmial som sa doširoka. Ďakujem Vám za skvelú nahrávku. Nesmečujem. Ide o zábavu. Ak by sme boli husi, hádam by som aj veril, že sa nejakého toho klasu dočkáme. Lenže tento národ aj keď sa často správa ako kŕdeľ husí, žiadne klásky nečakajú. Nič nadčasové nevymyslím. Až tak chytrý zasa nie som. Ak niečo nadčasové je, tak je. Nadčasové ale neznamená večné. Pán Lasica za čias tvrdého socializmu vyhlásil, že čaká, kedy sa kapitalizmus zrúti do priepasti, na pokraji ktorej stojí už od nepamäti. A predstavte si, že sa toho dožil. Kto by si to bol vtedy pomyslel? Jeho spolupútnik, dnes už žiaľ nebohý Július Satinský na manželkinu otázku, prečo si stále vymýšľa odpovedal:"Ľudí nezaujíma pravda. Ľudia sa chcú baviť!" Tiež nič nové pod slnkom. Metódu chlieb a hry aplikovali úspešne vládcovia starého Ríma niekoľko storočí. Pán Satinský nadčasovosť ich spôsobu vládnutia elegantne aplikoval na naše pomery. Zmenilo sa na tom niečo? Zmení sa na tom niečo v budúcnosti? Verím, že nie. Lebo na chlieb a hry sme naprogramovaní. Ešte raz ďakujem.
Frederick Lie | 05-04-2009 13:41:46
veselicky je nas kamarat ktory nas vzdy vie rozosmiat :)
anonym | 05-04-2009 13:38:08
milan súhlasím s tebou a som v tomto rada, že štát nemusí vynakladat financie na nového prezidenta, a prosím nebud taký zlý na p.Veselického sme tu aj na to aby sme sa pobavili a nebrali ten život tak vážne, to královstvo nebeské pre ľudí chudobných duchom môžme kludne chápat ako súčasnú situáciu na Slovensku, pretože ja viem, že p.Veselický moc dobre ovláda Bibliu. Milan ;-)
milan | 05-04-2009 13:29:45
Nevolil som..nebolo koho...jedinu vyhodu v tomto vysledku vidim tu, ze sa nemusime zbierat na dalsi prezidentsky dochodok...inak je to opat katastrofa...a pan Veselicky..pokial nerozumiete Biblii, prosim, necitujte z nej...
na pobavenie pre p.Veselického od anonym 7:43 | 05-04-2009 12:46:51
Pán Veselický chcem Vám vyčarit úsmev na tvári a preto Vás prosím : ak ste sa pýtali kedy dojde k vítatstvu dobra a slušnosti? tak ma napadlo jedno príslovie "vyčkaj času ako hus klasu" a v tom ma napadlo aké staré je toto príslovie, ved už sa asi ani jedna hus nedočká klasu!!!možno tak granul alebo zmesiek. Prosím vymyslite niečo nadčasové, myslím, že vy ste na to stvorený!!! :-D
anonym | 05-04-2009 12:17:56
možno som ani ja nemala určeného 100 percentného kandidáta, už som to raz písala, že by mal byt nestranný, ale volit som bola. Ale nie menšie zlo, ale vačšie dobro. Myslím, že by sme sa mali druhý krát uberat touto cestou. Tiež Vám prajem krásnu nedeľu. :-)
pre p. Veselického | 05-04-2009 10:51:44
Veď ja si z toho ťažkú hlavu ani nerobím. S odstupom času som sa iba uistil v tom, že som konal správne, keď som voliť nešiel. V prvom kole som volil kandidáta, ktorý sa do druhého kola nedostal. A voliť menšie zlo ma nebaví. Buď mi niekto sedí alebo nie. Nebudem meniť názory každé dva týždne. Prajem príjemnú nedeľu aj Vám. :-)
anonym | 05-04-2009 10:47:32
Kto je Slovák si vedel vybrať svojho kandidáta (stačila mi analýza kto, kde koho volil )
rychlovaliacisakokrspaniel | 05-04-2009 10:16:01
Grinch nevyhral a to je dobre. Neh najskor sa nauci slusnemu spravaniu ona sama a az potom nech radi ostatnym !!
občan | 05-04-2009 09:30:58
Včera som sa rozprával s učiteľkou slovenského jazyka z Komárna. Poviem Vám, nezávidím jej !!! Ale to je na inú tému. Čo ma však zarazilo, že hovorila, že ako sa otvorene občania maď. národnosti chválili tým, že keď vyhrá p. Radičová, že ako im bude zase dobre a pod. Tak to už je silná káva !!! Podľa toho vyzerali aj víťazstvá v jednotlivých volebných obvodoch: http://www.webnoviny.sk/volby/ Či sme zvolili menšie zlo alebo nie, ťažko teraz hovoriť. Prezidenta sme si zvolili, tak mu slušne zagratulujem ...
Ľubomír Veselický | 05-04-2009 09:07:00
Anonymovi z 5.4.2009 08.48! Z toho, že ste neboli voliť si ťažkú hlavu nerobte. Urobilo tak zhruba 2 milióny oprávnených voličkov. Predpokladám, že sa rovnako nezúčastníte ani volieb do VUC, volieb europoslancov a o dva roky volieb poslancov samosprávy a primátora. Základnou otázkou každého plnoprávneho občana je zvážiť, či veci meniť chce, alebo nie. Vy ste sa rozhodli nemeniť ich. V poriadku. Ostáva Vám teda iba hromžiť a nadávať na neschopnosť zvolených. Aj to je program. Želám Vám príjemú nedeľu.
anonym | 05-04-2009 09:05:30
Boh nechcel, aby Radičová a Kaník zobrali dôchodky invalidom, preto tam poslal, niekoho iného, či to bolo správne ukáže čas, zase nás čaká škrtanie, ktovie či zase nevyškrtnú dôchodky? Pán Veselický mám k Vám veľmi blízko a preto Vám vravím nesmieme prestat verit v dobro!!! Aj Ježiša Krista ukrižovali ľudia, nie pán Boh, to nebola vôla Božia ale vôla ľudí.Zlých ľudí. A ja im neverím.
anonym | 05-04-2009 08:48:16
Ja som voliť vôbec nebol a neľutujem. Aspoň si nebudem v budúcnosti nič vyčítať. Gašparovič má za sebou búrlivé 90-te roky a keď som videl podporovateľov p. Radičovej, tá ma tiež odradila. Národ rozhodol za mňa a ja sa môžem na seba pozrieť do zrkadla. Je smutné, že nebol kanditát, o ktorom by som mohol prehlásiť, že presne takého prezidenta chcem. Vždy sa to zvrhne na volenie menšieho zla. Tentoraz som to vynechal. Urobil som veľmi dobre.
Ľubomír Veselický | 05-04-2009 08:43:03
Patetické vyhlásenie pani Radičovej, že pravda a slušnosť zvíťazí, je buď dôkazom jej politickej naivity, alebo snahou o zachovanie si kreditu u jej sympatizantov. Toto heslo práve vďaka tomu, že znie tak čisto a úprimne, oblbuje celé desaťročia (ak nie viac) tých, ktorých rodičia viedli k poctivosti. Jediným a žiaľ tým najdôležitejším nedostatkom je, že ani srnky netušia, kedy k tomu víťazstvu pravdy a slušnosti dôjde. Odpoveď na vieru vo viťazstvo pravdy nachádzame v Biblii. Blahoslavení chudobní duchom, lebo ich je kráľovstvo nebeské.
pre anonym | 05-04-2009 08:36:44
AJ Pán BOH chcel aby pani Radičová spolu s Kaníkom zobrali invalidom dôchodky.
anonym | 05-04-2009 07:43:46
Pre všetkých, ktorí volili "dobro". Tak a je tu realita, máme prezidenta, žiaľ nie nového. Ďakujem všetkým, ktorí podporovali p.Radičovú. Aj ja patrím medzi Vás. Nie, neprehrali sme, nebudte smutní! Ak existuje Boh - tvorca všetkého dobra a teda ten, ktorý nikdy nechce zlo, tak teda hľadajme aj v týchto voľbách "dobro". Viem celý svet sa zmieta v ekonomickej kríze, aj u nás to nevyzerá ružovo, ak by vyhrala p.Radičová, mala by to nesmierne ťažké, a už si viem predstaviť ako by ju Fico obvinoval, že ona môže za krízu a vlastne za všetko zlé. Tak teda nech nám spolu p.Fico a jeho Gašparko ukážu ako to zvládnu. Nie neprajem im zlo, veď by som si ho sama priala, ja im prajem aby to spolu dobre vymysleli v prospech nás všetkých. Veď aj ja som občanom SR, bez ohľadu na to, koho som volila. A či to bude dobre uvidíme potom. Možno to ľudom pootvorí oči. Len jednej veci mi je úprimne ľúto, že naša krásna krajina nemôže byť reprezentovaná niekým dobrým, osobnosťou s vlastnými názormi a nie názormi diktovanými niekým iným. Toho mi je naozaj ľúto. Život ide ďalej a ja neprestanem nikdy veriť v dobro, v dobro, ktoré napokon zvíťazí. Prajem Vám všetkým krásny deň!!!!
anonym | 05-04-2009 00:56:17
hura hura hura

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign