Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Voľba hlavného kontrolóra, príbeh pokračuje

200

http://nitra.sme.sk/c/7701700/volbu-hlavnej-kontrolorky-presetruje-prokuratura.html

 

Podmienkou výberového konania bola aj prax.  Určilo ju mesto, zákon  ju nevyžaduje.

SEREĎ. Voľbu hlavného kontrolóra v Seredi prešetruje galantská prokuratúra. Podnet na preskúmanie zákonnosti uznesenia k vyhláseniu voľby a podnet na preskúmanie samotnej voľby podal poslanec Michal Hanus. Obe sú podľa neho v rozpore so zákonom.

Podmienky schvaľovali 
v decembri

Jednou z podmienok výberového konania na post hlavného kontrolóra bola, okrem iného, aj 8-ročná prax v samospráve. Práve v nej vidí poslanec problém, považuje ju za diskriminačnú a protizákonnú.

Kvalifikačné predpoklady na obsadenie funkcie hlavného kontrolóra sú podľa neho stanovené v zákone o obecnom zriadení. V ňom sa hovorí iba o úplnom stredoškolskom vzdelaní, nie o praxi. Michal Hanus preto navrhol bod o voľbe kontrolóra vypustiť z programu rokovania. Neúspešne.

Poslanec Michal Irsák z legislatívno-právnej komisie odporučil zrušiť decembrové uznesenie, v ktorom sa stanovili podmienky na obsadenie funkcie kontrolóra. Podmienky schvaľovalo ešte staré zastupiteľstvo, nové pritom zasadalo len o dva dni neskôr. Uznesenie v decembri spochybňoval už poslanec Pavel Kurbel.

„Ak bude voľba uskutočnená, môžu tí, ktorí sa neprihlásili, po prečítaní podmienok namietať a spochybniť voľbu,“ povedal Irsák v diskusii.

 

„K porušeniu zákona by prišlo v takom prípade, ak by sa uchádzač prihlásil do výberového konania, splnil by podmienky a nebol by pozvaný na pohovor,“ reagoval prednosta Tibor Krajčovič.

Práve na túto povinnosť mala podľa našich informácií galantská prokuratúra upozorniť mesto ešte pred konaním zastupiteľstva. Prokuratúra sa nám k tomu zatiaľ nevyjadrila.

Jeden uchádzač sa vzdal

Potom, čo neprešiel ani procedurálny návrh Michala Irsáka, voľba pokračovala. O post kontrolóra sa uchádzali štyria kandidáti, jeden z nich sa písomne vzdal.

Kontrolórom chcel byť bývalý poslanec v Seredi Jozef Prívozník, kontrolór na Najvyššom kontrolnom úrade František Veselický a brat sereďského viceprimátora Ľubomíra Veselického a aj Zuzana Horváthová, ktorá zastávala post hlavnej kontrolórky na úrade už dve volebné obdobia – 12 rokov. Tá napokon dostala väčšinu hlasov, zo 16 ju podporilo 11 poslancov. Hanus a Irsák sa voľby nezúčastnili.

Viceprimátor Ľubomír Veselický nám napísal, že si „nie je vedomý toho, že by pri voľbe boli urobili nejakú chybu.“

Veselický bol predsedom komisie na posúdenie splnenia náležitostí doručených prihlášok kandidátov na post kontrolóra. Zo zápisnice vyplýva, že podmienky, ktoré stanovilo mesto, splnila zo štyroch kandidátov iba Horvá-thová.


 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
gulak | 21-08-2015 16:21:12
Dobrovoľne peniažkové koryto..nikto nikdy neopustil..tu pomôže,len jedno..na budúci rok budú parlamentné voľby..treba skúsiť poraziť dnešných politikov a dať tam novú slovenskú krv,ktorá tu skôr urobí zmeny,ako títo dlhoroční politici..
ťažko | 21-08-2015 15:54:51
ne erím že sa niečo zmení.Ono povecme sa na rovinu - kto by sa vzdal takeho postu dobrovolne? To že si občania o nej a o viacerých z vedenia myslia svoje je jedna vec no to že si svoje stoličky ,,oprdkávajú,, ďalej je vec druhá. Novú krv si tam nepustia - ved nie sú hlupáci. Čiže zostáva čakať len kým sa nabažia ???
pre:karma je sviňa | 19-08-2015 17:46:46
Raz z pávieho chvosta perká vypadajú a bude po sebavedomí.
karma je svina | 18-08-2015 08:46:20
Ta žena beha po so vztýčenou hlavou a ma každeho v paži. Čo by nie ,hlavne že bude zasa odmena. Nesie sa ako pávica uplne bez zabran. Jaj mat tak jej svedomie - ak dake aj má. No ale KARMA JE ZDARMA a kto ma super odmeny za prd barany tak si aj tú zaplatí 😉
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-08-2015 01:15:53
https://dennikn.sk/215826/ceska-policia-stratila-zabrany-vplyvnu-uradnicku-stiha-za-to-ze-jej-podriadena-nema-vhodny-zivotopis/

- - -

Keby som bol veriaci, nepochybne by som sa modlil za pravdu a vitaztvo zdraveho rozumu aj u nas - prokuratura, policia, justicia - to su ti, ktoi maju obcanom za ich nemale peniaze GARANTOVAT SPRAVODLIVOST A VYMOZITELNOST PRAVO.

Zatial je u nas pravda aj v tomto pripade posliapavana. Ucelovo a systematicky.

Slovensko bolo vzdy tak trosku za Ceskou republikou. Nepochybujem vsak o tom, ze sa dozijeme stavu, kedy kompetentni zneuzivajuci moc ponesu za svoje ciny zodpovednost...
občan | 25-03-2015 13:39:16
A kde by sa mala tak dobre? Stačí čosi prehliadnuť a peniažkov je až až.
dochodca | 23-03-2015 18:17:04
a kde by tak dobre zarobila keby odisla
pre chrbtovu kost | 23-03-2015 17:47:47
a to si pozrite fotky z jozefovskej zabavy , jak sa vykrucala .
chrbtová kosť??? | 23-03-2015 16:22:25
Já neviem ale normálne ,,obdivujem,, tú pani ZH že po tom všetkom čo sa o nej popísalo a porozprávalo má ešte stále toľko guráže kandidovať dalej. Já na jej mieste pracem sa kade ľahšie a to aj z mesta - od hanby . Ach jáj má to niekto nervy z ocele , ale zase čo nespravíš za dobrý plat a odmeny .........
pre anonym | 22-03-2015 23:35:40
Pravdu máš.
anonym | 22-03-2015 17:22:29
Kontrolorkov bude Horvathova a basta! Viete kolko veci na kazdeho taka kontrolorka moze vediet? Co ak by sa nikam do prace nedostala a zacala by spievat? To nikto nemoze riskovat...
pre obcan | 22-03-2015 10:48:43
Je to logicke co pisete,ale je to tak, ako to je,to znamena,ze volby kontrolora,budu asi tazko kladsifikovane,ako nezakonne.Takze zosyava len protest.
Obcan | 22-03-2015 09:16:32
Uz len to ze kontrolovany si voli toho kto ho bude kontrolovat je divne.
A este ked ho zaroven aj plati...
Nezavislost a objektivita ako vysita.
Kontrolor by mal byt clovek co s mestom nema absolutne nic spolocne a idealne by bolo keby ani nebol odtialto.
Je to smiesne,alebo skor na zaplakanie ked clovek vidi co robia ti dole,ako to potom musi vyzerat v tej velkej politike ?
Staci pozriet do minulosti kolko ludi co bolo pri korytach a dotiahli republiku tam kde je,kolko sa ich pozera na svet spoza mrezi Leopoldova...
Otazka | 22-03-2015 08:29:14
Nebol dany podnet na prokuraturu?Ked ano,tak nemozte uz vopred hovorit o nezakonosti volby.
Fero | 22-03-2015 07:09:25
Presne. Nepotrebujú predsa, aby kontrolór začal objektívne kontrolovať. Ešte to tak.
netrhajme im partiu :) | 21-03-2015 22:00:02
Nevpustia si do svojho kruhu nikoho nového aby im neprekazil plány im vyhovujúce. Tak si daju podmienku 8roč. prax ktorú splna kto? Ano naša stará dobrá prajná pani kontrolorka. Nebodaj by ste chceli aby ich niekto vystriedal? O len to nie - majú predsa ešte tolko toho pred sebou a ved oni su najskúsenejší predsa. A ostatný teda tú prax ešte dlho nebudu mat čiže nebudu nikomu prekažat ;-)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 21-03-2015 21:34:52
občan | 21-03-2015 20:51:33 | - obcan HUJER - pozri sa do zrkadla a nasledne do obcanky - a potom sa spytaj - kolko nas vlastne je? ;-)))))
občan | 21-03-2015 20:51:33
Kurbel ste Truhlík najtruhlíkovatejší a ešte aj nekompetentný. Vyjadrujete sa ako keby ste zožrali celú múdrosť sveta a rozumeli všetkému.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 21-03-2015 18:47:50
občan | 21-03-2015 13:28:36 | - dakujem za Vasu nepochybne uprimne mienenu radu, no verte mi, ze ja viem presne co robim a prave preto to robim tak, ako to robim. ;-)

Co sa tyka hlasovania poslancov - hlasovali o nezakonnej veci a ja dufam, ze spolocnost dospeje do vyvojoveho stadia, kedy budu aj poslanci vedome hlasujuci o nezakonnej veci brani na plnu zodpovednost pred zakonom.

Viete, spoliehanie sa na \"kolektivne rozhodovanie\" a tym vyvinenie sa - to je take nase, Slovenske... Do historie sa zapisali ako dvaja poslanci ktori tejto nezakonnej fraske chceli zabranit, tak vsetci, ktori hlasovali. A samozrejme aj ti, ktori to navrhli, spracovali anasledne obhajovali.

Stale evidentne viete malo na to, aby ste pochopili, preco konkretne ja robim tak ci onak. A to sa fakt snazim viac menej na kazdy svoj krok upozornit dopredu.

Su veci, v ktorych treba zial este stale cakat - aj dohliadajuci nad zakonnostou raz budu postaveni pred rozhodnutie - \"ja alebo oni\". A verte mi, pud sebazachovy u drvivej vacsiny ludi po cely zivot odkazanych na vyplatu zo statneho rozpoctu veli - \"JA\". A to potom bude pobavenicko... ;-)

A tento clanok nie je o mojom dome a stromkoch -tie su mojou osobnou vecou. Tento clanok je o TAZKEJ AROGANCII MOCI a pocite, ze \"ja mozem vsetko\". Uz tu v historii taki boli...

Tento clanok - kauza, v plnej nahote ukaze, ako ta nizsie spomenuta eserocka funguje, co nevyhnutne pre dalsie fungovanie potrebuje a kto a preco v nej je.

Klud a trpezlivost. ;-)
Pavol Kurbel | 21-03-2015 18:15:05
Pre truhlíkov nižšie
V prvej triede základnej školy sa deti učia čítať. Čítať sa učia v dvoch krokoch. V prvom kroku sa naučia slabikovať a postupne čítať a v druhom kroku sa naučia čítať s \"porozumením. \" To znamená, že rozumeli tomu, čo prečítali. Truhlíci nižšie, vy ste sa k druhému kroku ešte neprepracovali. Prečítali ste síce čo som napísal, ale zjavne ste tomu nerozumeli. Nikde som totiž nespochybňoval odborné a kvalifikačné predpoklady pani kontrolórky. Nemám na to dôvod. Ani som nikde nespochybňoval právo poslancov hlasovať pri výbere kontrolóra za kohokoľvek. To čo som ale tvrdil a stále tvrdím, že podmienky výberového konania, ktoré si stanovilo mesto boli v rozpore so zákonom. Nič viac a nič menej. Neviem. či ste teraz pochopili, ale ak nie, nájdite si niekoho, kto vám to polopate vysvetlí. Ja to jednoduchšie neviem povedať.
anonymous | 21-03-2015 14:47:02
Sered neni mesto ale sročka,nato veľa ľudí zabúda.
občan | 21-03-2015 13:28:36
O kritériách voľby rozhodujú poslanci hlasovaním. A keď rozhodnú večšinou je to demokratické. Je ? Kto je arogantný,nie náhodou p.Kurbel, ktorému už zasa neprešiel ním pretláčaný kandidát,ktorého tlačil na miesto kontrolóra ešte pred 12 rokmi.
Hlasovania sa zúčastnili traja kandidáti a poslanci si mohli vybrať v tajnom hlasovaní.Keby si vybrali Prívozníka pán Kurbel,čo by ste napísal.Zoberte si u vás v obchode šoféra s čerstvým vodičákom a pošlite ho do krajín EU rozvážať tovar.Keď sa kolektív rozhodne pre skúseného vodiča a vy chcete neskúseného nie ste vhodný na pozíciu vedúceho.Dobre že ste tam kde ste aj keď by bolo lepšie aby ste boli niekde úplne inde.Pán Majko vy si najprv opravte vlasný dom,plot a stromy pred domom a potom filozofujte čo a jak sa má robiť.Píšete a píšete ale o všetkom a v podstate o ničom. Také OWG.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 21-03-2015 10:34:28
občan | 21-03-2015 08:39:37 | - nezostava mi nic ine, ako suhlasit. Jasne, pojdem k opravarovi, ktory opravil 1500 pracok.

ALE!

Pracku mu dam opravit, NEdarujem mu ju. A nedolozim mu k nej televizor, dom a aj zenu s dietatom...

Nie je chyba v opravarovi, ale v tom, kto opravu zadal a ZA AKYCH PODMIENOK. ;-)
Michal Hanus | 21-03-2015 10:09:21
Urcite si vyberiem najlepsiu moznost, ale treba mat aj z coho vyberat. Prijatym uznesenim bola tato moznost nulova!
občan | 21-03-2015 08:39:37
A teraz tú rozprávku o Zajačikovi Palovi pán Kurbel.

Idete do servisu s práčkou,dáte ju opraviť opravárovi ktorý práve opustil bránu školy alebo opravárovi ktorý opravil 1500 práčiek .Ak si do vašej firmy ktorú máte vyberiete prvú možnost\' je to pre vás príznačne.Čo ste vy v Seredi urobil okrem blábolov.
občan | 21-03-2015 07:31:59
Čo už niet iných inštitúcií, len galantská prokuratúra, ktoré vedia fundovane a spravodlivo rozhodnúť?
Pavol Kurbel | 20-03-2015 21:20:47
Takto vyzerá arogancia moci v podaní primátora, prednostu a niektorých kolegov poslancov. Zaslepenosť mocou ako vyšitá. Už v decembri sme sa spolu s Petrom Rampašekom pokúsili odstrániť z podmienok 8 ročnú prax. Páni si však mysleli, že môžu všetko. A už vtedy som hovoril, že to nie je jediná podmienka, ktorá nie je v súlade so zákonom. Bolo však asi pod úroveň ich urodzeností priznať chybu. Pýcha však často predchádza pád.
Michal Hanus | 20-03-2015 17:18:06
Poslanci riadne odhlasovali uznesenie v zmysle ktoreho mali postupovat. Namiesto toho toto uspesne ignorovali. Je to snad navod pre obcanov ako ignorovat uznesenia ci vzn mesta? Pre koho teda platia, ked ich nedodrziavaju ani poslanci ktori za ne hlasovali?
Dôchodca | 20-03-2015 16:46:03
Sú to obyčajní zmrdi,čo si robia zákony,ako im to vyhovuje,len aby aj oni zostali pri hrantoch.Smer je náš vzor!
medializácia v TN ? | 20-03-2015 15:06:57
Zavolajme do markízu nech si spravia reportáž -
kontrolorka a jej záhadný diplom. Ako vedenie ukážkovo DRŻI SPOLU pri určitých veciach a aký sú si k sebe prajný ;-)
Fero | 20-03-2015 00:19:25
Staci ked kuknes na ten arogantny xicht...
lolo | 19-03-2015 22:56:23
Uz ju nechajte tak aj tam ostane
občan | 19-03-2015 17:21:49
Keby bola pre poslancov prvoradá vôľa voličov, tak by za túto osobu nehlasovali a nezvolili ju.
Volic | 19-03-2015 13:51:28
Ona dobre vie,ze sa tam dostala nezakonne. Ak nevie,tak nech vrati diplom,nezasluzi si ani ten! Na jej mieste by som sa prepadol od hanby pod zem!
kontrolorka | 19-03-2015 12:34:09
Ak by sa aj dokazalo, že volba hlavnej kontrolorky nebola pravoplatna, tak čo by sa stalo? Opakovali by sa volby?
Alebo by dostala inu funkciu. Toto vsetko je tak absurdne.Zavidim jej iba hrošiu kožu, ked vykonava funkciu i napriek tomu, že sa tento pripad stale medializuje. Tak ale prečo nie, ked za nou stoji cely štab ochrancov uradu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 19-03-2015 10:32:58
Aaaaaa, Michal je tusim dalsim v po v poradi, kto nielenze odhalil podstatu konania a charakteru pana viceprimatora a je to ochotny napisat aj verejne.

Niet nad osobne skusenosti, ze? ;-)
Michal Hanus | 19-03-2015 10:16:18
Bol som clenom komisie, ktora otvarala obalky uchadzacov. Tu sa jej predseda, pan viceprimator, pri konstatovani, ze len 1 uchadzac splna 8 rocnu prax vyjadril, ze pri prijati podmienky 8 rocnej praxe urobili chybu a tato podmienka tam nemala byt. Pre novinarku uvedie ze si nie je vedomy, ze pri volbe spravili chybu. Pan viceprimator straca pamat? Jeho tvrdenia su platne len v danom momente? A za dva ci desat dni si za slovom nestoji? Smutne, ale je to tak!
ako to dopadlo | 19-03-2015 10:04:43
A s tou pani kontrolorkou ZH to je ako vlastne? Tie tisícové odmeny sa aj nejako vyriešili - aj tie jej prešľapy? Po tom čo spravila môže znova niečo viesť? Či to je už zabudnuté a ide sa dalej na dalšie obdobie niekoľko ročné? Ďakujem za odpoveď
Jozef | 18-03-2015 21:13:15
A najvacsia \"sranda\" na tom je, ze sam predseda L-P komisie, cize ten co ma strazit zakonnost rozhodnuti MsZ bol proti a napriek tomu bloger rozhodol, ze fšecko je fasa.
Az fasa f tej seredy. A este o tom napise dalsi mytus.
Takze sa mozme este tesit na nove VZN-ka. Napr. o zakaze prdenia na volenych zastupcov.
tony | 18-03-2015 12:20:00
Michal len tak dalej,zažranu špinu treba odstránit.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-03-2015 11:33:45
Michal, vies dobre, ze nastastie aj v gubernii na slovensky sposob existuju zakonne opravne prostriedky...
Michal Hanus | 18-03-2015 11:31:01
Uvidime ako dalej. Zamyslel som sa nad tym, ze ako moze kandidovat napr. 21 rocny maturant? Jedinu zakonom stanovenu podmienku splna. Ale ako dosiahne 8 rocnu prax? Kedy, ked nedavno maturoval?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-03-2015 11:27:30
Nepochybne stale je vela ludi, ktori si myslia, zetu piseme hovadiny s cielom niekomu skodit.

Mozno je tento pohlad bezneho cloveka aj do urcitej miery pochopitelny a ospravedlnitelny - ked vidi klientelizmus a korupcne spravanie vsade okolo seba, preco by mal veri tomu, ze su aj ludia, ktorym naozaj o nic nejde a poukazovanim na nezakonne konanie nesleduju ziaden osobny prpospech.

Pod Michalov clanok prinasam link na vyberove konanie v Bratislave. Tak ma vyzerat vyzva.

Tak do prdele, v Bratislave su voleni zastupcovia schopni a ochotni konat v sulade so zakonom a v Seredi to nejde nappriek JEDNOZNACNYM A JASNYM UPOZORNENIAM pravnika kolegu poslancov JUDr. Irsaka?

Kam smeruje nasa samosprava, do akeho pravneho suterenu su vedome schopni zostupit ludia, ktori dostali nasu doveru rozhodovat de facto o nasej buducnosti?

http://www.bratislava.sk/VismoOnline_ActionScripts/File.ashx?id_org=700000&id_dokumenty=11047000

Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-03-2015 10:44:57
A to Michal nie je vsetko... ;-)

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign