Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Voda bez chuti farby a zápachu? Snáď len tá zo supermarketu!!!

1029

Dnes v Seredi na Garbiarskej ulici tiekla opäť špinavá voda. Tento jav je už každému občanovi Serede dobre známi a ´´podivne´´ často opakujúci sa. Skúste napísať aj VY, či ste dnes zaregistrovali tento malý a nami tolerovaný výpadok dodávateľa PITNEJ VODY, ktorá ako nás učili v škole má byť bez chuti farby a zápachu.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
tomek | 21-08-2014 12:26:52
len dávam do pozornosti, aj keď spätne
http://www.urso.gov.sk/sites/default/files/vyhl_276-2012.pdf

funguje to rovnako ako elektrina a plyn, zatiaľ som ale videl realitu len u ZSE.

Princip je v tom, že v skratke: voda by mala mať nejakú tu kvalitu a mala by byť dostupná, ak niečo z toho nie je splnené, tak dodávateľ doslova pošle nejaké peniaze. Vtip je v tom, že nemusím si ich pýtať ja, ale dodávateľ je povinný ich poslať. Ak túto povinnosť neplní, tak neviem presne, ale dosť si to v elektrine sledujú. Otázka je či náhodou aj neposlali, len si ich nechal správca budovy :)
Filter za 20(fa)cku | 28-06-2014 22:32:12
treba počkať ked zaprši aby neuschlo, dufat že ten sajrajt bude čistejší cez filter? asi to tak raz dopadne, ak sa tie rúry nevimenia, a to je problem o ktorom ani radšej ani počuť, H2O+stary dobrý bordel
Neskutočné a nekonečné | 28-06-2014 21:39:23
Tak aby toho nebolo málo na Garbiarskej znova tečie hrdzavá voda! Svinstvo jedno odporné , človeka z toho môže poraziť !!!!
Ivan | 28-06-2014 18:29:42
v SN je článok "V Seredi predstavili automatický samočistiaci filter Optifil" s popisom vlastností tohto zariadenia na čistenie vody. Jeho cena sa pohybuje niekde od 20 000,-€. Vyvstala otázka, kto ho zaplatí? Nuž kto? Mal by to byť asi ten, kto dodáva nekvalitnú vodu a účtuje si vodu kvalitnú. Ideálna príležitosť pre p. primátora aj s p. viceprimátorom, začať rokovania so ZsVS a presvedčiť ich, že je tu riešenie ako poslúžiť občanom v tejto nekonečne vlečúcej sa kauze. Veď riešiť problémy rokovaním to je ich priorita! Tak to povedal predsa p. primátor!
kopala studieku | 28-06-2014 17:45:16
ala nad tatrou sa bliska a to nase slovensko sa ešte posial neprebralo,,, lalalatralala,,, a ozaj tej nasej kontrolorke treba dat asi stovecku ne si odlepi ritku a ide si da za poldeci
dost by ma zaujimalo, | 28-06-2014 15:09:42
kedy KONECNE sa zacne problem s vodou v nasom meste riesit?!
Ta chronta, co nam tecie z vodovodu nam toci vodomery rovnako, ako keby sme pili, pouzivali a platili za krystalovo cistu vodu zo studanky. Zasrate potrubia, zasrate zachody, zasrate pradlo, clovek si nemoze navarit, napit sa..to si mam objednat cisternu, ktora mi bude stat pred barakom? To kde sme, v Afrike? Aby som sa nemohol v civilizacii, v Strednej Europe dostat k poharu cistej vody? To co je za odrb na ludoch, ktori za tuto mocku musia este aj platit? Kto nam vrati tie peniaze, ktore sme vyhodili za vodu, co nemusime kupovat, za cistiace prostriedky, za znicene oblecenie, za vodoinstalacny material, za dezinfekciu, za nervy, strateny cas, za nedodrziavanie zakladnej ludskej potreby, za ktoru aj poctivo niekomu cvakame - mat pristup k VODE!!! Lebo toto, co nam tecie, voda nie je..to mozem oprat, napit sa a navarit aj z Vahu
Ivan Sklenár | 28-06-2014 11:39:48
@raz darmo,Slováci sú sprostý národ,ale aspoň sa pozrime,že dá sa to aj inak | 28-06-2014 09:05:23:
"..U nás zatím máme jen ty zloděje a podfukáře ve správních radách" a treba dodať že aj v "správnych" politických stranách alebo obecných zastupiteľstvách..
raz darmo,Slováci sú sprostý národ,ale aspoň sa pozrime,že dá sa to aj inak | 28-06-2014 09:05:23
Švajčiari referendom zrušili zlaté padáky.

Vo Švajčiarsku ľud nevolí iba zástupcov do parlamentu, ale trvalo kontroluje ich prácu ľudovými referendami na všetkých úrovniach. Vôľa ľudu je tu zákonom a nie fušovaní parlamentných prílepkom od pochybných existencii s poslaneckou imunitou.

Švajčiari referendom zrušili zlaté padákySílu informovaného a aktivního veřejného mínění ukazuje poslední vítězné referendum “Gegen die Abzockerei” neboli akce proti zlatým padákům a neúměrným bonusům. Švýcaři referendem rozhodli o tom, že manažeři nebudou neoprávněně vytahovat peníze z kapes akcionářů.

U zrodu celé iniciativy stál podnikatel a politický činný muž Thomas Minder (52 let) výkonný prezident kosmetické firmy Trybol se sídlem v Neuhausen am Rheinfall.

Jeho osobní stránky najdete zde. Inicioval několik trestních řízení proti “poškozování dobré pověsti Švýcarska”, čímž myslel okrádání akcionářů oněmi “fat cats” čili amorálními manažery. U nás jsou králi doposud, a dokonce sedí přímo na ministerstvech, nejen ve firmách.

Referendum rušící zlaté padáky a zásadně omezující všechny bonusy manažerů a bankéřů bylo ve Švýcarsku schváleno se značným poměrem hlasů. Celkem se pro něj vyslovilo 68 % občanů a v některých kantonech počet kladných hlasů převýšil 70 %, což je opravdové vyjádření všeobecné vůle.

Tak jednoduše to jde v demokracii. U nás zatím máme jen ty zloděje a podfukáře ve správních radách.
Robo Horvath :( | 27-06-2014 17:00:29
Tu je priklad tunelovania u vodarov. Tento alebo podobny scenar sa mozno praktizuje aj inde len o tom skratka nevie.
Rafinovaná kuleha.
Pre blaho zamestnanca | 25-06-2014 21:16:37
To, že radový zamestnanci majú nízke platy je holá skutočnosť. Výsmechom do tváre im je fakt, že vedenie v Nitre účelovo iba pre tento rok schválilo niekoľko násobné zvýšenie odchodného pre zamestnancov idúcich do dôchodku. Účelovosť tohto kroku odôvodňuje fakt, že práve v tomto roku časť vrchnosti odchádza do dôchodku. Túto účelovú vypočítavosť zaplatíme všetci odberatelia bez rozdielu či voda je čistá, kalná, alebo maglajz.
smiesne | 25-06-2014 19:49:09
Ze vraj velke zisky,,,a kam idu?zamastanci maju smiesne platy,,samsungu maju vacsie platy urcite,,
Obcan | 25-06-2014 17:00:29
Vodar | 25-06-2014 09:49:42

Nastastie my mame cistu vodu stale,ale neda mi neopytat sa jednu otazku,uplne jednoduchu,kedze ste predpokladam od fachu.
Ludia platia za to co je nazyvane vodou roky rokuce urcitu sumu,dovolim si tvrdit ze su to miliony eur-otazka teda znie:
Kolko m dlzky potrubia vymenili vodarne kazdy rok ?
Iste mali zisky a verim ze naozaj slusne,iste boli aj dobre odmeny na konci roka pre vedenie,tak napiste kolko m dlzky rocne vymenili vodarne,lebo za tie roky to uz mohlo byt nakomplet vymenene a je s podivom ze sa nieco take chysta v r.2014-a co sa teda dialo doteraz ?
Dakujem za odpoved.
Žumpa | 25-06-2014 13:24:31
No veru ten humus čo tečie z vodovodu nazývaný pitná voda je pitná voda len na papieroch! V skutočnosti je to humus,vyzerajúci horšie ako moč človeka ktorý celý den nepije. Pán vodár my sprostý platiaci si ľudia platíme vodu ktorú nemôžeme piť,platíme vodu v ktorej ked okúpem dieťa jeho pokožka je vyschnutá ako po mesačnej dehydratácii, platíme vodu v ktorej ked operiem mám pocit že prádlo je v horšom stave ako ked ho tam vkladám a my platiaci tento humus chceme len to čo nám právom patrí - ČISTU VODU !!!! Ak ovšem viete čo to znamená a s tými rečami čo kompetentný toľko toho narosprávali čo sa všetko malo a ide robiť - tak Sered by bola ukážkové mesto . Ale len BOLA !! Pekný deň s vodou z obchodu
Robo Horvath :( | 25-06-2014 10:37:09
Len dodam ze asi by bolo dobre uviest o ake automaticke filtracne zariadenie ide a na akom principe funguje. Pokial chemicke tak mozno trosku podrobnejsie aby sme vedeli ci nahodou nepijeme este väcsie svinstvo ako doteraz, len to nebude okom vidiet.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-06-2014 10:36:04
Acer | 25-06-2014 10:27:17 | - nenechajte sa vmanipulovat tam, kde Vas (nas vsetkych) potrebuju mat.

Nechcem za svoje peniaze NIC INE, LEN CISTU VODU NA KTORU MAM NAROK A PLATIM ZA NU!!

NEZAUJIMA ma, ako sa k tomu dodavatel dopracuje, co musi urobit a co ho to stoji.

Ak CISTU VODU NEVIE DODAT a za chrontu uctuje plnu sumu, som ako zakaznik okradany a dodavatel ZNEUZIVA monopolne postavenie na trhu. Obyvatelov zatlaca do kuta, lebo niet alternativy.

To je vsetko. Nic viac a nic menej.
Acer | 25-06-2014 10:27:17
pre Vodár -
predpokladám, že predstavovaný "automatické filtračné zariadenie" si bude musieť každý zacvakať zo svojho.
A ďalej - vyprosím si, aby ma ktokoľvek, a najmä Vy, nazýval sprostým.
Robo Horvath :) | 25-06-2014 10:24:38
Uz hodne hodne davno som tu napisal ze treba spravit na viacero smeroch filtracne sachty ktore budu postupne precistovat a zachytávat usadany dlhorocny kal v potrubiach. Je chvályhodne ze sa robi nove potrubie.Naprava bola slubovana aj pri vymene hlavneho potrubia na Cukrovarskej a ako je vidiet,moc to nepomohlo. Pocitam ze podobny efekt bude aj po tejto tak proklamovanej akcii vymeny potrubia. Jedine ucinne riesenie su filtracne sachty a v co najväcsom mnozstve. Ked som to tu davno napisal tak ste ma tu mali za blazna ale vidim ze postupne ide na moje slova.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-06-2014 10:07:27
Vodar | 25-06-2014 09:49:42 | - pracovnik Nitrainvestu opatovne namiesto akceptovania holeho a dokazatelneho faktu, ze voda je chrontava a nepouzitelna uz ani na pranie verejne ponizuje sustavne klamanych a okradanych zakaznikov.

Tentokrat mu drzim palce, nech pokracuje. On svojou sprostorekostou a oddanostou systemu v podstate otvara obcanom oci.

Konecne si maju moznot uvedomit nasledovne:

na vlastne oci vidia, ahy humus im tecie z vodovodu za ich peniaze (vodne). Konecne vidia, co na svoje naklady (stocne) odpustaju do kanalizacie ako nepitne.

A maju moznost vidiet, za akkych debilov ich povazuju vacsinou ti, ktori na tomto humuse profituju.

Uz som napisal, ste obycajny chudak verejne anonymne ponizujuci platiacich a poskodenych zakaznikov.
Vladimír Herega | 25-06-2014 10:00:52
pre Vodar | 25-06-2014 09:49:42
Tak prečo tu potom vypisujete sprostosti????Čo sa realizuje v Seredi?Robí sa diaľkovodné potrubie?Super.Odstráni sa tým problém zasvinených rozvodov v bytoch?Zasvinené umývadlá, vane, toalety, znehodnotené oblečenie tou vašou super čistou vodou?A tým primátorom myslíte toho istého čo sa vlani aj s vicepritakávačom obrátil chrbtom občanom v ich snahe obhájiť len svoje práva a až potom čo podali trestné oznámenie tak Úrad verejného zdravotníctva vyhlásil rýchlo vodu za nepitnú, bo niekomu sa rozsvietilo, že a sakra, čo keď bude prúser????Tieto vaše ódy na super vedenie mesta si nechajte pre tých čo v JRD seno žerú, bo všetkým ostatným ľuďom len dvíhate tlak s tupými rečami do vetra.A na margo vášho potrubia, z oficiálnych zdrojov bolo potvrdené, že sa začalo budovať koncom minulého roka, tak sem nemiešajte rok 2011.A je veľmi zaujímavé, že pán primátor mesta Sereď, ktoré má v ZsVs podiel 1,86% presadil výstavbu nového potrubia, no odškodnenie občanov už nie.Ale kto chce hľadá spôsob, kto nechce hľadá dôvod.Takže má úcta pán vodár, či z ktorej kamarátskej firmy to píšete.
Vodar | 25-06-2014 09:49:42
Problémy s čistotou vody sú všade vo svete , ale asi si treba zistiť čo sa práve realizuje v Seredi, že sa to nedá urobiť za deň ani rok a niektoré akcie sa pripravujú roky.Ďialkovodné potrubie Galanta -Sereď presadil na realizáciu primátor Serede v roku 2011.práve v Seredi bude v týchto dňoch prezenovaný prototyp automatického filtračného zariadenia, riešenie pre mestá, domy, sídliská. Tieto sprostosti čo sa tu vypisujú sú tak prosté ako autori. Bez náznaku riešenia.A čo je horšie svojimi vyjadreniami a krokmi si myslia že vodu vyčistia.
Božská prostota.alebo sprostota?
Vladimír Herega | 25-06-2014 06:44:24
pre riesenie | 24-06-2014 20:12:02
Súhlasím, pre mesto, ktoré financuje pomaly FC Barcelonu by to nemal byť nijaký problém.Aspoň by už konečne spravili z mestských peňazí užitočnú vec pre všetkých jeho občanov.
riesenie | 24-06-2014 20:12:02
Rozkopat celu sered ale celu a vymenit potrubie,,,
Čo je na tom zlé povedať občanom, že to nejde??? | 24-06-2014 17:48:06
Jediné čo vyčítam všetkým zainteresovaným je, že sa nevedia postaviť pred občanov a priznať, že nič sa s tým nedá robiť. Je dôležité, aby ľudia vedeli na čom sú a mohli začať pred panelákmi vŕtať spoločné studne. Tí čo bývajú v rodinných domoch majú situáciu jednoduchšiu. Studne treba vraj vŕtať veľmi hlboké,ono by to vlastne nemali byť ani studne ale vrty, vraj kvalitná voda je až 70 metrov hlboko.

Osobne si ale myslím, že na tie paneláky treba zabudnúť, nebude sa tam dať žiť, je to vhodné pre študentov ako intrák,alebo robotnícka ubytovňa, prípadne kasárne.
Stano Královič | 24-06-2014 15:51:50
Stano říkal že se máš přijít napít vody k nám! A přitom rodině nasbírat čučorietky kbelíky máš nachystané.Mluvčí Královičová Irena






anon | 24-06-2014 12:39:28
V Hornom Čepeni tiež je žltá voda až do hneda, myslím si že už je to nenormálne stále riešiť to isté a výsledok žiadny, piť takú vodu určite nie, veď vám to ani cez hrdlo neprejde taká je a oprať biele prádlo? zostane zažltnuté, veľa ľudí by sa pripojilo, keby to niekto začal riešiť, len obyčajný človek nevie kam ísť, aby nebol odbytý
Vladimír Herega | 24-06-2014 11:42:33
V Seredi sa za vodu platí 3x, najprv vodné a stočné za bordel z vodovodu a potom za vodu z obchodu, nakoľko tá super číra voda z vodovodu sa pomaly ale isto stáva nevhodnou nielen na pitie ale aj na pranie.Nuž ale kompetetentný, ktorí by to mohli riešiť sa tvária, že je všetko ok a, že sa vlastne nič nedeje.Veď platiť za niečo čo sa nedá používať je také slovenské!
Acer | 24-06-2014 09:54:34
Voda z vodovodu v Seredi či v Šintave nie je úplne bez farby nikdy, mení sa iba intenzita zákalu.
Ale mám pocit, že z tejto situácie občania nevybŕdnu nikdy. Jediná sila, ktorá by dokázala pohnúť kompetentných, by bolo, keby sme všetci odberatelia mohli zrušiť zmluvu so ZsVaK, prestať odoberať vodu z tejto siete a samozrejme prestať platiť nehorázne poplatky za kalnú tekutinu, tečúcu pod pseudonymom "pitná voda". Ale pretože toto nie je možné, vedia že nás tým držia pod krkom a nič sa riešiť nebude.
Denisa | 24-06-2014 00:04:17
minimálne raz do týždna tečie hrdzina...podaktoré prádlo mám s prepáčením tak zad.bané z tej vody, že to nejde ani vyvariť a ani vanish si nevie dať eady...nehovoriac o obkečení pre dieťatko a ešte že musím v tej chronte synčeka aj kúpať...vodu z vodovodu nepijem cca 6rokov,rakže dávam zarábať kupovanej vode...hanba tohto mesta, že sa to neustále rieši a obyvateľ je len figúrka,nič viac...stále to hovorím, normálne odísť preč bývať z tejto kriminálnej riti...
Na žalobu toto už | 23-06-2014 23:08:54
No niektorý by boli radi keby tá voda išla aspon 30 dní čistá a nie to 365 dní šak to už by bol prepych. Človek sa už bojí napiť tej vody a ked súrne potrebujem pre malého ZŤP ČISTU VODU a pustím točku kde mi tečie voda ako keby mi niekto nacikal do pohára ide ma poraziť. Potom len chodíme po lekároch z baktériami v močovom mechúri. Neskutočné, vo Váhu ide občas čistejšia voda ako v domácnostiach!
Registrovaný Daniel Loffler Daniel Loffler | 23-06-2014 22:04:43
eeeeejha dalsi stazovatel na kvalitu vody... pche... ale predsa ta voda je hygienicky nezavadna. Kludne ju mozete pit. Iba blbo vyzera. Aj p. Taric to povedal v tomto videu: http://novinky.sered.sk/clanky/2013-11-04-rozhovor-s-generalnym-riaditelom-zsvs-ing--jozefom-taricom

Osobne naozaj drzim p. Taricovi palce, aby sa mu podarilo to, ze v Seredi potecie cista voda viac ako 3650 dni v kuse. A tajne dufam, ze sa toho dozijem aj ja.
Registrovaný Marek Sladký Marek Sladký | 23-06-2014 21:53:10
žial v Seredi sa školy rušia aj preto aby sme sa neučili také sprostosti ako, že voda je bezfarebná a bez chuti.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign