Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Voda a fekálie z kanalizácie dva razy vytopili občanovi pivnicu. Podľa slov občana, autor e-mailu zaslaného z adresy starosta@soporna.sk klame. - 2 x VIDEO

Miloš MajkoDátum09. 09. 2018 00:03:04Témaobec Šoporňa
200

Sereď / Šoporňa   |   Je tomu presne týždeň, čo mi o tomto čase zazvonil mobil. Keďže v noci pracujem pomerne často, nemal som problém ho dvihnúť. V telefóne sa mi predstavil obyvateľ obce Šoporňa  pán Peter Pikna a požiadal ma, aby som spravil materiál o situácii, ktorú má vo vlastnej pivnici. Následne mi popísal, s čím spolu s manželkou zápasia teraz v nočných hodinách.

Volal na mobil aj starostovi obce  Adriánovi Machovi a jeho zástupcovi (neskôr sa ukázalo, že išlo o prednostu úradu), no nik mu telefón nedvíhal.

Asi sa pýtate, prečo zrovna starostovi a štatutárovi obce  Machovi? Nuž, výkalmi zmiešaná voda ktorá zatopila pivnicu jeho domu do výšky pol metra vyrazila z kanalizácie v obci šoprňa. Teda dôvod je zrejmý. Občan mu poslal aj SMS - reakcia žiadna.

Odporučil som občanovi kontaktovať linku  112 a požiadať o pomoc HaZZ. Stalo sa.

U obyvateľa obce Petra Piknu sme sa stretnli osobne asi o pol jednej v noci. Pred jeho domom na ulici stálo hasičské auto a z hadice sa po ceste valila voda s výkalmi odčerpávaná z pivnice. Smrad na celej ulici. Pozrel som sa aj do pivničných priestorov - poškodený v telefóne hovoril pravdu.

Hasiči ako nakoniec vždy, občanovi v núdzi pomohli. A u nás sa začal proces tvorby zaujímavého materiálu na publikovanie...

- - -

S pánom Piknom sme sa znovu počuli nedelu, kedy mi potvrdil, že starosta Macho ani nik z úradu sa mu cez víkend neozval. Následne v pondelok. To už mal za sebou ďalšiu skúsenosť s kanalizáciou - voda so srač*ami mu pivnicu zatopili tentokrát do výšky zhruba 1,3 metra. Prišiel na to po ďalšej noci.  Radosť zobudiť sa do takého rána, nie?

Tentokrát operačný na žiadosť poškodeného občana na pomoc vyslal dobrovoľných hasičov z obce Šoporňa.

- - -

Na podkladoch k článku sme zapracovali - HaZZ výjazdy potvrdilo. V nasledujúci deň som sa rozhodol dať priestor na vyjadrenie aj vedeniu obce Šoporňa zaslaním tohto e-mailu:

From: reporter24 [mailto:reporter24@reporter24.sk]
Sent: Tuesday, September 04, 2018 8:13 AM
To: sekretariat@soporna.sk; starosta@soporna.sk; podatelna@soporna.sk
Subject: oznamenie

Dobry den,

v sulade s novinarskou etikou a zaujmom o spracovavanej problematike informovat verejnost objektivne Vam oznamujeme, ze dnes teda utorok 4.9.2018 v case do 10.00 hod. mate moznost vyjadrit sa k situacii so zatopenim pivnice obyvatela obce Piknu splaskami z kanalizacie v obci a nekomunikovanim vedenia obce s nim pocas celeho vikendu.

Za SOL

Milos Majko

 

Síce nie v čase, kedy sme mali záujem článok ukončiť a publikovať, no neskoro popoludní sme v redakčnej pošte našli tento nikým nepodpísaný e-mail odoslaný z adresy starostu obce s týmto obsahom:

starosta@soporna.sk     4. 9. 2018 16:57 (pred 3 dňami)

komu: reporter24

Dobrý deň.

Veľmi pekne ďakujem za možnosť reakcie, ktorú ste mi poskytli, ale vzhľadom na skutočnosť, že nie ste novinárom a ani nezastupujete žiadny tlačový (podľa zákona č. 167/2008 Z.z. v znení neskorších predpisov) a ani zvukovo alebo zvukovo-obrazový (podľa zákona č. 308/2000 Z.z.) subjekt oprávnený na predmetnú činnosť, neviem akú novinársku etiku máte na mysli. S pánom Piknom, obyvateľom obce Šoporňa som komunikoval, situáciu som si s ním vyjasnil a nemám žiadnu potrebu uvedenú situáciu a vzťahy medzi mnou a pánom Piknom riešiť prostredníctvom Vás.

Ešte by som si Vás dovolil požiadať o informáciu, či zverejnením osobných údajov pána Piknu v e-maile, ktorý ste mi adresovali predchádzalo jeho splnomocnenie alebo iný súhlas, aby bolo zrejmé, že jeho osobné údaje v komunikácii so mnou nepoužívate v rozpore s platným právnym poriadkom a chcete sa vyjadrovať k veciam, na ktoré Vám nedal pán Pikna a ani ja súhlas.

Dávam Vám súhlas na zverejnenie celej mojej odpovede v tomto e-maile, bez akýchkoľvek úprav

- - -

Prirodzene, že e-mail uverejňujeme v plnom znení a bez úprav. Robíme tak vždy - my pracujeme s faktami a s informáciami nemanipulujeme v nikoho prospech, či opačne - neprospech. Musím však konštatovať, že slušnosť sa z úradu akosi vytratila. Alebo že by nepodpísanie sa pod odpoveď sledovalo konkrétny zámer?

Perličkou je, že autor  e-mailu v jeho úvode spochybňuje moju príslušnosť k novinárskej obci, no na jeho konci mi dáva súhlas k jeho uverejneniu. Ak sa vám zdá na tom niečo nie normálne, nie je to po prvý raz a obdobné anomálie sa v poslednom čase dejú vo viacerých samosprávach.

Nové fakty - najmä tvrdenie autora e-mailu: "S pánom Piknom, obyvateľom obce Šoporňa som komunikoval, situáciu som si s ním vyjasnil"

mi vytvorili priestor a potrebu s občanom Piknom a jeho manželkou sa stretnúť znovu.

V stredu popoludní obaja prišli do kaviarne v Seredi a opätovne sa bez problémov posadili pred kameru a - hovorili. Autor e-mailu zaslaného z adresy starostu obce Macha podľa ich slov verejne klamal. Do stredy s nimi žiadnu komunikáciu smerujúcu k dohode v riešení problému nevykonal. (viac informácií vo videu)

Zároveň mi na kameru občan Pikna potvrdil, že je a pri rozhovoroch bol svojprávny a teda starosť autora e-mailu o jeho "osobné údaje"  je len tragikomickým vyvrcholením časti obsahu správy doručenej do redakcie.

Náhoda? Úmysel? Nechávame najmä na očanoch a obyvateloch obce  Šoporňa.

- - -

Nebudeme zbytočne naťahovať priestor a čitateľom prinášame dva videorozhovory týkajúce sa predmetnej témy. Prvý by nemusel vzniknúť, keby sa zodpovední predstavitelia samosprávy zaujímali o obec a problémy obyvatelov spôsobené zatopením súkromného majetku občana a druhý by nevznikol, keby sa nám neznámy osoba - autor e-mailu nestavala do pozície gubernátora a namiesto osočovania by uznala, že volený zástupca má okrem práv, voči občanom a obyvatelom aj povinnosti. Za ich plnenie ho totiž mimoriadne nadštandardne platia. 

Je smutné, že obyvatelovi obce v problémoch pomohli iba hasici a samosprávou kritizované noviny. 

Nepochybujeme o tom, že k téme sa ešte vrátime.


Fotogaléria k článku:

200
Autor:
200
Autor:
200
Autor:

Zobraziť všetky fotografie
200
Autor:
200
Autor:
200
Autor:

200
Autor:
200
Autor:
200
Autor:

200
Autor:
200 Zdroj: Peter Pikna - SMS starostovi obce A.Machovi
Autor:
Popis: Zdroj: Peter Pikna - SMS starostovi obce A.Machovi
200
Autor: Miloš Majko


Skryť všetky fotografie

Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
pre nazor | 28-09-2018 13:43:39
To je normálne , tu sa volá M. M. a M. V. pri každej príležitosti. Nevšimli ste si ? To je predvolebná taktika .
Názor | 28-09-2018 13:33:50
Tak chcel by som sa rád zapojiť do tejto diskusie.
Po prečítaní článku,príspevkov a zhliadnutí videí.
V prvom rade je nemilé čo sa stalo ale môj subjektívny názor na celok je ten že sa to zmenilo na jednu veľkú komédiu. Týmto názorom sa nezastávam nikoho ani p. Piknu ani starostu p.Macha
Ako prvé som sa čudoval keď p.Pikna povedal že nemá spatnu klapku (0:48) a následne povedal že sa to stáva pri každom daždi (1:22). To už aj sedliacky rozum podľa mňa každému napovie že to treba riešiť. Osobne ak by sa to stalo mne a vidím že v pinvici mám vodu a viem že problém bude v kanalizácií tak idem na druhý deň kupiť klapku a situáciu riešiť aby sa neopakovala. Tým ziskam čas na trvalejšie riešenie problému a zároveň sa ubezpečím že nevznikne vacsia skoda na majetku
Ďalšia vec čo ma pobavila bolo ked ako prvé volal starostovi a potom p.Majkovi. Neviem čo p.Pikna čakal že sa stane :D (Ak očakával že mu starosta dvihne telefon o polnoci v sobotu (sam by som nedvihal,a tak isto by sa nedovolal ani zupanovi a ani premierovi) a príde mu ťahať vodu z pivnice? A druhy hovor hned p.Majkovi aby si to prisiel natociť...
Osobne neviem čo čakal že sa stane to je to isté ako keby som volal starostu a p.Majka aby prisiel spravit reportaz o tom že neaky pes sa vysral na travu pred mojim domom lebo je to obecny pozemok.

DEDINA ZAS V TME!! | 22-09-2018 05:46:13
Keby to bolo raz ale stále ked trochu zafúka zaprší? Budete volaco na úrade robit pre občanov či len odbavuvat sa na každom a špízuvat?
nie nie | 20-09-2018 23:07:14
vlk k vlkovi, milanko ;)

fakjuu ;)
kam? | 20-09-2018 22:35:45
Vrana k vrane sadá. I brano fajka k machovi.
kam? | 20-09-2018 21:29:14
okatá aktivita | 20-09-2018 20:20:41 - To kam nás v Šoporni za 4 roky dostali?

Skúste otázku, kam ste sa Vy dostali.

Urobili ste niečo, aby bolo lepšie pre vás, vašu rodinu či známych? Namiesto osierania ste ako občan či občianka morálne povinný podieľať sa na rozvoji obce. Čím ste prispel/a? Okrem sračiek a posudzovania, tvorenia odpadu? Či tvorenie odpadu je to najľahšie? Vyserme sa na všetko, šak to nejak dopadne?! A potom - šak starosta???
A ty tu ideš vyťahovať Brana čo robil pred desiatimi rokmi ...?
Ty chudák! Pozri najprv na seba a potom špliechaj na druhých!
okatá aktivita | 20-09-2018 20:20:41
Všimnite si kto je až príliš aktívny na Šoporna sk..?? Mesiac a pól pred volbami fajka-Brano čo pred desiatimi rokmi rozdr..l hasičský zbor a dával na internet na predaj hasičské príslušenstvo či špeciálne odevy?? Zopár sekundantov mu to okomentuje a tak splní starostov prikaz,lebo..!!!!!! Potom prejdu sem na Sol a trepú presne ako to viackrát naznačil p. Majko. No a rodina čo utrpela škodu a zaživa aroganciu moci z vedenia obce je ešte kopaná aurazana?!! To kam nás v Šoporni za 4 roky dostali?
Ing. | 20-09-2018 14:08:53
Žiadna prípajka...voda.plyn.elektrika nie je majetkom majitela ci prevadzkovatela hlavnych rozvodov.Pripojku siplati ten kto sa pripaja na hlavne rozvody.Ked je meranie spotreby,tak po merac može do pripojky zasahovat len dodavatel . u kanalizácie nie je merač na pripajke tak celu pripajku od hlavneho potrubia vlstni a spravuje ten co si ju zaplatil cize pripojena nehnutelnost.Ciže ak je obec vlastníkom hlavného rozvodu nemože odstranovat ci vylepsovat nieco na prípojke.Kolko skod v republike spravili privalové dazde..aj cez kanalizácie..
Piknova | 20-09-2018 13:33:26
Este raz za nas patri verejne podakovanie za ochotu a pomoc DHZO Soporna konkretne chlapcom ktori nam pomohli v tejto nie velmi prijemnej situacii. Nesmierne si to vazime! Len nas mrzi, ze obec respektive starosta a jeho podriadeni,sa k dnesnemu dnu o tuto situaciu nezaujimaju. Stacilo tak malo a cela situacia sa takto nemusela medialne riesit.
pre Vraj hasiči | 20-09-2018 102631 | 20-09-2018 11:28:30
Urbaník je veliteľ DHZ Šoporňa,schválilo ho aj OZ
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 20-09-2018 11:01:59
Vraj hasiči | 20-09-2018 10:26:31 | - tento prispevok mi bude sluzit ako vyborny podklad na samostatny clanok.

Zatial si dovolim kratku reakciu.

- chapem, ze ANONYMOVI je ANONYMNE vyjadrenie blizsie, ako vyjadrenie podpisane, ktore ide proti jeho \"laiskemu\" mysleniu.

- chapem, ze taketo vyjadrenie konkretnej osobe ktora verejne klame obcanom dalo KO.

- chapem nasledne znovu ANONYMNE znevazovanie podpisaneho zastupcu DOHZ Soporna. Metoda, ktoru niektori ludia pouzivaju roky, dokonca niektorym pomaha dostat sa k moci.

Tu si ale OBCANIA lahko urobia nazor a tak dokonca moze platit \"cim horsie, tym lepsie\".

- kto je druha strana? Snad niekto nedostal priestor na vyjadrenie? Napiste prosim kto. Vdaka.

- skodu by mala zaplatit poistovna? Nuz, je to mozne, poskodenemu predpokladam ze je uplne jedno, kto ju zaplati, ak je vlastnik nehnutelnosti poisteny za skody sposobene inym.

- obcan ziada o pomoc starostu? To je asi zart. Co chce od neho doniest rano mlieko k ranajkam? ;-)

To akoze uz zijete v gubernii, ked si zamienate POVINNOSTI obce vedenej starostom a statutarom zodpovednym za jej chod a majetok?

Keby to nebolo tragicke, bolo by to smiesne.

- ktory zakon uklada povinnost obcanovi sa prihlasit do Soporne k trvalemu pobytu? Prosim menujte.

Skromne si mylsim, ze obcan ma pravo rozhodnut sa, kde bude prihlaseny na trvaly pobyt a kde na prechodny.

Pre neznalych dodavam, ze aj vlastnik nehnutelnosti v obci ma prava a samozrejme aj povinnosti.

- - -

Obcania, citatelia, co si mylsite - kto ma zaujem na takychto prispevkoch s takto povedzme to slusne \"zvlastnym\" vykladom faktov, prav a povinnosti obce a obcana?

- - -

Na zaver este k hasicom. Nie je podstatne, kedy sa vyjadrilo DOHZ - my mame stanovisko KR HaZZ a mame ho od udalosti.
Vraj hasiči | 20-09-2018 10:26:31
Sú tu dve vyjadrenia hasičov . Jedno vraj anonymne a jedno podpísané vraj Urbanikom. Sú dosť odlišné. Kde je pravda ? Z mojho laického pohladu vyzerá dôveryhodnejšie to anonymne. Prečo vraj Urbanik reaguje až teraz ? Kto to vlastne je ? Ak reálne existuje ma kompetencie vyjadrovať sa za DHZ? Alebo sa len niekto snaží cez vraj tuto osobu prihriať niekomu polievku a druhému poškodiť ? Prečo nedáte možnosť vyjadriť sa druhej zainteresovanej strane a nepožiadate o vyjadrenie ale len tu na ňu útočíte? Pán Majko škodu by mu mala nahradiť poisťovňa , alebo mu ju z nejakého dôvodu neuznali a teraz čaká pomoc od starostu ? Občan, ktorý nie je schopný sa za 4 roky prihlásiť k trvalému pobytu ?
diskusia | 20-09-2018 09:40:59
ako cely macho a jeho ansabel neschopakov!Este daj volaco Adrik lebo tvoj konec sa velmi blíži.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 20-09-2018 08:53:18
zasa | 20-09-2018 08:33:06 | - nic nevtlacam.

Konstatujem. Zato, ze Vam to nevyhovuje - nemozem.

A skoncite s tymi proxy servermi. Dalsi prispevok vlozeny obdobnym sposobom bude nehladiac na jeho obsah zmazany.
zasa | 20-09-2018 08:33:06
vtlacate len svoju pravdu.
Povinnost je na oboch stranach. Vas kto ucil? Musela to byt dobra svina, ked do vsetkeho rypete ;)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 20-09-2018 08:21:54
pre SOL | 20-09-2018 08:07:13 | - hodne zvlastny vyklad povinnosti z Vasej strany.

Takze obec nema povinnost zabezpecit obecny majetok v jej sprave aby nesposoboval skody treteim stranam, no obcan ma povinnost zabezpecit ten svoj?

To koho kde ucili?

Nieco podobne, ako vyjadrenie pravnika na verejnom OZ o pouziti videozaznamu...

Znovu - cele zle.

Ze niekto v tak vaznej (nie vazenej) funkcii dokaze klesnut tak hlboko...
pre SOL | 20-09-2018 08:07:13
Nepreskakuje niektore udalosti, ktore su v slede.
Trnava hasicov poslala, ale zadala zlu adresu...
Po dotazovani a naslednom navigivani z uradu prisli na miesto zasahu.
Nehovorte A Z. Treba hovorit aj to medzi tym.
A co sa skody tyka, to je na ramenach ,,poskodeneho,,. Jeho pravom je nahrada skody. Uz ste mu poradil? Sracky je jedna strana problemu, nezabezpeceny odtok spatnou klapkou druha strana. Z ktorej strany sa pozerate?
Teraz vidite sracky. Ja vidim neschopnost pana postarat sa o majetok. Nemusel mat sracky v pivnici a ... vy by ste si nemal o koho hubu pred volbami utierat ;)
Ci?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 20-09-2018 07:04:34
Verejne a NEANONYMNE vyjadrenie DHZO Šoporňa by som povazoval za pomerne klucove v dokresleni ZUFALEJ situacie a chybajucej moralky u ludi vo vedeni obce.

V clanku je JASNE a ZROZUMITELNE napisane, kto hasicom dal pokyn k vyjazdu.

V diskusii podomnou to autor desiatok anonymnych prispevkov obhajujucich NEkonanie starostu VEREJNE POPREL.

A vedenie obce sa voci tomuto tvrdeniu neohradilo.

Zamotavaju sa do pavuciny, ktoru dobrovolne a az prilis dlho sami vytvaraju.

Trpezlivost sa oplaca.

- - -

Aj tento pripad jasne a zrozumitelne obcanom potvrdzuje, ze SOL NEzavadza, NEmeni fakty v nikoho prospech a publikuje len to, co vie dokazat. Pravdu.

Priatelia, verejne vyjadrenie DHZO Šoporňa je potrebne vyzit si a je spravne, ze tito ludia sa nenechaju zatahovat do spinavych politickych a osobnych bojov o moc v dedine.

Znovu sa potvrdilo, ze su v spolocnosti aj ludia, so ctou, charakterom a uctou k pravde, za ktoru sa postvia aj v momente, kedy im to nic (mozno okrem problemov) neprinesie.

Ako som napisal: \"Hasiči ako nakoniec vždy, občanovi v núdzi pomohli.\"

Znovu sa verejne pytam: \"Od udalosti uplynuli tyzdne. Kedy sa zacne starosta Macho zaujimat o skodu sposobenu obcanovi vytopenim vodou a fekaliami z obecnej kanalizacie?
smutne... | 20-09-2018 00:09:32
Milan, si naivny. Nikdy si nic poriadne neurobil. Akym pravom sudis urad a takmer styri roky si bol v kanale zalezeny. Hanbi sa.
P.s. vystrkovat fakera je vase oblubene. To je vase rodinne logo? Nervy pracuju?
Pre hasičov | 19-09-2018 23:39:07
Chalani ste šikovní,patrí Vám velká vďaka za všetko a hlavne si cením v tomto príspevku vyjadrenie kto Vás zavolal takže nie na podnet starostu,ako bolo pisané pred tým.
Pre hasičov | 19-09-2018 23:39:06
Chalani ste šikovní,patrí Vám velká vďaka za všetko a hlavne si cením v tomto príspevku vyjadrenie kto Vás zavolal takže nie na podnet starostu,ako bolo pisané pred tým.
Pre hasičov | 19-09-2018 23:39:01
Chalani ste šikovní,patrí Vám velká vďaka za všetko a hlavne si cením v tomto príspevku vyjadrenie kto Vás zavolal takže nie na podnet starostu,ako bolo pisané pred tým.
Pre hasičov | 19-09-2018 23:38:41
Chalani ste šikovní,patrí Vám velká vďaka za všetko a hlavne si cením v tomto príspevku vyjadrenie kto Vás zavolal takže nie na podnet starostu,ako bolo pisané pred tým.
Pre hasičov | 19-09-2018 23:38:36
Chalani ste šikovní,patrí Vám velká vďaka za všetko a hlavne si cením v tomto príspevku vyjadrenie kto Vás zavolal takže nie na podnet starostu,ako bolo pisané pred tým.
DHZO Šoporňa | 19-09-2018 22:57:15
Dobrý deň

Dovoľte mi, aby som sa vyjadril v mene DHZO Šoporňa.

DHZO Šoporňa sa dištancuje od všetkých komentárov v diskusii, nakoľko neboli písane oprávneným členom vyjadrovať sa vo veci v mene DHZO Šoporňa a dokonca je možné, že to písal niekto, kto nie je členom.

Ako DHZO Šoporňa sme nestranný vo veciach politických a sme ochotní pomôcť ktorémukoľvek občanovi v núdzi.

Na miesto udalosti sme boli vyslaní operačným strediskom HaZZ Trnava.

Na záver od rodiny Piknových bolo zasahujúcim hasičom osobne viackrát poďakované, čo si my hasiči nesmierne ceníme.

Rastislav Urbaník
Pre strč si | 19-09-2018 19:46:04
Že na úrade si robia robotu lepšie ako pred tým?Kto prosim Vás???Od najvyššieho 0 bodov a ďalej len na jeho príkaz!Takže smutné to velice je tam.Alebo lepšie povedané nervy pracujú🙄
zoznam | 19-09-2018 19:28:53
soporna sk/pdf.php?file=zoznam-registrovanych-kandidatov-starosta
Strč si... | 19-09-2018 19:27:25
na urad | 19-09-2018 19:00:31 - nejaký si nervný :)

Každý si robí svoju robotu. A čo ty? Ešte stále si nezamestnaný a čakáš že budeš zvolený? ZAsa ,,v dobrej viere,, sa nabaľovať?

Neboj, úrad si robí robotu lepšie ako ten predtým. Ty to nevieš? Nuž, asi preto, že ty si tú ,,robotu,, nevedel robiť. Išlo ti len o jediné - lóóóve;)
Či?
na urad | 19-09-2018 19:00:31
Nejak často sa ohanete s tým úradom?.. Strcte si za klobúk vaše komenty a robte si aspon do voleb svoju robotu jak treba. Adrika volit Šopornani nebudú.
zoznam | 19-09-2018 12:28:05
Kandidáti | 19-09-2018 09:48:20 - stačí sa informovať na obecnom úrade. za prepokladu, že osoby dali súhlas na spracovanie osobných údajov tretej osobe, nevidím problém zistiť mená kandidátov.
Ján, o tom vie už celá dedina. Podporu kandidátov pána X.Y a Y.X si nepodpisoval? Tretia I.Y ide za stranu.. .
Kandidáti | 19-09-2018 09:48:20
Prosím kto kandiduje za starostu? Prípadne kde by som mohol získať zoznam kandidátov/ kandidádiek za starostu obce Šoporňa? Ďakujem ,Ján
Pre p.Majko | 19-09-2018 09:37:19
Že by Vám tie fotky poslal niekto z Obecného úradu?😅A Vy ste si ich prisvojil.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 19-09-2018 09:22:48
asi tak | 19-09-2018 09:09:19 | - ty vole, skoro mi pri tom balzame vypadla slzicka...

Dakujem, vazim si to.

- - -

Napisal ste verejne nieco, o com viete velke gulove.

Samozrejme ze v prvu noc som na mieste bol, filmoval som a fotografoval.
Necitim potrebu privlastnit si cudzie zabery.
asi tak | 19-09-2018 09:09:19
pre:M M | 18-09-2018 19:58:10 Neviem, kto sú autoti článku, ale tu nekráča o moc okolo volieb. Možno vy nečítate s porozumením, ale možno by občanov, ktorým ste pourážal, chceli vedieť viac. Ale viem, že rád otázky položíte, ale nerád na položené otázky odpovedáte. Tak vám odpoviem, vy ste nefotil v tú noc zatopenú pivnicu, ako to prezentujete. A to je chyba novinára. Napísať pravdu. Nie klamať. Kludne aj tento článok môžete vymazať, ale nevymažete to zo svojho svedomia! Koho teda podporujete? Veď začínať s klamstvom, ak ešte nesedím na stoličke starostu je najväčší podraz na občanoch. A vy sa tej frašky zúčastňujete, ba dokonca ju podporujete. Vždy som bral sol ako seriózne noviny, ktoré prinášajú objektíve správy z okolia Serede. Bol to balzam na dušu pre občanov, ktorí odišli do sveta. Bolo to pre nich také spojenie s rodným krajom. A to ma mrzí, že ste sa dal naviesť do takýchto doslova sr.. Mne je jedno kto bude v Šoporni starostom, alebo starostkou. Len si pozorne všímam, ako manipulujete s informáciami. To nie sú noviny také, ako začínali. Vy už manipulujete s ľudskou dôstojnosťou a to je zlé.
ak máš také informácie | 18-09-2018 22:52:00
kandidáti | 18-09-2018 21:23:28 - potom určite vieš, kto je kandidát.
A či ty by si tam rád videl napísané tvoje meno?
Kandidáti sú známy od marca 2018 ;)
Oj, aby som bol presný. A jedna kandidátka. Tá, čo za týždeň dni dvakrát pretočila kabát ;)
kandidáti | 18-09-2018 21:23:28
Vážený pán Majko dalo by sa vybavit zverejnenie kandidatov na starostu a poslancov v Šoporni? Takým spôsobom ako v Seredi? Miestna volebná komisia zasadala tiež včera pondelok 17.9.2018. Dakujem
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-09-2018 19:58:10
asi tak | 18-09-2018 19:18:48 | - mocenske boje si rieste sami a medzi sebou.

A pozor! Citajte s porozumenim a zariadte sa podla toho:

http://www.seredonline.sk/clanky/oznamenie-autotom-clankov-a-diskutujucim-v-suvislosti-s-predvolebnou-kampanou/
asi tak | 18-09-2018 19:18:48
re:M M | 17-09-2018 14:38:04
Oj toľko radosti! Ale ako to robí radosť, prečo nie? Takže ak bol článok vymazaný, a nikoho neurážal, neočierňoval, nebol rasistický, tak bol pravdivý! Kto sa asi pravdy bojí?
Alebo je pravda, že v tú osudnú noc fotil niekto iný? Pravda raz vypláva na povrch, ale hanba zostane, že?
buď konkrétny | 18-09-2018 12:27:16
starostovi | 18-09-2018 11:30:56 - stále vyhovarate a sikanujete kritikov či protikandidatov. Ste tak úbohý alebo mimo?

Konkrétne. Kedy sa vyhováral, kedy šikanoval.
Inak je to čisté ohováranie konrétnej osoby a zdá sa mi, že úbohý a mimo je samotný autor príspevku. Chicaner.
starostovi | 18-09-2018 11:30:56
Už sa zobudzte po štyroch rokoch a zodpovedajte sa pred voličmi ako chlap a nie sa stále vyhovarate a sikanujete kritikov či protikandidatov. Ste tak úbohý alebo mimo?
Emmm | 18-09-2018 08:11:50
Nie nie, uistujem vás, že súčasné vedenie...
pre Emmm | 17-09-2018 23:33:04
Súčasné?
To si pár rokov pozadu. Vtedy bolo tak, ako si to napísal. Či?
Emmm | 17-09-2018 22:54:07
Zasa zavádzas, tak ako súčasné vedenie obce. Ja som nikde toho bývalého neobhajoval, ja sa venujem výlučne skutkom toho terajšieho, tak neodvadzaj tému k niečomu co tu nie je.
Bývalé vedenie obce ma vôbec nezaujíma, nakoľko nemá vplyv vôbec na nič.
Ja sa vyjadrujem ku konaniu toho súčasného...
A to je:
arogantne, sebecké, podle, vypočítavé.
blbosti a klamstva? | 17-09-2018 22:04:58
Vysvetlis mi, kam isli peniaze? Vratim sa k faktom. Na jednu cestu a dve cierne stavby minul 4rocny rozpocet? Skus inu obhajobu. Hlavne financnu, ak nie ludsku ;)
mýliš sa! | 17-09-2018 20:43:34
Nepodsúvaj sem blbosti a klamstvá o bývalom. Nič ste mu nedokázali ale Machovi sa strkate. Úplne priehladne odveci predvolebné táraniny!
mýliť sa je ľudské | 17-09-2018 19:54:37
Emmm | 17-09-2018 19:00:27 - mnoho ľudí sa pomýli.
Aj v poslaneckom zbore sa niekto často mýli. Ale opekňovať sa a obhajovať prácu niekoho, kto za štyri roky pre obec takmer nič neurobil, nedokázal byť ani na zastupiteľstve, peniaze sa minuli a dokonca v provizóriu za dva roky plus 350tisíc viac, ... (?)
Chcem len poukázať, že to nie je mýlenie sa, ale čistá defraudácia. To už ale nie je ľudské. To je bezchrbtové, hyenecké. Tak nepoukazuj na súčasný arogantný postoj k občanom, keď z obecnej kasy sa veľmi rýchlo kotúľalo státisíce eur iným, nesprávnym smerom OD občanov DO ...(?).
Emmm | 17-09-2018 19:00:27
ani neviete ako sa mylite...

Nie, cela diskusia a clanok je o tom, ako je sucasne vedenie obce arogantne k svojim obcanom.
Bývalému.. | 17-09-2018 17:57:56
Emmm | 17-09-2018 15:16:06 - nabuduce to moze byt aj ten co ich teraz zastava....a potom este len zmeni nazor, az pociti ich sposob \\\"hry\\\"


..som dal hlas. Zastával som sa ho a potom som zmenil názor, keď som pocítil spôsob jeho ,,hry,,.

Emmm, presne, neuveriteľne presne píšeš PRAKTIKY bývalého. Nevadí, píš ešte viac. Ľudia ťa /ho/ lepšie spoznajú. Úplne postačí, aby vedeli aspoň toľko čo ja. Nie z rečí, ale z osobnej skúsenosti.
pre Emmm | 17-09-2018 17:42:18
Musím ťa vaviezť z omylu. Bavíme sa o bývalom starostovi, o tom, že už 4 roky statostom nie je a v tejto obci už ani nikdy nebude.
pre Emmm | 17-09-2018 16:46:51
Tak kraaasne sa vies opeknovat. Hyena...
Halo | 17-09-2018 15:29:59
Písal som to už niekoľko krát.Tu niekto využíva pána M.V.na svoje osobné účely.A už som to písal niekoľko krát,Ľudia nie sú hlúpi!!!!! a vedia presne komu o čo ide.Mne je Macho a aj Vlček ukradnutý,ale tieto hnusnosti sú už vrchol ľudského hyenizmu,a ľudí to ozaj štve.Pritom nie je ani snáď možné,že jeden človek je taký naivný,a myslí si ,že sa týmto spôsobom stane zase starostom.
Emmm | 17-09-2018 15:16:06
akosi niektori jedinci tu umyslene odvadzaju temu...
bavime sa o sucasnom starostovi, nebavime sa o byvalom, ten tam uz styri roky nie je. a bavime sa o tom ako funguje sucasna samosprava obce, nie byvala, ta s tymto pripadom nema obsolutne nic spolocne.

podla mojich osobnych zisteni je toto co je napisane v tomto clanku len slaby odvar toho, co vsetko sucasna samosprava pri presadzovani \"svojho\" biznis planu a pri komunikacii s obcanmi obce porobila, a ako sa niektori jedinci z vedenia obca chovali k svojim obcanom...

ani p. Majko o tych veciach asi nevie, lebo by tu uz bol davnejsie o tom clanok, alebo mozno vie a rozumne to odklada na neskor, blizsie k terminu volieb....

nech sa ludia dozvedia co maju na OU a ako sa spravaju k obcanom...nebuduce to moze byt aj ten, co ich teraz zastava....a potom este len zmeni nazor, az pociti ich sposob \"hry\"
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-09-2018 14:38:04
škoda, že nie som Macho... | 17-09-2018 14:30:04 | - tento sposob komunikacie skusajte na obecnej stranke.

Tentokrat som predbehol administratora ja.
škoda, že nie som Macho... | 17-09-2018 14:30:04
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-09-2018 14:20:46
ako pre koho | 17-09-2018 14:07:59 | - evidentne ste informovany - neriesim, ci tvrdite pravdu no iste viete, ze SOL nie je vysetrovacim ani justicnym organom.

Takze sa obratte na nadriadene institucie - robim tak obdobne, ked sa chcem domoct prava.

Ako som napisal, ste informovany a z obsahu Vasho prispevku je zrejme, ktoru stranu sporu obhajujete.

K tomu mam dolezitu vec - ZABEZPECTE, resp. trvajte na DODRZIAVANI zakonov a RESPEKTOVANI PRAV v sucasnej dobe. Zabezpecte transparentnost a odstrante sabotovanie PRAV OBCANOV na informacie tykajuce sa veci verejnych a nakladania s financiami.

Nasledne ziskate moralne pravo na dalsie otazky voci inym obcanom. Otazka je, ci aj voci tym, ktori tu a teraz na rozdiel od sucasnych ludi vo vykone funkcie NEMAJU v tejto veci ziadne povinnosti.
ako pre koho | 17-09-2018 14:07:59
Myslite si, ze sudy vyriesia vsetko?
Nemyslim si. Polial Galanta bude pracovat tak, ako doteraz. Vysmech.
Za zmarene referendum, USTAVNEHO prava slobodne sa vyjadrit, zabranit v jeho odvolani, ..dostal sudom pokutu 1000e?
Vysmech. Za to mal podla TP az 3 roky. A ak nie, tak aspon zakaz cinnosti vo verejnych funkciach. To nebol priestupok, porusil Ustavu. Ku*va!
Pri odchode z funkcie, DAL prikaz na KOMPLETNE! vymazanie pocitacov! To je sabotaz. Co sa mus stalo? Ho*no. Smeje sa nadalej. Faktuty za 2\\polrok 2014 niesu a neexistuju. Preco? Aby zmazal, zakryl defraudaciu?
To si myslim ja. Kto este?
Takyto clovek sa hrnie spät do funkcie?
Nehovorme o spravodlivosti sudov. Tu sa uz pozeram na priame skutky, nepotrestane sudmi, ktore sa takto smeju volicom. A nie len On.
Takeho a jemu podobnych nikdy nebudem volit a nezostava mi nic ine, len poukazovat na ich charakter. Ak nejaky maju. Staci tak?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-09-2018 13:39:40
Vsetky, opakujem a zdoraznujem VSETKY podozrenia na nezakonne konanie volenych zastupcov (primatorov, starostov, poslancov) je nevyhnutne riadne presetrit a ak niekto z nich a to znovu opakujem a zdoraznujem - je jedno KTO pochybil, vo VEREJNOM ZAUJME je NUTNE vyvodit voci nemu prislusne konzekvencie.

Jedine zasluzeny TREST a sustavna VEREJNA KONTROLA a hrozba trestu mozu arogantnych a od reality odtrhnutych nenazranych funkcionarov drzat na uzde.

Opakujem - VSETCI. Minuli, sucasni a aj buduci.

Tu je ale rec o NE / konani tych sucasnych. Tam, kde to je ucelne, je potrebne hovorit o minulych.

A pred volbymi je potrebne MIMORIADNE INTENZIVNE SA VENOVAT TYM BUDUCIM.
Ozaj | 17-09-2018 13:26:33
Ja som obcan Soporne a mam pravo sa opytat kam sa podely obecne peniaze,tak nedavaj tu take hlupe otazk ale tu asi tvoje vedomosti koncia,ci?
aj arogantny | 17-09-2018 13:24:09
Historia a chrapunstvo, aj ked po 4 rokoch, sa musi pripominat. Nemozno zabudat na ciny niektorych cinitelov co cinili pre seba a necinili v prospech obce.
Kanalizacia je jedna tema, ktora sa vyriesi. Defraudacia nebude nikdy vyriesena a zostane beztrestna. To je ciste chrapunstvo. Ci?
Nie je to arogancia jedneho kandidata?
Pre všetkých | 17-09-2018 13:09:34
P.Majko dobre napisané ale niekto tu stále nechápe že v tejto diskusii sa rieši kanalizácia,tak hladajú iné argumenty.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-09-2018 12:57:55
Aktivne robit obstrukcie obcanom a dokonca poslancom vo funkcii starostu ked sa zaujimaju o faktury a trpiet otazky na niekoho, kto uz 4 roky starostom nieje (a teda nema ziadnu zakonnu povinnost odpovedat) - to chce zvlastny zaludok, hodne arogancie a - ze by bol aj dovod nieco tajit?
nemôže anonymne | 17-09-2018 12:53:44
k€ď On to vi€
;)
Pre ozaj | 17-09-2018 12:19:04
A ty si kto že sa zaujímaš o to kde minul peniaze?Treba sa opytat ale nie anonymne.
Ozaj | 17-09-2018 11:54:56
Napises uz konecne co porobil ten VLcak s tymi peniazmy z obecnej kasy?
choď spať | 16-09-2018 21:14:09
starostu | 16-09-2018 19:53:44 - drístaš od únavy?

Ak nie si unavený, potom pribzdený. Obzri sa späť, aký biznus mal predošlý. Ten radšej nič neurobil, len defraudoval. A ako sa má dobre ;)
Nemožno mu vyčítať, že niečo zle urobil. Tak radšej nerobil nič. Znova a zas sa len opýtam - kam dal peniaze za NIČ?
pre mas pravdu | 16-09-2018 21:06:15
Veru sme takeho vyborneho starostu ete nemali!Ale len pre urcitych ludi ze?Odkedy sa vybavuje kanalizacia???To je co za otazka!Temy nam nedochadzaju tie este len budu!!!My sa neponahlame,naco pisat nezmysli,pride aj na to!
starostu | 16-09-2018 19:53:44
zaujimaju obcania len vtedy, ked z toho nieco kaapne ;) rozbehol iny \"family\" biznis v obci...vecierka, fitko, kaviaren, a ktovie este co...za 4 roky rozbieha biznis rychlejsie ako niekedy \"fakturanti\".

a samozrejme po vyhratych volbach na rad pridu ubytovne oproti kostolu ;)
maš pravdu | 16-09-2018 19:14:00
Takéhoto výborného starostu sma ešte nemali a keď ho opäť nezvolíme ani nebudeme mať a ešte som zabudol, odkedy sa vybavuje tá kanalizácia?Už ty dochádzajú témy keď si nemáš do čoho rýpnuť?
pre diskutujucich | 16-09-2018 19:04:24
A co ma spolocne futbal s tymto?Mate v jednom pravdu!Veru takehoto starostu obec este nemala a pevne dufam ze uz ani mat nebude!Ludi zaujima kanalizacia,toto bolo treba urobit v prvom rade!A zaujimat sa o problemy obcanov!Sportu zdar!
Pre diskutujucich | 15-09-2018 13:40:49
Mali ste prísť podporiť žiakov na futbal bolo sa načo pozerať pekne výkony . Takéto niečo vás nezaujíma? Radšej budete urážať a ohovárať tých. Čo robia aj pre vás . S čistým svedomím poviem že dedina nemala ešte takého šikovného starostu, nikto nie je dokonalý , ale dedinu zveľaďuje a keďže z nas budú blbci a nebude zvolený na ďalšie 4 roky tak nám treba, budeme si potom nadávať čo sme to volili.
Emmm | 15-09-2018 12:44:54
No co je s tým vysvetlením,jasné,že obydvaja minuli obecné peniaze len s tým malým rozdielom,že Vlčák ich zdefraudoval a Macho budoval dedinu alebo je lepšie,podľa tvojej zvrátenej morálky,ich rozkradnúť do vlastného vrecka?
pre Emmm | 15-09-2018 11:19:18
Aky mas ty prehlad. Vidis IP?
Zamysli sa na tymi dvoma stvorrocnymi tragediami. Kto ako?
Peniaze, ci cisla nepustia. Tak spocitaj byvaleho a terajsieho. Kto kolko...?
Kde je rozdiel?
Hmmm?
Emmm | 15-09-2018 10:19:01
Zaujímavé, že vždy po negatívnom komentáry na súčasné katastrofálne vedenie nasledujú aspoň dva tri komentáre od tej istej osoby tvariace sa ako zakaždým ako niekto iný, avšak nápadne pripomínajúce spôsob vyjadrovania aj zavádzania jednej osoby z vedenia obce...tej najčastejšie hovoriacej...

Bývalý kradol, ale súčasný ešte viac a doteraz bývalému nič nedokázal, akurát ho štyri roky blokoval, a teraz sa ide vystatovat koľko toho spravil...

Dve štvorročné tragédie... Dúfam pre dobro občanov, že nebudú mať pokračovanie.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 15-09-2018 10:07:35
Viem, ze su ludia, ktorym vyhovuje odklonenie sa od temy cestou primitivizmov a urazania.

Je tu ale obecna kanalizacia, poskodeny obcan a zodpovednost za tento stav.

Uz teda viete, kto zodpoveda za skody sposobene vlastnenym majetkom a nasledne

KTO KONKRETNE A V PLNEJ MIERE ZODPOVEDA ZA MAJETOK OBCE A JEJ CHOD ?
pre machovské | 15-09-2018 09:14:54
čo je na tom machovské?To je zaujímavé aký máš vo všetkom prehľad a na takúto najdôležitejšiu vec nevieš odpovedať,na tvoje hlúposti nie je nikto zvedavý.Čakám na Tvoje vysvetlenie ale aby to malo hlavu a pätu pokiaľ je to aspoň trochu možné.
vyjadrenie | 15-09-2018 08:47:47
Niekde som sa pomylil?
Nie.
Jediny kto sa pomyli, zabudne, ...je pan poslanec.
Len zabudol, alebo sa pomylil, ze je poslanec. Zabudol, ze kritizuje vlastnu necinnost.
sopornan | 15-09-2018 08:37:09
Nie machovske,ale pravdive,vy vlcaci ste dokonaly priklad,ako sa sto x opakovana loz stava pravdou...
zaujímavé | 15-09-2018 08:23:51
pre zaujímavé: Velmi machovske to vaše vyjadrenie.
pre Emm | 15-09-2018 08:23:29
Ty vôbec vieš čo píšeš?Tak si porovnaj činnosľ Vlčeka a Macha Vlček za 4 roky zdefraudoval celý obecný rozpočet +dlžoba,Macho vybudoval po dedine toľko čo nespravili od tzv.revolúcie všetci predchádzajúci starostovia spolu,za tie isté peniaze a neviem o tom,že by obec bola zadľžená, ako môžeš takéto niečo napísať,tak sa radšej nad sebou zamysli keď ideš niečo prezentovať ako geniálny názor lebo vychádzaš z toho ako totálny blbec.
pre Nahacky dodatok | 15-09-2018 07:32:54
Teatro.
Si predseda stavebnej komisie, clen financnej komisie. Na financnu komisiu vraj uz nechodis. Ako mas potom prehlad o praci komisie?
Ako predseda stavebnej si NIC nenavrhol. Aspon to tak pocut v dedine. Tak sa nehraj na chytreho, ze TY vsetko lepsie a lacnejsie. Robis zo seba hlupacika a sam nevies rozhodnut. Neopeknuj sa. Chod v klude na kavicku a nadalej ponukaj vinecko a klobasky. To ti ide najlepsie ;)
zaujimave | 15-09-2018 07:25:50
ze tolki ste zrazu mudri.

Pan Nahacky je hubotlk. Ako poslanec NIC neurobil a ak urobil, tak len udania na NAKU. Neurazaj sa, je to pravda!
Spominate byvalych poslancov ze brzdili rozpocet. Kto z vas presiel rozpocet ci je spravne nastaveny? Chvalite Vlceka. Za 4 roky jedna ulica a dve cierne stavby? Za to mal chodit po kanaloch a hanbit sa ako pes. Hlavne po postovej, ktoru tak neodborne sprevadzkoval.
Vy, niektori kritici, budte objektivni. Inak vam ide len o post starostu, lebo ten predtym vam ukazal ako sa da kradnut. Pre Emmm, pises ako sam LenOn ;)
kanalizácia ?? | 15-09-2018 06:35:10
Skončená,opravená v uliciach i s novou čističkou tu mohla byt davno za starostu Kiša,potom bolo všetko pripravené za starostu Vlčeka nebyt poslancov okolo Macha čo blokovali rozpočet!! Tak to ostalo na starostu Macha a ten celé volebne obdobie len špekuloval ako cely projekt predrazit o cca tri milióny eur a zas tým trpia občania a hlavne Poštová ulica a cela dedina,nové domy..atd atd
Emmm | 14-09-2018 22:44:39
Moralny odpad v Šoporni sa opäť ukazuje v plnej kráse.

Kradnúť, klamať, zavádzať a odputavat pozornosť od podvodov spinenim na iných.

Smutné je, že na OÚ v Šoporni je toľko špiny a sraciek, že ľuďom tečú do dvorov...

Piknovym aj doslovne

Sopornani, pred štyrmi rokmi ste si zvolili čo ste si zvolili. Za 4 roky ukázal, že je ešte horší, ako ten pred ním...
Nahacky starostom | 14-09-2018 22:29:21
Treba volit Naháckeho za starostu, vybuduje zadarmo ludom spetne klapky aby nemali hovná v domoch. Vybuduje lacnejsie chodniky a vsetko madarmi, este to tak davat predrazenym sopornanom robotu. Lieky budu lacnejsie ked sa dostane k lekarni. Aj Majkovi vyplati tie tisice za reklamu ktoré vymáha od Šoporne a pravom mu patria. A konecne bude nastolena spravodlivost v Soporni :) Len aby tu nesmrdel medvedi cesnak...
Pre nahackeho | 14-09-2018 22:23:48
Ty ako poslanec zastupiteľstva a člen viacerych komisii, čo si urobil pre tých občanov na poštovej ulici ohľadom kanalizácie ? Aha , nič . Ty si sa len pomýlil. A nestrápnuj sa vo veciach, o ktorých nemáš ani tušenie . My sme mali na bytovkách úplne iný problém s kanalizáciou. Ale to by si sa musel o nás zaujímať skôr ako pri zbieraní podpisov pred voľbami.
ING. | 14-09-2018 21:55:41
Obec pravdepodobne vlastni hlavne kanalizacne potrubie ale nie prípajky...tak ako prirozvodoch elektriny,plynu a pod..pripojky si hradi kazdy co sa pripaja..
otazka | 14-09-2018 21:52:01
Poslankyna Plochanova to mala tiež iba odsledovane?
Pre Jozef Nahacky | 14-09-2018 21:51:43
Mate pravdu pan Nahacky. V obci sa peniaze minaju iba na to, z coho sa daju vytlct provizie. Ak sucasny starosta nevyhra, uvidime snad aj faktury v pdf za eru jeho bacovania. Ma z nich panicky strach a verime, ze budu zverejnene. A potom mu ani spatna klapka nepomoze :D
pre Jozef Nahácky | 14-09-2018 21:30:27
Keď to máš odsledované, mohol si tam kýblovať vodu, aby si bol osožný. Inak ty spätnú klapku máš určite :-)
Registrovaný Jozef Nahácky Jozef Nahácky | 14-09-2018 21:15:36
Pán starosta sa už bol osobne oapravedlniť?
Stav na Poštovej ulici je dlhodobo zlý, kanalizácia nestíha, ak spadne 30 mm za hodinu. To už mám odsledované. Vždy po búrke plávajú výkaly zriedené ďaždovou vodou na ceste niekoľko hodín.
Smutné je, že občania Poštovej ulice spísali petíciu už pred dvoma rokmi!!!!
Síce starosta raz spravil teátro, kde bol celý úrad, členovia rôznych komisií a niektorí poslanci, no nepreinvestovalo sa tam ani euro.. Občania Poštovej ulice majú smolu, firma ktorá v obci realizuje väčšinu stavebných prác nerobí kanalizácie.
A inak by ma zaujímalo koľko % domov v Šoporni má spätnú klapku. Keď mala podobný problém bytovka za jednotou, obec to za 4 tisíc aj nejaké drobné dala pomerne rýchlo spraviť. Toto bude stáť podstatne viac, ale stačilo nepredražiť chodník pred rajčurou, priestorom pred kinosálou a chodníkom medzi rajčurou a obecným úradom a mohli ste opravit kanalizáciu na Poštovej ulici!!!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-09-2018 23:44:07
?..? | 12-09-2018 23:08:10 | - tento druh \"ospravedlnenia sa\" anonyma podlo utociaceho pouzivajuc klamstvo s cielom poskodit konkretnej osobe - NEAKCEPTUJEM.

?..? | 12-09-2018 23:08:10
Za čo sa treba ospravedlniť? Sám ste písal že Macho za vami „lozil“ aj s ostatnými poslancami hodne často, sám ste priznal že Vám platil resp. prestal platiť na základe neoprávneného skončenia zmluvy. Takže ak klamem ja , klamali ste aj vy a ja sa ospravedlňujem za svoju naivitu a dôveru. A nebojte sa, opýtam sa starostu na komunikáciu. Je zaujímavé, že pán Pikna tu opisuje nejakú komunikáciu so starostom ale zverejnili ste iba jeho sms.
Jozef | 12-09-2018 14:38:55
Oni Majko, neseru tych soparnanov, ked su uz tretáá osoba.
Toto tu a este vedla je lepsie jak farma, sak ta je aj tak neskoro.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-09-2018 12:14:37
pre citam a nemozem si pomoct | 12-09-2018 09:31:40 | - o komunikaciu medzi obyvatelom obce a volenym zastupcom ziadajte jedneho z nich, nie tretiu osobu.
pre citam a nemozem si pomoct | 12-09-2018 09:31:40
P.Majko super prispevky!A co mate zverejnit?Aku komunikaciu medzi starostom a p.Piknom?Viete o nejakej?Ak ano dajte ju som prosim aj my chceme vidiet dakujem.
názor | 12-09-2018 08:59:56
Šintava, Dolná Streda a Sereď sa môžu schovať oproti Vám Šoporna, tu tie príspevky nemajú úroveň, útoky jeden na druhého. Keby som občanom Šoporne, ani jednému z dvoch pánov by som hlas nedala. Lebo v tejto obci pokoj nebude, či bude starosta Macho, alebo Vlček.
Vážení | 12-09-2018 07:34:56
aj keď nesúhlasím s viacerými názormi pána Majka tak tvrdiť že mu niekto platí je dosť silná káva, to by ste museli dokázať, opakuje sa to tu vo viacerých príspevkoch a tiež mi to vadí.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-09-2018 23:38:53
čítam a nemožem si pomocť | 11-09-2018 23:05:22 | - ze opakujete niekolko sice chorych no Vasich myslienok v niekolkych prispevkoch, beriam to ako ulohu, ktoru sa snazite naplnit, alebo diagnozu, ktorej liecenie skor ci neskor bude nevyhnutne.

No Vase verejne tvrdenie: \"za Vami ako píšete \\\"lozil\\\" a platil Vám\" zavazne prekrocilo ciaru, po ktoru som ochotny tolerovat verejne vyjadrenia.

Klamete.

Preto mate presne 24 hodin na VEREJNE OSPRAVEDLNENIE tu pod tymto clankom.

Zvyknem byt pomerne priamy a zpravidla to aj anonymni diskutujuci chapu. Verim, ze nebudete vynimkou.
čítam a nemožem si pomocť | 11-09-2018 23:05:22
Ale z pána Majka mám taký dojem, že tu ide len o osobnú pomstu, z Vašich vyjadrení na dresu starostu ide len hnev a nenávisť. Keď za Vami ako píšete \"lozil\" a platil Vám , tak bol ten najlepší kamarát a starosta, ale od kedy Vám prestal platiť , tak mu neviete prísť na meno.Ak tu zverejnujete vašu komunikáciu so starostom, prečo nezverejníte aj komunikáciu starostu s pánom Piknom. Budeme vedieť kto tu klame a zavádza .
a viete čo? | 11-09-2018 21:55:46
Nic sa nedeje nahodne,vsetko ma svoj dovod a toto sa asi malo stat,aby ludia zbadali,kto 4 roky riadil obec a aky bol napomocny!Nemusel velavazeny nikam ani chodit,ved stacilo zdvihnut telefon a bodka!
preco mlci p.Pikna | 11-09-2018 21:35:43
Prosim vas co to trepete aka je on obet spinavej hry?Vam to uz nacisto preskakuje?Stale len trepete a trepete nezmysli,skuste si este raz pozriet video a potom sa vyjadrujte!Jasne toto sa nemalo stat hlavne pred volbami,ale Macho kaslal na nich ako aj na ostatnych po cele 4 roky!Teda pardon,jeho posluhovacom vyhovel vzdy,len skoda ze na ostatnych sa vy...l.
pre preco mlci p.Pikna | 11-09-2018 21:29:57
A preco by sa mal p.Pikna spovedat vam,co tu vypisujete anonymne!Skor si myslim ze sa tejto rodine mal ozvat niekto kompetentny a vyriesit s nimi danu situaciu!P.Majko vam to dost jasne vysvetlil a je to jediny clovek ktory sa vie podpisat!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-09-2018 21:26:06
škoda, že nie som Macho, do rána by ste nespali.. | 11-09-2018 20:28:28 | - teda netusim co beriete, hlavne treba riedit.

Ako som uz napisal - 4. cenova a kopa konspiracii k tomu.
chlapče | 11-09-2018 21:19:22
ty si to zabil ale úplne odveci.Majko má pravdu-4. cenová a psycho! Nič iné neviete,smola pre obec!
rod.Piknova | 11-09-2018 21:18:03
Ak chcete nejake vysvetlenie,tak prosime aby ste nepisali anonymne,budeme odpovedat vtedy, ak napisete svoje meno!
pre preco mlci p.Pikna | 11-09-2018 21:15:27
A preco by sa mal p.Pikna spovedat vam,co tu vypisujete anonymne!Skor si myslim ze sa tejto rodine mal ozvat niekto kompetentny a vyriesit s nimi danu situaciu!P.Majko vam to dost jasne vysvetlil a je to jediny clovek ktory sa vie podpisat!
pre škoda, že nie som Macho, do rána by ste nespali.. | 11-09-2018 20:35:19
Palec hore.
škoda, že nie som Macho, do rána by ste nespali.. | 11-09-2018 20:28:28
citujem z článku M.M.:No, tazke to tam budete mat dva mesiace..
Presne dva mesiace sú do volieb. Ale to je vaša hanba, že verejne vyhlásite, že do volieb budete os..rať, hádzať ho.ná, zavádzať, urážať, nazývať čitateľov s iným názorom za primitívov... Tu ste ukázali, že to pravdepodobne máte dobre zaplatené, lebo by ste sa neplietli medzi kandidátov, silno nadŕžaním jednému z nich. Keďže starosta prestal platiť, nie je ťažké uhádnuť, kto za tým stojí. Ale to je vaša vec, každý zarába ako vie. Jeden poctivou prácou, iný si musí zadovážiť ,,inak\". Ale veľmi by ma zaujímal váš odborník na ho... Asi by sme ho aj my potrebovali, lebo nám prasklo tesnenie v šachte na vodu a ako na naschváľ za hodinami. Viete, čo nám tí vodári povedali? No, schválne! Že oni majú majetok iba k hodinám. Čo je za nimi, to ich nezaujíma. To je môj súkromný majetok a za ten si zodpovedáme sami!!To je aj odpoveď na asi slabšie zmýšľajúcemu novinárovi , ktorú pravdepodobne nevedel,-asi v tedy chýbal v škole-.,a ani si ju nevie nájsť na internete.
A prestaňte nás kŕmiť vašimi nezmyslami, aj tak vám nik neverí, iba pár pomstichtivých, ktorí musia vyhrať, aby zas okradli Šoporňu a zamietli všetky obvinenia pod koberec. Len neviem, či mu bude chcieť poslanec pomôcť, keď sa vyjadril niečo v tom zmysle, že... Ale to už je iná rozprávka, a prajem vašej trojke veľa síl, budete ju potrebovať.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-09-2018 19:24:30
Vy ste neskutočne múdry | 11-09-2018 16:25:26 | - nie, nezmenim miesto na kavickovanie. V tej kaviarni som druhy zakaznik od jej otvorenia a v tomto som dost konzervativny. A som tam spokojny. Ale vdaka za Vasu nepochybne uprimnu starost. ;-)

Keby som nieco skryval, riesil by som stretnutia inak a inde. Presne ako to napisal niekto podomnou, sucasny starosta Macho s vtedy poslancami tam za mnou lozili naozaj hodne casto.
Nemam s tym, ze ma ludia videli problem ani dnes - oni ukazali skutocnu farbu a pohnutky - SOL je rovnake, s rovnakymi principmi a jeho transparentnost nie je po chuti nikomu, kto je pri moci.
Je to v podstate vizitka, vysvedcenie SOL a zaroven dokaz, ze robime veci dobre a v prospach ludi.

Co teda, prestanete klamat a napisete sami, kto podla legislativy nesie zodpovednost za majetok a skody nim zposobene, alebo pokracujete v sopornanskej tradicii spamovania diskusie anonymnymi nezmyslami hodnymi 4 cenovej skupiny?
Prečo mlčí pán Pikna? | 11-09-2018 19:13:11
Prečo neodpovedá na otázky ktoré mu tu boli položené ? Už mu došlo že sa stal len obeťou špinavej hry? Prečo neočisti svoje meno a nepovie ako to v skutočnosti bolo?
takže je to pravda | 11-09-2018 17:37:26
vysedavanie | 11-09-2018 16:41:42

Len doplním. Kto bol právoplatne odsúdený za zmarené referendum?
ON znemožnil právo z ústavy slobodne sa vyjadriť za jeho odvolanie. Vedel, že by prehral. 1100 podpisov, 1100 hlasov. To je viac ako vo hlasy voľbách.
KTO je bezmocný a nervózny?
vysedavanie | 11-09-2018 16:41:42
Kto vysedával s pánom Majkom štyri roky ako poslanec a kydal a kydal na bývalého nezmysly a vykonštruované intrigy??Predsa Macho a spol a teraz im to zrazu vadí?.. To je bezmocnost a nervozita pán starosta.Cas na úrade sa ti velmi krátí.
Vy ste neskutočne múdry | 11-09-2018 16:25:26
Miloš Majko | 11-09-2018 16:19:05

Vy už teraz viete, koľko čo a koho bude stáť.
Super.
A potom že sa nemiešate do samostrávy. Len tak ďalej. Ešte dva mesiace...

;)

Ozaj, nezmeníte miesto pri kávičkovaní? Aj keď je to miesto ,,transparentné,, neukáže to dobré svetlo s kým vysedávate. Viem, je to vaša vec, ale ak sedíte s určitými kandidátmi, nevyzerá to dobre.
Vy viete čo robíte, viete ako všetko dopadne, kto s kým kde a ako, ...hlavne, že nestranný. Či?
chytré | 11-09-2018 16:21:08
prihlás sa pod svojim menom | 11-09-2018 14:47:03

Okrem jedného pána tu všetci prispievajú anonymne.
Skús najprv od seba, aby sme videli kto si. Takto si môžem myslieť, že si podráždená Sasanka...Euríka sa míňajú, treba zasa kasu, najlepšie obecnú ;)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-09-2018 16:19:05
stanovisko odborníka? | 11-09-2018 16:13:35 | - som netusil, ze ste vsetci tak posrati - ale asi viete preco.

Nemate obavy, urcite si obec za par tisic zabezpeci ineho odbornika (nebudem sa znizovat na Vasu uroven a dopredu hovorit o vysledku jeho stanoviska) a nepochybujem aj o tom za za dalsie tisice aj externeho pravnika bez pisomnej zmluvy.

No, tazke to tam budete mat dva mesiace...
stanovisko odborníka? | 11-09-2018 16:13:35
Miloš Majko | 11-09-2018 10:05:30

Vy máte všade známych, zabezpečili ste si stanovisko odborníka, predpokladám že nezávislého. Ten vám uviedol informáciu vami podanú? A či sa bol na mieste presvedčiť, ako to vlastne skutočne je?
Videl že pivnica je zapustená takmer pod úroveň? Videl, že sa nenachádza spätná klapka na odtoku?
Tí vaši ,,nezávislí,, ;)
prihlás sa pod svojim menom | 11-09-2018 14:47:03
a netrep tu že nerobíš na úrade.Seno a klamstvá zer s Adrikom.
aké vynášanie | 11-09-2018 11:13:54
Však to napísali oni sami v tejto diskusii. Ty si dobrý paranoik,nie som žiadny zamestnanec Obecného úradu.
pre jasne | 11-09-2018 11:13:44
rodinka to sama priznala ....
pre p. Majko | 09-09-2018 15:20:39
... Nerobime predvolebnu kampan nikomu nakolko by na OU mohli vediet ze v Soporni mame zatial len prechodny pobyt cize nemame ani obcianske pravo ist v tejto obci niekoho volit..... a hlavne ze pani sa sama chvali ze ide do volebnej komisie MV
je jasné | 11-09-2018 11:07:18
že pracovníci z úradu vynášajú informácie o občanoch čo by nemali!! Tým ich zneužívajú na kampaň svojho úradujúceho starostu, to im nevadí? Ale moralizovat a útočiť to je ich parketa.
a ešte | 11-09-2018 10:57:43
to radil aj človeku ktorý po 4 rokoch stále nemá v Šoporni trvalé bydlisko, rada nad zlato !
Mna volby vo vztahu k Soporni nezaujimaju | 11-09-2018 10:32:37
a toto su koho slova......??? vraj niekoho volby v Soporni nezaujimaju .......
Miloš Majko | 09-09-2018 14:51:59
Zacnite sa aktivne podielat na riadeni veci verejnych a uchadzajte sa o post poslanca.
Vy viete, co obcan od obce ocakava.

Pomozte menit zle a nefungujuce za to, co ma pravo nazyvat sa zastupovanim obcanov.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-09-2018 10:05:30
Halo | 11-09-2018 09:03:30 | - stanovisko odbornika som si zabezpecil nie pre pochybnosti o zodpovednosti - ta je myslim si ze pre normalne uvazujuceho cloveka logicka a jasna - ale z dovodu zarucene nezaujateho pohladu na vec a odborneho odovodnenia.

Je smutne, ze sa najdu ludia (a je uplne jedno, kto to je), ktori verejne uplne na hulvata utocia do vsetkych naokolo, spominaju byvalehoi starostu, poslanca, mna a dokonca si huby otieraju aj o skutocne srackami poskodenych ludi.

Je uplne jedno, ci je pred volbami, po nich alebo uprostred volebneho obdobia.

Mna volby vo vztahu k Soporni nezaujimaju - nie som kandidat a koho budu obyvatelia obce platit, je na nich samotnych. Rovnako reagujem na problem obcana vzdy, ked to je v mojich moznostiach. A tak to aj zostane.
Halo | 11-09-2018 09:03:30
Včera som si dovolil trošku
satiry.Vec sa stala,a ukazavatelom,kto má za to zodpovednost,nie je pán M.V. a ani M.M.,ale pravdepodobne súdny znalci,a v konečnom konaní poisťovňa.Tak sa už toľko nevystatujte,nerobte zo seba všetko dohromady,ako to tu vlastne býva zvykom.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-09-2018 09:03:24
vlastníctvo | 10-09-2018 20:41:37 | - nepytajme sa inak. Pytajme sa tak, ako sa pytat v pripade sposobenej skody musime.

Nie je rec o moznostiach poskodeneho, ale o povinnostiach toho, kto vlastni a je zodpovedny za majetok, ktory skodu sposobil.
vsetci | 11-09-2018 07:30:53
co sem pisu su zamestnanci uradu a starosta?
Zaujimave.
kolko času? | 11-09-2018 06:01:11
Zamestnanci úradu či starosta kolko času ste zbytočne vynaložili na vypisovanie a opeknovanie zlyhania pri tejto udalosti občana či odpútaní pozornosti od nezvládnutej kanalizácie za vášho bačovania na úrade v dedine. Namisto toho ste už mohli toho občana navštívit a storazy mu nejako pomoct,poradit.. ??
da sa stráviť | 10-09-2018 21:47:34
aj druhé...
Tie vaše, su nestráviteľné.
Tak doteho. Voľby sa blížia.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-09-2018 21:30:05
vlastníctvo | 10-09-2018 20:41:37 | - nuz, pozerajte sa na vec ako len chcete, aj tak nakoniec dospeje obec k rovnakemu zaveru, o akom hovorim, resp. pisem.

A nemajte obavy, o hovnach na ulici bude rec s pouzitim dalsieho videa, ktore o tom pojednava.

Zatial si mysli, ze je potrebne stravit to prve.

Krok za krokom...
vlastníctvo | 10-09-2018 20:41:37
zasa vtláčate len to, čo vy chcete.
Opýtal by som sa inak. Ako si uchrániť majetok?

Času dosť a dosť čítam. Napríklad aj:

,,Aby sa predišlo nepríjemným prekvapeniam, mal by budúci nadobúdateľ nehnuteľnosti (napr. kupujúci) venovať dostatočnú pozornosť prevereniu stavu nehnuteľnosti, o ktorú má záujem, a to:
-- faktickou obhliadkou svojho budúceho majetku
-- ale aj dôkladne si preveriť právny stav nehnuteľnosti (či nie je zaťažená vecnými bremenami, záložným právom a pod.), ,,

Ešte raz - venovať dostatočnú pozornosť prevereniu stavu nehnuteľnosti, o ktorú má záujem, a to:
-- faktickou obhliadkou svojho budúceho majetku

Ako preveril?
Tak nemotajte tu vlastníctvo. To je jedna strana veci a problém s jeho odtokom, nezabezpečený spätnou klapkou, je problém majiteľa. Neochránil si vlastný majetok.
Inak by to bolo za stavu, keby splašky z kanalizácie do pivničných priestorov prešli z ulice cez dvere či okno. Či nie?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-09-2018 20:08:19
Tak ako, je uz odpoved na otazku:

- co hovori legislativa na vlastnictvo?
všímame si . . . | 10-09-2018 20:07:00
všimnite si starostu | 10-09-2018 19:54:26

Dnes podávali kandidátky. Ty si zabudol? A či na poslednú chvíľu sa budeš plaziť, v noci, tak aby ťa nikto nevidel?
Kľud, nestresuj, času dosť ;)
pre všimnite si starostu | 10-09-2018 20:01:21
A k čomu by podla teba mali mať nejaké reálne argumenty? K tomu, že si niekto napriek opakovaným problémom nezabezpečil domácnosť?
všimnite si starostu | 10-09-2018 19:54:26
i jeho platených poskokov! Ked nemajú reálne argumenty tak buď urážajú alebo zosmiešňujú pripadne sa vyhrážajú trestnými cez obecného právnika. A toho doprdele platíme my občania!! Za 4 roky stačilo!
Prexxxxx | 10-09-2018 16:58:21
Haló,ja už som do školy chodil dosť dlho,a okrem toho už to tiahnem na osemdesiatku,takže,nie ďakujem.A čože ta tak rozcertilo,že musíš hneď urážať?
xxxxxx | 10-09-2018 16:08:13
pre:Halo | 10-09-2018 15:24:01 áno, dedina by mala zaplatiť školu, ale tebe- pomocnú.
nie SOL, ale noviny klamstiev | 10-09-2018 16:05:45
citujem: Co vsetko dokaze chora mocou posadnuta hlava vyprodukovat...
To ste nám už dokázali dávno, my už to vieme. Vieme, aj to, ak má niekto iný názor ako vy, tak je idiot, primitív. A všetky články, ktoré nesúhlasia s vašim ctením názorom píše Macho!? Tu niekde začína paranoia. Napadlo vám, že sú tu ľudia, ktorí si všimli, akými hlúposťami kŕmite ľudí? Ako podsúvate svoje názory iným a len a len vaše sú tie pravé a neomylné? Tej rodiny mi nie je ľúto. Prečo?, lebo stav pretrváva už 4 roky, nemajú spätnú klapku, ohovárajú, klamú.. Keď sa pozriete, koľko krát sa spomína poštová ulica, tak vás napadne, že kto tu už dávno prispieva. A keď sa hneď obráti na Majka, čo vás napadne? Kde tak naporýchlo vzali naňho tel. číslo- myslím rádoby novinára. Ja, ako poškodený občan ratujem majetok a nezháňam číslo na novinára. A koľko-krát prispievali na stránky akože nezávislých novín, mimochodom stále NEZABEZPEČENÝch, tak mali radšej zavolať vodára, aby im tu klapku namontoval. Všetci na poštovej sme si ju hradili zo svojich zdrojov, len rodina Pinkových nevie, čo to je. Alebo nechce? Ale poslanec sa prerátal. Keby nezakopol, ani by sme nevedeli, že to je z jeho hlavičky. Tak čo už môžete čakať od takých ľudí.
Halo | 10-09-2018 15:24:01
Toto je pokračovanie,vyčíslenie škody,no proste tak ako to v takých prípadoch chodí.Obec by mala zaplatiť školu.Len podotýkam,že starosta bol demokraticky zvolený!
Halo | 10-09-2018 15:20:13
Pre pán Majko,no výborne,keď to tak je,ako píšete.Ked znalec potvrdil,že obec je za to zodpovedná,musí dotyčný použiť úradnú cestu,to znamená poisťovňu,vyčíslenie skody
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-09-2018 14:07:35
Co vsetko dokaze chora mocou posadnuta hlava vyprodukovat...

V spolocnosti, kde sa ludia dostavaju k moci podvodmi a potom im uz nejde o nic ine, len pri nej vydrzat, aby ich skutky boli premlcane, treba s obdobnymi reakciami ratat.

Pokracujme teda k teme.

Som rad, ze uz ako obycajne zostavaju len invektivy a utoky - odpovedat na konkretne otazky v tak jasnej a zrozumitelnej veci bez sebaublizenia prakticky nie je mozne.

Jasne, ze mam v rukach stanovisko odbornika, takze moje sebatryznenie skonci jeho publikovanim.

Zaroven vsak musia nastupit dalsie zakonne opatrenia smerom k moznym inym utokom, ako len verbalnym v anonymnej diskusii. Co uz, taka je doba...

No a dalsia moja otazka:

- co hovori legislativa na vlastnictvo? Prosim precitajte prava aj povinnosti vlastnika.
Je to dolezite.

-
-
-

Hladanie nejaky cas trvalo, preto som trpezlivo cakal. Uz by ste ale vysledok mat mohli.

Podelite sa s nami s nim?

Dakujem.
pre Pána Majka | 10-09-2018 13:55:44
,,,... znici mu okna a karoseriu pri prejazde napr. zeleznicnym priecestim...,

Porovnávate dve rôzne veci.

Vy, čo máte na všetko rozum, odpoveď a patent, tak - máte dodržiavať bezpečnú vzdialenost...a blabla zákon č. 8...

Všetci sú primitívy a vy ste Čo?

S touto problematikou ste stupil rovno do hov na. Sa vám čudujem, že ste s týmto článkom vyšli ako s bobmovou senzáciou. Využili ste (akože) poškodeného do takmer priameho útoku voči starostovi. Vieme dobre prečo je to tak.
Nedomyslel ste to ale Vy už sledujete cieľ, ktorý vám za to stojí? Ste tak vnútorne nasratý na starostu, že vy urobíte čokoľvek, len aby ste prostredníctvom média ho znemožnil a ponížil. Karma je zdarma.

Mali by ste konečne vyspať...
Začínam mať pocit, že ste neskutočný a nekonečný intrigán.

Vy vidíte veci skôr, ako sa stanú.
To ste niekedy dávno napísal. Mali ste pánovi Piknovi zavolať skôr, ako ho vytopilo.
Čo sa stane? Už píšete článok o novom starostovi?
pre majka | 10-09-2018 11:15:40
a aj arogancia Vam nechýba.....
Môj dom, môj hrad | 10-09-2018 10:45:21
Keď nemám nainštalovaný hromozvod na dome a udre mi blesk do domu a strecha zhorí, kto za to môže? Koho treba odvolať ? Ďakujem
Pre pána Majka | 10-09-2018 10:41:46
Odpoveď na Vaše otázky,ste už párkrát dostal.Jedno nesúvisí s druhym.Ked budete mať Vy defekt na vodovodnom kohútik a voda Vám zatopi byť,tak kto je vinovaty!Inak je mi rodiny veľmi ľúto,ale mala by sa teraz venovať radšej praktickým problémom,nie tu verejné sa dať zapriahnut do špinavých politických intríg.Su určite postupy,ako túto škodu eliminovať.Sudny znalec,poisťovňa,poprípade náhrada škody.Toto Vy potrebujete,nie tento cirkus.
poškodené občan | 10-09-2018 10:27:00
pekne si to napísal majko, ani já by somto tak pekne nenapísal.treba to šecko odvolat. minulí tížden som išol na fotbal a spadol som z bycikla tak že mám ešče aj teraz chrásti. treba každého odvolat, šeci sú za to zodpovední, aj som volal starostu,ale nedvíhal mi teléfon. odvolat ho s celím ansábolm. aj dochtorku, neprišla. co dochtorku ministra zdravia. aj farárka, ani posledné pomazání mi nedal. čo farára, biskupa, alebo aspn kardinála. aj magdu treba odvolat, prečo nezmítla cestu, šak vedeli či bude fotbal.treba odvolat mach šak to je verejná cesta. volačo trepali, že nemám brzdy, no bycikel je moj majetek tak nech sa nestaraju. aj že som si vipil, no dorbe dal som si trocha vína, no dávajú tam alkohol. no já som scel len víno. tak treba odvolat toho panáčika z vínotkéki. trba odvolat šeckích úradníkov, nikdo mi nepodal ani pohár vína. preč s nimi. trba s tohcho spravit kauzu a nie primitívne orázky. teraz si andrik určite vyláme zubiská, a bude po vtákach. dobre ste im to pán mahjko napísal, ani já by som to lepší nedal.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-09-2018 10:03:25
pisálek | 10-09-2018 09:54:39 | - nemiesajte sa do debaty tam, kde nemate nic zmysluplne dodat.

Ja nie som tzv. \"osoba povinna\" a nemam ziadnu povinnost komunikovat - mam vsak zakonom dane pravo pytat sa.

Preto sa pytam a cim viac vidim, ze moje otazky nevyhovuju tzv. \"osoboma povinnym\", tym radsej ich davam.

Pochopil? Lebo jednoduchsie to bude vediet vysvetlit uz len Vasa ucitelka z prveho stupna ZS.
pisálek | 10-09-2018 09:54:39
ked sa vas slušne niekto pýta na Vasu nezavislosť a objektívnosť , tak to su primitívne utoky ....

palec hore !!!!

Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-09-2018 09:48:21
Niekolko hodin sa budem tvarit, ze som tie primitivne utoky na moju osobu nevidel, kedze sledujem ciel, pre ktory mi to za to stoji.

- - -

Kedze vieme komu patri kanalizacia - teda majetok z ktoreho voda a hovna zaplavili obcanovi pivnicu spytam sa dalej:

- ked budete mat napr. na vlastnom voziku nalozenu furu strku a z nej sa vysype niekolko lopat inemu na auto a znici mu okna a karoseriu pri prejazde napr. zeleznicnym priecestim, kto bude zodpovedny za tuto nemilu udalost?

Dakujem za odpoved.
Pre asi tak | 10-09-2018 09:24:30
Perfektná a pravdivá analýza celého problému.Ti ľudia,ktorí zabaluju svoje egoisticke a mocenské pudy pod rúško spravodlivosti sa vyskytovali vždy a najviac škodia spoločnosti.
fakt? | 10-09-2018 09:11:59
To tu píšete z úradu či? Ved najväčšou hyenou je Adrik a ešte aj podlý klamar!
hyeny | 10-09-2018 08:43:58
co este budú schopne vykonstruhovať tieto hyeny v ludskej koži na to, aby vyrobili kauzu?
Takto zneužívať nestastie niekoho......
a pre Vas p. Majko, tatok si predstavujete pracu nezavisleho novinara??
toto je prinašanie objektívnych informacii?
Možno p. Macho nie je najlepši starosta, a možno urobil kopec chýb , ale urobil pre tuto obec tolko, ako žiadny starosta pred ním. A o tomto tu za 4 roky nie je ani riadok. Len negatívne informacie z toho isteho zdroja....aj to svedčí o vasej nezavislosti

pekný den
asi tak | 10-09-2018 08:43:28
pre:Miloš Majko | 10-09-2018 02:16:35 Už ste trápny vašimi článkami a hlavne otázkami. Ale vy ak máte odpovedať, tak urobíte z čitateľa hlupáka. Pamätáme, ako ste pri do volieb do VÚC ,,pomohol\" p. Machovi! Ak by vám čo len záležalo na obyvateľoch, tak by ste kandidátov podporoval, aby sa trnavský kraj aj zveľaďoval, nie iba maďarské dediny. Tu je vidieť, že vám ide len o osobný prospech, len o peniaze.. Áno, život je o peniazoch, ale z vašich káuz je cítiť, že ste úplatný, za chechtáky ste ochotný zničiť, čo sa iní snažia urobiť pre túto spoločnosť, pre dedinu. Ale našťastie, šoporňania už majú s vami skúsenosti, a každá kauza trvá 2-3 dni. Potom všetci autori článku vyzerajú ako dementi, a žiaľ vašou zásluhou. Tak je to aj z bývalým starostom. Viete akú negatívnu reklamu mu v dedine robíte. Hanbite sa! Že novinár. Z úradu vám dali trefnú odpoveď.
PS: Nie len ja sa domnievam, že potrebujete ,,zhovadiť\" oboch starostov, aby vám mohol prispievať nový kandidát. Počkáme si, a prejem vám, aby vás tie judášske groše dlho pálili v rukách.
zodpovednost | 10-09-2018 08:38:08
Za stav kanalizácie jednoznačne obec a starosta! Naviac starosta zlyhal i ludsky-nepomohol ,žiadna ochota a jako obvykle klame a klame!!
o čom ? | 10-09-2018 07:49:15
O čom je celý tento článok ? Na kanalizácii nebola porucha, neroztrhlo potrubie ale chyba je v ukončení potrubia v dome, ktoré si mal jednoznačne zabezpečiť majiteľ. Ani vodárne vám neprídu namontovať vodovodné batérie a nekontrolujú či netečú. Odvolávať sa na to kto je majiteľ kanalizácie je úplná demagógia.Majiteľ si má zabezpečiť svoj majetok tak isto ako si ho oplotí. Je mi pána ľúto ale je tam už 4 roky!!! Čo robil doteraz ? Keď mám v dome problém tak ho riešim a za to je zodpovedný majiteľ a nie starosta !
pre pana Majka | 10-09-2018 07:01:37
Vy ste tiez natvrdnuty?
To je otazka. Aby ste sa nahodou neurazili a nezalovali...

Kanalizacia je jeden problem
Splasky do jeho somu, LEBO nema opatrenu spatnu klapku je druhy problem. Snazte sa to aj vy pochopit, preco sa mu dostali splasky do pivnice.
Tiez ste posadnuty statutarom? za 3600€?
správca-majitel | 10-09-2018 05:11:43
kanalizácie v Šoporni je OBEC zastúpená starostom Machom.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-09-2018 02:16:35
Prosim niektoreho z aktivnych diskutujucich o informaciu, kto je majitelom / spravcom kanalizacie, z ktorej voda a hovna vytopili pivnicu obcana Piknu.

Dakujem.
spätná klapka | 10-09-2018 00:36:45
pre: Emmm | 09-09-2018 20:30:31 Prepáčte, ale sami majitelia priznali, že to nebolo prvý krát, čo ich vytopilo. To znamená, že keď ma vytopí raz, druhý raz, tak hľadám chybu. Tak neklamte, že za to je zodpovedný obecný úrad. Mali na to 4 roky, vážení! Ja keď si nechám neuzamknuté auto na parkovisku pred činžiakom, a vykradnú mi ho, tak zažalujem primátora Serede, že to je jeho vina? Treba ho odvolať, lebo to bolo na verejnom parkovisku, patriace mestu? To čo je za logika!
Pre emmm | 09-09-2018 21:11:59
Pokiaľ viem, tak macho vybavil kanalizáciu čo dokazuje podpísaná a zverejnena zmluva. Len niekto zámerne nechce aby sa za jej realizacou začalo predariť voľbami. Ale veríme že sa to celé rozbehne.
pre Emmm | 09-09-2018 21:00:48
Ako neodborne? Kto bol starosta ze to dopustil tak neodborne? Ved to nebola cierna stavba. Ci ano? Pokial sa pamatam, bolo navrhovane riesenie s nadmernou dazdovou vodou na ceste...
Ako to dopadlo? Ulickari na Postovej nemali zaujem to riesit? Ci zamietli navrh?
nechapem | 09-09-2018 20:55:27
ako niekto chce hadzat svoju neschopnost na hlavu uradnika.
Este raz sa opytam: ak by mal spetnu klapku na svojom odtoku, bolo by pivnicu zaplavilo?
Sereď | 09-09-2018 20:47:36
Presne tak sú na tom už niekoľko desiatok rokov aj majitelia rodinných domov v Seredi na uliciach Štefana Moyzesa a Matičnej. Kanalizačný odpad, splašky a všetok možný sajrajt majú v pivniciach pravidelne po každej silnejšej letnej búrke a tiež to nikoho nezaujíma, že kanalizácia je od vzniku tohto sídliska rodinných domov zle projektovaná. Naposledy tak tomu bolo minulý týždeň. V osobách majiteľov týchto rodinných domov sa v prevažnej väčšine jedná o dôchodcov, ktorí v ojedinelých prípadoch túto situáciu obtiažne znášajú. Prevážna väčšina z nich v dávnej minulosti prijala na vlastné náklady rôzne technické opatrenia na odvrátenie vzniku škody zo spätného toku kanalizácie do ich pivničných priestorov, ktoré sú dnes už nedostatočné, alebo úplne nefunkčné.
Emmm | 09-09-2018 20:30:31
pokial viem, problem vznikol preto, ze kanalizacia nestihala...takze chybu treba hladat v spravcovi kanalizacie, nakolko je neodborne urobena, ako to bolo uz tu spominane kedy dve vacsie rury tlacia do jednej mensej...

a kedze sa jedna o OBECNU kanalizaciu, tak za jej chyby zodpovedna OBEC

dalej pokial som nieco v minulosti postrehol, tak to bolo to, ze v Soporni mala byt kanalizacia uz davno zrekonstruovana, resp. dokoncena...tam by mal byt zodpovedny takisto ten, kto tuto vec stopol

v neposlednom rade by mal byt zodpovedny ten, kto tuto kanalizaciu predrazil, a preto do dnesneho dna nie je v Soporni to, co v inych obciach povazuju za samozrejmost...


4 roky niekto kanalizaciu brzdil a potom dalsie 4 z nej nic nespravil, akurat ju predrazil a jeho vinou nie je hotova...

Po tomto vsetkom si skuste odpovedat kto je zodpovedny za to, ze kanalizacia tlacila tam kde to islo, t. j. p. Piknovi do domceka. Mozno p. Pikna ani nevedel, ze nieco ako spatna klapka ma byt na kanalizacii, alebo ze tam nie je, kedze ako som sa tu docital ten dom kupil a nie staval...

Treba si otvorit oci a nenechat sa zavadzat majstrami v tomto umeni na obecnom urade....
Toto by sa novinárovi nemalo stavať | 09-09-2018 20:28:29
Pán Majko niečo mi tu smrdí a nie sú to splašky. V prvom videu a aj v texte článku spomínate že sa tato udalosť stala v noci zo soboty na nedelu ale v kaviarni ste už zblbli aj pána Piknu že sa to stalo z piatka na sobotu. Že by sa pán novinár tak tešil z pomsty až si pomýlil dátumy a dni? Alebo to je take nahackovske mylit sa ? A ešte aj mažete tento príspevok ? Čo takto si priznať chybu ?
vážení uradni | 09-09-2018 18:33:18
a pre objektívne a podobne machovyplody- vysvetlovat aodpovedat a vychadzat v ústrety občanom ste povinní jedine vy a to starosta,zamestnanci úradu i poslanci. Ste platení z našich dani. Obcan sa na vás obrátil,volal a vy ste sa na neho doslova vysr..li jak na kopu dalších občanov za 4 roky čo ste pri moci!
Objektivne | 09-09-2018 18:11:47
By som ocenil keby poskodeny zverejnili aspon fotku (printscreen) volanych cisel z danej noci aby bol zrejmy casovy sled kontaktovania hasicov, starostu a sol... poradie volani by velmi pomohlo k doveryhodnosti tvrdeni osocovanych stran
zamyslite sa... | 09-09-2018 18:11:04
porozumenie | 09-09-2018 17:33:37

S porozumením chápem, že niekto si za 4 roky nevedel upraviť odtok spätnou klapkou.
Zamyslel som sa, že prečo?
Nespájajte jeho nečinnosť s porozumením.
Za každú cenu niekto chce silou mocou viniť Macha, ako štatutára, že je zodpovedný za nejaké sračky.
Takže znova - ak by dotyčná rodina, ktorákoľvek rodina, maja svoj majetok riadne ochránený, nenastala by daná hrozba v pivnici.
Keby ste vedeli, kto má aké právomoci a kompetencie, nevolali by ste ako prvému starostovi, ale poruchovú, pohotovostnú či akúkoľvek inú službu.

Samozrejme, že niekomu tento stav neskutočne hrá do predvoelbného boja o moc a redaktorovi do špeciálneho vydania nezávislých bublín samosprávy, ktoré vidia len z jedného pohľadu.
porozumenie | 09-09-2018 17:33:37
vy si asi myslite ze pocasie je podplatitelne ako sopornania v poslednych volbach. Dopriala by som kazdemu z vas zazit toto co zazili tito ludia vo videu aby ste si aj vy \"zaplavali\" v srackach a vedeli to pochopit. Potrebovali v rizikovej situaci pomoc a nevedeli na koho sa obratit a vy tu riesite sracky-tie sracky ktore oni mali v pivnici. Zamyslite sa lebo mate plnu hubu aj hlavu sraciek...
sledujem | 09-09-2018 17:33:02
že macho všetko vidí vie a komentuje. Aj sa mu to nakonec splní-jeho oblubenec Vlček volby vyhrá a macho sa hodí o zem..
suhlasim | 09-09-2018 16:51:11
a prvou castou prispevku.
K druhej casti uz len tolko, ze ak chcete tak pomahat na cudzom majetku, pomozte aj mne. Pokazilo sa mi auto. Nutne potrebujem nove...
Tento predvolebny hnoj rozduchava len par ludi. Od reporzera az po kandidata.
spätná klapka, video 048 | 09-09-2018 16:38:22
Riziko spätného toku sa v budúcnosti nepochybne zvýši spolu s predpovedaným vyšším výskytom búrok so silnými dažďami, pretože kanalizácia je kvôli technickým a ekonomickým dôvodom navrhnutá tak, aby zvládla priemerné objemy zrážok. Preto má zmysel trvalo chrániť od verejnej kanalizácie všetky miestnosti a oblasti. Rozsiahla ponuka spätných klapiek a prečerpávacích zariadení odpadových vôd poskytuje efektívnu ochranu priestorov proti vstupu odpadových vôd, špeciálne v miestnostiach pod úrovňou spätného vzdutia. Prvky pasívnej ochrany proti spätnému vzdutiu fungujú na princípe spätného uzáveru, ktorý je v prípade vzdutia z kanalizácie prúdom vzdutej vody uzatvorený a ohrozené miesto je tak chránené proti vnikaniu vzdutej vody.Sú použiteľné pre odvodnenie priestorov, ktoré ležia nad úrovňou kanalizácie, a z ktorých odpadová voda za normálnych okolností odteká pomocou gravitácie. V prípade spätného vzdutia z kanalizácie a teda uzavretia spätného uzáveru, nie je možné odtok behom spätného vzdutia ďalej používať.
Pán na videu sám priznáva, že spätnú klapku nemá, tak si pravdepodobne neváži svoj majetok. Ani poisťovňa nehradí škodu v takomto prípade. Myslím, že je to iba predvolebný ťah a pravdepodobne iba človek s menším intelektom to nepochopí. Je my rodiny ľúto, no zatopilo VODOU veľa pivníc, ale každý sa snažil v prvom rade si pomôcť. Je my rodiny ľúto, že sa nechali zatiahnuť do špinavých volebných trikov, ale iba oni bývajú na Poštovej ulici? Tam je iba jeden dom? Alebo ostatní majú svoju kanalizáciu zabezpečenú. Pán P. od 2014 roku viete, že je tam problém a vy ho neriešite? 4 roky? To čo ste za hospodára?
PS: Neviem, čí to bol nápad, zosmiešniť túto rodinu, no ja byť voličom, tak toho kvázi ,,kandidáta\" vôbec nevolím. Volebná kampaň nie je o podrážaní nôh, vysmievaní, urážaní. Ale ukázať občanom, čo ja dokážem, čo pre nich urobím, aj pre ich rodinu. Takto zas len niekto ukázal, že jeho pevná stránka je v ohováraní, zlobe.. Tak taký kandidát na čelo obce vôbec nepatrí!
pdecerpavacka | 09-09-2018 16:23:15
Pdeco ju vlcek do je bal tak ako je? z hrubej dury tlacia dve cerpadla do jednej o polovicu tensej!
To ma aky zmysel? lebo benoservis?
tak sa podakujte tomu co to tak vymyslel.
co s tym maju poslanci? LenOn rozhodoval bez nich!
cele zle | 09-09-2018 16:14:33
Uz aby ste vsetci pochopili,ze keby bola nova precerpavacka davno urobena,nemuselo sa tu nic riesit!Vlcek ju chcel urobit,ved dal na to rozpocet,ktory mu vtedajsi poslanci neschvalili a Macho tak mohol urobit za 4 roky a neurobil!Jaj najdolezitejsie boli chodniky,kamery atd.atd.kde sa dobre delilo.A to je cele!!!Myslite si ze ludia su slepi a sprosti?
machovcom | 09-09-2018 15:59:16
MOC kombinujete a podsúvate svoje pravdy a domnienky prečo začo a kto je čí alebo nie. Ako keby macho nevyužíval napr. zamestnancov úradu na zberanie podpisov alebo si nedával svojich ludi do komisii k volbam atd atd. Či on ako bachar môže a druhí držte huby a krok!! ? No milý macho zabudni. Tvoje dni na úrade sú zratané a mozes si za to sám.
Pre Zuzanu | 09-09-2018 15:51:08
Nebyť zástupcov obce, že nás kontaktovali a poslali k Vám,tak vás hľadáme doteraz. Dispečing nás navigoval na úplne iný smer ako bývate. A neviem či ste dali zlu navigáciu vy im alebo oni nám . Ale to nie je už podstatne. Dôležité je že že sme vam pomohli . A hlavne vďaka zástupcom obce.
Pohár čistého vina | 09-09-2018 15:42:16
Vážená rodina , pozývam vás na pohár čistého vina . Nalejete ho vy alebo Vám ho nalejem ja ? Stala sa Vám nemilá udalosť . Polemizovať tu kto je za nu zodpovedný či vy alebo niekto iný je zbytočne. Sto ľudí sto názorov. Ale zahralo to niekomu neskutočne do predvolebných kariet. Keďže ste nevedeli čo v tejto situácii robiť, obrátili ste sa na vášho rodinného kamaráta pána M.V. On namiesto aby Vám pomohol , tak Vám navrhol aby ste kontaktovali pána Majka že on to poriesi cez svoje médium a on starostovi naloží . Skvelý predvolebný ťah. Vás zneuzil a ťaží z vášho nešťastia . Pekny kamarát však? Môžem Vám ešte doliať z toho čistého vína ? A tento váš rodinný kamarát Vám ponúkol a navrhol vašu pani manželku za nominantku na post poslankyne alebo aspoň členku volebnej komisie kedže tu nemáte trvaly pobyt? Nespominali ste, že ste komunikovali so starostom ? Máte ešte chut na ďalši pohár čistého vina alebo nám tu poviete pravdu ako to všetko bolo? A pán Majko ako ste pomohli tejto rodine vy okrem toho, že ste tieto sra*ky rozbrblali tu ?
predvolebna kampan | 09-09-2018 15:34:53
Akoze nerobite kampan?!
Ved ste v komisii pana Vlceka!
Vieme za koho kopete. Co vam slubil?
Rovny rovneho hlada..a nasiel.
pre p. Majko | 09-09-2018 15:20:39
Dakujeme Vam za podporu a pomoc, ktoru keby nam v danej situacii poskytol niekto z kompetentny z obce nemuselo to takto daleko zaist. Nerobime predvolebnu kampan nikomu nakolko by na OU mohli vediet ze v Soporni mame zatial len prechodny pobyt cize nemame ani obcianske pravo ist v tejto obci niekoho volit,ale po tejto nemilej skusenosti by p.Macho ani nase hlasy neziskal! Verime ze ak bude po volbach na miesto starostu sa dostane clovek ktory ma zaujem obcanom ktori si riadne platia dane pomahat! A do dnesneho dna sa nam nikto z kompetentnych neozval!
Zuzana | 09-09-2018 15:08:43
Nie my zavadzame ale vy pretoze vam volali z dispecingu. A nie na podnet obce. tvrdite ze obe cerpedla isli, ano mozno mate pravdu ale nestihali brat vodu nakolko bola chyba udajne v plavaku ktory nasledne zamestnanci OU nasledne vymenili, v pondelok.Ak nasa voda v pivnici nebola z kanalizacie respektive fekalie tak potom bola asi z mrtveho mora! A hasicom zo Soporne som sa verejne aj osobne podakovala na FB stranke.
dvihnúť telefón | 09-09-2018 14:53:35
Pochopil som, kto ste a o čo vám ide. Zabudol som, že Vy ste ten Najdokonalejší inteligent, ktorý ak má problém, stačí mu zvihnúť len ten posratý telefón. Tak neviem, komu z nás dvoch zašibalo.
Ja to vidím tak, že sa škrabkáte inou rukou na inom mieste.
Ak sa neviete priamo vyjadrovať, musíte volať starostu či nebodaj reportéra? Takže Vy ste ten, ktorý dokáže len porúčať a vlastné záležitosti si osobne nedokáže vybaviť?
Sktočne som zarazený vašim postupom pri riešení (nazvem to) krízových situácií. Utvrdili ste ma v tom, že ste neschopný a na každú pomoc potrebujete zalarmovať ľudí, ktorí by vyriešili váš problém.
Choďte radšej na FB a dajte ,,lajk,, kamošovi. Ozi, ten vám nepomohol?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 09-09-2018 14:51:59
Pan Pikna s manzelkou!

Tu mate odpoved na uroven samospravy, ktoru platite zo svojej prace.
Predplacate si servis a sluzby, ktore nedostavate.

Anonymny utok za anonymnym utokom na vas POSKODENYCH.

Presne ako som napisal na zaver - k teme sa vratime.

A ako dalej pan Pikna?

Ste poskodeny, dom mate od obecnych sraciek - zacnite sa zaujimat o veci verejne. Vy presne viete, ako sa citi obcan, ktoremu sa za jeho vlastne peniaze plateni ludia otocia chrbatom este aj vtedy, ked Vas vytapa kanalizacia, za ktoru oni zodpovedaju.

Pan Pikna, hovoril s Vami uz starosta o rieseni veci? Kontaktoval Vas niektory z poslancov a boli sa pozriet na to, ako vyzera pivnica niekolko krat vytopena hovnami z kanalizacie?

Zacnite sa aktivne podielat na riadeni veci verejnych a uchadzajte sa o post poslanca.
Vy viete, co obcan od obce ocakava.

Pomozte menit zle a nefungujuce za to, co ma pravo nazyvat sa zastupovanim obcanov.
pre este raz ako v inom komentari | 09-09-2018 14:41:42
Neviem sice kto toto napisal,ale to ako si dovolujete urazat tichto ludi ja na ich mieste bz som vam nalozil!To co si dovolujete?Adrik nemusi chodit utierat rit nikomu,staci ze mu z nej trcite vy!Ako starosta obve bolo jeho psou povinnostou a slusnostou sa im aspon ozvat!A co sa tyka toho obc.preukazu,neviem ci vam bol vydany ak ano tak asi v dobe ked ste boli este normalny!A vobec chapete o co tu islo?Stacilo tak malo zdvihnut ten posraty telefon a nemuselo to takto dopadnut,ta detinska vyhovorka ze som si ho zabudol na obecnom urade je smiesna!Alebo ma nas asi tak na haku,obcanov volicov!Nech uz radcej uvazuje balit kufre!Aj s vami!
ešte raz tak ako v inom komentári | 09-09-2018 14:15:17
Adrik kope z posledneho | 09-09-2018 13:39:02

Sa zobuď a pouvažuj nad kompetenciami. Alebo ozaj chcete, aby vám Adrík či niekto z úradu ešte aj riť utieral?
To ste tak úbohí, že na všetko (vaše súkromné záležitosti) potrebujete starostu? Neviete si zavolať 112? Či hasičov?
Nepotrebuješ aj niečo iné vyčistiť? Komín? Aby ťa nezadymilo?
Vážený, si obyčajný chudák a čudujem sa, že ti vydali IK. Aby si rozumel - identifikačnú kartu. Po starom je to občiansky preukaz. Tak pochop, že ak sa ti splašky vracajú, nainštaluj si spätnú klapku. Alebo aj to ma za teba urobiť Macho?
DHZ mi povedala, že obe čerpadlá bežali a chyba nebola v kanalizácii. Tak kto tu účelovo, tak trocha moc zavádza?
náhoda | 09-09-2018 13:49:56
Nedali ste si spraviť spätnú klapku a keď prišli dažde a vyrazili vám splašky do pivnice na vine je Macho ? To Vám poradil nápad volať SOL kamarát Milan V. kvôli tejto \"senzácií\" ? Alebo je to náhoda.
Adrik kope z posledneho | 09-09-2018 13:39:02
Namiesto toho aby sa Macho postavil k problému ako starosta a chlap tak radšej úboho kope a úročí do poškodeného občana?!! To kam sme sa v Šoporni dostali! Bacharska dedina či čo?!!!!
Pán Pikna | 09-09-2018 13:01:54
Opravte ma ak sa mýlim, ak ste sem prišli v decembri 2014, podľa mojej pamäti vtedy bol starostom iný starosta ako Macho. A ďalšia vec, prečo nepoviete pravdu , že aj my z DHZ Soporna sme Vám pomáhali a bolo to na podnet zatupcov obce?
nehnuteľnosť | 09-09-2018 12:54:26
Kto je na vine pri kúpe nehnuteľnosti? Či pri stavbe?
Nato ste mali myslieť a nie teraz vyplakávať, že máte problém. Ten ste prehliadli? Tak sa zamyslite o čom píšem ja a kto je na vine.
Pre skoro sused | 09-09-2018 10:54:22
Vy sa zobudte čo pišete! Nakolko sme sa sem pristahovali v decembri 2014,tak to memoze byt 7 rokov.Mate zle informacie. My sme sem prišli za tohto starostu.
skoro sused | 09-09-2018 08:48:09
Zaráža ma len jedna skutočnosť. Koľko rokov má tento pán problém? Takto mal reagovať aj v rokoch minulých. Teda ,,(ako pre koho),, a jeho exstarosta by to bol urobil. Či zámer? Sedem rokov ticho a dva mesiace pred voľbami Halóó?
Ak by sa mi to stalo raz, dávno by som mal ten problém vyriešený. A vidím to tak, že inak by som tento problém pomenoval. Úplne inak, pán redaktor ;)

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign