Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Vo štvrtok bude v štúdiu Tibor Eliot Rostas - DISKUSIA

Miloš MajkoDátum06. 03. 2017 10:34:47TémaDISKUSNÉ RELÁCIE
200

Pri komunikácii s Tiborom Rostasom som hneď na úvod povedal, že nepatrím medzi fanúšikov a už vôbec nie medzi obdivovateľov časopisu  ZEM A VEK. Neschvalujem ani rôzne konšpirácie, klonované weby bez kontaktu na vydavateľa šíriace nezmysly a propagandu.  Zásadne som proti zavádzajúcim článkom o liečení všetkých foriem rakoviny alternatívnymi spôsobmi za tri dni a som odporcom nezmyselného vybíjania energie množstva ľudí hlavne na sociálnych sieťach v zápase za svetový mier. Zároveň som však Tiborovi Rostasovi ponúkol možnosť hodinovej diskusie v štúdiu na témy občanom blízke a zrozumiteľné - ak o ňu prejaví záujem.

Vo štvrtok   09. marca  2017  o 18:30  bude v štúdiu/klube SOL v Seredi diskusia s Tiborom Eliotom Rostasom, z ktorej videozáznam následne nájdete v našich médiach.

Som rád, že nemusím ustupovať od základných zásad presadzovaných v našich médiach už desať rokov - "Komunikácia ľudí posúva ďalej" a že ešte stále žijeme v spoločnosti, ktorá dialóg aj názorovo rozdielnych stán pripúšťa.

O ďalších diskusiách budeme verejnosť informovať priebežne.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
raras | 27-03-2017 14:43:23
že hodina a že diskusia..ste na smiech
lexa | 14-03-2017 20:45:44
Ked nerozumieš písanému textu, tak sa treba porozprávať s odborníkmi na hlavu, zvláštne že väčšina kolebových fanúšikov javí nejaké známky psychických problémov :) Keď už ide o pravdu a nadradenosť, tak odporúčam prečítať celú diskusiu ;) A keď Vám všetkým kotlebovcom tak veľmi záleží na pravde a spravodlivosti, tak ste buď takí obmedzení alebo jednoducho sprostí, že obhajujete Kotlebu a trepete o pravde, slobode, demokracii, spravodlivosti a iných slniečkarskych nezmysloch...
obyvatel | 14-03-2017 10:55:18
Ked 8rokov pocuvam dennodenne Napr. Fica a kam sme sa to dopracovali tak nechapem preco by som si raz nemohol vypocut napr. aj Kotlebu. Ved som si tu precital napr.aj tvoj nazor a nikto ani tebe nezakazuje a nebrani ho tu vyjadrovat. Nestavaj sa tu do pozicie ze prave tvoj nazor je ten naj a jediny spravny.
lexa | 14-03-2017 09:46:57
Ja som presne na to narážal, že Kotlebovci tvrdili ako zachránili dievča pred znásilnením a pritom to dievča nikto znásilniť nechcel a neochránili ju žiadni Kotlebovci. To je celkom slušné klamanie voličov. Ďalšia vtipná vec bola ako Kotleba pred kamerami vysvetloval to ich nové stranícke sídlo, pekná komédia. A najlepšie sú tie ich šaškáriny v uniformách pri rôznych príležitostiach.. Ja si nemyslím, že minulá, terajšia alebo budúca vláda je dobrá a správna, ale proste človek ako Kotleba a tá banda tupcov okolo neho, čo nevedia ani jednu súvislú vetu povedať, toto má byť naša záchrana? Banda debi-lkov s vyholenými hlavami, čo nemali na základnej škole kamarátov, tak si komplexy riešili bomberami a bitkami a tí nás majú teraz zachrániť od korupcie a úpadku? Však tí kotlebovi poskokovia len čítajú, čo im pán duchovný vodca napíše na papier a tvária sa pritom ako vrchol filozofie a ani nevedia o čom hovoria. Dve-tri naučené poučky na najháklivejšie témy a poďme do boja proti celému svetu. Najprv boli najväčší problém sveta cigáni, lebo môžu za všetko. Teraz sú najväčší problém imigranti a slniečkari. Ešte si pamätám ako chcel Kotleba zatočiť s nadnárodnými korporáciami a celou úniou. Tak potom keď sa ten Váš vodca zobudí zo sna, tak spravte tlačovú besedu, že aha kotleba sa už uvedomil a môže ísť mudrovať do parlamentu..
Lubo | 13-03-2017 16:15:34
vau, to uz je kvalita.
Peter | 13-03-2017 15:17:00
lexa to si myslíš ty,300km od diania.Miestni sú presne opačného názoru ako my tu niektorí,lebo to neprežívame na vlastnej koži.Mám tam veľmi dobrého priateľa a nie je to nejaký sopľoš.Dejepis píšeš,ktorý?Všetko je to riadené mimovládkami ktoré ovládajú súkromné osoby a všetko je v ich finančný prospech.Možno si presvedčený,ale ten čo ťa presvedčil to urobil zo zištného dôvodu,ktorý s tvojim presvedčením nemá nič spoločné.Ujo Kotleba?Pre mňa je to sopľoš.Daj niečo čo popiera on osobne.Ty a tebe podobní sa ho bojíte ako čert kríža,to je ten problém.vEľKá DIVADELNá SáLA BY BOLA MALá A TO VáM NAHáňA STRACH.tO JE VšETKO.
lexa | 13-03-2017 13:48:08
Môj nick je môj nick, žiadny sYmbol (nazi gramatika rulez).. Ja hovorím o tom, že podporujete fašistu a sťažujete sa, že nemá demokratické práva. Druhá svetová vojne nebola až tak dávno, skúste trošku poštudovať dejepis ;) A keď už tu ide o nejakú mienku, tak podľa mojej mienky automaticky končí každá diskusia, ak niekto pri argumentácii použije slovo \"slniečkar\" alebo iné variácie :) Lebo to presne svedčí o tom, aké ste ovečky, že ujo kotleba povie, že za všetko zlo sveta môžu slniečkari a ovečky to spapajú aj s navijakom. Áno, každý politik nasľubuje pred voľbami aj nemožné a po voľbách \"skutek utek\". Rozdiel je ten, že Kotleba si pár krát slušne povedané nakakal do úst už teraz pred voľbami, preukázateľne klamal a vy tu z neho robíte zázračného spasiteľa národa. Navyše tu strašne kydáte na Matoviča, keď robí tie jeho protesty a manifestácie, ale keď šaškuje Kotleba s tou jeho bandou v uniformách alebo sa hrajú na strážcov zákona vo vlakoch, to už je v poriadku... Pritom je to taká istá šaškárina ako Matovič, len oblečené v čiernom...
Peter | 12-03-2017 08:16:07
Ten príspevok je odo mňa a lexa mal som o tebe inú mienku.Veľký demokrat,ktorý prezentuje iba pravdu ktorú mu niekto nadiktuje.Všetci nadávame na vládu takú či onakú ale len v súkromí za počítačom.Ak niekto povie to čo si myslíme všetci nahlas a verejne je fašista a populista a podobné kraviny.Všetci čo pred voľbami sľubujú sú populisti a všetci čo im to žerú sú debili.Stačí ?Slniečko na rukavičke......
ach jaj | 11-03-2017 19:14:43
pre lexu a ze zrovna tvoj vypatlany nazov lexa je simbol unikatnosti a rozumu hodny rozdavania tu rozumu,kritiky ci osocovania niekoho co nechce nic viac len si vypocut aj ine nazory.
lexa | 11-03-2017 18:46:22
pre \"pre demokratov najväčších\": mňa by len zaujímalo, kde ste ty a tebe podobní mudrlanti prišli na to, že zrovna vy viete, kde a čo je pravda, že zrovna obhajcovia vypatlanéeho populistického fašistu, ktorý preukázateľne klame a zavádza len,aby nabral hlasy, že zrovna vy viete čo je pravda :D
pre demokratov najväčších | 10-03-2017 15:59:13
V každom demokratickom zriadení má aj najhorší brutálny vrah právo a priestor na obhajobu.Tak prečo by nemohol p.Majko pozvať ak by chcel p.Kotlebu,aby obhájil verejne pred vami všetkými svoje činy?Demokrati,bojíte sa pravdy povedanej do očí.Nahlas a verejne povedaná pravda je dnes braná ako fašizmus,rasizmus a pod.Ešte je zopár normálne zmýšľajúcich ľudí aj v Seredi.Vy ostatní sa bojte volieb či predčasných alebo cyklických.
pre Lubo | 10-03-2017 15:00:26
Nechapem ako si prisiel na to ze ja mam diktaturne chapanie sveta. Ja si chcem len vypocut jednu a aj druhu stranu a potom si spravim svoj vlastny nazor. Preco by som mal pocuvat len teba a tvoj zdroj informacii ktore su pre mna len jednostranne informacie, ktore este dokonca aj neguju moznost vypocutia si informcie ineho nazoru. Chlapce zamysli sa nad sebou skor nez zacnes pisat nieco na ineho.
lubo | 10-03-2017 13:22:01
:D vtipne, ze ludia ktorí majú takmer diktatúrne chápanie sveta tu idú poučovať o demokracii a navyše hned hádžu súdy o obmedzenom chápaní, nejdem sa ani obhajovať, komunikovať s niekým, kto nedokáže chápať čítaný text nemá ani zmysel.
pre Lubo | 10-03-2017 12:50:34
Demokracia je aj o tolerancii ineho nazoru a o moznosti si vypocut rozne nazory. A ked je moznost tu napr. citat tvoje prispevky ktore mna nezaujimaju ale ich tolerujem a precitam si ich tak toleruj aj ine nazory. A ked ich tolerovat,citat alebo pocuvat nechces tak je to tvoja vec. Ale nenanucuj,nerozkazuj,nezakazuj inemu tvoje omedzene chapanie
lubo | 10-03-2017 11:28:30
demokracia je okrem iného aj o možnosti výberu, na výber ma Miloš, na výber má Kotleba, gulak má dokonca tiež na výber. Pozvaním Kotlebu by toto médium u mňa osobne veľmi kleslo, na úroveň plátkov, slobodný vysielač, hlavnésprávy atď. Ale inak je táto téma úplne zbytočná a len odvádza pozornosť od článku. Idem si ja dalej čítať o chemtrails a škodlivosti očkovania. :)
gulak | 10-03-2017 10:29:22
Tarate o demokracii a Kotlebu tu nechcete,trosku zvlastne
onanym | 10-03-2017 10:22:33
Kotlebu? Fasistu si chod pocuvat inam. Do Serede dufam nezavita...
Lubo | 10-03-2017 10:14:04
Kotlebu? Pusti si slobodny vysielac, ac24 a podobne. Tam si rozsiruj obzory. Dufam ze v tomto mediu nikd nedostane priestor zastupca strany ktora je viditelne rasisticka, nacionalisticka a principy demokracie su jej cudzie
nie cenzura | 10-03-2017 08:59:09
Vcelku dobra akcia na rozsirenie si obzoru aj ineho pohladu na demokraciu. Rad by som si vypocul napr. aj Kotlebu
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-03-2017 20:07:17
Ano, mozete prist.
Ľuboš Pulčár | 06-03-2017 19:57:01
Dobrý deň Pán Majko, mohol by som na diskusiu prísť, ako divák, bude verejnosti prístupná? Ďakujem za odpoveď.
gulak | 06-03-2017 18:34:41
Grecko v prvom a druhom zachranom baliku dostalo od EU a MMF 260 miliard EUR..pred 2 rokmi schvalili tretí záchranný balík..86 miliard EUR..čo na to dodať,že aj tak su stale v srabe..
onanym | 06-03-2017 16:20:42
Lubo. Tak tak!
Lubo | 06-03-2017 15:28:45
Dokazy nema a aj keby to nie je pravda, tak mozno by to pravda mohla byt!
Jozef | 06-03-2017 14:52:40
gulak nie, to po jej dopade sa vsetci citia bombovo.
gulak | 06-03-2017 14:25:50
Len tupec moze hovorit o mierumilovnom bombardovani..to je,ake..ze bomba Ti neotrhne obidve nohy,ale len jednu..
onanym | 06-03-2017 13:07:16
Seredan - nesir bludy a daj sem dokaz..
seredan | 06-03-2017 12:37:15
Najvacsi konspirator je Sulik. Podla neho uz malo Portugalsko davno skrachovat. Grecko uz malo byt davno mimo EU. A ocakava ze Taliansko a Spanielsko caka bankrot tiez. Europska unia sa podla neho rospadne v roku 2025.

Dalsi konspirator je denik SME ktory tvrdi ze migracna vlna je riadena Putinom a na druhu stranu dodava ze migranti su prospesni pre EU.

Taky Smatana bojovnik proti konspiraciam nema problem napisat ze racej mierumilovne bombardovanie Juhoslavie ako bombardovanie od Ruska.
Lubo | 06-03-2017 12:00:03
milos uvidis. Drz sa
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-03-2017 11:25:26
lubo | 06-03-2017 11:20:51 | - bude vecna diskusia. Tieto temy nie su prioritou.
lubo | 06-03-2017 11:20:51
fuuuha, bude chemtrails, jasterice, iluminati. Pride aj Milka Blážová?
nooo | 06-03-2017 11:10:31
Dobra volba a rad pridem

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign