Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Vizitka

430

Nedávno som upozorňoval MÚ na bezdomovcov, ktorí si pod mostom vybudovali "krabicové sídlisko" a mesto to následne riešilo. No ako som sa dnes presvedčil bezdomovci sa tam po pár týždňoch opäť vrátili a vyzerá to tam takto... je to zaujímavý pohľad pre ľudí cestujúcich do Serede zo smeru Galanta.


Fotogaléria k článku:

430
Autor: Jaroslav Matejička
430
Autor: Jaroslav Matejička
430
Autor: Jaroslav Matejička


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
obcan | 11-04-2012 15:48:03
Bezdomovec pre obcan | 10-04-2012 21:06:08 nechcem sa s tebou hadat, neviem ako to je podla zakona, ale zo skosenosti z TT viem, ze mestsky policajti v trnave neriesili podobne veci co sa tykali stanice, kolajov a okolia. To si riesili sami zeleznicny a ostavalo to v ich kompetenciach. Kamarat robil u zeleznicnej policii a toto mi povedal. A myslim ze MP urcite informovala zeleznicnu policiu, pripadne dakoho kompetentneho na stanici.
marian | 11-04-2012 15:02:00
minimalne taky bordel je aj smerom na sladkovicovo .je tam postaveny stan z igelitu, uz na druhom mieste a bordelu pozehnano, je to bliskosti kde minuly rok zburaly chatku treba sa tam pozriet s kamerov ked budete mat cas pan majko dakujem.
geco | 11-04-2012 13:58:34
urobme brigadu a podme to za nich poupratovat...a tiez smerom na maly haj, tam je tiez pekny bordel, same pneumatiky a stavebny odpad, aj to by sme mohli pozbierat...
re:mino | 11-04-2012 07:17:57
No vidíš, zase dochádza na to, že najväčším problémom Slovenska je, že všetci sú tu najlepší odborníci na prácu toho druhého. Ty nemáš najmenšiu šajnu o tom, že tam hliadkamestskej polície v minulosti spozorovala odcudzené vozidlo a prenasledovala páchateľa priamo pri ňom /skus si dohľadať archív SOL je to tu napísané/. V minulosti sa tam nejeden krát našli rozobrané autá, páchatelia rôznych trestných činov a v neposlednom rade tam ľuldia chodia vysýpať smeti a rôzny odpad /aj o tom je tu už článok stačí si to dohľadať a potom kydať/.
Ale ty si ten najmúdrejší... škoda slov ´dalej sa k tebe vyjadrovať. No ak si ale naozaj taký dobrý je ťa škoda tam kde si, mal si byť policajt ty!
s kamerou | 10-04-2012 22:57:52
pre Miloš Majko | 10-04-2012 20:09:48, spominali ste, pozrieť sa s kamerou a keď budete už tam skuste natočiť aj taku stezku smerom k pumpe, je tam taka stara drevena budka tak tam za nou čo sa nachadza, od tial som v lete par krat vydel vychadzať sfetovane defky, tak či by ste tam nenahliadli ako to tam vyzera, dakujem
Obcan | 10-04-2012 22:48:45
Pedro: a ako by sa dokazovala taka vec ? :-)
Inak piatku a soboty je najvacsi bordel prave v noci v centre a nie niekde za mestom.
Zavriet oci pred tymi co robia najvacsie zlo a ist pokutovat neaku stetku niekde v rolach,to je frajerina.
Ak sa niekto rozhodne pre pracu v policii mal by mat na kazdeho rovnaky meter.
Ak ho nema,tak nech to nerobi.
Pedro | 10-04-2012 22:15:25
Wiem ze tam choda hlavne patky a soboty kamos tam dostal pokutu desat ewri za fajku ale bol dzentlmen a cvakol to za holku
Igor Lehocký | 10-04-2012 22:11:52
Vždy platí to staré známe: aký je šéf, takí sú aj podriadení
Bezdomovec pre Miloš Majko | 10-04-2012 22:07:33
Upozornil som, že zámerne nepíšem aká hliadka, zväčša v noci je tých hliadok v Seredi viac.
mino | 10-04-2012 22:06:54
Pritomnost prislusnikov na trase Horny Cepen - Novy Majer je skutocne ziaduca, asi chrania obcanovi kukuricu. Statisticky kolko trestnych cinov sa tam stalo? Max. tak priestupok verejneho pohorsovania. Ak je vsak zmiesana hliadka tak to viem pochopit, proste pred Jednotou by si to tak neuzili. Aj ked priestupok verejneho pohorsovania od cisto muzskej posadky pred Jednotou by sa urcite dostal do hlavnych sprav a nielen u nas!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-04-2012 21:56:27
Bezdomovec pre Miloš Majko | 10-04-2012 21:19:18 | - okamzite vytocte 159 - ohlaste to. Ak to je pravda, nadriadeny vec vyriesi.
Realita | 10-04-2012 21:27:21
Skusme sa na vec pozrieť reálne. Bezdomovci tu boli, sú, aj budú. A bude ich stále viac. Položme si otázku kam s nimi? Vadí nám, nech by boli kdekoľvek, čo je na jednu stranu normálne, ale na druhú, kam s nimi? Ten múdry človek, čo má také ťažké srdce na MP zrejme nedávno dostal pokutu za svoje protiprávne konanie a teraz rýpe za veci, za ktoré by mali niesť zodpovednosť železnice, resp. železničná polícia. Ale aj o je ok, toto je "TAK SLOVENSKÉ" /zavídíme inému aj pupák na čele/. Predsa ak som svedkom protiprávneho konaia, tj znečisťovania priestranstva či už vyhadzovaním smetí zo smetiakov alebo aj pri tej železnici, volám políciu. Druhá strana veci je že tieto osoby sú pri súčasne platnej legislatíve nepostihnuteľní, čím ich nechcem obhajovať, len konštatujem daný stav. Na jednej ulici sa vyženú od kontajnerov, následne na to sa budú hrabať v kontajneroch na druhej ulici, to je nekonečný príbeh. Aj mna samého by zaujímali nejaké ozaj konkrétne a hlavne učinné riešenie, ako s nimi naložiť, radšej ako tu písať nezmysly a zhadzovať sa...
Bezdomovec pre Miloš Majko | 10-04-2012 21:19:18
Fakt pán Majko hliadka nemôže byť všade, keď je veľa krát zašitá na účelovej komunikácii, ktorá spája Horný Čepeň a Nový Majer. Upozorňujem, že zámerne nekonkretizujem ktorá hliadka.
Bezdomovec pre obcan | 10-04-2012 21:06:08
Nebudem vôbec diskutovať o tom, či ten priestor patrí do pôsobnosti MP, alebo nie. Je však nesporne isté, že ak by MP takéto konanie zistila a nie je oprávnená konať, bolo jej povinnosťou protiprávne konanie oznámiť príslušnému orgánu. Zároveň upozorňujem na skutočnosť, že MP nie je asi tak enormne vyťažená, nakoľko napr. zo zverejnenej správy MP za mesiac marec 2012 o jej činnosti sama vyhľadala iba jeden skutok, ostatné zverejnené udalosti boli oznámené, alebo zistené kamerovým systémom.
Nazor | 10-04-2012 21:01:32
Pokial nebudu bezdomovci donuteni si pokuty odpracovat, tak budu robit neporiadok a galibu. To iste vsak plati aj na majetnych, ak si nejaky 15 rocny opity chalanisko vybije zlost na smetnej nadobe a dostane zaplatit 200€ a tym vsetko konci tak je tu nieco zle. Aj v takej krajine ako USA musela Paris Hilton (ktora nikdy nepracovala a ani nikdy nebude) nastupit na verejnoprospesne prace. Viete kolko by mesto a vlastne cele Slovensko usetrilo ak by sa okrem pokuty udeloval aj vychovny trest prace?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-04-2012 20:31:26
Obaja velmi dobre vieme, ze vsetko ide, ked ludia chcu. Aj ti co to urobili nepotrebuju probemy a znovu to je o komunikacii. Skusme to.
seredan | 10-04-2012 20:14:54
p. Majko plne s Vami suhlasim. Len obavam sa ze pri tych, co to sposobili ani ta represia nepomoze. Peniaze na pokutu nemaju a nikto ich nemoze prinutit to miesto upratat. Mozno by aj mohli ludia z MP trosku ich priskripnut, ale to by asi islo len za pouzitia sili a potom co za krityka by sa tu rozputala za policajnu brutalitu nechcem ani vidiet.
obcan | 10-04-2012 20:11:06
bezdomovec zeleznicne trate a ich okolie nepatri pod MP. Zjavne sa v tejto oblasti nevyznas ale nevadi :). Ja ti odpustam :D. A druha vec co ma na tvojom prispevku zaraza je to,ze ty denne vidis ako sa bezdomovci prehrabavaju v kontajneroch a nechavas to bez povsimnutia? Hanba ti, keby to ja vidim aspom ich upozornim, a ked nepomoze volam policiu. Takze mily bezdomovec, trosku sa nad sebou zamysli :).
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-04-2012 20:09:48
Bezdomovec | 10-04-2012 19:57:54 |- nechem byt obhajcom MP, ale pytam sa - jedna hliadka ma byt naozaj vsade? Skuste si precitat poziadavky obcanov iba pod poslednymi prispevkami tu v diskusii. To je tak na 5 hliadok non stop.
Zajtra sa pokusime najst vhodny cas a pojdeme sa na miesto pozriet s kamerou. Prizveme aj hliadku MP a uvidime, co sa s tym da robit.

Autor clanku poukazal na problem. To je dobre a teraz je na rade ten, kto vie problem odstranit. Skusme byt vsetci korektnejsi a skusme pockat, ako sa veci pohnu dopredu. Ak sa nepohnu, resp. ak ich kompetentni nepohnu, nasledne kritizujme.

Teraz je dolezite riesit, ako bude nalozene s tymi, ktori to sposobili. Ja by som navrhoval niekolko vriec z MsU a aby to vyzberali. Ak nie, moze nasledovat represia.

Krok za krokom. Potom maju veci zmysel.
Bezdomovec | 10-04-2012 19:57:54
Aj toto je výsledok hliadkovej činnosti mestskej polície! Ako je možné, že mestská polícia zriadenie takýchto táborisk nezachytí hneď v počiatkoch, ako je možné, že mestská polícia v rámci hliadkovej činnosti sa preváža okolo smetných nádob na sídliskách v ktorých sa v tom čase prehrabávajú bezdomovci bez toho, že by si čo len povšimla, že vyhadzujú smeti z kontajnerov. Je jednoduchšie otočiť hlavu na opačnú stranu.
no jo vole | 10-04-2012 19:31:17
na sprostych ludi (seredanov, slovakov,cely svet) budu platit len tvrde represalie, nic ine. snad potom sa to naucia, jak v singapure alebo kuala lumpure ze ani zuvacka na zem nepatri...

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign