Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

V zápase za transparentnosť vo veci tepelného hospodárstva poslanec Kurbel už nie je sám

200

Sereď |   Dnes vo večerných hodinách sa v štúdiu SOL v Seredi uskutočnilo stretnutie štyroch poslancov MsZ, ktorí sa v priebehu mesiaca postupne verejne vyjadrili  k dlhodobo pre obyvateľov, ale aj mesto samotné závažnej téme - prenájom tepelného hospodárstva mesta súkromnej spoločnosti.

Vždy podobné stretnutia ohlasujeme vopred a v záujme maximálnej transparentnosti verejnosti dávame vedieť, pri čom pre nich dôležitom sa môžu zúčastniť aj osobne. Tým skôr, keď sa jedná o aktivitu spojenú s volenými zástupcami, ako tomu bolo aj dnes.

Pod článkom  avizujúcom predmetné stretnutie a oznamujúcom ho občanom, poslanec MsZ, viceprimátor a hovorca primátora mesta  Bc.Ľubomír Veselický napísal: 

Veselický Ľubomír | 30-03-2017 07:58:49 |
Primátor je na dovolenke a prednosta dnes a zajtra služobne mimo Serede.Táto akcia je preto veľmi dobre načasovaná.Na dnešné stretnutie nedostal pozvánku ani primátor ani prednosta a oficiálnou cestou zrejme ani žiadny poslanec. Otázky cien tepla a obsahu zmluvných vzťahov s dodávateľom tepla možno efektívne prerokovať iba na rokovaní zastupiteľstva. Som zvedavý, k akým záverom poslanci, ktorí sa dali nahovoriť na vystúpenie pred kamerami SOL, dospejú a aké východiská obyvateľom ponúknu.

Z pera  Ľubomíra Veselického sme toho čítali už veľa, no toto jeho vyjadrenie svojou arogantnosťou útočí už nielen na samotné médium, ale dokázal ním, že jeho bezočivosť hranice jednoducho nepozná. Verejným vyhlásením "Som zvedavý, k akým záverom poslanci, ... dospejú a aké východiská obyvateľom ponúknu." adresovaným poslancom MsZ prekročil nielen hranice morálky, ale aj logiky. Toto si totiž pán Veselický dovolil napísať aj poslancovi  Kurbelovi, ktorý štyri roky ako jediný verejne poukazuje na nevýhodnosť zmluvy podpísanej konateľom  Mestského bytového podniku  na pokyn primátora mesta Tomčányiho (stanovisko svedka publikované Kurbelom z pojednávania na OS v Galante)  a nie na pokyn poslancov MsZ. Práve poslanci MsZ o podmienkach zmluvy na MsZ nikdy nerokovali a o obsahu zmluvy sa nielen poslanci MsZ, ale aj občania dozvedeli až po jej podpísaní. To však už jej NEvýhodnosť verejne na MsZ kritizoval poslanec Kurbel - vtedy ako jediný, nakoľko ani hlavná kontrolórka Zuzana Horváthová v tom problém nevidela a mala sa dokonca vyjadriť v zmysle, že "podpísať zmluvu je to isté, ako ju pripraviť",  poslanec Kurbel  dlhodobo verejne prezentuje a kritizuje.

Pán Veselický, takže veci sa majú takto: poslanci MsZ dnes NEmusia navrhovať úplne nič. Ich povinnosťou voči majetku mesta, ale aj občanom po prevalení kauzy Holjenčík ÚRSO a ďalších významných pochybností v predmetnej kauze, je žiadať dôkladné vyšetrenie prípadu a vyvodenie osobnej zodpovednosti voči prípadným vinníkom tam, kde je nevýhodnosť pre mesto a občanov jasná.

Dnes sa za stôl v štúdiu pred kamery a verejnosť posadili poslanci  MsZ  Pavlína Karmažínová, Michal Hanus, Tomáš Karmažín a Pavol Kurbel, ktorí nemajú problém verejne sa vedenia pýtať aj na veci týkajúce sa prenájmu tepelného hospodárstva mesta, teda na to, čo osobne podrobne už štyri roky sleduje a kritizuje ich kolega Kurbel.

Pripomeňme, že primátor mesta  Ing. Martin Tomčányi sa dlhodobo vyhýba obdobnému kroku a vysvetleniu verejnosti, čím konkrétne je predmetná zmluva pre mesto a jeho obyvateľov výhodná.

Rozhovory natočené s menovanými poslancami na tému tepelného hospodárstva, ich názory a postoje k tejto vážnej kauze spracovávame a postupne uverejníme. Po spracovaní rovnako uverejníme aj celú dnešnú diskusiu s poslancami.

K poslancom MsZ si k stolu sadol aj predseda Asociácie vlastníkov bytov  Miroslav Kantner, ktorý nielenže dokázal okamžite zaujať k veci relevantné stanovisko za vlastníkov bytov, ale aj verejne poďakoval poslancom, ktorí sa odhodlali verejne postaviť a vystúpiť za práva občanov tam, kde ostatní ešte stále váhajú. Prečo je tomu tak, je na zhodnotení občanov, ktorí im dali dôveru a mandát rozhodovať a zastupovať ich záujmy vo veciach verejných.

Za symbolické považujem verejné vystúpenie poslancov Mestského zastupiteľstva v Seredi presne v čase, kedy NR SR hlasovaním drvivej väčšiny poslancov odsúhlasila Ústavný zákon otvárajúci cestu k napraveniu jednej z najväčších krívd voči občanom a účelového pokrivenia práva v prospech jednotlivcov - zrušenia Mečiarových amorálnych amnestií udelených Vladimírom Mečiarom. Vyzerá to tak, že krivdy páchané na občanoch jednotlivcami alebo úzkymi záujmovými skupinami nakoniec predsalen budú napravené.


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Foto: (C) Monika Majková
200
Autor: Foto: (C) Monika Majková
200
Autor: Foto: (C) Monika Majková

Zobraziť všetky fotografie
200
Autor: Foto: (C) Monika Majková
200
Autor: Foto: (C) Monika Majková
200
Autor: Foto: (C) Monika Majková

200
Autor: Foto: (C) Monika Majková
200
Autor: Foto: (C) Monika Majková
200
Autor: Foto: (C) Monika Majková

200
Autor: Foto: (C) Monika Majková
200
Autor: Foto: (C) Monika Majková
200
Autor: Foto: (C) Monika Majková

200
Autor: Foto: (C) Monika Majková
200
Autor: Foto: (C) Monika Majková
200
Autor: Foto: (C) Monika Majková

200
Autor: Foto: (C) Monika Majková
200
Autor: Foto: (C) Monika Majková
200
Autor: Foto: (C) Monika Majková

200
Autor: Foto: (C) Monika Majková
200
Autor: Foto: (C) Monika Majková
200
Autor: Foto: (C) Monika Majková


Skryť všetky fotografie

Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Jozef | 25-04-2017 14:08:44
kua ostane kuou aj ked sa samoprepusti.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-04-2017 13:36:08
https://www.aktuality.sk/clanok/466125/holjencik-nadalej-chodi-na-urso-svoje-navstevy-potvrdil/
Ľubomír Veselický | 08-04-2017 19:05:51
seRedanovi zo 4.4.2017 22:10:14!
Píšete o veciach, o ktorých nemáte žiadne informácie. Vytvárate konšpiračnú fámu a skutočnosť je úplne inde. Plánované rokovania MsZ začínajú spravidla o 8.00 hod. ráno. Mimoplánované zásadne po 16.00 hod. Hodina začatia je určená podľa toho, ako sa v telefonickom prieskume vyjadria poslanci, či sa môžu zúčastniť o 17.00 hod. alebo neskôr. Termín nášho rokovania s rokovaním OZ v Šintave nemá žiadnu súvislosť. Mimoplánované rokovanie bolo na 10. Apríla 2017 zvolané preto, lebo rozhodnutia MsZ musia predchádzať následným vyjadreniam a stanoviskám v záujme rýchleho získania bytov v pavilóne G do vlastníctva mesta , lebo na tie byty žiadatelia čakajú. Potrebujeme rozhodnutie MsZ o tom, či prijmeme podmienky SZĽH v súvislosti s ponukou na výstavbu športovej haly. Potrebujeme rozhodnutie o požiadavke na vyjadrenie Ústavu súdneho inžinierstva v Žiline ku krokom uskutočneným v súvislosti s prenájmom tepelného hospodárstva, na ktoré zrejme čakajú aj „odborníci“ na výrobu tepla z radov anonymných diskutérov na SOL. Rovnako potrebujeme rozhodnúť o spolufinancovaní projektu rozšírenia MŚ D. Štúra. Reagovať musíme pružne, aby sme nestratili ani jeden deň pre realizáciu našich zámerov. Že body pondelkové zastupiteľstva by kľudne počkali do 27.4.2017 je váš názor. Ak budete poslancom MsZ môžete konanie poslancov odďaľovať do nemoty. Toto vedenie mesta však musí držať mechanizmus rozhodnutí v tempe, ktoré sa každoročne prejavuje v Seredi novými ukončeným akciami. Ak by ste si boli prečítali program a obsah bodov rokovania MsZ 10.4.2017, mohli ste na to prísť sám. Ak ste tak urobili a napriek tomu ste svoj príspevok napísali, potvrdili ste, že vám nejde o konštruktívnu kritiku, ale iba o kritiku bez reálnych dôvodov. Inak povedané, chcete spochybňovať a spochybňovať.
Miloš Majko | 08-04-2017 18:21:57
Anonym | 08-04-2017 18:16:32 | - nie, nemam na to zmocnenie. Nebudem nikomu robit medvediu sluzbu - to necham na kompetentnych. ;-)
Anonym | 08-04-2017 18:16:32
Pán Majko môžete napísať konkrétne kto a konkrétne čo v meste vytuneloval?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 08-04-2017 15:32:37
Ľubomír Veselický | 08-04-2017 14:16:32 | - v meste su aj ludia, ktori vlastnym rozumom dosiahli vela, vlastnymi rukami a za vlastne peniaze vybudovali to, co mnohi voleni zastupcovia dokazali akurat tak vytunelovat. A ktori vlastnymi cinmi dokazali postavit sa za pravdu a spravodlivost.

Lubos a su tu aj ludia, ktori dokonca aj zabezpecit si zivobidie dokazali a dokazu aj bez prevracania kabatov a krivenia chrbtice teda uplne inak, ako to roky robis Ty.

V jednom tito su v neskutocnej vyhode oproti Tebe a Tebe podobnym. A to v tom, ze kazdy neuspech ich posilnuje a Teba a Tebe podobnych napr. aj prisavnikov na verejnych peniazoch oslabuje.
Ľubomír Veselický | 08-04-2017 14:16:32
Obyvatelko 1!
Najradšej by som vám odpovedal tvárou v tvár, ale k tomu asi nedôjde, lebo na slušnú konverzáciu ste málo dospelý a odvážny.
obyvatel 1 | 08-04-2017 10:36:52
Pan Veselicky aj dudete odpovedat alebo tu budete len populisticky taraj.
fanclub... | 07-04-2017 19:29:30
len ci to nebude zas nejaky mytus. Spomenul ste len komunikaciu, ale trvalu kontrolu jaksi nee.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-04-2017 17:10:08
Ľubomír Veselický | 05-04-2017 12:35:06 | - Lubos, nechaj si vysvetlit od niekoho s lepsimu pedagogickymi vlohami ako mam ja, co su odpovede na otazky obcanov a co je propaganda a reklama.
Ľubomír Veselický | 05-04-2017 12:35:06
\"To znamená komunikácia cez všetky informačné kanály vrátane využitia SOL.\"
Kto mohol vtedy tušiť, že M. Majko moju reakciu na otázky čitateľov SOL bude považovať za propagandu?
fanclub v ilegalite | 05-04-2017 10:45:46
a aby nevysiel z cviku\"
\"Doposiaľ som iba veril. Dnes som o tom presvedčený, že sa koncom roku 2014 budeme mať čím chváliť. Vyššia účasť na voľbách bol ten základ. Jej pokračovaním musí byť trvalá kontrola práce poslancov a primátora. To znamená komunikácia cez všetky informačné kanály vrátane využitia SOL.\"

ale to bolo daaavno
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-04-2017 10:26:16
Lubos sa zacal zamotavat do pavucin, ktore sam za tie roky utkal. Vymotat sa uz nebude take jednoduche...
fanclub v ilegalite | 05-04-2017 09:30:59
pre:L.V. aj toto boli Vase slova:
\"Či sa nám to páči, alebo nie, politika je džungľa. V džungli neplatia žiadne pravidlá\".
Sklenár Ivan | 04-04-2017 22:36:07
Ľubomír Veselický | 04-04-2017 20:10:00
p. Veselický, nikto z občanov Serede sa nezúčastňuje zasadaní predstavenstva ZsVS a teda nezostáva nám iné, ako uveriť tomu čo ste napísal. Problematiku rozvodu vody zo studní v Jelke sledujem už najmenej 10 r. a vyjadril som sa ku zlému stavu rozvodných potrubí ešte v marci v r. 2007 na stretnutí poslancov s občanmi, kde som upozornil na to, čo ste teraz objavil. A síce, že rozvod v meste je hnilý. Rovnako staré boli (sú?) aj potrubia z centrálneho rozvodu do GA a SA. A to predstavenstvo ZsVS veľmi dobre vie a výmena potrubia od zdroja až po prečerpávačku nad H.Čepeňom
je len jedna časť výmeny prehnitého potrubia ako celku. Neupieram primátorovi podiel v tejto veci, ale sám ste napísal pred dňom či dvomi, že ako člen predstavenstva má hlas v pomere 1:7 (správne 1:6). Jedno je však isté, že výmena hlavného potrubia DN300 problém s čistotou vody v meste neodstráni. Preto by bolo na mieste, ak by p. primátor preukázateľne vynaložil úsilie na zmenu reklamačného poriadku, podľa ktorého odberatelia vody (najmä tí vo veľkých bytových domoch) nemajú žiadnu šancu uspieť v reklamácii dodávanej vody. Prajem pekný večer.
obyvatel 1 | 04-04-2017 22:15:46
Pre Veselickeho
Pan Veselicky po zatepleni cinziakov a budov nastava uspora az okolo 40% na teple teda 40% ceny za teplo. Vysvetlite obyvatelom a spravcom budov kde je ta uspora a preco neplatia menej o 40% za teplo vo svojich zateplenych bytoch kde za zateplenie zaplatili alebo platia velke peniaze ?
Pan Veselicky pisete o neskutocnom prinose primatora pre nase mesto a co vsetko je jeho zasluha. Ja mam pocit ze uz aj slnečny den pripisete jeho zasluhe. Ale bolo by asi moooc sproste sediet v dozornych radach napr. aj v ZSVS poberat za to benefit a este k tomu nespravit pre toto mesto vobec nic. Myslim ze z funkcii a postu ktore zastava by to malo byt jeho psou povinnostou, pre toto mesto aj nieco robit, ci nie?? Pan Veselicky poprosim vas odpovedajte uz konecne aj na konkretne otazky. Napiste obyvatelom kde vsade ma primator miesto, kde vsade sedi, teda v akych funkciach a dozornych radach a ake financne a ine benefity za to pobera??? To hlavne vodovodne porubie co pripisujete primatorovi nebola jeho zasluha lebo uz davno vsetci vedeli ze pre priemyselny park v rozsahu akom bol naplanovany este skor ako sa Martin dostal na primatora sa vedelo ze to jestvujuce potrubie je technicky nevyhovujuce. Tak sa to muselo riesit. Tak vas poprosim, nepripisujte si zasluhy za to co netreba ale ked tak zacnite riesit a potom si pripisovat mestske rozvody a kanalizacie. Napr. Fandlyho sídlisko ma totalne rozpadnute kanalizacne potrubie a nic sa okolo toho neriesi. A podobnych sraciek je v nasom meste pod zemou daleko viac. Skuste si taketo nieco pripisovat
seREdan | 04-04-2017 22:10:14
nika | 04-04-2017 19:23:45 :
na webovej stránke mesta Sereď je správny údaj: 10.4.2017 o 18:00 Takže O.K. Čo je ale zaujímavé je, že bude v Po v netradičnom čase, teda o 18:00. Aká náhoda, že práve v ten deň a v rovnakom čase (o 17:30) je aj zasadnutie OZ v Šintave. V tej Šintave, kde má Majko \"otvorený účet\" so starostom Holičkom. A čo tiež stojí za povšimnutie je skutočnosť, že Sereďskí poslanci si zasadnú do lavíc aj o 17 dní a to už v obvyklom dni, teda vo štvrtok.Pritom body programu toho pondelkového zastupiteľstva by kludne počkali aj do 27.4. Alebo nie?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-04-2017 21:47:19
Ľubomír Veselický | 04-04-2017 19:05:08 | - Lubos, rozmyslal som, co Ti napisem. Zjednodusim to. Lutujem Ta.

Ľubomír Veselický | 04-04-2017 19:05:08 | - nemaj obavy, moj byvaly kamarat, vsetko mam pod kontolou. SOL nie som iba ja - to som Ta asi nepotesil.
Bavim sa na tom, ako strasne sa snazis. Lubo, to nefunguje. Povedal som Ti pri osobnom stretnuti, spravate sa ako slon v porcelane.

K tomu, co primator urobil. Za kazde prelozenie listka je paradne zaplateny - uz z neho PROSIM nerob pana Boha. Vsetko co urobil, bolo jeho povinnostou urobit a dalej je jeho povinnostou aj robit. Ma na to aparat, prostriedky a financie - zase vsetko platime my obcania.

Tvoj - Vas zaklady problem je, ze rozdelujete na MY (teda hovorite o sebe) sme pre Vas (tym myslite nas, cerviky obcanov) urobili. Lubo, cele zle! Uz filozofia je zla. Povedz, ako si sa takto strasne zopsul? Stoji Ti to za to?

Primator, Ty a uradnici zprostredkovane STE VSETCI ZAMESTNANCI OBCANOV. Ked som toto pisal par rokov dozadu, bol som na posmech. Dnes to ale uz vela, vela ludi chape. Oni Lubo presne identifikovali, kto je na ich strane a kto kope proti nim.

Posluzili na to zdanlivo ciastkove kroky - aj vyjadrenia Mariana Sidora, aj Tvoje kroky, aj kotrmelce, ale hlavne NEKOMUNIKOVANIE VAS, VASA AROGANCIA a vytrvalost SOL a mna osobne. Lubos, uz som Ti povedal, prestrelili ste a niet horsieho a odhodlanejsieho obcianskeho odporcu, ako je ten, na kom ste vyskusali uz vsetko. Teda skoro, ale obaja vieme, ze to moze byt obojstranne.

Takze Lubos, znovu Ti pripominam, ze Ti nedovolim zneuzivat SOL, na moje naklady si sa viezol roky. Ak chces byt vo vlaku iducom dopredu - naozaj je potrebne zaplatit.

Vies, ze ja som na utoky zvyknuty a dnes ich znasam kludne, no momentalne fakt nepatris medzi tych ludi, ktori mi stoja za prilisnu pozornost. Zneuzivanie media ale ustriehnem ja a ak nieco prehliadnem, tak ti, ktorych ste poskodili, ze Ty ani len netusis ako velmi.

Napriek tomu ako obcan mas svoje prava na SOL - to robi toto medium tym, cim bolo, je a bude. Ale POZOR! Ignorujes Ty SOL a mna a to si vo funkcii, v ktorej mas komunikaciu s mediami v pracovnej naplni - necakaj odomna nic ine hlavne preto, lebo ja Teba nepotrebujem.

Pochopil si? - Ak nie, zavolaj, dovysvetlujem. Ja telefon dviham.

A na zaver - odpusti si tie primitivne invektivy voci mne - nie si v pozicii, z ktorej by si mal na ne.

Ale inak sa drz. A aby som nezabudol - chystam zopar zaujimavych otazok pre Tvojho sefa a ako byvalych, tak sucasnych kolegov. A drobnost - pre Teba vyzvu, ktora sa neodmieta -jedine ze by ano. ;-)

Ľubomír Veselický | 04-04-2017 20:35:58
PánSladký! Berte to ako chcete. Potrubie starne a čím je staršie, tým je poruchovejšie. Čím je poruchovejšie, tým častejšie je voda v potrubí zvírená a tým častejšie sú odberatelia nespokojnejší. A podľa Vašej filozofie je za to zodpovedný primátor. Lebo za jeho predchodcov toľko porúch nebolo. K tomu naozaj nemám čo dodať. Iba zopakujem. Dokážte, že ste lepší! A ešte niečo. Neviete, kde sa fláka majiteľ SOL? Ja mám dnes dovolenku. Poctivo odpovedám svojim fanúšikom a on ma zatiaľ vymazal iba raz.
Marek Sladký | 04-04-2017 20:19:17
Keď to tak zoberieme, tak za posledných 6 rokov bolo toľko staznosti na kvalitu vody (plus zákaz pitia vody z verejného vodovodu) ako ich nebolo spolu za ostatných predchodcov. No a výmena potrubia sa robila pre niekoho iného
Ľubomír Veselický | 04-04-2017 20:10:00
Pán Sladký! Primátor inicioval a presvedčil ďalších členov predstavenstva ZsVS, aby bolo položené nové potrubie medzi Sereďou a Galantou a aby súčasťou tohto potrubia boli aj zákalomery a zariadenia, ktoré zabránia, aby nám zakalená voda išla do mesta hlavným potrubím už od Galanty. Za niekoľko týždňov prevádzky nového potrubia nebola zistená kalná voda na vstupe do Serede. Rozvody v meste majú niekoľko kilometrov a sú plné usadenín. Predpokladám, že odstrániť ich je možné iba postupnou výmenou . Každá zmena tlaku v potrubiach znamená zvírenie usadenín. Prisudzovať primátorovi celú zodpovednosť za to, že pri poruchách dochádza k znečisteniu dodávanej vody je neobjektívne. Skutočnosťou je, že bývalí riadiaci pracovníci dnešnej Západoslovenskej vodárenskej spoločnosti a.s. Nitra (predtým ZVaKu) desiatky rokov zanedbávali výmenu potrubí a vylepšovanie technológie čistenia . Rozsahom investícii ZsVS a.s. Nitra v Seredi urobil za 6 rokov M. Tomčányi to, čo nedokázali jeho traja predchodcovia. Ak máte čo len trochu zdravého úsudku, tak toto musíte uznať. Ak to uznať nechcete, ukážte ako sa to dá. Dajte si do programu, že za štyri roky dosiahnete od ZsVS čistú vodu pre Seredčanov a kandidujte za primátora. Počet hlasov, ktoré dostanete, bude počtom ľudí, ktorí takémuto sľubu uveria. Je ľahké byť ironický. Lenže na to, aby ste dosiahli konkrétny pozitívny výsledok, to zďaleka nestačí.
Marek Sladký | 04-04-2017 19:34:16
Pán Veselický tak čo spravil primátor za posledných 6 rokov aby občanom tiekla číra pitná voda? Teda ona je stále číra len prádlo ktoré sa pralo nemalo tu informáciu. A ako nás odškodnil keď voda bola hygienikom uznaná za nepitnu? (to sa iba jemu podarilo)
nika | 04-04-2017 19:23:45
oznam na mestskej stranke pridany dnes 4.4.2017 primator mesta sered zvolava zasadnutie mestskeho zastupitelstva na den 14.juna 2016. o 18.00
Ľubomír Veselický | 04-04-2017 19:05:08
Pre fanklub v ilegalite 4.4.2017 13:38:11
Nadávať na SOL na primátora je zadarmo. Na spochybňovanie krokov primátora, prednostu a väčšiny poslancov je priestor SOL prístupný kedykoľvek. Obhajoba týchto krokov argumentmi je PR a tú je potrebné zaplatiť. Otázkou je, čím budú v budúcnosti platiť tí štyria statoční. Keďže sa nik z pýtajúcich sa anonymov so mnou osobne nestretne, neostane im nič iné ako utápať sa v predstavách, ako je všetko v Seredi zlé vinou zlého primátora a podporovať sa v tomto sebaklame navzájom. Primátor osobnú reklamu v SOL nepotrebuje. Má ju v celom meste. Pekný večer vám želám. Uvažujem koľko sekúnd potrvá a tento príspevok M.Majko vymaže a uloží na večné veky do archívu. Ak by som sa povedzme vykúpil nejakou tisíckou, tak by sa pravdaže dalo o zverejnení hovoriť. Krásny príklad, ako sa dá obchodovať s pravdou.
fanclub v ilegalite | 04-04-2017 13:38:11
Dámy a páni! Pýtať sa je právo, odpovedať je povinnosťou. V prípade otázok položených občanmi v čase volebnej kampane kandidátom na verejné funkcie je to povinnosť dvojnásobná.

KANDIDATOM
koniec citatu
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-04-2017 10:35:16
Ľubomír Veselický | 04-04-2017 10:25:12 | - Lubos, s Tou Tvojou demagogiou si uz fakt trapny! Tu nie si v SN.

Nevadi mi Tvoj prispevok - rad ho uverejnim. No je najma raklamou na primatora a ta je spoplatnena. Tak nekecaj a dvihaj v pracovnej dobe sluzobny mobil - platime Ti mi obcania snad malo penazi mesacne? Ak mas zaujem zverejnovat reklamu, je to otazka minutoveho telefonatu - dostanes vynimku a mnozstevne zlavy! ;-)

Ale prizivnicenie pre Teba skoncilo. SOL Tebe dalo zadara uz dost!


Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-04-2017 10:26:52
Ľubomír Veselický | 04-04-2017 10:20:47 | - Lubos, mylis sa, za reklamu pre primatora budes platit.

Pamatas na svoje slova? - \"nam to vyhovuje, mame reklamu zadarmo\". Toto uz nie je o vyvyzenosti, ale o tom, ze chces zneuzivat kazdeho a vsetko v prospech jednotlivca a uzkych zaujmovych skupin.

A prosim Ta, NEKLAM ZASE VERJNE - aj tak Ti uz uveri malokto.
Napisal som Ti to zrozumitelne - dohodni si podmienky - PR clanky su spoplatnene. Tvoj prispevok nieje zmazany. Ale ja nepatrim medzi tych, ktorych si osedlate a nasledne ich ovladate ako figurky.

Ja citatelov a medium chranim. Chcem totiz, aby tu SOL bolo aj vtedy, ked uz my nebudeme. ;-)
Ľubomír Veselický | 04-04-2017 10:25:12
Príspevkom som neporušil pravidlá diskusie, lebo tie nehovoria o tom, že diskusný príspevok musí byť v súlade s názormi vlastníka média. Nepoškodzoval ani platnú legislatívu v SR a EU. Iba nepasoval M.Majkovi do kariet. Tak si sa pán novinár vyfarbil v celej svojej podstate.
Ľubomír Veselický | 04-04-2017 10:20:47
Poškodil si čitateľov SOL. Citoval si ma. Pýtať sa je možné, odpovedať je povinnosť. Práve si povýšil SOL na protiprimátorské médium. Tak si priatelia žite v bublinke nenávisti.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-04-2017 10:17:00
Lubomír Veselický | 04-04-2017 10:11:15 | - Lubos, ako som Ti napisal, propagandu na SOL uverejnovat nebudes.

Takze, ak chces e-maily s obdobnym obsahom, kontaktuj vedenie media, dohodneme sa na podmienkach.

Samozrejme ze Tvoj prispevok NIE JE ZMAZANY a bude uverejneny hned, ako sa dohodneme, za akych podmienok dostanes sukromny medialny priestor s navstevnostou cez 100 000 unikatnych pristupov mesacne k dispozicii.
Ľubomír Veselický | 04-04-2017 10:11:15
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
Miloš,svätá pravda | 04-04-2017 10:04:58
takto sa zarába na informáciách:
http://www.topky.sk/cl/10/1595233/Stastni-milionari--Bugarovci-zarobili-na-skupovani-lacnych-pozemkov-pod-obchvatom-Bratislavy
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-04-2017 09:39:14
obyvatel 1 | 04-04-2017 09:24:47 | - mylite sa, v pripade primatora a poslancov MsZ ide aj o sukromnu sferu.

Voleni zastupcovia sa dostavaju k informaciam, ktore pri svojom (rodinnom) podnikani dokazu vyznamne vyuzit v prospech firmy - seba. A kedze sa jedna o vyhodu, ktoru ostatni podnikatelia nemaju, ide o vyznamne zvyhodnenie ich firiem nad stovkami inych. Tomu sa hovori korupcia a klientelizmus.

Uz dlho sa snazim vysvetlit, ze nie je najvacsim problemom spolocnosti 20 dekov sunkoveho pre sestricku po vysetreni mocoveho mechura ako dar od spokojnej babky, ale napr. informacia, kedy a kde bude uz spomenute logisticke centrum, pod ktore budu potrebne pozemky. Tam hovorime o milionoch, nie o 2 Eckach.

Lubos, ani netusis, aku Pandorinu skrinku svojou nenavistou a snahou vopchat sa este hlbsie do konecnika sefovi, si otvoril...

obyvatel 1 | 04-04-2017 09:38:40
Benefit je napr. aj toto co sa inde bezne deje, tak preto sa pytam.
\"Druhý prípad
Druhý raz primátorka Prešova Turčanová otestovala zhovievavosť zákona i nevšímavosť prešovského parlamentu už v októbri 2016, keď si podľa všetkého ako primátorka vybrala na úrade dovolenku a pobudla na pobyte v Dubaji. Na tom by nebolo nič zlé, veď oddychovať po práci osoží každému. Do tejto destinácie sa však dostala ako členka predstavenstva akciovej spoločnosti Východoslovenská vodárenská spoločnosť. Členstvo v predstavenstve VVS, a. s. jej vyplýva z titulu funkcie primátorky mesta Prešov. VVS, a. s. totiž z 99% vlastnia obce a mestá na východe Slovenska. Primátorka Turčanová médiám vtedy oznámila, že na cestu si vzala dovolenku, že výstavy sa zúčastnila z titulu jej funkcie členky predstavenstva VVS a rozpočet Prešova to nestálo ani euro.

Niekoľkodňový pobyt v Dubaji bol teda údajne pracovnou cestou členov orgánov spoločnsoti VVS a. s. Prečo potom ale dovolenka na meste? Ohľadom tejto cesty je veľa otáznikov. Bola to dovolenka alebo pracovná cesta? Nešlo o prijatie daru? K prípadu sa vyjadroval aj zástupca Trasparency International Slovensko, ktorý poukázal na podozrenie z neprehľadnosti, no ani toto nikto dôsledne neprešetril!\"
obyvatel 1 | 04-04-2017 09:24:47
Pan Veselicky pisete o neskutocnom prinose primatora pre nase mesto a co vsetko je jeho zasluha. Ja mam pocit ze uz aj slnečny den pripisete jeho zasluhe. Ale bolo by asi moooc sproste sediet v dozornych radach napr. aj v ZSVS poberat za to benefit a este k tomu nespravit pre toto mesto vobec nic. Myslim ze z funkcii a postu ktore zastava by to malo byt jeho psou povinnostou, pre toto mesto aj nieco robit, ci nie?? Pan Veselicky poprosim vas odpovedajte uz konecne aj na konkretne otazky. Napiste obyvatelom kde vsade ma primator miesto, kde vsade sedi, teda v akych funkciach a dozornych radach a ake financne a ine benefity za to pobera??? Samozrejme nikoho nezaujima jeho sukromna sfera.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-04-2017 21:40:36
Ako myslim si, ze Lubos to vo svojej podstate myslel dobre, len ako obycajne prepalil. Na vojne som sice nobol, no pocul som ze tam zvykli hovorit \"iniciativny blbec hosi, ako triedny nepriatel\".
A to sa asi stalo.

Tu: Miloš Majko | 02-04-2017 14:13:56 |
som mu mimo ine napisal:

Ver mi, ze onedlho budes banovat, ze si radsej nevstupil do hov*a v momente, kedy si sa rozhodol znovu zacat na propagandu zneuzivat SOL.

Lubo, SOL nema citatelov kvoli mne - mna ma v zuboch minimalne tolko ludi, kolko Teba. SOL ma kredit preto, lebo ESTE STALE AJ TY TU MAS MIESTO. A kazdy, bez rozdielu, ci si s nim ja osobne rozumiem, alebo nie.

- - -

Nuz a asi niekto kto vypil menej kavy, alebo rozmysla pragmaticky pochopil, ze typ otazok ktore som spomenul v prispevku vyssie sa nielenze nehodi, ale v pruserdobe v akej sa nachadzaju, mozu posobit na uz aj tak dost nasra*ych ludi, ako cervene platno na bula.

No aj tak ako v minulosti, Lubos dostal predpovedanu po paprckach - a druhu dostane, ked budu rozmyslat, ako na polozene otazky sice odpovedat, no povedat cim menej...


pre obyvateľ 1 | 03-04-2017 21:14:59
Kocúr sa už vrátil a myška zaliezla a už nevypisuje. Tri dni sa hral na kocúra, ale potom mu to asi nyjvyšší kocúr zatrhol.
obyvatel 1 | 03-04-2017 21:00:48
pan Veselicky vas štastny den na pisanie do SOL je len slnecna nedela??
takže takto | 03-04-2017 08:15:10
citácia p. Veselického:\"Ako tajomník redakčnej rady materiály pre členov rady iba pripravujem\". A presne v tomto je pes zakopaný. On vlastne povyberá, čo má redakčná rada schvalovať a keď to nevyberie, tak sa to potom ani neschvaľuje. Už viacerí odhalili túto jeho taktiku a ju tu kritizovali. A potom sa odvoláva na redakčnú radu. To nie on, ale redakčná rada...Je to paradox, že predstaviteľ mesta vôbec rozhoduje o tom, čo sa bude tlačiť v mestských novinách. Ale asi sme ešte nepochopili, že to sú vlastne noviny mesta Sereď a nie pre ich občanov. A jeho ďalšie reakcie k iným problémom: ja som to takto nepovedal, ale takto a to nie je to isté.... Hra so slovíčkami a ich prekrúcanie je jeho špecialita. Žiaľ, raz sa v nich sám zamotá. Je to len otázka času....
obyvatel 1 | 02-04-2017 21:11:48
Skusme sa vratit k podstate clanku po takej krasnej nedeli.
Pan Veselicky po zatepleni cinziakov a budov nastava uspora az okolo 40% na teple teda 40% ceny za teplo. Vysvetlite obyvatelom kde je ta uspora a preco neplatia menej o 40% za teplo vo svojich zateplenych bytoch kde za zateplenie zaplatili alebo platia velke peniaze ?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-04-2017 20:47:00
Ľubomír Veselický | 02-04-2017 20:29:59 | - Lubos, rozhodovat mozes tam, kde platis, alebo vlastnis a aj to len do vysky platby alebo vkladu.

SOL a ja som mimo Tvojej sfery vplyvu - rozkazuj Stanke, ta da vsetko. ;-)
pre Veselického | 02-04-2017 20:42:11
Darí sa vám v práci. Myslíte tým, že teraz ste bol, ako sa ľudovo hovorí, tri dni najväčšie zviera v meste, lebo primátor bol na dovolenke?
Pre Veselickeho | 02-04-2017 20:37:55
To si naozaj myslite, ze toto mesto je tak velke, ze sa ludia nedozvedia, ako to bolo? Pan vicetajtrlik. To nebolo len verejne na zastupitelstve. Dobre to viete. Na koho to tu hrate? Si myslite, ze sa jednotlivci \"nepochvalili\"? Mozno to tu citaju a doslo im zle, ako tu zavadzate obcanov. Zhadzujete sam seba a ludia Vas raz budu mat v pamati ako taraja a poskoka bez nazoru. Bojite sa, ze mimo kriciaceho Kurbela sa zobudili aj Hanus ci Karmazinovci. A snad ich bude viac co nebudu chciet byt len sediacim mackacom tlacidiel.
Ľubomír Veselický | 02-04-2017 20:29:59
Mal som na mysli zverejnenie na SOL. Prečo len na You tube? To si čitatelia SOL nezaslúžia informáciu v domácom médiu? V čom je problém? Veď o transparentnosti hovoríš stále. Na to ďalšie nebudem reagovať, lebo naše osobné spory ľudí nezaujímajú a tretie osoby nevedia to, čo vieme my dvaja. Ubezpečujem všetkých, že z posledného nemeliem. Naopak. Darí sa mi v práci i doma. Len pre spresnenie. Napísal som : Je to projekt, pri ktorého zrode som bol spolu s R. Rybárskym. Nenapísal som, že som bol spoluzakladateľ, aj keď nepochybujem o tom, že ak by som mal balík peňazí, tak mi spoluúčasť ponúkneš. Veď to máš v krvi. Alebo sa snažíš iba o vlastnú spoluúčasť v iných spoločnostiach? Počul som všeličo. S tou neambíciou nahradiť klasické tlačové periodiká som to ja myslel vážne. S ponukou vyrábať aj tlačené seredské noviny si ale prišiel onedlho sám. S tou otvorenosťou si sa tiež moc nepotrápil. Kopeš iba do tých, ktorí sú na postoch samospráv.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-04-2017 20:02:39
Ľubomír Veselický | 02-04-2017 19:44:32 | - Veselick, ze Ta hanba nefackuje!

Verejne klames, klames a zase klames.

Video z tlacovky TI je uverejnene uz takmer 2 mesiace.
https://www.youtube.com/watch?v=JdTltjQRpFw

Tu som Ti dal link - mas tam datum zverejnenia.

Lubos, ako som uz napisal - si obycajny chudak, ktory melie z posledneho. Skusas svoje spinave podrazacke tahy na nespravnom mieste. Nestaci Ti, ze si sa vysplhal po chrbate SOL do funkcie?

SOL si nezakladal Ty, ale ja s Robom - ja som vymyslel, Robo naprogramoval a Ty si mal mat alternativu na pisanie - SN si totiz vtedy vzdal. Skoda, nepochopil som este dlho, ze pre Teba to mal byt len vytah k moci a peniazom.

Lubos, povedz, ako je mozne, ze tak hlboko si klesol? To fakt pre prachy? Alebo komplex zavislosti?

Pripominam Ti Tvoj text, ktory SOL na rozdiel od Teba stale cti a preto je SOL stale tu:

Každý subjekt na mediálnom poli vznikol z konkrétnej príčiny, či podnetu. Tieto noviny nie sú výnimkou. Mohli byť vydávané pod záštitou oficiálnych mestských inštitúcií. Nestalo sa. A tak vznikli na báze neoficiálnej.

Nemajú ambíciu ihneď nahradiť klasické tlačové periodiká. Sú snahou o vytvorenie alternatívneho zdroja informácií pri maximálnom využití všetkých možností, ktoré internet ponúka. Teda flexibilitu, rýchlosť a najmä interaktivitu, ktorú tlačové média nikdy mať nebudú. Dostupnosť našich novín možno dnes označiť ako menej než polovičnú. Lenže kto z nás vie, koľko domácností bude mať prístup na internet o rok alebo o tri ? Do ich charakteru sme pri ich zrode vložili niekoľko vlastností. Otvorenosť, kritickosť, adresnosť, serióznosť a nezávislosť.

Otvorenosť znamená, že budeme mať záujem hovoriť aj o veciach, o ktorých by niektorí jednotlivci, či skupiny najradšej mlčali.

Kritickosť zaručuje, že zistené skutočnosti budú nazvané pravým menom.

Adresnosť ponúkame v tom, že každý z článkov, ktoré si tu prečítate bude mať podpísaného autora a zistené nedostatky budú adresované konkrétnym zodpovedným osobám.

Serióznosť je zabezpečená osobnou zodpovednosťou každého autora za celý obsah článku.

Nezávislosť vnímame ako možnosť uverejňovať vlastné názory bez ohľadu na názor tých, čo dnes a rozhodujú o veciach verejných a teda o nás samotných.

Tieto noviny chcú byť Vašimi novinami.

- - -

Lubos, SOL naozaj su novinami obcanov a Ty budes onedlho chodit po kanaloch.
Ľubomír Veselický | 02-04-2017 19:44:32
Milá obyvateľka! Už som sa bál, že dnes to bude bez invektív. Teraz si pokojne môžem prišiť aj masochizmus. Ďakujem. Verím, že týmto ste svoju zásobu diagnóz, ktoré mi hodláte ešte prišiť, nevyčerpali. K morálnej chrbtovej kosti patrí aj priznanie vlastnej identity. Vy sa za čo hanbíte? Keď som v minulosti aj pustil na SOL niečo anonymne, vždy som cítil, že to nemá šťavu. A tak sa s vami bavím pod vlastným menom. Moji rodičia sú už dávno mŕtvi. Ale to neznamená, že sa my živí nemôžeme stretnúť. Možno sa mi podarí presvedčiť Vás, že to s mojou chrbticou nie je až také zlé.
Pre Veselického 2.4.2017 15:45:45! Neútočím na SOL. To čo je v časti O NÁS, sú všetko moje myšlienky. Je to projekt, pri ktorého zrode som bol spolu s R. Rybárskym. Dnes je každý z nás na svojej strane. Čo myslíte? Prečo? SOL je dobrá vec ako mnoho iných vecí. Aj nôž je dobrý nástroj. Lenže niekto s nim krája chlieb a iný ho použije ako vražedný nástroj. Vysoko tendenčné články majiteľa vyvažuje Iveta Tóthová serióznym spravodajstvom. Preto SOL čítajú mnohí. Pán Hanus má pravdu v tom, že jeho článok redakčná rada neposunula do tlačenej verzie. Ak tvrdí, že som ho neposunul ja, tak klame. Ak to tvrdíte vy na základe nepochopenia jeho výroku, klamete vy.
7.2.2017 na konferencii Trasparency International Slovensko som sa k téme vyjadril jasne. Ako tajomník redakčnej rady materiály pre členov rady iba pripravujem. Nerozhodujem o tom, čo má byť v tlačenej forme a čo nie. Ozaj. Aj tam M. Majko nahrával video z konferencie a dodnes ho neuverejnil. A to sú tomu už skoro dva mesiace. No čo už? Asi sa mu ani toto video nehodilo do krámu. Nedávno tvrdil, že na zverejnenie nebol ešte čas. Možno aj toto video raz uvidíme celé a naraz. Mimochodom, Anna Draľová, ktorú som videl, že odpovedá na otázky M. Majku tam už nepracuje.
Na učiteľov som netlačil. Nie som im nadriadený a iba primátor má práva voči riaditeľom materských a základných škôl ako štatutár zriaďovateľa. Pravdou je, že som verejne na rokovaní MsZ vyzval všetkých riaditeľov aby články, ktoré zverejňujú na SOL, posielali aj na stránku mesta. Či padlo slovo prioritne, to si nepamätám, ale videozáznam z rokovania je možné overiť. Prestavte si situáciu. V priebehu roka netušíte kam sa škola chystá. Naraz sa dozviete, že na účasť v zahraničnej súťaži potrebujú niekoľko tisíc Eur. Dostanú ich. Potom článok o úspechu školy dajú na súkromné médium a na stránku mesta o päť - šesť dní neskôr. Očakával som iba elementárnu slušnosť od tých, ktorým mesto pomáha. Preto o nátlaku z mojej strany môže hovoriť iba ten, kto nemá všetky informácie, alebo ten, kto chce kydať bez ohľadu na fakty. Držím sa zásady, že byť slušný k tomu, kto mi pomohol, je správne. Takže to vaše táranie o mojom zúfalstve a zapredanej cti naozaj nemôžem brať vážne.

obyvateľka | 02-04-2017 17:39:23
Narodila som sa v Seredi,moja starká a moji rodičia žili celý život v tomto meste.Mala som česť ,poznať Vašich rodičov.Prečítajte si ešte raz čo som napísala.Nikoho v podstate nezaujímajú zásluhy toho ktorého poslanca.Tu ide o niečo úplne iné.Apropo, pána Majka poznám iba z videnia,nevidím preto žiaden dôvod obhajovať jeho názory.Je to len a len môj pohľad na tento problém.Zlepšovať si v nedeľu poobede náladu čítaním Seredonline zaváňa masochizmom.V jednom som s mýlila nezlomilo Vám Vaše jednanie chrbtovú kosť,nemohlo,lebo Vy ste ju nikdy nemali,alebo sa mýlim?
Pre Veselickeho | 02-04-2017 15:45:45
O Vasej zufalosti niet pochyb. Utocite na seredonline, na medium, ktore roky odstrkujete, kritizujete a teraz cuduj sa svete, opakovane navstevujete a komentujete este aj v nedelu naobed. Niet pochyb. Urobte alternativu tejto stranky. Tam uz hadam bude moct prispiet aj ktorykolvek poslanec. Miso tu niekde pisal, ako ste mu nezverejnili clanok a ako ste tlacili na ucitelov, aby pisali do tych vasich noviniek. Mozno do toho noveho platku budu mat poslanci povinnost prispievat. Ste zufaly natolko, aby ste zapredali posledny zvysok svojej cti.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-04-2017 14:13:56
Ľubomír Veselický | 02-04-2017 13:11:39 | - Lubos, tych napadov je z diskusie viac. Preto Vam diskusia vadi.

Napriklad, tie pozemky. To je dobra tema, nie? Byt pri zdroji informacii a nasledne ich vediet vcas pouzit - to je slusna vyhoda pred inym potencialnym rovnako sikovnym clovekom - len bez informacii, kedze nie je pri ich zdroji.

Lubos, ja som Ti viac krat povedal, ze za Tvoju ochotu niekoho obhajovat za kazdu cenu, Ta raz kopnu do riti, lebo Ty nepoznas hranciu. Nemas ciaru, za ktoru sa sice ist da, len sa to proste nerobi...

Dobra info su aj zmluvy, a vyhody, ktore mali a maju dalsi poslanci MsZ. No, popytame sa na ne. Ako bola vytvorena pracovna pozicia na dobu trvania mandatu pre poslanca - ozaj, v jeho pripade nevadilo ani verejne nazvanie primatora zlodejom, podvodnikom - inak aj ten hovoril o pozemkoch.

Lubo, Lubo... - a takto vazne sa priznat, ze Vam ide o protipol... Pochvalil si sa uz s Tvojim dobiedzanim vystupit na tlacovke s obhajobou SN? A s vysledkom hodnotenia Transparenci international?

Ver mi, ze onedlho budes banovat, ze si radsej nevstupil do hov*a v momente, kedy si sa rozhodol znovu zacat na propagandu zneuzivat SOL.

Lubo, SOL nema citatelov kvoli mne - mna ma v zuboch minimalne tolko ludi, kolko Teba. SOL ma kredit preto, lebo ESTE STALE AJ TY TU MAS MIESTO. A kazdy, bez rozdielu, ci si s nim ja osobne rozumiem, alebo nie.
Ty si schopny robit akurat tak CENZURU - pockaj, raz mozno prehovoria aj ti, ktori to s Tebou radsej dobrovolne vzdali...
Ľubomír Veselický | 02-04-2017 13:11:39
Pomôžem si výrokom Jana Wericha. Proti hlouposti se bojovat musí, ale vyhrát se nedá!
Reagujem z obavy, že niektoré názory najmä anonymných diskutérov vrátane vlastníka média, majú tú vlastnosť, že ich opakovaním sa pre povrchných čitateľov môžu stať pravdou. Ak SeREdan hovorí napríklad o prijímaní rozhodnutí v predstavenstve ZsVS, kde má Sereď ani nie 2 percentný majetkový podiel, je pozícia primátora pri sedemčlennom predstavenstve 1:7. O tom, že ZSVS bude stavať kanalizáciu v Hornom Čepeni predstavenstvo hlasovalo. Tá kanalizácia mohla byť v ktorejkoľvek inej obci , kde ZsVS pôsobí. Primátor o hlasovaní v prospech H. Čepeňa musel ostatných členov ZsVS presvedčiť. Podarilo sa, lebo má dobrý rokovací potenciál. M. Majko požiadal M. Sladkého, aby uviedol prípad, kedy sa primátor verejne postavil na stranu občanov a nie na stranu dodávateľa. Aj ja mám návrh. Nájdite prípad, kedy večný sťažovateľ a spisovateľ petícií bol u adresáta sťažností a petícií úspešný, ak žiadal o službu, na ktorú malo nárok rovnocenne 20 iných žiadateľov. Seredské novinky nie sú mojim propagandistickým plátkom. Sú periodikom mesta. Vždy očakávaným so zázemím viac ako 40 autorov článkov. Ale ďakujem za inšpiráciu. Ak budú úspešné niektoré moje kroky, niečo ako zrkadlový obraz SOL v krátkej dobe vznikne.
pre Veselického | 02-04-2017 13:02:10
Pán Veselický, keď sa prekecnete, tak toho dokáže te dosť veľa povedať. Napísal ste: Keď bude pán primátor aj vlastníkom Západoslovenskej vodárenskej spoločnosti a.s. Nitra, tak urobí ... Aj vlastníkom. Môžete nám povedať, čoho všetkého je pán primátor vlastníkom? Ak by ste to písal stačila by na to jedna strana, alebo by ste potreboval tri? Napríklad také pozemky v okolí priemyselného parku. Neviete kto ich náhodou, preto že mal informácie, skúpil ako ornú pôdu za facku a potom predával s veľkým ziskom ako pozemky na výstavbu priemyselného parku?
Mám pocit, že už tu nemáme Mesto Sereď, ale máme SEREĎ sro ktorá má svojho konkrétneho vlastníka.
Pre Veselickeho | 02-04-2017 12:09:50
Pan Veselicky, od kedy zasa citate seredonline? Je nevidane, ako ste zacali aktivne reagovat. Deje sa nieco? Ved mate svoj propagandisticky platok.
seREdan | 02-04-2017 12:02:00
Ľubomír Veselický | 02-04-2017 10:57:23 :
ZSVS so sídlom v NR: člen predstavenstva : Ing. Martin Tomčányi
P.S. Keďže ZSVS je a.s. kto prijíma rozhodnutia o tom, ako a čo bude táto a.s. robiť? Nie je to náhodou predstavenstvo v počte päť osôb + predseda a podpredseda? Je to nevýznamná funkcia?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-04-2017 11:31:26
Marek Sladký | 02-04-2017 11:17:16 | - uved pripad, kedy sa primator VEREJNE postavil na stranu obcanov a nie na stranu dodavatela. Voda, teplo...

Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-04-2017 11:29:38
Ľubomír Veselický | 02-04-2017 10:57:23 | - tento Tvoj vyrok je hodny zaramovania - firma majitela predsa ma, preco to nezabezpeci?

Lubos, su ludia, ktori nad tym, co napises aj rozmyslaju. Nehanbis sa pisat taketo nezmysly?
Marek Sladký | 02-04-2017 11:17:16
Pán Veselický ale sám viete, že reklamovať vodu sa nám občanom nikdy nepodarí. Ale primátor by mohol zalobovat aby sa upravil reklamačný poriadok v prospech občanov mesta a nie ZsVS.
Ľubomír Veselický | 02-04-2017 10:57:23
Zdravím, pán Sladký!
Keď bude pán primátor aj vlastníkom Západoslovenskej vodárenskej spoločnosti a.s. Nitra, tak urobí také opatrenia, aby voda v seredskom vodovode bola čistá celý rok. Dovtedy platí reklamačný poriadok dodávateľa vody.
Marek Sladký | 02-04-2017 10:10:03
A kedy sa teda aj zásluhou primátora zabezpečí aby z našich vodovodných batérií konečne tiekla pitná číra voda minimálne 365 dní za sebou?
Ľubomír Veselický | 02-04-2017 09:23:57
Pán obyvateľ 1!
Áno. Všetky akcie Vodárenskej vrátane nového potrubia z Galanty so zákalomermi, ktoré zabraňujú železitým sedimentom pokračovať do systému rozvodov v Seredi , boli vybudované aj zásluhou primátora. Na kanalizácii v Hornom Čepeni má rozhodujúci podiel. Pretože západoslovenská vodárenská spoločnosť zásobuje vodou a likviduje vody odpadové aj v iných mestách nielen v Seredi. O zložitosti jednaní s investormi máte možno vlastné poznatky. Tak nahraďte prosím moje „hlúposti“ vašimi kvalitnými informáciami. Potom aj vašou zásluhou nadobudne táto diskusia vecný obsah.

Pre pán Veselicky | 02-04-2017 08:56:20
Že sa na to nevykaslete,nechajte nech si píšu čo chcú.Pre Sered sú smerodajné voľby,a nie tieto populistické príspevky.Existuju predsa kontrolné grémia,ktorým sa musíte zodpovedať.Samozrejme,že okamžite príde námietka,že všetci pečú dohromady,ale hádam ano alebo aj nie.Nevidim dôvod,prečo by sa mal verejný činiteľ za všetko zodpovedať na stránkach súkromného Blogu!!!!!.Keď niekto jednal proti zákonu,tak trestné oznámenie.A už zase vidím námietku,že všetci tiahnu za jeden stranek .A takto by to mohlo ísť do nekonečna.Opozicia je neskutočne potrebná,ale hlavne proti činom,nie proti osobám.Prosim Vás,vybavovanie si osobných účtov?A to na verejnosti?\' To už ľudia dávno prekukli.
obyvatel 1 | 01-04-2017 22:36:59
nuz vidim ze niekto uz naozaj nema sudnost a bude si prisvojovat este aj to ze dnes svietilo slnko. Pan Veselicky preco nenapisete pravdu a ta je taka ze tie investicie a akcie ohladne noveho potrubia a rekonstrukcie cisticky nie je vasa a primatorova zasluha. Ono to totisto bola vyvolana investicia mecenasma REBOT a ich zaujmom v ich rozrastajucom priemyselnom parku tak tu prosim vas nepiste hluposti
zvedavý | 01-04-2017 21:24:46
p.Veselický, aj čističku máme,aj potrubie máme,aj voda tečie stále špinavá-takže to je všetko na prd.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-04-2017 21:11:17
Ľubomír Veselický | 01-04-2017 20:35:39 | - Lubos, Ty uz fakt nevies kedy je dost. Asi musim zmenit formu. Aj ked som nechcel tak uplne polopate.
Mas to mat!
Ľubomír Veselický | 01-04-2017 20:35:39
Vážená obyvateľka!
Na Vami označený nezmysel o pozvaní alebo nepozvaní odpovedal pán Majko 31.3.2017 o22.46.18 takto: Včera nebol pozvaný žiaden iný poslanec ani primátor a ani Ty úmyselne. Ak teda niektorí poslanci nemajú problém verejne sa vedenia pýtať, pýtali v štúdiu SOL nakoniec iba sami seba, a ako som napísal, budú tieto otázky musieť položiť primátorovi na rokovaní MsZ ešte raz. Pán Majko tou vetou aj potvrdil, že iných poslancov nevolal. Teda nahovoril iba tých, ktorých chcel. Zorganizoval zápas na jednu bránku a ešte k tomu bez súpera. Skvelé!
Netuším, čo máte v živej pamäti, ale odporúčam pozrieť si v archíve Seredských noviniek február 2009 strana 4. máj 2009 strana 3, jún 2009 strana 3,november strana 7. Áno bol som kritický. Kto si moje vyjadrenia z tej doby prečíta, príde aj na to, prečo a na koho strane som stál. Ak považujete moje kritické vystúpenia voči bývalému primátorovi za nesprávne, v tom Vám nepomôžem. Ja som presvedčený, že vážny dôvod som vždy mal.
Denne sa stretávam s obyvateľmi Serede. S Vami som sa zatiaľ asi nestretol . Ak áno bol by som rád , keby ste mi pripomenuli , kedy a kde sme sa stretli ,a ako arogantne som sa k Vám správal. Keď už tak tvrdohlavo interpretujete myšlienky pána Majka spýtajte sa ho , ako to myslel 22.10.2015 keď o 10:42:04 v diskusii k článku zo 6.10.2015 pod názvom Dá hovorca MsÚ Sereď na čiernu listinu aj TV Markíza napísal toto: Tomu že Veselický verejne klamal zase netreba dávať až toľko priestoru – to je o ňom už známe. V záujme verejnosti je vedieť, že vo veci klame ešte aj dnes. Aby to bolo jasné a zrozumiteľné, pôjdu von materiály všetky a naraz.
M. Majko všetky materiály má. Hovoria o tom, že k prekládke označníka autobusovej zastávky som mal negatívne stanoviská troch štátnych subjektov a preto žiadateľke pani Culkovej nebolo možné vyhovieť. Uplynul rok a 5 mesiacov . M. Majko nechal vec zaspať. Niečo sľúbil zverejniť a nezverejnil. Ale klamár som ja. A najnovšie aj chrapúň. Je prv ý apríl. Čitatelia SOL si už zrejme ani neuvedomujú, že pán novinár si tento žart z nich robí poriadne dlho.
Spýtajte sa ho kde skončila petícia, na ktorú nahovoril pani Karin Jantoškovú, aby ju dala podpísať poslancom priamo na rokovaní MsZ 23. Júna 2013. Ja s primátorom sme ju nepodpísali. Vodárenská spoločnosť petíciu nedostala ale M. Majko už štvrtý rok trúbi do sveta, že Tomčányi a Veselický sa nepostavili za oprávnené záujmy občanov. Odvtedy máme v Hornom Čepeni kanalizáciu, nový prívod vody z Galanty do Serede dlhý 16,5 km, a modernizovanú čističku odpadových vôd v Dolnej Strede s kapacitou pre 35 tisíc ľudí. To všetko prišlo len tak. Samé spadlo z neba.
Spýtajte sa ho aký konkrétny výsledok dosiahla Anna Jurkasová, ktorú nahovoril, aby 5. 6. 2015 zorganizovala stretnutie občanov s JUDr. Jánom Čarnogurským pri sporiteľni. Nepočuť nič. Ani o sľubovanom občianskom združení Sereď pre občanov, ktorého náborový pútač bol od 19.6.2015na hlavnej stránke SOL, a už z nej dávno zmizol. Pre istotu.
obyvatel 1 | 01-04-2017 18:59:19
Som rad ze sa zacinaju otvarat oči aj dalsim poslancom a vdaka nim aj dalsim obyvatelom. Ved predsa nie je normalne aby par smradov beztrestne opantalo cele mesto a obyvatelstvo. Treba napadnut zmluvu a docielit jej neplatnost nakolko boli zistene zavazne porusenia a pochybenia pri jej vzniku.
gulak | 01-04-2017 14:11:16
Co by ste chceli od byvaleho komancu.
obyvateľka | 01-04-2017 06:09:29
Pán Veselický,je na čase prestať trepať nezmysly,kto bol pozvaný a kto nie,máme v živej pamäti ako ste reagoval na prácu poslancov,primátora a udalostí v meste.V tom momente ako sa uvolnilo miesto pri lukratívnom válovčeku,ste svoje správanie nechutne otočil vo svoj prospech.Kto Vám dal právo vyvyšovať sa nad ostatných občanov,ktorí Vás k tomu válovčeku dotlačili?Už viem pocit dôležitosti,pocit moci,arogancia,v konečnom dôsledku Vám toto jednanie zlomilo chrbtovú kosť.Môj otec vždy hovoril,,,kto chce s vlkmi žiť,musí s nimi vyť...vo Vašom prípade je to jednoznačné......
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-04-2017 02:36:32
Ľubomír Veselický | 31-03-2017 19:15:24 | - tu mas video.

Obyvatelia mesta mozu byt hrdi na to, ze sa nasli 4 poslanci, ktori namiesto primitivnej propagandy a utocenia su schopni vecne o probleme hovorit a na rozdiel od kolegov sa vedenia mesta aj pytat na to, preco nebol obsah zmluvy poslancom predlozeny, preco skoly platia za teplo podstatne viac, ako bolo slubovane a preco s majetkom mesta bez suhlasu poslancov manipuluje dalsia firma.

A pytaju sa, ako je mozne, ze konatel s.r.o. v 100% majetku mesta naklada s majetkom ako keby islo o jeho vlastnu firmu.

Netvrdim, ze to je protizakonne, pytam sa ale, ci to je normalne. Co na to primator Tomcanyi? Lubos, vela otazok pocas poslednych 4 rokov a malo / ziadne odpovedi o primatora, ktory zmluvu a cely obchod verejne obhajuje.

Lubos, takze sa menej pytaj a HLAVNE INTENZIVNE ODPOVEDAJ NA OTÁZKY. Si za to kralovsky obcanmi plateny!

Ak nahodou nevies, co hovorim, mozem Ti vyhladat nejaky Tvoj vyrok stary par rokov. Napriklad:

\"Dámy a páni! Pýtať sa je právo, odpovedať je povinnosťou
Ľubomír Veselický\"

alebo nieco z Tvoho pera ako nedostizna mudrost a inspiracia pre sucasnych poslancov:

\"V Seredi je normálne, že po ôsmich mesiacoch nedostanem ako poslanec MsZ v určenom termín odpoveď na otázku, či v tejto veci urobil štatutár mesta aspoň jeden konkrétny krok. Preto sa pýtam. Je toto ešte samospráva? Ozaj, v ktorom zákone sa to píše, že majetok obce je potrebné chrániť a zveľaďovať? Ak ma pamäť neklame, tak v zákone o obecnom zriadení. Ak je toto ochrana majetku obce, ako sa asi prejavuje laxný prístup k ochrane mestkého majetku ?\"

No a na zaver pred tretou rano len a len pre Teba:

Problém o ktorom píšem v článku nie je postavený na anonymnosti niektorých vulgárnych diskutérov. Ak by som túto okolnosť vnímal rovnako ako kolegovia, ktorí za tri roky nereagovali na kritiku zastupiteľstva ani raz, tak by som musel byť na čele tých, čo podporu spolupráce odmietajú. Pritom som asi najos.....ším poslancom MsZ. Hodnotu informácií pre drvivú väčšinu čitateľov seredonline.sk dávam ale stále na vyšší post ako kritiku mojej osoby. Ale pozor! Robím rozdiel medzi kritikou a urážkou. ;-)\"

a na dnesny den: \"Každý verejný činiteľ musí dokázať zniesť kritický názor i keď anonymného diskutéra.\"

Lubos, tak toto vsetko (a ovela viac) si nam popisal na SOL ked si sa chcel dostat do funkcie.

Si v nej uz 6 rokov. Chod sa hanbit do kuta...

Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-04-2017 02:24:15
Ľubomír Veselický | 31-03-2017 19:15:24 | - tu mas video.

Obyvatelia mesta mozu byt hrdi na to, ze sa nasli 4 poslanci, ktori namiesto primitivnej propagandy a utocenia su schopni vecne o probleme hovorit a na rozdiel od kolegov sa vedenia mesta aj pytat na to, preco nebol obsah zmluvy poslancom predlozeny, preco skoly platia za teplo podstatne viac, ako bolo slubovane a preco s majetkom mesta bez suhlasu poslancov manipuluje dalsia firma.

A pytaju sa, ako je mozne, ze konatel s.r.o. v 100% majetku mesta naklada s majetkom ako keby islo o jeho vlastnu firmu.

Netvrdim, ze to je protizakonne, pytam sa ale, ci to je normalne. Co na to primator Tomcanyi? Lubos, vela otazok pocas poslednych 4 rokov a malo / ziadne odpovedi o primatora, ktory zmluvu a cely obchod verejne obhajuje.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-04-2017 02:17:27
AKTUALIZOVANÉ: vlozene fotografie.
Registrovaný Iveta Tóthová Iveta Tóthová | 01-04-2017 00:08:26
Aktualizovane: vlozene video
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 31-03-2017 22:46:18
Ľubomír Veselický | 31-03-2017 19:15:24 | - Lubo, Ty si nezmar. Akurat za klavesnicou pocitaca. Ked som za Tebou vcera prisiel do kanclu, taky hrdina z Teba nebol. Utekal si ako spolavy chlapec s tym, ze nechces s obcanom rozpravat.

Pred par rokmi vdaka clankom publikovanym na SOL proti Vranovicovi a neskor aj receptom na varenie, si sa do srdc volicov zapisal ako nekompromisny poslanec hajaci zaujmy obcanov. No stelesnena cistota a transparentnost.

A nebolo treba vela a ochotny si nedodrzat ani len vlastny verejny prislub a to nie povedany, ale dokonca napisany.

Ale teda dobre, ked si uz tu a teda podme na to!

Ze si robis z vlastnej huby rit (ospravedlnujem sa vsetkym slusnym diskutujucim) mi az tak nevadi. Ked ale chces na temu spojenu s mojim menom - bud presny. Nenapisal som ze si chrapun, ale ze mas chrapunske spravanie a ono sa to stale zhorsuje. Takze uz ani moj posledny nazor zial nieje aktualny. Ale vidis, ze na rozdiel od inych - aj Tebe hodne blizkych ludi, ja Ti to nielen napisem, ale aj osobne pridem povedat - to zase pozor! - vies dobre ze vzdy beriem ohlad na stare vztahy a z toho vyplyvajucu nevyhnutnu slusnost. Dufam, ze si to vazis...

Lubos a teraz k zym 4 poslancom:

- oni sa pred verejnostou, obcanmi a mediom neschovavaju, ako Ty. Vsetci si uplne slobodne sadli pred kameru a povedali, co si myslia o kauze (nie ich kauze, ale Vasej) a o tom, ako ste zastupcov obcanov pri prenajme TH obisli.
Lubos, poslanci nie su plateni ako hovorcovia a - NEBOJA SA. Ty si plateny a utekas. To si teda dopadol.

Lubos, verejne tu tvrdis, ze cakas na video. Ked tak cakas, mam otazku - zaplatil si si snad za nieco, co meska? Nemas problem s pocitom, ze Ta niekto vylozil na policu v spajzi a vela si o sebe namyslas?

Lubos, tu na SOL prosim Ta uz nesir demagogiu o tom,ze primator nebol pozvany. Pozyvany bol nielen ustne, telefonicky, ale aj pisomne vela krat - vsetko odignoroval.

Vcera nebol pozvany ziaden iny poslanec, ani primator a ani Ty umyselne!!

Preco?

Nuy, aby mohol obcan jasne a zrozumitelne odlisit poslancov, ktori su schopni a ochotni postavit sa k veci so ctou napriek tomu, ze tu v Seredi sa to dlho nenosilo, alebo nosit nemohlo / neoplatilo. Preco sa medzi nich nepostavili uz davno dalsi? Preco si sa nepostavil Ty - prepac, takmer som zabudol, ze aj v pripade vody si sa na obcanov, ktori Ta svojimi hlasmi dostali do funkcie a k paradnemu platu - vys*al. Ako jediny poslanec. A to si predtym za hlasy pisal na SOL recepty...

A to ostatne je ciste zufalstvo. Clovek by povedal, ze nastane bod zlomu, kedy kazdy pochopi, ze sa lod potapa.

Vids, co urobi nenazrate prasa, ktoremu ide o prachy? Spusti lavinu, ktora postupne zbudcuje mnozstvo ludi. A mozno aj k tvrdsim veciam, ako sa deju dnes. Normalne sa na buducnost netesim. Ludia ako Ty ju nasim detom robia cim dalej, tym menej perspektivnu.

No tak Lubos, daj nieco dalej...



Pre Veselickeho | 31-03-2017 21:08:57
Ach Lubo. Ty a tie tvoje pozvanky. Ved ty komunikujes len s normalnymi mediami. Majkovi neviete prist na meno, nedvihas mu mobil a to nam chces nahovorit ze ty, nedaj boze prednosta alebo primator by prijali nejaku pozvanku od Majka? Dnes a, zajtra b. Ako vietor fuka. U teba sme si na to zvykli. Prac sa uz.
obcan | 31-03-2017 20:30:09
ano, v normalnom state by to riesila policia, prokuratua, sudy, ale sme na Slovensku
tieto institucie si doveru nezasluzia.
Ľubomír Veselický | 31-03-2017 19:15:24
Johnny!
Máte pravdu. Som presne tak zúfalý ako vy odvážny podpísať sa vlastný menom. Ak moju otázku na ponúknuté východiská chápete ako vyhrážku, je to váš názor. Dovolím si pomôcť vám vysvetlivkou tohto pojmu podľa Slovníka slovenského jazyka. „ Vyhrážka, -y, -žok žen. r. vyhrážanie, hrozba: nebáť sa vyhrážok; zastrašovať dakoho vyhrážkami;“. Porozmýšľajte trochu a opýtajte sa tých štyroch poslancov, či sa cítia zastrašení. Zatiaľ ale nemusíte byť smutný. Pán Majko si moju reakciu tiež vysvetlil po svojom. Podľa neho nie som za položenie tej otázky zúfalý, ale chrapúň. Či teda zúfalý alebo chrapúň výsledok je toto. Nikdy sa asi nedozviem, čo povedali občania kolegom poslancom, alebo čo povedali občanom oni sami. Od nahrávania rozhovorov s poslancami uplynulo 24 hodín. Stále čakám na video. Kolegovia poslanci vraj nemajú problém pýtať sa verejne vedenia na veci týkajúce sa prenájmu tepelného hospodárstva mesta. A kde bolo to vedenie? Dostal primátor pozvánku? Nedostal! O pripravovanom rozhovore v štúdiu SOL vôbec nevedel. Ak poslanci chcú žiadať dôkladné vyšetrenie prípadu a vyvodenie osobnej zodpovednosti, nemôžu to urobiť skôr ako 27. 4. 2017 na rokovaní zastupiteľstva. Tak čo bol výsledok stretnutia? Rozhovor s pánom Kantnerom?
Tin Tin | 31-03-2017 14:59:40
Pre občana Aké zrátanie pri volbách.Pokial bol spáchaný tr.čin treba aby im to zrátal prokurátor a nie občania pri volbách.
Johnny | 31-03-2017 11:57:57
Veľmi zúfalý komentár od pána Veselického, príde mi to ako by chcel poslancov zastrašiť.. ostatní sa teda boja? Takto to funguje na meste? Takých ľudí tam ale nechceme.
poslanci | 31-03-2017 11:39:04
boli volení občanmi nato, aby hájili záujmy občanov a nie nato, aby keď vznikne nejaký problém, strkali hlavy ako pštros do piesku. Alebo zaliezli ako krysy do diery, aby nevideli-nepočuli. Keď sa jedná o ich záujmy /hlavne o odmenách/, vtedy sú tam všetci. Kde sú tí, ktorí tak oduševnene odsúhlasili odmeny p.prednostovi, kontrolorke?
obcan | 31-03-2017 09:47:22
nieco tam smrdi, a poriadne
bude asi zaujimave sledovat majetok predstavitelov mesta ked uz odidu zo svojich funkcii, pretoze podpisanie tej zmluvy urcite nebolo zadarmo
vo volbach im to treba spocitat, snad sa uz najde dost ludi ktori se nenechaju kadit na hlavu...

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign