Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

V Bratislave sa konali „manévre“.

Juraj KuklaDátum21. 06. 2015 23:57:27TémaAktuálne témy
666

Kto tam prišiel, ocitol sa v podivnom svete. Vyzeralo to ako na bojisku, len sa ešte nebojovalo. V ovzduší sa vznášal strach štátu z názoru ľudí a z takzvaných extrémistov. Za každým rohom boli totiž nastúpení maskovaní ozbrojení ťažkodenci a pripravená technika. Na námestie SNP zo všetkých strán prichádzali ľudia, zišlo sa ich niekoľko tisíc a na tribúne rečnili organizátor Lukáš Kopáč, župan Kotleba, primátor Šimko, zástupcovia politických strán, rôzni aktivisti i zástupcovia z Čiech.

O čo išlo? O protest proti kôtam utečencov, ktoré nám nariaďuje Európska únia o vlnách emigrantov, ktorí sa do Europy masovo rútia za lepším životom. Z vyjadrení rečníkov bolo jasné že to bol aj protest proti politikom Slovenska, ktorých má väčšina ľudí živoriacich z tristo Eur, už plné zuby. Ľudia búrlivo skandovali, rečníci pospomínali mnohé problémy, mizerné platy a dôchodky obyčajných ľudí Slovenska, ktorú zapríčinili doterajšie garnitúry pod zámienkou demokracie, práva, únie a vlastného zbohatnutia.

Ľudia dokonca roztrhali vlajku EÚ: „Toto nie sú emigranti, toto je sťahovanie národov, islamizácia a cielený rozvrat Európy, ktorý vyhovuje Američanom“ znelo v rôznych obmenách z úst rečníkov. Jeden z rečníkov hovoril: „Naše verejno právne médiá sa snažili túto akciu predstaviť ako akciu fašistov, nacistov a rôznych iných živlov. Nieje to však pravda, nie sme extrémisti ani fašisti, zišli sa tu mnohí jednoduchí ľudia, ktorým sa nepáči práve politika Európskej únie, ktorá je vedená ako bábka rukami USA a rukami Izraela ….. my nedovolíme zničenie Slovenska“.

Slovenských poslancov Europského parlamentu, ktorí hlasovali za pridelenie kôt emigrantov na Slovensko, označili za „vyvrheľov zradcov národa“, vyzvali ich, aby hneď odstúpili. Únia autodopravcov Slovenska oznámila, čo sa deje vo Francúzsku na cestách, kde už nevedia čo s emigrantmi. Slovenské kamióny emigranti zastavujú kameňmi a keď musí kamión zastaviť, prepadnú ho, rozrežú plachty vykrádajú tovar, alebo sa chcú nimi dostať ďalej na západ, do Anglicka a polícia sa tomu prizerá. Vyzvali pre to ministerstvo zahraničných vecí SR a ministerstvo dopravy, aby vo veci konali. Na záver organizátori oznámili, že toto je len začiatok, protesty budú dovtedy, kým sa vláda SR nezobudí a neodhlasuje nulovú hranicu emigrantov na Slovensko. Po skončení akcie na námestí SNP sa ľudia presunuli „pozdraviť“ úrad vlády. Tu výzvou aby sa rozišli v pokoji, demonštráciu ukončil župan Banskej Bystrice Marian Kotleba.

Teraz budú rôzne názory, komentáre, informácie pravdivé aj nepravdivé, koľko bolo extrémistov, koľko akých ľudí sa zúčastnilo a čo sa dialo potom.

Nedovolím si podávať žiadny vlastný názor na túto akciu, no dovolím si dodať len jedno, čo zrejme vie už asi každý. že toto všetko je len následok správania sa všetkých doterajších vládnych garnitúr, ktoré tu zriadili nadvládu oligarchov, neplatnosť zákonov, korupciu, miestne samosprávy-samovlády a výsmech z práva a spravodlivosti. Čo sa dialo na oficiálnej časti protestu, dokumentuje autentické video, ktoré zanedlho doplníme.

 


Fotogaléria k článku:

666
Autor: Juraj Kukla
666
Autor: Juraj Kukla
666
Autor: Juraj Kukla

Zobraziť všetky fotografie
666
Autor: Juraj Kukla

Skryť všetky fotografie

Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Iveta Tóthová Iveta Tóthová | 22-06-2015 22:55:46
AKTUALIZÁCIA: pridané video
UNAS | 22-06-2015 22:40:11
totoje spravodlivosť ked sa musia sami braniť vodičí https://sk-sk.facebook.com/pages/%C3%9Ania-autodopravcov-Slovenska-UNAS/280486508171
UNAS | 22-06-2015 22:27:32
až vám začnú liezť do rodiných domu ako nám do kamiônu, tak som zvedaví či ich aj poto privítate https://www.facebook.com/pages/%C3%9Ania-autodopravcov-Slovenska-UNAS/280486508171
gulak | 22-06-2015 15:08:34
Darmožráči? To je aj určitá skupina podnikateľov,živnostníkov..ktorí neplatia odvody,sú dlžníci sociálnej poistovne,odrbkavájú na DPH,zamestnávatelia,čo ľudom na účet posielajú,len minimálnu mzdu a zvyšok im dávajú na ruku a pod...títo všetci parazitujú na socialnom systéme...
demokracia | 22-06-2015 14:19:54
zopakujem - nedajme darmozracom!
Darmozrac je u mna clovek, ktory dlhodobo vyciciava socialny system statu, do ktoreho v zivote neprispel ani cent.
Ano, deti za to nemozu - oni sa tak narodia, ale ihned od narodenia su vedeni v zmysle, ze niekto sa o nich postara.
A toto ide (islo) z generacie na generaciu. Alebo teda podla as bude stacit prevychovat starsiu generaciu darmozracov a oni prevychovaju svojich potomkov? - to je podla mna utopia.
Viem, ze nezamestnanym sa moze stat hocikto, ale malo by sa zacat rozlisovat, komu a do akej miery stat pomoze.
Podobne ako so soc. bytmi na trnavskej - ano, pomozme, ale len na dobu urcitu.
To je cele, co som chcel vysvetlit - jednoducho ti ludia sa nedaju prerobit z roka na rok. Uz je trochu aj neskoro, ale pokial sa to nestopne, bude sa to len zhorsovat, lebo nebude mat kto odvadzat na ich roznorode (aj roznofarebne) prispevky.
Ako moze jeden politik rozhodnut, ze celozivotne pracujuci clovek ma nizsi dochodok (vypocitany zo zarobku) ako darmozrac z priemeneho, ktory nedal statu ani vyndru?
Realista | 22-06-2015 13:43:33
A ty by si chcel zit ako ten darmozrac co ma vela deti? Ved sa pozri jak ziju, si myslis ze z tych davok sa da zit normalne? Tym ludom treba len vysvetlit ze sa da zit lepsie ak budu pracovat a budu prinosom pre spolocnost dat im priklad a podporovat ich v integrovani sa do normalnej spolocnosti. Ale ak ich ty oznacis za darmozracov a povies ze im sa nema dat ani cent a pod. Myslis ze ich to zmeni a pojdu pracovat lebo si im prehovoril do duse a zatrhol jediny prijem? Ty ludia su nezamestnatelni v aktualnej situacii, oni sa casto do tych podmienok narodia, oni nevedia castokrat citat alebo pisat pretoze ich rodicia ich neviedli k tomu ze to budu potrebovat, skus si to predstavit co by si robil ty v takom stave? To ze ludia \"malo\" zarabaju (aj to len relativne) nemoze darmozrac ani imigrant ale mozeme si za to my sami ze sme si volili ludi akych sme si zvolili a aj napr. Taky Kotleba co si v prvom rade zamestnal rodinu, kamosov a stranu na BBSK a skor ako riesnie problemov kraju ho zaujima vlastna kampan za zupne peniaze, toto nie je riesenie.
demokracia | 22-06-2015 13:33:13
p. Majko plne suhlasim s Vasim nazorom, hlavne s poslednym odstavcom, ale:
ako mozeme chciet (my obycajni ludia, pracujuci, odvadzajuci vypalne teda dane a ine poplatky) aby sme sa mali dobre, rozmnozovali sa atd., ked nam to stat nedovoli a na strane druhej podporuje darmozracov, ktori pre spolocnost neurobili vobec nic, okrem tucta deti.
Zastavit sponzoring darmozracov znamena, zastavit tuto spinavu politiku a zmenit to od zakladov - t.z. potrestat kazdeho, kto okradne druheho
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-06-2015 13:09:26
demokracia | 22-06-2015 12:04:23 | - torsku mi to pripomina tie odmeny pre jednu jedinu osobu - aj tam niektoi napisali - ked na to mesto ma, nech si udelia. Zle, zle a este raz zle!!

Ked na nieco mame, mame na to preto, lebo sme zdroje vytvorili. Niet dovodu na ich rozdavanie tym, ktori sa o ich tvorbu nepricinili, pripadne jednotlivcom, lebo sa niekomu zda, ze si to z nasich penazi zasluzi. Cez 80 % ludi sa v tom najprimitivnejsom prieskume vyjadrilo PROTI.

Tak tomu je vo vsetkom. Su veci robene verejnoprospesne a su veci robene ucelovo a v prospech jednotlivcov a malych skupin ludi.

Verejnoprospesne na Slovensku musi byt vytvotenie podmienok pre mlade rodiny, pre deti a dosiahnutie dostatocnej porodnosti potrebnej na prezitie naroda.
My ale mudrych ludi vyhaname umyvat riady a zadky do zahranicia, zvysujeme zivotne naklady, poplatky za materske skoly, zdravotnictvo a na strane druhej si z verejnych zdrojov budujeme stadiony, umele travniky a hotely. A na travniky potom z penazi nas vsetkych nakupime hracov aj z Afriky, aby sme sa mohli bavit... Zvratene a cudujem sa uz aj fanusikom futbalu, ze nechapu priority, ktore musi spolocnost respektovat, inak onedlho nebude ani na udrzbu tych stadionov...
demokracia | 22-06-2015 12:04:23
Plne suhlasim s protestom, ale aj s tym nazorom, ze uz by sme sa ako narod mali zobudit a prestat sponzorovat aj ciganov, nie to este nejakych pristahovalcov.
Ked sami nemame, z coho mame dat? Pani politici maju samozrejme iny nazor, kedze len oni maju.
Skoda, ze p. Kotleba odsudzuje SNP, inak niektore myslienky nema zle.
Polozil by som mu len jednu otazku: co by robil v pripdade vzniku vojny?
Siel by bojovat do armady SR alebo by si vytvoril vlastnu - povedzme, ze partizansku?!
pre anonym | 22-06-2015 11:56:17
Ale tupcov je vsade dost,aj co platia dane ale ak je tupec ten co ziada co mu ustava zarucuje tak potom sa necudujme!Ak budeme musiet prijat hoci proti nasej voli iba jedneho,ver tomu ze bude o neho postarane lepsie ako o teba zo strany statu!A nepohne ani prstom,este sa bude stazovat!Tu je moj problem!A nie je to docasne!Prijali ta na slovensku tak tam aj zostanes a maximalne sa mozes vratit domov,co je nerealne!Bol si uz niekde v meste kde je taky tabor?Ina mentalita,nabozenstvo ,fanatizmus a ver tomu pisem z vlastnej skusenosti!
j.r.nem. | 22-06-2015 11:46:10
Je to skutocne fenomen,ze prave tie krajiny,alebo oblasti,ktore su tymto problemom najmenej vystavene,tam existuje ten najvacsi poplach.Bude zniceny socialny system,vyzeru nas ,budu nas znasilnovat atd.Nebolo by od veci pozriet sa na skutocnu realitu.V com sa musi suhlasit,ze je treba striktne oddelovat ekonomickych utecencov a ludi,ktorym ide o zivot.A prave tymto sa pomoct musi,ked o to poziadaju.Vyplyva to z roznych medzinarodnych zmluv a myslim si,ze je to ukotvene aj v Slovenskych zakonoch.Nato,prave ma kazdy stat aparat,ktory by to mal zistovat a podla toho jednat.Aka je ale prax,azylove konanie trva velmi dlho,a to je vskutku neunosne,lebo za tu dobu sa stat o utecencov musi staratTakze skratit toto azylove konanie na minimum,to by bol jeden z dovodov aspon omedzit tuto zaplavu.Nemilosrdne prenasledovat a eliminovat bandy prevadzacov,ktori si na ukor ludskej biedy vybudovali penazny raj.Viete tieto reci o kvotach a o tom,ze je treba na mieste situaciu zlepsit,to je len alibizmus.Netreba ,ale tiez sirit medzi ludmi paniku,tym ze si niektori takzv.bojovnici za krestanstvo,vygugluju nejaku senzaciu,ktora mohla byt aj pravdiva,ale ktora patri do rubriky kriminality.
onanym | 22-06-2015 10:28:10
A samozrejme, nechcel som urazit vsetkych. Ale ked sa clovek mrkne na zlozenie.. http://www.topky.sk/cl/10/1482213/Medzinarodna-hanba-Bratislavy--Cyklistu-na-pretekoch-zrusil-dav-rutiacich-sa-neonacistov-

Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-06-2015 10:26:05
seredan | 22-06-2015 10:12:11 | - mozno sme sa tam teda aj videli.

No, co sa tyka bezpecnosti v predu medzi tymi drobcekmi s naladou po 5 pivach - prvy raz v historii som syna radsej nechal v jednej kaviarni na namesti - toto opatrenie nebolo potrebne zatial nikdy! Nie, nebolo to dobre a organizatori chranili akurat tak podium to viac, ako ked som na akcii, kde je minister vnutra ci premier krajiny.
Nepovazujem to za spravnu cestu pre narod a to sa necitim byt zradcom a povazujem sa za vlastneca. Ked pre nic ine tak preto, lebo som tu, zijem a podnikam tu a neodisiel som za hranice zarabat a doma cez internet spoluorganizovat protesty.

Kazdy z nas ma sancu svojou troskou prispiet k rozvoju krajiny a k lepsiemu zivotu v nej. Je to len na nas.
onanym | 22-06-2015 10:13:36
seredan | 22-06-2015 10:07:50 - presne ako pisete... Prave tito ludia by mali zostat vo svojej krajine a pomoct k zmene. Asi prachy nejake mali... A hlavne, ked uz rozdelit, tak tam, kto za tie ich problemy moze. U nas neostanu. Nemaju dovod... Takze preto nemam obavy..
seredan | 22-06-2015 10:12:11
chcem len povedat ze som sa zucastil pochodu nie som extremista ani nic podobne chceli sme len vyjadrit nazor na temu utecenci,bolo tam niekolko tisic ludi a videl som v dave aj matky s detmi aj babky a starsich spoluobcanou,protest sa ukoncil a vsetci za kludne rozisli,toto sa stalo az po ukonceni akcie velka skoda ze sa to takto skoncilo a cely pochod vysiel v mediach ako extremisticky.ale na zaciatku bolo videt ze ludia nesuhlasia s utecencami len par tupich hlav to cele pokazilo.
seredan | 22-06-2015 10:07:50
Tak najskor si uvedomit ze toto vobec neboli volici Smeru. Tak potom koho tyto jednoduchi ludia prevazne pracanti v automobilovom zavode alebo v roznych fabrikach volia ked su volby ? Bude to asi matovic alebo sulik podla vrana k vrane sada.
Stale nechapem na co protestovali ? To si vazne myslia ze imigrant zostane na svk ? Ze sem pridu a budu tu zit ?
Ved vacsina imigrantov vie po anglicky a za cestu zaplatili cca 10 tisic eur. To je tolko co vacsina ludi co protestovala v BA neuvidi za cely zivot...
Taky imigrant z Libye by sa zlakol keby uvidel nase cesty a dialnice a by si pomyslel ze je niekde v stredoveku.

Ja som za. Nech len idu vsetci do Anglicka a Fr a statov ktore im zbombardovali krajinu. Nech sa staraju. Nech platia za to co sposobili.


onanym | 22-06-2015 10:03:40
pre onanym | 22-06-2015 09:20:46 - a nevkladaj mi do ust to co som nepovedal. TO, ze odvadza dane znamena, ze nie je tupy?
onanym | 22-06-2015 09:55:24
pre onanym | 22-06-2015 09:20:46 - clovece neprehanaj... Utecenci sem chodia uz cele roky, to ste si nikto doteraz nevsimli, kolko stoviek sem za tych 20 rokov preniklo? Mas dojem, ze by tu doteraz nejake problemy boli?? Ja nie. Beztak, ak pridu, tak aj odidu. Slovensko NIEJE CIEL! A hlavne. O utecencov sa ma postarat krajina, kam pridu. Taliansko-Grecko. Ti si maju zabezpecit svoje hranice. Ja prerozdelenie neuznavam. Aj ti utecenci su len LUDIA. Nic viac.
gulak | 22-06-2015 09:32:01
Cenzúrované články,zrušené diskusie...to je realita Slovenska...tu nejde o tzv.náckov..(a mimochodom,boli tam aj obyčajní ľudia..rodinky z detúrencami..ale podľa Vás su to iste .. budúci náckovia)tu išlo o poukázanie na možný problém..zvaný kriminalita prisťahovalcov..ale Vy dávate nálepku ľudom,bez toho,aby ste niečo vedeli o ich činnostiach..podľa Vás,kto má vyholenú hlavu je nácek..čiže.napr.ten,kto nosí dredy..je čistý narkoman..čátajte aj necenzurované články,prečítajte si taliansku tlač,kde už utečenci začínajú obsadzovať prázdne budovy,kde malé skupinky afričanov,prepadávajú odľahle osadlosti..prečítajte si švédsku,či dánsku tlač..ako tam prepadávajú ženy..toto nie sú utečenci pred vojnou..to sú ekonomickí imigranti..ktorí sa rozhodli parazitovať na sociálnej politike niektorých štátov,lenže tú sociálnu politiku umožnilo platenie daní,odvodov a je určená pre občanov toho štátu a nie je určená pre príživníkov z Afriky..a prečo sú príživníci..preto,lebo keby utekali pred vojnou,tak sú radi,že zostanú budú v ktoromkoľvek štáte,ale títo..si vyberajú..niektorí chcú ísť do Nemecka,iný do Francúzska,další do niektorého severského štátu...toto nie je cieľavedomá islamizácia Europy...a Vy,čo tu trepete o náckov..sa preberte... tu nejde o náckov,ale o nás..lenže našim zapredaným politikom je to jedno..ale nám by to jedno nemalo byť...
pre onanym | 22-06-2015 09:20:46
Iba ak si tam bol aj ty!Ten kto chce mat na slovensku kde byva ,odvadza dane take iste prava ako nanuteny pristahovalec je tupy?Keby sa taka akcia konala v kazdom krajskom meste,tak by si sa cudoval kolko je na slovenskutupcov co bojuju za svoje prava!
onanym | 22-06-2015 09:01:34
...ja len verim, ze toto bol vyber z toho \"najtupšieho\" co na Slovensku mame a viac ich nie je...
Aleaiactaest | 22-06-2015 08:42:29
Aspoň niekde sa dá čítať objektívny pohľad na vec. Škoda, že v hlavnom prúde nerobia nič iné , než len zatĺkajú.
mudro | 22-06-2015 07:36:19
Najhorsie na tom je,ze rozhoduju o nas vsetkych ludia,ktori netrpia nedostatkom penazi!Pani Benova ak by mala male chore dieta,boze chran,urcite by nemusela organizovat stupidnu zbierku vrchnakov alebo ine potupne zbierky a doslova zobranie z beznadeje rodicov o pomoc pri liecbe za nic nemohuce dieta!Nasilu vnuteni utecenci,co ani nechcu ostat na nasom uzemi maju liecbu garantovanu!Samozvani ludomili toto je v poriadku?Ak ti co sa tak angazuju v prijati nechcenych vacsinou budu garantovat na svoje naklady aj ich pobyt,nebude problem!Ale clovek ktori odvadza dane nema narok na liecbu a cudzinec automaticky ma tak to je chore!Ak by utekali pred rezimom,zostanu hoci kde za hranicami svojho statu,ale ak utekaju pre financne vyhody zapadneho systemu,budu robit vsetko preto aby sa tam dostali,aj keby ich tu Benova drzala na svojom ranci zadarmo!Kto sa chcel dostat na slovensko legalne ,tak ten je uz tu!Vstci sa tu tvarite aky ste len ludsky a humanny,ale dat vam za suseda cigana zo slovenska a to by bolo staznosti na tento stat!
obcan | 22-06-2015 07:35:38
co nackovci vymyslia? jedine co je jasne, ze nic mudre.
Vlado | 22-06-2015 06:13:03
co to je kôta? | 22-06-2015 00:59:13
Marián Kotleba je človek, ktorého som volil a budem voliť zase.Ako jediný pomenúva veci také akými skutočne sú a nehrá sa so slovíčkami.Noviny sa síce predbiehajú v tom, ktoré koľko špinavosti o ňom napíšu, a o to viac je smutné, že už sa nikde nedočítate, že ako jeden z mála politikov samosprávy ak nie aj jediný, razantne znížil dlh kraja o vyše 5 mil. eur.Treba ho nazývať extrémistom, neonacistom a bohviečím všetkým, ved to sa lepšie píše, než to, že sa snaží niečo reálne urobiť.Jeho názor na rómsku problematiku je všeobecne známy a má pravdu.Každá jedna vláda do nich len pchá peniaze na úkor nás všetkých.To isté aj s migrantami, ak ich europoslanci chcú dostať na Slovensko, ok, ale nech sa o nich starajú sami.Darmožráčov už živíme dosť.
co to je kôta? | 22-06-2015 00:59:13
Videl som video s prejavom Mariana Kotlebu, ktory zazelal \"biely\" den. Ked dav skandoval ze Benova je ***** spinava, tak podotkol, ze mu to zobrali z ust a vyzvy na obesenie inych ludi su len ukazkou toho vykvetu, co sa tam zisiel. Vyholene hlavy niesu riesenim situacie v ktorej sa nachadza Slovensko. Lebo clovek, ktory vam rozbije hlavu dlazobnou kockou, ked noeste ako on, alebo mate iny nazor nieje clovekom, ktory pomoze tejto krajine. Spolcovat sa s nackami a tvarit sa , ze oni niesu uz nackovia je len degradacia Vasej vlastnej osoby.
Registrovaný Juraj Kukla Juraj Kukla | 22-06-2015 00:39:38

Aktuálne k veci autodopravcov:
http://aktualne.atlas.sk/rezort-dopravy-bude-hovorit-o-bezpecnosti-slovenskych-dopravcov-na-juhu-europy/slovensko/spolocnost/?utm_source=aktualne&utm_medium=sticker-clanky&utm_campaign=cross-interne

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign