Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

V akej žumpe to na zvrchovanom Slovensku žijeme?

Juraj KuklaDátum05. 04. 2013 10:51:24TémaINFOSLOBODA
666

 

Vypočul som si záznam zo stretnutia starostov z regiónu Novohradu so známou osobnosťou Pavlom Pachníkom, kde s nim debatovali o zákonnosti v samospráve.

http://www.seredonline.sk/clanky/pavol-pachnik-radi-samospravam-ako-nerobit-protizakonne-vzn-ka/

1200 poukázaní prokurátorov na protizákonné, protiústavné nariadenia obcí, (VZN) ktorými uvaľujú obce, starostovia, neznalí poslanci, ktorí často nevedia, alebo ani vôbec nič nechú vedieť, povinnosti na občanov a určujú poddaným ako za feudálneho zriadenia sankcie, za ich nedodržanie. Zistil a dotiahol ich do konca, až po protesty prokurátorov a zrušenie nezákonných nariadení jediný človek nášho štátu, Pavol Pachník! A čo keby bolo desať Pachníkov a 3600 zrušených protizákonných VZN, dokopalo by to konečne tento diabolský štát zrenovovať zhumpľovanú samosprávu – samovládu, alebo naopak prideliť jej ešte väčšie právomoci?

Pýtam sa mocipánov v tomto štáte, je toto zákonný koniec, poškodenie občana, nezákonným VZN, uvalenie súdnej exekúcie za postavenie sa na odpor proti protizákonnému VZN, zrušenie protizákonného VZN a často vydanie ďalšieho protizákonného VZN? Toto je riešenie? Takto Vám to vyhovuje súdruhovia, aby ste zastrašovali a úplne ovládali podaných v tomto zhumpľovanom štáte smerujúcom do pekla?

Nestačí miestnym mocipánom, že bezohľadne požívaju všetky požitky, poberajú v tejto katastrofálnej dobe kráľovské platy, dávajú si často kúpeným poslancom schvaľovať odmeny, ( npr. v malej živoriacej obci 1800 Eur a občania žijú z dvesto) že nemajú nad sebou nikoho, nemajú pracovnú dobu, mnohí poberajú ďalšie obrovské peniaze z viacerých stoličiek, ako poslanci v parlamente a šijú si tu pre seba svoje zákony a práve si navrhujú zasa zvýšenie kompetencií? Nestačí že môžu valcovať nepohodlných ľudí ako odtrhnutý vagón, že neexistuje zákon o obecnom zriadení, ktorý by im aspoň za najhrubšie protizákonnosti stanovoval nejaké sankcie tak ako občanom a že orgány činné v trestnom koní ich trestné činy hrajú 23 rokov do autu ako na páse, že je z toho na zvracanie?

Ako to že na starostu môže kandidovať odsúdený človek, starostu môže vykonávať človek bez vzdelania a vedomostí s nedokončenou základnou školou a dostane do rúk obrovskú právomoc ničiť osud obce jej občanom a nariaďovať, trestať, exekuovať nepohodlných občanov?

Toto nestačí! Oni musia ešte vydávať aj svoje vlastné protizákonné nariadenia, nadraďovať ich nad zákony a uvaľovať nimi ďalšie povinnosti a sankcie na občanov !!! V akej žumpe sa to na tomto zvrchovanom Slovensku „plácame ako ryby na suchu“ a dokedy?

Starosta v rozhovore hovorí „ my naozaj nie sme kompetentní, my sme len vykonávatelia ... „ (tak to ste riadne vychytali pán starosta) a na koniec iný rečník za rečníckym stolom číta z jalového nevykonateľného zákona 369 o obecnom zriadení, z tejto sprostej frašky napísanej na oklamanie verejnosti, ako starostovia musia dodržiavať ústavu a všeobecne záväzné právne predpisy a aby toho nebolo dosť, zaklincuje, že následky, prehraté súdy budú za zlé rozhodnutia starostov, samospráv, platiť všetci daňoví poplatníci. Teda aj úplne nevinní ľudia, ktorí platia dane a obecný úrad zďaleka obchádzajú a nechcú s týmto často najväčším hniezdom nezákonností a miestnej mafie nič mať. Strašné kde to žijeme v akom blázinci sa to snažíme o elementárnu zákonnosť, aby nám rôzni mocipáni a 300 exekútorov v štáte nezničilo život?

Tvárime sa, že sa nič nedeje, resp. naši najvyšší vladári v drahých frakoch, v milionových autách, v drahých vilách v Tichomorí sa tvária, že je všetko zo štátom i samosprávou – samovládou v poriadku, že vraj máme demokraciu, najväčší hospodársky rast a trepú nám rôzne kraviny, len aby sprosté volebné stádo pred voľbami znova prekabátili a mohli ho ďalej cynicky vyciciavať. Dáte sa aj vy budúcich voľbách prekabátiť?

Žiadna doterajšia vláda, žiadni politici dvadsať rokov škeriaci sa z obrazoviek, sa nedali dokopať všemožnými aktivitami ľudí z celého štátu, aby odstránili samosprávu-samovládu, tento najnedemokratickejší systém šahajúci na krk každému občanovi, kde diktátor môže beztrestne všetko a občan právo nemá. Boja sa aby neprišli o svoje voličské hlasy, ktoré im starostovia významne zabezpečujú.

Takto účelovo si vyrobili politici z dobrej pôvodnej myšlienky ktorá sa nazývala samospráva, ktorej sme sa spočiatku tešili, príšernú bludu, ktorá môže ako predĺžená ruka najvyšších mocipánov a jej mafie odstraňovať zákonnosť, valcovať ľudí, rozkrádať im obecný majetok, prihrávať peniaze miestnym mafiám, ignorovať základné ľudské práva, nepohodlných ľudí pomocou spojencov v polícii a prokuratúre valcovať, exekuovať a nič sa jej nestane. Česť starostom, poslancom a občanom - výnimkám, ktorí proti tejto lúze bojujú.

Juraj kukla člen správnej rady Združenie občanov miest a obcí slovenska ZOMOS.  

 ZOMOS je organizácia, ktorá pomáha občanom v celom štáte,   voči nezákoným praktikám  takzvanej samosprávy.  


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
collins | 30-08-2013 11:53:42
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
gulak | 10-04-2013 08:28:59
Neviem prečo sa tu čudujete,ved po roku 1989 ani jedneho komunistu neodsudili a dnešná doba jasne dokazuje,čo za zver su červení bastardi,vo všetkých bývalích komunistických štátoch,životná uroven väčšiny obyvateľov klesá,suruhovia si porobili zrýchlené vysokoškolské vzdelania,medzi prvými začali podnikať(vlastne tunelovať Slovensko),mladí ľudia by sa mali konečne rozhýbať a zobrať si príklad z iných štátov,vyjsť do ulíc a zvrhnuť vládu,parlament,lebo ide o ich buducnosť,pár tisíc ľudí odišlo(su to takí ekonomickí emigranti) ,do zahraničia,ale to nie je riešenie-je to zlé ked mladí ľudia opuštaju svoju krajinu,za nejaku dobu sa sem naseru rôzny cudzinci,hlavne takí,čo sa množia ako potkany a potom zbohom Slovensko...
seredan | 10-04-2013 02:33:25
Peter,veď som písal že už nikdy nejdem voliť! Načo? Všetci klamú !!!
Peter pre seredan | 09-04-2013 16:56:09
Seredan požičaj mi 5OOO eur do štyroch rokov,Ti ich vrátim!
Za štyri roky prídem,že som to nestihol,lebo som mal málo času zohnať peniaze,ale ja som bol na dovolenke na Bali!Ale ak mi zasa požičiaš tak Ti vrátim 10 000 AJ S úrokom za dalšie štyri roky!Ja si kúpim auto a tebe vrátim ak mi požičiaš na dalšie štyri roky............
Budeš mi bezhlavo požičiavať len za pekné rečičky a vidíš že klamem do očí a smejem sa?Zobereš kladivo a spravíš to čo by urobil každý!O jedného hajzla menej a bude pokoj!Je jedno kto je vo vláde ak ma raz niekto odrbe tak má smolu snád neuverím nanovo sladkým rečičkám!
Peter | 09-04-2013 16:40:45
Tá vysnívaná demokracia,ktorá sa k nám horko ťažko dostala,je už tak predemokratizovaná,že ak by neboli prijaté nejaké opatrenia,tak je tu chaos bordel anarchia a bezprávie!Vždy a to na miliardu percent aj v tom najdemokratickejšom zriadení,sa nájde niekto kto sa bude cítiť ukrivdený! Nejaké hranice musia byť aj v demokracii,ktoré sú možno nedemokratické ale majú svoje opodstatnenie!Je síce sloboda slova ale slovo žumpa ako vyjadrenie svojich pocitov no neviem neviem.....chabé vyjadrenie!
no ved | 09-04-2013 08:45:53
ved dobre pise je to o inteligencii,ked si niekto vybera sustavne a dookola bolsevicku ,zlodejsko a zderacku luzu tak co?ludia su na Slovensku negramotni?asi si zasluzia co maju.
seredan | 08-04-2013 17:32:20
Tak ,tak !
anonym | 08-04-2013 17:30:28
Problém je v tom, že volebný systém u nás je postavený tak, že slušný človek sa na kandidátke nenájde. Ak áno, tak od 50-teho miesta. Finančné skupiny dobre vedia koho premasírujú svojimi médiami do popredia a povedomia ľudí. V závere to vypáli tak, že volič si nevyberá medzi dobrým a zlým, ale volí menšie zlo. Preto voľby vždy tak dopadnú. Delenie politického spektra na ľavicu a pravicu je len divadlo pre oblbnutých voličov.
seredan | 08-04-2013 17:23:13
šanyi ! Máš pravdu aj nemáš! Oni tí páni vedia pred volbami veľmi pekne hrkútať a nádherne rozprávať ako sa budú starať o národ a tak podobne. Až po voľbách sa vždy ukáže,že klamali až sa tak prášilo ! Už nikdy nejdem voliť !!! Na Slovensku ešte nijaký politik nikdy nedodržal slovo. A keď sa dostal ku korytu,iba dvihol dane,zvýšil ceny a národ je mu ukradnutý! Asi tak nejak
šanyi | 08-04-2013 12:44:22
Kazde 4 roky su volby tak aka revolucia,koho si volite toho mate a ze je vyska IQ na Slovensku tak nizko vid Sopornaa a ine pripady sa len odraza na tom kohosi ludia volia,kazdy narod ma taku vladu aku si zasluzi .Slovaci si zvolili bandu komunistov ,zlodejov ,stbakov a podobnej zumpy- je to len ich obraz.
Jozef | 08-04-2013 10:20:10
Občan | 08-04-2013 09:43:01
Tvoj prispevok a vyjadrovanie je trapne a hodne autora.
Kde asi pracujes , s čím ?
Necudo, ze sa "zumparom" v samospravach dari, pri takychto "Obcanoch" ako si Ty.
Občan | 08-04-2013 09:43:01
Článok a vyjadrovanie je trapný a hodný autora.
Kde asi pracuje , s čím ?
Obcan | 08-04-2013 08:54:13
seredan | 08-04-2013 07:51:00

Uplne suhlasim.
Jedine co robili za socializmu zle bola chyba ze nenechali ludi cestovat,ak sa nemylim tak len v byvalej Juhoslavii to mali trocha volnejsie.
To s tymi bytmi je velmi dobre vymyslene-vezmete si hypoteku a ked mate este 1-2 deti,tak ste otrok az do konca zivota,v lepsom pripade do dochodku,ak sa ho dozijete.
Z cloveka sa stava ovca,drzi hubu a krok.
A vo to tady de.
seredan | 08-04-2013 07:51:00
pre:o žumpároch. Do prevratu 1989 nemalo Československo takmer nijaký zahraničný dlh. Dostali ste byt skoro zdarma,alebo troj izbový sa dal splatiť za 5-6.rokov. Z mladomanželskej pôžičky sa dala zariadiť domácnosť. Urok bol symbolický. Nebol taký cigánsky problém-všetci museli pracovať (Aj keď tí z cukrovarskej boli už vtedy všetci invalidi). Reformy po prevrate boli namierené vyslovene PROTI ľuďom! Hyeny v parlamente za 23.rokov okradli,ožobráčili,zdevastovali,zničili,rozkradli a rozpredali našu vlasť! Vytiahli štátny dlh do astronomických rozmerov. Zničili našu potravinovú a energetickú sebestačnosť a ešte sa pritom usmievajú do kamier. Nič sa im nestane!!! A vy tvrdíte že toto nie je žumpa?
o Žumpároch | 07-04-2013 23:19:34
Nenapísal som ani že sa mi žije dobre, ani že žijem v právnom demokratickom štáte ...
Napísal som iba :
"Žijem na Slovensku, áno je tu veľa problémov, ktoré treba riešiť.. Napriek tomu ja ani moja rodina v žumpe nežijeme."
Je mi jedno kde žijete... Slovensko však žumpa nie je. Akurát tak pre Žumpárov možno ...
Jaro | 07-04-2013 22:59:30
RE:o Žumpároch | 06-04-2013 17:26:04
človeče úplne ti závidim, že vieš tak dobre kradúť a že ťa ešte nechytili, lebo ak sa tebe žije dobre , tak potom budeš spokojný len stým čo si si naždímal na druhých ..
Juraj Kukla | 07-04-2013 21:31:07
Ak Vy žijete niekde na Slovensku v právnom demokratickom štáte, tak Vám naozaj závidím. Možno keby sa človek odsťahoval do hôr, žil z prírody a nesledoval médiá. Aj tak to už niektorí skúšajú.
o Žumpároch | 06-04-2013 17:26:04
Nadpis článku mi skôr než úvodná výstižná fráza k článku, pripadá ako diagnóza duševného stavu. Žijem na Slovensku, áno je tu veľa problémov, ktoré treba riešiť..
Napriek tomu ja ani moja rodina v žumpe nežijeme. Čítal som o jednej žene, ktorá sa do krvi škrabala, lebo mala pocit že po nej lezú mravce. Nezakladala spolky "Doškriabaných" ani sa neprezentovala v "Doškriabaných" médiách. Pomohli jej lekári. Preto Žumpárov, Žumpárske spolky a Žumpárske média nemusím... aj keď môžu mať pravdu.. Možno by stačilo, keby Žumpári vyliezli zo svojich žúmp, osprchovali sa a začali odkomunikovávať svoje vnútorné pocity na verejnosti spôsobom, ktorý neuráža zdravých ľudí...
gulak | 06-04-2013 14:41:41
Zmeniť vládnucí systém je možné,len revoluciou a my sme veľmi malý národ na to,aby sme to dokázali,už dlho si želám,aby to začalo,ale kto to začne -miesto mna-miesto Vás-snád keby mal niekto z nás nejakú známosť medzi mimozemštanmi,aby to rozbehli a my by sme sa potom pridali
Registrovaný Juraj Kukla Juraj Kukla | 06-04-2013 14:03:37
Revolúcia "násilná" je niečo, kedy sa bez ohľadu na následky, všetko zrúca a ide sa do ďalšej neistoty, akí noví šmejdi sa moci zmocnia. Spravidla to tak končí všade vo svete vtedy, keď národ padne na hubu od hladu a nespravodlivosti. to tu už do veľkej miery máme a je nám už asi jasné, že "demokracia" v tomto štáte je len pre miestnu samosprávnu mafiu, štátnu mafiu a zahraničnú mafiu. Pre občanov tu je bieda dane a exekúcie. čo sa týka revolúcie ja skôr myslím, že by sa malo občanom jasne povedať čo treba okamžite v tomto štáte zmeniť. t.j.zákony vyrobené účelovo úmyselne na ožobračovanie ľudí toho nepoučiteľného štátu, volebného stáda. Musí sa nájsť niekto kto nieje zločinec a národu povie, že "kráľ je nahý" že kráľ je zločinec, že vykráda Slovensko a tu je iná lepšia cesta a cieľ, toto urobíme my , ľudia vyberte si.
seredan | 06-04-2013 12:45:38
Pán Blaško,Vy mi čítate myšlienky?
Registrovaný Martin Blasko Martin Blasko | 06-04-2013 11:28:59
Vyborny clanok p.Kukla!!!!!!Palec hore!!!Ste obcan ktory si otvoril oci a uvidel kolka bije!!!!Cely system je prehnyty,neda sa opravit,len zmenit na iny a to asi len revoluciou,lebo tieto spiny sa bez boja nevzdaju!!!!!Tu treba vsetkych politikov od 89 odsudit za vlastizradu,zabavit vsetok ich majetok ktory nakradli,...zavriet popripade zavesit na kandelabre a tym ukazat tym co pridu po nich,ako skoncia ked zapradaju vlastny narod
Registrovaný Juraj Kukla Juraj Kukla | 05-04-2013 20:25:15
Aj v Brunovciach je starosta tak isto odsúdený za falšovanie uznesení o rozpočte obce a vyplácanie neschválených odmien sebe. Tak isto pokuta aj zákaz výkonu verejnej funkcie a basa keď peniaze nezaplatí. Lenže je tu háčik. Už ani neviem koľko krát sa odvolal, všetko mu to stále žerú aj s navijakom, rozsudok právoplatnosť nenadobudol už niekoľko rokov a zasa bude konanie v máji na Okresnom súde v Novom Meste nad Váhom, tam kde to začalo. Čiže takto je to zo zákonnosťou a miestnymi mocipánmi.
VASIĽOV | 05-04-2013 13:34:21
Starosta Vasiľova siahal na obecné peniaze. Odsúdili ho

Čítajte viac: http://orava.sme.sk/c/6755420/starosta-vasilova-siahal-na-obecne-peniaze-odsudili-ho.html


Petrovi Škombárovi uložil súd peňažný trest. Ak nezaplatí, pôjde na tri mesiace do väzenia.

VASIĽOV/NÁMESTOVO. Podľa zákona je povinnosťou starostu hospodáriť s obecným majetkom v prospech rozvoja obce a jej občanov ako aj majetok obce zveľaďovať, chrániť a zhodnocovať.

Podľa okresného súdu v Námestove starosta Vasiľova Peter Škombár tak nekonal a spôsobil obci škodu vo výške 7100 eur.
Peniaze z bankomatu

Starosta sa pojednávania nezúčastnil pre nemoc, ale sudkyňa jeho ospravedlnenie neuznala. Súd sa teda uskutočnil bez obžalovaného.

Svedkovia pred súdom vypovedali, že starostu už dlhšiu dobu upozorňovali, že s obecnými peniazmi nenarába v súlade so zákonom.

„Starosta má sústavne nevyrovnané nejaké sumy v pokladni,“ povedala poslankyňa obecného zastupiteľstva (OZ) Daniela Fejová, ktorá je zároveň predsedníčkou finančnej komisie. „Požičiaval si peniaze z pokladne.“

Peter Škombár dokonca vybral 640 eur z obecného účtu cez bankomat počas dovolenky v Turecku. Potom mu poslanci zablokovali obecný účet, ale po jeho návrate ho odblokovali.

Nakoniec mu už v roku 2009 obmedzili výber z bankomatu na výšku 330 eur. Kartu mal používať len vo výnimočných prípadoch, keď vycestuje mimo okres. Ináč mala byť uložená v obecnej pokladni.

„Poverili sme ho, aby vždy výdaje do jedného alebo dvoch týždňov zdokladoval bločkami,“ povedala Daniela Fejová.

Starosta však pokyn poslancov nerešpektoval. „Aj teraz má napožičiavané peniaze vo výške asi tritisíc eur. Vyberá si ich cez bankomat a to aj keď je na PN. Nikto nepredpokladal, že starosta si bude robiť čo chce.“
Pozemok

Suma 7100 eur, ktorú podľa súdu neoprávnene použil, sa skladá z troch častí. Prvú tvorí 1100 eur. Najvyšší zástupca obce si ich previedol na svoj osobný účet bez vedomia obecného zastupiteľstva v januári roku 2012.

Prvá na to prišla účtovníčka Edita Vošková. Zbadala som to na výpise. „Nemala som doklad, tak som to nemala ako zaúčtovať.“ Najskôr transakciu evidovala ako mylnú platbu, teraz je v kolónke pohľadávka voči zamestnancovi.

„Tvrdil, že pre obec urobil výhodnú kúpu nehnuteľnosti a pozemok pre obec kúpil od otca,“ uviedol na súde kontrolór obce František Feja. Aj on starostu upozornil na jeho zvláštne finančné praktiky.

„Nepredložil však žiadnu kúpno-predajnú zmluvu,“ povedal súdu svedok Marek Voška, ktorý je zároveň poslancom OZ. Všetci prítomní svedkovia potvrdili, že starostovi poslanci nedali súhlas na takúto kúpu.

Po niekoľkých urgenciách Peter Škombár vrátil 1100 eur na obecný účet v decembri minulého roku. Medzitým si však opäť prilepšil z obecného.
Umelá tráva

Napriek upozorneniam poslancov aj kontrolóra starosta opäť siahol na obecné peniaze v júni toho istého roku. Na svoj osobný účet previedol dvakrát po tritisíc eur. Malo ísť o uhradenie dlhu za nákup umelej trávy a mantinelového systému pre obec.

Poslanci o tejto kúpe rokovali ešte v roku 2011, ale nákup neschválili. Povedali starostovi, aby trávu, ktorú už do obce priviezol, vrátil.

Tráva z obce zmizla, ale spolu s ňou aj spomínaných šesťtisíc eur. Starosta ich stále nevrátil.
Rozsudok

Podľa súdu starosta pokračujúcim konaním inému spôsobil väčšiu škodu tým, že porušil povinnosť opatrovať a spravovať cudzí majetok a uznal ho vinným zo spáchania pokračovacieho prečinu porušovania povinnosti pri správe cudzieho majetku.

Za to ho odsúdil na peňažný trest 2500 eur. Pre prípad úmyselného marenia výkonu peňažného trestu mu uložil náhradný trest vo výmere tri mesiace nepodmienečne.

Okrem toho musí obci nahradiť šesťtisícovú škodu.

Ak rozsudok nadobudne právoplatnosť, Peter Škombár už nebude môcť vykonávať funkciu starostu Vasiľova.

Peter Škombár sa k prípadu a rozsudku odmietol vyjadriť.


Čítajte viac: http://orava.sme.sk/c/6755420/starosta-vasilova-siahal-na-obecne-peniaze-odsudili-ho.html
Fero | 05-04-2013 12:52:52
Žijeme dvadsadtri rokov v žumpe zvanej demokracia, ktrú sme sem privliekli z bvývaleho to vysnívaneho sveta, ktorý sme oznacili za najlepsí na svete, , a teraz cuduj sa svete, zrazu 90 percent ludi by bola za to aby sa tu vsetky tie demokraticke rozkradacky a majetku vratili naspat, pretoze len ti ktorí majú ostre lakte a vedia zit demokraticky maju z tej demokracie osoh, osatatok sa pasie, pasie len na tom co mu mocip ani nasypu do valova, a co mu vobec mocipani vo valove dovolia este zozrat, to je zumpa zvana bananystan indukovana z pobrezia usa aby sa aj nam nieco "dobreho" uslo z tej demokracie, . hnus zumpa , jdu blejt ,

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign