Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Územný plán mesta – Petícií sa nevyhovuje, lebo MsZ... Naozaj? Neviem, komu/čomu veriť.

Ja mám pomerne slabú pamäť, a preto rád využívam internet ako zdroj historických informácií. Na začiatku aktuálneho volebného obdobia som vkladal veľké nádeje do nového vedenia mesta. Vrátane p. viceprimátora, ktorý ma viackrát uisťoval o tom, že aj negatívne hlasy MsU počúva. Územný plán, ako už bolo x-krát povedané je veľmi strategický dokument. Preto ma veľmi zarazilo, že napriek tomu, že sa zmobilizuje ypsilon obyvateľov, vyjadria svoje námietky, spíšu platnú petíciu a napriek tomu Mestské zastupiteľstvo ich petíciu odmietne, lebo MsZ nie je orgán, ktorý schvaľuje...

Naozaj je tomu tak? Neviem, ja som len radový občan. Preto očakávam od Mestského úradu a Mestského zastupiteľstva, že vedieť bude. Veď preto som ich volil. Tak som si sadol za internet a ajhľa. Pravá ruka nevie, čo hovorí ruka ľavá.

 

Na stránke mesta je zverejný „Postup obstarania územnoplánovacej dokumentácie Územný plán mesta Sereď“.

V časti„3. Zadanie“ sa hneď v prvom odseku píše, kto schvaľuje zadanie, citujem:„Schvaľovacím orgánom je Mestské zastupiteľstvo Mesta Sereď.“

V časti„4. Schvaľovanie Zadania“ sa hneď v prvej vete píše, citujem:„Zadania podlieha schvaľovaniu Mestskému zastupiteľstvu mesta Sereď“

V časti„5. Spracovanie a prerokovanie Konceptu“ sa v poslednom odstavci píše, citujem: „Po ukončení prerokovania Konceptu územného plánu mesta obstarávateľ získané pripomienky a námietky vyhodnotí a vypracuje súborné stanovisko, ktoré obsahuje pokyny na zohľadnenie akceptovaných pripomienok a námietok k riešeniu, požiadavky na úpravy a doplnenie navrhovaného riešenia a na úpravu dokumentácie. V prípade, že rozsah a charakter získaných pripomienok si vyžiada úpravy Zadania, musí sa súborné stanovisko s upraveným Zadaním predložiť na schválenie Mestskému zastupiteľstvu. Mesta Sereď. Stanoviská a písomné pripomienky ku konceptu, ktoré neboli zohľadnené znovu prerokuje obstarávateľ s tými, ktorí ich uplatnili.“

V časti„7. Schválenie Návrhu riešenia Územného plánu mesta Sereď a uloženie dokumentácie“ sa píše, citujem:„Schvaľovacím orgánom Územného plánu mesta Sereď je Mestské zastupiteľstvo Mesta Sereď.“

 

V Seredských novinkách, bol 18. 4. 2014 uverejnený článok „Na aktuálnu tému – územný plán mesta“, v ktorom je uverejnený rozhovor redaktorky, p. Jangovej so zástupcom primátora. Keďže je to rozhovor so zástupcom primátora, čo je post veľmi dôležitý, jeho slová sú o to dôležitejšie. Na otázku redaktorky „Budú k Návrhu územného plánu mesta ešte nejaké verejné stretnutia?Totiž dáva odpoveď „V blízkej budúcnosti bude prebiehať proces prerokovania Návrhu, ako poslednej etapy v procese obstarávania územnoplánovacej dokumentácie mesta, a následne sa bude tento dokument schvaľovať uznesením Mestského zastupiteľstva v Seredi.“

Tak ja už naozaj neviem, komu veriť. Informácia, zverejnená na stránkach súkromných novín hovorí, že správa, predložená zastupiteľstvu tvrdí, že nie je orgánom, ktorý schvaľuje Úzmemný plán. Je zverejnená na nasledovnom odkaze: http://www.mz.sered.sk/materialy/vo_11_14/20140617/15/A/sprava.pdf Je pod ňou podpísaný „Vyhotovil: Ľubomír Veselický“

 

Komu mám teda veriť? Zadaniu územného plánu? Rozhovoru v Seredských novinkách? Alebo správe o petícií, určenej pre MsZ? Naozaj neviem.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Robo Horvath :( | 20-08-2014 16:32:05
Uzemny plan nie je len o pozemkoch mesta ale je to strategia buducnosti. A to je dost podstatna vec aby si o tom rozhodli aj obyvatelia. Je to aj o kvalite ich zivota. Ale toto co je navrhnute a pravdepodobne ak sa vcas nezobudime tak bude aj schvalene nieje kvalitne riesenie pre nas obyvatelov, ale je to len lacne zbavenie a nic nerieseneho sa problemu na urade a tak to tu potom bude aj vyzerat.
daniel | 20-08-2014 10:26:52
Miloš píšeš tu nižšie že ľudia sa nezaujímajú o územný plán mesta a podobné veci. 99% ľudí ledvaj prežíva od výplaty k výplate,na kupovanie pozemkov nemajú financie preto ich to nezaujíma a ani veci okolo toho. Aj som ti chcel čosi porozprávať na túto tému,ale furt nemáš čas... Radšej už dopíšem,lebo zasa budem kadejakým mudrlantom ležať v žalúdku
Robo Horvath :( | 20-08-2014 09:45:06
Kto vie ako by dopadla taka ziva anketa na ulici. Ci by obyvatelia mali odvahu povedat na kameru co si otom myslia.
Nieje to tak davno co tu dokonca poslanci organizovali podpisove peticie voci nakladnej doprave. Ale uz su podozrivo ticho. Nakladna doprava sa bude presuvat z ich ulice na ulicu inu. A teda ich ako poslancov to uz nezaujima a v podstate uz dosiahli to co chceli. A to ze nakladnu dopravu ako problem posunuli na plecia dalsich obyvatelov a v podstate celeho ich uz netrapi.

VAZENI POSLANCI CO TAKTO PREHODNOTIT VASE CHORE ROZHODNUTIE A NEVSIMAVOST VOCI OBYVATELOM

Na taketo farizejske rozhodovanie vas asi nevolili.
anonym | 20-08-2014 09:37:51
Robo, čo ty konkrétne v tejto veci podnikáš, aby sa nestalo to zlé? Vystupuješ ako národný buditeľ, ale nejaké konkrétne kroky od teba sú?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 20-08-2014 06:17:20
Zial, Sidor ma pravdu. Poslanci vacsinou ani len necitaju...

...a ine hlasy nepocuvaju...
Robo Horvath | 20-08-2014 00:00:06
Ked sa to schvali v tejto navrhovanej podobe tak sme naozaj totalne zmagorene ovce bez zdraveho rozumu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 19-08-2014 23:43:34
Robo Horvath | 19-08-2014 23:19:37 | - vacsina obyvatelov mesta ani len netusi, co je uzemny plan, ako zavazny to je dokument pre rozvoj mesta.

Ludi zaujimaju nezmysly v televizii, su schopni hodiny diskutovat nad pomalovanymi ucastnikmi prazskeho pohodu, no nepotrebuju vidiet, ako sa im pod oknami ich domov menia ulice na tranzitne trazy kamionov, napriklad aj preto, aby bol niekto iny aj v tomto spokojny.

Nezaujimaju sa, ake zmeny plan donesie, z ktorych pozemkov sa stanu stavebne a kto z toho co bude mat. Nezaujima ich, ako je mozne, ze niekto zazracne vie, ake bezvyznamne pozemky kedy kupit - len tak nahodou su zrazu potrebne napr. pod priemyselny park, ci niekedy mozno budu predmetom zaujmu investoraa realizujucho vodne dielo.

Dalo by sa pisat dlho - o vyhodnosti zmluv (samozrejme nie pre mesto), o vzdani sa casti zasadnych prav poslancov v prospech primatora.

Ono vlastne ludia to necitia osobne,tak neriesia.
Ze by nasledky socializmu? Nie, to sa len tvaria, ze za ich to netyka. Lebo netusia, ako velmi sa ich to tyka - ked to pochopia, bude neskoro na akekolvek kroky, ktore my pripravovane nezmysly mohli zvratit.

Zajtra uverejnime rozhovor s odbornikom, ktory mozno zopar ludom vo veci uzemneho planu otvori oci. (aj ked o tom pochybujem...)
Robo Horvath | 19-08-2014 23:19:37
Je to možne ale treba sa zmobilizovat a stopnut to pokial je este cas. Je to proti zdravemu rozumu nic to neriesi. Ved predsa obyvatelia maju mat pravo aj navrhnut a nielen drzat hubu a tolerovat blbost.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 19-08-2014 22:41:16
Robo Horvath | 19-08-2014 22:33:08 | - v tejto veci v prvom rade nemozem nevidiet suvislosti. Komu dlhodobo nevyhovuje sucasny stav. Nasledne to evokuje pocit, ze nech ide premavka kamionov kadialkolvek, len nie tadial, kadial ide teraz.

Ono je totiz otazkou casu, kedy pride k pruseru pre uselove zvyhodnenia opatovne zaujmov jednotlicvov a tomu chce niekto sikovne predist...
Ale mozno sa mylim, nie? ;-)
Robo Horvath | 19-08-2014 22:33:08
Pravdepodobne nastava okamih posledneho casu a chorý navrh prehodenia prejazdu nakladnej dopravy z jednej ulice na druhu bude realitou buducnosti. Je tento navrh naozaj to co obyvatelia chceme? Tento navrh nase mesto od nakladnej dopravy a zatazenia nasho zivotneho prostredia vobec neodlahčí ale prave naopak este viac zataží centrum mesta.
Mame par poslednych dní aby sme spoločne vyjadrili NIE tomuto choremu navrhu. Potom uz nastava pre nas a nasu buducnost stav, kedy sa uz len budeme môct cudovat ze co sme svojim nezaujmom defakto podporili a spôsobili.
petícia | 25-06-2014 16:18:51
Ako sa k nám chovajú nami platení politici, počnúc tých horných desaťtisíc až po tých tu dolu, tak, ako by oni na nás robili a nie naopak. Snád by pomohol zopakovať si rok 1989, ale opačným smerom a aby sa s nimi zúčtovalo, aby museli dať vyučtovanie zo svojho vladárenia. Čo urobili pre národ a čo pre seba? Čo sa všetko rozpredalo a čo rozkradlo? Kde je všetok náš národný majetok? Bolo by to zaujimavé. Lebo na nich nič neplatí.
Obcan | 24-06-2014 16:07:12
Tu je popisana tiez celkom dobra arogancia ludi:

http://bardejov.korzar.sme.sk/diskusie/2305629/1/Uprostred-detskeho-ihriska-v-Bardejove-stavaju-garaze.html

Ked uz toto nieje priehladne-ludia si chcu odkupit pozemok,ale nieje to mozne,pride ,,podnikatel,, odkupi,mesto spravi zmenu uzemneho planu a je vymalovane.
Vsetko samozrejme v sulade so zakonom.
To co sa deje po celom Slovensku je uz naozaj sila.
A to su len uradnickovia,nechcem si ani len predstavit co sa deje tam uplne hore...
Jozef | 24-06-2014 14:15:36
Dano, ved sa pozri:
http://www.mz.sered.sk/materialy/vo_11_14/20140415/19/vyhodnotenie.pdf
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 24-06-2014 00:01:45
Vsetko vychadza z nedostatku komunikacie. Prakticky ziadna komunikacia medzi poslancov a vedenia mesta s obcanmi.

Jedina poziadavka na SOL - ZAKAZ SLOBODNEJ DISKUSIE! Nie ze by im vadil Majko, ale anonymovia.

Problem je, ze voleni funkcionari sa odizolovali od verejnosti - aj ked denne hovoria uplny opak. Realita je vsak realita. U Veselickeho sme to videli a ostatnych poslancov postupne testujeme.

PRAVDA bude coskoro vonku.

Zial dnes uz obycajna otazka na cokolvek, je vnimana ako osobny utok na vedenie mesta alebo poslancov. CHYBA!! Sme ludia a bez VZAJOMNEJ KOMUNIKACIE sa nedostaneme nikam.
Ďalší neriešený problééééém | 23-06-2014 23:14:40
A ešte ako je možné že na kruhovom objazde pri bývalej škole P.O.H ustavične stoja autá a páni policajti - mestský to akože nevidia? To kde sme že si zastavia na kruháči , vykladaju si tam deti a nič sa nedeje? Pritom viem že je tam kamera a mestský to majú zachytené. Zastavím si aj ja v Čepeni na kruháči , ved zrejme tu v Seredi sa to môže nie?
Vladimír Herega | 23-06-2014 23:05:54
Stále a pri všetkom platí staré porekadlo, kto chce hľadá spôsob, kto nechce hľadá dôvod.Seredské zastupiteľstvo však hľadá len dôvody ako si robiť veci po svojom a rozhodovať o budúcnosti mesta a občanov, no bez občanov.My sme potrební len nato aby sme včas platili dane, a kadejaké iné poplatky, ktoré sa tu tak pekne zvyšujú.Ale musia, veď ako by inak vystalo na rôzne zábavky, ktoré tak bohato financujeme.Bolo by dobré počuť priamo od p.Veselického čím sa líšila petícia proti výstavbe športovej haly na Garbiarskej, ktorá ako jedna z mála bola braná na vedomie, od petície proti špinavej vode, proti prejazdom nákl. vozidiel na Vonkajšom rade alebo aj tejto voči územnému plánu.Čo vy nato pán viceprimátor????Máte odvahu pozrieť sa ľuďom do očí a povedať im prečo je ich snaha domôcť sa svojich práv sústavne podkopávaná?!
To sme dopadli | 23-06-2014 23:04:23
Naši páni poslanci hrajú len takú pesničku , na ktorú vedia tancovať. Že? Tak čo sa čudujeme. :>
birokracia | 23-06-2014 22:21:45
Je podľa mňa nezmyslom, aby sa všetko točilo okolo toho, ako má byť napísaná petícia. Snád dôležité je to, aby bolo napísaná zrozumiteľne, aby bolo každému jasné o čo týmto ľuďom ide. Takto je to najjednoduchšie ju zmiesť zo stola. Ale takto to ide so všetkým. Je to ako honba na čarodejnice. Jednoduchý človek nemá nádej niečo vybaviť,ak mu niekto v týchto praktikách nepomôže. Sme zavalení nezmyselnými predpismi.
Registrovaný Daniel Loffler Daniel Loffler | 23-06-2014 21:59:52
Jozef:
v celku by ma zaujimalo, ci nejaka ZASADNA pripomienka bola do uzemneho planu zapracovana. Ako si spomenul: zadanie bolo, riesitel tiez je, schvalovatelia a vysledna forma tiez. Len ci sa prihliadalo na Vacsinu obcanov, ktori sa vyjadrili. Alebo len na urcitu skupinu obcanov, ktori zamietali.
Registrovaný Daniel Loffler Daniel Loffler | 23-06-2014 21:56:48
Michal:
obavam sa, ze nebude, lebo ak si spominam na tri/styri, tak 3 boli zamietnute a tusim len jedna bola prijata. Ale 100% to neviem.
Registrovaný Daniel Loffler Daniel Loffler | 23-06-2014 21:55:17
p. Sklenar:
viete, je mi smutno z toho, ze mate pravdu. Cele rozhodnutie bolo, zrejme, na pleciach jedneho cloveka. Ako sa s tymto bremenom popasoval... Nazor na tuto otazku by som rad vedel od tych 232 obcanov, ktori peticiu podpisali.
Registrovaný Daniel Loffler Daniel Loffler | 23-06-2014 21:51:46
Milos:
vies velmi dobre sam, ze som aj pred Tebou p. Veselickeho velmi dlho obhajoval a snazil som sa pochopit jeho vyjadrenia. Pri volbach som vkladal nadeje na pozitivnu zmenu najviac do dvoch ludi: p. Sidora a p. Veselickeho. Z postoja p. Veselickeho som, jemne povedane, momentalne velmi zmateny ...
Jozef | 23-06-2014 18:39:48
som to spominal:

"Hlavne v suvislosti s vyjadrenim p. Veselickeho v "Myte č. 8":

"Svojvoľne privlastnené právo poslancami ? To hádam nie!
Rozhodovacie právo poslancov je dané Zákonom o obecnom zriadení v § 4 ods. 3. písm. j) takto: Obec pri výkone samosprávy obstaráva a schvaľuje územnoplánovaciu dokumentáciu sídelných útvarov a zón, koncepciu rozvoja jednotlivých oblastí života obce, obstaráva a schvaľuje programy rozvoja bývania a spolupôsobí pri utváraní vhodných podmienok a bývanie v obci."

Či?
Mozno to zle chapem, ale obec zada p. Harabinova skontroluje, a MsZ prostrednictvom VZN uzemnu dokumentaciu schvali. Alebo je to inak?
Mozno ano, potom peticia nie je peticia, staznost nie je staznost a volic sa zrazu stava "puhym" platitelom.
Ved mal moznost, raz za styri roky...."

či?
Registrovaný Michal  Hanus Michal Hanus | 23-06-2014 17:07:05
Je to žalostné. Otázkou je, ako ďalej. Som zvedavý, ako dopadne moja žiadosť v zmysle zákona 211/2000 Z.z. na základe ktorej som požiadal o sprístupnenie informácie mesto Sereď o počte petícii zaslaných od občanov mestu za ostatné tri roky a o spôsobe ich vybavenia. Verím, že percento úspešných petícií bude oveľa vyššie ako tých neúspešných. Ale,...
Registrovaný Ivan Sklenár Ivan Sklenár | 23-06-2014 16:02:49
Nič iné, ako slovo HANBA ma nenapadá ku tomu, ako bola "vybavená" petícia 232 občanov mesta Sereď, týkajúca sa ÚzPM po asi dvoch mesiacoch od jej zaregistrovania na MsÚ.
1.krát HANBA tomu, kto vypracoval "Spávu o vybavení petície proti" (nemám presne doložené že to bola osoba "odborne spôsobilá" vo veci, zaoberajúca sa prioritne vypracovávaním ÚzPM). Dovolím si však odporúčanie p. prednostovi zaoberať sa touto vecou, lebo hanba nepadá len na hlavu tejto "odborne spôsobilej" osoby, ale na celý magistrát. A čo evidujem v pamäti, tak niečo podobné sa nestalo 1. krát!
2.krát HANBA tomu, kto túto správu prevzal a o jej obsahu informoval na MsZ 17.6.14 poslancov. Tu je už osoba presne identifikovateľná: hovorca a viceprimátor v jednej osobe. Na overenie údajov v správe, ktorú p. Veselický predložil do zastupiteľstva mal dostatok času. Takže výzva M.Blašku aby odstúpil, ktorú v diskusii na SOL zverejnil pod iným článkom, asi nebol len nadbytok antipatií a nežičlivosti nahromadenej voči hovorcovi
3.krát HANBA tým 11-tim prítomným poslancom (Horváth, Irsák, Kalinai,Karmažínová,Koričanský,Kyselý,Némethová,Sidor,Stareček,Veselický,Vydarená), ktorí správu vzali na vedomie a hlasovaním potvrdili, čím len potvrdili, že príliš sa nezaoberajú obsahom veci, o ktorej hlasujú ak ide o rádového občana alebo že by zlyhávanie pamäte bola u nich už diagnóza?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-06-2014 15:26:51
Prelozene do "ludskej" reci - pan poslanec MsZ, viceprimator a hovorca mesta Sered Lubomir Veselicky je znovu prichyteny pri verejnom klamani. Otazkou je, ci obcana, obcanov, alebo aj dovercivych poslancov MsZ.

Neviem, ako to vidis Dano? Co takto nechat si to vysvetli priamo panom Veselickym? To je hodne vazna vec nato, aby zostala len v rovine clanku.

Ja to vnimam ako ucelove zavadzanie volenym funkcionarom a zamestnancom nas obcanov. Ja to vnimam ako dalsi tazko ospravedlnitelny Lubosov priekak - zase verejne.

Inak, vsimol si si, ze zverejnenymi faktami a argumentami akosi klesaju odporcovia? Vlastne, co by asi tak rozporovali? To sa nehodi uz ani anonymne, ze? ;-)

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign