Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Úradníčka Opátová odkazuje občana s jednoduchou otázkou na prednostu úradu.

Miloš MajkoDátum17. 04. 2017 20:07:44TémaPostreh občana
417 ilustračné foto

V rýchlej pošte cez formulár zverejnený v kontaktoch na SOL nás oslovil obyvatel mesta touto správou:

SeredOnLine
13. 4.
komu: majko
Dobry den, dnes mi nevysypali smeti len vdaka tomu, ze na nom nebola nalepka mesta sered, ktoru lepili minuly tyzden. Zial zrovna vtedy som nedal von kos, nakolko som nevyprodukoval tolko odpadu. Ak by som o danej \"akcie\" lepenia nalepiek vedel, dal by som tam aj prazdny samozrejme. Preto Vas chcem informovat o tejto veci a spytat sa ci, su Vam zname podobne situacie a ako ich riesit. Zatial som len mailovo informoval p.Opatovu z MU Sered. Dakujem. Lences

Kontaktovali sme autora správy telefonicky a potvrdil nám napísaný text, preto sme kontaktovali MsÚ. Cez spojovateľku sme si vyžiadali konkrétnu pracovníčku zodpovednú za vývoz odpadu. Pracovníčka sa predstavila priezviskom  Opátová. Otázka položená jej telefonicky bola jednoduchá - akým spôsobom prebiehalo označovanie odpadových nádov v meste? Pani Opátová žial nebola ochotná / schopná na túto jednoduchú otázku odpovedať a odporučila nás na prednostu úradu  Tibora Krajčoviča. Nepomohlo ani pochybovanie o tom, na čo je ona na úrade, keď odpovedať na takto jednoduchú otázku občana nedokáže. Trvala na svojom - kontaktovať treba prednostu a hotovo.

Nuž, skúsime teda zisťovať vyššie a popýtame sa vedenia mesta, akú prácu je schopná pracovníčka vykonávať a či úradník nie je schopný občana informovať o základných otázkach týkajúcich sa referátu, na ktorom pracuje. Možno nie, no potom sa potvrdzuje názor tých daňových platcov - občanov, ktorí kritizujú výraznú prezamestnanosť na úradoch a v štátnej sfére.

Ak by pracovníčka na ktorú sme boli prepojení spojovateľkou predsa len usúdila, že pred sviatkami konala unáhlene, kludne môže v kontaktoch vyhľadať telefónne číslo a na jednoduchú otázku občana reagovať tak, akože si svoju pozíciu chce obhájiť aj pred verejnosťou, ktorá sa jej každý mesiac skladá nielen na stoličku, stôl a ceruzku v ruke, ale aj na jej výplatu.

- - -

Poznámka: Diskutujúci majú možnosť diskutovať civilizovane, vecne a k téme.


Fotogaléria k článku:

417 ilustračné foto
Autor: redakcia SOL
Popis: ilustračné foto

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Otrasne | 18-05-2017 12:18:59
Preco ma niekto kto o niecom rozhoduje na meste uz v hlave nacisto praznotu? Ved ked Sulakova firma rozdrbala svojim strojom tolko sudakov v celom meste tak preco ich aj prave oni nezabezpecuju vymenou. Ved daju mestu zoznam a pocet kusov ktore nasledne aj oni odovzdaju na zberny dvor aby si to nasledne poctovo mesto aj odkontrolovalo a potom mu tu skodu dalo aj preplatit. Preco za skody a neschopnost niekoho zatazujete obyvatelov co toto cele vobec nesposobili ale este to aj cele platia? Toto co prebieha teraz je riesenie? Ked stary clovek musi najskor zaniest poskodenu smetnu nadobu na opacny koniec mesta zberny dvor a potom musi ten stary a castokrat aj nevladny clovek ist este na MsU pre novu nadobu a pracne si ju musi znovu doniest domov. To uz tu nacisto niekomu na MsU drbe ze sa takto odporne spravate k nam obyvatelom co si okrem ineho aj vas platime?
gulak | 25-04-2017 18:37:58
Najprv som sa k tejto teme nechcel vyjadrovať,ale začína ma tu srat to obhajovanie firmy,čo ma starost odvoz odpadu..6.apríla bol odvoz nabytku a inych veci,,na mlynarskej to mali ťažko v paži,na druhy den som na MsU bol nahlasiť,že neodviezli nabytok,tak nervozna panička mi povedala,že firma to nestíha,že maju toho veľa a že to odvezu na druhy den,ale aj na druhy den to mali v paži,hlavna vec,že to mesto plati,pardon nie mesto,ale obcania,potom to odviezla multikara,čo tade jazdí,každy utorok..asi tak,po seredsky
Demagogia SN | 25-04-2017 17:45:15
\"Niektorí obyvatelia rodinných domov si namiesto jednej smetnej nádoby vykladajú dve alebo až tri, no platia iba za jednu.\"

Preco potom mesto kasiruje v jednom dome 2-4-6x viac ?
Nauctuju totiz pocet osob, nie sud ci kontajner !

Ak chcu zavadzat nalepky nech sa paci, ale potom spravodlivo - dajte na osobu a mesiac napr. 1 nalepku jednorazovu (v cene), ktora se jednoducho pri odvoze znehodnoti, oznaci.
Ved sa naozaj moze stat, ze niekto nevyuzije a usetri-aj mestu, iny moze mat prilezitostne viac odpadu (dokupi nalepku na dalsi smetiak).

Vsetko sa da, KED SA CHCE.
Len v tomto pripade to skor vyslo, ako chce mesto s obcanmi vychytracit!
Ako si totiz vysvetlit poplatky NA OSOBU - nie smetiak a viacclennym domacnostiamho nevyvezu???
Pritom si pochopitelne platia viac.

O co ide mestu, aby sa zas rozmohli cierne skladky?
Aku ma moznost legalne platiaca vacsia domacnost, ak vyprodukuje viac odpadu?
A nech sa vedenie mesta neohana dalsou moznostou od 7!!! osob,
to je nehorazny nepomer.
Laskavo nech si zisti pocet osob na smetiak v inych obciach.
Mimochodom, moze to byt lacnejsie byt evidovany niekde inde ako v Seredi...
obyvatel 1 | 25-04-2017 14:07:56
Len nech sa mesto a Sulak neposeru. Ked da niekto sud von len raz zacas lebo ho nema plny alebo je mimo tak neda vobec tak je to pre mesto alebo Sulaka OK, lebo zarobia a nerobia. Budte radi ze to ludia nevyhadzuju hajbuj. Sulakovci v mrazoch rozlamali kopu PVC nadob, lebo s nimi dost nesetrno buchaju na stroji tak sa pytam kolko ich aj realne zaplatili mestu ??? Ci to netreba riesit ale iba to kde mozete buzerovat obyvatelov???
Jozef | 25-04-2017 11:04:13
Smetiarske autá v Seredi vyprázdňovali počas zberu až o 300 nádob viac ako bol nahlásený, a aj reálne zaplatený stav. Vedenie mesta sa preto na základe reklamácie dodávateľa služby rozhodlo vykonať neavizovanú kontrolu čiernych plastových nádob na odpad, ktorá už začala a bude prebiehať približne až do polovice mája. Každá prihlásená dostala alebo ešte len dostane nálepku s nápisom „bývanie 2017“.

Podľa platného Všeobecne záväzného nariadenia mesta je jedna smetná nádoba určená pre jednu až šesť fyzických osôb. Pokiaľ ich v rodinnom dome býva viac, majú nárok na dve 110 litrové nádoby.
Jožo | 24-04-2017 09:40:19
ponukam nalepku aku chcete za flašku čuča
šintavan | 23-04-2017 19:59:48
dobre poznáme spomínanú rodinu,aj namyslenú a arogantnú Líbiu
bez chrbtovej kosti
sintavan | 22-04-2017 19:10:33
dokedy bude vsade na uradoch taketo SPINAVE rodinkarstvo. Lidia hamby sa...
Pre obcanka | 22-04-2017 18:08:41
Este jedna rada mila ziarliva uradnicka uradu v rokoch ... chodite do kostola, takze skuste sa viac pomodlit, mozno sa Vam ulavi na dusi 😀😁😁. Sa smejem, ze ake musite mat nervy 😀
pre obcanka | 22-04-2017 17:54:39
hahaha trafená hus zagágala je mi lúto že vas zavist trápi celý vikend ba čo celý život, bohužiaľ mám pre vas smutnú správu je to nevyliečiteľná choroba. Týmto končím, píšte si čo sa vam zachce, nečítam a ani neotváram túto stránku minimálne pol roka.Majte sa krásne a nezávidte,škodí to zdraviu.
Pre obcanka | 22-04-2017 17:53:27
Pre obcanka 16.02.04
Wauuu, vedela som ze sa ozvete. A viete co? mate pravdu. Kazdy si je strojcom svojho stastia. Ked Vy to nedokazete, zostava Vam druhym len zavidiet a na druhych sa jedovat. Smutny zivot mate.
pre občanka | 22-04-2017 16:02:14
Máte pravdu, pani pokladníčka na MsU, vyučená predavačka, toho času už dôchodkyňa, stihla zamestnať na životnom aj dcéru aj neter. Keď sa darí, tak sa darí, ale len niekomu.
pre Eva1 | 22-04-2017 15:04:41
ad: Eva1 | 19-04-2017 22:33:58
Ano dobry zamer, avsak casto aj tie najlepsie umysly vedu do pekla - zial tento pripad!
rad by som sa teda Evy opytal - ta 4 clenna rodina plati smeti za ten 1 smetiak, ci za kazdu osobu ?
Lebo pokial viem - ucet vyrubia na kazdeho obcana - teda kazdeho legalne prihlaseneho, vsak poctivec..
Takze konkretne spominana 4 clenna rodina plati 2x viac! ako napr. bezdetny manzelsky par, pritom stale na 1 smetiak.

Nech sa paci zavedte platbu na smetiak, potom je to fer!

Ale nie prosim ak napr. na JEDNEHO legalne platiaceho (prihlaseneho) obcana v dome je 1 odvezeny smetiak rovnako ako na 4 clennu rodinu, ktora ma 4x vyssie platby!!!
BTW: Este na matrike nezaschne atrament od zapisu noveho obcana a uz mate v ruke papier na platbu za smeti,
a to nie ako sa zvyknu platit za deti polovicne poplatky kdekolvek,
za smeti v Seredi je to plna suma!
Ok, nech sa teda paci, ale potom pani Eva a mili mestski radni
prosim teda 2 smetiaky na tu 4 clennu rodinu, z ktorej su napr. 2 deti, pricom rodinka plati 4x PLNE poplatky za smeti z platu 1 zivitela rodiny.

PS: 5-clenne a viac-clenne rodiny maju smeti zacat sypat do porondy? - za smeti si totiz platia, ibaze im ich po novom neodvezu !!!
pre obcanka | 21-04-2017 144259 | 22-04-2017 12:21:49
obcanka | 21-04-2017 14:42:59
takže takto milá občanka, nazvem Vás \" úradníčka z MsÚ v rokoch\". Menovať nebudem, lebo by som porušila zákon o ochrane osobných údajov, čo Vám zjavne problém nerobí. Ako vidno, tento článok nie je len o s.Opátovej, ale vidno Vašu zaujatosť a žiarlivosť i na ostatné kolegyne, ktoré ste tu z ničoho nič vymenovala.
Z príspevku však vyplýva, že všetky tri pracujú na družstve v Šintave a tvoria tam tak firmu :-D ... nemyslím si, že občanov Serede zaujíma nejaká rodinná firma na družstve v Šintave :-D... takže skúste sa pri písaní príspevku ukľudniť, potlačiť žiarlivosť voči mladším kolegyniam a napíšte obratom opravený príspevok :-D ... rada si počkám pani úradníčka na MsÚ v rokoch.
Apropo ... Vy budete na dôchodku skôr, tak už to tam s tými mladími nejako vydržte :-D a nespomínajte ich v každom článku na sol týkajúcich sa úradu.
Anonym | 22-04-2017 11:14:46
Trapný pokus za každú cenu očierňovať Luciu Opátovú.Ani ste sa nestretli a píšete.
pre obcanka | 21-04-2017 14:59:27
hahaha trafená hus zagágala / pre seredan /
obcanka | 21-04-2017 14:42:59
to je mlada Opatova co mama robi v Sintave na druzstve.no tak to je v genoch.po mame.a tam robi cela Oatova rodina. pani Maskovicova a pani Klottonova.su jedna rodina. tak rodinny podnik.
pre seredan | 21-04-2017 14:38:14
Posledný príspevok písala \"prajná a závistlivá kolegyňa\", pritom stačí aby článok od p. Majku bol dopísaný celý nielen A ale aj B teda nielen rozprúdiť útočnú diskusiu na úradníčku , ale aj oboznámiť občanov ako to vlastne s tým odpadom resp nálepkami je veď on ako novinár má najlepšie páky ako získať potrebné informácie pre občana. Čo sa týka príspevku seredan za chvíľu si vymyslí iné meno pod ktorým zasa bude ďalej nezmyselne vyrývať. Že vás to baví.
seredan | 21-04-2017 13:32:26
tento clanok si vyrobila sama Opatova. Pritom stacilo normalne odpoedat na polozenu otazku a vsetko by bolo v poriadku. Lenze nie, ved ona je VELKA uradnicka, ona si sama rozhodne na co komu odpovie. Potom to takto vyzera. Musim konstatovat, ze na urade neni vela ochotnych pracovnikov, ked clovek daco potrebuje len si ho pohadzuju ako horuci zemiak, ochota takmer nijaka. Cest vynimkam, ktore sa tam najdu.
Obyvateľ | 21-04-2017 07:38:41
Úplne súhlasím. A teraz by mali kamery umiestňovať pod smetiaky pri panelákoch lebo každý deň sa tam niekto cudzí zastaví s autom a vyhádže smeti a aj na zem. Potom snaha obyvateľov panelákov je nazmar a upadá. Navrhujem niekde zasielať na tabulu hanby fotky takýchto ľudí. Alebo ohradu na smeti zamykať.
obyvatel 1 | 20-04-2017 20:55:01
Este raz. Odovodni tu niekto tu saskaren okolo nalepiek a vyvozu ci resp. nevyvozu smeti? O co tu vlastne ide? A co si od toho niekto slubuje? Ze bude menej odpadu? No nebude. Bud sa znovu zacnu vyhadzovat smeti kade tade a bude bordelu a skladok plna poronda a okolie alebo to budu viac ludia nosit na zberny dvor. Ale stale menej toho odpadu nebude. Takze co vyriesa nejake nalepky?? A este mozno nastane ze obyvatelia zacnu viac bordelu spalovat v kotloch a krboch co zas neviem ci viac smogu je lepsie pre obyvatelstvo? Stale som nepochopil ucel tejto nalepkovej akcie. Prosim o vysvetlenie
anonym | 19-04-2017 23:18:39
Zase umelo vyrobený problém s p. Opátovou,žeby preto že je zo Šintavy?Je to ochotná a milá žena , že Vám to už nie je trapné .Ešte zamontovať Holičku,ohovoriť Šoporňu, ponadávať na počasie a na celú zemeguľu.
Pekný novinársky deň sa môže začať.

Eva1 | 19-04-2017 22:33:58
Pre občan1
lepenie nálepiek je dobrý zámer z MsU Je rozdiel ked 4 členná rodina vykladá na vývoz jeden sud, a taká istá rodina vykladá 2 poprípade 3 sudy za ten istý poplatok ako keby mali jeden sud tak asi preto, ale prečo tu určitý ludia napádajú radovú pracovníčku, ja ako stránka to skrátka nechápem mám dobré skúsenosti a to nielen s p. Opátovú ale aj s inými pracovníkmi .Žiaľ niektorý ľudia sa nezmestia do kože a musia stále bojovať


obyvatel 1 | 19-04-2017 21:51:50
Este obyvatelom povecte naco je dobra takato saskaren ako je nejake oznacovanie. Komu to prospeje??? Okrem toho komu sa zaplatilo za nalepky? Smetiari maju malo roboty tak nech este viac behaju okolo sudov a kontroluju nalepky? Vysvetlite uz konecne niekto oco tu vlastne ide.
Zuzana | 19-04-2017 21:13:46
Ako tu bolo v komentoch napisane, ze obcania platia SN ako i internetove tak tlacene, tak by bolo namieste aby ich nielen platili, ale i citali a tak by zistili, ze na nete bol 27.3. Zverejneny clanok o odpadoch aj s uvedenim, ze sa bude realizovat oznacovanie nadob a pod. Uvedene bolo aj v tlacenej verzii. Informovanost teda zabezpecena bola, preto tato rosada je na smiech.
pre Alenu | 19-04-2017 19:32:05
To ani nebolo ucelom clanku.
Alena | 19-04-2017 16:48:23
Z horeuvedeného článku som sa nedozvedela nič podstatne jak to vlastne s tým komunálnym odpadom funguje, prečo sa MsU rozhodol lepiť tie nálepky, aký to má dopad na domácnosti, ktoré vystavujú 2 až 3 sudy oproti tým ktorý, dávajú pred dom na vývoz iba 1 sud.Toto zistite a napíšte pre občanov mesta.
anonym1 | 19-04-2017 15:38:00
Ja si zasa myslím, že správny novinár by mal vedieť ako zistiť tie najhodnovernešie údaje ako správne informovať občana mesta, napríklad aj cez hovorcu mesta Sereď, ktorý vie poskytnúť veškeré informácie čo sa týka fungovania mesta Sereď,lenže to by bolo moc jednoduché a nezaujímavé pre vyrývačov.
anonym | 19-04-2017 15:13:21
Vidím to asi tak, že bolo treba spraviť z komára veľkého somára a p. Majko, keď sa mu zachce tak to urobí,pretože má dosť prívržencov jeho typu, stačili aby si pán sťažovatel vyložil sud tak jak sa patrí , lenže lepšie je napadnúť a dobre poos...toho najposlednejšieho, teda najslabšieho od toho nič nehrozí toto sú tí hrdinovia dopisovatelia.P. Opátovej prajem veľa síl do ďaľšej práce a nech ju takýto krikľúni neodradia, pretože je to veľmi šikovná pracovníčka.







Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-04-2017 23:54:16
Anka | 18-04-2017 22:18:08 | - mila Anka, problem je, ze my obcania za informovanie o takto zavaznych veciach mimoriadne dobre platime:

- vedenie mesta
- poslancov MsZ
- uradnikov
- webovu stranku mesta
- SN - internetove
- SN - tlacene
- sukromnu TV

a Vy, ako aj dalsi ludia sa to musia dozvediet zo SOL, ktore obcanov za takmer 10 rokov existencie nestalo jediny cent.
Anka | 18-04-2017 22:18:08
Teraz konečne viem, prečo nemáme vyvezené už druhý týždeň smeti, napriek tomu, že si za ich vývoz vzorne platíme.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-04-2017 13:34:51
Dalibor | 18-04-2017 12:51:58 | - som rad, ze respektujete navrat pod clanok tykajuci sa temy.

So sposobom vkladania prispevkov sa chapeme a dohodneme sa, ze nebudeme zo seba navzajom robit blbcov, ktori nevedia o com je rec. ;-)

Nejde o ziadne spravodajske hry ale o podstatu veci. Nie som plateny uradnickou, aby som konal, ako mne ona nakaze, ale ona je platena aj mnou, aby konala k spokojnosti obcanov, ktorym ma sluzit a robit pre nich servis. Takze teda opacne, ako sa to Vy snazite prezentovat.

Neriesim, ci robia prieky aj niekomu inemu. Ja si svoje - voci obcanovi osetrim a tie voci mediu riesim inak. Znovu to mate pomylene - volenym zastupcom uklada povinnost poskytovat informacie mediam, nie mediam venovat sa volenym zastupcom. Takze znovu uplne opacne, ako to chcete verejnosti podat Vy.
Co sa tyka nejakej \"vojny\" - nehram ju ja ani medium, ale prave voleni zastupcovia, ktori ak nemozu plne ovladat, tak chcu aspon znicit.
Ja som za takmer 10 rokov urobil dostatok krokov k vysvetlovaniu ze spolocne dosiahneme pre mesto a jeho obcanov vela a moje tvrdenie, ze pri tomto sposobe nebudu vitazi ale len porazeni, sa stava okridlenym vyrokom. Krok je na volenych zastupcoch -niektori ho urobili a neznamena to, ze ak nie su s nimi, su zasadne a vo vsetkom proti.

Zial, su ludia, ktori kompromisy nepoznaju a moc ich opantala natolko, ze maju pocit nadvlady nad kazdym. Pycha predchadza padu... (netvrdim ja, dokazane historickym vyvojom)

Prave ze o tom je cely material. Nemusel byt. Mohol to byt vylucne nayor obcana - to by ale musela uradnicka Opatova komunikovat tak, ze je tam pre obcanov a nie ze obcania budu robit robotu namiesto nej a jej uz budu platit len vyplatu.

- - -

Mam rad konstruktivnu diskusiu. To je ucelom medii. Takze na zaver - nie OBCAN (je jedno ci som to ja, alebo niekto iny) budem nahanat uradnika, ci voleneho zastupcu, ale oni zoberu na vedomie nielen zakony, ale aj slub ktory skladali a fakt, ze obcania PRACUJU POL ROKA NA TO, ABY uradnikom a volenym zastupcom kazdy mesiac zapipala SMS s oznamom, ze vyplata je na ucte. A yb si mohli sadnut na stolicku do vykurenej kancelarie, mali na co pisat - teda VSETKO, CO SI PODNIKATEL MUSI KAZDY MESIAC ZABEZPECIT SAM.

O ostatnom bude samostatny clanok.
Dalibor | 18-04-2017 12:51:58
Tak sa teda vraciam sem:

\'registrujem, ze mimo sposobu vkladania prispevkov do SOL (co je proti pravidlam) menite aj sposob komunikacie, aj ked vymysly zostavaju\'
Predstavte si menim sposoby, ano obcas pisem z telefonu, obcas z pocitacu, wau mate ma.
A ake pravidlo porusujem? Kde mate tie pravidla napisane? Su to tie ktore tu uz X rokov a X milionov fotografii v archive chybaju???

\'Nie, mylite sa. Nekontaktoval som este prednostu uradu, lebo nekonam sablonovito, ako kazdy, kto sa necha vmanipulovat tam, kde ho uradnicka Opatova chce mat. ;-)\'
Ako tu uz niekto pisal pod inym clankom, spravodajske hry, ak ja spravim A co ako oni spravia B alebo C, ale ja pockam leb chcem aby sa stalo D. Cize NEPOSTUPOVALI ste podla toho ako Vam uradnicka povedala, teda, je jasne, ze ste nevysrieili nic co bolo skutocnym problemom, to ale nevadi, lebo VY uz mate svoju TEMU.

\'Na neschopnosti, arogancii a zakernosti ako volenych zastupcov, tak uradnikov sa skor bavim a ucim sa stale novym tahom, ktore skusaju. \'
Jasne , lebo vsetci chcu len VAM do prieku robit. Nie aby ste sa zamysleli ako robit veci SPOLOCNE lepsie, Vy sa budete hrat tuto vasu vojnu \'kde si nebudeme ukazovat\'.

\'Chyba nastala v komunikaciiMsU s obyvatelmi a nezvladnutim oznacovania uz len tym, ze nerozmyslali nad eventualitou, co sa stane vtedy, ked - ale to by sme museli kopirovat veci z predchadzajucich prispevkov.\'
Suhlasim s tymto, ale o tom VOBEC NIE JE clanok vyssie. Takze odporucam mozno nejake hodiny s ludi z brandze, ktori vedia ako napisat a vyjadrit svoje myslienky, nazory, postoje ZROZUMITELNE, od toho su blogy ako tento Vas.
lubo | 18-04-2017 10:27:43
Neviem, kto je p. Opátová, bol som nedávno nahlasovať smeti a boli tam 2 pracovníčky, jedna mladá, šikovná, vybavila ma hneď ako prišla z obeda, a jedna staršia, ktorá sa nepozdravila, robila sa že ma nevidí, papala si tam rožtek a ani na mňa nepozrela. :) Proste stará škola. :)
Obcan | 18-04-2017 09:38:04
Ja som to pochopil tak ze ti ludia co maju na rodinnych domoch smetne nadoby mali mat nalepene nalepky na nich a dotycny pan ju tam nemal,preto mu neboli odvezene smeti.
Problem nebol v nalepke ale v informovani ze tam ma byt.
Asi to predtym tak nebyvalo a preto ked sa zavadza novy system,tak by mali byt ludia informovany trebars letakmi do schranok a na zaklade toho sa mozu zariadit.
Ohladom uradnicky-kazdy ma neaku napln prace a ked ako pise p.Majko si vyziadal pracovnicku zodpovednu za vyvoz odpadu,tak mu ma na otazku (v ramci jej oboru) odpovedat a nie odkazovat na nadriadenych.
To ako ked niekde dojdem do budovy a budem chciet od informatora,vratnika... informaciu ktoru logicky ocakavam,kedze je tam na to a on ma bude posielat sa pytat dalej ?
Naco tam potom sedi ten informator,v tomto pripade dotycna pracovnicka ?
Ci je stale malo uradnikov ?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-04-2017 08:48:05
anonym | 18-04-2017 08:29:32 | - komu ste adresoval svoj prispevok?

Ak mne, tak ano, ja som odpad odvezeny mal. Neviem ale, ci ste schopny identifikovat rubriku - ide o podnet obcana, ktory v dobe, kedy boli lepene samolepky na sudaky, mal mat ten svoj prazdny. O lepeni samolepiek nevedel a tak mu dalsi raz sudak nevyviezli.

Preto moja snaha kontaktovat zodpovednu osobu z MsU a zistit, akym sposobom boli samolepky lepene a ako boli obyvatelia oboznameni s terminom lepenia.

Jednoduchost myslenia niektorych diskutujucich je zarazajuca. Bud ide o umysel, tupost, alebo povrchnost.
anonym | 18-04-2017 08:29:32
S pani Opátovou komunikuje veľa ľudí bez problémov.Ale vyrábať stále
nezmyselné kauzy a hľadať ešte aj tomto niečo to už je na zamyslenie.
Celá Trnavská bola vyvezená ochotne p.Šulákom aj so smetiakmi o ktorých píšete.Zistite si skutočnosti a potom píšte .
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-04-2017 08:21:05
Dalibor | 18-04-2017 06:27:14 | - Vase problemy s nezmyselnymi tuseniami su liecitelne. Vacsinou staci s doverou sa obratit na odbornika. ;-)
Dalibor | 18-04-2017 06:27:14
Takže, úradníčka Vás odkázala na iného úradníka. Problém. Ja mám také tušenie, že ešte v ten deň ste volali/písali aj prednostovi a je možne, že už máte aj odpoveď. Ale jasné, vy už ste si svoj bod odporu našli a o Tom treba napísať článok. Čiže nie skúsiť sa dozvedieť ako to je, to čo robia skutoční novinári, ale čakať kým sa objaví niečo čo môžem hneď skritizovať lebo je to z úradu. Ale vy ste objektívny. 😉
tony | 18-04-2017 05:23:23
Treba tie smeti vysypať p.Krajčovičovi pred domom.
obyvatel 1 | 17-04-2017 21:36:49
Otrasne, na zbernom dvore sa vsetko drbe spolu do kontajnerov bez triedenia , len aby bolo co najviac odpadu aby na tom bolo slusne zarobene pre niekoho a obycajneho obyvatela co sa im sklada na vyplatu tu budu buzerovat a ta sliepka nieje schopna ani normalne odpovedat.Ale je na to jednoduche riesenie ked to tak chcu. Treba zacat chodit pytat sa uplne so vsetkym jedine za Krajcovicom a nech sa z toho oprca ked tam ma pod sebou taketo neschopne osadenstvo ktore si este aj platime.
Tin tin | 17-04-2017 21:34:26
Treba im smeti vysypať pred MsU
obezna ulica | 17-04-2017 20:51:43
Sme na tom podobne. Už dva týždne nám nevynášajú smeti. Prvýkrát sa teraz dozvedám aj možný dôvod. Ach, oni už vážne nevedia čo od dobroty robiť.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign