Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Umiestnenie multifunkčnej športovej haly v areáli ZŠ J. Fándlyho

23

Športový areál každej školy je určený predovšetkým na využitie žiakmi školy, prípadne verejnosti. Je v záujme školy a samozrejme aj rodičov, aby to bol všešportový areál, kde by našlo uplatnenie čo najviac športov, ktoré sa dajú realizovať vonku. Teda najmä atletika, futbal, hádzaná, basketbal, tenis, volejbal atď. Športový areál školy je v súčasnosti vo veľmi zlom stave na čo upozorňujeme mestské zastupiteľstvo už viacej rokov pri predkladaní hodnotiacich správ. Škola sama nemá finančné prostriedky, aby mohla zrekonštruovať športový areál. Napriek tomu je športový areál vo vhodnom počasí denne využívaný žiakmi školy i verejnosťou. Každý rok organizujeme školskú atletickú olympiádu pre žiakov. http://www.seredonline.sk/clanky/iii-rocnik-skolskej-atletickej-olympiady-o-pohar-riaditela-zs-juraja-fandlyho-1/. V roku 2007 sme dali spracovať štúdiu na rekonštrukciu športového areálu školy. Neskôr dalo mesto vypracovať projekt pre stavebné povolenie na celkovú rekonštrukciu športového areálu. Projekt je k dispozícii na Oddelení rozvoja mesta.

Umiestnením multifunkčnej športovej haly v areáli ZŠ J. Fándlyho by škola stratila možnosť rekonštrukcie športového areálu. Nie je v záujme školy zastavať priestor určený na športový areál zimným štadiónom a telocvičňou bez možnosti vykonávať atletiku, ktorá je na jeseň a na jar hlavnou časťou učebných osnov telesnej výchovy.

Jediné pozitívum vidím vo využívaní ľadovej plochy pre žiakov školy počas hodín telesnej výchovy. I to je však veľmi malé pretože na tých pár hodín nie je žiadny problém sa presunúť so žiakmi napr. na Garbiarsku ul. Žiadne iné pozitívum tu však pre školu nie je, ostávajú len negatíva.

Pri školách sa všade (nielen na Slovensku) budujú vonkajšie športové areály s otvorenými športovými plochami.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Jozef | 09-02-2017 09:14:30
+rok
Jozef | 09-02-2017 09:13:08
Zastupitelstvo dnes:
Dňa 30. 01. 2017 sa primátor mesta s prednostom MsÚ zúčastnili rokovania s predstaviteľmi SZĽH za účelom bližšieho spresnenia podmienok možnej spolupráce. Predbežne obe strany vyjadrili záujem o uvedený projekt, čoho výsledkom bola nezáväzná žiadosť mesta o vybudovanie objektu športovej haly. Vzhľadom na podmienky projektu – predbežným
navrhovaným miestom umiestnenia v Seredi je areál ZŠ J.Fándlyho

zeby mal pred troma rokmi mlady Kurbel pravdu?
ticho??? | 03-05-2013 11:28:34
Ako skončil projekt s halou? bude alebo nebude?
Pavol Kurbel | 08-02-2013 21:45:33
Pán Klokner, úplne s vami súhlasím. Projekt nemá s filantropiou vôbec nič spoločné. Je to normálny podnikateľský zámer, ako každý iný. Výstavba predajne Kauflandu, Lidla či Tesca. A priznal to aj pán Daníška na zastupiteľstve. Bolo to z môjho pohľadu skôr o vydieraní z časového stresu, o tom,že ak nie teraz a tam, tak asi nikdy a podobne. Aspoň ja som to tak vnímal. A pritom ich spoločnosť vlastní v Seredi pozemky, kde by to mohla bez problémov postaviť. Pozemok za 1 euro na 100 rokov, zbúrať mestskú budovu, aj keď je pravda, že je naozaj vo veľmi zlom a zúboženom stave, ale predsa len nejakú hodnotu má.
Mám pocit, že ich nezaujímal názor obyvateľov, inak by sa naň pýtali, že aj podľa stavárov sa to do takého malého a zabývaného priestoru nehodí. Pritom som presvedčený, že tak ako si nájdete svojho holiča a pôjdete za ním aj na opačný koniec mesta, tak si nájdete aj športovú halu. A aj deti. Deti v šiestich rokoch chodia samé do školy a mladšie aj tak by chodili len v sprievode rodičov. Ja osobne si myslím, že investor by mal skôr myslieť na to, aby mal väčší pozemok, aby sa do budúcna mohol bezproblémovo rozvíjať, aby mohol dobudovávať, ak by zistil že je záujem. Veď pri takom centre môžu byť napríklad sauny, v budúcnosti bazény, či rehabilitačné stredisko a podobne.A na záver. Pozemok za jedno euro iba v prípade protihodnoty pre všetkých obyvateľov Serede, alebo v prípade zámeru prevádzky
domova pre seniorov, starostlivosti o chorých, deti, projekty duchovného zamerania a podobne. Proste tam, kde to prináša všeobecné dobro a nie je to na podnikanie. Tam to má svoje opodstatnenie.
Peter Klokner | 08-02-2013 20:09:51
Takže zhrnuté a podčiarknuté investor prišiel s výpalníckou ponukou. Buď sklapnete opútky a my si urobíme biznis v centre alebo budete mať gulové. Celkom slušný základ na plodnú diskusiu. Je teda výsledok prekvapením alebo logickým dôsledkom. Či zástanca alebo odporca, aj toto konanie by mohlo naznačovať, ako je to reálne s investorovou filantropiou.

Ešte mi nedá nereagovať na odkazy na výhodnosť miesta haly. Hodnotiť umiestnenie objektu v centre ako pozitívum pre "cezpoľných" môže iba ten čo nevytiahne päty zo Serede.

Zo smeru Leopoldov doprava vlakom a busom neexistuje, od Sládkovičova identické, z Galanty možno ešte vlakom a večer bus rovnako ako noty na bubon, smer Nitra iba tak do neskorého popoludnia, Vinohrady nula bodov a Hlohovec cez kopce je večer tiež tragédia.
Takýe v konečnom dôsledku musím dať aj do budúcna za pravdu návrhom na umiestnenie takéhoto objektu kľudne pri Milexe alebo na priemyselnej ulici. Snáď pre miestnych by sa nejaké eurá a hlavne ochota zastupiteľov na úpravu linky MHD našli a ostatní by sa tam autom dostali a možno bez nervov na rozdiel od centra.

Ak sa mí rekonštruovať areál na Fándlyho, zdá sa mi reálne aj vytvoriť nový školský štadión pri bytovom podniku a školský štadión využiť na projekt. Tie priestory cykloareálu už totiž nie sú čo bývali.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-02-2013 12:08:57
Občan | 07-02-2013 12:01:00 | - nachadzate sa v sukromnom mediu, prosim respektujte kroky administratora. Dakujem.
Jozef | 07-02-2013 12:03:36
zeby reklama na konkurenciu, ktora konkurenciou nie je...
Či?
Občan | 07-02-2013 12:01:00
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
Občan | 06-02-2013 18:44:48
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
Obcan | 06-02-2013 14:26:49
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-02-2013 11:48:36

p.Majko dakujem za uznanie.
Nikoho som tym nechcel urazit,ale doby minule a najviac posledne stvrtstorocie ukazuju aka je slovac...
Asi je naozaj potrebne byt viac priami,viac adresny,nebat sa prejavit svoj nazor.
Nechce sa mi to hladat,ale tusim Vy ste to pisal ze kym v Grecku atd horia ulice...tak ja by som doplnil,ze slovac hlada kde by este viac uzgrlila a utiahla opasok,pripadne vzala druhu,tretiu pracu...
Vraj narod holubici...
Tu uz mali davnoi horet tie ulice a nie niekde v Grecku !
Na deti nikto nema cas.
Skola nema vychovavat,rodicia nemaju cas vychovavat,kto teda ma vychovavat ???
Aspon tym sportom su teda tie decka niecim vedene,ale tu si teraz budu prehadzovat tu halu z ruky do ruky jak horucu krumplu.
Cele zle.
Kebab do ruky | 06-02-2013 13:47:41
Podla mojho nazoru je lokalita v areali skoli ovela vhodnejsia ako ulica Garbiarska na kolko je cele ihrisko v areali skoly katastrofalnom stave. A nevidim v tom ziadne minusy na rozdiel od p. Comaja. Myslim si ze skola by nasla nejake vhodne miesto pre svoju atletiku napriklad vedla betonoveho ihriska kde sa ziaci z druheho stupna prechadzali dookola pri jedeni jak v polepsovni. A pokial si dobre pamatam tak jedina atletika okrem behu, skoku do piesku a vrhom kriketkou ci granatom bola vonku a aj to tak 2krat do roka na kolko fandlyho skola zije v duchu basketbalu. Takze si myslim ze skola by si urcite poradila s tymto problemom a nasla ine miesto kde by sa to mohlo realizovat. Napriklad pred plavarnou na travnatej ploche ktora sa taha az k spominanemu dvoru a este dalej. Samozrejme ma neberte akoze chcem uberat sportoveho ducha nasim detom v nasom vysoko sportovom meste. Som za postavenie tejto haly, lebo si myslim ze je to perspektivne pre nase mesto a dufam ze sa nase mesto ukaze aj v inom svetle. Ale nezabudnite pani poslanci predat pozemok za 1 euro.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-02-2013 11:48:36
Obcan | 06-02-2013 11:37:39 | - mozno napisane trosku priamo a pre niekoho tvrdo, no pravdivo...
Obcan | 06-02-2013 11:37:39
K lokalite nech sa vyjadria odbornici,ale co sa tyka toho skolskeho ihriska,tak ma zohravat velku dolezitost pre skolu.
Na druhej strane je to zarastene ihrisko a pamatam casy ked sme ako ziaci vytrhavali niekolkokrat do roka burinu a natierali aj obrubniky vapnom.
Samozrejme dnes by to bolo asi sikanovanie,ze ?
Kolega povedal ucitelovi ze kludne neaku tu ,,vychovnu,, moze synatorovi dat a ze mu to da aj pisomne.
Ucitel dobre ze neodpadol,ze ,,nasilie,, na detoch...
Deti bez ucty,respektu,pokory...
Tak ked sa ani pri tom sporte nevyburia,necudujte sa ze ich mate plne mesto-v parkoch,na lavickach,zastavkach s fetom v ruke...
Občan | 06-02-2013 11:21:01
Investor sa jasne niekoľkokrát vyjadril ,že chce stavať na Garbiarskej, načo riešite Fándlyho a ešte aj funkčný priestor školy - zrušenie vonkajších ihrísk .
Už sa podobný vrchol idiotizmu uplatnil na štadióne futbalu kde sa postavili tenisové kurty nasilu a bez rozumu a - skončila atletika. Opýtajte sa trénerov Hoštáka a Šimáka na názor . Investor je rozhodujúci,ale podľa vyjadrení nemá záujem o iné územie ako predložil v návrhu.
TAKÝTO NÁVRH JE SCESTNÝ. Spamätajte sa !!!
ondrej kurbel | 06-02-2013 10:16:12
Vážený pán riaditeľ .
Nie som za rušenie akéhokoľvek priestoru pre šport v meste. Bojím sa však, že ak sa v rýchlosti nenájde vhodná lokalita ktorú by mesto ponúklo investorovi, ako náhradu za neodsúhlasený pozemok na Garbiarskej, z projektu Multifunkčnej haly v Seredi nebude nič . Mesto tak príde o jedinečnú možnosť získať priestory pre jeden z najpopulárnejších športov u nás- pre hokej.
Kým atletický areál ,ktorý je potrebné aj tak rekonštruovať (na čo škola a asi ani mesto nemá peniaze) je možné vybudovať napr. vo vnútrobloku sídliska na Dionýza Štúra (priestor dostatočný na vybudovanie certifikovanej 250m atletickej dráhy spolu s priestormi pre ďalšie atletické disciplíny), vhodný pozemok pre halu takýchto rozmerov sa hľadá podstatne ťažšie. Areál by síce nebol v oplotenom priestore školy, ale v tesnej blízkosti , v lokalite kde je možné vylúčiť automobilovú dopravu a mohol by slúžiť všetkým občanom mesta. Peniaze na realizáciu by mesto mohlo získať napr. z predaja objektu na Garbiarskej. Nie je to ideálne, všetko má svoje pre a proti, preto je potrebná diskusia. Štúdia ktorú ste tu zverejnil, je z roku 2007. Škola však v roku 2009 získala nové multifunkčné ihrisko s umelou trávou, ktoré je na inom mieste ako uvažovala Vami prezentovaná štúdia. Ihrisko s rozmermi 40x20 metrov je vhodné na väčšinu vonkajších športov ktoré ste spomínal - hádzanú, volejbal, tenis, streetball... Škola by teda zastavaním zanedbaného atletického areálu neprišla o jedinú možnosť vonkajších športov pre deti.
Umiestnenie plánovanej haly na pozemku ZŠ Fándlyho nie je jediným možným riešením . Myslím si však, že je to vhodnejšia lokalita pre objekt takého rozsahu ako podstatne menší pozemok na Garbiarskej ulici. Takmer všetky argumenty hovoriace za túto lokalitu, ktoré som popísal v predchádzajúcom článku k tejto téme, sú však totožné aj pre areál bývalého Tecomu, ktorý je prakticky cez ulicu. Nakoľko nepoznám technický stav budov a teda ani ich hodnotu za ktorú by ich, v prípade záujmu musel investor (resp. mesto) odkúpiť od súkromnej spoločnosti.
Prosím neberte to tak, že by som sa silou mocou snažil pretlačiť nejaký názor – hľadám len riešenie. A tvrdím, že treba hľadať riešenie a nečakať kým investor stratí možnosť získať peniaze z fondov a projekt odíde do zabudnutia. Verím že vedenie mesta sa otázkou zaoberá a že sa mu podarí nájsť schodné riešenie akceptovateľné aj verejnosťou.
strelec | 06-02-2013 09:08:48
pre Tanka
treba si prečítať všetko (všetky články okolo projektu multifunkčnej haly) , aby ste mali komplexné informácie . Pozemok pri Bille vlastní SLS Group (investor, ktorý staval Meander), a podľa vyjadrení pána primátora na stretnutí s občanmi 4.2.2013 sa tohoto pozemku nemieni vzdať (navyše to bolo už niekoľko krát už spomenuté aj v diskusiách k projektu multifunkčnej haly).
Tanka | 06-02-2013 08:58:16
Neviem síce, ako to je majetkovo, ale určite veľký a nevyužitý plac je pri Bille, kde malo stát ešte niektoľko bytových domov Meander.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-02-2013 08:34:02
Obcan | 06-02-2013 07:55:13 | -zaujal ma Vas prispevok v casti:

"kľudne by sa môhla hala postaviť naproti záhradkárskej oblasti (cesta k Niklovke)"

- neurazte sa, ale pisete, ze "kľudne by sa môhla hala postaviť". Ano, za predpokladu, ze by sa ta hala postavila sama, bol by to iso takmer genialny napad.
Nechcem s Vami velmi polemizovat, snad iba na dokreslenie to "by sa". Halu musi postavit nejaky investor, ktory do nej investuje okolo 100 milionov Sk. Zamerne pisem Sk, lebo hodnota v Eur nie je pre danu vec tak vystizna. Kedze pri potencialne uverovych zdrojoch by sa iba uroky na tuto sumu za kazducku minutu dna pocitali v hodne vysokych cislach a to este nie je rec o prevadzke haly, investor musi zvazit pre a proti v kazdej lokalite, v meste kde halu lokalizuje a teda ked navrhol danu lokalitu, slusne povedzme, ze mal na to dovod. Nemozem sa zbavit pocitu, ze my (obcania, vedenie mesta, poslanci MsZ) sme mohli iba povedat - ANO alebo NIE. No a samozrejme nasledne trvat na takych zmluvach, ktore by neprestrelne osetrili to, aby mesto (teda zase my vsetci) sme na tento obchod nedoplatili.Ostatne je na investorovi. Aj rozhodnutie. On totiz od nas nechcel nic - dokonca ani pozemok nechcel vlastnit. Chcel, aby zostalk mestsky.

Rozhodnutie padlo a ja hovorim iba jedno - nemalo padnut skor, ako vec prejde neskutocne intenzivnou debatou s obcanmi a poslancami samotnymi.

Mozno je vysledok na nieco dobry - prebudenie sa zo sna, ze vsetko bude vzdy a vsade fungovat tak, ako bude niekto piskat...

Ospravedlnujem sa za nazor, no nedalo mi nepouzit ten Vas k napisaniu ho.

Prijemny den.
Obcan | 06-02-2013 07:55:13
No dobre, tak keď ludom nebude prekážať vzdialenosť, kľudne by sa môhla hala postaviť naproti záhradkárskej oblasti (cesta k Niklovke). Tam nie je nič, čo by prekážalo výstavbe akurat by sa trochu vyrovnal terén. A pritom by sa nemuselo ničiť ihrisko v areály ZŠ Fándlyho...
Registrovaný Jaroslav Čomaj Jaroslav Čomaj | 06-02-2013 07:31:16
Myslím, že svoj názor som dostatočne vyjadril v článku.
Prescot | 06-02-2013 00:19:16
Chýba mi tu názor pána riaditeľa.Zaujímal by ma.
vedec | 05-02-2013 23:22:46
vedel som, ze hned prvy komentar bude primitivny. Obcan a co sme kde? v New Yorku? ked to budu mat deti dost daleko? z Fandlyho su na Garbiarskej alebo naopak hned. areal skoly je zarucene otvoreny do 20:00 a nepredpokladam, ze by sa pri novom multifunkcnom arealy nepocitalo s inym vchodom z opacnych stran. sportovy areal na Fandlyho by si zasluzil rekonstrukciu, atleticka draha je v zalostnom stave a deti ci mladez budu mat lepsie podmienky na sport. pridite si potom zasportovat a uvidite, ze Vam to prospeje a nebudete vypisovat hluposti po diskusiach ;)
Peter pre občan | 05-02-2013 23:00:20
Toto sú len argumenty!Ludom z Galanty ,Váhoviec ,Súroviec ,Hlohovca a veľa veľa dalších okolitých dedín je srdečne jedno či 100m dalej alebo bližšie ale ,že je to tu v Seredi!!
Všetky školy široko daleko to budú využívať tak podme do toho!
Lebo inak za pol roka budeme riešiť kto je na vine,že investor ušiel!
konatel | 05-02-2013 16:27:48
DO Seredi už nepôjdu,ďakujeme páni poslanci!!!
anonym | 05-02-2013 16:14:06
na sídlisku je ideálne postaviť byty,neverím že s pomocou dotácie od štátu sa z dvadsaťročnej budovy ktorá má nenarušenú statiku nedajú nasekať malometrážne byty nižšieho štandardu.Apropo hokejová hala - čo tak v kasárňach za železnicou?
Anonym | 05-02-2013 16:09:52
Zrušiť fungujúci ihrisko na Fándlyho?
To je čo za nápad? Kde sa podel zdravý úsudok?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-02-2013 16:08:18
Napriek vsetkemu uvedenemu mam pocit, ze investor ktory hodla postavit nieco za 100 milionov Sk dostatocne zvazil vsetko co zvazit mal k tomu, aby investicia bola realna a to aj z pohladu navratnosti vlozenych financii.
Prave preto Garbiarska a prave preto uvedeny pozemok.
Paci sa mi, ako niektori diskutujuci vypocitavaju vzdialenosti od do a pod.

Faktom vsak je, ze tazko investora presvedcia o tom, aby vlozil dalsie peniaze do realizacie co i len uprav studie, ked vedenie mesta vo vztahu k obcanom mesta - a prave nazor obcanov je najpodstatnejsi - doteraz nevykonalo bud uplne nic, alebo iba velmi, velmi malo. Ono niekedy to chce fakt zhodnotit, koho treba v danej veci oslovit na to, aby sa vec podarila. Direktivne dnes nedosiahne nikto nic a demagogiou ktorej sme boli svedkami dokonca za nase peniaze iba znechuti aj tych ludi, ktori by inak boli ochotni o veci vecne diskutovat a prijimat racionalne postavene a vhodne prezentovane argumenty.
geco | 05-02-2013 15:46:49
tak nech to daju do arealu byvalej niklovky, tam to nikomu vadit nebude:-)
123456 | 05-02-2013 14:48:47
to sa ma staviat sportova hala na sportovom ihrisku ? Namiesto toho aby pribudali nove sportove arealy tak ich budeme len obmienat a davat sukromnikom ?

Velmi zle riesenie...
momo | 05-02-2013 14:47:44
Omyl , Trnava autobusová stanica vs Sered autobusová stanica , cca 90 metrov bližšie v prospech Serede.
v prípade vlakovej je to cca 200 m v neprospech Serede. V prípade garbiarskej by to bolo ešte o cca 300 m ďalej .
Takže nie oveľa ďalej ale ked sa to spriemeruje tak cca rovnako , stanice v Seredi - štadion vs Stanice v TT - štiadon.
Jozef | 05-02-2013 14:31:04
no ale keby sa postavila na Fandlyho, naco by bola p. riaditelovi nova kosacka aj s radlicou?
Aha mohli by ju prerobit na rolbu. :-)
Pavol Kurbel | 05-02-2013 14:09:22
Prosím vás, čo to tu vypisujete. V Trnave je zimný štadión v centre. Z okrajových častí mesta je to niekoľkokrát ďalej, ako je rozdiel vzdialenosti medzi Garbiarskou a Fándlyho. A deti ktoré cestujú z okolitých dedín vlakom, či autobusom prídu na stanicu jednu či druhú a maju to taktiež oveľa ďalej. A otváracia doba nemá s chodom školy vôbec nič spoločné. Ak bude záujem, hala bude otvorená aj do rána.
Obcan | 05-02-2013 13:58:44
Myslím že to nie je zrovna najlepšie miesto. Keď sa to tak vezme, je to skoro na kraji mesta. Deti z druhého konca mesta bi to mali dosť daleko. Už lepšia by bola tá Garbiarská ulica. Ale ide aj o to, že keď to bude v areáli školy, tak otvárací čas haly by bol obmedzený podľa školy. Malo by sa nájsť iné, lepšie miesto.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign