Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Udalosť roka sa blíži: ONE Fashion Outlet Voderady otvorí už o 14 dní

159

AMI Communications Slovakia |MM|   Prvé slovenské outletové centrum ONE Fashion Outlet Voderady finišuje so stavebnými prácami a  pripravuje sa na slávnostné otvorenie. V outletovom centre nebudú chýbať značky ako Baldinini, Salomon, Gaudí, značkové detské oblečenie v podaní Candies Couture a značka dámskeho džínsového oblečenia MET.  Spolufinancovanie projektu zastreší konzorcium bánk pod vedením VÚB banky. ONE Fashion Outlet Voderady prinesie na Slovensko značkové oblečenie a tovar za zvýhodnené ceny už 30. októbra 2013.

 

Bratislava, 16. októbra 2013 – Zástupcovia ONE Fashion Outlet Voderady sa pripravujú na udalosť roka v odvetví, ktorým bude otvorenie prvého slovenského outletového centra. „Otvorenie sa nezadržateľne blíži a všetci sa už tešíme na deň D, keď prinesieme slovenským zákazníkom značkové oblečenie a tovar za zvýhodnené ceny. Stavebné práce finišujú, nájomcovia pripravujú obchodné jednotky a dolaďujú sa posledné detaily. S blížiacim sa otvorením registrujeme zvýšený záujem o obchodné priestory, čo nás nesmierne teší. V outletovom biznise je bežnou praxou, že niektoré značky obsadzujú svoje jednotky až po otvorení. Pre nás to znamená ďalšiu  fázu rokovaní s ďalšími top značkami, čo sú príjemné starosti. K dnešnému dňu predstavuje obsadenosť centra viac ako 75 percent a ďalších približne 20 percent plochy máme v rokovaní,“ informuje Vladimír Kozár, Project Director ONE Fashion Outlet Voderady.

 

„Potvrdením kvality nášho projektu je aj podpísanie zmluvy o financovaní s konzorciom bánk pod vedením VÚB banky, ktorá je jedným z lídrov na slovenskom bankovom trhu. Rada by som predstavila ďalšie prestížne značky, ktoré návštevníci u nás nájdu. Určite nemusíme obšírne predstavovať celosvetovo známu taliansku značku Baldinini alebo prestížnu športovú značku Salomon. Okrem iných by som spomenula novinku v našom portfóliu Candies Couture, ktorá ponúkne značkové detské oblečenie za výborné ceny. Teší nás aj najnovší prírastok -  značka džínsového oblečenia MET, ktorá práve v našom centre otvorí svoj prvý outlet mimo územia Talianska,“hovorí Katarína Kuklovská, Center ManagerONE Fashion Outlet Voderady.

 

Jeden z najväčích nájomcov ONE Fashion Outlet Voderady, Luxury Mall, ponúkne v outletovom centre množstvo prestížnych značiek pod jednou strechou. „V Luxury Mall nájdu zákazníci okrem iných aj značky Chloe, D&G, Diesel, Roberto Cavalli, Valentino, Celine, Dsquared, JF Ferre, John Galliano, Rene Caovilla, Sergio Rossi, Piacenza Cashmere či Versace Collection a Versace Jeans.  Bude určite z čoho vyberať, toľko prestížnych značiek za výhodné ceny nikde inde na Slovensku pod jednou strechou nenájdete. Všetkých srdečne pozývame,“ povedala Zuzana Slivková, manažérka predajne Luxury Mall.

 

Návštevníci ONE Fashion Outlet Voderady môžu využiť pravidelné autobusové spojenie z Trnavy, ktoré zabezpečí ONE Fashion Outlet Voderady v spolupráci so spoločnosťou SAD Trnava. Autobus bude jasne rozpoznateľný, keďže sa odeje do farieb voderadského outletového centra. Návštevníkov odvezie z autobusovej zástavky pri železničnej stanici v Trnave s piatimi medzizástavkami priamo do ONE Fashion Outlet Voderady za približne 20 minút.

 

Zoznam značiek v ONE Fashion Outlet Voderady:

Adidas, Nike, Puma, Trussardi, GANT, Envy, Levi´s, Tom Tailor, Luxury Mall, Mustang, Lee Cooper, Aftershock London, Marina Militare, Ecco, John Garfield, Baldinini, Gaudí, Benetton, Salomon, Marc Picard, Dajar, Klenoty Aurum, 69 slam, Adel design, Retro Jeans, Vnímavé hračky, Tick, Svet kávy, Candies Couture, MET, Berndorf Sandrik, Swell, Time Out a ďalsie svetové módne značky.

 

 

ONE Fashion Outlet Voderady je prvé outletové nákupné centrum na Slovensku. V prvej fáze vyrastie približne 15-tisíc m2 predajnej plochy s vyše 70 obchodmi a vytvorí celkovo až 300 pracovných príležitostí. ONE Fashion Outlet pri Voderadoch bude miesto, kde značkové módne a športové obchody ponúknu bežné i výpredajové tovary za výrazne znížené ceny. Bude to však aj miesto zábavy a oddychu pre celé rodiny. Za realizáciu ONE Fashion Outlet Voderady zodpovedá spoločnosť Realiz, ktorá vznikla v roku 2005 a podieľala sa na početných developerských projektoch na Slovensku.


Fotogaléria k článku:

159
Autor: zdroj: AMI Communications Slovakia
159
Autor: zdroj: AMI Communications Slovakia

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
občianka | 25-10-2013 15:09:56
Zaujímavé je, že zrazu sú všetci uvedomelí a odsudzujú značky a nákupy v obchodoch s rodinami.
Neboli by otvorené keby tam nechodíte a nepodporujete ich.
pre gulak | 25-10-2013 14:49:33
poznám ľudí,ktorým by sa taká pravo-ľavá mikina hodila ako vyšitá,a na každej strane by mali logo istých politických strán :-D
gulak | 25-10-2013 14:13:45
Skutočné a kvalitné značkové veci-boli za boľševikov V Tuzexe-včera som v telke videl reportáž,kde colnáci zabavili značkové fejky-no najviac ma pobavila mikina-kde pravá predná časť mala značku- adidas a ľavá predná časť- nike-tzv.2v1
denisa n. | 23-10-2013 14:44:08
gulak máš pravdu, tenisky značkové šité v číne, indonezii, turecku...a vieš čo je smutné, že ten človek tam robí za možno, tresknem somarinu, za 4 doláre na deň a u nás chcú za tie topánky neskutočné ceny...každý si hodí maržu, ale skutočnú prácu, toho chudáka, čo sedí na zemi a šije ich, lepí, toho nikto neocení. tých tam mi je aj ľúto...kiež by si naši cigáni vzali príklad a robili niečo podobné :) Tak je to so značkovými vecami, že vo veľa obchodoch sa nájdu aj "fejky" my si napr. kupujeme značkové oblečenie iba kvôli kvalite materiálu a absolútne nemusí byť nikde viditeľné logo, zakladať si iba na materiálnych veciach je ozaj veľká hodnota....
gulak | 23-10-2013 12:05:02
Včera večer na STV 2-bol nemecký dokument-Rifle-značkove firmy,ako New Yorker,Mustang,HM,KIK a iné-všetko šité v Číne-nákupná cena-od 3,5 eura do 4,5 eura-nech sa páči...
anonym | 22-10-2013 20:52:45
Bohužiaľ ľudia sa dnes posudzujú podľa handier. Smutné.
tie značky | 22-10-2013 20:49:13
raz som sesternici - teenegerke k sviatku kúpila mikinu v gate ... čo na tom, že bola kvalitná a pekná a v jej obľúbenej farbe, keď nemala lukratívne logo na prsiach. Mne samej bolo trápne ako sa tvárila keď si ju z každej strany obzerala a keď nič nenašla, pozrela dovnútra že odkiaľ to aspoň je , aby nakoniec povedala ...hmmm, pekná. :-)
adela | 22-10-2013 20:22:11
nuž darmo, západ nám otvoril dvere, decká sa naučili nosiť len značkové oblečenie, coolové veci a nakoniec z nich vychováme akorat také figuríny ohaknuté v oblečení, s totálne vyprahnutou dušou a morálnym kreditom. A pritom sú ovela podstatnejsie veci, ktoré človeka naplnajú, nie nejaké handry.Len nejak sa na to zabúda, že predsa je niečo medzi nebom a zemou.
tie značky | 22-10-2013 19:08:36
ach bože, to sme dopracovali ako ľudia ...žijeme len preto čo máme na sebe ...nič iné dôležité nie je. Zpredu , zozadu, vpravo , vľavo ...všade čo najväčší značkový nápis alebo logo - vtedy som frajer, alebo herečka. A pritom také obyčajné tričko z tesca , alebo kenvela, ktoré má značku len na visačke vnútry je niekedy oveľa peknejšie jak modré tričko s bielou fajkou. Hm ... aj hlúpi môžeme byť, len nech sme v značkovom. :-(
tiez obcan | 20-10-2013 10:07:43
pre gulak | 18-10-2013 11:45:18
s tym ean kodom si sa sekol, 858 nie vzdy znamena, ze je vyrobene na Slovensku (napr.cipsy)
tak nejako | 18-10-2013 20:01:26
Aj tak si myslim ze tam budu travit cas rodiny s detmi,ved kde je naj nez po obchodoch!!! (to je ironia)
dôchodca | 18-10-2013 18:24:03
A SLOVAČ hor sa za vyrazne znizene ceny minut VYRAZNE ZNIZENE platy a dôchodky oproti znackovym.
aaaaa | 18-10-2013 15:54:03
že udalost roka:)))))),chce se mi zvracet.
pre gulak | 18-10-2013 11:45:18
to máš pravdu, v seredských značkových obchodoch, ale už aj v maxe som videla fake-ové veci predávať, stačí kuk na niektoré tenisky, na ktorých sa to dá najľahšie rozoznať...
ale nejde len o obchody s oblečením, aj iné obchody trpia kvôli veľkým reťazcom...taká je ekonomika štátu, ale tiež si v potravinách radšej kúpim SK výrobok, než by som dala zarobiť čechounom, alebo nebodaj poliakom...vždy si kontrolujem ean kod či začína 858 a už sme sa doma tak nejako na sk produkty vycvičili :)
gulak | 18-10-2013 11:13:17
Neviem prečo si myslíte,že nakupujem u šikmookých-písal som ,že niektoré rodiny,čo majú malé deti-sú prinútene tam chodiť nakupovať-aj v Seredi sú obchody,ktoré sa tvária značkovo a pritom je to samý fake a predražený-mám kamoša,ktorý robí v Anglicku u firmy,ktorá nakúpi veľké množstvá tričiek,mikín,polokošiel-a potom tam dajú logá rôznych značiek-značkový tovat je na svete....
Obcan | 17-10-2013 21:57:18
Seeker | 17-10-2013 21:02:52

Uplne presne vystihnute-podnikatelska mentalita na Slovensku nepusti,ved treba aby sa to hned splatilo a boli do roka milionarmi.
Rakuskym cenam sa to ani nepriblizi.
Priklad takej ,,slovenskej akcie,,
Tu sa da cenovka 200eur,preskrkne sa oranzovo-kriklavou cenovou Zlava 30%,vysledna suma je 140eur a slovac sa uz prehrna !
Co na tom ze trebars v takom ,,drahom,,Rakusku to kupia domaci uplne bezne v obycajnom obchode za 100vku...
Seeker | 17-10-2013 21:02:52
Hlupa Slovač pojde a bude nakupovat v novych Outlet shopoch a pritom ceny budu vyssie ako Outlet Parndorf a vyssie ako nove kolekcie.... Preco to vlastne nazyvaju Outlet???
ach jaj | 17-10-2013 18:34:42
no škoda reči sa zamýšlať nad nižšie uvedenou komunikáciu..gulak poznáš to "nie sme takí bohatí, aby sme kupovali lacné veci" ??? prečo práve nakupovať u vietnamcov a dávať zarábať tým žltým darmožráčom, čo aj tých pár normálnych obchodov odtiaľto vyštvali, druhá vec je, že tváriace sa značkové obchody v seredi majú nechutne predražené značkové veci, ktoré sa dajú v pohode kúpiť n internete za tretinové ceny...tak napríklad dámske tenisky adidas 50e na nete ten istý model - avšak už v krajinách EU braný ako starý model, cena 20e a taktiež sa dajú cez net kúpiť aj detské tenisky za 10e aj oblečenie, aj značkové teplákové súpravy za 10e a ti poviem, že to vydrží aj niekoľko praní...tým že dáš zarobiť vietnamcovi nič nevyhráš, topánky a oblečenie sa ti čoskoro rozpadne, vyprašivie a musíš ísť zase na nákupy...v seredi sa nedá nakupovať nikde!!!! vietnamcov, číňancov podporovať nemienim...mimochodom nedávno som zablúdila dolu do hotela, ale iba preto, že som chcela pre psa pelech...ked som videla tie ceny topánok, kabeliek, tak mi stáli vlasy dupkom...otras...ved v takom deichmanne si človek kúpi lacnejšie....
gulak | 17-10-2013 14:42:22
No,len tak mimochodom,tie naše butiky nakupovali tovar na burze vo Vajnorskej,alebo v činskych veľkoskladov,poprípade na čínskej tržnici v Budapešti-čiže kvalita rovnaká,ako u vietnamcov,len tovar mierne predražený.
Politici rozkradli,či predali fabriky,čoskoro začnú predávať pôdu,vodu,vzduch a my,sme gastarbaitermi,či bírešmi vo vlastnom štáte
Gabika | 17-10-2013 13:15:44
čo teba tak nasiera? mimochodom, tie naše butiky v prvom rade zničili práve vietnamci,ktorých tu obhajuješ.
pre gulaka | 17-10-2013 13:09:13
prosim ta porovnaj si ten maly obchodik co plati minimalne odvody a skoro ziadne dane (mozno z prijmu lebo tam vie nahnat naklady ale dphcke sa nevyhne) a prinos toho isteho cloveka co sedi doma a je na podpore. Takto plati co-to a v druhom pripade bude iba pytat od statu - daj daj daj. Co je lepsie? A este k tym platom nizkym ziadny podnikatel a dokonca uz ani stat peniaze netlaci - tie je potrebne zarobit alebo si pozicat. Kym tu bude takato vysoka nezamestnanost tak platy neporastu lebo proste nemaju kam a nemaju z coho. Za toho gorilaka Dzurindu sem aspon fabriky chodili za Fica ani to aj ked kradne rovnako.
lubo pre gabiku | 17-10-2013 11:39:37
chod do deichmanu a kupis si tam lacnejsie boty ako u Vietnamca...
Ja osobne podporujem male obchody tym ze sa snazim nakupovat tam, ziadne nadnarodne retazce, taksito sa snažím kupovať slovenské potraviny, poprípade české ked su neni k dispozícii naše...
Co je ale problem, je ten, ze vela veci sa na slovensku uz proste nerobí, alebo pokial sa aj vyrábaju idú na vývoz...
gulak | 17-10-2013 11:06:46
A Ty nie si náhodou príbuzná tej pravekej rybe-Latimérie Podivná?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-10-2013 08:57:30
gulak | 16-10-2013 17:55:37 | - ubezpecujem Vas, ze ekonomika nie su citankove kecy. Je to kruta realita - zial.
Gabika | 17-10-2013 08:54:22
ja nehovorím o teniskách za 60 eur degeš, ja hovorím o nekvalite textilu. dám ti radu, ak chceš kvalitnejšie a za možno nižšiu cenu jak u vietnamcov, choď do tesca. všetko sa dá, keď sa chce.
gulak | 16-10-2013 17:55:37
Ja to viem,to sú všetko čítankové kecy-a možno ten majiteľ toho obchodíka pod hokejkov-platí minimálne odvody,skoro žiadne dane a ešte jedna vec,keby tí súkromní zamestnávatelia platili vyššie mzdy-tak ľudia by nemuseli chodiť do outletov a pod.-ale každý má svoju pravdu-nechajme to tak...
anonym | 16-10-2013 17:46:15
Gulak vidim ze tvoje ekonomicke povedomie je velmi male. Ono to totiz v nasom svete tak funguje, ze ak su tvoji susedia chudobni tak skor ci neskor budes chudobny aj ty. A ak su bohati tak pri troche sikovnosti dokazes zbohatnut aj ty. Ked zatvori obchod maly obchodik pod Hokejkou tak to zasiahne vela rodin. Okrem svojej a rodiny zamestnankyne aj rodinu prenajomnika, rodinu uctovnicky, rodinu maliara ktory im chodil malovat kym mali prijem a tak dalej. Nakoniec mesto aj stat bude mat vypadok prijmov co im maly zivnostnik priniesol a zvysia dan tebe co o 4. vstavas do prace. Chapes?
anonym | 16-10-2013 17:41:45
Tiež si myslím, že v Seredi by to pocítiť nemali. Ľudia tam síce zo začiatku vybehnú kvôli zvedavosti, ale po čase to nebude mať význam tam chodiť. Inak tento národ klesol riadne hlboko, keď sa otvorenie obchodu s handrami považuje za udalosť roka.
gulak | 16-10-2013 17:21:53
Myslím si,že skôr zapadne prachom outlet vo Voderadoch,ako v Seredi vietnamci.
A teraz niečo,pre tu semetriku,čo nechápe,prečo ľudia chodia nakupovať k vietnamcom-milá moja asi preto,že sa im to vyplatí-nie každá rodina si môže dovoliť-kupiť dieťatu tzv.značkový tovar(napr.botasky za 60eur-ked za pol roka ich už neobuje,lebo su mu malé)a že sa tu zavrie nejakých pár obchodov ma vôbec netrápi-takisto ani toho obchodníka netrápi,že ja kazdý den vstávam -ráno o 4.hod do roboty...
eeart | 16-10-2013 16:06:07
obchodov v Seredi sa to vobec nedotkne.
TT - MAX, Tesco, OC Galéria maximalne tak pridu o par zakaznikov to vse.
info | 16-10-2013 16:03:04
Ved v Seredi ziadne obchody tohto typu nie su. Tak nechapem ako mozu odpocitavat koniec. V tomto meste sa uz davno neda vyjst na nakupy a nikdy sa ani nedalo.
Gabika | 16-10-2013 16:02:53
skôr sa obávam toho, že ako je na Slovensku bežné, majitelia obchodov v tom centre opäť nepochopia, čo znamená "outlet" a tie ceny budú vyššie ako outletové, pretože zrejme prenájmy priestorov budú vysoké..
Gabika | 16-10-2013 16:00:18
no v Seredi neviem koho to zničí... neviem nejak o obchodoch s oblečením okrem vietnamcov, tých to kludne môže zničiť, tak nekvalitné handry sa čudujem ako to môže niekto kupovať.
serediak | 16-10-2013 15:04:40
ze udalost roka, fiha, to musel pisat asi nejaky metrosexual
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-10-2013 14:49:21
Uz ma niekto predbehol a asi to je aj dobre.
Zial, ma krutu pravdu. Ludia si sice nepochybne na svoje pridu, no domaci podnikatelia dostanu dalsiu ranu.

Chzpem mnohych, ze to pochopia tazko, no objem penazi tociaci sa v ekonomike teritoria mesta je mimoriadne obmedzeny. A ak este aj tych par penazi odide mimo, tak mozeme ocakavat dalsie priestory na prenajom...
anonym | 16-10-2013 14:44:57
Obchody v Seredi mozu odpocitavat konec

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign