Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Transparentná samospráva - Šintava otvorene, alebo čo v Šintavskom spravodaji nenájdete

Miloš MajkoDátum24. 02. 2017 19:17:24Témaobec Šintava
200

Vážení obyvatelia obce Šintava, občania !

Dnes ste si vo vašich poštových schránkach mohli nájsť historicky prvé číslo tlačenej verzie časopisu Transparentná samospráva,  zameraného na dianie vo Vašej obci v oblasti správy vecí verejných Vašimi  volenými zástupcami. K tomuto vydaniu  Transparentnej samosprávy si dovolím publikovať tento úvod:

     Pre SeredOnLine.sk a mňa osobne sa to začalo niekoľkými sporadicky publikovanými článkami v novinách. Bežné problémy bežných ľudí v úplne bežnej obci. Diskusia pod nimi však predpovedala problém väčší. Preto september 2015 a moja návšteva rokovania obecného zastupiteľstva.

Nie som na rokovaniach nováčikom a zažil som naozaj všeličo. Aj skutočne hlúpych volených zástupcov mysliacich si o sebe, že bez nich by to v obci ani nešlo. Takých, ktorí prvé minúty boli z kamery zaskočení, následne dôrazne protestovali a snažili sa šikanovať nielen občanov, ale aj mňa až nakoniec skončili v ospravedlnení pochopiac, kto má zákonom určené aké práva a povinnosti. V Šintave som zažil kombináciu všetkého doplnenú a ochutenú neskutočnou aroganciou starostu Holičku k občanom, ale hlavne - k zákonu. Starosta mi osobne oznámil, že zákon o Slobodnom prístupe k informáciám úmyselne poruší, lebo mu za to nehrozí žiadna sankcia. Úprimne? Neveril som. Žial pre obyvateľov obce - stalo sa a to nie raz. Starosta sa za niečo viac ako rok predviedol ako človek, ktorý je schopný nielen občanov verejne urážať, ale  ich aj zastrašovať a to dokonca podaním trestného oznámenia za otázky občanov položené vo verejnom záujme. Pochopil som, že v Šintave sa zdržím dlhšie, ako som pôvodne plánoval...

Prakticky denne dostávam otázky, prečo to robím. Prečo verejne upozorňujem na nezákonné konanie volených zástupcov a prečo si poukazovaním na veci ktoré sa ma bezprostredne nedotýkajú robím nepriateľov. Priznám sa, že niekedy odpoveď hľadám ťažko. Nad nespravodlivosťou páchanou mnohými dobre platenými funkcionármi na občanoch nedokážem zatvárať oči. Nie som ochotný akceptovať súčasnú prax,  kedy je  občan starostovi a poslancom dobrý vždy len v momente vhodenia hlasovacieho lístka do urny pri voľbách, aby im svojim hlasom zabezpečil moc a nie malé finančné príjmy. A následne  počas celého volebného obdobia musí občan trpieť ich svoj vôľu a vládnutie bez záujmu o skutočné potreby občanov.  Už len samotné poukazovanie na neprávosti je náročné, no viem jedno - pokial vidím to malé svetielko na konci tunela, neprestanem. Neodradili ma osobné invektívy, útoky, ani na objednávku zatiaľ "nezisteného" objednávateľa podpálené auto mne a mojej rodine.

Po viac ako roku poznania šintavskej samosprávy som sa rozhodol pripraviť tento časopis s prierezom diania v tejto neveľkej obci s poukázaním na to, ako vyzerá "vládnutie" arogantného starostu systematicky ignorujúceho VZN (všeobecné záväzné nariadenia) a ďalšiu platnú legislatívu a pokus niektorých poslancov OZ (obecného zastupiteľstva) do obce prinavrátiť  právo a spravodlivosť.

Časopis je zložený z už publikovaných materiálov v médiu  SeredOnLine.sk, odvoláva sa výlučne na fakty zverejnené na rokovaniach obecných zastupiteľstiev, na videozáznamy z rokovaní a písomnosti získané z úradov a polície. Pravdivosť v časopise publikovaných materiálov si môžete overiť aj interaktívne a to načítaním  QR kódu, ktorým bude čitateľ presmerovaný do média na celý článok, alebo konkrétne video.  

Na 16 stranách nie je možné publikovať všetko dôležité a samozrejme, že tu nie sú ani výsledky mimoriadne dôležitých káuz ako napríklad aj ďalšieho porušovania zákonov starostom Holičkom, ktoré sú stále v riešení. Všetko dôležité dnes a aj v budúcnosti aktuálne nájdete tu:  http://www.seredonline.sk/obec-sintava/

Vážení obyvatelia obce Šintava, občania, priatelia, nejde nám o útok na kohokoľvek, ale o odhalenie pravdy a poskytnutie dostatku informácií ľuďom, ktorí nemajú tušenia, ako samospráva NEfunguje a čo je potrebné urobiť preto, aby sme sa mohli našim deťom a vnukom bez hanby pozrieť do očí.

"Občania netušia, akú majú moc." Len ju musia využiť. Inak ich "mlčiaca väčšina"  svojou apatiou a nezáujmom o veci verejné úplne rozdrví...

S úctou a obdivom voči ľuďom  vystupujúcim pre spravodlivú a transparentnú samosprávu

Miloš Majko

- - -

Pod týmto článkom sa nachádza môj príhovor,  video zostrih zaujímavých výrokov starostu obce  Miroslava Holičku z jednotlivých obecných zastupiteľstiev a časopis Transparentná samospráva  č. 1 vo formáte  PDF.

Ak ste vo svojej poštovej schránke časopis  Transparentná samospráva nenašli, máte možnosť dostať sa k nemu osobne, alebo na požiadanie e-mailom tu:  seredonline@seredonline.sk


Priložené súbory k článku:



Fotogaléria k článku:

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

Zobraziť všetky fotografie
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko


Skryť všetky fotografie

Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-03-2017 15:07:12
Kazda zmluva uzatvorena obcou je platna az po zverejneni.
Úradná tabula | 10-03-2017 14:17:48
http://www.enviroportal.sk/sk_SK/eia/detail/uzemny-plan-obce-sintava-zmeny-doplnky-c-2-2017
Otázka | 07-03-2017 17:27:25
Ako je to zo zverejňovaním zmlúv na odpredaj pozemkov- zmluva sa dá zapásať do katastra a potom sa zverejní, alebo sa najskôr zverejní a potom sa postúpi na kataster?
vlado | 05-03-2017 21:08:25
A ako je to s tym domom smutku.uz je hotovo.a co sa vlastne robilo.
Šintavan | 05-03-2017 11:23:52
Tá výzva na opravu ciest je len kamufláž. Bez obáv by som stavil na víťaza 1000 €. Určite to bude firma TIMS.
Cesty | 05-03-2017 03:12:21
http://www.sintava.sk/urad-2/uradna-tabula-1/vyzva-na-predlozenie-cenovej-ponuky-105.html?kshowback=
Príklad | 03-03-2017 14:50:00
Rokovacieho poriadku
http://www.ruskanovaves.sk/userfiles/file/Rokovaci-poriadok-Obecneho-zastupitelstva-RNV.pdf
Miro | 02-03-2017 21:52:26
Mily Jano, neviem o tom, ze nasho starostu oslobodili od dvoch zalob. Nikde sa s tym nechvali a veru by pred kamerou mal plno moznosti.
Ak ty o tom vies, to znamena, ze bud si vysetrovatel, ktory ho tych zalob zbavil, alebo sa nevolas Jano.
Spravodlivosť | 28-02-2017 07:59:30
https://www.facebook.com/dusan.mihalik.1/posts/1261293977292524?theater
Johnny | 27-02-2017 15:41:04
Jano, to že vy máte šéfa neznamená že ho majú aj druhí :)
Občan | 27-02-2017 15:32:52
Jano | 27-02-2017 14:46:49
Občania Šintavy sú ovplyvniteľný hlavne mamonou, ak im niekto nasľubuje že vybaví to i ono... Ak má starosta oslobodzujúce rozsudky, tak nech ich zverejní, či ...
Dovolanie ešte nie je vybavené , ak ste tak informovaný...
obcan | 27-02-2017 15:24:18
Jano, pretože podľa prokuratúry sa skutok nestal, a to čo je natočené na videu je divadlo natočené v zasadačke, alebo sa skutok stal inak ako je natočené v zasadačke.
Si šťastný človek, lebo vidno, že nemáš skúsenosti s podnetmi na polícii a vyjadreniamim sa prokurátorov.
Jano | 27-02-2017 14:46:49
V tejto dedine su velmi lahko ovplyvnetelni ludia.Az sa bojim o buducnost.Zaujimalo by ma preco tu nie je napisane napr.To, ze starostu 2x oslobodili od Vasich zalob.Pozdravujte svojho sefa a toho v prvom rade v kostole
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-02-2017 14:45:09
Maroš | 27-02-2017 12:46:46 | - ziaden z clankov ani inych materialov uverejnenych na SOL, ako aj v Transparentnej samosprave nebol nikym objednany a teda ani zaplateny.

Rovnako nie su platene ani videozaznamy z rokovani OZ.

Ak mate zaujem podielat sa na tvorbe novin ci prispiet na transperentnu samospravu, mete moznost tak, ako kazdy iny obcan. OZ Obcan rozhodni je otvorene kazdej zmysluplnej spolupraci a pomoci vo veciach, ktore uz niekolko rokov robi.

Kontakty su zverejnene v mediu.
Maroš | 27-02-2017 12:46:46
Ďakujem za odpoveď.Ešte by ma zaujímalo,že kto zaplatil 1000 výtlačkov,ktoré boli rozoslané po Šintave,teda ak to môžte zverejniť.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-02-2017 12:24:01
Maroš | 27-02-2017 11:42:46 | - sledujem tym dosiahnutie transparentnej samospravy. Nic viac a nic menej.

Ano, podal som niekolko podnetov, ktore su v rieseni.

Obecny urad v zastupeni starostom odmieta plnit si povinnosti vyplyvajuce mu zo zakona.

Napr. zatajuje pisomnosti cez podatelnu dorucene poslancom OZ, odmieta komunikovat vo veci porusenia prav treich osob nezakonnym konanim starostu obce a pod.

Ide o subor viacerych veci, ktorych riesenie cez prislusne organy je zdlhave, nakladne a UPOZORNUJEM OBCANOV, ze v konecnom dosledku to bude aj financne nakledne pre obec. Starosta totiz namiesto komunikacie vo veciach evidentne a nespochybnitelne opravnenych poziadaviek povinnosti uradu IGNORUJE a problemy odsuva na neskor.

Mam zato, ze hodne bude na poslancoch OZ, kedze po dnesnom dni uz nebudu mat moznost ignorovat fakty, nakolko VEREJNE na ne boli upozorneni vsetci obyvatelia obce.

Na ostatnom priebezne pracujeme a bude to postupne zverejnene aj tu.

Co sa tyka aktivit jednotlivych poslancov OZ, kontaktujte prosim ich osobne. Ja zaujimam stanovisko vylucne za medium a seba.

Ak ma zaujem ktorykolvek obcan transparentnej samosprave v obci napomoct, kontakty na medium a mna osobne su zverejnene.

Vdaka.
Maroš | 27-02-2017 11:42:46
Dobre,časopis som dostal, prečítal,samozrejme,pre mňa žiadne novinky. Tak sa opýtam,čo bude teraz? Ste novinár,beriem, len mi prosím Vás povedzte,čo týmto sledujete? Väčšina ľudí vie od ktorého poslanca zo Šintavy vietor fúka,nevadí,uvidíme ako mu to v budúcnosti pomôže. Chodíte na rokovania, vidíte ako sa porušuje zákon, je už z Vašej strany podané nejaké konkrétne trestné oznámenie?
Juraj Kukla | 26-02-2017 19:59:10
Žiadny zločinecký starosta v bezprávnom režime neodstúpi. Prečo? Lebo nemusí! Lebo sa mu nič nestane, za to čo činí. Celý tento režim je založený na jedinom základe. Na beztrestnosti verejných činiteľov, odhora až dole. Keby zodpovednosť bola, nebol by tu tento nový totalitný \"dibolsky prešpekulovaný demokratický režim\" ktorí žije z nešťastia obyčajných ľudí. Dokedy?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 26-02-2017 19:52:08
seredan | 26-02-2017 19:50:11 | - Seredske novinky do kazdej schranky nestacia? ;-)
seredan | 26-02-2017 19:50:11
pan Majko aj v Seredi ste mohli vydat taky obeznik. Tiey by to rozlepilo daktorym obcanom oci.
Ketrin | 26-02-2017 19:42:15
Ale prosim vas ved to mu jeho plat nedovolii
..... | 26-02-2017 18:34:52
Bol som pysny na svoje meno. Ano citate spravne,bol som. Volam sa tiez holicka a som pysny na svojich menovcov,ktori dosiahli velke uspechy a vela znamenaju. Ale po precitani casopisu a odsledovani jednotlivych zasadnuti,ktore som si pomocou RQ kodu stiahol,mozem s lutostou skonstatovat,ze starosta svoju funkciu skutocne nezvlada,cim robi hanbu nielen vsetkym holickovcom,ale i sebe,svojej rodine a vsetkym sintavanom. Preto,ak ma v sebe aspon trochu sebareflexie mal by sa nad sebou zamysliet a co najskor odstupit a opustit funkciu starostu. Bude to prospesne pre vsetkych a aspon dokaze ,ze je este trochu chlap.
dada | 26-02-2017 07:04:41
Dakujeme pan Majko,ze ste nam otvorili oci. Som znechutena z toho vsetkeho. Noviny som precitala jednym duskom. Verim, ze teraz vela obcanov zacne sledovat dianie v Sintave.
demokracia | 25-02-2017 20:33:59
Som názoru, že prešľapy volených zástupcov, nemajú čo riešiť média, občania, ale ak niekto pochybí vo verejnej funkcii a zlyhá vo finančnej zodpovednosti, úmyselne nedodržiava zákony, tak má sedieť v base a nie na úrade. Ak by toto platilo na Slovensku, nebolo by toľko kandidátov na poslancov a starostov v komunálnych voľbách s úmyslom ísť kradnúť.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-02-2017 18:10:32
Starosta ma stale moznost reagovat ako chlap a clovek, ktoremu je jasne, zrozumitelne a nespochybnitelne dokazane hlavne to, ze sa nesprava ako voleny zastupca, ale ako buran, ktory za kazdu cenu arogantne presadzuje svoje rozhodnutia skodiace obci a jej obcanom.

Nie, neberiem argument, ze on ma taku povahu! A ani to, ze toho urobil pre obec vela. On je totiz za PRACU PRE OBEC VYSOKO NADSTANDARDNE samotnymi obcanmi ZAPLATENY.

Starosta bol niekolko krat vyzvany telefonicky, osobne a aj pisomne k RIESENIU PROBLEMOV, ktore OBEC SINTAVA pod jeho vedenim a s jeho podpisom SPOSOBILA OBCANOM. Vsetko arogantne ODIGNOROVAL!!

Svojimi osobnymi rozhodnutiami a tiez rozhodnutiami vydavanymi v MENE OBCE poskodil aj obcanov v Seredi a napriek dvom pisomnym vyzvam ich odskodnenie NERIESI!

Starosta sa musi pripravit na fakt, ze obcania sa budu domahat konania u POSLANCOV OZ a starosta ma na krku DALSI VAZNY KONFLIKT.

Ak sa obcania nespamataju a neumravnia nimi voleneho starostu, skor ci neskor obec bude mat na krku DALSIE SUDNE SPORY, ktore nemoze poskodeny nevyhrat, no dalo by sa im predist konenim starostu a nie jeho aroganciou a utekmi.

Starosta podla mna ZLYHAL ako voleny zastupca a vychadzajuc z konania a NEkonania starostu, jeho spravania sa a verejneho vystupovania ja osobne mam pochybnosti, ci je este vobec schopny svoju funkciu vykonavat a ci ma nato, velku zodpovednost statutara obce niest na svojich pleciach.
Šintavan | 25-02-2017 17:21:30
Tie noviny sú perfektná vec. Takto si môže každý šintavan urobiť obraz o vedení obce a na čo všetko sa míňajú obecné peniaze. Škoda, že sa zasadnutia OZ nemonitorovali už za prvého volebného obdobia Holičku. Som si istý, že dnes by starostom nebol. A paničky úradníčky aj s kontrolórkou by neboli v takej pohodičke. Dúfam, že poslanci sa konečne spamätajú a začnú s týmto cirkusom niečo robiť. Pán Majko len tak ďalej.
Karol | 25-02-2017 14:28:22
no starosta by mal zacat rozmyslat na koho tu spinu hodi ... snad aj jeho ovecky zacnu uvazovat, ze nie je vsetko take ako on prezentuje
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-02-2017 13:14:54
Anonym | 25-02-2017 10:46:02 | - o panovi starostovi ste nenapisali nic pre mna nove.

Po tom, co pisete o mne, som sa poobzeral okolo seba, prehladal som skrine, dokonca aj pod postel som nazrel - Vy musite so mnou zit, ked viete o mne viac, ako viem ja sam... ;-))

Ale teraz uz vazne.

Napiste konkretne, nie vseobecne. Napiste, co z uvedeneho nie je pravda, co je vymyslene. Ak to dokazete, budem prvy, kto sa OSOBNE STAROSTOVI PRED VLASTNOU KAMEROU OSPRAVEDLNI.
Občan | 25-02-2017 12:18:59
Pre Anonym
Hovorí sa, že papier znesie všetko, ale realita je ešte krutejšia, zrejme ste ju nezažil... Aj keď na dve z popísaných skutočností mám iný názor, všetko ostatné je tak ako sa to popisuje, mám živý zážitok...
Anonym | 25-02-2017 10:46:02
Vy uz asi neviete co so zivotom. A vy sa vyzivate v utrpeni druhych ludi. Pan starosta nie je dokonaly. To ste ocividne len VY! Lebo ste sa nechali zmanipulovat a skacete ako taka babika aj s par poslancami
Janko | 25-02-2017 07:27:47
som uz dochodca a nikam nevladzem. ale vcera co som dostal do ruky zasol som od prekvapenia.netusil som ze obec plava v tolkych problemoch vdaka zlemu vedeniu.no co nato poviem.jednoznacne ODSTUPIT ale aj to je uz neskoro...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-02-2017 00:20:38
Juro, dnes su mozno este policajti, prokuratori, sudcovia, ktori nemaju dostatocnu uctu k svojmu povolaniu a nevahaju postavit sa aj za vagabudnov politikov - plati obecne.

Pride doba, kedy od nich daju ruky prec a na obcanoch bude uz len nezabudnot, ako sa kto spraval vtedy, ked bolo potrebne proti zlu verejne vystupit a konat.

Ten, kto nekona, je spoluvinnikom. A tych, ktori sa tvaria ze konaju a pritom len laviruju a vypocitavo sa prijemne tvaria na vsetky strany, sned pomerne lahko odhali kazdy, kto o to ma zaujem.

Stacia na to taketo videa a publikovane materialy.
Juraj Kukla | 24-02-2017 23:17:01
Ja sa na to pozerám z druhej strany, zo strany reality. Áno pomohla by zmena z dola lenže Bohu žiaľ už iným spôsobom. Áno toto by bolo účinné v právnom štáte a každý \"zločinecký\" starosta by sa musel prepadnúť o hanby a v momente zmiznúť a bol by odsúdený. A čo sa deje v realite v bezprávnom štáte? No skutok sa nestal, skutok nieje trestným činom a nekonal úmyselne to vám povedia až po generálneho prokurátora a trebárs aj sto krát po sebe robia z čestných ľudí idiotov. Lenže skutok sa stal, bezpochyby je trestným činom zneužívania právomoci verejného činiteľa a porušovaním povinností pri správe cudzieho majetku ..... a na sto percent konal vedome a úmyselne a môže tak bez obáv konať naďalej. Takže tu je skutočná príčina a túto príčinu už neodstráni dohováranie, písanie, odhaľovanie sústavných trestných činov, ale asi len \"revolúcia\", lebo to už zašlo z bezprávím ďaleko!!!
obyvatel | 24-02-2017 20:51:20
Nooo tak toto je dobreee. Vidim ze to nabera na informacnej sile a dufam ze sa konecne nieco prelomi a to nie len v Sintave.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign