Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Tragédia v Hurbanove, mestský policajt zastrelil troch ľudí - AKTUALIZOVANÉ

redakcia SOLDátum16. 06. 2012 14:02:56TémaKRIMI správy

Podľa informácií viacerých spravodajských serverov došlo dnes v Hurbanove k tragédii. Mestský policajt mal pravdepodobne strieľať v rodinnom dome do piatich ľudí. Traja z nich mali byť namieste mŕtvy, dvaja zranení boli prevezení do nemocnice. Aký mal mestský policajt motív zatiaľ pravdepodobne nie je známe. V súčasnosti by mali byť na mieste policajný vyjednávač a kukláči, pretože páchateľ hrozí samovraždou.

- - -

AKTUALIZOVANÉ

Vrah sa po vyjednávaní s políciou vzdal. Prebieha vyšetrovanie tragickej udalosti.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
gulak | 03-07-2012 14:55:51
Tak sa mi zdá-že skoro všetky južanské štáty chcu vycecať euroval-vid teraz Slovinsko-maju skoro 3-násobné platy,ako my -su to cigáni EU
nena | 02-07-2012 20:04:04
moja rec
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-07-2012 13:27:18
Martin Lacko | 01-07-2012 12:55:52 | - vidime, mozno aj denne. V kazdej skupine ludi sa najdu rozni ludia.
Martin Lacko | 01-07-2012 12:55:52
Pan Milos Majko a co neromov nevidime zapáchajúcich a agresívnych
Marián | 22-06-2012 04:10:56
pre Jozef | 21-06-2012 13:10:19

Viem, že niektorí rómovia vedia žiť slušne a na úrovni. Len som chcel, aby sa nepoukazovalo na všetkých ako na jednu bandu. Osobne nerobím žiadne rozdiely či je róm, žid, ... je mi úplne jedno kto to je, ak žije a jestvuje normálne a nie na úkor niekoho. A pri stretnutí a trocha času vieme prehodiť aj pár normálnych slov...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 21-06-2012 23:25:20
http://www.nso.sk/14-sample-data-articles/109-otvoreny-list-uciteliek-z-dobsinej.html
Peter Klokner | 21-06-2012 23:08:37
Tu predsa nikto netvrdil a netvrdí že cigáni sú jedna homogénna banda lumpov a darmožráčov. Rozhodne nepotrebujú aby sme ich tu obhajovali uverejňovaním mien rodín ktoré žijú slušne a zodpovedne. Okrem toho čo to vlastne rieši ak denne vidíme okolo seba davy tých hulákajúcich zapáchajúcich a agresívnych a večer sa akože utešíme tým že zvestujeme svetu že na druhej strane nejaký Sandokan Stojka je slušňák. To akože má komu kompenzovať nesporný fakt, že táto komunita sa jednoznačne a preukázateľne vymkla spod akejkoľvek spoločenskej kontroly?

Kto by mal záujem o jasné, reálne a hlavne šokujúce argumenty takpovediac "na drevo" tak tomu potom úprimne odporúčam s patričnou dávkou trpezlivosti prečítať si doslovne otvorený list učiteliek z Dobšinej. Ako pridanú hodnotu popritom dostanete okrem neuveriteľnej otvorenosti aj riadnu príučku o skutočnej podstate toho sociálneho štátu ktorým sa tu víťaz volieb oháňa.

Rovnako je výpoveď autoriek dobrým materiálom na porovnanie s iným článkom o učiteľských peripetiách tu na SOL.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 21-06-2012 14:19:51
Uz niekolko rokov sa v novinach venujeme uspesnym obcanom Romskeho povodu. Uz aj v novinach najdete desiatky materialov, v ktorych su prave uspesni Romovia prezentovani. Nie je dobre vsetkych hadzat do jedneho vreca.
Jozef | 21-06-2012 13:10:19
Marian, a co tak rodina vynikajuceho muzikanta z Ali jazz bandu?
Marián | 21-06-2012 13:01:36
pre Erich | 20-06-2012 08:36:10

Za 20 rokov, sa väčšina vrátila . . .

:)

Ak máte dobré skúsenosti s rómami alebo s cigánmi, napíšte aspoň meno j e d n e j rodiny zo Serede, ktorá žije skutočne ako gádžo. Myslím si, že tá rodina nebude vôbec urazená, ak sa spomenie v dobrom svetle.
gulak | 21-06-2012 10:14:38
Na FB-koluje dobrý vtip-redaktor sa pýta cigána-čo hovoríte na zvýšenie daní? Cigán odpovedá-myslím,že nám to bude stačiť!!!!!
o rasizme ani reči, ide to aj bez neho | 20-06-2012 13:19:54
ja chcem vychovať maleho chlapca v režime prispôsobylov, má pet rokov a už to rozozná, smeje sa na nich ale vzapeti ho brdzdim, že kradnú, hulakajú, sú nebezpečný, zákerný, zabíjajú, sú tlstý, a predávajú drogy, sú drzý a arogantný atd,,, takže tieto vlastnosti so skúsenostami predavam ďalej aby bol pripraveny na bordel v systeme, myslim to v dobrom že zlo nezvíťazi a spravedlnosť ti nepomôže, tak sa majte mi sa nedame
Erich | 20-06-2012 08:36:10
Marián, odkiaľ máte informáciu, že nám z Čiech posielali rómov na Slovensko? Podľa mojich informácií je situácia presne opačná - v Čechách je veľmi veľa rómov zo Slovenska - napr. aj ten čo mu prestrelili hlavu šípom z kuše bol z východného Slovenska.

S Čechmi sme rozdelení už 20 rokov, avšak mám pocit, že je potrebné všetky vnútorné problémy hodiť na vonkajšieho "nepriateľa" - za všetko môžu Česi, Maďari, Američania, Únia..

Čo sa týka rómov - zvyšujúce sa napätie priamo súvisí so znižovaním životnej úrovne (aj keď Fico pred voľbami opakoval že k tomu nedôjde - ). Ak by mal každý výplatu 5000 € mesačne, môže sa na rómov vykašlať - nech si robia čo chcú a.
hadanka | 20-06-2012 00:50:00
bol som na vojne a musel som prisahať v uvodzovkach braniť vlasť, takže keby dačo tak tí čo boli na vojne a je mobilizacia, tak by museli čo?
odpoveď je zneškodniť nepriatela, asi by to nedopadlo dobre, že ano, kedy musel začal štat vyzbrojovať, a ono to je stale realne, tak pozor pozor, aj to može byť jedneho dňa
Marián | 19-06-2012 13:17:07
pre
gulak | 19-06-2012 12:33:50
Peter Klokner | 19-06-2012 11:29:41

Plne súhlasím. A páni, čo sa hrajú v Bruseli na veľkých politikov, by som nakopal s takou chuťou do ich veľkej riti, že by mi nohu os ra li. Nežijú tu a nemajú absolútne žiaden prehľad. Vedia len to, čo im "splnomocnenec" povie. A ako povie??? Tak je.
Keď sme sa s bratmi čechmi "delili", tak sme sa rozdelili bratsky napoly - 80/20. Z čiech nám slovenských rómov zbalili a poslali "domov".
gulak | 19-06-2012 12:33:50
Je to vysvedčenie pre politikov-vytvorili-cigánsku kastu-ktorá môže skoro všetko a nemusí skoro nič-jeho čin,bol asi výsledkom nemohucnosti,dovolať sa pravdy-je to aj dôsledok blbej politiky EU-voči týmto elementom-škoda,že nemáme take veľké-neobývané uzemia-ako Ukrajina,či Rusko-tam by si mohli založiť vlastný štát a žili by z toho,čo by vyprodukovali-je zaujímavé,počuvať vyjadrenia politikov,či iných-ikov-ktorí tu odsudzuju napr:stavanie murov-pričom títo vykecávači-bývaju v strážených lokalitach,maju najmodernejšie zabezpečovacie zariadenia,stráži ich bezpečnostná služba a ploty maju vysoké až do nebies(čím vyšší plot,tým väčší k....t)
Peter Klokner | 19-06-2012 11:29:41
Je pravda že konanie páchateľa je odsúdeniahodné.
To ale platí iba ak to chápeme v jednoduchej rovine že niekto niekoho pripravil nedobrovoľne o život. To je napríklad aj rovina porovnateľná s komerčnými dojákmi v Modrom z neba kde alkoholici prepijú majetok a idú žiť s rodinami do lesa či tam kde surovec večer ubije rodinu a ráno plače že to tak nechcel. Národ samozrejme zaslzí a naivný dobrák si ešte aj odtrhne od huby a pošle nejaké drobné neborákom. Spokojná je komerčná televízia a parazito ktorí z ľudského nešťastia majú zlatú baňu. Slovák má čím ďalej tým viac pokrútenú podstatu problému do tej miery, že sa za svoje zamestnanie a Ficom kritizovaných ale nijako riešených 400-500 Euro mesačne ešte dokonca cíti proti sociálnym parazitom takmer spoluvinným.
Aj v prípade Harmana rovnako ako v tomto riešime niečo úplne iné.
A podstata problému, ktorou je neudržateľnosť stavu, keď plodnosť tejto komunity prevyšuje všetky katastrofické predstavy a jej mentalita sa vďaka nezdravej strave a vyrastaniu medzi odpadom a vlastnými exkrementami konkuruje mentalite vyspelejších živočíchov sa nerieši.
Už nestačí iba dať im najesť a bude pokoj.

Miloš máš na jednej strane pravdu že ľudský život je prosto ľudský život. Na strane druhej asi treba zobrať do úvahy aj to, že sme permanentne konfrontovaný s ich agresivitou, všadeprítomnou vlezlosťou, drobnou a hlavne beztrestnou kriminalitou a to je to nebezpečné dávkovanie "jedu" ktoré u niekoho ako v DNV či Hurbanove logicky vyústi do takéhoto činu.

A to už sa vôbec nemusíme zaoberať aspektom totálnej absencie normálneho stavu justície. Stačí sa iba trochu zamyslieť nad tým, kam sa dnes podel tlak na justíciu a jej zmeny z obdobia predchádzajúcej vlády.
Odpoveď na otázku nech si každý domyslí podľa mentálnej vybavenosti.

Môj osobný a už raz prezentovaný názor je jednoznačný. Majiteľ zbrojného preukazu a zbrane bude mať v blízkej budúcnosti lepšiu východziu pozíciu v otázke ochrany svojich práv.
Nakoniec povedzme si sami a úprimne čo je lepšie. Byť na žive alebo mať zachránený majetok na úkor života či zdravia lumpa či agresívneho parazita alebo sa do smrti domáhať spravodlivosti na nepostihnuteľnom a štátom nezmyselne a na úkor ostatných nelogicky podporovanom jedincovi.
Takto položená otázka má riešenie veľmi jednoduché.

Čiže k článku.....ľútosť nad ľudským životom ÁNO, prekvapenie nad riešením rozhodne NIE. Možnosť očakávať podobné skutky...VYSOKÁ.
jaja | 19-06-2012 10:25:44
len skoda ze nemal samopal
anonym | 18-06-2012 14:28:57
Aj momentálne otravujú pred Kauflandou s voňačkami, dve za cenu jednej. Vykladáte tovar do kufra, vlezú skoro do kufra, idete s nákupom k bicyklu, už zas je pri vás a otravuje. Keď nákup odmietnete s tým, že nechcete obe voňačky ani za darmo, nieto jednu za peniaze a druhú zadarmo, ešte Vás sťavnato ovenčí. Dúfam, že aj mestskí policajti majú v merku, že v týchto dňoch otravujú ľudí s "parfémami".
aj tak dobre | 18-06-2012 11:11:18
Fico povedal šetriť a každý to pochopil po svojom
anonym | 18-06-2012 10:07:26
A vy by ste pracovali ked nemusite? Ak su nastavene podmienky tak, ze pre udrzanie akej-takej zivotnej urovne staci mat osem deti a ani prstom nepohnut tak co cakame? Cigani su ludia ako hociaki ini, svojou lenivostou vyuzivaju system ktory bol nastaveny na slysnych ludi. Dajme im podporu na polovicu v pripade neplnenia obcianskych povinnosti a hned sa budu diat cary. Ale ked im mesto pride este vymalovat a opravit strechu tak sa necudujme kam to speje
cepenan | 18-06-2012 09:04:31
otazka znie co sa zmeny?romovia zacnu pracovat?ony samy by mali pochopit ze stzm ako ziju provokuju a ludia to dlho trpiet nebudu.cigan nikdy robit nebude lebo je parazit takze ich nic ine any necaka...
anonym | 17-06-2012 23:49:41
No tak este pred spanim - Cielom kazdeho organizmu je jeho prezitie a pripadny rozvoj. Rovnakym organizmom je aj rodina, region ci stat. Za spravne fungovanie je zodpovedne vedenie statu ktore ma poskytnut funkcny aparat, ktory plosne a rozumne riesi staticke problemy ako aj problemy kratkodobe. Asi netreba dlho zit na slovensku a rychlo kazdy pochopi ze tu jednoducho nieco nefunguje.
Je nepochopitelne, ak sa nejaky nedostatok riesi tym, ze sa investuje este viac penazi do toho aby sa nie riesil ale zamaskoval.
Ale ak spolahlivy a vzorny policajt s 20 rocnou praxou sposobi to co sposobil v triezvom stave tak viem na ktoru stranu sa intuitivne postavim bez toho aby som poznal predmet sporu.
A tie zakony o ktorych hovorite, su derave a nefunguju dobre. No nic, budem musiet ist do politiky :)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-06-2012 22:59:19
anonym | 17-06-2012 22:35:13 | - mozno si to ani neuvedomujete, no tato spolocnost je prave ze skazena. Preco? Lebo tento cin prave mozno az 90% obcanov neodsudzuje.

Pretoze aj ja som verejne vyjadril svoj nazor - reagujem na Vas postreh.

Netvrdim to preto, lebo si nieco nemozem dovolit. Tvrdim to preto, lebo sa o problematiku tak 15 rokov intenzivne zaujimam a zaroven od roku 1999 mam susedov takych, akych mam.

Preto, lebo viem - denne vidim, co je tu zle a co nefunguje tak, ako ma.

Ak mate zaujem, vypocujte si dvojhodinove video otazok a odpovedi na MsU zo zaciatku mesiaca. Aj tam najdete niekolko mojich nazorov prezentovanych verejne. Pripadne si precitajte rubriky, v ktorych som pocas 4 rokov napisal toho k danej teme az dost.

Ale k veci. Prvotne vysetrovanie napoveda, ze neslo o rasisticky motivovany cin, ale o osobne spory. Dalsie vysetrovanie snad prinesie viac.

Ale aj keby tomu tak nebolo. Musim zial trvat na tom, ze stat, samospravy a mnohi lekari vyrazne chybuju uz desiatky rokov. Aby nemali problemy v danom case, ich neriesenim odsuvaju bremeno do buducnosti, kde sa sanca na uspesne riesenie takto zavaznej problematiky vyrazne znizuje a kazdym dnom predrazuje. Inak povedane, namiesto riesenia malej gulky problemov, kompetentni valia pred sebou gulu ako hovnival, az nas vsetkych raz zavali. To nie je uvaha, to je zial istota.

No a preco ja osobne tento cin verejne odsudzujem, nech bol spachany z akehokolvek dovodu?
Ako som uz napisal, nasilie plodi nasilie a nasilim dokaze problemy riesit iba diktatura a aj to iba docasne. A my predsa diktaturu nemame.

Cesta vedie vylucne cez dokladne dodrziavanie zakonov a prav vsetkych obcanov bez rozdielu. Zdoraznujem - bez rozdielu!
Ziadna pozitivna a ani negativna diskriminacia. A ziadne zvyhodnovanie jednotlivcov ci skupin na zaklade cohokolvek.
Jednoducho - ROVNOST.

Hurbanovo moze spolocnosti priniest neskutocne problemy a dalsie napatie, ktore sa uz teraz da krajat. A moze vyustit v nieco, co sa bude iba tazko vracat do starych kolaji.
anonym | 17-06-2012 22:35:13
Zvlastne ze tento cin 90% Slovakov neodcudzuje. A ti ktori vyjadruju pohorsenie si jednoducho zo svojej pozicie nemozu dovolit povedat opak aj ked to citia inak. Ci su to politici, novinari... Nelezie vam tato pretvarka na nervy? Hovoria ze tato spolocnost je skazena, podla mna je zdrava a ked svoju funkciu neplni stat skor ci neskor sa objavia mucennici co to vezmu do vlastnych ruk.
poraď si sám | 17-06-2012 13:01:17
zakon je zatial stale postaveny, tak že ta cigoška (100,300,100) si može hulákať a slubovať smrt z pomsty, a tu sme hned doma, že zakon neporušila jednala v stave nepríčestnosti, mne osobne pripadala ako z afganistanu,,, a čas nam ukaže kde sa stavaju CHYBY a potom akcia a THE END,,,
pssss. neni som rasista, som prispôsobily občan SK,
Registrovaný Denisa Némethyová Denisa Némethyová | 17-06-2012 12:42:26
SEEKER budeš to vyplácať z vlastného? :)

nie je riešenie zabíjať niekoho, ale riešenie by bolo ich hnať veľkou palicou, volakde do roboty na "panské" nech idú v tých horúčavách niekde na role okopávať a pešo všade...ja to už nemôžem ani vidieť ako sa to množí ako plevel, oni budú furt vykrikovať.
stačilo mi, keď ma zastavovala cigánka pred Tescom, nech si kúpim voňavku....povedala som že nemám záujem. Utekala za mnou až k autu a stále a stále si trepala svoje. ja s mojimi slabučkými nervami so to znášala pár minút, kým som ju neposlala odkiaľ došla...začala na mňa vykrikovať, že som P, K a podobné vulgarizmi. To už som penila, rozmýšľala som či ju tam umárujem na mieste alebo ju náhodou 6x prejdem. A toto je aj tu pred kaufom, lidlom stále....ale teraz mám lepšiu metódu. ako náhle ma oslovia, tak poviem, idem volať mestskú políciu. a už aj utekajú a mám pokoj a kľudné nervy.
alpetra | 17-06-2012 12:33:22
a o tej milion vajcovej seredskej cinzakovej firme z huby ministranta Jabratka kedy napisete?
Seeker | 17-06-2012 11:27:06
Dookola to iste, vrazda, rasizmus a chudaci cigani.
Podme do ulic na Lov Ciganov !!!!!!!!!!!
1 cigan - 1 Euro :)))))
anonym | 17-06-2012 10:07:44
Žena, ktorá pri tragédii prišla o manžela, syna aj zaťa sa z toho nedokáže spamätať a rodine policajta Milana sľubuje pomstu. "Kúpime pištoľ a zabijeme jeho manželku, aj celú jeho rodinu," kričala zúfala Rómka.

zdroj: www.topky.sk

Som presvedčený, že táto žena sa týmto výrokom dopustila trestného činu. Som zvedavý či sa týmto bude niekto zaoberať... Obávam sa, že v záplave komentárov okolo trojnásobnej vraždy sa tento trestný čin prehliadne.
a je to | 17-06-2012 07:07:44
už sa do toho montuje Brusel

http://www.topky.sk/cl/100370/1314115/Besnenie-v-Hurbanove-sokovalo-celu-EU--Chcu-korektne-vysetrenie-
tipujem... | 17-06-2012 03:25:43
ze ten policajt mal s tymi Romami nejake ksefty a preto to urobil...Vobec nemuselo ist o rasisticky utok..Vsade pisu ze sa spolu dobre poznali...zijeme predsa na Slovensku...ci?
Marián | 17-06-2012 02:03:17
cervenych romov strielat nebudu?ty narobili viac skody a viac kradnu.
Marián | 17-06-2012 00:02:59
Skôr by ma zaujímal dôvod "skratu" mestského policajta. To nebolo len tak, idem a hotovo. Pohnútka, motív, ... Toto by sa malo riešiť. A ešte sa rómske chúdence budú vyhrážať odvetou? "Chováme" ich, štát ich chráni, . . . Aj mňa by tak chránil? Vy Sr Al by sa na mňa, lebo som gádžo.
okey | 16-06-2012 23:33:39
Vydiet zabyli 3 celosvetovo chránené živočíchy.
policajt | 16-06-2012 21:16:47
mestskemu policajtovi drzim palce,bolo by dobre keby nebol odsudeny radsej nech bol v stave nepricetnosti,skoda len ze nestrielal do ciganok tak by bolo aspon o 50 ciganov menej.Maju velke huby,stonu, placu a vyvazaju si tie mohutne zadky v mercedesoch a este placu ze maju male socialne davky z coho su taki tlsti z chudoby?
vážení,ja mám z iného obavy, | 16-06-2012 20:30:28
ešte pár takýchto prípadov a aby sme sa nedivili,že sa u nás začne "humanitárne bombardovanie" ako v Juhoslávii...
Peter | 16-06-2012 19:58:34
Citujem z denníka SME: " Štyria z piatich napadnutých majú kriminálnu minulosť. Len nedávno ich zadržali pri veľkej krádeži drahých kovov"...
Čo viac k tomu dodať. Iba to, že ak sa konečne tento štát nezobudí, podobných prípadov bude pribúdať a ja sa tomu ani nečudujem!!!
mato | 16-06-2012 19:50:13
pravda,ale je vidiet ze zakon nepatri na kazdeho rovnako.s ciganov robia len utlacanych chudakov,ale cim viac sme utlacani my!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-06-2012 19:45:51
Mato | 16-06-2012 19:32:03 | - zle! Od zakladov zle! Ked ludia budu brat spravodlivost do vlastnych ruk, tak konci demokracia a pravo. (u nas je sice na kolenach, no nesmie skoncit uplne v zumpe)

Cesta je v nekompromisnom tlaceni verejnosti na vymozitelnost prava cez organy cinne v trestnom konani, prokuraturu a sudy.

Z nasich dani platime institucie, ktore su povinne chranit prava obcanov a zakony. Vsetkych obcanov bez rozdielu.

Zakladom musi byt rovnost pred zakonmi a pre vsetkych obcanov rovnake prava, ale aj povinnosti.

Jedine to je cesta.
Mato | 16-06-2012 19:32:03
Ja suhlasim.kde si nevedia dat rady sudy a policia treba zakrocit.aby obycajny clovek trpel cely zivot tu chamrat popri sebe a kukal sa jak zije s jeho dani?
anonym | 16-06-2012 19:31:54
to je pravda, v slusnej spolocnosti by to bolo samozrejme, ovsem my nie sme slusna spolocnost, bohuzial:(
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-06-2012 19:13:09
Akekolvek obhajovanie a ospravedlnovanie takto hrozneho cinu je nepripustne, chore a neospravedlnitelne!
Zavrazdeni boli traja ludia - dvaja su stale zraneni, jeden ma byt tazko. Je jedno, kto zomrel. Ziadne problemy sa nezmu riesit takto radikalnymi sposobmi. Nasilie vyvolava nasilie a tento cin moze byt nebezpecnou rozbuskou, na ktoru upozornujem dlhsiu dobu. Pri nezvladnuti situacie na pripadne nepokoje doplatime vsetci - bez vynimky.

Sice som pre pracovne vytazenie nemohol sledovat dianie podrobne, no chyba mi okamzite verejne odsudenie tohto cinu poprednymi predstavitelmi statnej moci. Reakcia nie okamzita moze znamenat - neskoro! Vyslanie jasneho signalu v takto chulostivej situacii je mimoriadne dolezite.

Periodicita tychto cinov je stale castejsia. Nie je to dobrym signalom pre nasu spolocnost.
prvý, čo | 16-06-2012 19:04:06
pomáhal a chránil
kotleba | 16-06-2012 18:47:52
hop čip čiririp.. konec dobry vsetko dobre
romskoslovensko | 16-06-2012 16:48:48
a ževraj aj včera večer tu policati pri nahanačke po aute strielali, neví nikto nič bližšie info?
romskoslovenko | 16-06-2012 16:44:07
možno na druhy pokus sa začne snimy niečo robyť, či si ešte počkame na niečo vo velkom?
sused | 16-06-2012 16:14:03
A ľady sa dali do pohybu.
seredan | 16-06-2012 15:27:00
no niekto asi nechce aby ludia vedeli, ako to vsetci vnimaju. Cenzura sa dava do pohybu :D. Myslim ze tak ako dakovali ludia Harmanovy, budu aj tomuto policajtovi.
Obcan | 16-06-2012 15:18:08
Len je zaujimave ze behom chvilky su na serveroch zrusene VSETKY diskusie.
Ktovie preco...
seredan | 16-06-2012 15:15:46
tak a je to tu, tam kde si nedaju rady sudy a nasi prehnity polityci si daju rady obycajny ludia. Precitajte si tuto diskusiu, nikto toho policajta neodsudzuje. Domaci asi vedia preco to bolo.
http://www.topky.sk/cl/100370/1314088/Masaker-v-Hurbanove--Policajt-zastrelil-troch-ludi--Romovia-chystaju-pomstu-
hmmm | 16-06-2012 14:38:26
a kolko je takych v seredi co by si zasluzili to iste?

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign