Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Totalitná demokracia na Slovensku

Juraj KuklaDátum03. 01. 2013 23:18:30TémaBlog Juraja Kuklu

V r. 1990 skončil komunizmus, ŠTB, KGB, ZNB, PS VB, ĽM, ROH, .... ktorým sme všetci jasne rozumeli, že tento systém je zlo. Mnohých nás tento režim prenasledoval, vedeli sme že je to totalitný systém, násilná vláda jednej strany, kde niet úniku a zmeniť ho môže len revolúcia.

Po nepodarenej revolúcii sme 23 rokov tvorili takzvanú demokraciu, tvárili sa že kopírujeme západ a zo začiatku sme sa tešili. Čerta starého! Do korýt sa dostali starí aj noví, kresťania, komunisti, socialisti, postupne finančná mafia, ktorá ovládla najvyšších činiteľov a moc v celom tomto nešťastnom štáte. Na pomoc pri tvorbe tohto zvrhlého systému si podľa potreby privolávli aj cirkev, prostredníctvom niektorých jej skorumpovaných predstaviteľov. Spoločne potichu vyvinuli sa na Slovensku úplne nový totalitný politický systém, ktorý ešte nemá vo svete svoj názov a bolo by ho asi treba pomenovať. Je to diabolsky antidemokratický, oveľa rafinovanejší a nebezpečnejší systém, ako nejaký originálny, priehľadný komunizmus a funguje viac či menej podľa miery obmedzenosti obyvateľov toho ktorého štátu.

Pre čo hovorím diabolský systém?

-Pre to, že nás nútia nazývať ho demokracia a všetci vidíme, cítime že to nie je pravda.

-Pre to že navonok propaguje demokratickú Ústavou SR, zákonnosť, ochranu základných práv a slobôd občanov, no v skutočnosti ich verejne cielene odstraňuje a ľuďom tak vymýva mozgy. Mnohí občania i mimovládny naskočili na túto hru, plácajú sa ako ryby na suchu, riešia nevyriešiteľné, márnia čas a nezjednocujú sa v zásadných myšlienkach. De - facto svojim akceptovaním a hrou na vylepšenie nefunkčného systému založeného na nespravodlivosti, tento systém podporujú. Mnohí občania z toho strácajú orientáciu a volia zo zúfalstva ešte väčšie zlo, nevedia „kde je sever“.

-Pre to že propaguje rovnosť ľudí pred zákonom, slobodu, sociálnu spravodlivosť, rovnosť pred políciou, pred súdmi, no v skutočnosti zvrhlými zákonmi chráni práva diktátorov na všetkých úrovniach štátnej správy a samosprávy. Chráni mocipánov, ktorí nesmú niesť zodpovednosť ani za najväčšie zverstvá, zlodejčiny, trestné činy poškodzujúce celý štát a všetkých občanov. Tento systém nedokáže zasiahnuť ani vtedy, keď sa všetko prevalí, keď sa odhalia Gorily na najvyšších miestach a ich špinavé hry, ale naopak odstraňuje ľudí i novinárov, ktorí prehovoria. Je toto demokratický systém?

Ja tvrdím, že na Slovensku vznikol úplne nový diabolský režim, politický systém ktrý by sa mal menovať “totalitná demokracia”, ktorá bola v priebehu 22 rokov „vymakaná“ do posledného detailu tak, aby sa proti nej nedalo účinne bojovať zákonnými prostriedkami, aby štátni zločinci ostali vždy nepostihnutí a mohli bezcitne ďalej okrádať podaný ľud z ktorého si kráľovsky žijú.

Tento systém je založený na tom, že bežný občan má len virtuálne práva a slobody a v boji proti korupcii nezákonnostiam má k dispozícii len virtuálne, nezasahujúce, nefungujúce a skorumpované orgány, obsadené nominantami podľa aktuálnej politickej moci. “Proti tankom drevené meče.”

Najhoršou zložkou tejto totalitnej demokracie sú miestne samosprávy - samovlády, lebo tie šiahajú na krk a práva úplne všetkých občanov až po ten najzapadlejší „Dolný Výplach“, kde si potichu požíva svoju nepísanú trestnú imunitu, ochranu prokuratúrou a políciou, kráľovský plat, nejaký nevzdelaný miestny diktátor, ktorý by sa na inom mieste neuplatnil. Zrazu je z neho panovník.

Je to predĺžená ruka štátu, tisíce malých práčok peňazí, kde si potichu môžu „liznúť „ z peňazí štátu, peňazí obce z Euro fondov veľkí aj malí zlodeji a preto sa navzájom ochraňujú. Potichu odstraňujú základné práva a slobody občanov, potichu rozkrádajú obecný majetok a štát, prelievajú peniaze svojim známym, prvostupňovým finančným mafiám a na občanov uvaľujú stále vyššie dane pod heslom , “občania plate, nevidíte že obec nemá peniaze, neviete že dane sa musia platiť“!


 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Pavol Pachník Pavol Pachník | 08-02-2013 00:39:02
Juraj všetci komunisti pochopili že prevrátením kabáta bude z neho demokrat ako sviňa či ak vyšitý, a že demokracia je nástroj na potláčanie svedomia tých druhých, pretože nie nadarmo sa hovorí, demokracia niečo stojí .. a stojí to tých ktorí nemajú ako potláčať, takže tí ktorí majú ako potláčať .. TAK PRE TýCH JE DEMOKRACIA oprávnením ktorým zatĺkajú pravdu ktorá im kole oči .. viď všetci ktorí vedia kao využíať demokraciu .. alebo povedal by som zneužívať demokraciu ..
Jozef | 10-01-2013 12:18:31
Kedysi chceli sudruhovia(niektori) nasadit socializmu ludsku tvar. To je akoby nasadit ludsku tvar rozzurenemu dobermanovi.To sa im nepodarilo. Takze teraz sa pokusaju implementovat ten ICH socializmus do kapitalizmu.
Nie socialne principy, solidaritu a spravodlivost, ale ciry socializmus, ten ICH. A ked sa im to podari, tak potom padne aj ten kapitalizmus.
A neboj, prieskumom a podobnym hram s cislami neverim.
Ani to heslo - kradnut a rozpredat, by sa nedalo pouzit v praxi, keby ten majetok mal pana a nepatril podla nich vsetkym.
re pre Jozef | 10-01-2013 12:11:34
Tyr budes tiež taký mentálny atlét ako tan smeracky poskok a komunista gasparko hlavy statu.
pre Jozef | 10-01-2013 11:58:20
Sú dve!Budovať a chránť!Kradnúť a rozpredať!Kapitalizmus vo svete je v koncoch,ved to vidí aj slepý ! Uvedomte si,že už nikto z Vás poctivým podnikaním nezbohatne!Na slovensku už nie je priestor na podnikanie už budeme makať vždy len na niekoho druhého a kde budeme? A prosím Vás myslím že nas ešte neopustila tá trocha zdravého úsudku a neverte prieskumom a všelijakým pofidérnym percentám!Tam sú vždy nastavené parametre podla zadávateľa prieskumu a je jedno či medzinárodného alebo nebodaj slovenského!Spoliehajme sa sami na seba!Nikto nám nepomôže!
cepenan | 10-01-2013 11:13:01
myslite ze keby vladol dzurinda bola by ta nezamestnanost nizsia???cela nasa ekonomika stoji na autach a tie sa nepredavaju!!!takze nezamestnanost este porastie!skorej by ma zaujimalo dokedy toto co snamy porobili vsetky vlady za poslednych 24rokov budeme trpiet?tu ked aj nejaka skupina obcanov zacne strajkovat tak sa prejavy slovenska mentalita ze co by chceli...TU TO BUDE TRVAT ESTE 50 ROKOV LEZ SA TO ZMENY!!!
Nezamestnanost na Slovensku sa podľa Eurostatu v novembri zvýšila na 14,5 % | 10-01-2013 10:41:17
ČR 7,4....Německo 5,4......Rumunsko....6,7!!!
na Slovensku sa podľa Eurostatu v novembri zvýšila na 14,5 % | 10-01-2013 08:29:44
kdeze ze je ten psi penis a jeho istoty ?))
gulak | 09-01-2013 16:47:38
Uplatní politici,neplatiči daní,tunelári,zlodejskí privatizéri-to je jedna banda
Jozef | 09-01-2013 14:43:05
tak jo.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 09-01-2013 14:42:07
Jozef, neprezradzaj. Nechaj na mna.
Jozef | 09-01-2013 13:47:25
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
alex | 09-01-2013 13:22:26
Fico sluboval Slovakom pracu a istoty ale som nevedel ze to myslel Plzen ,Prahu a CR.Ked sa niekomu nepaci nech poda o vystupenie z EU aj hranaty moze vyvolat referedum nikomu nic nebrani.
Jozef | 09-01-2013 13:08:32
Dufam, ze tieto blbosti Ta napadli v Izbe revolucnych tradicii.
Ten s tou smolou a Ficom asi uz nic neprekona.
Uz Ti tam na konci chyba len nejake budovatelske heslo.
pre šikovných ludí | 09-01-2013 12:45:13
A je to tu!Pretože,utekajú múdri a šikovní ľudia zo slovenska,Fico nemôže,ale môže ten,kto to takto nastavil,že na slovensko všetko dovezieme z únie,únia nám dá,únia sa o nás postará,tak načo plýtvať peniazmi na rozvoj krajiny a mať vlastných odborníkov!Ešte to,aby verejne oponovali ODBORNíKOM vo vláde!To,že Fico musí plniť kritériá,ktoré tá všemožná únia stanovuje a za ktoré nesie zodpovednosť aj najväčší slizký had Figeľ ,to Fica viníka nerobí,má len smolu že je pri moci!To,že učitelia vyštudovali z našich daní a teraz chcú odoprieť našim deťom doštudovať formou štrajku ,to je pravá demokracia na slovenský spôsob!Z akého titulu si toto môžu dovoliť!Verte alebo nie 90percent vládnych činiteľov bolo bud v SZM alebo KSč,inak by nezastávali také funkcie aké mali v bývalom rsžime a je jedno či sa teraz hlásia k ľavici alebo pravici!Tie multifunkčné čínske kabátiky sú predsa pre niekoho k nezaplateniu!
Jozef | 09-01-2013 10:57:32
aku vyhodu?
no, ze moze platit tomu dobremu statu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 09-01-2013 10:44:19
Aku vyhodu ma od statu podnikatel bez dlhov voci statu oproti podnikatelovi, ktory ma dlhy v milionoch a niekolko vytunelovanych eserociek?
gulak | 09-01-2013 10:22:21
Nikto za nás nič nevyrieši,ak sa chceme mať lepšie,musíme vyhnať politikov od válovu,zhabať nakradnuté majetky,pozatvárať všetkých neplatičov daní
hrdy slopak | 09-01-2013 08:47:08
Ty si kto? ze budes urcovat kto môže a kto nemôže byt hrdy Slovak a čo ked niekoho hokej nezaujima a ma rad slovensko a jeho otec pracuje v CR aby mohla rodina prežit a neskapala od hladu,pretoze fico červeny socialny netvor nedokaže ludom zabezpečit ani tu pracu za pasom .
Pre počtárov | 08-01-2013 23:05:33
Aké je to jednoduché opísať nejaké štatistiky,ale OK!Tak načo čakáte a sťažujete sa,ako je na slovensku len zle a zle!Zbaľte si veci a nikto Vás nedrží!Nebudete ani prví ani poslední,ale tu sa začína trápna formulka o hrdosti Vás všetkých na svoju krajinu!Trápne trápne trápne...... A ni jeden z Vás nemá morálne právo nazývať sa hrdým občanom SLOVENSKA!Alebo ste slováci len po vydarených MSv hokeji!!!
Michal | 08-01-2013 11:29:46
http://www.cas.sk/clanok/240102/pravda-o-mzdach-takto-vyzera-vyplatna-paska-slovaka-v-porovnani-s-cechom.html

Čech má z 500€ v hrubom 50€ viac v čistom. Z 1000 € v hrubom má o 70€ viac v čistom. Tak o čom to je???
EvaK | 08-01-2013 10:11:01
Preco asi poutekali?Na SVK, rovnako ako v CZ velki zamestnavatelia nie su ani ceski ani slovenski. Takze ti, co pracuju v CZ, neotrocia na cechov. Co si budeme hovorit? A viete aky je rozdiel medzi tym, ci niekto otroci pre zahranicnu korporaciu na SVK alebo v CZ? V CZ nizsie danove zatazenie, nizsie ceny zakl. potravin, nizsie naklady na byvanie, lepsia zdravotna a socialna starostlivost, fungujuce odbory, ktore sa zamestnavatelom nepchaju aj do druhej nosovej dierky. Podciarknute a spocitane - za rovnaku sumu si v cz uzijete svojej mzdy o 20% viac, ako na SVK.
Ekonomický Tatranský tiger vážne ochorel a lieku niet. Fico je totiž patológ. | 08-01-2013 09:52:02
Blbe je len to, ked zo Slovenska utekajú mudri a sikovni ludia.
volič romskej iniciatívy | 07-01-2013 22:48:38
Tuším si musel utekať na vlak do susednej krajiny,aby si stihol šichtu.Ten Fico je ale nespratník,že ťa takto prehána!
volič sns | 06-01-2013 20:18:50
Staraj sa ved je demokracia!Máš veľa možností ale vy by ste chceli všetci pracovať minimálne za 1000 eur v čistom pekne v teplúčku a na počítači a z domu !Hold život je ťažký či je demokracia,alebo socializmus,kapitalizmus,robiť sa musí to ti nikto nehovoril?
volic sns nejvetsicech | 06-01-2013 17:12:54
Ale už jsem našel něco v čem jsou Slováci lepší než myCeši. Na nový rok sem se díval na Otázky Vaclava Moravce a musím konstatovat že ten váš premier je ještě větší coucot než ten náš :)
volic sns si cct | 06-01-2013 13:45:22
To je hanba tých čo sa nechajú ponižovať a bez kúska cti sklonia hlavu a makajú ako čierny na čechov..................a co im neda hranaty proletar pracu s vyssou pridanou hodnotou ktoru tak sluboval a necha volicov sns otrocit na kapitalistov a cechov za pasom
volič sns | 06-01-2013 12:40:36
To je hanba tých čo sa nechajú ponižovať a bez kúska cti sklonia hlavu a makajú ako čierny na čechov!Prečo sme sa asi tak osamostatnili?Ale s takými ako ty nepomôže ani svätená voda od KDH!Robota na slovensku je len dementi z demokratických zoskupení vybavili,že slováci budú robiť na niekoho druhého za minimálne mzdové nároky,ved to robili odjakživa!Sa spamätaj a neurážaj a trocha sa o seba postaraj,lebo IQ asi nebude na požadovanej úrovni,akú hodnotu by mal mať podľa Teba tvoj plat!!
volic sns si cct | 05-01-2013 23:38:07
vsetci vsetko rozpredali a co cesi nerozpredali? este vo vacsej miere a robota tam je.. zaujimave ..smeracky hajzli su tam piaty rok tak nech zabezpecia ludom robotu a nie aby chodili ludia a este aj narodovci robit otrokov do CR.
pre anonym | 05-01-2013 21:38:30
Aký je rozdiel medzi pol.stranami okrem jedincov ,ktorí sú v každej strane niečim výnimočným?
re re re re | 05-01-2013 21:34:27
Tí ktorí išli robiť otrokov boli donutení,lebo takí ako premúdrelí Kaník a jemu podobní donútili robiť otrokov ľudí doma na slovensku,bez kúska hrdosti rozpredali celý štát aj s národom!
volic sns si cct | 05-01-2013 17:35:34
ste schopní zapredať svoju národnosť!!.....tak uz len ty proletari a stbaci zo sns smeru a hzds su neni zapredany? kradli viac okradli slovakov viac ako madari za 1000rokov.Momentalne najvacsi proletar hranata hlava zo smeru je tam piaty rok a chudoba sa len zvysuje a ludia zapredavaju svoju narodnost a chodia pracovat ku kapitalistom do ciech za pas... cca 200 000až 400 000 hrdych slovakov robi otrokov cechom........este aj ty Rumuni maju nezamestnanost 7%
gulak | 05-01-2013 16:43:06
Od r.1990 sa začalo rozkrádanie Slovenska a podielali sa na tom všetky vládne politické strany,čo tu fungovali,alebo ešte stále fungujú
anonym | 05-01-2013 16:06:08
Prepacte ale chvalit sa ze ste volili SNS? Ved ti okradli Slovakov za 4 roky viac ako madari za 1000 rokov!!!!
re re re silvo | 05-01-2013 14:56:25
Demokratická pravda bolí že?Priznaj,že v tomto štáte nemá nikto na Smer ani ked sa dá dokopy dvadsať akože demokratických skupiniek!Ja osobne volím SNS odkedy vznikli,či sú v parlamente alebo nie!Bohužial takí ako ty volia práve sľubotechny čo nikdy nedokážu splniť to čo sľubujú a za guláš ste schopní zapredať svoju národnosť!!Ked kradne jeden nie je to verejnosti také okaté ako ked kradne dvadsať a ešte sa nevedia dohonúť ani na tom ako budú kradnúť!§
re re re re | 05-01-2013 14:46:31
Som slovák tak hádaj!
pre re silvo | 04-01-2013 16:11:27 | 04-01-2013 22:11:49
ty si nechaj svoje mudrosti pre seba a radsej sa nam tu priznaj ze si vzdy volil HZDS SNS alebo SMER a za prezidenta si dal Gasparovica uz v prvom kole
re: re silvo | 04-01-2013 20:38:14
asi si si zabudol dat tabletky alebo si clen smeru
re silvo | 04-01-2013 16:11:27
V podstate tu by sme mohli uvádzať príklady a samé také ktoré nectia ani jednu a ani druhú stranu,o to mne ani nejde ja nie som ortodoxný ľavičiar ani pravičiar!Ale musíme uznať,že ten kto má v názve slovko demokracia/cký,cká atd/nemôže svojvolne robiť veci,na ktoré potom poukazuje,že sú proti štátu prehnane povedané!Je dávno známe,že tzv.demokrati na slovensku pokazili životy 90percent obyvateľom,lebo také drastické opatrenia,ktoré zaviedla pravica šmahom ruky,na ktoré neboli obyvatelia vôbec pripravený a bez ujmy prežili privatizéri a pochlebovači,obyčajný robotník je utláčaný na dno spoločnosti a pritom je to hlavná sila štátu,pracovať pod kamerami za minimálnu mzdu a pýtať sa na záchod,tak to je veľmi ponižujúce nie len pre robotníka ,ale pre celé slovensko!Ked ja budem v televízii hlásať,že zabezpečím 30centov na hodinu viac tak do roka som premiér!Lebo pravica nemá šancu na slovensku takým spôsobom vládnuť akým začala!Netreba za každú cenu viniť Fica aj za zlé počasie,ale tých na pravo od stredu ako Ficovi nahrávajú a on bez námahy prevalcuje aj osemkoalíciu tzv.demokratov!To je ako s cigánmi,oni len naplno využívajú to čo im zákony povoľujú či sa to niekomu páči alebo nie!
anonym | 04-01-2013 13:43:48
Dennik RSS samozrejme existuje:

http://www.cynickaobluda.com/2013/01/nepoucujte-prezidenta.html

:-D :-D :-D
prezident | 04-01-2013 12:50:06
Ešteže máme nášho RSS prezidenta, väčší skvost sa už nedá nájsť, isto nám ho všetci závidia. Dúfam, že sa tí, čo ho volili poriadne hanbia!!!
http://www.sme.sk/c/6654131/gasparovic-objavil-novy-dennik-rss.html
re:Peter | 04-01-2013 12:31:36
Pán Peter asi ste mysleli ako kradol Smer: Daňový úrad v Prievidzi sídlil do roku 2008 v širšom centre a mestu platil ročný nájom 25 944 eur. Presťahoval sa do domu, ktorý vlastní súkromná spoločnosť ROKO, ročne jej uhrádza vyše 214­tisíc eur.
Peter pre Silvo | 04-01-2013 12:22:05
OK,ale ako vysvetlíš,že bývalý minister financií zrušil plne funkčný danový systém a zriadil ho v kamarátovej budove ,ktorá nebola schopná na tento výkon!!Bez mihnutia oka ohrozil chod štátu,to akože ked majú v názve domokratické je všetko OK?Tu je vidieť ako málo vieme o demokracii!!
Silvo | 04-01-2013 11:58:00
Demokracia je politicke zriadenie kapitalizmus je ekonomicky system. Kapitalizmus je aj v monarchiach.

Problemom Slovenska je hlupost jeho obyvatelov pretoze si vo volbach sami volite zlodejov. A nehovorte ze nie ved aj prezidenta ste si takeho zvolili. Aj tuto vladu ste si tak zvolili. Su to zlodeji ako inac my vysvetlite ze teraz minister obrany kupil 2 lietadla od zubara bez vyberoveho konania?
Pre:to už nie je ani demokracia ani kapitalizmus | 04-01-2013 10:52:02
estebacke kecy..............takze ked nejaky bolsevicky zmrd kradne na meste,vuc alebo inde tak vlastne zato moze globalizacia tesco kaufland kia samsung a dalsii
to už nie je ani demokracia ani kapitalizmus | 04-01-2013 09:55:41
Pád komunismu, doprovázený nástupem moderních komunikačních technologií, otevřel stavidla kapitalismu vskutku globálnímu. Ten se nejen zcela vymanil národním rámcům, ale přestal také být v podobě mamutích korporací, fondů a bank svázán s konkrétními podnikateli, kteří kdysi tvořili páteř občanské společnosti, a potažmo tedy liberální demokracie. Funguje jako globální síla, zatímco politika zůstala ukotvena na úrovni národních států, jejichž často těžkopádný demokratický proces je příliš pomalý na to, aby si s nároky, a v poslední době i nájezdy globálního kapitálu na celé státy poradil.

Pro tento globální kapitalismus je mnohem lepším partnerem autoritářsky flexibilní Čína, než například pomalu se rozhodující evropské demokracie se svými sociálními státy. Své převahy nad národně ukotvenou politikou využívá navíc k postupné privatizaci demokratické politiky, politických stran i celých států, jakož i k masivní korupci.

Rostoucí podřízenost demokratického procesu vládě velkých peněz je předzvěstí „neliberálních demokracií“, tedy jakýchsi novým forem autoritářských režimů, v nichž se sice budou konat volby, ale zásadní rozhodnutí budou zcela mimo „vládu lidu“.

Podceňování tohoto střetu globálního kapitalismu s národní demokracií by se mohlo ukázat jako největší omyl současné pravice. Ne náhodou protestují různá hnutí „rozhořčených“ právě proti vyvlastnění demokracie kapitálem, jakož i proti vyostřování sociálních rozdílů, které se podařilo v době rozkvětu sociálních států zkrotit.

Vzpoura „globální ulice“ proti nedemokratickým a asociálním praktikám globálního kapitalismu může vést v lepším případě k potřebným korekcím. V horším může být ovšem zneužita k destruktivnímu populismu s nepředvídatelnými důsledky.
tento | 04-01-2013 09:32:09
nový systém sa volá demokracia alebo kapitalizmus

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign