Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Takáto je moja predstava

 Dipl.Ing. Igor Lehocký -  vek: 48 rokov, rodinný stav: rozvedený, dosiahnuté vzdelanie: Vysoká vojenská škola Pozemného vojska, Ludvíka Svobodu Vyškov na Morave, právnická nadstavba Trestného práva na Akademii PZ v Bratislave, dosiahnutá hodnosť: podplukovník MV SR, posledný služobný útvar: Úrad boja proti organizovanej kriminalite Prezídia Policajného zboru v Bratislave, akademický titul: Diplomovaný Inžinier prevádzky kolesovej a pásovej techniky, v súčastnosti vedúci Súkromnej bezpečnostnej služby v Seredi
Po zvážení všetkých pre a proti som sa rozhodol kandidovať za poslanca v druhom volebnom obvode, kde aj bývam, pretože som presvedčený o tom, že mám čo ponúknuť v prospech mesta Sereď. Už druhý rok prispievam do týchto internetových novín a snažím sa tak vyjadrovať svoje názory a postoje ku veciam verejným,občianskym, ku článkom týkajúcich sa Trestného práva a práce Policajného zboru, snažím sa poukazovať obecne na nekvalitu a ponúkať riešenia, ktoré by podľa môjho najlepšieho vedomia a svedomia mohli človeku pomôcť. Robím tak s vierou, že snáď niekomu,i keď anonymnému, nezištne pomôžem. Koniec koncov, presadzovanie a uplatňovanie spravodlivosti bolo v podstate mojou denno dennou pracovnou náplňou po dlhé roky aj ako nekomunistu v časoch socializmu. Princípy objektívnej pravdy a spravodlivosti boli, sú a zostanú mojimi prioritami. Preto som sa rozhodol kandidovať. Som presvedčený o tom, že tam, kde je úcta k zákonu, tam začína sloboda, kde je slušnosť existuje priateľstvo. Kde je poriadok, tam je príjemné prostredie, kde verejný činiteľ (poslanec) koná transparentne a v prospech občanov mesta, občania mu to vrátia v ďalších voľbách opätovným zvolením. Neverím, že nie je možné odstrániť korupciu, klientelizmus a rodinkárstvo ako výsmech odbornosti a transparentnosti. Prvým krokom je zverejňovanie všetkých zmlúv týkajúcich sa majetku mesta (obce), čo nie je žiadny objav, ale naliehavá nutnosť Slovenska. Predsa nie je možné, aby hrubosť, násilie a podvody boli permanentnou súčasťou verejného života v tejto krajine a aby sa slušný človek vo svojom meste nemohol cítiť bezpečne a spokojne. Najdôležitejšou inštitúciou mesta v presadzovaní rozvoja je mestské zastupiteľstvo, tvorené poslancami na čele s primátorom, ale ruka v ruke s umožnením verejnej alebo občianskej kontroly. Totižto najväčšia sila je v rukách ľudí-voličov a taká je skutočnosť, len je potrebné si to pripomínať a uvedomiť tak, ako naposledy pri petičnej akcii pre nekvalitnú prácu polície. Takáto je teda moja predstava o presadzovaní princípov zákonnosti, slušnosti, poriadku, transparentnosti a spravodlivosti pre mesto v ktorom žijem a ktorému chcem z pozície poslanca poctivou a kontrolovateľnou prácou pomáhať. Sebavedome, krok za krokom, aby som sa za svoje meno nemusel hanbiť pred tými, ktorí mi odovzdajú svoju dôveru. Na post poslanca MsZ v druhom volebnom obvode kandidujem pod č.10

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
Igor Lehocky | 18-11-2010 21:16:24
"skoda", neviem, či ste to myslel úplne vážne, ale beriem to ako Váš názor, aj keď hodnotiť kvality človeka iba cez príspevky v SOL...ale ok, pravda je,že aj písané je prejav, ktorý sa tvorí v šedej kôre mozgovej a všeličo sa dá aj podľa písomného prejavu o autorovi domyslieť, to je fakt. Ak Vám z môjho písomného prejavu aspoň z časti vychádza kvalita, patrí Vám za takýto kompliment poďakovanie a pre mňa z toho plynie dobrý pocit, že keď dám myšlienky do riadkov v SOL, pre niekoho majú hlavu aj pätu a oslovia. Nemám ale toľko drzosti v sebe, aby som bez skúseností z práce v MsZ hneď kandidoval za primátora, to by ma nenapadlo. A škoda je len dobrého človeka keď umrie predčasne. ;-)
Igor Lehocky | 18-11-2010 20:50:45
Jozef, najprv som si musel nechať preložiť Vašu skratku SHJ :-). Myslím si, že kompetentní si nelámali hlavu nad tým, aká "kvalita" sa bude prezentovať počas hodov a jarmoku v predajných stánkoch. Skutočnosť je proste taká, že Ázia pohlcuje takmer všetko a všade vo svete, len návštevníci jarmoku, alebo domáci musia bohužiaľ konštatovať, že predajcovia z Jednoty sa na pár dní presťahujú na jarmok.Čo už. Podľa mňa je to na škodu veci a tým viac, keď poctivé domáce remeslo vo svojej krajine má rovnaké postavenie, ako ázijský tovar za "facku". Môj názor: škoda. Mesto sa v tomto prípade správa (trhovo?)podľa zásady: vsjo rovno
skoda | 18-11-2010 12:11:48
Pán Lehocký pri vašich kvalitách nie je škoda že kandidujete len za poslanca?Ako primátor by ste určite viac dokázal.Ako čítam vaše príspevky tak teoreticky ovládate a máte riešenie na všetko.To nie je závisť,ale konštatovanie.
Jozef | 18-11-2010 10:36:28
Igor, aky je Vas nazor na vyberanie najomneho za stanky pre REMESELNIKOV na SHJ. Nemali by mat zlavu, popripadne uplne zadara, aby sa jarmok nezmenil len na predaj cinskych smejdov?
Igor Lehocky | 18-11-2010 10:11:04
Jozef nemylite sa. Podla poctu poslancov v jednotlivych volebnych obvodoch (VO c.1/9P, VO c.2/6P,VO c.3/4P) bude mozne tolko aj zakruzkovat pri volbach. Pre anonyma: vo volebnom obvode c.2 mozte zakruzkovat 6 kandidatov na poslanca MsZ.
Jozef | 18-11-2010 07:48:47
obvod c.1 - 9 poslancov obvod c.2 - 6 poslancov obvod c.3 - 4 poslanci a tolko ich mozno aj zaskrtnut, alebo sa mylim?
anonym | 18-11-2010 07:23:20
Ale aby som neobol úplne od témy. Koľko poslancov za 2 obvod bude v ms.parlamente? Koľkých bude možné za tento obvod vo voľbách zaškrtnúť? A samozrejme držím palce p.Lehocký!
re: Robo Horvat | 18-11-2010 07:20:09
Ja som nikde napísal o tom, že teraz sú tam super špičkoví odborníci!! Aspoň prosím ťa poriadne čítaj, kým ideš na niečo reagovať, ja som písal o tom, že kde chceš takýchto fundovaných odborníkov (nepodplatiteľných)a s niekoľkoročnou praxou v samospráve zohnať na miesto, ktoré by bolo podľa Tvojej predstavy vždy iba na 4 roky. O tom plate sice neviem, ale nepredpokladám, že majú viac ako 700-800 € a za takýto plat a na krátke obdobie si myslím, že tam ozajstných odborníkov podľa tvojich predstáv nedostaneš. Môj názor.
Igor Lehocky | 17-11-2010 19:45:13
Pán Veselický, úprimne Vám ďakujem za slová uznania, ktoré si vážim o to viac,že zazneli z úst človeka, s ktorým by som si dokázal predstaviť spoluprácu. A že by sme tú "káru" dokázali posunúť vpred o tom nemám pochybnosť. :-)
Igor Lehocky | 17-11-2010 19:26:37
"re:Robo Horvat". V podstate som na Vašu otázku odpovedal v predchádzajúcom príspevku, kde som sa zmieňoval o niektorých nie lichotivých názoroch občanov na personál zamestnancov MsÚ.Vaše vyjadrenia o názoroch potencionálnych primátorov, čo by urobili, keby...Viete,povedal by som, že treba trošku triediť ľúbivé vyjadrenia. Tak ako ste sám napísal, nie je to až tak jednoduché "vyhádzať" v súlade so Zákonníkom práce, ale pokiaľ sa niekto chystá použiť princíp "ja som zákon", mám taký názor, akoby zároveň povedal,"beriem na vedomie,že po štyroch rokoch mňa a mojich prívržencov čaká ten istý princíp". To nie je normálne takto konfrontačne jednať. Kto je dobrý a uznávaný odborník na svojom pracovisku, slušný, vecný a má za sebou hmatateľné a viditeľne pozitívne výsledky, ako sa povie, nech aj "umrie" ako zamestnanec MsÚ. Poďme ale skúmať, koľko je takých na MsÚ v Seredi. Ja neviem, ale povedať paušálne, že všetkých vymeniť bez zistenia skutočného stavu...Postupne, spravodlivo a v rámci reorganizačných zmien je to možné, ale nie účelovo, lebo by sa mohlo stať, že na prehraných súdnych sporoch by si mesto skrátilo rozpočet o ďalších niekoľko tisíc-desaťtisíc eur.
Robo Horvat | 17-11-2010 19:03:20
pre 17:50, neviem kto, je tam taky super spickovy odbornik ale co viem urcite ze ich niektori podriadeni su ovela spickovejsi a to tu pisem s uplnou vaznostou a za mensi plat. Len netreba mat pocit,ze niekto je super spickovy odbornik,ktory je nenahraditelny a jediny v Seredi. A vy viete ako su platovo nic moc ohodnoteni? A prave ze zijem v realite plnej podvodov,netransparentnosti a uplatkarstva co ma dost rozculuje a preto sem pisem.
re: Robo Horvat | 17-11-2010 17:50:36
OK. Ale teraz je situácia taká, že to tak nie je a ruky teda zviazané su... A to som zvedavý koľko takých super špičkových odborníkov by išlo do takej práce, ktorá je len na 4 roky, platovo nič moc ohodnotená a ešte aj bez odstupného... Ako bez urážky, niektoré vaše názory som si vážil, ale niekedy mám dojem, že Vy ani nežijete v realite, ale niekde úplne mimo.
Ľubomír Veselický | 17-11-2010 16:47:57
Nie raz ale niekoľkokrát podpisujem názor diskutujúceho zo 16-11-2010 08:33. Pán Igor Lehocký trvale preukazuje svoj občiansky postoj i záujem o problémy nášho mesta. Jeho angažovanosť je pre mňa zárukou, že bude platným členom poslaneckého zboru v budúcom volebnom období.
Robo Horvat | 17-11-2010 16:02:38
pre 12:30,moj nazor je pracovne zmluvy ved.prac.na dobu urcitu to je styri roky a bez naroku na vysoke odstupne.Ich plat je dost atraktivny aj na dobu urcitu.Po volbach pimator a poslanci nebudu mat zviazane ruky,prehodnotia kontrolou ich doterajsiu cinnost.V novom vyberovom konani sa primator a poslanci znovu rozhodnu.Treba dat sancu aj inym,nezatazenym klientelizmom a mozno aj lepsim uchadzacom o tieto funkcie.Tieto funkcire nemozu byt iste az do dôchodku lebo to deformuje smer,vplyv a cinnost MsU.
aaa | 17-11-2010 15:53:56
....ale ako čo vystupujú v tých firmách?!
Igor Lehocky | 17-11-2010 14:56:24
"aaa" spravna adresa je foaf.sk. Projekt foaf.sk využíva údaje z obchodného registra SR, daňového úradu SR, sociálnej poisťovne, a ďalších databáz pričom pomocou grafových algoritmov hľadá a zobrazuje hlbšie prepojenia medzi ľuďmi a firmami na Slovensku. Obsahuje aj udaje o zadlzenosti firiem voci statu. Vďaka foaf.sk môže ktokoľvek jednoducho prehľadávať sociálnu sieť slovenských podnikateľov a objavovať vzťahy medzi nimi. Názov FOAF pochádza z anglického akronymu Friend Of A Friend a odkazuje na fenomén sietí malého sveta.
aaa | 17-11-2010 14:33:56
p. Lehocký, vo www.foat.sk-vo firmách sú akcionármi alebo ako tomu rozumieť?!
Igor Lehocky | 17-11-2010 12:52:28
"zvedavy", mozno Vas prekvapim strucnou a jednoduchou odpovedou. Zakony, vyhlasky a ostatne vseobecne zavazne predpisy v tomto state pre samospravy existuju a dlhe roky. Kto ich plnit odmieta, musi nasledovat sankcia zo zakona, nie pre prislusnost k urcitemu etniku alebo mensine. Zo zakona!!! Rovnako to vsak plati aj pre statny alebo samospravny organ, ktory si dovoli zakon neplnit s nasledkom vysokych skod vo vlastnom rozpocte. Na kazdeho raz dojde, verte.
re:Robo Horvat | 17-11-2010 12:30:22
Citujem: "Pan Lehocky budete presadzovat aj nove vyberove konania na miesta veducich pracovnikov MsU,nakolko vyslapane chodnicky treba obcas prekopat,co vy nato? ". Tak toto by zaujímalo aj mna, lebo viacerí kandidáti na primátora sa nechali počuť, že to urobia. Ja sa však na vec pozerám aj z druhej strany. Týchto pracovníkov odvolať z funkcie sa zrejme môže len v odôvednených prípadoch. To že sú tam podľa niekoho dlho, nie je pádny dôvod. A keby aj, ak ich aj odvolá, ich pracovný pomer bude na´dalej trvať, iba budú odvolaní z funkcie... Čo potom s týmito zamestnancami?? Lebo sa vlasten stanô raodvými zamestnancami. A pracovný pomer s nimi bude možné ukončiť len v prípadoch ktoré presne špecifikuje zákonník práce. Ďalšia vec je, že ak sa potom vypíše "tender" na obsadenie nových vedúcich, nikde nie je napísané, že sa do neho opäť nemôžu prihlásiť títo zamestnanci a budú mať veľkú výhodu v znalosti problematiky a vedomostiach... Takže čo vy na to? zaujíma ma názor p.Lehockého , ale aj p.Horvata!
Igor Lehocky | 17-11-2010 12:25:55
"Vyslapane chodnicky treba obcas prekopat..." Pravda je taka,ze som si vypocul zopar nazorov ludi, dost tvrdych a nekompromisnych, ze "to tam treba vycistit" alebo "vsetko vyhadzat a prijat novych ludi, nezatazenych minulostou, pretrhat ze vraj rodinkarske a ine zvazky" a podobne. Bol som celkom prekvapeny z tychto nazorov, ale nieco naznacuju, ak Vam povedia viaceri ludia v podstate to iste. Pokial by som dostal doveru ludi a stal by som sa poslancom, v prvom rade je nutne oboznamit sa s celkovou strukturou zamestnancov MsU, ich pracovnou naplnou a to dost detailne. V zasade si myslim, ze vynaklad nie male financne prostriedky na vyplaty pre funkciu, ktora vykazuje pracovne vysledky napr. 10 krat do mesiaca je komfort, ktory zrejme nie je na mieste ani v Seredi. Myslim si, ze je nanajvys vhodne uz opustit toleranciu k pracovnej cinnosti v jednej ruke so salkou kavy v susednej kancelarii, alebo u dobrej kamosky ci znameho na druhom konci MsU. Ak sa to deje, nieco je nutne zmenit a nie iba vzdychat nad tym, ze je malo penazi na taky ci onaky projekt, stavbu, opravu v meste. Ak su peniaze na vyplaty pre spomenutu pracovnu cinnost v predchadzajucej vete, potom je Sered bohatym mestom! Kriteria dobrej a kvalitnej pracovnej cinnosti su zname: znalost zakonov a inych predpisov, ktore upravuju pracovnu napln, odborne skusenosti a vnutorne presvedcenie, ze uradnik je v podstate tiez sluzobnik pre obcanov mesta. Kto je odbornik a v styku so strankami je slusny, ustretovy a odborne fundovany, je pre MsU prinosom! To je moj nazor. Kriterium politickej prislusnosti je do nebies volajuca hlupost! Kazdy si buduje svoje meno a povest na pracovisku i mimo neho pomaly a postupne zo dna na den a vysledkom je osobny nazor obcanov mesta - volicov! Toto platilo, plati a navzdy platit bude.
zvedavý | 17-11-2010 10:26:50
....môj hlas máte,ale čo s cigánmi, ako budete riešiť tento problém v meste?!
Robo Horvat | 17-11-2010 00:23:29
Pan Lehocky budete presadzovat aj nove vyberove konania na miesta veducich pracovnikov MsU,nakolko vyslapane chodnicky treba obcas prekopat,co vy nato?
Igor Lehocky | 16-11-2010 23:57:13
Surovska SBS to nie je. Co sa tyka zverejnovania prace komisii ustanovenych na MU, som za. Nech sa zverejnuje vsetko, o co bude medzi ludmi a obcanmi mesta zaujem, cim viac informacii pre obcana, tym vyssia kontrolovatelnost a transparentnost. Vysledok prace komisii je prezentovany na rokovaniach MsZ vo forme zrejme doporuceni, kde su zhodnocovane navrhy a opatrenia samotnymi poslancami, hlasuje sa o nich, su prijate alebo odmietnute. Ako komisie pracuju alebo nepracuju je uzitocne vediet a v mnohych pripadoch su ich vysledky velavravne.
Robo Horvat | 16-11-2010 22:18:21
Pan Lehocky len som chcel vediet ci to nahodou nieje Surovska SBS a este otazocka na vas v pripade volebneho uspechu,chceli by ste presadit nahravanie a zverejnovanie video zasadnutia komisii aby aj obcania videli odbornost a transparentnost?
anonym | 16-11-2010 19:51:12
Pán Lehocký držím vám palce a vyhrajte vo voľbách. *yes* *yes*
Igor Lehocky | 16-11-2010 19:40:26
Pan Horvat, mozte poprosit, chcem Vas ale upozornit, ze sa ako anonym dotazujete na moje osobne udaje, ktore nijak nesuvisia s predvolebnou kampanou. Napriek tomu pracujem pre spolocnost GAMA GROUP s.r.o. v Seredi.
Robo Horvat | 16-11-2010 14:33:10
Mozem poprosit odpoved aj na moju otazku 10:46 ak to nieje tajne.
Igor Lehocky | 16-11-2010 12:29:33
Pardon, čo sa týka výberu členov, viete to záleží od osobnej znalosti charakterov, zmýšľania a skúseností z tejto oblasti práce a narábania so zákonom.
Igor Lehocky | 16-11-2010 12:25:20
Pre "ja".Celkom ma oslovila napr.Komisia na ochranu verejného záujmu pri výkone funkcií verejných funkcionárov, ale rovnako aj Komisia verejného poriadku,prevencie a ochrany majetku, som presvedčený o tom, že by som mohol byť na tomto úseku prínosom.
ja | 16-11-2010 11:45:31
pan Lehocky, v ktorej komisii MsZ by ste chcel pracovat v pripade zvolenia? Cim by ste bol prinosom pre vami zvolenu komisiu a ak by ste bol jej predsedom ako by ste vyberal jej clenov, na zaklade akych poziadaviek, parametrov ?
Igor Lehocky | 16-11-2010 11:05:25
Prosím, aby ste vnímali takéto zverejnené informácie opatrne. Je lepšie byť trpezlivý s vlastným úsudkom. Obhliadka miesta trestného činu je prvotný a neodkladný vyšetrovací úkon a spravidla sa neopakuje. V prípade domu, ako uzavretého priestoru a policajne zabezpečenom proti vstupu cudzích osôb, opakovaná obhliadka môže mať svoj význam, aj keď...nie je to dobrý signál o kvalite práce na prvotnej obhliadke. Práve preto že ten proces poznám, domnienky verejnosti informovanej bulvárom sú často veľmi vzdialené skutočnosti, pretože v zásade médiá nemôžu mať prístup k informáciám o zaistených dôkazoch, pokiaľ sa policajti správajú profesionálne.
Robo Horvat | 16-11-2010 10:46:38
a v ktorej SBS ?
p.Lehocký,z iného súdka | 16-11-2010 10:16:16
aký máte Váš osobný názor ako bývalý kriminalista na to,že polícia ide vykonať už TRETIU!!! obhliadku miesta činu v prípade vraždy JUDr.E.V.?Ďakujem za odpoveď. http://spravy.pravda.sk/policia-opat-preskuma-miesto-cinu-drk-/sk_domace.asp?c=A101115_200804_sk_domace_p58
Igor Lehocky | 16-11-2010 09:41:52
Ďakujem za podporu, ľudia sa rozhodnú komu dajú dôveru, ja som pripravený ju nesklamať.
Johny | 16-11-2010 09:22:58
Drzim teda palec.
anonym | 16-11-2010 08:33:25
Nepoznám Vás osobne ale len zo stránok SOL. Vidím, že život v našom meste Vás zaujíma, a že v prospech mesta by ste ako poslanec MsZ vedel aj niečo urobiť, presadiť a bol aktívny. Verím,že sa Vám podarí stať sa poslancom,čo Vám veľmi prajem.
Jozef | 16-11-2010 07:08:48
drzim palce, Igor.

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign