Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Štyria poslanci MsZ sa v kauze tepelného hospodárstva postavili za občanov. Zajtra s nimi budú o veci hovoriť verejne.

200

Sereď   |    Už zajtra, teda vo štvrtok   30. marca  2017  o  18:30 hodine, budú v štúdiu SOL na ul. M.R. Štefánika  štyria poslanci MsZ  Pavlína Karmažínová, Michal Hanus, Tomáš Karmažín a Pavol Kurbel hovoriť s občanmi zaujímajúcimi sa o prenájom tepelného hospodárstva súkromnej firme, vyššie ceny za kúrenie  a ďalšie témy týkajúce sa kauzy štyri roky riešenej poslancom Kurbelom.

Vítaní sú všetci občania, ktorí majú záujem komunikovať s týmito poslancami MsZ, či občania cítiaci sa byť vo veci dotknutými.

Kapacita štúdia je 20 stoličiek pre verejnosť, preto najlepšie je vopred si rezervovať miesto na tejto e-mailovej adrese:   diskusia@otvorene.tv


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Ľubomír Veselický | 04-04-2017 10:17:14
-pre Veselického 2.4.2017 20:34:06 Citujte niektorý môj nevyberav ý útok proti Vranovičovi alebo jeho zástupcovi. Až potom vás budem brať vážne. Alebo vypisujte nekonkrétne ďalej. Čítanie to bude úsmevné, ale nepresvedčivé.
pre Veselického | 02-04-2017 20:34:06
Zrazu vám vadia anonymovia. Aj v tejto diskusii ste sa vyjadril, že aj vy ste tu prispieval anonymne a aj pod svojim menom. Mám v živej pamäti vaše nevyberavé útoky na bývalého primátora a viceprimátora.Vtedy to bolo v poriadku, lebo ste bol na druhej strane barikády. Teraz zrazu vám anonymovia vadia.
Ľubomír Veselický | 02-04-2017 20:04:45
Seredanovi!
Ak myslíte, že má zmysel výmena informácií o dopadoch vyúčtovania tepla od dodávateľa, ktorý na rozhovor pozvaný tiež evidentne nebol , ja si to nemyslím. Ak som vám na smiech, prosím. Možno iným na smiech nie som. Teší ma vaše uznanie, že v pred kamerou RTV KREA , na stránkach SN a pred dôchodcami sa vyjadrovať viem. Doplním. Minulú sobotu som hovoril aj na výročnej členskej schôdzi miestnej organizácie zväzu telesne postihnutých a včera na cintoríne pri spomienke na obete napoleónskych vojen. Je to jednoducho moja úloha. Stretávať sa s ľuďmi a hovoriť s nimi. Pekné je na tom to, že si pri rozhovoroch hľadíme do očí. Anonymná diskusia na SOL to žiaľ neumožňuje, lebo anonym ako vy sa zmôže iba na niekoľko nenávistných viet. V debate tvárou v tvár by ste boli ľahkým súperom a preto ostávate rád nepoznaný.
jaja | 02-04-2017 17:17:29
súhlasím ,pán Kurbel primátorom ,je čestný,slušný,ochotný a to si treba vážiť.
Vlado | 30-03-2017 17:57:22
Ako tak počúvam, vystúpenie bude aj s muzikou :-) A čože sa stalo, že teraz večer vyhráva rozhlas?
seredan | 30-03-2017 17:38:46
hanba bakalarovi Veselickemu. Viete sa pozriet rano vobec do zrkadla? Riadne ste klesol. A vy ako hovorca mesta ste sa mal prvy tlacit do diskusie kedze ste ten \"hovorca\". Uz davno ste mali skoncit na urade a sediet doma. Nemate nato vykonavat verejnu funkciu, kazdemu ste na smiech. Vyjadrovat sa viete len v krei, SN a pred dochodcami, ktory vas ako tak este vedia pocuvat. Spamatajte sa a skoncite s tym divadlom co predvadzate.
gulak | 30-03-2017 15:17:23
Vo volbách treba správne volit a potom sa pozrieť na majetkove priznania týchto mocipanov a ich rodinných prislušníkov..
Registrovaný Michal  Hanus Michal Hanus | 30-03-2017 13:42:30
Pre Veselický Ľubomír: Vážený pán viceprimátor. To, že si idem vypočuť názory kolegov poslancov, diskutovať s obyvateľmi na aktuálnu tému v meste je zlé? Nikto ma na to, aby som prišiel do štúdia SOL nahovárať nemusel. Už som sa v minulosti pokúšal svoje názory a postrehy z diania v meste prezentovať cez SN, pričom ste mi sám odpísali, že článok zverejnený nebol, lebo tak rozhodla redakčná rada. Tu som slobodne vyjadril svoj názor a idem s kolegami poslancami a občanmi mesta diskutovať na tému, ktorá je momentálne aktuálna. A keď už sme pri tom nahováraní, tak nie Vy ste \"nahovárali\" zamestnancov škôl, aby svoje články publikovali prioritne v SN?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 30-03-2017 13:27:11
s.i.n. | 30-03-2017 13:10:20 | - obaja vieme, ze vzdy mam dovod ku konkretnemu vyjadreniu sa. Pre Vasu informaciu, nasledne som za panom Veselickym isiel aj osobne a svoj nazor na jeho verejne vyjadrenie v tejto veci som mu povedal aj osobne.

Obaje vieme, ze umyselne som priamy, rovnako sa spravam osobne ako aj v komunikacii cez diskusiu - mam rad, ked kazdy vie, co moze cakat. To iste ocakavam od protistrany.

Pan Veselicky je v propagande skutocne ochotny ist za hranicu akceptovatelnosti.
Propagandu tu na SOL ale robit nebude, musi si vystacit tam, kde mu to bude tolerovane.

Osobne dufam, ze voci jeho tvrdeniam sa ohradia aj samotni poslanci, ktori boli najskor vo veci zmluvy mimo rozhodovania o jej obsahu a nasledne boli este aj klamani tvrdenim, ze ju niekolkokrat prerokovavala prislusna komisia.

Loz ma kratke nohy. Tu si niekto prestal pamatat, kde ako a kedy klamal a dnes sa uz chyta do vlastnych pasci, ktore starostlivo okolo seba nakladol. Tak mu treba!
s.i.n. | 30-03-2017 13:10:20
p. Majko, myslím že vaše vyjadrenia (forma!!) v tejto diskusii voči osobe L.V. sú neadekvátne. Pritom s ich obsahom - rozumej podstatou plne súhlasím! Už dávno zastávam názor, že pánovi L.V. nepatrí zastávať funkcia, ktorú zastáva! Je známe, že najťažšie sa ovládajú emócie pri osobnom styku - rozhovore. A práve preto že vaše odpovede na jeho diskusný príspevok majú isté časové oneskorenie, ich forma nie je adekvátna osobe, ktorá by sa mala vedieť ovládať a ktorá chtiac - nechtiac ovplyvňuje verejnú mienku v Seredi. A také výpady vám viac škodia ako osožia. Žiada sa povedať aj u nás dobre známe talianske: Hai capito?
P.S. vy viete kto som a prečo vás takto napomínam asi tiež. Aj napriek tomu želám veľa zdaru v tejto vojne.
Ja prvý | 30-03-2017 11:44:46
Bohužial kontrolorku máme akú si dosadili. Nie že papier kontrolovat ,ved ani to by nezvladla odvážit. Ona sa vie len podla pár viet čo ju naučia, vyhražať sa tomu na koho si môže dovolit. Je to asi najostudnejšia osoba v celom mestkom klane.
Obcan | 30-03-2017 10:08:20
Kurbel primatorom Hanus zastupca a zostavut udernu formaciu ktora mesto povzdvihne. Urobit ako v R.Sobote znovu bytv.podnik a poodpajat skoly skolky ludia aby sa zacalu odpajat. Normalne by bola sranda jednu zimu vydrzat neobjednat ziadne teplo aj keby mame kurit ohrievacmi nech zbankrotuju
Obcan | 30-03-2017 10:04:13
Pri volbach to treba vimenit. Vsetko zdegenerovane prec. Ako moze byt kontrolorka a co vlasne chcela kontrolovat ked sa ani energetike nerozumie? Co ona na prenajme tepelneho hospodarstva chcela kontrolovat? Jedine asi kolko papiera ostalo na hajzloch lebo inak ani paru nema o energetike.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 30-03-2017 09:29:21
Veselický Ľubomír | 30-03-2017 07:58:49 | - Lubos, hned takto rano najskor pises, az nasledne rozmyslas.

Za vrchol chrapunstva povazujem Tvoj prispevok:

\"Som zvedavý, k akým záverom poslanci, ktorí sa dali nahovoriť na vystúpenie pred kamerami SOL, dospejú a aké východiská obyvateľom ponúknu.\"

Lubo, po takomto VEREJNE prezentovanom tvrdeni si chudak uz len preto, lebo si stratil ELEMENTARNY PUD SEBAZACHOVY.

Ty si dovolis poslancom povedat, ze maju navrhovat vychodisko? To prdele, ROZHODOVALI O ZMLUVE SNAD POSLANCI? Nie kamarat!! Netokrat je v tom Tvoj sef sam!
Pre Veselickeho | 30-03-2017 09:23:00
Kto z dvoch, primator ci prednosta by prisiel do SOL? Pises, ako vietor fuka ty prisluhovac. Uz davno nemas svoj nazor len ten, ktory ti vnutia. Vid historiu SOL.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 30-03-2017 08:20:44
Veselický Ľubomír | 30-03-2017 07:58:49 | - Lubos, znovu sa Ta pytam verejne - ako hlboko si schopny klesnut, do akej stoky si ochotny zanorit sa preto, aby si sa zapacil?

Tvoje chrapunske spravanie sa vidim ne nema hranice. Si obycajny chudak, kedze bez spytania sa tvrdis takyto nezmysel. Poslanci pred kamerou vystupili pred dvomi tyzdnami, pred mesiacom a jeden vystupuje 4 roky!! Teda po celu dobu, ktoru Ty si strceny v kutiku a plnis si propagandisticku ulohu - Lubos, dostali ste sa do situacie, kedy uz neviete realne zhodnotit ani hole fakty. Je koniec hry - dnes to je uz len o tom, kto na hre zarobil a komu zostane v rukach Cierny Peter.

Lubos a este mala drobnost - NEHANBIS SA po svojich verejnych vyjadreniach a rozhovoroch so mnou do SOL ESTE NIECO NAPISAT?
Občan | 30-03-2017 08:06:01
Tá posledná veta p. Veselického smrdí vyhrážkou alebo sa mi to len zdá ?
Veselický Ľubomír | 30-03-2017 07:58:49
Primátor je na dovolenke a prednosta dnes a zajtra služobne mimo Serede. Táto akcia je preto veľmi dobre načasovaná. Na dnešné stretnutie nedostal pozvánku ani primátor ani prednosta a oficiálnou cestou zrejme ani žiadny poslanec. Otázky cien tepla a obsahu zmluvných vzťahov s dodávateľom tepla možno efektívne prerokovať iba na rokovaní zastupiteľstva. Som zvedavý, k akým záverom poslanci, ktorí sa dali nahovoriť na vystúpenie pred kamerami SOL, dospejú a aké východiská obyvateľom ponúknu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 30-03-2017 07:22:55
P.S. | 30-03-2017 06:18:57 | - primatora Tomcanyiho pozyvame 4 roky a zatial VSETKY POZVANKY ODMIETOL, resp. ODIGNOROVAL.

Tito poslanci prejavili zaujem samotni a my sme im vysli v ustrety.

Osobne som mal naposledy iba tyzden dozadu snahu dostat pred kameru s nazorom dalsich poslancov - odmietli.

Nemylte si ulohu SOL a mna osobne - ja ich nepotrebujem - mne zakon neuklada povinnost ako im. Takze bolo to na nich a oni predpokladam vedia, preco sa rozhodli tak, ako sa rozhodli.

Este dnes bude rozposlanych asi 10 otazok vsetkym poslancom MsZ rovnocenne - samozrejme ze budu uverejnene a uverejnene budu aj ich odpovede v plnom zneni.

Na veci je najuzasnejsie to, ze je po 4 rokoch znasania urazok, osocovania, ignorovania faktov, posmechu a ponizovania je potrebne zacat \"strihat centimeter\" - cas pravdy sa blizi.

SOL je stale pripravene urobit aj diskusiu s druhou stranou. Ak bude, urcite sa o termine citatelia dozvedia vcas.
P.S. | 30-03-2017 06:18:57
Vyváženosť diskusie. Bol pozvaný aj primátor Tomcany,alebo niekto za firmu MBPS?
Kalimero | 29-03-2017 23:52:23
Komu česť tomu česť a komu hanba tomu hanba alebo kto z poslancov má chrbtovú kosţ a kto nemá kožu na tvary sa teraz ukázalo.
Rudo | 29-03-2017 23:42:27
Kde sú ostatný poslanci sa schovávajú majú obhajovať občanov mesta
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 29-03-2017 21:38:31
Ul. M.R. Stefanika asi 80 m od Slovenskej sporitelne smerom k svetelnej krizovatke - posledny vchod na poschodi.
Vonku pred vchodom bude tabulka s oznacenim DISKUSIA.
Obcan | 29-03-2017 21:30:22
Mozem poprosit presnu adresu kde sa to bude konat?
seredan | 29-03-2017 19:48:03
no je vidno ktorym poslancom ide o obcanov a ktorym o vlastny prospech. Skutocne len tyto styria su ochotny bojovat za ludi? Kde je pani Vydarena, velka aktivistka? Teraz ked sa ma ozvt cusi ako vos pod chrastou. A co dalsi poslanci Irsak, Starecek, Koričansky... seriete na ludi?

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign