Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Spôsob konštituovania redakčnej rady verejne spochybnil jeden z navrhnutých členov

Dnešný deň sa mohol do histórie mesta zapísať rozhodnutím poslancov, ktoré by novinám vydávaným z peňazí nás všetkých  výrazne zvýšilo kredit. Nestalo sa tak. Prečo? Poďme pekne po poriadku...

Na dnešnom rokovaní  MsZ bola poslancami  MsZ odsúhlasená redakčná rada  Sereďských noviniek. Vedenie mesta vyhlásilo termín, do ktorého sa mohli záujemcovia o členstvo v redakčnej rade hlásiť.

Urobil som tak  e-mailom a to už v  05. decembra  2012.

Dôvody môjho záujmu o členstvo v redakčnej rade boli zrejmé a nikdy som ich netajil. Dlhodobo pozorujem, že SN sa stali médiom ovládaným jedným človekom a to hovorcom mesta. Nakoľko ide o noviny  patriace občanom mesta Sereď a financované sú tak isto z ich spoločných peňazí,  považujem toto za neprijateľné a za zneužívanie média na prakticky permanentnú volebnú kampaň tými, ktorí do média majú prístup.

Prístup do média  je na prvý pohľad  pre bežného občana dôležité asi tak, ako pre mŕtveho kabát  (ospravedlňujem sa za prirovnanie). Pre komunálneho politika, je však mimoriadne dôležitý. Preto denne počúvame, kto ktoré médium ovláda a čo sa ním snaží dosiahnuť.

Navonok vedenie mesta deklaruje, že uverejňuje všetky príspevky od občanov a čo sa týka internetovej verzie toto potvrdil aj  Branislav Koričanský. Dokonca aj na moju dnešnú priamo položenú otázku. Či hovoril pravdu, resp. má informácie, je vec druhá. Ale o tom neskôr. Vráťme sa k dnešnému dňu a už spomenutej redakčnej rade.

Vedenie mesta sľub daný občanom dodržalo a na dnešný deň pripravilo nasledujúce podklady pre  rokovanie poslancov MsZ:

Dôvodová správa:
V zmysle pripomienky, ktorá odznela na stretnutí s občanmi dňa 3.12.2012 a prísľubu primátora mesta o zriadení redakčnej rady tlačených Seredských noviniek predkladám menný zoznam záujemcov o prácu v redakčnej rade SN. Zoznam záujemcov je spacovaný v takom poradí, v akom prejavili svoj záujem o prácu v redakčnej rade. Trom zo záujemcov v minulosti boli v internetovej i tlačovej forme SN uvejnené ich články. Podľa obsahu výzvy sa záujemci o prácu v redakčnej rade mali prihlásiť do 15.2.2013. Výzva neobsahovala podmienku, že člen redakčnej rady nesmie byť autorom príspevkov.

1. Miloš Majko, Trnavská cesta 867/53 Sereď, podnikateľ
2. Ivan Sklenár, Matičná 2694/8, dôchodca
3. Mgr. Daniela Kasáková Vašková, Lazová č.711/18, Pata, preventistka MsP
4. Miroslava Dudášová, Garbiarska 51/53 (1992), študentka žurnalistiky
5. Mgr. Klačanský Stanislav, Stromová 22, fotograf
6. Matej Šalmík, Rovná 1423/17, Sereď, štátny zamestnanec
7. Branislav Koričanský, Dolnomajerská 1223/4, Sereď, zamestnanec mesta
8. Bc. Ľubomír Veselický, Športová 2796/34, Sereď, zástupca primátora mesta

Červenou farbou som zvýraznil to, čo je podľa môjho názoru pre čitateľa v predmetných materiáloch dôležié. Pokračujem ďalej:

Vo včerajšej nočnej diskusii na  SOL s Matejom Šalmíkom odzneli v jeho príspevkoch veľmi zaujímavé a dôležité vyjadrenia. Do diskusie vstúil pán Sklenár, ktorý nás oboch vyzval, aby sme objasnili predmet nášho sporu. Na čo reagoval okrem mňa aj pán Šalmík.   Jeho reakcia nepochybne stojí za povšimnutie.

Verejné vyjadrenie pána Mateja Šalmíka k návrhu/záujmu  jeho osoby o členstvo v redakčnej rade  SN:

Matej Šalmík | 25-02-2013 22:16:28 |   Pan Majko, vy nie ste sudca, ani prokurator, ani policajt aby ste odomna ziadali nejake dokazy :) Nie ste organ verejnej moci, ani verejne cinna osoba, ste sukromnik, ktoremu nemusi nikto nic dokazovat, a ked vam robi dobre to, ze ma takto na verejnosti prepiarate, ze JA klamem, tak si posluzte, nejak mi to zily netrha.
Mna len trapi to, ze nie ste chlap, ktory nereaguje na moju vyzvu uz niekolko mesiacov a nedokaze mi urobit jeden hlupy vystup z databazy. Ak si myslite, ze ma tym drzite za vlasy nad vodou, ste na omyle, je mi to uplne jedno :)len som cakal od vas iny pristup. Prezentujete sa ako ferovy chlap, tak mi dovolte dokazat vase tvrdenia ;)

Pan Sklenar, zniete ako nejake alter ego pana Majka. To, ze mam byt zajtra vymenovany do redakcnej rady SN, som sa dozvedel dnes ;) Ale presviedcat vas o tom, ze som v tom osobne nezaangazovany, ale napriek tomu som dal suhlas, je asi zbytocne, vy si aj tak pojdete svoje :)

Nič by sa v podstate nestalo, keby pán  Šalmík   (nedovolím si povedať že klamal )  o jeho nominácii do redakčnej rady  verejne nenapísal  pravdu. Nuž a tá akosi nesedí s oficiálne deklarovanými pravidlami, za ktorých mohla byť redakčná rada konštituovaná. 

Na samotnom rokovaní  MsZ sa o slovo prihlásil  pán Ivan Sklenár, ktorý na tento mimoriadne závažný fakt upozornil vedenie mesta  (primátor mal v tom čase žiaľ iné povinnosti a na mieste za predsedníckym stolom dočasne nesedel)  a požiadal  vedenie mesta o stiahnutie tohto bodu z rokovania a  poslancov, aby zachovali vážnosť inštitútu  MsZ a nehlasovali. S návrhom  pána Ivana Sklenára sa stotožnil aj poslanec  Pavol Kurbel, ktorý dal procedurálny návrh, nakoľko aj on pravdepodobne uznal, že je významným spôsobom spochybnená regulérnosť  obsadenia redakčnej rady. 

O ostatnom je lepšie nepolemizovať, ale nechať čitateľov  pozrieť si videozáznam a urobiť si vlastný názor.

Snáď iba výsledok. Poslanci  MsZ nakoniec o tomto bode programu hlasovali. Bez predstavenia všetkých kandidátov na členov redakčnej rady. Bez predstavenia ich vízíí a pohnútom, prečo v redakčnej rade de facto verejnoprávneho média chcú pôsobiť. Jednoducho im stačili mená. Nevadilo im, že v oficiálnych podkladoch pre rokovanie  MsZ a tvrdením občana  Šalmíka - štátneho zamestnanca je vážny rozpor. Inak povedané, že jedna strana klame. Našli sa aj poslanci, ktorí kandidátovi  "mimo poradia" dali hlas. Bez vypočutia jeho názorov, jeho predstáv o fungovaní redakčnej rady, jeho skúseností s novinárskou prácou, bez toho, aby sa zaujímali o to, kto je ten občan, ktorý  podľa jeho vlastných vyjadrení o členstvo v redakčnej rade vlastne ani nestál, resp. po jeho navrhnutí  neodporoval...

Nebudem sa zamýšlať nad pohnútkami niekoho, kto  Mateja Šalmíka na zoznam niekoľko dní po termíne uzávierky napísal. To nechám na zhodnotenie občanov, ktorí zo svojich peňazí  noviny i chod úradu platia. Ja sa iba spýtam, to naozaj stačí našim poslancom tak málo informácií, aby rozhodli o tak vážnych veciach? A vôbec, ale vôbec ich nemrzí, že regulérnosť redakčnej rady bola významným spôsobom spochybnená skôr, ako začala pracovať?

Asi je čas niekomu položiť otázku na telo...


 


Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
anonym | 01-03-2013 21:22:15
veru jednanie prednostu Krajčoviča s ľuďmi je veľmi neslušné. Zvyšovať hlas si môže na svojich zamestnancov alebo doma ale nie na občanov.
zvedavý | 01-03-2013 21:04:45
teda poviem Vám,toľko arogancie a neslušného vystupovania som ešte nevidel/p.Krajčovič, p.Kalinay a Kráľ/.Veď vy nemáte základné vedomosti o práci s ľudmi.Ja na mieste diskutujúcich s Vami si také bliakanie vyprosím.
P. Majko- evidentne im nepasujete do partie, moc viete o ich praktikách a zákulisných hrách.Nedajte sa odradiť,bojujte za nás obyčajných ľudí,držíme Vám palce!!!!!! Vo Vašich vystúpeniach je vidieť, že sa dá diskutovať aj inteligentne, vecne a s rozvahou.
Anonym | 28-02-2013 21:59:08
Kauza REDAKČNÁ RADA je podobná ako kauza VEVERIČKA .
Gratulujeme zúčastneným stranám.
Kto nevykonštruuje nejakú kauzu nech sem nepíše . Spájaniam, fikciám,
dohadom a podvratom sa medze nekladú.Na koho kauza nebola vymyslená nech sa prihlási. 1 kauzička žiadna kauzička.
Ivan Sklenár | 28-02-2013 09:36:27
Pán " Ateraz? " odporúčam do Vašej pozornosti článok "Vyberáme z redakčnej pošty - "Moja reakcia priznám sa, bola nevyšpecifikovaná a unáhlená" - Matej Šalmík, ktorú zverejnil Miloš Majko27. 02. 2013 23:36:43SN - kauza Redakčná rada". Už za mladi som spoznal ľudovú múdrosť starých otcov, ktorá hovorí: Vyčkaj času, ako hus klasu! Tak sa mi zdá, že to platí aj dnes.
P.S. Mimochodom, Vaša reakcia "A teraz? | 27-02-2013 18:22:12" by skôr patrila pod článok p.Bc.Veselického "Fakty". Čo Vám v tom bránilo? Hanba za svoje meno alebo obyčajná zbabelosť?
Pavol Kurbel | 28-02-2013 00:06:40
Pre nestrannosť
S vašou poznámkou o nestrannosti tých, čo sú na výplatnej páske mesta súhlasím. Veď nie nadarmo sa hovorí : Koho chlieb ješ, toho pieseň spievaj. Nie je však chybou vedenia mesta, že sa iní neprihlásili. Keby sa bolo prihlásilo 50 alebo 100 záujemcov a bolo z čoho vyberať, bolo by to iné. A pri svojom rozhodovaní by som určite uprednostnil ľudí mimo výplatnej listiny úradu. Ale i to svedčí o tom, že kritizovať vedia všetci, ale priložiť ruku k dielu, sa už málokomu chce.
nestrannost | 27-02-2013 22:44:33
kam sa vytratila nestrannost redakcnej rady? Mimo Sklenara a Dudasovej su vsetci zvoleny clenovia spojeny s mestom: Vaskova, Koricansky a Veselicky su na vyplatnych paskach mesta co je jasny konflikt zaujmov. Klacansky ma od mesta prenajaty atelier dokonca za najnizsiu sumu. To ste tam rovno mohli napchat poslancov ved o ich nekonecnych uspechoch a neocenitelnom prinose pre mesto sa dozvieme tak ci tak. Este poprosim ten billboard pri zeleznicnom moste rozmnozit tak aby bol na kazdej ulici v meste
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-02-2013 21:23:43
A teraz? | 27-02-2013 18:22:12 | a Kurbelovi | 27-02-2013 19:00:30 | - zaujimava uvaha! Skor je treba citat vsetko a v suvislostiach.

Lubos uverejnil postu medzi Salmikom a nim, ktoru povazoval za prihlasku do redakcnej rady. Podla svojho tvrdenia Salmik nie.

Pan Ivan Sklenar a nasledne ja jasne upozornil na to, ze verejne jeden z tych, ktori su na zozname spochybnil regulernost celeho aktu. To je pravda a v tejto suvislosti je uplne jedno, kto zlyhal. Nie je to jedno pri oznaceni toho, kto klamal. Takze sme presne na tom istom - najkorektnejsie bolo postupovat podla navrhu pana Sklenara a nasledne poslanca pana Kurbela - stiahnutie bodu a presunutie na najblizsie zastupitelstvo. Tam mohol pan Salmik predstupit pred poslancov a vsetkym vysvetlit ako sa veci maju.
Pred poslancov predstupil dobrovolne pan Sklenar aj ja. Ani jeden z nas s tym problem nemal a nikdy mat nebude.

Materialy publikovane vicepripatorom v plnej miere potvrdili dovodnu obavu pana Sklenara a mna, ze moze prist k znizeniu vaznosti MsZ a samotnej redakcnej rady. K tomu doslo. A stale to zostava na panovi Salmikovi - od uverejnenia tohto clanku sa z diskusie akosi vytratil.

Ide o veci verejne a viceprimator mesta uverejnlil velmi vazne fakty - pan Salmik, je v zaujme pravdy, aby ste dosrzali vase tvrdenia z diskusie:

"No, pán Majko, keď už budete aj vy v tej redakčnej rade a keď pán Boh dá možno aj ja, tak sa o tom môžeme porozprávať z očí do očí :)"

- Pán Salmík, pán Boh nedal, aby sme sa porozpravali z oci do oci na redakcnej rade, no neznamena to, ze nemoze platit Vas druhy vyrok v diskusii:

"nemusi to byt zrovna na pode redakcnej rady."

No urcite nie medzi styrmi ocami, ale pred kamerou. Vy, statny zamestnanec, urcite neodmietnete obcanom vysvetlit, ako to teda s tym Vasim tvrdenim:

"To, ze mam byt zajtra vymenovany do redakcnej rady SN, som sa dozvedel dnes ;) Ale presviedcat vas o tom, ze som v tom osobne nezaangazovany, ale napriek tomu som dal suhlas, je asi zbytocne, vy si aj tak pojdete svoje :)"

- vlastne je. Nepochybujem o tom, ze k tomu nastal cas.
politicky nekor. pisalek | 27-02-2013 20:23:14
presne vystihnute p. pisalek, alebo nebude to v tom ze sa p. salmik priateli s dcerou p. krajcovica. Nejak sa to cele zamotava
Pavol Kurbel | 27-02-2013 19:28:30
Dovetok
Podľa môjho názoru, pri voľbe nikto nemanipuloval, ani Ľuboš a ani nikto iný.
Pavol Kurbel | 27-02-2013 19:26:17
Ja som Ľubošovi veril aj vtedy, keď to hovoril. Toľko ho poznám, aby som mu v takejto veci dôveroval. A na zastupiteľstve nikto nespochybnil jeho vysvetlenie. Keby však bol oficiálna prihláška, tomuto nedorozumeniu sa mohlo zabrániť.
Kurbelovi | 27-02-2013 19:00:30
Najnovší článok hore uverejnil Veselický a uverejnil tam korešpodenciu so Šalmíkom z čoho vyplýva že hovoril aj Vám na zastupiteľstve PRAVDU a že pri voľbe manipulovali páni SEDIAICI a TVÁRIACI sa AKO NAJVÄČŠÍ DEMOKRATI .
Azda vytlačia zo seba viceprimátorovi aspoň SORRY.
Pavol Kurbel | 27-02-2013 18:46:53
Kreovanie redakčnej rady prebehlo veľmi nešťastne. Keď sa vzniesli pochybnosti nad regulérnosťou prihlásenia sa, čo i len jedného kandidáta, mal sa celý proces zastaviť a malo sa to odsunúť. Podľa môjho názoru, nie je možné sa do takejto funkcie hlásiť ústne. Mal byť na to vystavený formulár, napríklad na webe, kde by sa každý elektronicky, alebo osobne na úrade, jeho vyplnením prihlásil. A taktiež malo byť každému uchádzačovi jasné, že podmienkou voľby by malo byť osobné predstavenie, v rámci vypočutia poslancami. Väčšinu ľudí na zozname som poznal len veľmi zbežne alebo vôbec nie. Zaujímal ma ich pohľad na ich prácu v novinách, na ich smerovanie a ich vízia, ako ďalej s novinami.Bez toho, aby sa kandidát vyjadril ku smerovaniu novín je naozaj veľmi problematické niekoho voliť.
Osobne dôverujem Ľubošovi a myslím si, že nemal žiadnu snahu niečo manipulovať. Spoľahol sa na slovo a to bola profesionálna chyba. Kto však nikdy žiadnu chybu neurobil, nech sa prihlási na lampárni. Z dôvodu spochybnenia prihlasovania som navrhol stiahnutie tohoto bodu programu z rokovania, ale to neprešlo. Žiaľ Bohu. Na zasadnutí sme sa mohli spoľahnúť len na vyjadrenie Ľuboša, že aj tí ostatní neprítomní sa naozaj prihlásil, nebol nám však predložený žiadny doklad o tom, že to tak naozaj bolo. Aspoň ja som ho nevidel. To tiež považujem za zlyhanie.
Jarmila | 27-02-2013 18:22:14
Tu sa jasne preukazalo,ako to cele funguje.P.Salmik asi ani netusi,co sposobil:DD Radost robit s takymi ludmi.Mam pocit,ze uz je tych kauz viac ako dost a cim dalej ,tym viac zacinam nadobudat presvedcenie,ze by tu mohlo byt viac Pachnikov,Majkov a ludi im podobnych,ktorí sa neboja poukazat na hrube preslapy ludi,ktorí su plateni z nasich dani.
A teraz? | 27-02-2013 18:22:12
Prečítajte si vyjadrenie v článku Veselického Fakty -hore a dúfam , že aj taký tzv. Robo Horváth aj Sklenár aj Rado zistia že NEKLAMAL viceprimátor, primátor, ani Šalmík.
Kto manipuloval pán redaktor? A keď si redaktor neoverí skutočnosti , takto to vyzerá .
Presne to vystihuje Horváth HNOJ ale kto ho tvorí a šíri?
Odpovedzte si. sklenári, makovia, hovátovia.
ach jaj | 27-02-2013 18:15:23
este ze ma tuto autor svoj web, na ktorom si moze vyliat svoje srdiecko. kto by ho potom cital :D
Rado | 27-02-2013 15:16:16
Šalmík, to si dobre svojou arogantnou nevymáchanou papulou primátorovi zavaril.Môžu sa aj roztrhať a nedarí sa im zmanipulovať všetko čo by chceli.To bude asi tými odborníkmi na ktorých to celé stavajú :DDDDDDDDDDDDD
Ivan Sklenár | 27-02-2013 13:27:09
Keď som si prečítal dôvodovú správu predkladateľa ku konštituovaniu redakčnej rady SN, ani na chvíľu ma nenapadlo, že by ostatní kandidáti postupovali inak, ako ja, teda oficiálne som sa prihlásil u dnes už p. tajomníka RR mailom. A práve verejné vyjadrenie p. M. Šalmíka v diskusii na SoL, ma priviedlo do pochybností, či tak isto urobili aj ostatní kandidáti. Až to nakoniec vo mne vyústilo do rozhodnutia, že ešte pred samotným hlasovaním je korektné o tom poslanecký zbor informovať aj s upozornením, že tu je v hre dôležitejšia vec ako zloženie RR. A síce dôveryhodnosť celej RR a čo viac, dôveryhodnosť inštitútu, ktorý poslanci a primátor zastávajú. Vôbec mi nešlo o osobu p. Šalmíka, lebo ani doteraz neviem o koho ide! Na moje dosť veľké prekvapenie si túto skutočnosť uvedomili len dvaja páni poslanci Irsák a Kurbel, ktorí zastávali názor, aby sa tento bod programu stiahol z rokovania. Ostatným, ktorí túto myšlienku podporili a neuviedol som ich sa ospravedlňujem. Ak SN existovali tak dlhú dobu bez RR, som presvedčený, že by prežili aj niekoľko týždňov viac, pokiaľ by sa dali veci na regulárny poriadok, čo by ich dôveryhodnosti ako média, len pridalo. Škoda.
pre Král | 27-02-2013 12:43:06
Pán poslanec Král aké je to krásne ked obhajujete zrazu pluralitu médií v meste avšak pluralita návrhov na námestie to by bol pekne hlúpy nápad že?
Robo Horvath | 27-02-2013 12:25:54
Pan Sklenár tu poukazal na jasnu manipulaciu a podvod voci nam obyvatelom zo strany vedenia mesta. A otrasne na tom je ze niektori poslanci to este aj na cele s vedenim obhajuju. To je hnus a katastrofa pre toto mesto. Jedine ako poslanec pan Kurbel na tento manipulacny podvod poukazal a este aj to poslanci splachli ako do WC. Ako nehnevajte sa ale naozaj mi to tu pripada ako jedna velka zmanipulovana žumpa.
Anna Jakubikova | 27-02-2013 12:06:52
Toto je dalsi velmi vazny precedens v nasom meste!smutné...
politicky nekorektný pisálek | 27-02-2013 12:02:59
Moje postrehy a politicky nekorektné názory z videa k voľbe redakčnej rady:

- výber kandidáta pána Šalmíka je určite krok vedľa, môj názor je taký, že ak by sa nemotal okolo primátorovej pizze (on alebo jeho brat) tak si ho nikto nevšimne a Sereď musí byť zrejme zúfalé mesto keď pán Bc. zástupca hľadá kandidátov na ulici

- pán Sklenár - dobrá voľba, čítam jeho články a mám rád jeho názory

- pán Majko - zrejme jediný čo si uvedomoval čo táto pozícia obnáša, ani 4500 publikovaných článkov nie je dosť na to, aby to vykonával, pretože je politicky nekorektný a nie je to osoba s ktorej názorom by vedeli mocipáni hýbať

- pán fotograf - krásna vízia že jeho fotky budú vychádzať v mestskom periodiku.. a za fotky sa platí, však?

- pán Veselický - za toho Šalmíka a tú "ústnu prihlášku" sa vo svete bežne skladajú funkcie, paradoxom v Seredi ste k jednej zároveň prišli. A ku krásnej, prednovembrovej - "tajomník". Takže Vašou funkciou v redakčnej rade bude utajovať?

- pani preventistka - dať do funkcie ženu, ktorá práve nastúpila na materskú dovolenku? Možno by bola dobrou voľbou, avšak jej výkon v najbližších mesiacoch nič moc nebude

- pán Koričianský - je dobré odpolitizovať mestské médium, za to máte u mňa plus. Myslíte si, že ako zamestnanec mesta to dokážete?

- študentka žurnalitiky - škoda že sa zastupiteľstva nezúčastnila, pretože to, že niekto niečo študuje, ešte neznamená, že to vie robiť
Rolingstones | 27-02-2013 09:22:32
RE: Matej Šalmík | 25-02-2013 22:16:28 |

Mna len trapi to, ze nie ste chlap, ktory nereaguje na moju vyzvu uz niekolko mesiacov a nedokaze mi urobit jeden hlupy vystup z databazy.


TY SI KTO ??? sudca, prokurátor, policajt ??? keĎ źiadaš výstup z nejakej databázy, nepomýlil si si náhodou povolanie ? čo si ty za típek ? keď si nárokuješ na nejaký výstup z databázy , to si myslíš že keď chodíš do údolia dutých hláv tak že si expert na fšetko? človeče sa preber, veď ty ani nevieš kde je tvoje miesto!!!

Ak si myslite, ze ma tym drzite za vlasy nad vodou, ste na omyle, je mi to uplne jedno :)len som cakal od vas iny pristup. Prezentujete sa ako ferovy chlap, tak mi dovolte dokazat vase tvrdenia ;)

tak toto je ftip za stovku - ze vraj drzite za vlasy hlavou nad vodou, teba by bolo treba pridrzat hlavou pod vodou aby si prestal sipieť lebo si slizký had, teba nikto nebude drzat hlavou nad vodou, poznáš písničku českou od michala tučného ? pověste ho vejš ? čo povieš však to je krásna pjesnička , ty máš ozaj antiseriozne reci, hlavne som zvedavy co vude robit v tej redakcnej rade. asi tam len dochádzať, pretoze z teba nemoze vyjsť ani nic zelene.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign